Headlines
Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Honderden migranten verstoren Duits volksfeest met aanrandingen en geweld – media zwijgen

Duitse vrouwen en meisjes voelen zich totaal in de steek gelaten en durven niet eens meer naar de politie te gaan, want die doet niets met hun aangiftes

Afbeelding: migranten verstoren volksfeest in Chemnitz (2).

Een enorme groep van honderden moslimmigranten heeft afgelopen weekend een groot volksfeest in de Duitse stad Chemnitz ‘opgeluisterd’ met het aanranden van vele tientallen vrouwen en meisjes, het uiten van bedreigingen, het plegen van geweld, talloze diefstallen van persoonlijk bezit, en vernielingen. Duitse mannen probeerden de migranten tegen te houden, waardoor er twee groepen tegen over elkaar kwamen te staan en er massale vechtpartijen uitbraken. De Europese media negeerden het vrijwel compleet, en Facebook wiste 7000 berichten van getuigen die videofilmpjes en foto’s van de chaos in Chemnitz hadden geplaatst. Daarmee geven ze moslimmigranten in heel Europa feitelijk een vrijbrief om de volgende keer nog brutaler en gewelddadiger te werk te gaan.

 

In Chemnitz brak een nieuwe seks-jihad zoals in Köln uit, schrijft Stefan Schubert, voormalig politieagent, veiligheidsexpert en bestseller auteur (‘No-go zones: Hoe de staat capituleert voor buitenlandercriminaliteit’). Politie een politiek bleven bij hoog en laag ontkennen dat migranten al in de nacht van vrijdag op zaterdag tal van ernstige misdrijven zoals aanrandingen op straat begingen. Het Duitse Bild was feitelijk de enige nationale krant die er aandacht aan besteedde, maar de gebeurtenissen opnieuw verdraaide voor de zoveelste aanval op de AfD, die als enige partij in Duitsland dit soort snel uit de hand lopende wantoestanden wil voorkomen door de massa immigratie en islamisering te stoppen.

Getuigen, foto’s en video’s liegen echter niet. De 41 jarige Sören Uhle, lid van de economische en maatschappelijke ontwikkelingsorganisatie van de stad die het stadsfeest organiseerde, bevestigde dat het om ‘veel buitenlanders’ ging. De beelden laten er geen twijfel over bestaan dat het vrijwel uitsluitend om getinte mannen met zwarte haar gaat, jonge mannen uit Afrika en het Midden Oosten – kortom, dezelfde dadergroep die verantwoordelijk was voor de aanrandings- en verkrachtingsorgie tijdens oud-en-nieuw 2015/2016 in Köln.

Massale vechtpartij toen Duitsers de vrouwen en meisjes probeerden te beschermen

Nancy B., inwoner van Chemnitz, schreef op haar Facebook over ‘het onmogelijke gedrag van buitenlandse ‘medeburgers’... Ze hebben oudere vrouwen geschopt, beledigd, etc.. Meerdere Duitsers kwamen ons helpen, maar die (buitenlandse) jongeren waren totaal agressief en hebben op iedereen ingeslagen en ingetrapt. Het kwam zover dat er twee fronten ontstonden, een rij Duitsers en een rij buitenlanders. Het leek wel een film... Deze toestand is onmogelijk. Niemand hoeft mij nog te vertellen dat die buitenlanders ‘verward’ zijn (lett. ‘psychisch ziek’) zijn. Deze mensen horen te worden uitgezet... Ik heb geprobeerd de politie te halen, maar die lieten het helaas afweten.’

Bedreigd en in elkaar geslagen

Fabian N. zette op zijn Facebook een foto van zijn bebloede en beschadigde gezicht. Zijn verhaal werd 7000 keer gedeeld, voordat Merkels extreemlinkse ‘Stasi’ censoren besloten al deze berichten te verwijderen en zijn profiel te blokkeren. Immers: niets, maar dan ook niets mag de geplande verkiezingsoverwinning van Merkel, noch haar Umvolkung van Duitsland en Europa, in gevaar brengen.

De Duitser verhaalt hoe hij een goede vriendin, die door buitenlanders werd bedreigd, wilde beschermen, waarna hij vervolgens zelf werd aangevallen. Toen hij zich verdedigde spoten ze pepperspray in zijn gezicht. Zijn vrienden schoten hem gelukkig te hulp, maar toen hij anderhalf uur later aangifte bij de politie had gedaan en alleen naar zijn auto terugliep, werd hij door dezelfde migranten opnieuw aangevallen en in elkaar geslagen. ‘Toen liepen ze lachend verder en riepen ‘Scheiss Deutschland!’.’

‘Dader was vluchteling, maar dat zal wel weer racistisch zijn’

Een andere inwoner van Chemnitz, Josefine, schreef dat ‘je als jonge vrouw/meisje niet naar het Chemnitzer Stadsfeest kan. Ik ben er helemaal klaar mee. Een vermoedelijke vluchteling heeft mij bijna tot aan mijn huis gevolgd, gestalkt en half aangerand. Ik ben nog nooit zo bang geweest.... Het kon hem niets schelen toen ik zei dat ik dat niet wilde en dat hij weg moest gaan... Dit is het tweede voorval in één week. Ik ben pislink en heel angstig, en wil alleen maar veiligheid, die hier niet volledig gegarandeerd is. Bedankt Merkel, maar het zal wel weer racistisch zijn om dit te zeggen en te delen.’

Onder haar bericht meldden zich diverse vrouwen die eveneens door ‘vluchtelingen’ waren aangerand. Nicole: ‘Het is zo langzamerhand onmogelijk geworden om alleen, en zelfs met een vriendin, naar zo’n evenement te gaan, zonder dat je op een dergelijke wijze wordt lastig gevallen.’

Autoriteiten laten Duitse vrouwen in de steek

Uit alle reacties van de aangerande vrouwen blijkt dat ze door autoriteiten volledig in de steek worden gelaten. De politie doet niets met hun aangiftes, en verwijst ze hooguit door naar slachtofferhulp. De media weigeren erover te berichten.

‘Bij de opgebouwde pro-vluchtelingen-druk door politiek en media durven jonge vrouwen, zelfs na seksuele aanvallen, niet meer naar de officiële instituten te gaan. De feiten rond het Chemnitzer Stadtfest onderstrepen de totale huichelarij in de omgang met vluchtelingencriminaliteit. Vluchtelingen begaan misdrijven, de massamedia verzwijgen hun achtergrond, en Facebook censureert de getuigenissen van de slachtoffers van het geweld.’ (1)


Xander

(1) Anonymous / Journalistenwatch
(2) Afbeelding: screenshot/ YouTube via Anonymous & Journalistenwatch

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gespekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof... (Geloofsforum 31) verder te praten.

Reacties

Pagina12
Oma op 31-08-2017 21:12

@mientje: de bevolking van België is nog steeds de Bélgische bevolking, de bevolking van Nederland is nog steeds de Néderlandse bevolking, maw: autochtonen waarvan de voorouders hier woonden en onze welvaart opbouwden door te wérken, géén inwijkelingen, 1 ste, 2de of 3de generatie die allemaal in de hangmat liggen en hun hand ophouden.

Aan dié autochtone bevolking zweert élke Belgische/Nederlandse politieker de eed om ten dienste te staan...én de wétten van dat volk te respecteren én te gehoorzamen....natuurlijk zag de criminele politiek de opportuniteit om hun autochtone bevolking te verraden door de dubbele nationaliteit te geven aan vreemd gespuis zodat ze misbruik konden maken van onze nationaliteiten, oa om crimineel crapuul te beschermen tegen uitzetting...hier maakten ze het nog bonter door de snel-belg wet om het vooruit te laten gaan zodat er meer van dat niet-eu uitschot in aanmerking zou kunnen komen om onze sociale systemen, legaal, leeg te zuigen - dat was ook opgezet, politieke stratego....Want intussen staat elk systeem op barsten: SZ, pensioenen, ziekezorg etc....allemaal omdat ongerechtigden volop frauderen en misbruik maken van onze sociale systemen zonder één cent bij te dragen, enkel ontvangen - waarvoor de Belg járen moet werken, nu zelfs tot 67 jaar, om rechten op te bouwen om zelfs maar in aanmerking te kunnen komen, miljoenen bijdraagt tijdens zijn loopbaan om uiteindelijk met een armzalig, onder de armoedegrens, wettelijk pensioentje afgescheept te worden....en nu zelfs steeds meer en meer uitgesloten wordt van de systemen die hij alleen in stand houdt door zich blauw te betalen aan taksen, belastingen en steeds meer absurde en belachelijke regeltjes - lees: steeds door voorwaarden toe te voegen waardoor alleen de doelgroep autochtonen kan uitgesloten worden.

Intussen heeft werd deze schandelijke snel-belg wet terug afgevoerd, net als ze onder druk van de publieke opinie zullen moeten doen met de dubbele nationaliteit. De Belg/Vlaming pikt het misbruik en onze discriminatie door deze dubbele nationaliteit niet meer. En de verontwaardiging en woede groeit met de dag.

Gisteren nog: mijn buurvrouw is een turkse moslima..pleegt ook fraude, als gezinshoofd met een kind ten laste is ze 'islamitisch' getrouwd en woont bijna uitsluitend op het adres bij haar 'man'...onofficieel want dat is voordeliger, nietwaar? En áls ze dan eens thuis is, brengt ze een half dorp mee dat tot een gat in de nacht luidruchtig de buurt wakker houdt met turks gebrabbel, geschreeuw...niemand reageert.....ik wél, ik vroeg respect voor de buren en drong erop aan dat ze haar bezoek stil hield omdat er mensen zijn die vroeg moeten opstaan om te gaan werken en meteen was het afgelopen met de herrie en een half uurtje later was het bezoek vertrokken. Als je dezelfde brutaliteit hanteert, meent wat je zegt en rustig blijft, dan wordt energetisch opgepikt dat ze niet met je kunnen sollen en durft niemand tegen je te schreeuwen. Uiteraard had ik ook de gemeentelijke politie verordening aan mijn kant, eventueel GAS-boetes maar die hoefde ik niet aan te halen....als je vastberaden en niet te intimideren bent en je straalt dat uit, dan is er geen discussie of weerstand...

Oma op 31-08-2017 21:33

@Infidel4U: inderdaad, de oorlogen die 'wij' zogezegd voeren in het midden oosten hebben trouwens niks te maken met asieleisers...syrië is een immens land waar meer dan genoeg veilige plaatsen zijn waar mensen kunnen schuilen en verblijven voor het oorlogsgeweld, daarvoor hoeven ze niet have en goed te verkopen(?!) om tussen 3.000 en 7000€ per persoon!!! Te betalen aan mensensmokkelaars en ngo's om in europa, 5.000 km verderop, als 'sukkelaars' een beter leven te komen zoeken op de kap van de europese bevolkingen. Een asielzoeker zei letterlijk: waarom denken de europeanen dat wij arm zijn? Ik had een huis, 2 auto's, een eigen zaak...... Dus: wáárom vluchten die dan, met gevaar voor eigen leven dan nog, naar een ander continent? Wáárom krijgen deze 'bemiddelden' dan alles gratis, ten koste van de autochtonen?! Ze zijn godverdomme rijker dan wij! Hoevelen van ons hebben een spaarboek met 10.000den euro's erop?? Wéér bedrog en leugens van de politiek die ons werden wijsgemaakt om medelijden op te wekken voor die sukkelaars, die zo arm als kerkratten zouden zijn, en ons geld te kunnen afluizen: lees: verármen!

wij, de bevolking, zullen zelf voor onze bescherming moeten instaan: om te beginnen al met crapuul te verhinderen om mensen kwaad te doen, zoals de bestuurder die een pizzaria binnenreed: klanten vlogen erop en sleurden dat smeerlapke vanachter zijn stuur want hij was van plan om achteruit te rijden. Niet als verschrikte duiven uit elkaar stuiven maar erop vliegen en liefst zo dat ze nooit nog een kans krijgen om in herhaling te vallen door ons kromme gerecht...verstijfd en verlamd van angst als konijnen voor een lichtbak: dat zijn beschaafde burgers geworden ipv meteen massaal te reageren. Elke keer dat er iets gebeurt moet elke burger in de nabijheid en als getuige zijn/haar plicht doen en ingrijpen. Alleen dán kan dat soort onmens duidelijk gemaakt worden dat hun wangedrag onaanvaardbaar is en niet getolereerd wordt door de bevolking.

Gladiator op 31-08-2017 21:54

Beste mensen,

Graag wil ik jullie wijzen op de volgende link.

http://nieuws.tpo.nl/2017/08/31/wat-u-moet-weten-over-de-festivalrellen-in-chemnitz-duitsland/

Kijk hier eens naar en doe in het vervolg eens een beetje rustig aan met vooroordelen. De bedoeling is namelijk van dit alles dat hele bevolkingsgroepen tegen elkaar opgezet worden en de Elite stil in een "hoekje" zit te kijken hoe deze zich de koppen inslaan. We hebben namelijk te maken met ---geen hoofdletters. Mod. en niets anders.

In Chemnitz waren net zoals elk ander festival/feest waar zo'n 260.000 mensen komen relletjes met enkele bezopen idioten die niet tegen alcohol konden.

Graag gedaan deze opmerking hoor, 

Avé,

Gladiator

GVK op 31-08-2017 21:59

Het lijkt erop dat een duivelse macht de Europese politici in zijn macht heeft die hun de verkeerde beslissingen laat nemen.

zie ook: https://www.biblegateway.com/passage/?search=Revelation%2016:14-16

Wardje op 31-08-2017 23:22

"Resolutie van Straatsburg 1975" Deze  ook op deze site veel genoemde en geciteerde "resolutie" is geen besluit van het Europees parlement of van een andere EEG-instantie destijds. Volgens de tekst zelf zijn het resoluties van een groep bestaande uit 200 leden van Europese parlementen. (EJ Bron)  Deze groep is de Parliamentary Association for Euro-Arab Co-operation, de parlementaire associatie voor euro-arabische samenwerking. Zij is uitgegeven door het “European Coordinating Committee of Friendship Societies with the Arab World”, het coordinerend comité van de [verschillende] verenigingen voor vriendschap met de Arabische wereld.   ---   

https://ejbron.wordpress.com/2015/02/15/de-resolutie-van-straatsburg/   ---  

https://nl.wikipedia.org/wiki/Eurabië

Oma op 01-09-2017 03:40

@gladiator: "Wat wel klopt is het volgende (voor zover bekend gemaakt in Duitse media): "......En we weten allemaal hoe correct en objectief zowel de duitse media als tpo.nl is, nietwaar? Mogelijk is er ook overdreven, tegenwoordig met al die drugs onder jongeren, akkoord, maar dat aanrandingen en verkrachtingen een nieuw én veelvuldig fenomeen is dat voor de komst van asielzoekers slechts sporadisch en uitzonderlijk voorviel, mag en moet benoemd worden om erger te voorkomen. Dit verdoezelen zoals met elke misdaad dat die horde begaat, net als met aanslagen verdoezelen dat het allemaal voortkomt uit de islam ideologie, is een misdaad. Niet meer of minder punt. Elke aanranding is er een teveel, elke verkrachting is er een teveel en moet zwaar gestraft worden, of door justitie of door het volk zelf als justitie weigert. En dit om behalve onze vrouwen, kinderen en kleinkinderen te beschermen ook onze beschaving in stand te houden.

Oma op 01-09-2017 03:47

@GVK: eu politici nemen zelf die verkeerde beslissingen, onverschillig, behalve voor hun bankrekening..de meesten stemmen voor een voorstel en weten begot niet eens waarvoor ze stemmen. Dat laten ze over aan de haaien zoals merkel die aan de touwtjes trekken...en die weten verdraaid goed waarmee ze bezig zijn en hun plannen zijn decennia lang reeds bedisseld maar er komt een tijd dat ze zich zullen moeten verantwoorden en boeten voor wat ze hun eigen mensen aandoen. Judassen noem ik dat.

scorp op 01-09-2017 04:44

@ Oma. "De taak van de regering om de veiligheid te garanderen om dat dat een van de kerntaken zou moeten zijn". U bent toch wel een beetje aan het dromen dat U dat nog steeds gelooft. Tien of twintig jaar geleden kon U dat toen misschien verwachten maar tegen wordig en vooral met de laatste verkiezingen zou U beslist heb moeten weten waar die partijen voor stonden , VVD, D66, GroenLinks die hebben het niet stiekum gedaan en Rutte kan je helemaal niet geloven, dat heeft hij al een paar jaar bewezen.  De huidige politieke bende is zowat de zelfde politieke bende die er was voor de verkiezingen en ze hadden toen al gezegd dat ze nooit met de PVV zouden samen werken zelfs alls de Pvv de grootste partij zouden zijn. Wel de PVV staat op de tweede plaats en wat doen jullie om de andere partijen te dwingen om met de PVV samen te werken, niets doen jullie!!!!

Heeft U het nog niet door dat ze geen fluit om de autochtone bevolking geven. Als ze ook maar iets aan de bevolking gaven zouden de grenzen al lang dicht zijn maar nee die grenzen staan nog steeds open.  De bevolking stemt toch op ze, Nederland heeft nog steeds geen nieuwe regering maar niet met de PVV werken

Wat een zooitje ! 

marnix op 01-09-2017 07:54

Het Belgisch Ministerie heeft beslist dat kinderen dat sappen en frisdranken worden verboden in BE scholen.

Enkel mag er drinkwater uit de kraan gedronken worden, kinderen verplichten om allemaal kraanwater te drinken is bij een aanslag en vergiftiging van ons drinkwater.  Is de perfecte gelegenheid om onze jonge generatie in 1 dag te vermoorden.

Suikers zijn ongezond, en terrorisme op de bevolking is een detail.

Oma op 01-09-2017 14:36

@scorp: ik weet dat wél, al 25 jaar, maar het gaat er dan om om de politiek te verslaan met haar eigen wapens/wetten. Dat lijkt mij de enige manier, dat doen zij immers ook, de hypocrieten. Als de bevolking beseft en protesteert dat de politiek de grondwet en álle wetten eigenlijk aan haar laars lapt, dan kunnen ze niet anders dan van richting veranderen...waanzin is het, ga maar na: onder het mom van gelijkheid wordt de autochtoon gediscrimineerd, positieve discriminatie ten voordele van vreemden heet dat dan, de wet op godsdienstvrijheid (eigenlijk alleen vrijheid van eredienst!) wordt misbruikt om religieuze invloed van moslims toe te staan in de staat/maatschappij, dat een flagrante schending is van de grondwet: scheiding tussen kerk en staat.....élke voorkeur voor moslims is te herleiden tot een schending van een of andere wet Waarbij zelfs de mensenrechten worden geschonden, uiteraard enkel die van de autochtoon.

De vrije meningsuiting wordt misbruikt om ons de mond te snoeren...beledigingen worden als vrije meningsuiting toegelaten, enkel als het komt van moslims, de autochtoon wordt dan uitgespuwd en krijgt het etiket racist... etc......moslims én politiek draaien opportunistisch telkens elke wet, elke vrijheid en elk recht om.

Qromwel op 02-09-2017 08:28

Doen de dames dan niet hun beklag bij hun Duitse heren? En ondernemen die dan geen actie als hun eigen overheid ernstig in gebreke blijft? Oproepen tot zelfverdediging is bittere noodzaak. Maar als dit ook beschouwd wordt als oproepen tot geweldpleging sluit dan alle klaagforums!

Pagina12
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl