HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Migrantencriminaliteit: Duitse politie adviseert burgers geen verzet te bieden

Puinhoop in Italië steeds groter: Maffia Napels liquideert 120 Afrikaanse criminelen, burgeroorlogachtige toestanden in grote Italiaanse steden

Oorlogstaferelen in grote Italiaanse steden, waar migranten in botsing komen met de bevolking, de maffia, de politie en het leger.

De politie van de aan Nederland grenzende Duitse deelstaat Nordrhein-Westfalen heeft een ‘oplossing’ gevonden voor de exploderende, door hen totaal niet meer in de hand te houden migrantencriminaliteit: burgers moeten zich er gewoon niet meer tegen verzetten, ‘want bij actief verzet dreigt voor u aanzienlijke gezondheidsschade.’ Het ‘advies’ heeft tot woedende reacties onder de bevolking geleid. ‘Dus om veilig te leven moeten wij ons zonder verzet door illegalen in elkaar laten staan? Moeten we zonder iets te doen toekijken hoe ‘arme getraumatiseerde’ mannen, allen met een strijdbare leeftijd, hier vrouwen aanranden, en dan moeten we ook maar niet naar 112 bellen? Menen jullie dat? Onvoorstelbaar.’

 

Bielefeld was ooit één van de veiligste steden van Duitsland, maar sinds bondskanselier Merkel de grenzen opengooide voor enorme aantallen moslimmigranten, is dat totaal veranderd. Aanleiding voor het gewraakte politie’advies’ was een overval op 19 augustus in Bielefeld. Midden in de nacht werd een 34 jarige Duitser op straat door een groep migranten aangevallen en beroofd. Het slachtoffer verzette zich, waarop de daders hem met vuistslagen tegen de grond werkten, waarna hij zich in het ziekenhuis moest laten behandelen.

Getuigen, maar signalement daders mag niet worden verspreid

De politie van Nordrhein-Westfalen gaf op de inmiddels bekende linkse politiek-correcte wijze het autochtone slachtoffer feitelijk de schuld van het geweld. ‘Verzet u zich alleen als u denkt dat u lichamelijk tegen de daders bent opgewassen, en een reële kans maakt. Bij actief verzet dreigt u aanzienlijke gezondheidsschade op te lopen door massaal geweld of door een val.’ De politie adviseert Duitsers die worden beroofd ‘rustig te blijven’, enkel het signalement van de daders goed in zich op te nemen en eventuele getuigen aan te spreken.

Alsof dat ook maar iets uitmaakt, want net als in Nederland mag de Duitse politie van de politiek een aantal wezenlijke kenmerken van de daders niet meer verspreiden, tenminste, als het om ‘bruin- of donkerhuidige’  migranten, asielzoekers en illegalen gaat. Van enige opsporing door middel van getuigen is dus geen enkele sprake – dat wordt op deze wijze juist tegengewerkt.

‘Daders komen uit andere cultuur, dus mogen zij dit doen?’

De commentaren op het internet zijn niet mals. Iemand herinnert spottend aan het idiote advies van de linkse burgemeester van Köln, gegeven na de verkrachtingsexplosie tijdens oud-en-nieuw van 2015/2016: ‘Een armlengte afstand?’ Een ander haalt de cynische verkiezingsslogan van Merkels CDU aan: ‘Voor een Duitsland waarin wij goed en graag leven.’

‘De politie raadt aan om ons door hen te laten beroven, verkrachten en mishandelen. Of heb ik iets verkeerd begrepen?’ Sarcastisch antwoord van een ander: ‘Onze daders komen uit een ander land en hebben een andere cultuur, en mogen dat doen. Wat moeten zij wel niet van ons Duitsers denken als wij ons verzetten?’

Iemand wijst erop dat Bielefeld ooit ‘de veiligste stad’ was, maar nu ‘multicrimineel’ is geworden. De stad wordt geteisterd door in groepen rondtrekkende migranten die mensen onder bedreiging van onder andere messen beroven. Een vrouw reageert: ‘Als ik dat hoor en lees kan ik enkel tegen jullie zeggen: bedank Merkel hiervoor, die heeft ze allemaal hierheen gehaald. Haar nieuwe volk mag alles, maar wij hebben ons mond te houden, want wij zijn maar Duitsers, treurig maar waar. Ik kan alleen maar zeggen: arm Duitsland.’

‘Andere wang toekeren? Dus voordeur van ons huis ook maar openzetten?’

Weer iemand haalt een tegenwoordig zo vaak uit zijn verband gerukte uitspraak van Jezus Christus aan. ‘Moeten we de andere wang maar toekeren, zodat ze daar hard om kunnen lachen, en als voorbeeld voor de volgende overval nemen?’ Moeten we de voordeur van ons huis voortaan ook maar openzetten, zodat iedereen die maar wil naar binnen kan en kan pakken wat hij wil? Want dat volgt dezelfde ‘logica’.

Een agent in Bielefeld, klaarblijkelijk politie-woordvoerder voor het internet, wijst erop dat de daders ‘pas met vuisten gingen slaan toen het slachtoffer zich verzette’. Dat kon op bijzonder weinig begrip rekenen: ‘Dus om veilig te leven moeten wij ons zonder verzet door illegalen in elkaar laten staan? Moeten we zonder iets te doen toekijken hoe ‘arme getraumatiseerde’ mannen, allen met strijdbare leeftijd, hier vrouwen aanranden, en dan moeten we ook nog niet naar 112 bellen? Menen jullie dat? Onvoorstelbaar.’

‘Passiviteit kan agressie juist aanmoedigen’

Daarop wordt het advies gegeven om ‘leven en gezondheid’ boven materieel bezit te stellen. Al wordt dat meteen gerelativeerd met de erkenning dat het passief, verzetloos meewerken met de daders ‘niet altijd tot een ‘milde afloop’ leidt, en een fysieke aanval soms zelfs aanmoedigt. Dat is overigens zeker het geval als de daders moslims zijn; die verachten zwakheid, iets dat hen in de meeste gevallen aanzet tot het plegen van nog meer grof geweld.

Hoe dan ook, verreweg de meesten vinden het pacifistische advies van de politie complete waanzin, en eisen dat de politie voortaan weer gewoon zijn werk doet door de burgers te beschermen, en de rechtbanken deze mensen niet meer straffeloos op vrije voeten stelt, maar gelijk jarenlang achter de tralies stopt, of in het geval van asielzoekers meteen uitzet. (1)

Italië: Politie machteloos tegen migranten, maffia liquideert 120 Afrikanen

Dat gaat zo goed als zeker niet gebeuren, althans niet zolang Angela Merkel bondskanselier blijft, en zeker niet als de nog linksere SPD het weer voor het zeggen krijgt. In Italiaanse steden zoals Rome en Napels zien we waar dit toe leidt: Afrikaanse criminele migrantenbendes die al rovend en plunderend door de straten trekken, waar in steeds meer gevallen politie en leger niet meer tegen opgewassen zijn. Straatgevechten zijn er vrijwel aan de orde van de dag.

Uitgerekend de maffia probeert nog wat orde te scheppen. In Napels liquideerde de beruchte ‘Camorra’ al 120 Afrikaanse criminelen door hen door het hoofd te schieten. Afgelopen donderdag veroorzaakten migranten midden in het toeristische stadcentrum van Rome een ware orgie van geweld. Zo’n 1000 Afrikanen, die uit een bezet gebouw waren bezet, wilde hun ‘kamp’ midden op het plein opzetten, en iedereen daarbij verjagen. De illegalen richtten barricades tegen de politie op, en bekogelden hen met gasflessen en stenen. De eerdere ontruiming van het gebouw was nodig, omdat de migranten niet tevreden waren met hun eerdere huisvesting en als protest het gebouw bezetten.

Ook in Palermo kwam het tot een massale botsing tussen de bevolking en illegale Afrikaanse migranten. Italiaanse marktkoopmannen werden zo boos op de Afrikanen, die daar hun (gestolen) waren probeerden te verkopen, dat eentje zijn busje pakte en enkele illegale kraampjes van migranten omver reed.

De burgemeester van Venetië dreigt openlijk dat moslims die ‘Allahu Akbar’ schreeuwen, gelijk worden doodgeschoten (3). Het zijn hoe dan ook allemaal signalen dat Italië dankzij het toelaten van honderdduizenden migranten begint weg te zinken in een poel van chaos, geweld en anarchie, en het niet uitgesloten is dat er op zeker moment een burgeroorlog uitbreekt.

 

Xander

(1) Anonymous*
(2) Anonymous (Afbeelding: Polizia di Stato / Creative Commons 2.5, voor redactioneel en niet-commercieel gebruik)
(3) Anonymous

* Deze in Rusland geregistreerde site is de laatste tijd regelmatig moeilijk bereikbaar, mogelijk omdat de EU het internetverkeer met onafhankelijke, niet-politiek correcte sites langzaam maar zeker aan het afknijpen is. Krijgt u een ‘Databank Fehler’, probeer het dan nog enige malen. Meestal krijgt u na 5 of 6 pogingen alsnog verbinding.

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gespekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof... (Geloofsforum 31) verder te praten.

Reacties

Kamil op 28-08-2017 15:02

Menig Ismaëliet, wil nu als martelaar naar zijn (immaginaire-) paradijs. De glorie van het martelaarschap en de beloning met 72 (dagelijks ververste) Virginy's, is hun waanidee.   Daarom deze kandidaat martelaren, géén ticket voor hun hemel geven, ze zeker niet dood schieten maar hen levend op deze aarde houden: dan geen martelaarschap en geen 'houries'. Kamil

erik op 28-08-2017 15:05

Dagelijks worden we geïnformeerd, dat we in roerige tijden leven. Veel oorlogen zijn er de afgelopen decenia’s geweest en vandaag de dag wordt er alleen gesproken over opstootjes, en verwarde mensen, maar dit is wat mij betreft hetgeen in de bijbel staat: “Ook zult gij horen van oorlogen en van geruchten van oorlogen. Ziet toe, weest niet verontrust; want dat moet geschieden, maar het einde is het nog niet. Want volk zal opstaan tegen volk, en koninkrijk tegen koninkrijk“ (Matt. 24:6,7). Wees wakker!

Lucie op 28-08-2017 15:07

En evengoed gaat dat mens zeer waarschijnlijk weer winnen bij de komende verkiezingen.

De AFD in Duitsland heeft nog steeds veel te weinig stemmers,ze zijn daar nog steeds in coma.

Maar ze kunnen ook nog die griezel Schultz kiezen,dat is wel een keuze tussen twee kwaden,de pest of cholera.

Duitsland is net als Zweden reeds verloren en de rest komt er snel achteraan.

Jerommeke op 28-08-2017 15:12

Je zou een een zweep bij een ruitersportzaak kunnen gebruiken voor zelfverdediging. Het is legaal, makkelijk om mee te nemen  en doeltreffend. Of anders je riem, honkbalknuppel,  scheidrechterssportfluit of luchthoorn misschien.

ohje op 28-08-2017 15:23

Ach hebben de italos dan geen knuffels meer tja dan krijg je dat natuurlijk.

Meer meer meer knuffels natuurlijk .

Ernie op 28-08-2017 15:24

We moeten deze allochtonen in de wijken laten wonen waar die linkse lui wonen die ze zo ongeloofelijk aardig vinden en die linkse lui gelijk korten op hun inkomen met 50% om aan die zielige schaapjes te geven die het zo moeilijk hebben. --- geen hoofdletters. Mod.

En criminelen allochtonen moeten direct lik op stuk beleid gevoerd worden en per vliegtuig terug sturen en als landen niet mee willen werken, zet je ze er gewoon uit.

ohje op 28-08-2017 15:30

Een ding hebben de politiker wel bereikt.

Niemand praat nog over de ellende die we EU noemen.

Tom Hendrix op 28-08-2017 15:38

Naar mijn bescheiden mening; zijn dit nu de gevolgen van, de weerzinwekkende plannen; te weten: " De Resolutie van Straatsburg", en ook: " Het Coudenhove-Kalergiplan". En deze plannen zijn door politici van "links tot rechts", in Europa goedgekeurd. De hele politieke kongsi heeft daardoor; " bloed aan de handen". En als het werkelijk uit de hand gaat lopen in Duitsland, Nederland en de rest van Europa; zijn het deze politici; die "met de staart tussen de benen", het hazepad kiezen.  Tenminste dat is mijn bescheiden mening maar.

JP op 28-08-2017 15:44

Vanmorgen las ik in het nieuws dat ongeveer 500 Italiaans maffiosi de afgelopen jaren naar Duitsland getrokken zijn, omdat het hen in Italie te heet onder de voeten werd.

Een ander geluid op 28-08-2017 15:51

@ Kamil op 28-08-2017 15:02

U zegt:

Menig Ismaëliet, wil nu als martelaar naar zijn (immaginaire-) paradijs. De glorie van het martelaarschap en de beloning met 72 (dagelijks ververste) Virginy's, is hun waanidee.   Daarom deze kandidaat martelaren, géén ticket voor hun hemel geven

Mijn reactie:

Dat vind ik erg hardvochtig van u ! 

Zij willen martelaar worden. De meeste van ons willen van die lui af.

Win-win situatie zou ik zeggen. 

Rienus op 28-08-2017 16:32

https://www.nieuwskoerier.nl/news/174113-merkel-zit-op-rozen

Als ik het goed begrijp is dit wat de Duitsers massaal willen.

Het lijkt er veel op dat de democratie van binnen uitgehold wordt. In Amerika kon men uiteindelijk kiezen uit twee idiote kandidaten (mijn mening!). En nu is Duitsland aan de beurt waar de keuze ook is uit twee compleet gestoorde kandidaten, de een is nog erger dan de ander. Dit gaat onherroepelijk fout natuurlijk.

Qromwel op 28-08-2017 16:47

Zolang autochtonen in welk europees land dan ook hun stemgedrag niet veranderen wordt het alleen maar erger. 

Patatje Oorlog op 28-08-2017 16:52

Die Duitsers moeten toch wel een masochistisch volk zijn als ze ook straks weer massaal op Merkel gaan stemmen.

Eelke op 28-08-2017 16:58

 Ik geloof niet dat er iemand in Duisland last heeft van deze moslims. Over een paar maanden stemt iedereen gewoon op A. Merkel.

A. Verlof op 28-08-2017 17:03

En ondanks deze ontwikkelingen krijgen de Linkse Partijen positieve aandacht in het Westen..De Moslims worden altijd positief naar voren gezet door de Linkse politiek en medie.

Dezelfde linkse politiek haten de Joden G-d,s volk,door boicotten uit te roepen over Joodse producten.

De Linkse politiek steunt de Palestijnen  en de Moslims.

Ze vergeten dat de Zionisten G-D,s volk zijn,en dat zal hen zwaar komen te staan.

Oma op 28-08-2017 17:33

Kamil op 28-08-2017 15:02

Menig Ismaëliet, wil nu als martelaar naar zijn (immaginaire-) paradijs. De glorie van het martelaarschap en de beloning met 72 (dagelijks ververste) Virginy's, is hun waanidee.   Daarom deze kandidaat martelaren, géén ticket voor hun hemel geven, ze zeker niet dood schieten maar hen levend op deze aarde houden: dan geen martelaarschap en geen 'houries'. Kamil

nee hoor Kamil: laten doodschieten door vrouwelijke militairen, dan bereiken ze hun paradijs ook niet...

Een burgeroorlog is de opzet van eu en 'onze' politiekers, anders verklaar je die waanzin toch écht niet meer! De kwestie is alleen wáár de pot het eerst gaat overkoken...

Dewevoga op 28-08-2017 17:50

@Qromwel op 28-08-2017 16:47

Zou men deze nog kennen? https://www.youtube.com/watch?v=Gt2HSx6djYw

Tom Hendrix op 28-08-2017 17:57

@ A. Verlof: 17.03. uur. Dat ben ik met U eens.

Bennie op 28-08-2017 18:03

One love - bob marley ieder zou dat moeten luisteren. Verder als iemand mij  gezin bedreigt of wat dan ook. Zal ik doen tot me laatste zucht verslaan. Mee gaat gij. 

Eelke op 28-08-2017 18:29

@ Oma op 28-08-2017 17:33

Wat moeten zij met 72 maagden als hun piemeltje hier ligt te rotten.

Het moet dan toch wel een vreselijke straf zijn. Willen en niet kunnen.

Ike op 28-08-2017 19:06

Om conclusies te trekken over het door de maffia neerschieten van illegalen is niet zo slim. De reden kan van alles zijn. Concurrentie? Geld terugeisen voor slecht uitgevoerde overtocht of te duur verblijf? De reden kan van alles zijn. Bang voor het verklikken van de rol van de maffia?

Overigens zitten de kinderen van groenlinks Femke Halsema ook niet meer in de klas bij een meerderheid van allochtonen. Bij hoeveel kinderen van politici zal dit wel zo zijn?

JP op 28-08-2017 19:35

Verzet men zich toch, dan zal een verzekeraar geen letselschade vergoeden, althans als je in het gunstigste geval nog in leven wordt gelaten. (sarc. off)

Elisabeth-Anna op 28-08-2017 20:11

Off topic maar zeker het lezen waard

http://politiek.tpo.nl/2017/08/28/merkel-critica-gertrud-hohler-angela-merkels-masterplan-is-democratie-geen-plaats-meer/

Qromwel op 28-08-2017 21:14

Dewevoga op 28-08-2017 17:50: Helaas (of gelukkig) heeft het audio gedeelte op mijn laptop het laten afweten. ik kijk dus amper naar filmpjes. Alleen skype mis ik wel.

Abel op 28-08-2017 21:27

Stemgedrag veranderen? Volgens mij is dat allang gebeurd; ik krijg echter de indrukndat de verkiezingen -ook hier in NL- behoorlijk gemanipuleerd worden en de gepresenteerde uitslag niets meer met de werkelijke stemming te maken hebben!  O nee... In NL of EU gebeurt dat niet...

vijgeboom op 28-08-2017 21:43

De EU elitie wil het en het hoort in de tijd waarin we leven. In het jaar 29 ging Jezus naar boven en we leven nu in 2017 dus bijna 2000 jaar later. Gods kalender is 360 dagen per jaar en wij hebben 365 dagen per jaar. En als ik dan Ezechiel 38 bekijk en de rol van turkije bekijk met de wetenschap dat Erdogan in 2023 het grootste leger van de wereld wil, dan zitten we echt in de staart van de eindtijd! Dan zitten de 6000 jaar mensheid erop vanaf Adam geteld. En Adam was de eerste mens naar Gods beeld geschapen. Al het geen ervoor was waren geen mensen maar levende wezens!

Bundy op 28-08-2017 22:25

Tijdens het NOS tv journaal van vandaag werd er terloops gezegd :" Wanneer Mw. Merkel de a.s verkiezingen gewonnen heeft , wawa ".     Betekent dit dat de verkiezingen gemanipuleerd zijn , dat het Duitse volk geschift is , of dat de hersenspoeling d.m.v. radio , tv, en kranten in combinatie met happy-hormoon in lucht en drinkwater garant staan voor het herverkiezen van de grootste landverraadster uit de geschiedenis van de mensheid .             Maar vast staat het !

Sappie op 28-08-2017 22:32

Het lijkt mij een heel verstandig advies van de politie om geen weerstand te bieden als duidelijk is dat je fysiek niet superieur bent. Net zo min als het zin heeft om tegen een kudde dolle stieren te vechten of tegen een roedel wolven heeft het geen zin om in je eentje tegen een groep rovers te vechten. Succes gewenst aan iedereen die het toch probeert. Heel dapper, maar niet slim

Cok op 28-08-2017 22:33

Seo op 28 .  Je heb het helemaal mis  , je leest de verkeerde bijbel . Jezus het nooit gezegd ,, aanbid of vraagd mijn moeder om je te helpen .  Wat een onzin .

Je ben wel goed een dwaalspoor  gebracht door de room katholieken  ( accult  )  kerk .

Cok op 28-08-2017 22:36

Rienus op 284/7 .  Dat je vind dat de amerikanen konden stemmen tussen 2 idioten . Je heb deze mening omdat  dit voluit in de hollandse kranten en T.V  werd / wordt verklaard . Je bent misleid door fake news . Ik zou je willen voorstellem , voor dat je een conclusion neemt , meer inzicht te  leert van de werkelijke zaken in de U.S.

Het zelfde wil ik je aanraden voor Duitsland . 

jawel op 28-08-2017 22:47

De duitsers gaan weer massaal stemmen , maar niet op smeerlap merkel , en toch gaat ze de verkiezingen winnen , dat wordt namelijk bepaald door de elite , de rest is schijn , ook bij ons en ook onlangs in Italie en daarna Frankrijk en bij ons is Wilders aan de kant gezet door ons zogenaamd politiek correcte , huigelachtige kabinet die zich laten omkopen door brussel ( lees de hogere macht , finaciele elite , waaronder de bis bank ) Ja ,de bankiers maken europa in korte tijd helemaal kapot . De mensheid is het grootste tuig onder de levende wezens op deze aarde, dit is overigens niet bij iedereen van toepassing. Bij  bepaalde namen gebruik ik met opzet geen hoofdletters uit disrespect jegens hun.

PJ op 28-08-2017 23:14
Tor browser gebruiken. Dan is de Anonymous site vlot bereikbaar.Tegen de EU censuur die stilaan buiten proportie is, en zowel linkse als rechtse en ook islamitische sites treft. En binnenkort surfen met fake IP adres via een VPN netwerk net als mensen in China, Noord-Korea, Saoedi-Arabië, Iran en andere dictaturen waar andere opinies dan die de overheid welgevallig zijn geblokkeerd worden.
Br@m op 28-08-2017 23:35

Een vriend van me, helaas overleden, was een fijne kerel. Je kon er over lopen, hij deed alles om iedereen te helpen. Vroeg je hem iets, dan kreeg je het van hem. Een harde werker voor zijn gezin, nooit met politie of zo in aanraking geweest. Leefde een rustig, sober bestaan. Maar als je aan zijn vrienden of familie kwam, veranderde hij in een beest en was hij tot vreselijke dingen in staat. Volgens mij zijn er zo miljoenen "lieve" huisvaders in Nederland. Help echte vluchtelingen, maar zet criminele asielzoekers het land uit voordat de burgers het recht in eigen hand nemen, want dan is mijns inziens de ellende niet meer te overzien.

cefas op 28-08-2017 23:38

De grens van gedogen is al lang overschreden. Tegenactie is al lang noodzakelijk om het kwaad in te dammen als het al niet veel te laat is. Overheid doe uw plicht en bescherm uw eigen bevolking, dat is uw taak!

Infidel4U op 28-08-2017 23:38

Krav Maga is ontstaan in Hongarije in de jaren 30 van de vorige eeuw. Hiermee konden de Joden zichzelf beter verdedigen tegen rondtrekkende nazi knokploegen. Het is tegenwoordig ook geen slecht idee om je hierin te bekwamen.. Iedereen kan het leren in een relatief korte tijd en het is niet leeftijdsgebonden. Train jezelf.

cefas op 28-08-2017 23:49

De grens van gedogen is al lang overschreden. Tegenactie is al lang noodzakelijk om het kwaad in te dammen als het al niet veel te laat is. Overheid doe uw plicht en bescherm uw eigen bevolking, dat is uw taak!

Pieter op 29-08-2017 01:30

Hulde aan de enige echte Mafia!

Deze christelijke(hoe dan ook, maar ze zijn toch erg gelovig)  organisatie doet tenminste eens echt wat tergen deze kinderverkrachters en landinpikkers.

Geef ze groot gelijk.

johan op 29-08-2017 01:48

Het is wachten op een burgeroorlog, en gezien het verleden is de kans zeer groot dat de duitse bevolking dat gaat winnen zeker als het leger en politie zich aan de kant van de oorspronkelijke bevolking schaard ik zie het NL niet zo snel gebeuren dat zij op grote schaal de eigen bevolking onder vuur gaat nemen

Qromwel op 29-08-2017 08:10

cefas op 28-08-2017 23:38: Veel Europese overheden zijn te herkennen aan hun dovemansoren.

hugo op 29-08-2017 08:16

En toch kiezen de Duitsers nog altijd en massaal voor Merkel als er verkiezingen zijn. Net zoals in Nederland, Frankrijk, Belgie enz.

Qromwel op 29-08-2017 08:20

vijgeboom op 28-08-2017 21:43: Tijdens WO I duidde het Verenigd Koninkrijk Turkije aan als Edom, maar dat behoorde tot de Britse oorlogspropaganda. De raid op Gallipoli (Gelibölu) was uitgedraaid op een ramp. Ene bimbasji Mustafa Kemal (de latere Atatürk) was een van de bevelvoerenden aan Turkse zijde daarbij.

Cale op 29-08-2017 08:38

Het vreemde is dat in Duitsland men protesteert tegen deze idioterie maar dat de politieke partijen die deze toestanden veroorzaken gewoon weer zullen winnen. Zijn Duitsers massaal gek geworden of wordt er gemanipuleerd met verkiezingsuitslagen?

FinalCountDown op 29-08-2017 10:38

"Geen verzet bieden"... Hoe durft men zoiets vragen van z'n burgers?  Wie een vinger naar mij of naar één van mijn dierbaren uitsteekt, belandt in het ziekenhuis, zoveel is zeker. Zelfs indien ik het slachtoffer niet zou kennen zou ik tussenbeide komen (tenzij het een andere immigrant is).  Of de aanvaller nu een immigrant is of iemand anders. Iedereen gelijk voor de wet voor mij op dat gebied.  En ze mogen nog met meerdere zijn. Ik zal zelf ook wel klop krijgen, maar ik kan wel tegen een stootje na 25j bokssport. Ik ga er niet gewoon op staan kijken.

Kamil op 29-08-2017 11:59

Oma, inderdaad, dat van die vrouwelijke strijders is ook een optie. Maar andermaal blijkt het psychologische benadering, die hun waanideeën countert. Kamil

Daniel op 29-08-2017 12:25

Inderdaad:

Fehler beim Aufbau einer Datenbankverbindung

Daniel op 29-08-2017 12:27

http://www.anonymousnews.ru/2017/08/25/migrantenkriminalitaet-polizei-empfiehlt-opfern-keine-gegenwehr-zu-leisten-empoerung-im-netz/

Toch bereikbaar via de browser van brave.com

Oma op 29-08-2017 15:43

johan op 29-08-2017 01:48

"Het is wachten op een burgeroorlog, en gezien het verleden is de kans zeer groot dat de duitse bevolking dat gaat winnen zeker als het leger en politie zich aan de kant van de oorspronkelijke bevolking schaard ik zie het NL niet zo snel gebeuren dat zij op grote schaal de eigen bevolking onder vuur gaat nemen"

En dát is net de bedoeling om hordes moslims binnen te halen als strijdkrachten om de autochtone bevolking aan te vallen omdat de politiek weet dat onze politie en leger nooit eigen bevolking mag en zal doden en dat asielcrapuul wel - dit is al jaren geweten en ervoor gewaarschuwd. Daarom ook dat de duitse politie/leger nu moet aangeleerd worden om zich afzijdig te houden, om bevelen op te volgen zodat ze niet zullen reageren als de hel losbreekt, lamgeslagen, in verwarring en de bevolking niet helpt als ze uitgemoord worden!! Hopelijk gebruiken onze strijdkrachten en politie, overal in europese landen, wél hun verstand en staan ze aan de kant van hun bevolking tégen de judassen vd politiek en islam criminelen..er is een opstand of tenminste luidkeels verzet van militairen en politie nodig voor deze waanzin die gaande is! Als die massaal protesteren en de media dwingen hun 'opdrachten' vanuit de politiek kenbaar te maken aan het publiek, dat alle ogen zullen opengaan en de omvang vh verraad duidelijk wordt.

Zoals ik dat zie, wordt ook nu weer door de politiek het langzame koken van de kikker toegepast: mondjesmaat krijgen politie en straks het leger steeds veelvuldiger de opdracht alles wat met moslims/asielzoekers te maken heeft te verzwijgen en zelfs te ontkennen, crapuul te beschermen en autochtonen steeds openlijker te schofferen, veroordelen, als racist met de vinger te wijzen om de mond te snoeren zodat ze op termijn gewend geworden zijn enkel de autochtonen als vijand te zien...psychologische oorlogsvoering..en dan natuurlijk moslims infilteren in leger en politie onder het mom van diversiteit, die dan legaal en gewapend de rol van beulen in een conflict met de bevolking mogen spelen - houdt zo ook de verdeeldheid bij politie en leger in stand en zal rechtgeaarde politiemensen en soldaten in toom houden en protesten in de kiem smoren op straffe van sancties, insubordinatie, ontslag en gevangenisstraf.

In BE worden hiervoor zelfs het toelatingsexamen voor agenten versoepeld, moslims zijn door inteelt niet bekwaam om voor deze strenge opleidingen/examens te slagen, dus worden voor hen weer voorkeuren en uitzonderingen gemaakt om binnen te geraken. Intussen blijven voor autochtonen de examens wel zwaarder om hen te kunnen weren. Hetzelfde zien we toch ook voor het onderwijs: verlaging van niveau en kwaliteit om dat gespuis een diploma te kunnen geven zonder dat ze moeite moeten doen (achterstand omdat ze weigeren te integreren en de taal te leren) om hun gewaande superioriteit te bevestigen en ook weer discriminatie en uiting van minderwaardigheid van onze kinderen, die tegelijkertijd besmet kunnen worden met het gif islam. 

Oma op 29-08-2017 15:48

@bundy: " Wanneer Mw. Merkel de a.s verkiezingen gewonnen heeft , wawa ".  

Ook weer psychologisch uitgekiend zodat de kiezers niet verwonderd zijn als merkel met vervalste uitslagen wint...alhoewel geen kiezer iemand zou kennen die wel op merkel heeft gestemd...pure manipulatie

Rolf op 30-08-2017 12:13

@johan op 29-08-2017 01:48

Oma heeft al een mogelijk scenario geschetst, hier is er nog eentje waarbij het niet goed afloopt.

Juncker wil al jaren een EU-leger hebben. Zodoende kunnen Roemeense soldaten schieten op de autochtone Duitsers en Duitse soldaten op de autochtone Roemenen of de autochtone Italianen. Dan hebben we niet zoveel aan soldaten die niet op hun eigen volk willen schieten want ze schieten dan op een ander autochtoon volk. 

In die laatste situatie denken de autochtone EU-soldaten hopelijk na voor wie ze gaan vechten en of ze zichzelf naar een ander EU-land laten sturen. 

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl