Headlines

Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Marokkaans ISIS terroristen netwerk ook in Nederland actief

Spaanse imam die Marokkaanse jongeren rekruteerde en radikaliseerde omgekomen bij explosie

Leden van het Marokkaanse ISIS terreurnetwerk in Europa. (DEBKAfile (1)).

De doorgaans uitstekend ingelichte defensiespecialisten van DEBKAfile waarschuwen dat de geruststellingen van de Spaanse autoriteiten, die beweren dat de islamitische terreurcel die verantwoordelijk was voor de ‘car jihad’ aanslagen in Barcelona en Cambrils volledig is opgerold, onterecht zijn, en enkel zijn bedoeld om het publiek en vooral de toeristen niet bang te maken. In werkelijkheid zijn de Spanjaarden al maanden op de hoogte van het bestaan van een omvangrijk ISIS terroristen netwerk dat grotendeels bestaat uit Marrokkanen die in Europa zijn opgegroeid. Verontrustend is dat dit netwerk ook in Nederland actief is, en klaar zou staan om op korte termijn veel meer aanslagen zoals in Spanje en Finland te plegen.

 

Marokkaans ISIS netwerk in minstens zes Europese landen actief

Bij de aanslagen in Spanje vielen donderdag en vrijdag 14 doden en raakten er meer dan 130 gewond. In Finland stak een Marokkaanse asielzoeker in Turku plots op voorbijgangers in, waarbij twee Finse vrouwen om het leven kwamen. Volgens DEBKAfile zijn het geen los van elkaar staande incidenten, maar de eerste acties van een terreurgolf die zal worden gepleegd door de voornamelijk Marokkaanse leden van het ISIS netwerk in Europa.

Het klopt weliswaar dat de terreurcel die de aanslagen in Barcelona en Cambrils compleet is uitgeschakeld, maar ‘dit was slechts één tak van een breed terreurnetwerk dat zich uitstrekt van Marokko over minstens zes Europese landen: Spanje, Frankrijk, Duitsland, België, Nederland, en zo noordelijk als Finland,’ waarschuwen de analisten.

‘Er zijn veronrustende signalen dat de aanvallen in Spanje en Finland niet meer dan de openingsschoten van een massale woeste aanval zijn, die door het ISIS netwerk wordt voorbereid.’ De bommen’fabriek’ in Acrona, die per ongeluk werd opgeblazen –waarbij de imam die de jonge Marokkanen rekruteerde en radikaliseerde vermoedelijk is omgekomen (2)-, is hard bewijs dat het Marokkaanse netwerk van plan is om op zeer grote schaal dood en verderf onder de Europese bevolking te zaaien.

Internationale moordmachine

De Spaanse en Marokaanse inlichtingendiensten ontdekten in mei het bestaan van dit netwerk, dat in Tangers en in de Spaanse enclave Melilla zijn oorspronkelijke bases heeft. De meeste daders van de aanslagen in Catalonië waren lokale Marokkanen, waarvan sommigen rechtstreeks in contact stonden met ISIS in Syrië en Irak. In dezelfde maand arresteerden anti-terreureenheden in Essaouira, aan de Marokkaanse kust, een groep verdachten die in het bezit waren van een grote hoeveelheid wapens, waarmee ze een aanslag wilden plegen op een bekend muziekfestival waar veel internationale bezoekers op afkomen.

De Spanjaarden weten dat de terreurcel in Catalonië slechts een onderdeel is van deze internationale moordmachine, en aangestuurd wordt door de ‘Wilaya van de Islamitische Staat in de Maghreb al-Aqsa-Marokko’, die op zijn beurt zijn bevelen krijgt van het opperbevel van ISIS in Syrië. Ondanks deze kennis vinden de Spaanse autoriteiten het niet nodig om het terreurdreigingsniveau te verhogen. Beter gezegd: ze willen het hoogtepunt van het toeristenseizoen niet in gevaar brengen.

Nieuwe aanslagen zullen volgen, ook in Nederland

De mesaanval in Finland was een kleinere aanslag van het netwerk, maar eiste wel de levens van twee Finse vrouwen. De Europese veiligheidsdiensten hebben geen idee in welke van de genoemde landen, waaronder dus ook Nederland, de volgende aanslagen zullen plaatsvinden.

Zolang die op kleine schaal plaatsvinden, bijvoorbeeld een Marokkaan die in de metro plotsklap op medepassagiers begint in te steken, eentje die met zijn auto op winkelende voetgangers inrijdt, of een ander die een nietsvermoedende Nederlander van het perron voor de aanstormende trein duwt, zullen ‘onze’ autoriteiten en media er alles aan doen om iedere link met het islamitische terrorisme, en met het Marokkaanse ISIS netwerk in het bijzonder, te ontkennen, en zullen we enkel over loststaande ‘ongelukken’, ‘incidenten’ en ‘individuele acties van een verwarde man’ lezen. Alles, inclusief pure misleiding en harde leugens, om de in werkelijkheid niet meer bestaande maatschappelijk ‘rust’ nog zo lang mogelijk te bewaren.


Xander

(1) DEBKA
(2) Arutz 7

Zie ook o.a.:

18-08: Inlichtingendiensten: Zeker 50 door ISIS getrainde Europese moslims staan klaar voor nieuwe aanslagen in Europa

18-08: Aanslag Barcelona: Europeanen steeds bozer over huichelachtige reacties politiek

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gespekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof... (Geloofsforum 31) verder te praten.

Reacties

René van Zalk op 20-08-2017 14:50

islam/koran is de voedingsbodem voor moslim-extremisten.

pro-Israël op 20-08-2017 14:59

Misdadige aanslagen, misdadige reacties van ontkennende en bagatelliserende bestuurders en geestverwanten overal.

Lodewijk op 20-08-2017 15:39

De aanslagen doen de PVV en vooral FvD groeien. Helemaal als er ook een grote in ons land wordt gepleegd door een moslim. 

Er zijn moslims en moslim sympathisanten die al nattigheid beginen te voelen, en zeggen dat de PVV en FvD veel erger zijn dan IS. Want IS aanhangers zijn in vergelijking met de PVV slechts een kleine groep in ons land, en als de PVV aan de macht zou komen rijden de treinen weer oostwaards. Dan wordt ons land een nazi dictatuur. (Serieus, dat post men op Joop.nl.)

Ze zien de concentratie-vernietegingskampen voor moslims al voor zich. En omdat de PVV en FvD pleiten voor het sturen van radicale moslims naar landen waar ze ook familie en vrienden hebben en staatsburger van zijn, en vaak op vakantie naar toe gaan, denken die mensen dus onderbewust dat die landen concentratiekampen zijn. Want het is volgens hun onmenselijk wreed daar iemand naar toe te "deporteren." Dat doe je je ergste vijand niet aan als je een hart hebt... dus zelfs geen mensen die ons willen vermoorden.

Eigenlijk wel ironisch. Maar veel linkse goedmensen hebben niet door dat ze b.v. Marokko onderbewust dus een concentratiekamp vinden. 

Yerik op 20-08-2017 16:21

En wanneer die aanslagen komen, zeggen, in navolging en op wens van de 'elite' óók meeste de burgers in de straten: "We mogen ons niet laten bang maken"; "We moeten gewoon verder gaan met ons leven" en "We moeten laten zien dat onze normen en waarden de sterksten zijn" enz. enz. Ik hoor de islamieten nu al weer schaterlachen om die uitspraken van dat onnozele volk. Dat volk, dat beter kan roepen:  maar dit besef niet meer heeft.

Tabris op 20-08-2017 16:42

"dit was slechts één tak van een breed terreurnetwerk dat zich uitstrekt van Marokko over minstens zes Europese landen"

Zeg maar een takje, want elke moslim is een potentiele terrorist. Vandaag is hij lief en vredig, morgen de "verwarde man".

Hoe kan het ook anders zijn wanneer je religieuze "profeet" Mohammed een moordenaar, dief, beul, verkrachter en pedofiel was. Als je zo'n draak zijn leringen en geschriften volgt en zijn daden to je grote voorbeeld stelt dan kan het niet anders zijn dat jezelf van binnen ook een draak bent. En zo'n draak is nooit te vertrouwen.

Daarom, de enige goeie moslim is een ex-moslim.

Hetzelfde geldt voor Nazies en Hitler. Ook slecht gedachtengoed dat niet te vertrouwen is.

Peter Sekie op 20-08-2017 17:18

Dat mag waar zijn, maar wanneer diezelfde  mensen naar de stembus gaan dan gaat hun stem toch naar de Schuldigen die slechts hun eigen belang dienen!

 

Peter Selie

Derk op 20-08-2017 17:21

Lodewijk, de aanslagen doen de PVV en FvD groeien. OK en daarna? Niets, nada, pappen en nathouden door de artiesten in Den Haag en Brussel.  Er is lang en vaak gewaarschuwd, maar het had geen effect. Tot de wal het schip keert. Dan wordt het volk even wakker, om vervolgens bij de volgende verkiezingen weer op dezelfde artiesten te stemmen die ons dit kunstje flikken. Het is telaat.

Tom Hendrix op 20-08-2017 17:45

De massa-immigratie en de terreur van de islam, zullen Europa "in duisternis", hullen. Het ultieme "boze", laat zijn gezicht zien. Tevens worden hierdoor mensen tegen elkaar opgezet. De verantwoordelijkheid voor deze hele gang van zaken, ligt bij onze politici, de eu, bilderberg, en de globalisten van de nwo. Ik verwacht enkel nog de komst van Jezus.

Qvic op 20-08-2017 18:13

Aanslagen plegen op een onschuldige menigte is het simpelste, maar wel het lafste. Maar wat als autotochtonen druk bezochte moskeeën op de vrijdag middag opblazen of al die moslims hier rondom de moskeeën op straat liggen te knielen omver rijden met auto's of vrachtwagens, met als gevolg van vele doden en gewonden kunnen hebben. Staan dan ook onze politici met krokadillen tranen voor de camera's van de media's? Of is dat dan anders.

Lodewijk op 20-08-2017 18:35

Derk.

hoe meer aanslagen, hoe meer mensen willen dat dat ophoudt. Het kan lang duren, maar er komt een moment dat de meerderheid kiest voor diegenen die het gaan oplossen door alle radicale moslims het land uit te gooien. Misschien zelfs via leugentesst zoals met de voice stress analyzer. De voorzienigheid heeft er al voor gezorgd dat die radicalen een tweede paspoort hebben. 

"voice stress analysis test" https://www.youtube.com/results?search_query=voice+stress+analysis+test

Lodewijk op 20-08-2017 19:05

PS:

Zelfs niet radicale moslims willen dat de aanslagen van de radicalen stoppen. Dus die zullen dat ook steeds meer willen naar mate er meer aanslagen plaatsvinden. Ook omdat ook zij er slachtoffer van zijn. 

Infidel4U op 20-08-2017 19:07

De weg-met-ons-mentaliteit, die grote delen van de bevolking heeft geïnfecteerd, is het resultaat van decennialange hersenspoeling van de naoorlogse generaties. Dat is helaas niet meer terug te draaien. Onze enige hoop is dat er zóveel Nederlanders 'spontaan ontwaken' uit hun zombie-staat, dat er op democratische wijze een eind gemaakt kan worden aan de linkse hegemonie. Want ondanks de machtswisselingen tussen 'links en rechts' (geen feitelijk verschil) heeft vooral links zich ingegraven in sociale instituties als onderwijs. Vooral dáár zal een nieuwe vorm van realisme moeten ontstaan om de toekomstige generaties de mentale kracht terug te geven om de Westerse beschaving te verdedigen tegen cultureel nihilisme en islamofascisme. Zolang dat niét gebeurt, blijft Nederland hangen in zelfverachting en een collectief Stockholm-syndroom. De kinderen zijn de toekomst, daarom heeft regressief links daar haar klauwen al decennialang in geslagen. Het mag duidelijk zijn dat dit geen makkelijke opgave is. Ik denk dat wakkere ouders er goed aan zouden doen eerst het curriculum van een school te checken alvorens hun kinderen daar in te schrijven...

henk Boskamp op 20-08-2017 19:32

Het is jammer om te zien dat de geschiedenis zich blijft herhalen. Als de Marokkanen (dus niet Marokko zelf) het westen de oorlog verklaard dan hebben wij geen enkele andere optie dan alle Marokkanen preventief op te sluiten. Vanuit de Marokkaanse gemeenschap krijgen we geen enkele medewerking, enkel wat krokodillentranen achteraf... terwijl de gemeenschap vooraf al een actieve rol zou moeten spelen. 

Ik zie maar een enkeling die mee wil doen met de Nederlandse samenleving. Links Nederland zet hier dan een camera op en zegt dat de gehele gemeenschap de beste intenties heeft... niks waar dat uit blijkt.

René van Zalk op 20-08-2017 19:43

Nederlandse agente schrijft @MinPres vanaf camping Cambrils na aanslag: 'Slaap zacht'

Opgedoken op Facebook. Een vakantie vierende Nederlandse agente zet de islamitische terreur in Spanje in een context van Nederlandse veiligheid en gevaarlijk, ondergewaardeerd politiewerk.

Hier een linkje naar de bron. Elders op haar Facebook vinden we nog een goede vraag aan Rutte: "Zou u ook eens de moeite willen nemen met surveillanten te praten? Jonge collega's die wij inzetten in een herkenbaar uniform op risico locaties, zonder vuurwapen! Een uniform waarvan de burger verwacht dat de persoon erin een stap vooruit zet als anderen terug stappen. Zou u het doen? Zonder wapen? In deze tijd?" Hier de link, maar daar ook een mirror. Want zoals ze hierboven zelf al schrijft: agenten moeten tegenwoordig bang zijn om te worden afgerekend door hun eigen leidinggevenden. Bedankt voor het delen mevrouw Nuij. En hou je veilig, in Spanje en in Nederland.

Wardje op 20-08-2017 19:45

Nazi-islam. Bij mijn reactie over de Duitse journalist die eergisteren is veroordeeld tot een half jaar cel (op 19-08-2017 17:56 onder "Roemenië wil 2000 migranten opnemen" staat de verkeerde naam. Het moet zijn Michael Stuerzenberger. Celstraf wegens het posten van een historische foto!   ---  http://www.pi-news.net/stuerzenberger-zum-muenchner-skandalurteil/   ---   (interview engels)

gijs meulenmeesters op 20-08-2017 20:02

het is te hpoen dat er geen onschuldige de klos zijn, ze moeten de schuldige maar treffen.

Dewevoga op 20-08-2017 20:05

@Derk op 20-08-2017 17:21

Onze premier Charles Michel verheugt zich over de uitslag bij de Nederlandse verkiezingen, op basis van de eerste resultaten. De eerste minister heeft de uittredende minister-president Mark Rutte deze avond persoonlijk gefeliciteerd. Dat werd vernomen bij de woordvoerder van premier Michel.

Hoe kan men al gaan feliciteren op basis van de eerste uitslagen. Nog niet eens officieel. Dat riekt naar ...

http://www.hln.be/hln/nl/39330/Nederlandse-Kamerverkiezingen/article/detail/3105811/2017/03/16/Buitenlandse-leiders-feliciteren-Rutte-opluchting-dat-populisme-niet-de-overhand-heeft-gekregen.dhtml

Ad op 20-08-2017 20:43

Spaanse imam die Marokkaanse jongeren rekruteerde en radikaliseerde omgekomen bij explosie? Dit was niets anders dan de wil van zijn eigen allah en mag zijn hordes maagden direct in onvangst nemen.

veteraantje op 20-08-2017 20:58

Ik ken de islam als een verraderlijk ideologie, als een veteraan die in Irak en Afghanistan is geweest voor nep missies, kan ik jullie vertellen dat ze de ene dag een grote vriend zijn... Om je volgende dag in een hinderlaag te lokken. Dit Geldt voor 2 verschillende landen met totaal andere ideologieën, op 1 na.... De islam, die omarmen ze en ze zullen daar alles voor doen. 

Dit maakt hun tot een agressief volk dat tot alles in staat is... Ook Jouw buurman in nederland...  En als ze zeggen dat ze niet zo zijn.. Dan is het geen eerlijk persoon. En verlochend hij de islam.

Wees op je hoede.... Vertouw hun niet... Ik kan dat gelukkig nog na vertellen 

Ik ben alleen benieuwd wanneer hier de eerste aanslag zal komen... Persoonlijk denk ik misschien van niet, omdat het hier een rust plek is...  Van waaruit ze alle kanten naar europa kunnen.... Kijk maar eens hoeveel van die terroristen in nederland waren voor ze een aanslag pleegden.      Houd moed.

Dewevoga op 20-08-2017 21:01

Een kleine greep van wat mij afgelopen dagen opviel in het reguliere nieuws

Na meer dan een eeuw zonder gezeur zijn herenfietsen opeens levensgevaarlijk geworden. Eerder had men het erover dat iedereen een helm zou moeten dragen. Ik denk dan iedereen moet nu onherkenbaar op een gender neutrale fiets.

Geen controle op sperma donoren. 1 donor mag maar voor 25 nakomelingen zorgen wegens de kans op, alleen het NON-journaal mag dit zeggen, incest met alle kwalijke gevolgen van dien. Als men dit tijdens een demonstratie zegt, wordt men veroordeeld tot in hoger beroep toe. Blijft buiten het nieuws. Een ganzen fluisteraar is wel nieuws.

Het rondpompen van eieren door Europa: NL en DE exporteren samen voor 59% eieren naar Polen en NL importeert eieren uit Polen. Waarom eigenlijk?

En wat hebben wij gehoord over terreurdreiging?

tammy78 op 20-08-2017 21:09

mijn gevoel zegt nog steeds er is gerommeld bij het stemmen stemmen waren nog niet eens geteld en was de winnaar al bekent  sorry dat klopt niet zo als wel meer dingen  niet klopen  er gebeurt veel deze tijd  en denk dat wij op ons hoeden moeten zijn als je wakker bent zie je meer wat niet klopt  en die aanslagen zijn verschikelijk  en nog gaan wij er niet tegen in mensen durfen niet meer want als wij wat zegen dan zijn wij meteen een rasist  

Peteree444 op 20-08-2017 22:24

Ik probeer nu voor de derde keer mijn reactie te plaatsen, maar dit schijnt steeds maar niet te lukken. Is hier een bepaalde reden voor. 

NB: De eerste 2 pogingen waren met een ander emailadres van mij. Foutje!

 

Blijkbaar kwam uw post niet door de moderatie. Mod.

Wardje op 20-08-2017 22:50

Islam Indonesië.  "Saoedi-Arabië moet ophouden met zijn agressieve missionering.  Wetgeving moet absoluut voorrang hebben. - Traditionele normen uit het islamitisch recht gelden niet absoluut. - Teveel moslims zien de beschaving, het vreedzaam samenleven van mensen van verschillend geloof , als iets dat moet worden bestreden.  - Westerse politici moeten niet denken dat ze islamofoob zijn als ze nadenken over vragen als de verhouding staat godsdienst.  - Het is volledig duidelijk dat er een samenhang bestaat tussen fundamentalisme, terreur en de basisovertuigingen van de islamitische orthodoxie."  Opmerkelijke uitspraken.   Zeker uit de mond van de secretaris-generaal  van de grootste moslimvereniging van Indonesië, met 50 miljoen leden. Kritiek naar aanleiding van de aanslagen in Spanje.  Alle politici , onder wie Engelands en onze premiers, horen het nu ook eens van een ander. Of zouden dat kunnen en moeten doen.  Ik ben benieuwd.   ---  http://www.pi-news.net/will-man-mich-auch-islamophob-nennen/

Bundy op 21-08-2017 02:06

Aanslagen in Spanje zijn normaal dat hadden zelfs de Diensten kunnen weten .     In de koran staat dat een gebied dat eens van de islam geweest is , altijd van de islam blijft en met alle middelen terug veroverd moet worden .

Vandaag op éen vandaag ;  In Bosnië kopen moslim-miljonairs uit het Midden Oosten massaal grond en villa's om nooit meer te vertrekken .  Hun mede-moslims aldaar zijn er erg blij om .  Nadat de "slechte Serviërs" door de USA naar het stenen tijdperk zijn gebombardeerd mag ook dit door de NWO met hun zieke plannen .     De reden is dezelfde als die in Spanje .  Is Servië lid van de E U ?    

Rienus op 21-08-2017 07:58

Iedereen die daar verbaasd over doet nu of in de toekomst doet ook maar alsof. Moslims haten ons en diegene die redelijk lijken doen ook maar alsof want daar zijn ze heel goed in. 

Het grote probleem dreigt de tweespalt te worden tussen de mensen die hiervoor waarschuwen en de zogenaamde knuffelaars die menen verheven en rechtvaardig te zijn en die doen niet net alsof. 

Lodewijk op 21-08-2017 08:52

"Ben Shapiro: De Mythe van de Miniscule Radicale Moslim Minderheid"

"Ben Shapiro: The Myth of the Tiny Radical Muslim Minority"  https://www.youtube.com/watch?v=g7TAAw3oQvg

Robie op 21-08-2017 12:13

@ veteraantje

Dat idee heb ik ook al een tijdje,overal is het raak op NL na. Moet een reden voor zijn is niet zomaar.

Klopt wat je zegt,in je gezicht zijn ze je beste vriend,maar zodra je je omdraait zit en mes in je rug.

Lars030 op 21-08-2017 12:16

@Dewevoga op 20-08-2017 20:05 en @tammy78 op 20-08-2017 21:09

Zoals Stalin destijds al zei: 'Het gaat er niet om op wie men stemt, maar om wie de stemmen telt."

@Infidel4U op 20-08-2017 19:07 => U heeft 100% gelijk, de links- en koranhersenspoeling vanuit thuis en op school begint al vroeg: http://www.hln.be/hln/nl/1265/Onderwijs/article/detail/3237324/2017/08/21/Radicalisering-bij-kleuters-Ze-noemen-klasgenootjes-varkens-en-bedreigen-hen-met-vinger-over-de-keel.dhtml

Dewevoga op 21-08-2017 14:55

@Robie 21-08-17

En dan wordt je nog opgepakt ook wegens verboden wapenbezit

Derk op 21-08-2017 16:32

Lodewijk, denk je werkelijk dat het zover komt dat radikalen het land worden uigezet? Vergeet het maar. Kijk maar hoe er door bepaalde organisaties wordt gereageerd op de aktie tegen een prediker in Den Haag. Er zit een plan achter Lodewijk, geen conspiracy maar confederatie. Als die moslimorganisaties het met je eens waren dan zouden ze nu anders reageren.

Derk op 21-08-2017 16:35

Lodewijk, kijk voor nog meer info naar het artikel van Xander op 8-8-2017, over Putin en de Paus. Confronterend, dat wel.

Qromwel op 21-08-2017 16:40

Robie op 21-08-2017 12:13:

'Klopt wat je zegt,in je gezicht zijn ze je beste vriend,maar zodra je je omdraait zit en mes in je rug.'

Vervolgens word je dan opgepakt wegens verboden wapenbezit.

Tom Hendrix op 21-08-2017 19:04

@Tammy78: 21.09. uur, op 20/08. Goed gezien van U. Er is ook naar mijn mening, gefraudeerd met de stemmen van ons.

Joopje op 22-08-2017 11:29
Ben ik de enige die het vreemd vind dat de terreur-Imam door zijn dicipelen in zijn huis wordt opgeblazen en omkomt?
Rom op 23-08-2017 12:24

Wel eens gehoord van Sahoud ha Amalek?Dat zijn geen Arabieren.

Rom op 23-08-2017 12:28

Tom Hendriks:Dan ben je zeker Joél 3* vergeten?Lees je Bijbel,man:Dan weet je ook wat er komen gaat:De laatste kans*!!!

Tom Hendrix op 23-08-2017 13:12

@Rom: 12.28. uur. Bedankt voor de tip.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl