Headlines

Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Justin Bieber, Katy Perry, Brad Pitt: Entertainment industrie gecontroleerd door ergste pedofielen

Politieke-, muziek-, media- en filmwereld: Alleen macht en invloed als je bereid bent kinderen te misbruiken – Katy Perry: ‘Ze doen het allemaal en pronken er mee, zelfs de vrouwen’ – Brad Pitt: Ouders laten hun kinderen opzettelijk misbruiken in de hoop dat ze daardoor een carrière krijgen

 
Justin Bieber, Katy Perry, Brad Pitt (3).

Nadat begin dit jaar ‘Lord of the Rings’ acteur Elijah ‘Frodo’ Wood opzien baarde met zijn beschuldigingen dat de complete filmindustrie in het ‘progressieve’ Hollywood uit ‘één grote pedofielen ring’ bestaat die door de politieke elite in Washington wordt beschermd, hebben drie wereldberoemde artiesten, Justin Bieber, Katy Perry en Brad Pitt, exact hetzelfde gezegd over de zowel de muziek- als filmwereld. Bieber zou zelfs op een elitair feestje zijn geweest waar hij werd aangemoedigd om een jong kind, dat ter plezier van de aanwezige VIPs was aangevoerd, te misbruiken en vervolgens te vermoorden. ‘Dat wilde ik niet, echt niet. Ze zeiden dat het kind gedrogeerd was, verschrikkelijk,’ aldus Bieber.

 

Bieber kwam met zijn onthullingen op een plek waar maar zeer weinig Hollywood sterren zich ooit laten zien: een Bijbelstudie groep. Op 22 juli zei hij tegen de andere deelnemers dat hij dermate geschokt was, dat hij het gevoel had dat hij zijn wereldtournee moest stoppen. Als hij dat kind wel misbruikt had ‘zou ik niet langer slechts een artiest zijn, maar een mogul (invloedrijk persoon). Dat pad zou voor mij opengaan, net als voor Jay-Z. Het is het verschil tussen miljonair en miljardair zijn.’

‘Om bij de club te komen had ik slechte dingen met dat arme kind moeten doen. Maar toen realiseerde ik me dat dit niet genoeg was voor hen. Ik moest dat kleine kind ook vermoorden.’

‘Als je het doet dan filmen ze je, en wordt je hun bezit’

Bieber kende de geruchten over dit soort ‘inwijdingen’ in de hoogste echelons van de entertainment industrie al wel, maar was daar zelf nog niet eerder mee in aanraking gekomen. ‘Ze vertelden me dat ze dit soort feestjes in het geheim filmen. Zodra ze eenmaal een video van je hebben waarop je zoiets doet, dan bezitten ze je.’

De vooral bij tieners populaire artiest zei dat zijn geweten rein is omdat hij ervoor koos er niet aan mee te doen, maar dat het lot van het gedrogeerde kind hem achtervolgt. ‘Ze zeiden dat het kind door verschillende mannen werd verkracht, en dat hij bloedde. Ik ging daar weg, maar ik hoorde dat hij dood is gegaan, en dat spookt in mijn hoofd rond.’

Katy Perry: ‘Ze pronken ermee, zelfs de vrouwen’

Ook megaster Katy Perry, die dit jaar enkele malen op het podium instortte en toegaf dat ze zelfmoordneigingen had en ‘niet langer Katy Perry wil zijn’, gaf enkele van haar vrienden de uitleg dat ‘ik dit leven niet meer wil leven. Het zijn allemaal pedofielen. Het is misselijk wat ze met deze kinderen doen.’

 ‘Ze zijn overal waar je komt, en proberen het niet eens te verbergen. Ze pronken ermee alsof het een eer is. De producenten, de managers, de grote namen... Ze doen het allemaal. Het is een exclusieve club waar je alleen lid van kan worden als je deze kwaadaardige dingen met onschuldige kinderen doet... En het zijn niet enkel vieze oude mannen, ze doen het allemaal, zelfs de vrouwen.’

‘’Katy, je moet de volgende stap in je carrière zetten’, zeggen ze tegen me. Maar ik ga kinderen absoluut niet dat soort dingen aandoen. Ik moet weg uit dit wereldje. Ik wil weer gewoon Kathryn Hudson zijn.’

Zowel Wood, Bieber als Perry zeggen dat ze beslist niet de enige grote sterren zijn die hiermee in aanraking zijn gekomen. Perry zei dat heel veel kindsterretjes slachtoffer van deze duistere zaken worden.

‘Ze controleren alles, ook Washington en de pers’

De leden van dat uitgebreide pedo-netwerk zijn volgens Perry nergens bang voor, ‘want ze controleren alles. Ze zitten niet alleen in de muziek, maar overal: Hollywood, Washington, en zelfs de pers is erbij betrokken.’

Toch heeft ze hoop dat er een soort opstand kan uitbreken. ‘Ik voel dat er iets aan het veranderen is. Artiesten staan er tegen op. Als we samenwerken, kunnen we dit veranderen. We kunnen deze kinderen redden. Er is ook iets met (Justin) Bieber gaande. Ik denk dat hij daar zelfs mee naar buiten kan komen.’

Corey Feldman, Corey Haim en Brad Pitt

Een andere filmster die het afgelopen jaar met dezelfde onthullingen kwam is acteur Corey Feldman, die verklaarde als kindsterretje ‘te zijn verkracht door belangrijke Hollywood figuren’. Zijn voormalige beste vriend Corey Haim, een Canadese acteur die in 2010 op 38 jarige leeftijd overleed aan een overdosis medicijnen, was volgens Feldman eveneens een slachtoffer. Zijn trauma’s waren het gevolg van het misbruik, waardoor hij verslaafd raakte aan drank en medicatie, wat hem uiteindelijk fataal werd.

Filmster Brad Pitt schokte onlangs zijn fans toen hij beschreef hoe ouders doelbewust hun eigen kinderen bloot stellen aan deze pedo-VIPs, in de hoop dat ze op deze wijze een grote carrière krijgen (= rijk worden). Ook Pitt waarschuwde dat dit pedo-netwerk niet alleen de film- en muziekindustrie, maar ook de politiek, de media, de bankenwereld en de grote multinationals omvat.

Wat de bankenwereld betreft: begin mei plaatsten we een artikel over een succesvolle Nederlandse ex-bankier, die naar buiten kwam met het schokkende verhaal dat ook hij werd uitgenodig om tot de ‘elite’ toe te treden door mee te doen met satanische kinderoffers (zie link onderaan).

Zelfmoord twee rockers, mogelijk vermoord om belastende informatie

De muziekwereld verloor onlanks twee bekende rockers, te weten Linkin’ Park zanger Chester Bennington en Chris Cornell, zanger van Soundgarden. Cornell zou op informatie zijn gestuit over een internationaal pedo-netwerk met grote namen in de elite en de hoogste politieke kringen. Hij zou die informatie met zijn vriend Bennington hebbben gedeeld, voordat hij er in de openbaarheid mee zou treden. Vervolgens maakten beide mannen kort na elkaar een einde aan hun leven. Toeval? Volgens sommigen niet.

Bennington was zelf als kind misbruikt, en ‘schreeuwde’ met zijn wereldberoemde band zijn trauma’s van zich af. In de geanimeerde videoclip van het nummer ‘Breaking The Habit’ (uit 2004) is te zien hoe hij ‘in reverse’ zelfmoord pleegt door van een gebouw te springen, en wordt ook zijn misbruikverleden verkapt uitgebeeld. In de tekst probeert hij uit te leggen wat een innerlijke chaos het misbruik nog steeds bij hem veroorzaakte.

Uiteindelijk maakte hij 13 jaar later inderdaad een einde aan zijn leven, althans – volgens de officiële kanalen. Werden ze in werkelijkheid vermoord vanwege wat ze te weten waren gekomen, en/of waar ze niet aan mee wilden werken?

Massamedia beschermt invloedrijke pedo’s

Dat ook de massamedia gecontroleerd worden door dit omvangrijke pedo-netwerk blijkt wel uit het feit dat ook in Nederland niet één krant, nieuwssite of zender aandacht wilde besteden aan de inhoud van de gehackte Democratische emails, die op WikiLeaks werden gepubliceerd. Daaruit bleek namelijk dat de Clintons in het centrum staan van deze inktzwarte kindermisbruik en kinderhandel kringen.

Massa immigratie moslims brengt pedo-profeet in onze samenleving

In de jaren ’60 en ’70 probeerden met name linkse en liberale Europese en Nederlandse politici om pedofilie stapsgewijs te legaliseren. De afgelopen jaren bleek in Duitsland dat de in met name linksgroene partijen gevluchte pedofielen hun zieke neigingen bepaald niet hebben opgegeven. Het verklaart tevens waarom links en (links-)liberaal (en bij onze Oosterburen inmiddels ook de ‘christen’democraten) zulke grote voorstanders zijn van het halen van miljoenen volgelingen van de islam naar Europa. Die religieuze ideologie volgt immers een profeet die zelf pedofiel was.

 

Xander

(1) NeonNettle
(2) Your News Wire
(3) Afbeeldingen:
* Justin Bieber: Lou Stejskal / WikiMedia Commons CC Attribution 2.0 Generic
* Katy Perry: slgckgc / WikiMedia Commons CC Attribution 2.0 Generic
* Brad Pitt: Eva Rinaldi / WikiMedia Commons Creative Commons Attribution-Share Alike 2.0 Generic


Zie ook o.a.:

03-05: Nederlandse ex-bankier: Elite nodigde mij uit voor satanische kinderoffers (/ ‘Deze mensen zijn Luciferianen en haten de mensheid – Over de hele wereld worden politici met deze zaken gechanteerd’)
29-04: Boek van priester-theoloog: ‘Helft van alle katholieke geestelijken is homo’ (/ over o.a. pedo-priesters)

03-03: Deep State valt Trumps minister Justitie aan om onderzoek Pedo-pizzagate te saboteren (/ Deep State en linkse media beschermen pedo’s in hoogste kringen)
10-02: Elijah Wood (‘Frodo’ in Lord of the Rings): Hollywood is één grote pedofielen ring (/ Democraten Californië legaliseren via achterdeur kinderprostitutie – Belgisch slachtoffer misbruik netwerk: ‘Ik ontmoette politici, VIPS en staatshoofden’)

2016:
05-12: Volkspedagogen: Zo voeden de reguliere nepnieuws media u politiek-correct op (/ Door WikiLeaks aangetoonde banden Hillary Clinton met pedo netwerk worden door politiek-correcte Nederlandse desinformatie- en propagandamedia ‘nepnieuws’ genoemd)
05-11: WikiLeaks emails: Feestjes Democraten met 6 jaar oude kinderen in hottubs (/ Washington Post haalt artikel over Podesta’s fotocollectie van naakte kinderen offline)
05-11: WikiLeaks onthult bizar satanisch en pedofiel netwerk rond Hillary Clinton
03-11: ‘FBI heeft bewijs van verraad, witwassen en kindermisbruik Clinton-kliek’

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum.Reacties

Pagina12
Singleman op 08-08-2017 12:00

De reden waarom er ook pedo's bij de Jehovah's getuigen zijn, het is een algemeen verschijnsel in veel godsdiensten.... godsdiensten zijn mannenwerelden, God wordt gezien als een man, vrouwen moeten mannen gehoorzamen... het probleem wordt nooit opgelost omdat ze er alleen maar de bijbel als leidraad voor nemen, ze gaan daar de oplossing zoeken inplaats van het probleem echt op te lossen. Het is niet speciaal een probleem bij Jehovah's getuigen, je kan niet stellen dat alléén hun dat probleem hebben. Zoek maar eens op? https://www.youtube.com/results?search_query=Pedophiles+in+all+religions https://www.youtube.com/watch?v=uwUDkMivvgw

daantje op 08-08-2017 23:23

yournewswire.com, en dan speciaal de artikelen van Baxter Dmitri, zijn fake news. De een na de andere bagger, gemaakt om serieuze sites zoals Xandernieuws verdacht te maken. Xander check je bronnen voordat je iets plaatst!

AngelB op 11-08-2017 20:16

Axman, gossipcop staat ook bekend als "fake", zij baseren zich nergens op. Behalve dan weer die anonieme bron... Misschien dat we vergeten dat hij niet de eerste is die zich hierover uitspreekt? Dus totdat Bieber het zelf ontkent, geloof ik dit verhaal zeker wel.

Wardje op 11-08-2017 21:01

Bieber. Het artikel waarnaar Daantje 23:23 verwijst is getiteld "Justin Bieber heeft Niet gezegd dat de "Evil music industry" wordt gerund door pedofielen."  De conclusie van Daantje is geheel gerechtvaardigd.Er is voerigens ook geenenkel bewijs voor de woorden van Poetin dat de paus "geen man Gods is" (XN8-8).  (In 2013 had Poetin hem juist wél een "man Gods" genoemd.)  ---  

http://www.politifact.com/punditfact/statements/2017/aug/08/blog-posting/vladimir-putin-said-pope-francis-not-man-god-blogg/

Pagina12
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl