Headlines


Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Nieuwe documentaire over Jodenhaat door moslims in Europa gecensureerd

Catch-A-Jew auteur: ‘Wat de EU in Israël doet is niets anders dan het voortzetten van de Nazi ideologie van vroeger, met de bedoeling om de Holocaust alsnog te voltooien’ – Pogroms uit de jaren ’30 zijn weer teruggekeerd (in Parijs)

                                                    Vrijwel niemand wil het weten of horen, maar virtueel wordt deze ster opnieuw massaal toegepast in Europa, ook op mensen en organisaties die weliswaar niet Joods, maar wel pro-Israël zijn. (2)

In de jaren ’30 en begin jaren ’40 wilde de gevestigde orde in de Europese politiek in media niets horen, mededelen of publiceren over almaar erger wordende Jodenhaat in Nazi Duitsland, zelfs niet toen er pogroms plaatsvonden en later de eerste vernietigingskampen werden geopend. Anno 2017 zijn deze duistere ontkenningsjaren ’30 weer teruggekeerd, en wordt opnieuw genegeerd dat een razendsnel toenemend deel van de bevolking –vrijwel uitsluitend bestaande uit moslimmigranten- er op basis van hun ‘heilige boek’ exact dezelfde ideeën over Joden op nahoudt, en vindt dat ze allemaal moeten worden uitgeroeid. Er werd zelfs een Duits-Franse documentaire over gemaakt, alleen wil niemand in Europa deze uitzenden. En zeker wat dit onderwerp betreft geldt: ‘wie zwijgt, stemt toe’.

 

Tot nu toe werden er deze eeuw in Frankrijk ‘maar’ 14 Joden vermoord omdat ze Joden waren, maar zo begon het in Nazi Duitsland ook. De daders van al deze moderne haatmisdaden waren allemaal moslims.

Eindproduct geboycot omdat veel moslims Jodenhaters zijn

De Duitse publieke zender WDR en het Frans-Duitse cultuurkanaal ARTE gaven opdracht om een documentaire te maken over racisme en antisemitisme in Europa. Het eindproduct stond hen echter totaal niet aan, want wat bleek: extreemrechtse neonazi’s blijken maar voor een zeer klein deel hiervoor verantwoordelijk te zijn. Bijna alle huidige Jodenhaters zijn moslims, maar daarnaast worden ze ook gevonden in de massamedia, de vooral linkse politiek, onder ‘Palestina’ activisten, rappers en zelfs in kerkelijke organisaties.

Plotseling werd de documentaire als een ‘provocatie’ betiteld, die ‘olie op het vuur’ zou gooien. Het was de bedoeling om het Europese ‘populisme’ aan de kaak te stellen, maar uitgerekend de religieuze ideologie waar dat ‘populisme’ zich als enige tegen verzet, de islam, bleek de met afstand belangrijkste bron te zijn van de roep om een hernieuwde Holocaust, om ‘het werk van Hitler af te maken’, zoals al jaren op islamitische forums is te lezen.

Zowel de WDR als ARTE hebben een reputatie hoog te houden als zijnde anti-Israël en pro-islamitisch. ARTE zendt bijvoorbeeld ‘De kleine stenengooier van Silvan’ uit, waarin Palestijnse kinderen die in Jeruzalem Joden bekogelen en hun buurt ‘Judenrein’ willen maken, in een positief daglicht worden gesteld.

Volgens Jean Patrick Grumberg, redacteur van de Franse nieuwssite Dreuz, is ‘Frankrijk een land waar communistische burgemeesters Palestijnse moordenaars van Joden tot ereburgers benoemen.’ Bijna alle journalisten in Frankrijk zijn anti-Israëlisch, en de hoge uitzonderingen hierop moeten dat verborgen houden, anders dreigen voor deze personen vervelende consequenties. Jodenhaat door moslims is dan ook een taboe dat absoluut niet mag worden besproken, zeker niet in de door links beheerste media.

Europese Unie financiert Holocaust ontkenners

De documentairemakers raakten nog een andere streng verboden gevoelige snaar, namelijk de financiering van anti-Israëlische en antisemitische organisaties door de Europese Unie, die welbewust meewerkt aan het overeind houden van de hoax van een door Israël ‘bezet Palestina en bezet Jeruzalem’, en de in realiteit in het geheel niet bestaande ‘genocide’ die Israël op de Gazastrook zou uitvoeren.

De EU financiert zelfs een extreemlinkse organisatie, B’Tselem, die de Holocaust ontkent. ‘De Europese elites zijn nog veel antisemitischer dan de doorsnee moslim,’ aldus Tuvia Tenenbom, auteur van het geruchtmakende boek ‘Catch A Jew’ (2015). ‘Wat de Europeanen in Israël doen is niets anders dan het voortzetten van de Nazi ideologie van vroeger, om door middel van NGO’s de klus te klaren die hun voorvaderen in de Tweede Wereldoorlog niet hebben afgemaakt.’

WDR maakt eigen documentaire zwart

De documentaire kon vanuit politiek correct ‘progressief’ standpunt niet onbestraft blijven, dus werden twee filmers, Joachim Schroeder en Sophie Hafner, zwart gemaakt en met vervroegd ‘pensioen’ gestuurd – kortom: de laan uitgestuurd. De WDR wilde de film niet uitzenden, maar zag zich daartoe alsnog gedwongen toen het Duitse BILD er een 24 uur durende stream van maakte, waarna er een hevige discussie over losbarstte.

De wijze waarop de WDR de (eigen!) docu uitzond was echter ronduit schandalig, want er werd alle moeite gedaan om de kijkers ervan te overtuigen dat het een film vol ‘nepnieuws’ was, dat niet geloofd diende te worden.

Kerken werken weer volop mee

In de docu is tevens te zien hoe kerkelijke organisaties wederom volop meewerken met het ‘terug-van-nooit-weggeweest’ zijnde antisemitisme in Europa (en dan vragen veel christenen zich nog steeds af waarom de meeste Joden niets van het christendom willen weten), door op te roepen tot een boycot van Israëlische personen en producten, en zich aan Palestijnse / islamitische kant te scharen.

Pogroms zijn weer terug

Pogroms zoals in de jaren ’30 zijn inmiddels ook teruggekeerd in Europa. In juli 2014 voerden islamitische ‘Palestina’ activisten in de Parijse voorstad Sarcelles een pogrom uit. De film laat tal van verwoeste auto’s en ingegooide ruiten zien.

Tot dat jaar leefden Joden, christenen en moslims er in redelijke vrede met elkaar samen – maar schijn bedroog. ‘Plotseling’ verschenen er duizenden moslims op straat die ‘Dood de Joden!’ en ‘Hitler had gelijk!’ schreeuwden, en vervolgens een Joodse apotheek en supermarkt plunderden. De politie sprak letterlijk van een ‘Parijse intifada’.

‘Zonder Joden is Frankrijk dood’

De socialistische burgemeester van Sarcelles moest tot zijn schaamte erkennen dat ‘de Franse Joden geloven dat zij in Frankrijk geen toekomst meer hebben, dat ze, om in vrede en veiligheid te kunnen leven, dit land moeten verlaten. Tegen hen zeggen dat ze ongelijk hebben, is verkeerd. Ik zeg tegen hen dat ze gelijk hebben, maar vraag hen om toch te blijven, want als ze weggaan, is Frankrijk dood. Waarom? Omdat als Joden hier hun geloof niet meer kunnen beleven, de seculiere Republiek, ons beroemde concept van de vrijheid van religie, niet meer bestaat.’

Antisemitisme is weer mainstream in Europa

Helaas is het antisemitisme in Europa sindsdien alleen maar meer mainstream geworden. Dat zien we onder andere in het vrijwel onbeperkt toelaten van miljoenen volgelingen van de islam, de religieuze haatideologie wier ‘god’ en ‘profeet’ het hen verplichten om alle Joden uit te roeien, en overal waar ze komen de oorspronkelijke bevolking eerst door list en bedrog, en later door geweld, terreur en onderdrukking, te onderwerpen.

Het censureren, blokkeren en negeren van de documentaire door de massamedia legt haarfijn en bijzonder pijnlijk bloot hoe ernstig en schandalig het er met de cultuur en vrijheid van meningsuiting in Europa voorstaat. En als het al ter sprake komt, doen zowel de politiek als de media nog altijd of antisemitisme onder moslims, en het daaraan gekoppelde geweld, enkel is ontstaan vanwege Israël. (1)

Komt er een nieuwe Holocaust aan?

Zo werken ‘onze’ leiders en ‘onze’ nieuwsverstrekkersverkrachters in meer of mindere mate openlijk mee aan waar de islam al meer dan 1400 jaar met vaak het grofste geweld naar streeft, namelijk de uitroeiing van het door hen zo gehate Joodse volk, en de totale onderwerping van de hele mensheid aan Allah en Mohammed.

Net als tijdens de Tweede Wereldoorlog geldt dat zwijgen en niets doen ons automatisch medeplichtig maken aan een nieuwe Holocaust, die met iedere dag dat onze grenzen openblijven en de islam alle ruimte blijft krijgen –en zelfs meer dan enige andere ideologie speciale bescherming geniet-, steeds dichterbij komt.

 

Xander

(1) Gatestone Institute
(2) Afbeelding: Kjetil Ree / WikiMedia Commons CC ASA 3.0 Unported

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum.

Reacties

Singleman op 01-08-2017 15:06

Moslims haten alles wat geen moslim is, niet alléén maar Joden denk ik toch....

diem op 01-08-2017 15:14

LS. Wat moet er ingevuld worden bij website url? Mijn reactie van gisteren is namelijk niet geplaatst.

 

Niets, dat kunt u open laten, enkel uw nicknaam en uw emailadres. Mod.

Tom Hendrix op 01-08-2017 15:45

Hieruit blijkt maar weer dat de progressieve elite der EU, en de socialistische internationale, gewillige helpers zijn van de weerzinwekkende ideologie, bekend onder de naam islam. Tenminste zo ervaar ik dat, na lezing van het  bovenstaande artikel.

Tabris op 01-08-2017 16:03

"De WDR wilde de film niet uitzenden, maar zag zich daartoe alsnog gedwongen toen het Duitse BILD er een 24 uur durende stream van maakte, waarna er een hevige discussie over losbarstte."

is er nog ergens een link naar deze film of is alles geblokkeerd?

vlokje op 01-08-2017 16:17

het enige dat de  anti-semieten bereiken met hun haat is :

dat kritiek op zionisten (o.a rothshields) verboden en strafbaar wordt

wie heeft daar meer voordeel van: nummer 1 of nummer 2

 

piek op 01-08-2017 17:20

De Joden zullen altijd het mikpunt blijven zoals voorzegd in de vervloekingen van deuteronomium 28.

Ik wilde wel dat het anders was want ik heb de Joden lief.

Even een punt van kritiek op de opmerking waarom christenen zich afvragen waarom de Joden niets van het christendom willen weten.

Nog voor er sprake was van jodenvervolging door de zogenaamde christenheid werd de eerste christen (de Christus) door hen vervolgd en vervolgens de eerste gemeenten van Christus.

De Joden moeten gewoon vanaf het allereerste begin niets van het christendom hebben. Ook dus niet van zijn allerpuurste vorm zoals 2000 jaar geleden door Jezus werd gedemonstreerd.

Het afwijzen van het christendom heeft dus niets met de huidige boycotten te maken.

Rosalie op 01-08-2017 17:25

Wat we kunnen doen is bidden voor Israel. Ik ontvang de nieuwsbrief van Christenen voor Israel en zit ook op de app. Hoewel het nu stil is op de app wegens vakantietijd. Je wordt op de hoogte gehouden over het werkelijke nieuws en niet het verdraaide. Adres is : postbus 1100, 3860 BC Nijkerk. Info@ christenenvoorisrael.nl   www.christenenvoorisrael.nl. Giften zijn welkom op rekening NL38ABNA0529 310 252 tnv Christenen voor Israel in Nijkerk ovv " international' 

Cherry op 01-08-2017 17:40

Het CDA heeft ook tegen Israël gekozen.

Wat is die C nog waard???

Cherry

vlokje op 01-08-2017 17:55

ps zie ook mijn reaktie op het geloof forum

De Terugkeer op 01-08-2017 18:11

Conclusie, Xander......de mens leert niet en leerde niet van zijn fouten. Als je de ander haat, haat je in de eerste plaats 'jezelf'. Ik zou toch gewoon zoooo verschrikkelijk moe worden, mij dagelijks bezig te houden met 'haten', 'oordelen', 'verketteren', 'vervloeken' en uiteindelijk die ander iets ergs aan doen, alleen omdat 'ik' toevallig een tegenvallend bestaan heb, of me zwaar negatief heb laten indoctrineren.

Je kunt mensen, die toevallig jouw mening niet delen, ook gewoon 'ontwijken' hoor...

PJ op 01-08-2017 18:20
Geen link naar de docu, mogen we dan de titel kennen zodat we die zelf kunnen opzoeken?
anna345 op 01-08-2017 19:35

@Vlokje, waarom worden Rothilds Zionisten genoemd? Ik kom dat veel vaker tegen, maar begrijp het niet helemaal. Zionisme duidt toch een joden die een eigen staat willen?

Exact Anna 345. Het zijn Joden die een eigen staat willen. Mod.

elegast op 01-08-2017 19:49

Wil je echt een stukje islam zien in Europa en wat ze met ons voor hebben. kijk zeker op you tube naar de time of violance deel 1 en 2. Onbeschrijvelijk, het gaat hoe  de turken huis hebben gehouden in Bulgarije. Je begrijpt ook opeens het hele Balkan conflict. En je begrijpt ook dat vrouwen en kinderen niet veilig zijn en hun mannen op de meest weerzingwekkende manieren worden gemartelt. Het is te triest voor woorden. Wil je niet misselijk worden, niet kijken. 

Marinus Ferdinand op 01-08-2017 20:35

Ik heb veel respect voor het Jodendom en Joodse mensen en erken dat antisemitisme van alle tijden is, maar ik vind wat in dit artikel wordt gezegd toch overdreven. Het spijt me.

Anna op 01-08-2017 20:44

Antisemitisme; Niet nieuw : een herhaling van zetten;

Al Tweeduizend jaar en het zal doorgaan totdat de Messias ( terug)  komt!

Na de vernietinging van Jeruzalm in 70 na Chr. Werden de Joodse vluchtelingen van het ene naar het andere land verdreven. Ze werden vervolgd door de Romeinse keizers en voor de leeuwen geworpen.... Constantijn was het die in de 4 e eeeuw het Christendom tot staats religie maakte, waardoor de voorwaarden  werden geschapen waardoor de kerk in een duizend jaar durende geestelijke duisternis terecht kwam.... Keizerlijke anti-joodse wetgeving ondersteund door de valse kerkelijke vervanging theologie van Augustinus vormde de aanleiding voor een eeuwenlang religieus antisemitisme...... ..... gepaard gaande met gruwel daden........

In west Europa / kerk zullen we ons moeten realiseren dat het onrecht wat Israël nu door de moslims wordt aangedaan dit al heel lang in west Europa uitgebreid gepraktiseerd werd....

De grootste dwaalleer van de kerk was dat men sinds de derde eeuw verkondigde dat God heeft afgedaan met de natuurlijke Jood . En dat al Gods woede zich op de Jood richt , terwijl de zegeningen van God nu op de heidense gelovigen rusten...... Dit was en is een grote fundamentele fout van de kerk geweest...... en zolang dit niet als schuld beleden  wordt blijft de kerk ook schuldig.......... Want Hierdoor zijn in de loop van de eeuwen vele moordpartijen , vervolgingen, afslachten van Joden ook door de kruisvaarders en de kerk in de naam van Christus hebben plaatsgevonden. Verzonnen verhalen van demonische oorsprong als het vermoorden van Christelijke kinderen ( het zgn bloedsprookje), joden de schuld geven van epidemieënenz , stookten de onwetende massa's op tot moord. Ook openlijke vervloeking door b.v Maarten Luther die aanmoedigde om hun boeken en synagogen te verbranden hebben de Joden veel kwaad gedaan....... De opkomst van Nazi Duitsland ( te vergelijken met de opkomst van het religieuze bewustzijn van de islam, in de Arabische wereld)  en haar duivelse behandeling was eigenlijk een natuurlijk voortbrengsel van de diepe wortel van anti Joodse vooroordelen en propaganda die zich over het grootste deel van West Europa had verspreid. Ieder Europeesche land van Rusland tot Engeland tolereerde of bevorderde wel eens de vervolging van Joden..... Engeland ging zelfs zo ver dat joodse vluchtelingen die probeerden  aan Hitler te ontsnappen geen schuilplaats kregen.

Toen Israël eindelijk haar land terug kreeg in 1948 werden ze na een dag aangevallen door 5 vijandelijke legers Met als enige doel Israël en de joden te vernietingen.... ( staat nog steeds in het handvest van Hamas) Verschillende oorlogen heeft israel voor haar voortbestaan moeten voeren, Maar God strijd voor hen, we zien hier duidelijk Gods hand in.... vele wonderen hebben zich voltrokken tijdens deze oorlogen..... Jesaja zegt; De Here heeft zijn heilige  arm ontbloot voor de ogen van alle volken en alle einden der aarde zullen zien het heil van onze God.... 

Wrede haat wordt nog steeds over Israël uitgestort, venijnige aanvallen blijven komen.... zelfs zo dat met bovengenoemde documentaire die de waarheid spreekt, de pers aan banden wordt gelegd.... De waarheid met betrekking tot Israël mag niet naar buiten komen..... De leugen regeert.... 

Wanneer de Arabische leiders in het MO ( deze week Weer in Dubai bijeen om te praten over " de vernieting van de tempelberg " door Israël......!!!!!  hoe verzinnen ze het ) maar als de Arabische leiders hun brandende razernij over Israël de vrije loop,laten dan reageren de wereld machten met koele diplomatie en wegkijken..........

Profetisch gezien zal dit nog wel een tijdje zo doorgaan ; totdat " Herodes en Pilatus" vrienden worden.... d.w.z. Totdat de islam het met het christendom en andere godsdiensten ( met uitzondering van het Jodendom ) op een " accoordje" gooit.... ( de eerste symptomen zijn er al een Paus die pleit voor een wereld religie!!!) Dan zal er ook politiek een grote eenheid in de wereld zijn... Deze politieke eenheid  zal dan worden geregeerd door een sterke man die in het begin door allen zal worden geaccepteerd.... Maar zich als een tiran zal ontpoppen....Uiteindelijk zal dan het besluit genomen worden door   " alle volken "   ( de VN ??!besluit??) om Israël eens een lesje te leren omdat ze niet meedoen met dit geheel...... en zullen alle volken Israël / Jeruzalem aan vallen...... En dan zal Jeruzalem als een zware steen getild worden door de volkeren maar ze zullen zich dan deerlijk verwonden.... 

Antisemitisme is niet uit te roeien....Doe er niet aan mee.... bezondig u er niet aan.......  Het  is de haat van  de Wereld tegen de grote God van de wereld schepper van alle dingen ..... met Zijn grote Heilsplan voor Israël en ook voor ons  de mede burgers / Christenen.

henk Boskamp op 01-08-2017 20:58

vlokje op 01-08-2017 16:17

Ik heb er weinig vertrouwen in dat mensen het verschil gaan inzien.

 

@anna 345 (en mod)

Onzin, je hoeft geen jood te zijn om zionist te zijn, net als je geen Duitser hoeft te zijn om nationaal socialist te zijn.

https://m.youtube.com/watch?v=awCOSRg-gks

Er is een groot onderscheid tussen algemeen nationaal socialisme en Zionisme, die een bijbelse grondslag heeft. Indien u daarmee niet bekend bent zal u het begrip Zionisme niet begrijpen.
Een Zionist is een Jood en mensen die het Zionisme steunen hoeven per definitie geen Jood te zijn. Mod.
 

 

 

 

 

Marinus Ferdinand op 01-08-2017 22:10

@Cherry

Het CDA heft tegen Israel gekozen? U bent veel te stellig.

Leon op 01-08-2017 22:27

Mooi artikel met trieste boodschap. Naast alle andere op deze site geproduceerde ellende die al dan niet op de beschreven wijze op het pad komt van deze generatie is dit artikel steekhoudend m.b.t. de stelling dat 'nu blijkt dat de knuffel (religie?) ideologie van Brussel samen met dit walgelijke elite clubje de grootste Jodenhaters zijn' er dus niets via de onder curatele staande msm naar buiten mag komen.

Verbaasd is geen enkele (trouwe) bezoeker van Xander denk ik....

Molon Labe zou ik zeggen tegen dit (laat ik een Flodder term gebruiken) 'rapalje'. De 👋van de 72 maagden dating service.

HE op 01-08-2017 22:42

Cherry schreef:

Het CDA heeft ook tegen Israël gekozen.

Wat is die C nog waard???

HE schrijft:

Net zo bitter weinig als de 'P' (van protestant) in VPRO!

mientjei op 01-08-2017 23:58

Ik denk dat we hier als niet moslims allemaal hand in hand kunnen staan

voor de "islam" zijn we allemaal HARAM, dat christenen anti joods zouden zijn

daar neem ik hier persoonlijk afstand van

Rolf op 02-08-2017 00:25

@PJ op 01-08-2017 18:20

Dewevoga heeft op  01-08-2017 17:15 als eerste link de uitzending van de WDR zelf.gegeven, waarvan in de link naar Gatestone Institute gezegd wordt dat er waarschuwingen in gemonteerd zouden zijn over dat het allemaal niet waar zou zijn. 

De tweede link is een youtube filmpje dat helaas niet de echte documentaire is maar slechts een bespreking over deze documentaire. 

Peter op 02-08-2017 08:44

Het merkwaardige is dat in de Kerk afkeer tegen Joden begon met de Joodse medegelovigen in Jezus. Zie: https://cip.nl/51865-messiaans-jodendom-een-gave-aan-de-kerk

Tom Hendrix op 02-08-2017 08:45

@Anna: 20.44. uur. Ik ben het helemaal met U eens. Ik verwacht de regering van de Heer Jezus Christus.

Rode Wouw op 02-08-2017 09:52

Inhoudelijke geloofsdiscussies naar het geloofsforum. Mod.

Rosalie op 02-08-2017 09:55

anna om 20.44 inderdaad,deze zogenaamde Paus, ik noem hem liever Bergoglio omdat hij onwettig gekozen is, streeft inderdaad naar een wereldreligie wat onmogelijk is. Hij zal daarbij Christus verloochenen en Lucifer ervoor in de plaats stellen. Past helemaal in het plaatje van de Vrijmerselarij. Ik,als christen steun Israel door lid te zijn van " christenen voor Israel". Je krijgt dan ongecensureerd nieuws. Net zoals hier overigens. 

Qromwel op 02-08-2017 12:00

piek op 01-08-2017 17:20: Er was toen in de geschiedenis nog geen sprake van Joden.

Qromwel op 02-08-2017 12:06

Idee; vraag aan de dominee/pastoor in uw gemeente/parochie eens hoe hij/zij Zacharias 12,13,14 ziet.

Dewevoga op 02-08-2017 12:45

Men zal wel denken daar heb je hem weer met zijn Pennings. Maar ook hij legt de indoctrinatie bloot, of die nou van links of de EO komt.

Voorbeeldje van NOS doodschieten met "weglating van in de rug" want dan hadden ze Moord moeten zeggen,

https://martienpennings.wordpress.com/2017/08/02/klef-gristelijk-hystericaatje-marleen-stelling-bevordert-met-liefde-de-gristelijke-jodenhaat-in-nederland/

Waarom die docu niet uitgezonden werd: De Nederlandse overheid wilde ons de leugens van Abu Mazen tegen het Europarlement besparen over de vergiftiging van drinkwater door Israel, want daar kan niemand doorheen prikken. Het antisemitisme droop eraf met dat applaus van het hele parlement

cefas op 02-08-2017 22:55

Ook Hal Lindsey schreef een jaar of 20 geleden een boek over een nieuwe holocaust met zeer overtuigende argumenten.De huidige werkelijkheid sluit daarbij naadloos aan.

Anna op 02-08-2017 22:59

Rosalie;

Wat u zegt over de organisatie "  Christenen voor Israël " dat zij goede actuele informatie geven, is helemaal juist. Ook op you tube zijn " lezingen " spreek beurten " te vinden van Ds W.J.J.Glashouwer, zeer verhelderend en zeer Bijbels......

Tom Hendrikx; misschien is dit laatste ook iets voor u...... 

Oma op 02-08-2017 23:36
De Terugkeer op 01-08-2017 18:11

"Conclusie, Xander......de mens leert niet en leerde niet van zijn fouten. Als je de ander haat, haat je in de eerste plaats 'jezelf'. Ik zou toch gewoon zoooo verschrikkelijk moe worden, mij dagelijks bezig te houden met 'haten', 'oordelen', 'verketteren', 'vervloeken' en uiteindelijk die ander iets ergs aan doen, alleen omdat 'ik' toevallig een tegenvallend bestaan heb, of me zwaar negatief heb laten indoctrineren.

Je kunt mensen, die toevallig jouw mening niet delen, ook gewoon 'ontwijken' hoor..."

Yep, waarom haat je dan in de eerste plaats 'jezelf'? Omdat.....we allen één zijn en onderling verbonden, in de kern zijn we allen hetzelfde, als je dus een ander haat, dan haat je eigenlijk jezelf....en inderdaad, Terugkeer: door zich bezig te houden met haten, oordelen, vervloeken vergiftigen die mensen enkel....zichzelf; hun leven gaat aan hen voorbij terwijl ze de hel op aarde maken voor anderen en, merkwaardig genoeg, vooral voor zichzelf....op een dag worden die wakker en zijn ze hoog bejaard, is hun leven voorbij en dan hebben ze niks anders gedaan dan gehaat en hun gal gespuwd....tsss....mensDOM? Wat Jodenhaat door moslims betreft: daartegen moeten wij ons allen verzetten, van ons laten horen en niet accepteren! Zwijgen is toestemmen dus er zal niet gezwegen worden, het kwaad gedijdt enkel als de goede mensen zwijgen en toekijken. Met wat we weten van in het verleden, dient elke europeaan, elke rechtgeaarde mens zijn afkeuring, zijn afschuw en zijn protest te laten horen, op gelijk welke manier én ingrijpen als we getuige zouden zijn van zulke schande in het openbaar: veel meer sociale controle en niet meer zwijgen! Volgens bepaalde bronnen kan er pas wereldvrede komen als het conflict palestijnen/Joden wordt opgelost......en dat betekent dat palestijnen moeten gedwongen worden tot vrede of allemaal terug moeten opkrassen vanwaar ze eeuwen geleden origineel als immigranten kwamen: saoudie arabië!! Geen gezever meer na 60 jaar kibbelen en dat zinloze moorden!

Anton Jansen op 03-08-2017 00:36

SP'er: ’Hoe meer Israëlische soldaten ik zie, hoe trotser ik ben op Duitse soldaten in de Tweede Wereldoorlog.’ 

bron: https://www.noordhollandsdagblad.nl/kennemerland/cidi-doet-aangifte-tegen-castricummer

Marinus Ferdinand op 03-08-2017 09:20

@Anton Jansen

Die SP ér moet onmiddelijk voor de rechter en uit elke publieke functie worden gezet voor het leven.

Qromwel op 03-08-2017 11:27

Rosalie op 02-08-2017 09:55 & Anna op 02-08-2017 22:59:

 Hier kunt u de Israel-weekbrief van Floor Poot vinden in pdf:

www.israelplatform.nl/weekbrief/weekbrief.pdf

Anna op 03-08-2017 16:33

Qromwel: Dank. Ik had hem al.... 

Rienus op 06-08-2017 13:58

Het blijft mij een raadsel waarom Merkel het nodig vond alles en iedereen uit te nodigen. Toen dat dus erg uit de hand liep flikkerde ze het probleem over de schutting (leve de EU, maar niet heus). Nu probeert men het grote probleem te bagatelliseren met leugens en als ik naar de verkiezings uitslagen kijk moet ik geloven dat mensen er massaal in tuinen? Ik geloof er geen bal van.

Wat dat aangaat is de parallel goed gezien, dat ten tijde van de jaren 30 en 40 er in de vorige eeuw ook zo hardnekkig de andere kant op werd gekeken. Oude wijn in nieuwe zakken, met als resultaat massale dementie en blinde vlek syndromen.

Marinus Ferdinand op 06-08-2017 14:25

@Rienus

Waarom nodigt Merkel iedereen uit?

1. Christelijk schuldgevoel en hoogmoed

2. Duits schuldgevoel om de holocaust, die niet is verwerkt

3. Uebermensch gevoel, het spijt me heel erg: Wir schaffen dass

En weer staat Duitsland in het centrum van de immense problemen: net als bij WOI en WOII en Frans-Duitse oorlog (1870) en al eerder (zie vrede Westfalen). Het zit dus niet lekker in centraal Europa.

Henri Kissinger zegt in zijn boek World Order dat Duitsers in de kern om hun gerechtvaardigde plaats vechten. Kleine complicatie: Kissinger is een Duitser: Heinz!!!! 

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl