HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Justin Bieber, Katy Perry, Brad Pitt: Entertainment industrie gecontroleerd door ergste pedofielen

Politieke-, muziek-, media- en filmwereld: Alleen macht en invloed als je bereid bent kinderen te misbruiken – Katy Perry: ‘Ze doen het allemaal en pronken er mee, zelfs de vrouwen’ – Brad Pitt: Ouders laten hun kinderen opzettelijk misbruiken in de hoop dat ze daardoor een carrière krijgen

 
Justin Bieber, Katy Perry, Brad Pitt (3).

Nadat begin dit jaar ‘Lord of the Rings’ acteur Elijah ‘Frodo’ Wood opzien baarde met zijn beschuldigingen dat de complete filmindustrie in het ‘progressieve’ Hollywood uit ‘één grote pedofielen ring’ bestaat die door de politieke elite in Washington wordt beschermd, hebben drie wereldberoemde artiesten, Justin Bieber, Katy Perry en Brad Pitt, exact hetzelfde gezegd over de zowel de muziek- als filmwereld. Bieber zou zelfs op een elitair feestje zijn geweest waar hij werd aangemoedigd om een jong kind, dat ter plezier van de aanwezige VIPs was aangevoerd, te misbruiken en vervolgens te vermoorden. ‘Dat wilde ik niet, echt niet. Ze zeiden dat het kind gedrogeerd was, verschrikkelijk,’ aldus Bieber.

 

Bieber kwam met zijn onthullingen op een plek waar maar zeer weinig Hollywood sterren zich ooit laten zien: een Bijbelstudie groep. Op 22 juli zei hij tegen de andere deelnemers dat hij dermate geschokt was, dat hij het gevoel had dat hij zijn wereldtournee moest stoppen. Als hij dat kind wel misbruikt had ‘zou ik niet langer slechts een artiest zijn, maar een mogul (invloedrijk persoon). Dat pad zou voor mij opengaan, net als voor Jay-Z. Het is het verschil tussen miljonair en miljardair zijn.’

‘Om bij de club te komen had ik slechte dingen met dat arme kind moeten doen. Maar toen realiseerde ik me dat dit niet genoeg was voor hen. Ik moest dat kleine kind ook vermoorden.’

‘Als je het doet dan filmen ze je, en wordt je hun bezit’

Bieber kende de geruchten over dit soort ‘inwijdingen’ in de hoogste echelons van de entertainment industrie al wel, maar was daar zelf nog niet eerder mee in aanraking gekomen. ‘Ze vertelden me dat ze dit soort feestjes in het geheim filmen. Zodra ze eenmaal een video van je hebben waarop je zoiets doet, dan bezitten ze je.’

De vooral bij tieners populaire artiest zei dat zijn geweten rein is omdat hij ervoor koos er niet aan mee te doen, maar dat het lot van het gedrogeerde kind hem achtervolgt. ‘Ze zeiden dat het kind door verschillende mannen werd verkracht, en dat hij bloedde. Ik ging daar weg, maar ik hoorde dat hij dood is gegaan, en dat spookt in mijn hoofd rond.’

Katy Perry: ‘Ze pronken ermee, zelfs de vrouwen’

Ook megaster Katy Perry, die dit jaar enkele malen op het podium instortte en toegaf dat ze zelfmoordneigingen had en ‘niet langer Katy Perry wil zijn’, gaf enkele van haar vrienden de uitleg dat ‘ik dit leven niet meer wil leven. Het zijn allemaal pedofielen. Het is misselijk wat ze met deze kinderen doen.’

 ‘Ze zijn overal waar je komt, en proberen het niet eens te verbergen. Ze pronken ermee alsof het een eer is. De producenten, de managers, de grote namen... Ze doen het allemaal. Het is een exclusieve club waar je alleen lid van kan worden als je deze kwaadaardige dingen met onschuldige kinderen doet... En het zijn niet enkel vieze oude mannen, ze doen het allemaal, zelfs de vrouwen.’

‘’Katy, je moet de volgende stap in je carrière zetten’, zeggen ze tegen me. Maar ik ga kinderen absoluut niet dat soort dingen aandoen. Ik moet weg uit dit wereldje. Ik wil weer gewoon Kathryn Hudson zijn.’

Zowel Wood, Bieber als Perry zeggen dat ze beslist niet de enige grote sterren zijn die hiermee in aanraking zijn gekomen. Perry zei dat heel veel kindsterretjes slachtoffer van deze duistere zaken worden.

‘Ze controleren alles, ook Washington en de pers’

De leden van dat uitgebreide pedo-netwerk zijn volgens Perry nergens bang voor, ‘want ze controleren alles. Ze zitten niet alleen in de muziek, maar overal: Hollywood, Washington, en zelfs de pers is erbij betrokken.’

Toch heeft ze hoop dat er een soort opstand kan uitbreken. ‘Ik voel dat er iets aan het veranderen is. Artiesten staan er tegen op. Als we samenwerken, kunnen we dit veranderen. We kunnen deze kinderen redden. Er is ook iets met (Justin) Bieber gaande. Ik denk dat hij daar zelfs mee naar buiten kan komen.’

Corey Feldman, Corey Haim en Brad Pitt

Een andere filmster die het afgelopen jaar met dezelfde onthullingen kwam is acteur Corey Feldman, die verklaarde als kindsterretje ‘te zijn verkracht door belangrijke Hollywood figuren’. Zijn voormalige beste vriend Corey Haim, een Canadese acteur die in 2010 op 38 jarige leeftijd overleed aan een overdosis medicijnen, was volgens Feldman eveneens een slachtoffer. Zijn trauma’s waren het gevolg van het misbruik, waardoor hij verslaafd raakte aan drank en medicatie, wat hem uiteindelijk fataal werd.

Filmster Brad Pitt schokte onlangs zijn fans toen hij beschreef hoe ouders doelbewust hun eigen kinderen bloot stellen aan deze pedo-VIPs, in de hoop dat ze op deze wijze een grote carrière krijgen (= rijk worden). Ook Pitt waarschuwde dat dit pedo-netwerk niet alleen de film- en muziekindustrie, maar ook de politiek, de media, de bankenwereld en de grote multinationals omvat.

Wat de bankenwereld betreft: begin mei plaatsten we een artikel over een succesvolle Nederlandse ex-bankier, die naar buiten kwam met het schokkende verhaal dat ook hij werd uitgenodig om tot de ‘elite’ toe te treden door mee te doen met satanische kinderoffers (zie link onderaan).

Zelfmoord twee rockers, mogelijk vermoord om belastende informatie

De muziekwereld verloor onlanks twee bekende rockers, te weten Linkin’ Park zanger Chester Bennington en Chris Cornell, zanger van Soundgarden. Cornell zou op informatie zijn gestuit over een internationaal pedo-netwerk met grote namen in de elite en de hoogste politieke kringen. Hij zou die informatie met zijn vriend Bennington hebbben gedeeld, voordat hij er in de openbaarheid mee zou treden. Vervolgens maakten beide mannen kort na elkaar een einde aan hun leven. Toeval? Volgens sommigen niet.

Bennington was zelf als kind misbruikt, en ‘schreeuwde’ met zijn wereldberoemde band zijn trauma’s van zich af. In de geanimeerde videoclip van het nummer ‘Breaking The Habit’ (uit 2004) is te zien hoe hij ‘in reverse’ zelfmoord pleegt door van een gebouw te springen, en wordt ook zijn misbruikverleden verkapt uitgebeeld. In de tekst probeert hij uit te leggen wat een innerlijke chaos het misbruik nog steeds bij hem veroorzaakte.

Uiteindelijk maakte hij 13 jaar later inderdaad een einde aan zijn leven, althans – volgens de officiële kanalen. Werden ze in werkelijkheid vermoord vanwege wat ze te weten waren gekomen, en/of waar ze niet aan mee wilden werken?

Massamedia beschermt invloedrijke pedo’s

Dat ook de massamedia gecontroleerd worden door dit omvangrijke pedo-netwerk blijkt wel uit het feit dat ook in Nederland niet één krant, nieuwssite of zender aandacht wilde besteden aan de inhoud van de gehackte Democratische emails, die op WikiLeaks werden gepubliceerd. Daaruit bleek namelijk dat de Clintons in het centrum staan van deze inktzwarte kindermisbruik en kinderhandel kringen.

Massa immigratie moslims brengt pedo-profeet in onze samenleving

In de jaren ’60 en ’70 probeerden met name linkse en liberale Europese en Nederlandse politici om pedofilie stapsgewijs te legaliseren. De afgelopen jaren bleek in Duitsland dat de in met name linksgroene partijen gevluchte pedofielen hun zieke neigingen bepaald niet hebben opgegeven. Het verklaart tevens waarom links en (links-)liberaal (en bij onze Oosterburen inmiddels ook de ‘christen’democraten) zulke grote voorstanders zijn van het halen van miljoenen volgelingen van de islam naar Europa. Die religieuze ideologie volgt immers een profeet die zelf pedofiel was.

 

Xander

(1) NeonNettle
(2) Your News Wire
(3) Afbeeldingen:
* Justin Bieber: Lou Stejskal / WikiMedia Commons CC Attribution 2.0 Generic
* Katy Perry: slgckgc / WikiMedia Commons CC Attribution 2.0 Generic
* Brad Pitt: Eva Rinaldi / WikiMedia Commons Creative Commons Attribution-Share Alike 2.0 Generic


Zie ook o.a.:

03-05: Nederlandse ex-bankier: Elite nodigde mij uit voor satanische kinderoffers (/ ‘Deze mensen zijn Luciferianen en haten de mensheid – Over de hele wereld worden politici met deze zaken gechanteerd’)
29-04: Boek van priester-theoloog: ‘Helft van alle katholieke geestelijken is homo’ (/ over o.a. pedo-priesters)

03-03: Deep State valt Trumps minister Justitie aan om onderzoek Pedo-pizzagate te saboteren (/ Deep State en linkse media beschermen pedo’s in hoogste kringen)
10-02: Elijah Wood (‘Frodo’ in Lord of the Rings): Hollywood is één grote pedofielen ring (/ Democraten Californië legaliseren via achterdeur kinderprostitutie – Belgisch slachtoffer misbruik netwerk: ‘Ik ontmoette politici, VIPS en staatshoofden’)

2016:
05-12: Volkspedagogen: Zo voeden de reguliere nepnieuws media u politiek-correct op (/ Door WikiLeaks aangetoonde banden Hillary Clinton met pedo netwerk worden door politiek-correcte Nederlandse desinformatie- en propagandamedia ‘nepnieuws’ genoemd)
05-11: WikiLeaks emails: Feestjes Democraten met 6 jaar oude kinderen in hottubs (/ Washington Post haalt artikel over Podesta’s fotocollectie van naakte kinderen offline)
05-11: WikiLeaks onthult bizar satanisch en pedofiel netwerk rond Hillary Clinton
03-11: ‘FBI heeft bewijs van verraad, witwassen en kindermisbruik Clinton-kliek’

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum.Reacties

Pagina12
Singleman op 04-08-2017 22:27

Pizzagate is blijkbaar nog steeds niet opgerold, dat is de nieuwe "hobby" van de superrijken zeker, & hier maar beweren dat ze de pedo-netwerken aan het oprollen zijn?

emile op 04-08-2017 22:29

En Micha Kat werd voor gek verklaard.

JP op 04-08-2017 22:49

De smeerlappen kunnen sterren maken en breken. Om dat wereldje te ontvluchten, heeft menigeen met de dood moeten bekopen "gezelfmoord worden".

cefas op 04-08-2017 23:39

Sodom en Gemorra is er vergeleken hierbij niks bij. Natuurlijk komt Gods oordeel hierover.

mientjei op 04-08-2017 23:55

Ik ben geen fan van Hillary Clinton, maar ze heeft zelf toch ook een dochter en een kleindochter

Obama, ook geen fan van, wordt zelfs de babyfluisteraar genoemd

mientjei op 05-08-2017 00:26

Wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat ook een ander niet

vlokje op 05-08-2017 00:31

wat een raar ras zijn we toch he,1 die haar eigen jongen verslint, wat een beesten lopen er toch rond.

Albert op 05-08-2017 00:32

Eigenlijk voor een 'normaal' mens onvoorstelbaar en onbegrijpelijk. Eigenlijk een bewijs hoe we zonder Jezus vallen onder de macht van Satan en het rijk der duisternis, hoe ver dit strekt, de uitoefening van de macht van satan (lucifer) en de demonen. Maar eens zal het mensdom wat niet in Jezus heeft geloofd wakker worden........

mientjei op 05-08-2017 01:39

Vlokje op 0031

Wat bedoel je, verslindt is met dt, en ik ben een mens, en ik heb mijn kinderen en kleinkinderen  lief

weg met ons op 05-08-2017 01:42

Wat ook een belangrijk onderdeel is van dergelijke vergrijpen is dat de idioten daarna zo vreselijk eenvoudig chantabel zijn gemaakt. Er zullen ongetwijfeld veel hooggeplaatsten zijn die daardoor totaal niet meer kunnen functioneren of dat moeten doen wat er van ze wordt verlangd, helemaal nadat ze mee hebben gedaan aan het ritueel ombrengen van kinderen of 'slechts' daarbij aanwezig waren. Koningshuizen, politici en andere 'groten' der aarde zijn domweg in een dergelijke (psychopatische ) val getrapt. Dat zou ook kunnen verklaren waarom in de wereld bij zoveel zaken de logica ontbreekt en verklaren waarom politici en aanverwante troep de ziel van de burgers en landen verkwanselen. Ik denk dat het nog veel erger is dan men zich kan voorstellen.

Marinus Ferdinand op 05-08-2017 04:16

@Albert

De zgn. vrijheid die vele jaren zo bejubeld is, is totaal uit de hand gelopen. Tijd voor grenzen, dus Trump! Trump kan wel eens een zegen blijken, ondanks zijn wat "slordige" manieren.

charlud op 05-08-2017 08:40

Heel fijn dat ze dit zeggen maar ze zijn niet vies van de club der elites (vrijmetselaars). Ik raad iedereen die Xandernieuws bekijkt op youtube op RV TRUTH te klikken, dan gaat werkelijk een wereld voor je open hoe ver deze organisatie doorgedrongen is in de maatschappij(politiek, economie,politie,leger,opleidingen,media, amusent). De meeste sterren zijn lid v/d vrijmetselaars(two watches,twee horens met de vingers). Ze gebruiken tekens (meest numerologie van Pythagoras). Je wordt echt niet beroemd omdat ze zogenaamd talent hebt maar omdat je lid moet of wil worden van de vrijmetselaars. Wat Kate Perry betreft check het met "the JonBenet Ramsey Hoax and Kate Perry conspiracy exposed".

Tom Hendrix op 05-08-2017 08:40

@Albert: 00.32. uur. Helemaal waar wat U zegt Albert. En in Nederland is het hetzelfde laken het pak. Kijk maar naar ene Demmink, hoge ambtenaar op Justitie. Deze persoon komt overal mee weg, ook hij heeft ernstig misbruik gepleegd. Maar de corrupte politiek en elite in Nederland, houdt deze Demmink " de hand boven het hoofd".  Gods oordeel zal niet mals zijn voor deze mensen!

Tante Betje op 05-08-2017 09:01

Dr.Phil heeft dit gegeven ook aangekaart, sprak met een jonge vrouw die van baby aan misbruikt werdt..met toestemming van de ouders!!!!!    de verhalen die ze vertelde kon je haast niet geloven Zo Erg..... En wat gebeurde er...in die zelfde week, werd Dr, Phil hier van de buis gehaald...!! waarom zijn er geen gigantische krantenkoppen hierover te zien...?!

Gabriel op 05-08-2017 09:11

Kotsmisselijk wordt je van een dergelijk artikel...

Johan op 05-08-2017 10:18

Gelukkig zijn er nog fatsoenlijke mensen die weigeren mee te doen aan deze perverse, duivelse uitwassen. Katy Perry is een gelovig meisje, haar vader is dominee. Chester Bennington had 6 kinderen, die laat je niet achter. Hij had een wond aan zijn achterhoofd en het plaats delict was zeer verdacht, het was geen zelfmoord, hij heeft zichzelf niet zo kunnen verhangen. 

Deze zelfde verhalen heb ik ook gelezen van een Nederlandse bankier, die weigerde mee te doen aan de satanscult, hij zal nog leven omdat hij een lijst met namen van de beesten heeft...

Laten de fatsoenlijke mensen met een geweten zich samenpakken en deze vuile perverse club kapot maken.

maria op 05-08-2017 10:46

cefas op 23.39

Ik vind dat God wel heel veel geduld heeft met de mensheid

Maitreya op 05-08-2017 11:07

De lege levens zoeken naar extra prikkels om zich overeind te houden. Het niveau hierboven beschreven is echter tamelijk nieuw voor me. Ja, onze cultuur heeft zeker bepaalde tekortkomingen die er echter mogelijk al inzaten en aan de oppervlakte komen. Aan de ene kant mensen die hun hele leven geleden hebben aan de gevolgen van seksuele onderdrukking in hun jeugd (ja dat bestaat ook als er niet direct ‘objectief’ seks een rol speelt. Het is psychologisch, dwangmatig, en zelfs medisch bepaald in een nieuwsgierigheid en controle op dat vlak die zich vroeg of laat verraadt) die uiteindelijk misschien alleen overblijven om dan ook weer gestigmatiseerd te worden. Aan de andere kant dit. Een oud thema. Op bescheiden schaal zou je misschien wel een verband kunnen ontdekken tussen het een en ander. Verrassende ontdekkingen kun je hierbij doen. Maar goed, de entertainmentindustrie is een geval apart. Toch moeten we oppassen niet tot bijgeloof te vervallen.

Dirk op 05-08-2017 11:17

https://youtu.be/L0q2VdSx7u4  Even bekijken.

Tom Hendrix op 05-08-2017 11:17

@Albert: 00.32. uur. Helemaal met U eens.

Rosalie op 05-08-2017 11:37

Het is vreselijk dat we niks kunnen doen. Het enige wat we wel kunnen doen is bidden dat het aan het licht komt, dat steeds meer mensen wakker worden en bid om bescherming van alle kinderen ter wereld. 

Qromwel op 05-08-2017 11:56

Benieuwd hoelang hun carrières nog duren.

vlokje op 05-08-2017 12:05
Albert op 05-08-2017 00:32

Eigenlijk een bewijs hoe we zonder Jezus vallen onder de macht van Satan

mooi geschreven, eigelijk moeten we dankbaar zijn met onze eenvoudige leven, liever armmoedig leven dan bloot te staan aan zulke "grote verzoekingen"

liever sterven of in armoede leven dan zo'n zonde te begaan, wetende dat dat ook wat van waarde heeft en niets verloren is.

Lodewijk op 05-08-2017 12:34

"Nederlandse bankier werd gevraagd voor offer met kinderen" https://www.youtube.com/watch?v=u5Mn0QGJrF8

don't give up op 05-08-2017 14:20

Het is de hoogste tijd dat Jezus een einde komt maken aan deze hele walgelijke, satanische zooi!! Buiten dat, heb ik het erg te doen met Justin Bieber. Hij loopt al jaren half-gehyptotiseerd (ws. hevig gedissocieerd) rond te sloffen, ik kan me niet voorstellen dat hij zelf ook niet seksueel misbruikt is op zijn weg naar de top. Is nu ook 'onder de hoede' genomen van die enge (narcistische) Carl Lentz. (Hillsong staat ook onder controle van de Elite). Cornell en Bennington zijn zeker vermoord. Chester Bennington was de 'bastaard'-zoon van John Podesta en is als kind seksueel misbruikt door een vriend van zijn vader en is als kind aanwezig geweest bij satanische pedo- en moordrituelen. Grote kans dat Podesta met de moord op zijn zoon te maken heeft.

5318537 op 05-08-2017 15:11
emile op 04-08-2017 22:29

En Micha Kat werd voor gek verklaard.

Ik ook,zelfs hier op Xandernieuws.      Aangifte Monitor wordt ook afgedaan als onzin,en leverde dreigementen en aanverwante agressie op.

Ik ben slachtoffer Monitor misbruik/Mishandeling,en de reacties zijn zwaar anti omdat het apparaat Monitor (door mij maar zo genoemd omdat ik gezien kon worden) de waarheid aan het licht brengt (indien in goede handen) en er zelfs achter is te komen hoe wij het eeuwig leven kunnen bereiken wat voor mij zeker is en niet een vraagteken en slechts geloof dat het kan.

Ik ben zeker,maar ook van de grote massa die dit gegeven liever accuut doortrekt omdat de Monitor in goed gebruik de ramp van hun leven is.   http://www.aangifte.net/ 

watchman op 05-08-2017 15:25

"Filmster Brad Pitt schokte onlangs zijn fans toen hij beschreef hoe ouders doelbewust hun eigen kinderen bloot stellen aan deze pedo-VIPs, in de hoop dat ze op deze wijze een grote carrière krijgen (= rijk worden)."

Het punt is dat er heel wat vrouwen zijn die kinderen willen baren puur voor het geld dat ze ontvangen na een scheiding. Ze kennen de wetgeving, die voor hen in het voordeel werkt.

Het schokt mij daarom ook niet dat er 'mensen' zijn die hun kinderen hiervoor inzetten. Ongetwijfeld dat er na de uitspraak van Pitt 'mensen' op een idee zijn gekomen.

Raymond V. op 05-08-2017 17:02

Trek uw veigen conclusies maar !

http://www.ellaster.nl/2017/07/05/slachtoffer-kinderporno-doet-boekje-open-er-waren-wel-degelijk-sekskelders-school/

Argus op 05-08-2017 17:08

Ik vind dat de bronnen van dit artikel wel scherper belicht mochten worden. Zijn mysterieuze sites, waar ik met nauwkeurige research weinig betrouwbaarheid over heb kunnen bespeuren... kijk maar naar de andere artikelen die ze plaatsen. zoom je in op justin, dan kom je al gauw een tegensprekende hoax tegen over kindermisbruik bij zijn Hillsong kerk.

ik weet niet wat ik moet geloven. Ik weet wel dat dit soort zaken, waaronder ook die van Demmink en eigen ervaring door misbruikers, laat staan de misbruik van de staat op ons allemaal, aan het licht moet komen.

misschien zit hier waarheid in, van Katy Perry en Justin Bieber kon ik geen berichten vinden waarin de woorden ontkent worden en het is allemal recent.. benieuwd hoe dit verloopt.

bied veel stof om ba te denken over waar de waarheid ligt en welke leugen het aannemelijkst is, maar laat je niet gek maken door foutief nieuws te onthouden en door te geven met vervelende gevolgen van dien.

who gives op 05-08-2017 20:04

Katy Perry heeft zelf gekozen geen christen meer te zijn. Ze maakte de overstap van god naar ufo geloof, kwam later met het nummer I kissed a girl, I liked it, kwam daarna er ronduit voor uit haar ziel aan Satan te hebben verkocht ( dit staat nú nog op YT, check Katy Perry sold soul to the Devil, daar zegt ze het zélf!). Daarnaast had ze een livestream van haar woonkamer vol met Illuminati symbolen en liet ze de buitenkant van haar optrekje schilderen met One Eye symbolen. O.k. allemaal haar eigen keuze, ik ben zelf ook geen heilige geweest, maar ga dan niet lopen huilen als blijkt dat de Illuminati niet het beste met je voor heeft, maar uitsluitend gebruik wil maken van je talenten.

https://www.youtube.com/watch?v=zzakoTVZlE0

De vraag is nu bestaan god & satan en kun je je ziel aan Satan verkopen?

Moderne satanisten geloven namelijk niet in Satan (althans het grote deel), maar zien het als tegenpool van het christelijk geloof om eigen handelen te rechtvaardigen en zijn merendeels gewoon atheïsten. Een klein deel van de satanisten gelooft wel in satan, maar die geloven dat lucifer streed voor het goede.

henk Boskamp op 05-08-2017 23:00

Bieber heeft veel fans... Deze zijn bijzonder fanatiek en willen alles van hem weten. Zorg dat zij dit te weten komen en de deksel is er af.

cefas op 05-08-2017 23:18

@ Maria,

Zeker heeft JHWH veel geduld. Zelf had ik allang de beuk erin gegooid maar ik moet ook bedenken dat God met mij ook veel geduld heeft gehad voordat ik tot geloof kwam. Hoe dan ook, aan Zijn Geduld zijn ook grenzen en dat zullen we spoedig merken.

Anna op 05-08-2017 23:21

Te Walgelijk voor woorden.

Is er dan niemand die deze Misdaden kan stoppen.... ( Bieber je hebt geld genoeg doe aangifte!!) 

Waar is  het " recht" gebleven......

Ach, de mensheid is ziek en rot als een verouderende appel: Zelfs de kerk doet mee aan dit  soort praktijken.

En de paus kijkt de andere kant op..... 

Dit kwaad zal eenmaal geopenbaard worden.... is het niet door de wereldlijke rechter dan wel door God Hij zal dit oordelen.....

Fleur op 06-08-2017 00:13

Deze clip van Katy Perry spreekt boekdelen....!

Katy Perry - Bon Appétit

https://www.youtube.com/watch?v=dPI-mRFEIH0

Infidel4U op 06-08-2017 10:21

Allemaal horen zeggen... De deksel gaat er pas af met namen en bewijzen. Geef ons namen en bewijzen en de hele satansbende wordt uitgeroeid. Zonder namen en bewijzen.... Kunnen we he-le-maal niets, nada, noppes. Dus, zijn er nog  reageerders met échte informatie?

Patatje Oorlog op 06-08-2017 11:53

Te veel Eyes Wide Shut gekeken?

who gives op 06-08-2017 13:57

@ Infidel4U, die kinderen die eerst groepsverkrachting ondergaan en dan geëlimineerd dat is wat het artikel beweert door die drie personen, wie moet dat bevestigen de satanisten zelf?

Op YT - kanaal Reverend Campbell- Speak of the Devil, komen vele satanisten aan het woord zowel vrouwen als mannen, je wilt namen?

-Hogepriesteres Shannon Gausten

-Magister Nemo

-Renee Anderson

-Adam Roberts

-Robert Johnsen

-Eveline Eve

-Maegan Machine

-Adrian Vino

-Misty Tyers

etc. de lijst van satanisten is zeer lang, opvallend is het aantal vrouwen met een priesteres functie, zoals in een gewone kerk doorgaans mannen de leiding hebben (de man is volgens de Bijbel hoofd van het gezin) draait de satanskerk dit om en zijn veelal vrouwen de baas. Church of Satan heeft ook een eigen YT kanaal, succes met uitmoorden...dan ben je wel even bezig!

De dieftigen op 06-08-2017 14:04

In Nederland heb je enge figuren binnen de politiek, waarvan Demmink de bekendste.

In de nederlandse media is de engste figuur misschien wel Erwin van Marle, die in de media gelukkig vroegtijdig geboycot lijkt, de bende van Martijn eindelijk ook. Maar dat zal ze er niet van weerhouden door te gaan met hun praktijken..

van Marle had voor het laatst een reisprogramma oh oh europa, de laatste jaren is hij drukker met kansarme jongetjes uit Colombia, die zich door hem laten gebruiken om uit hun hel te ontsnappen.

zeer triest.. en helaas is hij niet de enige waaraan dit soort vergeten kinderen ten prooi vallen.

Peter r de vries zou een grootschalig onderzoek moeten doen naar dit soort griezels. Te beginnen met nederlanders in het buitenland. Zo'n actie zal mensen uit andere landen hopelijk ook aanzetten om hier krachtiger tegenop te treden

Infidel4U op 06-08-2017 15:29

@ Who gives: ik heb niet gezegd dat het makkelijk is of dat het snel even gaat gebeuren. Maar voor je de verkeerde omlegt, kun je maar beter zeker weten wie wat, hoe en waar. Of niet dan? Bewijzen, bewijzen, bewijzen. Uitspraken van figuren als Bieber, Perry en andere idioten zijn, hoe zal ik het netjes zeggen, op zijn best onbetrouwbaar? Er zijn genoeg mensen die flirten, om wat voor reden dan ook, met "de duivel". Dat mogen ze, net zoals jij mag flirten met "god" als je dat zou willen en anderen hopen op het einde der tijden, want "dan komt Jezus terug en zal alles goed komen". Of nog gekker: vlak voor het zover is worden de rechtschapenen opgenomen in de hemel en kan de rest verekken. Het is lekker makkelijk om hier op Xandernieuws oh en ah te roepen en allerlei theorieën te opperen maar wie échte bewijzen heeft neemt beter contact op met wat oud-special forces gasten via Alex Jones bijvoorbeeld. Zij zijn namelijk de jagers... Ik niet. Al het andere blijft geklets in de ruimte.

JamesTKirk op 06-08-2017 16:58

@argus

Eindelijk..........

Stel eens dat al deze verhalen op xandernieuws niet waar zijn.

Een hele leger christenen veroordelen hier, maken zich kwaad, en roddelen of het een lieve lust is.

Maar ja, stel je toch eens voor dat de wereld niet zo slecht is als men ons hier wil laten geloven.

Dat kan natuurlijk niet, Jezus moet teugkomen, en daarom moet bewezen worden dat de aarde vol zit met pedo' s en satan aanbiddende figuren.

hoe meer ellende, hoe meer de gemiddelde christen begint te jubelen.

Hoe meer pedo's,/oorlogen/dood/etc des te gelukkiger de christen.

Dus een site vol met bedenkelijke complottheorieen, en christenen die er op ***** als weer een artikel verschijnt, dat bol staat van ellende.

Marinus Ferdinand op 06-08-2017 18:45

@James TKirk

Ik vind dat er interessant wordt geschreven op deze website, maar ik ga in zoverre met u mee, dat ook ik vind dat er TE dramatisch wordt geschreven!

Agenda 21 op 06-08-2017 22:05

'Eyes Wide Shut' (1999) - Stanley Kubrick.

Met mijn beperkte kennis van genootschappen en inwijdingsrituelen geloof ik zeker dat toestanden als hierboven geschetst bestaan, temeer daar velen op hoge posities in de wereld chantabel lijken te zijn gemaakt - anders zijn hun irrationele beslissingen en (niet-)handelen niet verklaarbaar. 

Atina op 06-08-2017 23:49

Er komt veel naar boven. Jezus zegt ook in Math 10 dat er niets zal zijn wat verborgen zal blijven. 

Dettmeijer is ‘geschrokken’ van de berichtgeving in Trouw over misbruik binnen de Jehovah’s Getuigen. “Het wordt niet echt serieus genomen. Slachtoffers worden monddood gemaakt. Daders hebben, zelfs als ze bekend hebben, min of meer vrij spel. Dan beschamen we onze kinderen.”

https://www.trouw.nl/samenleving/brede-roep-om-onderzoek-naar-jehovah-s-getuigen~a3f810b7/

Singleman op 07-08-2017 01:13

Atina, daar weet ik ook van, maar ze hebben wel bijbelse redenen waarom ze hun broeders niet aan wereldse rechtbanken overdragen. Dat wordt allemaal binnen de organisatie geregeld door de ouderlingen. Meestal stellen ze de slachtoffers voor om de daders te vergeven, de daders worden berispt om niet meer te hervallen & dan vergeven ze het aan hen, maar die hervallen telkens weer, de slachtoffers worden daar zo hopeloos van dat ze zelf naar de politie gaan dan, dat is wat ze altijd willen vermijden want dat besmeurt de goede naam van de organisatie. Maar je moet niet denken dat de meeste Jehovah's dat doen, het is wel een minderheid binnen de gemeenschap, de meeste zijn brave burgers.

AngelB op 07-08-2017 09:34

De hele "genderlobby" is erop gericht om in de toekomst ook pedofilie als aangeboren sexualiteit te accepteren. In Nederland zijn er ook genoeg zaken waar een luchtje aan zit, denk maar aan Marianne Vaatstra of Romy en Savannah. Er klopt niets van.

We moeten blijven bidden dat Trump zijn oorlog tegen pedofilie af mag maken en dat hij beschermt wordt tegen de gevestigde orde.

Axmann op 07-08-2017 10:52
who gives op 07-08-2017 17:28

@Infidel4U, o.k. ik snap je punt, ik heb die claim over die ongestrafte verkrachtingen en uiteindelijk moord niet gemaakt. Maar wat sowieso waar is is dat satanisten een belangrijke rol hebben in de top van de muziek industrie en in Hollywood.

Tom Cruise bv. wordt binnen de Scientology aanbeden als god, mensen die daar lid zijn worden met echte b.s. verhalen weggestuurd en hun geld wordt natuurlijk wél afgetroggeld.

De betrouwbaarheid van ook de alternatieve media laat soms te wensen over. Trump was ook door nepnieuws gekozen, maar het grappige is dat nepnieuws in de VS meer werd gelezen dan echt nieuws. Vreemde tijden...

Atina op 08-08-2017 00:21

@singleman :  De hele reden dat er vrij spel is is dat er een 2 getuigen regel is. Dat is gebasseerd op een verdraaide bijbeltekst. Heb jij ooit 2 getuigen mee gemaakt bij verkrachting? 

Je kent de verhalen niet van slachtoffers ?  Weg gestuurd en aan hun lot over gelaten. Uiteindelijk stappen ze eruit en worden ze gemeden. De daders mogen blijven. Puur ONRECHT en geen erkenning.  Dus je stelt de zaken erg zacht voor. 

Lees de site van silent lambs. http://www.silentlambs.org/

En je weet ook vast niks over de hoorzitting in Australie. En daarom : Niets zal verborgen b;lijven. 

Singleman op 08-08-2017 02:18

Atina, ik weet dat de cijfers wereldwijd hoog zijn, maar niet allen zijn zo bezig, het zijn vooral mannen, ik wil niet beweren dat het niet erg voor de slachtoffers zou zijn, dat is verschrikkelijk, maar je kan ze er niet allemaal scheef voor gaan bekijken, het zijn de daders die gestraft moeten worden, & de ouderlingen die de slachtoffers onder de duim proberen te houden omdat het dikwijls mannen zijn die voor hen heel nuttig zijn voor de velddienst zoals ze dat noemen. Ze weten wel dat de daders het gedaan hebben, maar ze zijn te vergevingsgezind voor de daders & te doof voor de slachtoffers, vrouwen zijn daar blijkbaar ook minder waard dan mannen. Meestal zijn het vaders die niet van hun dochter kunnen blijven, is het niet? Daar hebben ze ook weer het Lot verhaal als excuus.

De slachtoffers zouden beter direct naar de politie gaan, maar ja, dan staat er voor hen ook veel op het spel, de politie gelooft vrouwen (meisjes) ook niet zomaar. Het karakter van de organisatie is ook te autoritair, ik zou er geen dag willen blijven hoor. Ik weet, de mensen staan daar onder zware psychologische druk, het einde is altijd nabij & er moet zoveel van deur tot deur gelopen worden door de aanhangers, de leiding drukt alléén maar boekjes. Men is niet verplicht erbij te blijven, maar als heel je familie erin zit, blijf je voor de familie, ik zou geen seconde blijven. Ze zijn zo teruggetrokken van de rest van de wereld, zo besloten, dat is ook een reden waarom het niet zo snel naarbuiten komt. Ze hebben weinig of geen contact met niet leden hè? Alléén aan je deur maken ze contact, maar dan alléén maar om je erin te luizen.... "Zou U niet graag leven in een wereld zonder geweld, zonder ziekte zonder dood? Wel Jehovah God zegt het in zijn woord de bijbel, hij zal alle tranen wissen, geen dood zal er nog zijn enzoverders...." Maar hoe lang zeggen ze het al? & hoe dikwijls waren ze mis met hun voorspellingen over Armageddon & de komst van de nieuwe ordening? Wie daar bij blijft moet toch heel dom zijn nietwaar?

karola op 08-08-2017 11:46

In principe is de wereld slecht,en daarbij de mensheid,alles wat je kan zien en horen in progamma's en lezen het is verschrikkelijk.

ik heb de reportage gezien van kindjes in roemenie in die weeshuizen waar ze ze gewoon langzaam lieten sterven,in die tijd van chauchescou,nooit geen liefde of tederheid,

ik denk er nog vaaak aan.dan die arme kinderen in Engeland wat pas weer is komen bovendrijven,en nu je hoort er niks meer over!

Ik ben er van overtuigd als je zoveel macht en geld heb,dat je van gekkigheid niet meer weet wat je moet doen,maar gelukkig met de meeste van die slechte mensen,komen vroeg of laat aan de beurt,en dat zal een niet prettige tijd zijn ,je oogst wat je zaait,de afrekening komt!!

Pagina12
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl