HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Inlichtingendiensten: Zeker 50 door ISIS getrainde Europese moslims staan klaar voor nieuwe aanslagen

Aanslagen Spanje voorbereid en uitgevoerd door geharde terroristen van de ISIS Al-Kharsa Brigade – Veel bewapende terroristen nog steeds spoorloos - 5000 Europese moslims getraind voor jihad-terreuroorlog tegen Europese bevolking

ISIS drones, binnenkort ook gebruikt voor aanslagen in Europa? (Afbeelding: DEBKAfile)

Volgens de Westerse inlichtingendiensten staan zeker 50 moslimterroristen uit Groot Brittannië, Frankrijk, Duitsland, Spanje en België klaar om op ieder moment nieuwe ‘Nice-Berlijn-Parijs-Brussel-München-Manchester-Londen-Barcelona’ aanslagen op de Europese bevolking te plegen. Daarnaast zijn er al 1600 uit Syrië teruggekeerde jihadisten die mogelijk grootschalige aanslagen in Europa voorbereiden. De Europese politiek wil nog altijd maar niet inzien dat ISIS als een goed getraind leger functioneert, waardoor nieuwe aanslagen zoals gisteren in Barcelona een kwestie van tijd zijn.

 

Tot nu toe kwamen 14 mensen om het leven bij de ‘car jihad’ aanslagen van gisteren, en raakten er meer dan 100 gewond, waarvan 20 levensgevaarlijk. 7 terroristen werden door de politie uitgeschakeld, anderen zijn nog op vrije voeten.

Het eerste signaal kwam op woensdagavond, toen in de stad Alcanar (190 km. ten zuiden van Barcelona) twee grote explosies in een huis plaatsvonden. De politie trof daar een dode vrouw, een gewonde man en 20 butaan- en propaan gasflessen aan. Het bleek om een geheime bommen’fabriek’ te gaan.

Vervolgens maaide gisteren een moslimterrorist met zijn auto in Barcelona tientallen mensen omver, en wisten vijf moslims met nep-bomvesten in Cambrils zes mensen te verwonden, waarvan een vrouw later overleed. De politie schoot in totaal 7 terroristen dood.

De defensie- en inlichtingenspecialisten van DEBKAfile stellen dat het vaststaat dat de aanslagen centraal werden aangestuurd, en er nog vele tientallen bewapende terroristen en helpers zijn die (nog) niet zijn gepakt. Het is daarom niet uit te sluiten dat zij op zeer korte termijn nieuwe aanslagen plegen.

ISIS Al-Kharsa Brigade gericht op Europa

Begin augustus schreef de Britse media over de Al-Kharsa Brigade (volledige naam: Amniyat Al-Kharji), opgericht door ISIS om Europese moslims te trainen voor het plegen van terreuraanslagen. Die onthulling was erop gericht om de bevolking voor te bereiden op een nieuwe golf bloedige islamitische terreur, die op ieder moment kan losbarsten.

De leden van de Al-Kharsa brigade hebben een extreem harde training gehad, en zijn er psychologisch op voorbereid om de eerste fase van een aanslag te overleven en zoveel mogelijk burgerslachtoffers te maken voordat ze zelf door de politie worden gepakt en/of doodgeschoten. Veel rekruten worden terug naar hun woonplaatsen in Europa gestuurd om daar te wachten op het sein om (mogelijk tegelijkertijd massaal) in actie te komen.

Duizenden Europese moslims bereiden nieuwe aanslagen voor

Van de ongeveer 5000 Europese moslims die zich in Syrië bij de jihad hebben aangesloten, zijn er al zo’n 1600 weer teruggekeerd. Oproepen van vrijheidspartijleiders zoals Geert Wilders om hen de toegang tot onze landen te ontzeggen, worden tot nu toe volledig genegeerd. In Denemarken en Zweden krijgen deze jihadisten zelfs officieel een ‘knuffelbehandeling’, zoals gratis huizen, gratis rijlessen, en gratis begeleiding naar een baan.

De 3400 in Syrië gebleven moslimterroristen hebben taken gekregen zoals het produceren en ontwikkelen van wapens en bommen die straks voor nieuwe aanslagen tegen de Europese bevolking zullen worden gebruikt.

De Europese beleidsmakers onderschatten dat ISIS een echte vechtmachine is geworden, zo waarschuwt DEBKAfile. ISIS gedraagt zich inmiddels in alles als een professioneel leger, zowel wat tactiek als kracht betreft. Zelfs terugtrekken van het slagveld gaat tegenwoordig op een ordelijke manier.

Het klopt dat ISIS soms aanslagen claimt die zonder hun bevel door ‘lone wolf’ moslimterroristen worden gepleegd. De goed voorbereide aanslagen in Barcelona, en eerder in onder andere Nice, Parijs, Londen en Manchester, dragen echter overduidelijk alle stempels van ISIS zelf. En met iedere dag dat onze grenzen openstaan en de autoriteiten de onmiskenbare link met islam blijven ontkennen, neemt het gevaar op meer bloedige aanslagen toe.

 

Xander

(1) DEBKAfile

Zie ook o.a.:

18-08: Aanslag Barcelona: Europeanen steeds bozer over huichelachtige reacties politiek

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gespekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof... (Geloofsforum 31) verder te praten. 

Reacties

Lone Fighter op 18-08-2017 17:16

Hoeveel doden nog?....

En daar gaan we weer.

De teddyberen,tranen en tolerantie worden weer breed uitgestald.

Nee!

Naast teddyberen en tranen voor de arme slachtoffers in Barcelona moeten de Europeanen nu weerbaarheid en wapens gaan laten zien!

Mensen, de tijd voor lijdzaamheid en lethargie t. o. v. deze moordcultus,genaamd Islam, moet nu maar 's stoppen.

Hoeveel doden moeten er nog gaan vallen voordat de mensen zich gaan verdedigen?

Moeten er anders nog 10, 100 , 1,000 ....10,000 of zelfs miljoenen doden vallen voordat mensen zich massaal gaan verdedigen en bewapenen?

We moeten gaan eisen van 'onze' wetgevers dat de wet veranderd gaat worden en dat wij, de tot nu toe weerloze burgers, onszelf mogen gaan bewapenen. 

Er zijn al veel te veel doden gevallen!....

Deze verschrikkelijke moordpartijen moeten nu eindigen!

Rebellio op 18-08-2017 17:31

Eigenlijk is het helemaal niet zo moeilijk om massa's mensen te doden. Net als het destructief zijn vele malen makkelijk is dan het constructief zijn, zo is het relatief makkelijk iemand te doden. En zeker in onze wereld waar niemand meer een wapen heeft, omdat we er allemaal van uit gaan dat het nergens gevaarlijk is om te komen. Als we dan toch besluiten om mensen te doden dan houden onze angsten ons in toom om niet rare dingen te gaan doen. Die remming hebben alleen psychopaten niet. Er zijn wetenschappelijke cijfers die vertellen over grote percentages van militairen op het slagveld die gewoon expres naast het doel schieten, om maar niemand te doden. Een militair moet leren zich te distantiëren van het idee iemand iets aan te doen. Dat leer je alleen maar af door die ander niet als gewoon mens te zien of door te denken dat wat je doet uiteindelijk voor een betere wereld zorgt. Het is dus vooral een psychische houding die moet worden aangeleerd. Moslims hebben, naast de morele bevestiging het goed te doen volgens de koran, nog als voordeel dat ze hun leven lang al geleerd hebben dat een moslim al een ‘übermensch’ is en de ongelovige een dhimmi. Daarnaast moet je natuurlijk wel lichamelijk fit zijn om bepaalde handelingen te kunnen doen. 

Tom Hendrix op 18-08-2017 17:41

Helemaal eens met het artikel. Het ultieme kwaad, gaat rond in de wereld, met satan als de grote aanstichter. De islam maakt deel uit van al het kwade in de wereld.

Br@m op 18-08-2017 18:02

En wat willen ze er mee bereiken ?! Niets ! Het enige wat ze volgens mij willen is zoveel mogelijk (in hun ogen) "ongelovigen" vermoorden. Dit is geen strijd, dit is gewoonweg ordinaire, op een laffe manier, verschrikkelijke moorden op normale burgers, vrouwen en kinderen, die geen vlieg kwaad gedaan hebben. Héél de wereld moet één vuist maken tegen dat tuig. Koste wat kost, er komen iedere week nieuwe miljardairs bij, dus geld is er genoeg. Spendeer maar flink wat geld om infiltranten in te huren, de beste manier is om dat tuig van binnenuit te bestrijden. Sterkte voor alle gewonden en nabestaanden van de overledenen.

Opa uit Son op 18-08-2017 18:44

Elf jaar geleden schreef Abdel B. Atwan ; 'In Europa bevinden zich in veel landen talrijke, goed georganiseerde jihadisten in netwerken van kleine operationele of slapende cellen. Deze cellen bestaan uit leden van verschillende militant islamitische groepen die wellicht een eigen, plaatselijke agenda hebben maar die allemaal de ideologie en de politiektheologische ambities voor de langere termijn van Al Qaida onderschrijven en de leidende rol van die organisatie erkennen. (') '  Uit: De geheime geschiedenis van Al Qaida - Een gezaghebbende analyse van het gevaarlijkste terreurnetwerk ooit' uitg. Luitingh blz. 285

In de voorbije tien jaar meer Islam dan minder in Europa gekregen. De politiek sluit de grenzen niet, maar haalt naar binnen. Knuffel een moslim is beleid. Europa wordt volgebouwd met moskeen - wat duidelijk veroveringssymbolen zijn. Kerken verdwijnen. Kortom, waar onze voorouders voor gewerkt en gestreden hebben - is in de uitverkoop, wordt neergehaald. En het ziet er naar uit dat Europa een grote Balkan gaat worden. Komt er van als de politiek no-go-area's laat ontstaan - en verzuimt ze op te ruimen.

De Terugkeer op 18-08-2017 18:55

Zomaar een gedachte die bij me op komt: de mensenhatende monsters worden doorgaans niet bij naam en toenaam genoemd. Misschien is dat nu juist ook niet zo erg...de burgers weten precies 'wie' het doen en uit welke hoek het komt...burgers zijn ultra-gevoelig op dat gebied.

Reken maar van 'yes', dat er een enorme, met haat doordrenkte, veenbrand gaande is, nu, terwijl ik dit typ. Mensen zijn niet dom en weten dondersgoed dat 'wij' dit mooie land, nooit, maar dan ook 'nooit' zullen weggeven en onze medeburgers als vuil laten neersabelen...benoemen of niet benoemen, 'we' weten het.

Doordenker op 18-08-2017 19:15

Ik wil aan mijn vorige commentaar in verband met gebruik van varkens door generaal Pershing om moslims moordenaars af te schrikken nog toevoegen dat het dus geen slecht idee zou zijn om, zoals generaal Perhsing deed, alle gedode moslim terroristen samen met een varken te begraven en hier ook zoveel mogelijk publiciteit aan te geven.

Maar deze moslim martelaars zoiets 'wreed' aandoen, zou volgens onze linkse politici en journalisten wellicht 'onmenselijk' zijn.

Waarschijnlijk worden moslim terroristen nu zelfs gewoon begraven volgens alle voorschriften van de Islam, zodat ze er zeker kunnen van zijn dat ze omiddellijk van hun 72 maagden kunnen gaan genieten.

AJ op 18-08-2017 19:52

Dat de grenzen moeten sluiten is zo klaar als klontje maar dat doen ze natuurlijk niet, alleen als het om hun eigen hachje gaat zoals bij de G20 top dan kunnen er plotseling wel grensontroles plaatsvinden.

Mensen begrijpen het spel niet wat er gespeeld wordt, ook de ozo geprezen Geert Wilders is net zo goed een onderdeel van de elite. Kijk naar GW hij scheld, schreeuwt, heft zijn gebalde vuist in de lucht en het lijkt alsof hij de boosheid en de frustraties van het volk vertegenwoordigd maar in werkelijkheid gebeurt er niets, de elite kan mooi hun gang blijven gaan en dat is ook precies de bedoeling. GW is niets anders dan een blaffende hond die ze op rechts op hebben gestationeerd en hoe luid het spreekwoord ook alweer, blaffende honden bijten niet. Het is niets anders dan een psychologisch spel, geef het volk de illusie dat er iemand zit die hun belangen vertegenwoordigd, iemand die zo lijkt het opkomt voor de belangen van het volk. Maar in werkelijkheid blijft het volk op deze manier mak en tam en zullen ze niet in opstand komen en dat is nu juist precies het doel, ze zullen alleen maar blijven roepen om Wilders. Als je gewoon even verder kijkt dan je neus lang is en kijkt naar waar GW allemaal voor staat bijvoorbeeld het leger op straat, preventief mensen oppakken, controle op internet, ttip waar is dan die zogenaamde vrijheid van hem, het is gewoon precies wat de fascitische elite wil. Het is zoals vaker gezegd, links en rechts spelen onder 1 hoedje, verdeel en heers. Een echte leider die staat voor de belangen van het volk, iemand die een hart heeft voor de mensen in het land, organiseert een eenheid, komt in opstand en trapt die hele kliek eruit, niet goedschiks dan maar kwaadschiks want zo gebeurde het vroeger. De elite is inmiddels zo bedreven in psychologische oorlogsvoering, het creëren van illusies en mind control dat ze lekker kunnen blijven zitten. Een ding kunnen we wel zeker weten, hun heerschappij is slechte voor korte duur. Het recht zal niet voor eeuwig gebogen worden.

mijn mening op 18-08-2017 20:16

Forza Geert!

Rom op 18-08-2017 20:26

tot het joodse volk die in de diaspora leeft en zeker in nederland:Maak Alya>De geschiedenis gaat zich herhalen.

1938-1945.

Rom op 18-08-2017 20:30

Esau?Jacob?Ismael?Israel?

Maitreya op 18-08-2017 20:45

De ene waan legitimeert de andere.

Zo'n stompzinnigheid verdient bijna vergelding.

De minne toestanden die ik pas om me heen zag waar ik ook kwam houden direct verband met de sfeer die zich hier ontlaadt. Er is geen direct oorzaak en gevolg maar wel een verband dat ik zie. Ook bekenden moeten er mogelijk rekening mee houden dat de negatieve energie ook van hen die ze bij me opgestapeld hebben vroeg of laat losgelaten wordt en tot een catastrofe leidt. Dat wil dan niet zeggen dat ik de dader ben maar zij.

julier op 18-08-2017 20:55

En dan hoor ik Rutte zeggen:

"We kunnen niet uitsluiten dat dat hier (in NL) ook gebeurd!!"

En wat doen we eraan ? niets. Afwachten en alvast knuffelberen en kaarjes inzamelen en stille tochten organiseren , maar daar lossen we het probleem niet mee op .

We laten de grenzen wagenwijd openstaan i.p.v. de Syrie gangers en ander islam tuig op te sluiten en terug te sturen naar de zandbak waar ze uitkomen.

Dat incompetente clubje in den haag stelt de eigen bevolking bloot aan groot gevaar en steken geen vinger uit

 

Yerik op 18-08-2017 20:57

Wat een terechte verontwaardiging door de schrijvers, maar... het is machteloze woede.  Onze vijanden, de ambtenaren binnen de overheden die dit alles (voor eigen gewin) hebben bewerkstelligd en staande houden, zullen beslist níet een andere koers inslaan. Zij zullen willens en wetens de grenzen open houden, ondanks dat ook zij weten wat er gaande is er er nog velen zullen vallen; mannen, vrouwen en kinderen.

Yerik op 18-08-2017 20:59

@ De Terugkeer op 18-08-2017 18:55. Jij schrijft: "Reken maar van 'yes', dat er een enorme, met haat doordrenkte, veenbrand gaande is, nu, terwijl ik dit typ. Mensen zijn niet dom en weten dondersgoed dat 'wij' dit mooie land, nooit, maar dan ook 'nooit' zullen weggeven en onze medeburgers als vuil laten neersabelen...benoemen of niet benoemen, 'we' weten het."

De wens, hoe terecht ook, is ook hier de vader van de gedachte.Het overgrote deel van de Nederlanders denkt precies andersom, mede getuige de uitslag van de laatste verkiezingen.

Tom op 18-08-2017 21:09

De echte schuldigen van het verval van Europa zitten achter de schermen, een van hun hoofdgebouwen oftewel vrijstaten is het BIS-gebouw (bank of international settlement) te Bazel, Zwitserland daarvandaan wordt de anarchie en destructie aangewakkerd en financieel gefaciliteerd welke o.a.  Europa maar in feite ook de overgrote rest van wereld in zijn misdadige greep heeft.

Deze organisatie met het embleem eenoog is uitgegroeid tot een satanische bende welke steeft naar wereldheerschapij.

vijgeboom op 18-08-2017 21:23

Uiteraard komen er meer aanslagen en met veel doden. Zo vlak voor de wederkomst weten mensen die geloven in Gods woord dat dergelijke dingen gaan gebeuren. Hoe meer Islam in West Europa hoe meer aanslagen.  de Nederlandse regering wil het, de EU beter gezegd ! En dan de chip over enkele jaren wanneer men angstig begint te worden en de politiek het "harder"wil bestrijden. En ondertussen werkt Erdogan toe naar een aanval op Jeruzalem. Ezechiel 38.

Nieuw Begin op 18-08-2017 21:48

Over politiek gesproken:

 

geenstijl ging langs in Groningen bij de nieuwe lichting studenten met de vraag wat de formatie is en welke partijen daar op dit ogenblik zich mee bezig houden. Van de vele studenten was er Niemand die foutloos het rijtje VVD, CDA, D66 en CU kon opnoemen. 

Maitreya op 18-08-2017 21:58

Wel vermoed ik dat de aanslag te maken heeft met het naderende einde van de schoolvakanties. Ieder jaar als er nieuwe studenten komen in Amsterdam is de sfeer daar het slechtst. De onzin die uit al hun poriën naar buiten spuit is onvoorstelbaar. Ook in deze periode is de politiek het drukst. Noot. De aanslagen lijken inderdaad internationaal georganiseerd te zijn. Frankrijk, België, Engeland, Duitsland, Spanje. Het gaat vooral om West-Europa. Even nadenken. Opstandige jeugd.

mientjei op 19-08-2017 00:04

In 1955  (mijn geboorte jaar) eerste moskee in Nederland, nu meer dan 500, en dat in een mensenleven, dat hopelijk nog lang niet voorbij is , dat terzijde. Dat moet mensen toch aan het denken zetten, de vogeltjes mogen hun territorium veilig stellen, wij mensen mogen dit niet, dan zijn we fascisten o.i.d. Gisteren bij hollandse zkaken was er een erg linkse vrouw, is Nederland van ons dan?  zei ze,  Nou denk ik nu , dan is jouw huis zeker ook van de buren. Laat ik erbij zeggen dat ik geweld verafschuw, maar je moet laten zien wie je bent en waar je voor staat

Theo Kainos op 19-08-2017 00:14

Ik denk niet dat Europa bang hoeft te zijn voor een groep puistjes dragende moslim jongeren die qua zelfstandig denken niet verder gekomen zijn marionetten van IS. Ik weet dat het moeilijk is maar Jezus leerde ons vooral voor deze jongeren te bidden dat ze bevrijd mogen worden uit de dwangbuis van de Islam en Jezus als hun persoonlijke verlosser mogen aanvaarden.

https://youtu.be/__sukFZPOxc

http://blb.sc/002igz

mientjei op 19-08-2017 00:21

@ Maitreya 20.45  Hallo, Uw bericht verontrust mij nogal.  W e  willen hier oplossingen zoeken zonder geweld te gebruiken.

als u met veel negatieve energie zit, zoals u zegt, dan moet u dit zien kwijt te raken, maak een wandeling, een schilderij.

doe iets om het te verminderen. Maar laat het nooit nooit verworden tot zinloos geweld

De Terugkeer op 19-08-2017 03:28

@Yerik op 18-08-2017 20:59

Ja...maar ontkenning is tegelijkertijd natuurlijk ook 'weet hebben van'...dan zou je kunnen zeggen: er blijft bij die medeNederlanders zoveel angst over, dat men die bewust wegdrukt en over gaat tot de orde van de dag en op de flubberpartijtjes in het linker spektrum gaat stemmen, die vervolgens weer gaan negeren en wegdrukken, dat er überhaupt een veldslag gaande is.

Een veldslag overigens, vereist twee duidelijke partijen. Tis te bizar voor woorden dat 'wij' met de dood om de oren worden geslagen en dit vervolgens zelf gaan 'ontkennen'..........ja, dan 'ga' je immers denken aan een enorm scenario, door een stel veel te zielige mensen(Europeanen-)haters ontketend, die onze 'verantwoordelijken.......ahum' volledig in the pocket hebben. 

Wie van de huidige regeringsleden gaan nu iedere avond slapen met het idee: "Over een paar jaar heb ik een heeeerlijke  positie in het Europees Parlement?" Dat willen wij, de nuchtere Nederland-van-weleer-liefhebbers, gewoon effe weten.

@Maitreya op 18-08-2017 21:58

Sorry hoor...maar dan is het dus het ganse jaar door, het 'naderen van het einde van een schoolvakantie'...toch?

Kijk, een vorm van depressiviteit, dat hopeloos tuig zal aanzetten tot denken in de richting van 'het komen tot daden', alsmede mega jaloerse gedachten...jaloezie gekoppeld aan waanbeelden, een ultra-gevaarlijke cocktail...dat zal er zeker ook achter zitten...maar wedegij: dat 'wil' ik helemaal niet weten.

Ik vind dat een allemaal bitje een slappe analyse, van uw kant...met alle respect, overigens. 

Nee...er is zeer duidelijk een 'beleid' aan gekoppeld en het is zelfs niet alleen angst zaaien, maar het is gewoon het massaal 'uitroeien' van eerlijke, heerlijke burgers...moeders,vaders, kinderen en ga maar door... en wie of wat, of welke enorme duivel of geldwolf hier ook achter zit: het zal ze nooit lukken...da's mijn conclusie.

Een beleid is iets waar men naar gaat leven...no way back...als het verbogen en zwaar zieke beeld eenmaal in de kop zit, dan gaat men blijkbaar 'handelen' en 'handelen' is in dit geval 'doden'. Er schijnt voor dit tuig geen andere weg meer te zijn.

Nuchter blijven en voorkomen en tegelijkertijd hard blijven werken, om Nederland fris en helder te houden...ogen wijd open houden...overleven.

Tom Hendrix op 19-08-2017 07:23

@ Tom: 21.09. uur, op 18/8. Helemaal met U eens.

Shadow1100 op 19-08-2017 09:43

En dan roept de bevolking weer in koor:"Wij zijn niet bang". Dat doet me denken aan een konijntje dat in een bos huppelt waar overal jagers met geladen jachtgeweer voor hem onzichtbaar op een hoogzit zitten en dat het konijntje roept:"Ik ben Niet bang....". Erdo riep de Duitse Turken op niet op bepaalde partijen te stemmen. Straks roept hij de moslims op om de Kalashnikovs uit de kelder te halen en alle ongelovigen te vermoorden. Ammehoela Hakkebar of zoiets.

Willy op 19-08-2017 11:14

We mogen ons aan een hete herfst verwachten. Velen Isis strijders keren terug naar Europa en zullen nieuwe aanslagen plegen nogmaals men zal er mee leren  leven zo zit de mens in elkaar, niemand die eigenlijk tot zijn bezinning komt of is gaat nadenken over dit alles zeer triest noem ik dat !! Shalom

Rode Wouw op 19-08-2017 12:06

Treffende foto:

http://www.telegraaf.nl/buitenland/28972731/__KWAAD_vs_ONSCHULD__.html

Groot probleem, de doorgedraaide moslim, moslimextremist, moslimterrorist , jihadist (welk woord dekt de lading het best?).

Zo veel jaren wordt er reeds voor gewaarschuwd op XN, door reageerders, door andere personen en op websites.

Wat gaat helpen? Komt het zover dat er uigebreide bijscholingspakketten voor moslims komen, voor iedere moslim begeleidingstrajecten?

In ieder geval uitgereisde moslimjihadisten niet meer Europa , je land binnen laten.

Dewevoga op 19-08-2017 12:12

En weer hield ons staatsmedium onder leiding van VVD staatsecr. Sander Dekker de waarheid achter. Na uitgebreid het terrorisme in Spanje gebracht te hebben 2 zinnetjes over een steekpartij in Finland om daarna uitgebreid over te gaan naar een onderwerp van het zelfde ministerie, Een VOC-schip op weg van Texel naar Oost-Indie om o. a, de slavernij te onderzoeken., want daar hebben we recht op. Maar waar blijft de gerechtigheid als men met 2 maten blijft meten?

Dit speelde zic af in Finland  Finland: Muslims screaming “Allahu akbar” go on stabbing spree, woman and baby among victims https://www.jihadwatch.org/2017/08/finland-muslims-screaming-allahu-akbar-go-on-stabbing-spree-woman-and-baby-among-victims

De vrede op een rijtje gezet:

Jihad Report van de vredige religie per 18-08-17 Aantal terrorristische aanslagen van af 11 september 2001 31595 periode Attacks Killed Injured Suicide Blasts Countries 2001 176 3508 1561 12 2002 666 2848 6055 23 2003 870 3273 6706 33 2004 1115 7166 14570 37 2005 1845 7625 12855 38 2006 2779 15245 19496 42 2007 3096 20478 27317 45 2008 2212 10798 18088 41 2009 2131 9176 18612 40 2010 2023 9233 17461 48 2011 1986 9086 16921 57 2012 2480 2480 20254 58 2013 2822 16776 29579 49 2014 3002 33463 27522 55 2015 2862 27594 26142 53 2016 2478 21237 26680 59 April, 2017 165 1336 946 30 25 May 13 -19, 2017 55 313 242 12 15 May 20 – 26, 2017 52 358 485 11 14 May 27 – June 02, 2017 42 536 737 8 14 May, 2017 214 1612 1725 44 26 Jun 03 – 09, 2017 42 325 403 8 19 Jun 10 – 16, 2017 40 170 175 8 15 Jun 17 – 23, 2017 39 317 556 12 15 Jun 24 – 30, 2017 30 157 159 7 14 June, 2017 157 1144 1340 34 29 Jul 1 – 7, 2017 45 465 211 8 12 Jul 8 – 14, 2017 36 196 196 8 14 Jul 15– 21, 2017 36 155 260 10 15 Jul 22– 28, 2017 44 389 218 7 14 July, 2017 179 1275 931 37 24 Jul 29– Aug 04, 2017 43 226 236 14 16 Aug 5 – 11, 2017 37 289 194 6 11

Ernie op 19-08-2017 12:19

Zolang deze lui op handen worden gedragen door overheden en die altijd van het goede uitgaan, blijven deze lui doorgaan met het terroriseren van de westerse wereld.

In de Koran staat dat ze alles mogen vernietigen wat geen Moslim is en mogen liegen, besodermieteren, stelen, verkrachten en ga zo maar door. 

Wij zijn in oorlog met deze radicalen die met geweld hun zin willen door drukken en dood en verderf zaaien. We moeten deze lui levens lang eenzaam opsluiten en niet zo als nu vrij laten 

Michaël ;-{> op 19-08-2017 12:24

@ Xander

Bedankt voor al uw goede werken en uw noeste arbeid. Mijn complimenten!

Dank voor uw waardering. Mvg. Mod.

maria op 19-08-2017 13:08

nog zo'n 7 jaar te gaan dan zijn de problemen opgelost 

De Terugkeer op 19-08-2017 13:26

maria op 19-08-2017 13:08

 

Gefeliciteerd daarmee, dan...

 

Tot dan maar afwachten en met de armpjes over elkaar?

 

Problemen zijn er, om Nu opgelost te worden, neem me niet kwalijk.

 

Doe Nu wat u doen moet en redt wat er nog te redden valt.

 

Weest dapper en strijdvaardig en laat u nooit slachtofferen, in welke vorm dan ook.

 

Die redding waar u het over heeft, die 'komt' niet, die 'is' er al.

René van Zalk op 19-08-2017 13:35

@maria op 19-08-2017 13:08

Hoe weet je dat ?

maria op 19-08-2017 14:52

De Terugkeer op  13.26

Leuk dat u steeds -Nu-  schrijft

Kunt u vertellen wat wij kunnen doen om de huidige problemen op te lossen ??? 

Waarschijnlijk niet  !!

Dat is het probleem bij de Xander Nieuws, veel op en aanmerkingen over het wereldgebeuren, maar er verandert niets, is ook onmogelijk,

maar het is wel goed dat mensen hun hart kunnen luchtem op deze site

De Terugkeer op 19-08-2017 14:59

En nu ik toch bezig ben, wil ik 'weer' benadrukken, dat onze regeringsleiders inderdaad die eieren even voor lief moeten laten en 'en masse'...ja, 'en masse', 'ons' gaan voorlichten, over 'hoe te handelen' bij een eventuele aanslag, op straat, in een gebouw, where-ever. Benoem het en duik niet meer weg...dit is nu jullie leven ook, hier op aarde...maak er iets moois van voor iedereen die goed wil doen.

Geef het volk waar het recht op heeft, als je je toch 'volksvertegenwoordiger' mag noemen...laak dan dat duivels europees beleid en ga voor 100% menszijn...durf!

Hou van je mensen, hou van je kiezers en 'be'houdt ze...licht ze in, maak ze minder bang (voorzorgsangst is toch veel te groot bij de ware, liefhebbende hollander...kijk maar op straat: na een bepaalde tijd op de dag, geen kip meer te bekennen...angst) en zorg dat je ze van a tot z inlicht over 'mogelijke' aanvallen...let maar op, het zal al veel meer rust en zekerheid gaan geven.

Nekken uitsteken, regeringsmensen en niet teveel met de toekomstige carrière bezig zijn...er ligt een groot terrein braak en u gaat daar binnenkort acteren...geen uitstel van executie meer.

maria op 19-08-2017 15:06

René van Zalk op 13.35

Gezien de toestand in de wereld en het bijzondere jaar 2017, de sterrenconstellatie in septemberetc., denken vele christenen dat we kort voor de laatste jaarweek zitten [ 7 jaar ]  

Voor meer infofmatie zoek op youtube naar Robert Breaker en Scott Clarke o.a. "profetie voor 2017 Israels tijdlijn" etc.

vlokje op 19-08-2017 15:33

ik hoop op wat meer luidruchtige stille tochten, stille tochen voor de gevallende:  wie zwijgt stemt toe

De Terugkeer op 19-08-2017 18:13

maria op 19-08-2017 14:52

 

Nee, beste Maria, het gaat niet om het hartje te luchten en om woorden alleen...het gaat om idiote, mensenhatende dwazen, die het op u en ik gemunt hebben...handelen moet Nu en dan zeer zeker met versterking van een brutale, dappere en volkslievende overheid...het moet agendapunt nr.1 gaan worden. Het effect op 'ons' zal zeer positief uitpakken, Het verzwijgen en kleiner maken van de verschrikkelijke gebeurtenissen, die al veelteveel en totaal onschuldige lieve medeburgers het leven heeft gekost, moet tot op het bot worden gefileerd.

Alles valt inderdaad te plaatsen in een bijbels perspektief en bepaalde schrijvers en of profetische types, die heus wel een gedeelte 'waarheid' toegeschreven mag worden...absoluut...maar dat zegt niets over het Nu keihard handelen en aanpakken, met een daadkrachtige overheid, die nooit verbloemt of wegwuift. Of staat er ergens geschreven dat we alle shit toch maar over ons heen moeten laten komen? Geweld lost niets op, maar voorkomen wel. Dit laatste is tenslotte ook handelen in het Nu.

Vertel, als overheid, gewoon de waarheid aan je volk en werk met hen samen...moet u eens opletten, hoeveel we kunnen voorkomen en er zijn er weer genoeg bij, die niet meer geloven, dat een overheid achter haar volk gaat staan...nou, dan 'moet' dat maar gewoon weer eens gebeuren. Het zijn tenslotte zowat oorlogstijden...helaas wel een oorlog met een schijnheilige, zich door geweld opdringende en laffe vijand. 

Wij (de inwoners van Nederland) handelen in het 'nu', door niet weg te kijken en geen angst uit te stralen, scherp te zijn, vroegtijdig te signaleren en eventueel zelf in te grijpen.

Dank voor de conversatie en een rustige dag verders.

GvK op 19-08-2017 20:35

The true intent of Muslims, they hate us. The Facts     https://www.youtube.com/watch?v=4uFgLOUQVcM

Rom op 21-08-2017 10:43

En maken zichzelf gehaat en onsympathiek.

2.Een huis dat tegen zichzelf verdeeld is kan niet bestaan.

2.Zij moeten vechten/strijden voor hun god.Onze god strijd voor ons.Eila op de Carmel is een goed voorbeeld.Als `t allah is....................?

Oma op 25-08-2017 03:31

@AJ: "De elite is inmiddels zo bedreven in psychologische oorlogsvoering, het creëren van illusies en mind control dat ze lekker kunnen blijven zitten. Een ding kunnen we wel zeker weten, hun heerschappij is slechte voor korte duur. Het recht zal niet voor eeuwig gebogen worden."

De nagel op de kop! Maar er is hoop: steeds meer mensen zien door het bedrog, de leugens en de rookgordijnen...het gaat langzaam maar groeit gestaag...

En wát kunnen wij, gewone burgers dan doen? Onze macht van aantal gebruiken door via de pen en het uiten van onze publieke opinie de politiek in een andere richting te dwingen...en geloof mij: dat werkt, er wordt wel degelijk rekening gehouden met de publieke opinie.

Verder: ons steentje bijdragen als we getuige zijn van iets: filmen of foto's nemen of zoals eerder nog: massaal reageren, bijvoorbeeld de aanslag op die pizzeria: omstaanders sleurden het crapuul van achter zijn stuur uit de auto ipv angstig weg te kruipen...laten we ook niet vergeten dat al die jihadi's families hebben in hun woonplaatsen in europa - politici moeten gedwongen worden om terroristen te straffen waar het pijn doet: europese/belgische/nederlandse etc....nationaliteit ontnemen, ook van de ganse familie en dan met veel media aandacht dat hele zootje uitwijzen naar hun thuisland. De terrorist veroordelen en zijn straf doen uitzitten in zijn thuisland, daarvoor werden akkoorden gesloten en geratificeerd sinds 2005 maar die wet wordt niet uitgevoerd!

Als het luilekker leventje van hun hele familie in gevaar komt en het risico toeneemt dat ze terug naar hun straatarme zandbak worden gestuurd, met inbeslagname en verbeurdverklaring van al hun bezittingen hier, dan zal er gene éne moslim nog wagen/willen een aanslag plegen in europa.

Dát is de oplossing voor terrorisme maar de politieke verraders weigeren het probleem op te lossen want moslimterroristen worden voor hun politieke kar gespannen in de oorlog tegen hun eigen, autochtone bevolking en in de hoop op meer vreemd kiesvee door pamperen voor machtsbehoud. (Dat niet zal lukken want jihadisten azen ook op de politieke macht....dat politici dát nog steeds niet doorhebben, daar begrijp ik niks van...) conclusie: de échte terroristen zijn de politici.....

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl