HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Paus eist zelfde rechten illegalen als Europeanen; Merkel haalt nog eens 1,5 miljoen migranten op

Merkel en Macron willen het miljoenen Afrikanen nog makkelijker maken naar Europa te komen door ze met vliegtuigen uit de Sahara op te halen

Bondskanselier Merkel wil in samenwerking met de Franse president Macron en de EU volgend jaar miljoenen nieuwe moslimmigranten naar Europa halen. (Afbeelding: (4))

In Berlijn, Brussel, Parijs en Rome – de ‘kop van de Nieuwe Wereld Orde slang’ in Europa – laten de globalistische leiders opnieuw hun anti-Europese gezicht zien door de weg vrij te maken voor de komst van miljoenen moslimmigranten, voor een groot deel uit Afrika – waarvan er 4 deze week bij Rimini een Pools toeristenechtpaar beroofden, verkrachtten en mishandelden (8). Paus Franciscus vindt dat alle illegalen meteen dezelfde rechten als autochtone Europeanen moeten krijgen, en dat zij hier hun eigen cultuur mogen behouden. Ook voor bondskanselier Angela Merkel is het nog lang niet genoeg; zij heeft aangekondigd dat volgend jaar bijna 400.000 ‘Syriërs’ hun familie mogen laten overvliegen, waardoor er op zijn minst 1,5 miljoen migranten bijkomen. Brussel eist ondertussen een ‘vrijwillige’ eerlijke verdeling van al deze migranten over de hele EU.

 

Merkel en Macron willen het miljoenen Afrikanen nog makkelijker maken

Angel Merkel en de Franse president Emanuel Macron beweren dat zij met zogenaamde ‘hotspots’ in de Sahara het aantal migranten willen reduceren, maar een korte blik op dit plan onthult dat juist het tegendeel zal gebeuren. Beide leiders willen het ‘legale vluchtelingen’ makkelijker maken om naar Europa te komen, zodat ze niet meer de gevaarlijke oversteek over de Middellandse Zee ‘hoeven maken’ (alsof ze daartoe worden gedwongen, terwijl het toch echt hun eigen keuze is).

De boodschap dat je straks met gerieflijke vliegtuigen naar Europa zal worden gebracht, zal een ongekende aanzuigende werking hebben, en deze hotspots –àls ze er al komen- overspoelen met miljoenen Afrikanen. De ervaring leert dat het kinderlijk eenvoudig is om als ‘vluchteling’ in aanmerking te komen, omdat tot nu toe nauwelijks migranten die reeds in Europa zijn, werden uitgezet.

Bovenop deze gigantische Afrikaanse migrantenstroom, die alles wat we tot nu toe hebben gezien in de schaduw zal stellen, gaat de nieuwe Duitse de-facto-dictator volgend jaar bijna 400.000 zogenaamde ‘Syriërs’ het recht geven om hun familie te laten overkomen. Conservatieve schattingen gaan uit van een aantal van 1,5 miljoen extra migranten die in 2018 legaal naar Duitsland worden gehaald. Het kunnen er net zo goed twee keer zoveel worden. (1)(2)(3)

Merkel overal uitgefloten, maar Umvolkung en islamisering gaan door

Dat Merkel bij alle 16 campagnebijeenkomsten die ze tot nu toe in het land hield werd uitgefloten door een aanzienlijk deel van het publiek (6)(7), maakt haar niets uit. De ‘alternativlose’ Umvolkung en islamisering van Europa zal en moet doorgaan, en daar zal ze van de Duitsers volgende maand een nieuw mandaat voor krijgen – al dan niet via gemanipuleerde verkiezingen, waar de afgelopen tijd al tal van aanwijzingen voor zijn geweest, zoals het vervalsen van opiniepeilingen, waarin het aantal AfD stemmers soms met tientallen procenten werd teruggeschroefd. (8)

Paus wil alle illegalen zelfde rechten geven als Europeanen

Van een andere top globalist en Nieuwe Wereld Orde kopstuk, de neomarxistische paus Franciscus, krijgt ze daar de volle steun voor. De leider van het Vaticaan eist zelfs dat alle illegale migranten in Europa onmiddellijk dezelfde rechten krijgen als de autochtone burgers, inclusief officiële ID-bewijzen en uitkeringen. Kinderen van illegalen moeten onmiddellijk Europese staatsburgers worden. Ook vindt hij dat de migranten hun eigen (islamitische) cultuur mogen behouden, en dat wij Europeanen ons aan hèn moeten aanpassen. Voor migranten die desondanks vrijwillig terug willen naar hun land, moeten ‘reïntegratieprojecten’ worden opgestart. (5)

EU verleent alle medewerking bij bewerken ondergang van Europa

Merkel, Macron en de paus krijgen zoals altijd alle medewerking van Brussel, dat van de lidstaten eist dat ze alle migranten –niet alleen die uit het Midden Oosten, maar ook die uit Afrika- ‘vrijwillig’ eerlijk over de hele EU verdelen. Iets ‘vrijwillig moeten doen’ is een erg doorzichtige Nieuwspraak-spagaat, een contradictio in terminis zoals ‘het moet gezellig zijn’ of ‘je moet leuk doen’. Maar welke Europeaan maakt dat nog iets uit? Immers, er zijn belangrijkere dingen in zijn leven, zoals dat volgende maand de Champions League weer begint. ‘Brood en spelen’, totdat alles om hen heen ‘plotseling’ instort en in brand vliegt – net als tijdens de val van het Romeinse Rijk.

 

Xander

(1) Epoch Times
(2) Bild
(3) Wochenblick
(4) Afbeelding: Achtergrond/FS Media; Merkel/ Flickr, Simon Zeimke, CC BY-NC 2.0 / Screenshot / Bildkomposition "Wochenblick"
(5) Anonymous
(6) Anonymous
(7) YouTube 1 (Vacha, Thüringen) / YouTube 2 (Quedlinburg)/ YouTube 3 (Fulda) / YouTube 4  (Bayreuth) / YouTube 5 (Bergisch Gladbach) / YouTube 6 (Herford) / YouTube 7 (Apolda) / YouTube 8 (Annaberg-Buchholz) / YouTube 9 (Bremen) / YouTube 10 (Gelnhausen)
(8) Breitbart
(9) Michael Mannheimer Blog / YouTube
(10) Epoch Times

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gespekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof... (Geloofsforum 31) verder te praten.

Reacties

Pagina12
Infidel4U op 30-08-2017 12:32

De paus staat aan het hoofd van een wereldomspannend pedofielennetwerk. Hij is niet in de positie om commentaar op geopolitieke kwesties te geven. Elke katholiek die de 'macht' en positie van de paus erkent is medeverantwoordelijk voor het in stand houden van dat netwerk... Dit valt op geen enkele manier goed te praten, denk daar maar eens over na.

DG op 30-08-2017 12:47

Infidel4U Kijk ook eens naar de protestanten. Volgens een dominee die we kennen is het bij de protestanten nog erger. Zie eerst je eigen splinter.

Virgo op 31-08-2017 10:17

@Moderator:

Inzake laatste reactie van Terex op 29-08-2017 18:38: Ik kan me voorstellen dat dit Panama zou kunnen zijn. 

 

Landen in het Caribisch gebied zijn:

http://www.landenwijzer.nl/caribisch-gebied/ 

http://www.europarl.europa.eu/thenetherlands/nl/eu-info/status-caribisch-gebied-binnen-de-europese-unie

Mod.

Eelke Piers op 31-08-2017 13:17

Elsevier weet te vertellen:

Als ze eenmaal statushouder zijn, kunnen ze een beroep doen op een bijstandsuitkering. Dat doen zij massaal: tussen juni 2016 en juni 2017 nam het aantal bijstandsontvangers in de groep niet-westerse allochtonen toe met 16.000 tot ruim 239.000.

Dus 239.000 buitenlanders met een uitkering.

Rom op 01-09-2017 12:28

Met welk doel?(wat voeren ze in hun schild)wat wij niet weten?

Rom op 01-09-2017 12:29

Het pausdom zal in de afgrond vedwijnen.

Wardje op 01-09-2017 15:12

@Rom12:29 ‘Op deze petra zal Ik Mijn gemeente bouwen en de poorten der hel zullen dezelve niet overweldigen.’ Mat. !8:16b

Wardje op 01-09-2017 16:30

Bijstand niet-westerse allochthonen. @Eelke Piers op 31-08-2017 13:17Volgens Elsevier is hun totaal aantal nu 239.000.  Volgens the post online, dat zegt zich te baseren op CBS-cijfers was dat in december 2016 247.580, nu dus een vermindering van 8500 in anderhalf jaar, maar in eind 2015 hadden ze volgens TPO bijna exact de helft van het totaal aantal bijstandsuitkeringen. Het aantal werkeloze allochtone (n-westers) tweede kwartaal 2016 bedroeg 127.000.  Op het totaal aantal n-westerse allochtonen zou dit 3,3 % zijn . Totaal aantal nw-allochtonen in juli 2016: 3.820.000 . Alle andere cijfers dan 239.000 zijn gevonden op  ---   http://nieuws.tpo.nl/2016/09/01/groot-allochtonenautochtonen-uitkering-bijstand-cbs-topic/

Het CBS noemt hen die komen zij die komen uit europa, VS , Canada, Australië , Nieuw Zeeland, Indonesië en Japan minstens één ouder hebben uit die landen westerse allochtonen.  Onder hen dus de koning en Maxima (aangenomen dat Prins Claus niet geboren is in  Tanganyika.) Alle andere nieuwkomers en zij die minstens één ouder hebben niet-uit-bovengenoemde-landen zijn niet-westerse allochtonen.

Wardje op 01-09-2017 21:24

Infidel4U op 30-08-2017 12:32  Enig bewijs?

Pagina12
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl