HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

ISIS lanceert succesvol tegenoffensief in Syrië en Europa

Israëlische defensiespecialisten bevestigen komende ISIS terreuroorlog tegen Europese bevolking – Europese politiek doet nog steeds helemaal niets: grenzen gaan niet dicht, massa immigratie en mensensmokkel worden niet gestopt, islam kan zich ongehinderd blijven verspreiden

ISIS vecht met Russische tanks die op het Syrische leger werden buitgemaakt. (DEBKAfile (1))

In tegenstelling tot wat ‘onze’ politici en media beweren, blijkt ISIS bepaald niet op de terugtocht of ‘bijna verslagen’. In Syrië opende de terroristen op twee fronten een tot nu toe succesvol verlopend tegenoffensief, zozeer dat voor het eerst Iraakse troepen de grens overstaken om de Syriërs te hulp te schieten. Omdat zowel Rusland als de VS hun troepen en luchtaanvallen fors hebben teruggeschroefd, heeft ISIS van hen weinig meer te vrezen. Tegelijkertijd bereidt ISIS -ook volgens Israëlische defensiespecialisten-  door middel van duizenden als vluchtelingen vermomde jihadisten een grote terreuroorlog tegen de Europese bevolking voor. De aanslagen in en bij Barcelona waren daar slechts een voorproefje van.

 

De media berichtten uitgebreid over de herovering van Mosul en Raqqa, maar ISIS blijkt zich daar enkel op geordende, militaire wijze te hebben teruggetrokken, om elders bij volslagen verrassing een nieuwe offensief te openen. Afgelopen donderdag werden in de woestijn bij Raqqa eenheden van de Syrische ‘Tijger’ elitetroepen en pro-Iraanse Shi’itische milities overrompeld. ISIS veroverde enkele dorpen en doodde zo’n 100 Syrische soldaten. De rest sloeg op de vlucht.

Omdat de met buitgemaakte tanks strijdende moslimterroristen enkele belangrijke verbindingswegen naar de ISIS bastions aan de grens met Irak in bezit kregen, en vanuit daar ook een bedreiging vormen voor het noorden van Irak –waar een Iraakse Shi’itische legereenheid onder Iraans commando probeert de stad Tal Afar te bevrijden-, trok voor de eerste keer een Iraakse eenheid de grens over om het Syrische leger te hulp te schieten – tot nu toe vergeefs.

Rusland en VS doen veel minder, Iran ziet kans schoon, Israël waarschuwt Putin

Groot probleem is dat zowel Rusland als de Verenigde Staten hun deelname aan de oorlog tegen ISIS en andere islamitische terreurgroepen flink hebben beperkt. Zo vinden er veel minder luchtaanvallen plaats. De enige plek waar Amerikaanse officieren nog actief zijn is aan het front bij Raqqa, waar ze de Syrische SDF en de Koerdische YPG aanvoeren. ISIS is echter vrijwel verlost van grootschalige Amerikaanse en Russische bombardementen.

Een ander gevolg is dat Iran zijn kans schoon ziet om steeds meer troepen richting de grens met Israël te sturen. De Israëlische premier Netanyahu waarschuwde de Russische president Putin afgelopen week andermaal dat Israël dat niet lang zal blijven accepteren, en vroeg Putin daarom om Iran te stoppen. Of dat daadwerkelijk zal gebeuren is echter zeer de vraag.

Islamitische terreuroorlog tegen Europeanen komt eraan

Ook op een ander front is ISIS opnieuw succesvol, namelijk in Europa. Eerst lukte het om met behulp van de onbenullige of juist verraderlijke Europese politiek en tal van hulpmensensmokkelorganisaties grote aantallen als vluchtelingen vermomde jihadisten naar onze landen te sluizen. Tevens doen de Europese autoriteiten vrijwel niets om de voortdurende jihad/haatpropaganda op het internet en in moskeeën te stoppen, waardoor duizenden moslims, vooral jongeren, in snel tempo worden geradicaliseerd.

 ‘Na Barcelona kan er meer islamistisch geweld in de steden van Europa worden verwacht,’ waarschuwen de inlichtingenexperts van DEBKAfile. ‘Contra-terrorisme kan daar wat van voorkomen, maar zeker niet alles. Christoph Graf, commandant van de Zwitserse Garde van het Vaticaan, waarschuwde vrijdag dat het slechts een kwestie van tijd kan zijn voordat er een aanslag in Rome plaatsvindt: ‘Maar we zijn voorbereid’.’

Ons slotcommentaar: Voorbereid? Waarop? Het enige wat er tot nu toe wordt gedaan is geschokt reageren en zogenaamd ‘treuren’ als er weer eens een moslimaanslag is gepleegd. Verder gebeurt er helemaal niets – de grenzen gaan niet dicht, de massa immigratie wordt niet gestopt, de grootschalige mensensmokkel van ‘hulp’organisaties / NGO’s wordt geen strobreed in de weg gelegd, en de verspreiding van de islam en islamisering van onze samenleving wordt al helemáál niet beperkt, eerder gepromoot en ondersteund.

‘Voorbereid’ geldt tot op heden daarom enkel het bereid zijn te accepteren dat nog vele honderden, maar zoals alle tekenen uitwijzen straks vele duizenden en mogelijk tien- of honderdduizenden Europese burgers het slachtoffer zullen worden van nieuwe aanslagen, en straks een complete islamitische terreuroorlog, die op zeker moment in de toekomst –volgende week?, volgend jaar?, we weten het niet- zal losbarsten.

 

Xander

(1) (+afbeelding) DEBKAfile

Zie ook o.a.:

25-08: ‘Westen op rand financiële instorting en uitbreken terreuroorlog’

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gespekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof... (Geloofsforum 31) verder te praten.

Reacties

Willy op 26-08-2017 14:08

Isis zijn de Amerikanen en de Russen in het slaap aan het wiegen ze zijn helemaal nog niet verslagen en dat is het slechtse nieuws. Iran is al volop aanwezig in Syrie en zijn zeker bereid om langs die wijze israel aan te vallen begin derde wereldoorlog en dit met de steun van Hezbolla . Iran heeft altijd gezegd dat het Israel zal vernietigen . En dit ook en dat vergeten er veel met de hulp van Noord-Korea die voor de nodige wapens zorgen. In Brussel zijn weer drie soldaten aangevallen door een moslim met een mes hij riep Allah is de grootste hij werd neergeschoten en hij heeft het gelukkig niet overleefd weg met deze doodscultuur. Dus de dreiging zal blijven zolang Europa islamieten blijft opnemen wat zal eindigen in een burgeroorlog. dus de problemen in het M.O. zijn in te verte nog niet opgelost temeer daar de VS ruzie blijft maken met de Russen wat Isis in de hand werkt!! shalom

Tom op 26-08-2017 14:32

Knappe prestatie van de jarenlang gevoerde politiek namelijk nagenoeg iedere burger ontwapenen onder het mom de overheid beschermd en dan nu door dezelfde politieke bende doch verhuld maar vrijelijk de moordenaars en criminelen europa binnen laten.

vraag me steeds weer af hoe achterlijk diegenen zijn die dit, deze misdaad mee-faciliteren?, het lot zal ook hen ten deel doen vallen althans op die enkeling die aan de top van de elite zit en zich tijdig uit de voeten gaat maken.

rescue op 26-08-2017 14:46

Assad dreigde de overwinning te behalen, dus heeft de VS snel ISIS weer herbewapend. Waar het moeilijk wordt geven ze IS een ontsnappingsroute. Dus Rusland staat voor de keus, Assad laten vallen of ingrijpen.  En Trump is door de elite allang machteloos gemaakt en mag lekker utopisch doorleuteren.

René van Zalk op 26-08-2017 14:59

Geert Wilders had dus toch gelijk.

ohje op 26-08-2017 15:34

Volgens mij schrikt straks de laatste overlevende zich wezenloos na het openen van zijn klein oogjes.

Ron op 26-08-2017 16:15

Dit artikel bewijst het eens te meer. Er zijn talrijke "tikkende tijdbommem" onder ons.  Veelal niets en niemand ontziende jihadisten, die niets te verliezen hebben. Die zelfs hun eigen leven niet achten, laat staan dat van anderen, en zich vanwege  hun wandaden feitelijk van het recht beroven om zelf te mogen leven! Maar één belangrijk aspect mag hier even genoemd worden: God zal Zijn volk Israël onherroepelijk bewaren temidden van de vijanden die haar (wereldwijd) omringen!

Tom Hendrix op 26-08-2017 17:32

@Ron: 16.15. uur. Zo is het Ron!

Yerik op 26-08-2017 17:34

@ Tom Hendrix op 26-08-2017 14:57. Pluimpie, pluimpie en nogmaals: pluimpie voor jou. Wist ik overigens wel. Groet van Yerik.

De Terugkeer op 26-08-2017 18:11

René van Zalk op 26-08-2017 14:59

Natuurlijk...dat hoef je je nu echt niet meer af te vragen.

Geertje, die de arabische en Israëlische wereld van dichtbij kent...waarschijnlijk als enige politicus van de huidige regering, denk ik, wordt 'ooit' als Profeet geëerd...men leeft nu nog in de 'te luxe' positie, zich niet 'te' druk hoeven te maken over de aankomende massa-slachterijen. Mensen, vooral de linksen, weet ik -helaas- van dichtbij, hebben zich een lifestyle aangemeten van laissez-faire en denken daar ver mee te komen.

Wardje op 26-08-2017 19:05

Preek v.Ankara. Van 150 moskeeën in Nederland  werd in 2016 de imam betaald door Diyanet. De begroting van het presidium voor godsdienstzaken is ten tijde van het regiem van Erdogan verviervoudigd tot meer dan 2 miljard, meer dan de begroting van de meeste ministeries in Turkije  ---  https://www.rd.nl/vandaag/buitenland/in-nederlandse-moskee%C3%ABn-klinkt-een-preek-uit-ankara-1.1352477

Emanuel op 26-08-2017 19:26

IS bestrijden is water naar zee dragen. Het zijn allemaal mensen die een bepaalde ideologie hebben. En al deze mensen komen uit een geciviliceerde wereld. Het zijn geen barbaren. Ze hebben recht op alles zoals ieder normaal mens. Beschouw hen niet als een uitschot van welk religie ook. Ze uiten hun ontevredenheid uit naar hun visie op zaken die volgens hen verkeerd verlopen of aangepakt worden. Voor fouten die zij gemaakt hebben, sleep hen naar Den Haag voor veroordeling. Ga hen niet doden met moderne wapens.

Hou mij ten goede. Ik wil hen niet vrijpleiten. Ze zijn schuldig. Hun aanpak is fout geweest. Doch alle politici die hebben eveneens gefaald om hun misstap op juiste manier te herstellen. Zie naar ETA wat is er over vandaag. Hebben zij toen het woord van vrede tot hen gebracht werd geweigerd te accepteren? Neen! Zie naar de strijd tussen Protestanten en Katholieken, wat is er over van hun nstrijd vandaag? Hoe is dat toegegaan? Conclusie: Er is vrede mogelijk door dialogie.

Ik zou wensen dat politici zouden streven naar vrede i.p.v. oorlog.Mijn hart verlangt naar vede. En ik weet met grootste zekerheid dat er beroving plaatsvindt van dit grootgoeod. Iedereen zal eens verasntwoording moeten afleggen van zijn beleid.

vijgeboom op 26-08-2017 20:59

Het meest logische is dat alles erger zal worden zoals de bijbel ons in Mattheus 24 al vertelt. Dus calculeer maar vast in dat de aanslagen in West europa zullen toenemen en ook de slachtoffers ! Dingen die helaas ons te wachten staan zo vlak voor de wederkomst van Jezus. Laten we blijven bidden tot de Here Jezus. 

Tabris op 26-08-2017 22:01

@Emanuel op 26-08-2017 19:26

"Conclusie: Er is vrede mogelijk door dialogie."

Met moslims? Je conclusie is totaal verkeerd en op z'n best naief.

Protestanten en katholieken volgen dezelfde leringen van dezelfde vreedzame profeet Jezus. Daar is vrede door dialoog mogelijk maar dat is absoluut geen voorbeeld dat je kan volgen voor de islam. Moslims volgen een wrede "profeet" die een moordenaar, beul, rover, verkrachter, leugenaar en pedofiel was. Ik zuig dit niet uit m'n duim, dit barbaarse gedrag staat allemaal letterlijk beschreven in hun heilige boeken.

"Beschouw hen niet als een uitschot"

Hoe kan je met mensen die er dezelfde gedachten als hun heilige voorbeeld "profeet mohammed" op na houden (als ze het niet met mohammed gedrag en gedachtengoed eens zouden zijn, dan waren ze geen moslim) via een dialoog vrede stichten. Hoe kan dit soort volk dat moordt, rooft, steelt, martelt, verkracht liegt en kinderen aanrandt geen uitschot zijn?

Dat is in nog geen 1400 jaar gelukt. En nu denk jij in je naieviteit dat dat nu wel zou lukken?

"Ga hen niet doden met moderne wapens."

Met wat dan, stokken en stenen?

Jouw hart kan nu wel naar vrede verlangen, maar de realiteit is dat de islam de diepste barbaarse gevoelens aan in een mens aanwakkert. Mensen bezeten van de islam zijn net als besmet met hondsdolheid. Hierdoor zal er nooit vrede zijn op aarde zolang dat er islam bestaat. 

Een ander geluid op 26-08-2017 22:05

Emanuel op 26-08-2017 19:26

U heeft een punt.

Echter, de voorbeelden die u noemt (en andere voorbeelden) zijn juist tot hun inzicht gekomen door de strijd die tegen hen gevoerd werd. Die (gewapende) strijd is dus een stap in het proces tot inzicht. De strijd is een extreem middel om door persoonlijk verlies, verdriet, ellende, afzien, uitzichtloosheid enz. tot inzicht te komen. Het is helaas een noodzakelijke stap om tot bepaalde inzichten en besef te komen. Alleen op die wijze zagen de militanten van de IRA, UDA, ETA enz. in, dat de prijs van hun strijd te hoog was en dat ze hun doelen niet met de wapens konden bereiken. De totale nederlaag van Hitler-Duitsland en de offers en ellende die daarmee gepaard gingen, heeft de eens Pruissische militaire mentaliteit in Duitsland verandert. Japan met zijn bushido-code idem. 

Vaak moet het abces eerst rijpen, voordat het kan genezen..............

Bundy op 26-08-2017 22:05

Aan tanks heb je  tegenwoordig met de luchtmacht als tegenstander niets meer , maar toch functioneren ze nu uitstekend .    Dit kan eigenlijk niet .   Verder is het zéer vreemd dat ISIS in staat is strategische beslissingen te nemen die op top-niveau staan .   Zouden zij externe militaire strategen gebruiken , zoja ; wie zijn dat dan ?

Ik word onwel van het woord "vluchteling ".  Al de criminelen die Europa binnenkomen  zijn jonge gezonde mannen ( met militaire ervaring ? )   Irak is Blijkbaar zo veilig dat zij hun moeders , vrouwen , zusters ,oma's en nichtjes aan de  politie en leger in de ordelijke samenleving van Irak kunnen achterlaten zonder dat hen iets kwaads geschied .     

Denk hierbij aan de Duitse troepen in WO2 die zich letterlijk doodvochten om de Russische opmars te vertragen , zodat hun vrouwen nog een heel klein kansje hadden om voor de Russen ( van toen ) te vluchten .   Die werden met 100% zekerheid massaal verkracht en daarna op onbeschrijflijke wijze vermoord .            Iemand zei hier dat Nederlanders massaal ontwapend zijn , dit is waar maar geldt niet voor buitenlanders ; de hele wapenhandel is in handen van moslims ( voornamelijk uit ex-Yoegoslavië waar een machinepistool € 150 kost  )  Zij beschikken over huizenvol Kalashnikov's en kisten munitie .    Donkere mensen verkopen niéts aan blanken , al bied je tien maal de prijs .  Allemaal toeval ,  wat ben ik in dat opzicht jalours op de Amerikaanse burgers .     "Onze " bestuurders weten dit alles beter dan ik ; groeten van Coudenhove-Kalergi .               

Yerik op 26-08-2017 22:19

@ Emanuel op 26-08-2017 19:26. Ga naar jouw geliefde mensen van I.S., want het zijn volgens jou niet 'barbaren' en verkondig dáár jouw vrede en ook dat ze recht hebben op alles, zoals ieder normaal mens. En als je daar bent, moet je als vredesduif vooral het laatste benadrukken, namelijk "Iedereen zal eens verasntwoording moeten afleggen van zijn beleid." en wat jij daar nu precies mee bedoelt.

Weet je, Emanuel, wat de geestesziekte van de ware Nederlander is? Lullen, kletsen, leuteren, kwekken, wauwelen, ratelen, zwammen, bazelen, dazen, sussen en met dit alles niets zeggen en vooral: niets doen en doorslapen. Daardoor hebben wij ook zoveel lul- en kletsberoepen in dit land en is alles één grote corrupte leugenachtige puinhoop geleid door een onderwereldse boosaardige bende. Wel Emanuel, als ik jouw stukje lees: je bent een echte, ware Nederlander, die eigen taal en cultuur veracht en nog niets eens goed Nederlands kan sgreifun.

Yerik op 26-08-2017 22:30

@ Tabris op 26-08-2017 22:01. Jij schrijft: "Mensen bezeten van de islam zijn net als besmet met hondsdolheid." Wat denk je van mensen die Hondsdolheid niet als ziekte zien maar daarentegen 'recht'? (Lees Emanuel op 26-08-2017 19:26) en die Hondsdolheid als 'recht' van honden zien, dienen wij als voor de samenleving gevaarlijke geesteszieken op te sluiten!

Qromwel op 26-08-2017 23:29

Bundy op 26-08-2017 22:05: Ik vermoed verraad door Syrische militairen.

Qromwel op 27-08-2017 00:07

Een ander geluid op 26-08-2017 22:05: De IRA probeert nu z'n doel te bereiken door een hoger rooms geboorte cijfer dan het protestantse.

mientjei op 27-08-2017 00:11

Emanuel 19.26  Mijn hart verlangt ook naar vrede, maar die lui van Isis zijn wel barbaren, onthoofden lijkt me geen alledaags ding. 

@Yeric 22.19 wat u hier zegt over de "ware Nederlander"  vind ik beneden ieder peil, als u hier woont zou ik zeggen, pak je koffers en hoepel op, hoe de politiek voor ons kiest, daar zijn velen het helemaal niet mee eens, PVV  tweede partij, wordt buiten spel gezet, ja wat mot je dan? Handen  Af van mijn volk

De Terugkeer op 27-08-2017 04:41

@Yerik op 26-08-2017 22:19.     Er zijn reageerders op dit forum, die, spontaan en niet verifiërende, hetgeen ze zojuist 'moesten uiten' via de Xander-site, minder mooi nederlands schrijftaalgebruik hanteren...wellicht tikfoutjes produceren...op zich. als taalmaniak, erger ik me daar soms ook aan en vooral als 'heeft' dus met een 'd' geschreven wordt, om maar een voorbeeldje te noemen, maar voorderest:  het is: voor de rest ;-) Mod,  nou en? Het gaat toch om de boodschap? 

Wat Emanuel schreef was niet meer dan het uiten van 'één grote teleurstelling', aangaande de grillige periode van het nu, waarin de moderne mens is terecht gekomen, maar dan met heel zachte bewoordingen.

Stel: een dialoog aangaan met 'van haat doordrenkte en gehersenspoelde' mensenhaters: nee...dat 'moet' tot ver onder de wortel worden bestreden, linksom of rechtsom en zo snel mogelijk, met welke tot de beschikking staande middelen dan ook.

Ja, ik geloof ook dat een ieder van ons, aan de slechte kant, of aan de 'minder slechte' kant (een ieder heeft wel iets in zich dat niet helemaal zuiver en rein is/het verhaal van de balk en de splinter...), geoordeeld zal worden en daarmee een ticket voor een lange, lange toekomst zal kunnen mogen ontvangen...welke leerschool 'daar' ook zou mogen zijn.

De logische en een 'met van de leer der ethiek doordenkte' volgende vraag is dan: als de 'haat' en het 'gevaar' pal voor je neus staan...mag je dan wel 'een op een' handelen, ben je er toe in staat, jezelf te verlagen of nog erger, dan de bezetene, die jouw het unieke recht op dit aards leven bruut wil ontnemen?

De andere wang toekeren?

'Mensen' die eenzijdig en met een ultra arrogant en achterlijk jaloerse waas van gekte (en wel of niet gefinancierd door de zgn 'elite', trouwens), kiezen voor het eenzijdig elimineren van miljoenen burgers, vragen er per definitie 'zelf' om, met gelijke munt te worden terugbetaald. Wellicht totaal niet in lijn met godslievendheid en medemenslievendheid...mee eens.

De haatdragers zullen hun haat verder uitdragen, van generatie op generatie en dat moet stoppen, willen we, als 'lullende en niet handelende Nederlanders (uw woorden dus, kort samengevat en 'totaal' mee 'oneens')' nog een enigszins redelijk bestaan kunnen opbouwen, waarin geluk, liefde en vrede, weer de standaardnormen worden.

De Nederlander 'gebruikt' een buitenkant, een schild, heeft een scherp mondje, kan naïef overkomen, weet overal het antwoord op......maarrrr, weet 'dondersgoed' (excusez le mot) waar vrindje Awraham de mosterd haalt, aangaande recht en onrecht...Nederland is een speciaal landje, met een speciale functie in het grote geheel...de kracht die hier heerst, is uniek en oersterk...bekijk het vanaf van die kant alleen...graag.

Dus, 'doe nou gewoon effe normaal' en niet zo naïef, is mijn advies!

Weest nu maar gewoon lekker blij met dit kleine landje...deze gedachte, dit gevoel, zal veel positiviteit genereren en sorteren.

Kraak nooit 'dat' af, dat niet 'verdient' afgekraakt te 'worden', maar gebruik het als een oerkracht: al zo vaak een probaat middel gebleken en omdat er vrijwel geen ander tools zijn, onontkoombaar...zich, met geweld opdringerige tegenstanders, krijgen dan geen grip op de geest en hebben, moreel gezien, al een enorme achterstand.

Het massaal doden van onschuldige en liefdevolle medemensen, is zelfs 'heel laf' te noemen en wordt heel vaak gevoed door ernstige vormen van jaloezie en diepe, niet onder woorden te brengen, angsten...daar waar angsten heersen, komen openingen...in die openingen gaat zich een virus vestigen en doet haar werk, op termijn, Bezeten van haat, naar gewone, liefdevolle mensen toe, die 'zij' juist graag hadden willen zijn?

Nu is er toch even iets van een achtergrond toegelicht...hoe onstond dit verschrikkelijke kwaad? Feitelijk zouden we zover nooit willen gaan, te willen kijken in de ziel van zulke onmensen, zoals een Emanuel hier op 26-08-2017 19:26 wel bleek te suggereren. Mijn antwoord daarop: je kunt dat proberen te doen...maar komt er geen klap verder mee...men moet handelen in het 'nu'.

Tom Hendrix op 27-08-2017 08:07

@Vijgeboom: 20.59. uur, op 26/8. Dat zie ik hetzelfde als U, Vijgeboom.

Qromwel op 27-08-2017 09:29

Bundy op 26-08-2017 22:05: Het was om te beginnen wel Nazi Duitsland dat Sovjet Rusland aanviel. Wie kaatst moet de bal verwachten.

Qromwel op 27-08-2017 09:32

Tom op 26-08-2017 14:32: En vervolgens je defensie verwaarlozen en het uitslaan van oorlogstaal door je bondgenoten tolereren.

Lodewijk op 27-08-2017 09:49

De Spaanse politie vond al eens een opslagplaats met zo'n 10,000 wapens, waaronder 

Video: "10,000 weapons found by Spanish police" http://www.smh.com.au/video/video-news/video-world-news/10000-weapons-found-by-spanish-police-20170315-4rqxg.html

Zelfs houwitzers, granaten en machinegeweren, en men vermoedt dat er nog andere niet gevonden opslagplaatsen zijn:

" Tools Of Jihad "

Shocking police pictures reveal 10,000-weapon arsenal including howitzers, machine guns and grenades intended for the hands of terrorists in Europe" https://www.thesun.co.uk/news/3092362/shocking-police-pictures-reveal-10000-weapon-arsenal-intended-for-the-hands-of-terrorists-including-howitzers-machine-guns-and-grenades/

Lodewijk op 27-08-2017 10:49

Meer over die 10.000 gevonden wapens in Spanje:

"10.000+ arsenaal van wapens bedoeld voor terroristen in beslag genomen door Europol"

"10,000+ arsenal of weapons intended for terrorists seized by Europol (VIDEO, PHOTOS)" https://www.rt.com/news/380745-firearms-arsenal-seized-spain/

Op deze website staan dageijkse militaire rapporten over de oorlog in Syrië: 

"South Front" https://southfront.org/

Ook de top van het Russishe leger is uiteraard bekend met het nieuwe tegenoffensief van IS: https://www.rt.com/news/400928-syria-terrorist-force-nusra-isis/

paul.v op 27-08-2017 11:54

wat me het meeste beangstigt is niet de isis ,maar de moslims hier ruim 90 procent van de moslims staan achter de aanslagen,mijn vrouw komt uit een moslim land ,als je de reactie ziet hoe de moslims over die aanslagen schrijven schrik je pas echt ,,o ja als je ze tegenkomt zijn ze zogezegd tegen de aanslagen,maar in werkelijkheid dus niet.

Zonder de steun van deze moslim zou terreur nooit zo erg zijn

Qromwel op 27-08-2017 12:46

Emanuel op 26-08-2017 19:26: Uw betoog komt bij mij tamelijk naïef over. Het is nl. nog steeds niet geheel duidelijk welke macht(en) IS overeind houden. Laat staan wat de beweegredenen daarvoor zijn. In het bericht is sprake van buitgemaakte tanks. Maar daarmee ben je er nog niet. Je kunt er misschien één geslaagde aanval mee uitvoeren, maar je ontbeert de achterliggende logistiek v.w.b. munitie, brandstof, smeermiddelen diepladertransportmiddelen, onderhoud en wat dies meer zij. Zo'n aanval lijkt m.i. meer op een kamikaze stunt. Bij Amerikaanse luchtaanvallen op Raqqa zouden "tientallen" burgerslachtoffers gevallen zijn. Zolang islamitische partijen/volken mekaar afslachten houden ze Israel met rust. Voor straks: arm Libanon.

ieznogoedh op 27-08-2017 12:59

@ Mientje 00:11

Tsja, het klinkt misschien niet echt aardig, maar door de bank genomen heeft Yerick wel het gelijk aan zijn zijde.

Er wordt veel geleuterd en weinig, maar dan ook echt heel weinig gedaan.

En ja, waar Nederland in uitblinkt is een probleem te "bestrijden" met het benomen van een of andere praatgroep, commissie of hoe je de verzameling van kletsers ook wil noemen, om vervolgens met geen, of met een onwerkbare oplossing te komen.

Jouw volk, dat overigens ook het mijne is, heeft niet voor niets het gezegde: zachte heelmeesters maken stinkende wonden.

Virgo op 27-08-2017 13:26

ISIS boekt alleen vooruitgang vanwege de verborgen - en soms openlijke steun - van de VS, het VK en Israel. ISIS is een proxyleger dat de agenda van deze landen uitvoert. 

Wardje op 27-08-2017 13:59

@mientjei tweede zin @Yeric.  Aanvulling: het is in de rechtspraak bij terreur een vast onderzoekspunt of daders geestesziek zien. Meestal is het oordeel dat ze het níet zijn.

rescue op 27-08-2017 14:15

@Virgo 

Goed begrepen. Hebben nog nooit Israel aangevallen???

René van Zalk op 27-08-2017 14:22

@Virgo op 27-08-2017 13:26

Je kraamt onzin uit.

Qromwel op 27-08-2017 14:58

rescue op 27-08-2017 14:15: Israel is als Argos, let heel scherp op.

JP op 27-08-2017 15:00

@Rene van Zalk op 27-08-2017 14:22

Het is niet zo dat Virgo onzin uitkraamt. Dat is slechts jouw idee.

Qromwel op 27-08-2017 15:13

ieznogoedh op 27-08-2017 12:59: Laten we "Ik zal handhaven" maar wijzigen in "Ik zal aanscherpen". 

Oma op 27-08-2017 15:48

Emanuel, mijn broek zakt af van zoveel onwetendheid...

"IS bestrijden is water naar zee dragen. Het zijn allemaal mensen die een bepaalde ideologie hebben. En al deze mensen komen uit een geciviliceerde wereld. Het zijn geen barbaren. Ze hebben recht op alles zoals ieder normaal mens. Beschouw hen niet als een uitschot van welk religie ook. Ze uiten hun ontevredenheid uit naar hun visie op zaken die volgens hen verkeerd verlopen of aangepakt worden. Voor fouten die zij gemaakt hebben, sleep hen naar Den Haag voor veroordeling. Ga hen niet doden met moderne wapens."

Geciviliseerde wereld? Ik zal je wat vertellen: geen beest sch**t waar het eet, wel: dat soort mensen dus wél..geciviliseerd...tssss....ze kennen geen sanitair, geen stromend water, geen elektriciteit, geen vuilnisbak en smijten in hun thuislanden hun rotzooi aan hun ramen uit zodat hun hele hutje/bunkerachtig bouwsel rondom bezaaid ligt met afval en stinkende smurrie, net als alle steegjes - zelf getuige van geweest op doorreis in Egypte (zo leven ze in MO en afrika állemaal) en dát durf jij geciviliseerd te noemen? Dát zouden geen barbaren zijn? 

Waar haal je dat in Godsnaam? En dát soort meent bovendien ons, in het beschááfde westen, de les te komen spellen met hun gewaande superioriteit, wijsgemaakt door hun analfabete, pedofiele 'profeet' die een ordinaire struikrover was, belust op machts-, militaire en grondgebieds uitbreiding? 

Ze hebben géén recht op alles zoals een 'normaal mens', waarom niet? Omdat zij niet iedereen beschouwen als méns, jij bent geen mens voor hen maar een ongelovig varken of hoer dat gekeeld mag worden als jij je niet bekeert tot hun gedachtengoed/ideologie! Geen barbaren?! Een normaal mens?! Moslims weigeren de Universele Rechten van de Mens te erkennen, immers: alleen moslims zijn mensen volgens hen, wij behoren niet tot het mensheid, we zijn zelfs lager dan dieren...daarvoor hebben moslims zélf een versie gemaakt van de zogenaamde 'mensenrechten', enkel voor moslims.

" Ze uiten hun ontevredenheid uit naar hun visie op zaken die volgens hen verkeerd verlopen of aangepakt worden."

Néé, zij willen jou en elk ongelovig varken onderwerpen, zij hebben het grote gelijk en jij telt niet, jij dient enkel als slaaf je te onderwerpen en hen te dienen, jij moet alles afstaan en zelfs belasting betalen om naast hen te mogen leven!

Dát is hun 'visie'! En waarnaar ze streven - gesteund en gepamperd door onze politieke judassen die ons verraden en overleveren aan dat geestelijk onvermogend (door eeuwenlange inteelt) uitschot - is dat de wereld onderworpen moet worden aan hun superioriteitswaanzin, moslims willen de lakens uitdelen, zij willen de absolute macht, zij willen bepalen en opleggen hoe een maatschappij er moet uitzien en hoe iedereen moet leven volgens hun achterlijke doctrine. 

Gelukkig vormen onze westerse grondwetten, de scheiding tussen kerk/staat, gelijkheid, vrijheid, mensenrechten nog een kleine barrière, die echter stapsgewijs door de politiek wordt afgebroken maar dat nooit zal lukken omdat een vrij volk nooit nog onderdrukking zal toestaan en zeker niet door een vreemde, achterlijke ideologie vermomd als religie. Wij hebben het juk en de onderdrukking van de kerk afgegooid en zullen ons nooit nog door gelijk wie of wat laten ringeloren, laten voorschrijven en dwingen hoe te leven, dat bepalen wij zélf en daarvoor zullen we desnoods gewapend verzet plegen!

Aanslagen, aanrandingen en verkrachtingen, afslachten, kelen, levend verbranden en onthoofden, dat zijn geen 'fouten' meer, dat is barbarisme, psychopathisch, mensonwaardig gedrag, pure kwaadaardigheid, ingegeven door jaloezie en afgunst dat een ongelovig varken een beter leven en het materieel beter heeft dan zij, de superieuren en dat is onverdraaglijk - daarom haten zij ons en onze maatschappij zo.

Als moslims een beschaving hadden opgebouwd zoals het westen ipv 1400 jaar lang, en nu nog steeds, elkaar af te slachten gelijk beesten, dan hádden ze nu ook een beter leven én een beschaving gehad! Zij hebben hun keuze gemaakt en moeten er dan maar mee leven ipv het ons te komen ontnemen! Dat ze maar beginnen met de opbouw van een beschaving in hun woestijn ipv te komen parasiteren op onze kap!  Daarom willen ze hier sharia invoeren: zodat de minderwaardige ongelovigen, wij, onze welvaart zouden moeten afgeven en gehoorzamen/slaven worden om de superieure moslim te dienen want daarvoor alleen mag een ongelovige blijven leven volgens die achterlijke barbaren.

"Hou mij ten goede. Ik wil hen niet vrijpleiten. Ze zijn schuldig. Hun aanpak is fout geweest. Doch alle politici die hebben eveneens gefaald om hun misstap op juiste manier te herstellen. Zie naar ETA wat is er over vandaag. Hebben zij toen het woord van vrede tot hen gebracht werd geweigerd te accepteren? Neen! Zie naar de strijd tussen Protestanten en Katholieken, wat is er over van hun nstrijd vandaag? Hoe is dat toegegaan? Conclusie: Er is vrede mogelijk door dialogie.

Ik zou wensen dat politici zouden streven naar vrede i.p.v. oorlog.Mijn hart verlangt naar vede. En ik weet met grootste zekerheid dat er beroving plaatsvindt van dit grootgoeod. Iedereen zal eens verasntwoording moeten afleggen van zijn beleid."

Hun aanpak?! Hun hele gedachtengoed deugt niet en is de gesel voor de hele wereld, zij maken van de wereld de hél in een poging ons te onderwerpen. Hun 'aanpak'/terreur is enkel in praktijk brengen wat de koran voorschrijft: zoveel mogelijk ongelovigen afslachten om een wereldwijd kaliefaat te kunnen stichten.

Je kán geen dialoog hebben met moslim opportunisten, die hun bloedeigen moeder verloochenen om te misleiden, (takkyia) die overtuigd zijn van hun grote gelijk, die de gesprekspartner als minderwaardige en zelfs niet-menselijk beschouwen en waarvan de mening niet telt en niet mag gegeven worden..westerlingen moeten zich echt gaan verdiepen in de gedachtengang/gedachtengoed van de islam doctrine want ze begrijpen er geen snars van....bewijs: de vergelijking maken met ETA, dat kant noch wal raakt....

Het is inderdaad de collaborerende politiek die de westerse bevolkingen moeten aanpakken: zij zijn de oorzaak, zij zijn medeplichtig aan de vernietiging van onze beschaving, onze levenswijze, onze cultuur door hoogverraad aan hun autochtone bevolking, zij gebruiken moslims als wapen tegen hun eigen bevolking, blind voor het doel van de islam: politieke macht overnemen. Maar dat zal hen nog zuur opbreken want door hun verraad verliest de politiek de steun van haar autochtone bevolking en zullen politici de eerste slachtoffers worden als de moslims de greep naar de politieke macht doen....politici hopen op genade door hun jarenlange gepamper van moslims, onwetend over de minachting die moslims hebben voor politici die hun eigen afkomst verloochenen en hun eigen volk verraden. Dat zullen velen nog bekopen met hun leven.

De Terugkeer op 27-08-2017 17:06

Haha...dankje/uwelMod!!! Tegenwoordigschrijftmenallesaanelkaar,toch? Kweethetooknietmeerhoormetdiespelling ;-}

 

Ondanks het wereldgebeuren, vooral 'toch' een prettige dag verder!

 

Met liefde en in liefde.

 

De Terugkeer.

 

:-) Mod.

Tabris op 27-08-2017 17:29

@ Oma op 27-08-2017 15:48

Zo Oma, dat was recht voor zijn raap. Een perfecte analyse waarin elk woord de waarheid spreekt!

Emanuel op 27-08-2017 18:02

@Oma op 27/8>>Niemand is volmaakt en toch staat vrede op de eerste plaats onder de onvolmaakten. Bent u zelf een vredelievende mens? Hebt u vrede met de allerhoogste? Misschien wilt u omschrijven hoe u dat hebt bereikt in "Geloofsforumm".

Emanuel op 27-08-2017 18:19

@een ander geluid>> Oorlog van Hittler is mooi voorbeeld. Hij wilde met oorlog alle europese landen onder één gezag brengen. Is dat hem gelukt, hoeveel doden zijn toen gevallen onder militairen en burgers en de leed die de nabestaanden nog lijden?

Wat voor een zin had deze oorlog, als je nu ziet dat datzelfde doel thans bereikt is in vrede. En Duitsland voert de hoogste toon in de unie.

Achteraf kunnen we zeggen dat Hittler's actie geheel fout was. Want zonder doden kon het ook, als hij maar had gewild en geprobeerd. Moeten we hieruit niet wat leren? Oorlog-voeren is zinloze slechte actie.

Oma op 27-08-2017 19:20

@Tabris: dé grootste fout die gemaakt wordt door het westen is vanuit westers oogpunt het islam/asiel/migrantenprobeem trachten te benaderen. Heel begrijpelijk al dat mededogen, medelijden en ijveren voor een menswaardig bestaan voor iedereen, echter: naar mijn mening is elke regering van elk land verantwoordelijk voor het welzijn van hun bevolking. Het gaat niet op dat het westen verantwoordelijk gehouden wordt voor de hele wereldbevolking waarvan de leiders zich volvreten, niet in het minst met onze ontwikkelingshulp en dan hun bevolking laten verhongeren, oorlogen uitlokken (met mdeplichtigheid van eu!!) om hun onderdanen dan maar op de vlucht te jagen om ten koste van ons menswaardig bestaan een beter leven te krijgen zonder enige inspanning te doen, gratis en voor niks onderhouden worden met de centen die de politiek van ons steelt en waardoor de autochtone bevolking in de armoede gedreven wordt.

Ken je vijand is essentieel in dit geval: je verplaatsen in het gedachtengoed waarmee niet-europeanen/moslims/migranten/vluchtelingen, menen om zelfs recht te hebben op alles gratis, menen dat wij verplicht zijn als dhimmi's om hun hielen te likken en alles toe te staan omdat ons bestaansrecht enkel als slaaf ten dienste van moslims zou zijn. Dáárom zijn ze niet dankbaar, dáárom eisen ze, dáárom lappen ze elke wet aan hun laars en het smerigste ervan is dat de politiek die gewaande superioriteit nog versterkt door 2 maten en 2 gewichten te hanteren - dat zie je goed bij de voorkeuren en uitzonderingen die telkens gemaakt worden betreffende: justitie, straffeloosheid, strafmaatbepaling, sociale zaken...de lijst is eindeloos waarbij de autochtone bevolking wordt uitgesloten en gediscrimineerd dat het geen naam meer heeft. Wij worden gedwongen elk systeem, elk verworven récht, in stand te houden, ons ervoor blauw te betalen maar kunnen zelf geen beroep meer doen op die systemen, dát is voorbehouden aan moslims.

Voorbeelden té over: eentje daarvan is het vestigingsattest. Om als ondernemer/zelfstandige een zaak op te starten heb je als Belg een vestigingsattest nodig, dat je kennis van bedrijfsbeheer bewijst, dit om faillissementen te vermijden. Dit werd onlangs afgeschaft zodat nu een analfabeet zonder enige kennis van zelfs de taal een zaak kan opstarten...uiteraard blijft dan de 'controle' bestaan maar ik garandeer je nu al dat die controles enkel zullen uitgevoerd worden bij autochtonen. Een tijdje geleden werden 2 werknemers op de parking van een marokkaanse bakkerij half dood aangetroffen na een 'werkongeval'...de 'baas' was met de noorderzon vertrokken. Open en bloot werd dus een illegale, marokkaanse bakkerij uitgebaat...controle? Onbestaande want het was een moslim en die laten ze met rust. Voor zover ik weet werd dat crapuul ook niet opgespoord.

Nog eentje? Gedurende tien jaar kwam een alleenstaande marokkaanse vrouw élke maand haar uitkeringen en kindergeld voor haar twee kinderen ophalen. Zij woonde in marokko en......was daar getrouwd met een chirurg....straf? 2 jaar cel, voorwaardelijk of wat dacht je en over boete of terugvordering werd met geen woord gerept alhoewel de fraude in de miljoenen liep.....een vlaamse alleenstaande, werkloze moeder die wat bijverdiende via internet om haar kinderen eten te kunnen geven, voor een totaal van 2.700€ op een jaar, werd veroordeeld tot een schorsing vd uitkering voor 12 weken en....37.000€ terugvordering! Dat lijkt mij dan toch heel duidelijk voor iedereen?!

Pensioen? Van hetzelfde: een turk/moslim hoeft maar 1 dag te 'werken' in apenland BE om een vollédig pensioen te krijgen waarvoor de Belg 45 jaar zn knoken moet afdraaien om rechten op te bouwen en bij te dragen voor hij pensioen krijgt, de wet op het verbod op polygamie/veelwijverij werd bovendien ook aangepast zodat elke weduwe van een moslim polygamist, al zijn het er tien, recht krijgt op een pensioen...intussen pakken ze onze pensioenen, waarvoor jaren werd bijgedragen af op alle mogelijke, geniepige manieren.

Bekijk die situatie nu eens vanuit moslim oogpunt: de ongelovigen worden benadeeld, bestolen en beroofd om moslims te bedienen, om moslims terwille te zijn: dat alleen is al dhimmi-gedrag van onze politiek: zij buigen voor de eisen van moslims, zij beroven hun eigen bevolking, ontnemen de autochtonen rechten en een menswaardig bestaan (waarvoor zij járen moeten werken!) om uit te delen en te géven zonder enige inspanning in ruil aan moslims. Dát, mijn beste, heet djizya: belasting die een ongelovige moet betalen aan de moslim om....te mogen léven! En volgens mij weten die politieke misdadigers dat maar ál te goed, is het een georkestreerde genocide die ze plegen via de economie en met verarming als wapen tegen hun eigen bevolking.

Tabris op 27-08-2017 21:47

@Oma op 27-08-2017 19:20

Ik ben het weer helemaal met je eens dat er met 2 maten wordt gemeten. Ik snap alleen niet "het waarom"

Waarom worden autochtonen zwaarder voor hetzelfde vergrijp gestraft?

Waarom krijgt een moslim gelijk pensioen en moet de autochtoon er 45 jaar voor werken?

Waarom moet een moslim geen diplomas hebben om een bedrijf te starten?

Waarom laten we al die moslims binnen zodat de spoeling (uitkeringen, pensioenen) dunner en dunner wordt? t. Normaal slaat dit spreekwoord op de autochtone bevolking en zoekt men er niets achter. Nu slaat het op de islamitische kolonisten en gelukszoekers en nu zou het wel eens in een politiek correcte (corrupte) verkeerde keelgat kunnen glijden.

Waarom stemmen autochtonen op politiekers die niet het beste met hen voorhebben?

Ik kan er nog steeds geen logica in vinden mits vele autochtonen met zulk een groot schuld complex opgezadeld zitten dat ze niet meer in hun eigen belang kunnen denken en handelen.

En wie heeft er dan over de jaren dat schuld complex gegeven? De kerk?, de media?, educatie?

Heb uw naasten lief, genade, vergeving, empathie, wordt dat onze ondergang? Want ik weet een ding zeker, deze strategie werkt niet tegen Het Kwaad.

Vergeving houdt niet in, dat er geen consequenties aan verkeerd gedrag verbonden zijn, zoals o.a gevangenisstraf.  Mod.

Of hebben we een schuld complex omdat we het gewoon beter hebben dan anderen? En dat beter zijn is door toedoen van onze hardwerkende en slimmere voorouders to stand gekomen. Of is er een groot gedeelte van de bevolking dat gewoon stink jaloers is op mensen die het wat beter hebben en daarom maar de hele maatschappij willen afbreken zodat niemand iets heeft?

Bundy op 27-08-2017 22:52

@Qromwel op 27-08-2017 12:46

Zeer goed opgemerkt , een tank moet goed onderhouden worden .  Er is een legertje gemotoriseerde vakmensen voor nodig om alle benodigde middelen achter die tanks aan te brengen .   Dus alweer de vraag ; waar komt die hulp vandaan en wie betaald alles ?       Het kunnen inderdaad overgelopen moslim-enthousiaste Syriërs zijn , maar ik sluit een black- op van iemand anders niet uit .       Eén straaljager kan meerdere tanks stoppen maar ook dat is niet zo , wat zit hier achter ?

Een ander geluid op 27-08-2017 23:01

@  Emanuel op 27-08-2017 18:19

U zegt:

Wat voor een zin had deze oorlog (WO II), als je nu ziet dat datzelfde doel thans bereikt is in vrede. En Duitsland voert de hoogste toon in de unie.

Mijn reactie:

Zonder WO II waren de geesten nooit rijp geweest voor een Europese Unie. De motivatie is, dat juist een Unie de oorlogen tussen landen (vooral tussen Frankrijk en Duitsland) voorkomt. Hierbij gaat men even voorbij aan een burgeroorlog (zoals in de USA tussen Noord en Zuid).  

 U zegt:

 Moeten we hieruit niet wat leren? Oorlog-voeren is zinloze slechte actie.

Mijn reactie:

Klopt, maar het maakt wel deel uit van het bewustwordings- en leerproces. Hoe vervelend ook.

Daarbij; wat moeten we zeggen tegen de onderdrukten van IS ? De mensen die per ongeluk in het gebied leven waar IS de macht heeft. Beste Jezidi's accepteer aub dat uw vrouwen en dochters verkracht worden door IS en dat zij tot seksslavinnen gemaakt worden. Dan laat ik de andere wandaden maar even voor wat zij zijn. In de rest van de wereld vragen we iedereen om maar even geduld te hebben met de aanslagen van IS en Al Qaeda. Over een paar generaties groeien ze er vanzelf overheen ????

Het proces van gewelddadige actie en een gewelddadige reactie werkt wat sneller en doeltreffender. 

Zonder oorlog tegen Hitler, had deze op zijn gemakje zijn hele vernietigingsagenda afgewerkt. Dag vogels, dag bloemen, dag Joden. Dat kan toch ook niet uw bedoeling zijn................ toch? 

GvK op 28-08-2017 08:29

Dit staat Europa ook te wachten dankzij onze links 'regering'.

https://syrianfreepress.files.wordpress.com/2014/11/isis-executed-18-syrian-civilians-in-tabqh-in-raqqa-1.png

https://syrianfreepress.files.wordpress.com/2014/11/isis-executed-18-syrian-civilians-in-tabqh-in-raqqa-2.png

Oma op 28-08-2017 13:09

Door Tabris op 27-08-2017 21:47

"Ik ben het weer helemaal met je eens dat er met 2 maten wordt gemeten. Ik snap alleen niet "het waarom"

Waarom worden autochtonen zwaarder voor hetzelfde vergrijp gestraft?"

Om moslims te beschermen, te pamperen en hun gewaande superioriteit te bevestigen, om de mondige autochtonen de mond te snoeren, te discrimineren, het signaal te geven dat de autochtonen inderdaad minderwaardig zijn dus: moslims gelijk geven dat zij superieur zijn en wij minderwaardig.

Door deze onderdrukking/discriminatie meer machtscontrole te krijgen, de mond te snoeren want de autochtoon heeft een eigen mening, denkt voor zichzelf en is niet meer te manipuleren...machtscontrole werkt steeds minder door de bewustwording die verhoogd wordt door het binnenkomen van de trillingen van de kristallijne energie via zonnevlammen/stormen. Daarvoor hebben chemtrails een dubbel doel: enerzijds vergiftigen door chemische en metaaldeeltjes die uitgestrooid worden en de gezondheid aantasten (mogelijk ook mak maken en schaapjes maken) en anderzijds deze frequentie van verhoogde trillingen tegen te houden, net omdat de verhoogde bewustwording geen machtscontrole meer toelaat - dat is geweten...daarvoor werden chemtrails in eerste instantie opgezet.

"Waarom krijgt een moslim gelijk pensioen en moet de autochtoon er 45 jaar voor werken?"

Nogmaals: hielen likken van moslims om hen voor de politieke kar te spannen uit machtsbehoud (kiesvee) en op termijn moslims te kunnen inzetten tegen de verarmde, autochtone bevolking - op deze manier betalen wij reeds, zonder het te weten, djizya, ongelovigen-belasting aan moslims.

"Waarom moet een moslim geen diplomas hebben om een bedrijf te starten?"

Zodat de hele economie kan overgenomen worden en autochtonen de kans ontnomen wordt om onafhankelijk te zijn - wij worden uitgesloten van onze eigen economie. Daarom ook dat de politiek onze bedrijven de nek omwringt en vreemde bedrijven voorkeuren verleent, net zoals dat gebeurt bij de bevolking. Onze KMO's worden steeds zwaarder belast, gecontroleerd en gepest terwijl vreemden als ondernemers/zelfstandigen elke wet en maatregel aan hun laars mogen lappen en met rust gelaten worden. De hele groentenhandel in brussel is reeds in handen van marokkanen, bouwfirma's vooral turken...

"Waarom laten we al die moslims binnen zodat de spoeling (uitkeringen, pensioenen) dunner en dunner wordt? t. Normaal slaat dit spreekwoord op de autochtone bevolking en zoekt men er niets achter. Nu slaat het op de islamitische kolonisten en gelukszoekers en nu zou het wel eens in een politiek correcte (corrupte) verkeerde keelgat kunnen glijden."

'We'? De autochtone bevolking is het niet eens met al die moslims die naar hier gehááld worden in het kader van omvolking en genocide op de europese volkeren, dat is de europese opzet/doel: islamisering van europa, onderdrukking van de autochtonen die te mondig geworden zijn, die hun rechten kennen, die hun vrijheid weigeren op te geven en weigeren onder het juk van een dictatuur te leven. Met behulp van gepamperde moslims willen eu-dictators ons tot willoze slaven maken.

Volgens mij wil de politiek de discriminatie van eigen volk ten top drijven zodat je er niet meer langs kunt kijken en de volkswoede zich gaat richten tegen de moslims die onze welvaart krijgen zonder bij te dragen en wij verarmen, om daarmee een burgeroorlog uitlokken - echter, de mensen beseffen stilaan dat de politiek de oorzaak is en zij laten zich niet meer verleiden tot verdeel en heers door de moslims als zondebok aan te wijzen maar hun woede zal zich richten op de politiek die met voorbedachte rade poogt ons op te zetten tegen moslims door ons menswaardig bestaan af te nemen en te geven aan moslims.

Vanmorgen werd het huis van een sp.a politicus bekladt met graffiti....een minister in Brazilië had minder geluk: die werd openlijk gelyncht door het volk omdat hij de broodprijs wou verhogen.

"Waarom stemmen autochtonen op politiekers die niet het beste met hen voorhebben?"

Dat zit er helaas nog steeds in: de illusie dat de overheid 'zorgt voor het welzijn van het volk', dat trouwens zou moeten zijn maar nooit het geval is geweest, dát dringt stilaan door, mede door al de schandalen en corruptie, de verborgen agenda's die aan het licht komen - niets meer zal verborgen gehouden kunnen worden, dat is ook een van de gevolgen van de kristallijne energie...de politiek heeft in het verleden trouwens handig het democratisch principe omzeild en verkracht: door coalities, compromissen kan de verliezer van verkiezingen nog steeds aan de macht blijven tegen de wil van het volk..het gefoefel tussen partijen om aan de macht te blijven en te kunnen graaien is zodanig verweven dat er geen verschil meer is tussen partijen, ze verloochenen allemaal hun 'idealen' en partij programma's uit hebzucht...dat uit zich in loze beloften als verkiezingspropaganda tot puur verraad en leugens als ze verkozen worden, zie maar eens naar nva: het eerste dat ze zouden doen was de Vlaamse transfers van +16 miljard euro naar wallonië stoppen, mede door dit communautair punt wonnen ze de verkiezingen....niks van in huis gekomen, integendeel: de laagste inkomens hebben dankzij nva de 2 jaar van hun regeringsdeelname, 10 miljárd euro méér ingeleverd: loonstop voor werkenden, 3 miljard minder loonkosten voor multinationals, nog verlaging van de vennootschapsbelastingen terwijl bedrijven gemiddeld nul tot maar 11% betalen van de verplichte 33,99% enz....de staatsschuld groeit met de dag, ze smijten met subsidies allerhande terwijl de bevolking zich blauw betaalt en de basisbehoeften onbetaalbaar gemaakt worden: verarming via elk mogelijk middel.

"Ik kan er nog steeds geen logica in vinden mits vele autochtonen met zulk een groot schuld complex opgezadeld zitten dat ze niet meer in hun eigen belang kunnen denken en handelen.

En wie heeft er dan over de jaren dat schuld complex gegeven? De kerk?, de media?, educatie?"

Dat is zo gegroeid door de kerk en opzettelijk verdergezet door de politiek: als een normaal weldenkend mens nagaat welke leugens ons werden wijsgemaakt, dat tart elke verbeelding! Het gaat zover dat wij ons schuldig zouden moeten voelen voor onze welvaart, die we zélf hebben opgebouwd en daardoor onze welvaart moeten delen (áfgeven! Solidariteit?!) aan zelfverklaarde superieuren, moslims, die menen dat enkel zij recht hebben op een menswaardig bestaan en dhimmi's, wij, ten dienste moeten staan van hen (en machthebbers.)

"Heb uw naasten lief, genade, vergeving, empathie, wordt dat onze ondergang? Want ik weet een ding zeker, deze strategie werkt niet tegen Het Kwaad."

Een hondsdolle hond ga je ook niet aaien om te voorkomen dat ie je bijt, hé? Er is een verschil tussen empathie, vergeving en over je laten lopen...

"Vergeving houdt niet in, dat er geen consequenties aan verkeerd gedrag verbonden zijn, zoals o.a gevangenisstraf. Mod."

"Of hebben we een schuld complex omdat we het gewoon beter hebben dan anderen? En dat beter zijn is door toedoen van onze hardwerkende en slimmere voorouders to stand gekomen. Of is er een groot gedeelte van de bevolking dat gewoon stink jaloers is op mensen die het wat beter hebben en daarom maar de hele maatschappij willen afbreken zodat niemand iets heeft?"

Inderdaad, dat werd ons wijsgemaakt: telkens slaan ze ons rond de oren met beelden van creperende mensen, liefst verhongerende kinderen om op het gemoed te werken, om medelijden op te wekken en ons met schuldgevoelens op te zadelen, om ons dan te overhalen om geld te geven om die arme mensen te helpen terwijl dat onze verantwoordelijkheid helemaal niet is: dat is aan de regeringen die reeds 45 jaar miljarden euro's aan ontwikkelingshulp krijgen, naast hun eigen bodemschatten waarmee ze nog eens miljarden verdienen.

En já, vanuit hun gewaande superioriteit zijn moslims stinkjaloers dat wij het beter hebben, wij, de minderwaardigen, de ongelovige varkens hebben een beter leven en dat verteren ze niet, enkel moslims hebben het recht op beter leven - dan liever iedereen alles ontnemen dan ons onze welverdiende vruchten van onze arbeid te gunnen...daarvan komt hun haat voor ons en onze maatschappij en de politiek werkt daaraan mee door het autochtone volk te verarmen en onze welvaart uit te delen aan rijken, bedrijven en moslims.

Oma op 28-08-2017 13:36

Emanuel op 27-08-2017 18:02

@Oma op 27/8>>Niemand is volmaakt en toch staat vrede op de eerste plaats onder de onvolmaakten. Bent u zelf een vredelievende mens? Hebt u vrede met de allerhoogste? Misschien wilt u omschrijven hoe u dat hebt bereikt in "Geloofsforumm".

Vrede met de allerhoogste? Dat is een zaak tussen elk mens zelf en de allerhoogste, daar heeft geen ander mens zich mee te bemoeien. Ik heb bijgevolg niks te zoeken op een geloofsforum. Wel kan ik zeggen dat wie aan mijn vrijheid als mens raakt, het geweten zal hebben. Mijn 'geloof' zo je wil, bepaalt mijn gedrag in de maatschappij niet, wel mijn fatsoensnormen, menswaardige principes, zelfrespect en integriteit.

Tabris op 28-08-2017 17:04

@Oma op 28-08-2017 13:09

Twee handen op een buik. :-)

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl