HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Grootste Britse kranten waarschuwen burgers voor kernoorlog

Analisten: In alle scenario’s minimaal honderdduizenden doden in oorlog met Noord Korea, en grote kans dat China en Rusland betrokken raken en WO-3 uitbreekt

Kan het ondenkbare nog tijdig worden afgewend?

Aangezien de spanningen tussen Noord Korea en de VS en zijn Aziatische bondgenoten almaar verder oplopen en beide partijen elkaar bedreigen met militair geweld, waarschuwen de twee Grootste Britse kranten hun lezers voor het uitbreken van de Derde Wereldoorlog, en adviseren ze hen om de locatie van dichtstbijzijnde schuilkelder op te zoeken.

 

De Metro en The Sun publiceerden gisteren grote artikelen waarin de Britten tal van tips werden gegeven wat te doen als de Derde Wereldoorlog uitbreekt. ‘Preparing for Armageddon’, kopte The Sun. ‘De officiële overlevingsgids voor hoe u voor te bereiden op Wereldoorlog Drie en wat te doen als er een nucleaire aanval komt.’ Metro refereerde rechtstreeks naar de woorden van president Trump: ‘Vijf noodzakelijke stappen als er in ‘fire and fury’ een kernoorlog uitbreekt’.

Grootste kans op overleven onder de grond

The Sun wees erop dat de Britse regering aan een nieuw waarschuwingssysteem werkt om de bevolking sneller voor te bereiden voor het fatale moment dat de eerste vijandelijke kernraketten hun silo’s verlaten. Belangrijk is dat de burgers een noodvoorraad in huis halen, en uitzoeken waar zich de dichtstbijzijnde schuilkelder bevindt. De krant gaf ook tips wat te doen als het niet lukt die tijdig te bereiken, en er inderdaad een kernbom valt. Mensen moeten zich dan zien te beschermen tegen de nucleaire fall-out.

De Metro verwees naar de officiële richtlijnen van het ministerie van Homeland Security, waarin staat dat de grootste kans een kernaanval te overleven onder de grond is, zoals in een metrostation of in een kelder.

De ‘preventieve oorlog’ waar de Verenigde Staten mee dreigden werd door Noord Korea beantwoord met ‘gedetailleerde plannen’ om de Amerikaanse basis op het eiland Guam met raketten te bestoken, en ‘het Amerikaanse thuisland in een kernoorlog front’ te veranderen. (1)

Gruwelijke gevolgen

Waarnemers en analisten zijn het er overal over eens dat een oorlog met Noord Korea gruwelijke gevolgen zal hebben, en aan minimaal honderdduizenden mensen het leven zal kosten, zelfs al zou de VS besluiten tot een massale aanval en een invasie om te proberen een tegenaanval op Zuid Korea en Japan te voorkomen.

De meeste slachtoffers zullen naar alle waarschijnlijkheid in de Zuid Koreaanse miljoenenhoofdstad Seoul vallen, die zich op slechts 50 kilometer afstand van de grens bevindt. Noord Korea heeft vele tienduizenden stuks artillerie op Seoul gericht, die bij het minste geringste teken van een vijandelijke aanval hun granaten op de stad zullen doen neerregenen.

Bovendien is het vrijwel onmogelijk om alle ondergrondse installaties, die zich vaak vele tientallen kilometers onder de bergen uitstrekken, in één klap uit te schakelen. Het risico dat Noord Korea toch een of enkele kernbommen kan gebruiken, is dan ook zeer groot.

Wereldeconomie krijgt grote klap

Behalve het gevaar dat China en Rusland in een (kern)oorlog worden betrokken en daardoor de Derde Wereldoorlog uitbreekt, zal ook de wereldeconomie een enorme klap krijgen. Zuid Korea vormt daar een belangrijke spil in; zo komt maar liefst 40% van alle LCD-schermen uit het land. Belangrijkste scheepvaartroutes van en naar grote Chinese havensteden zullen stil komen te liggen, met grote gevolgen voor de wereldwijde bevoorradingsketens. De oorlog zal ook financieel extreem kostbaar zijn, en de Amerikaanse schuldenlast met nog eens 30% van het BNP kunnen verhogen. (2)

Veel analisten hopen dan ook dat diplomatie nog een uitweg biedt, maar erkennen veelal dat dit, gezien de onvoorspelbaarheid van Kim Jong-un en de onverwacht snelle technologische vooruitgang die het regime bij het ontwikkelen van intercontinentale kernraketten boekt, slechts uitstel van executie is. (3)

De meeste Nederlanders lijken nog altijd het idee dat zo’n oorlog mogelijk is en steeds dichterbij komt geen seconde serieus te willen nemen, en steken –net als in de jaren ’30, pal voor het uitbreken van WO-2-, liever hun kop in het zand en doen alsof er niets aan de hand is. Degenen die er wel voor waarschuwen worden net als toen vaak bespot en belachelijk gemaakt.

 

Xander

(1) Infowars
(2) The Hill via Zero Hedge
(3) Zero Hedge
(4) Afbeelding:

* achtergrond kernexplosie: Federal government of the United States, public domain / http://sonicbomb.com/albums/album44/CB.jpg / WikiMedia Commons
* raketlancering:   DOD Defense Visual Information Center / Peacekeeper Launch / public domain in the United States / WikiMedia CommonsZie ook o.a.:

09-08: VN-sancties omzeild: Noord Korea en Iran sluiten militair samenwerkingsverdrag
30-07: ‘Pentagon bronnen: Trump beveelt binnen jaar militaire aanval op Noord Korea’
05-07: ‘VS, Rusland en China maken neutronenbommen klaar voor aanval op Noord Korea’
19-06: VS legt enorme voorraden aan voor aanstaande grote wereldcrisis
14-04: ‘VS bereidt preventieve aanval op Noord Korea voor en stuurt 50.000 man naar Syrië’
12-04: Noord Korea dreigt kernbom op Amerikaanse vlooteenheid te gooien
11-04: Mensheid stevent gestaag op nieuwe wereldoorlog af (/ China posteert 150.000 man aan grens met Noord Korea, dat opnieuw met kernoorlog dreigt na komst Amerikaanse marine)
13-03: US Navy Seals oefenen op uitschakelen Kim Jong-un in Noord Korea (/ F-35 stealth jagers gaan aanval op Noord Korea simuleren)
24-02: China dreigt met oorlog bij komst Amerikaanse vliegdekschip (/ Flashback: Ex-CIA remote viewers voorspelden Noord Koreaanse kernexplosie gevolgd door wereldoorlog)

2012:
14-02: Remote viewers: Alles verwoestende killshot zonnevlam nabij (/ Derde Wereldoorlog en einde beschaving begint met explosie Noord Koreaanse kernbom) 

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum.

Reacties

Pagina12
Singleman op 10-08-2017 14:20

Dat gaat niet gebeuren zegt mijn intuitie.... de media laat zich te veel gek maken door al die tandenbijters...

Singleman op 10-08-2017 14:51

Dit is wat Trump zei in 1999 over N Korea.... https://www.youtube.com/watch?v=u8LTlJy36pA

Singleman op 10-08-2017 15:01

Hij zei, "ze doen het met een bedoeling...", maar hij toch ook? Ze willen gewoon hetzelfde omdat hij het ook heeft! De tijd dat Amerika zich aan de andere kant van de wereld kan gaan bemoeien is voorbij, ze zijn het beu! Amerika moet oppassen volgens mij... Trump, bemoei je met je eigen land, & dat moeten alle politiekers maar eens doen! Obama heeft in China ook al eens een blauwtje gelopen met zijn bemoeialzucht.

Qromwel op 10-08-2017 15:45

Als de USA Noord Korea op de juiste plaatsen bestookt met MOAB's (er staan genoeg B-52'ers op Guam) is de kous af. Voorlopig. Misschien daarna op de kortst mogelijke termijn de Korea's herenigen. Maar dan zullen China en Rusland dat als bedreigend ervaren.

jottum op 10-08-2017 15:56

Ach ja, vakantietijd her en der dus komkommertijd in de media terwijl het arabisch-gevaar wel uitgemolken is. Geen reden nu alvast diepvriesspinazie in te slaan voordat verkoop daarvan weer verboden wordt :)

Tabris op 10-08-2017 16:35

En dit is allemaal de schuld van Bill Clinton die ze kern technologie heeft gegeven en de strategie van pappen en nathouden.

Die confrontatie komt eens maar zeker en hoe langer het duurt des te meer doden er te betreuren zullen zijn.

Zachte heelmeesters maken stinkende wonden en dat regiem in Noord Korea is een kankergezwel dat verwijdert moet worden. Hopelijk zonder oorlog, maar beter nu dan later. Ik denk dat het getraumatizeerde Koreaanse volk dat ook zou toejuigen. Alhoewel mischien beseffen zij niet eens meer wat vrijheid is en hoe waardevol dat is.

Singleman op 10-08-2017 16:36

Protesten tegen Trump "de boze man met kernwapens", ja, je kan het vergelijken met kinderen die met vuur beginnen te spelen, ze risceren wel zich te branden! https://www.youtube.com/watch?v=npWAvqaO2aw

Rienus op 10-08-2017 16:44

Armageddon, ok dan kan ik beter snel dood gaan, overleven is geen optie.

Singleman op 10-08-2017 16:45

De Noord-Korea 'Crisis' is een CIA-operatie op het gebied van New World Order globalisten... https://www.youtube.com/watch?v=CuKKAzvANwE

Wiljo op 10-08-2017 17:00

Wanneer u hoort van oorlogen en geruchten van oorlogen, word dan niet verschrikt, want dit moet gebeuren, maar het is nog niet het einde. Shalom Shalom.

Theo 1960 op 10-08-2017 17:01

Dat het gaat gebeuren ben ik wel van overtuigd, alleen het tijdstip is niet bekend bij ons.

Het laatste deel van de profetie van de vrouw uit Noorwegen (1968).

Qromwel op 10-08-2017 17:13

http://theduran.com/us-rolls-specific-plan-unprovoked-attack-north-korea/

http://theduran.com/poking-china-trump-sends-uss-john-mccain-destroyer-to-south-china-sea/

http://theduran.com/n-koreas-likely-response-stops-us-preemptive-strike-russian-lawmaker/

http://theduran.com/south-korea-calls-dialogue-not-war/

http://theduran.com/north-korea-is-winning-the-information-war-in-spite-of-fewer-resources-than-the-us/

http://theduran.com/trump-laid-strategy-north-korea-1999/

http://theduran.com/20275-2/

http://theduran.com/breaking-north-korea-developing-final-plan-to-hit-guam-in-mid-august/

Singleman op 10-08-2017 17:29

Wiljo, dat is iets van alle tijden, daar heb ik geen boodschap aan, zeggen ze al zo lang, 2000 jaar? Er zullen ook altijd aarbevingen zijn want de aarde zit vol met breuklijnen die over elkaar heen schuiven, de aarde leeft ook. De aarde zit ook vol met vulkanen die tot actie kunnen komen, dus zoiets voorspellen is een makkie.

Ik kan ook van die makkie voorspellingen doen, morgen wordt het weer dag ofzo? Alles komt en gaat altijd met golven, ook het weer. Er is niets nieuws onder de zon dat nog nooit is geweest & altijd weer zal terugkomen. Alles gaat in cycli's (meervoud van het zelfstandig naamwoord cyclus) Alles draait is cirkels...

Singleman op 10-08-2017 17:47

"Het zal zoals in de dagen van Noach zijn", ook weer zoiets, natuurlijk, alles komt weer terug, denk je nu echt dat ze toen echt de éérste kernbom hadden uitgevonden? Nee hoor, er zijn duizenden jaren geleden ook al kernoorlogen geweest! Niets nieuw onder de zon, dat mag je wel letterlijk interpreteren.

Theo 1960 op 10-08-2017 18:12

Beste Singleman ik zou maar eens de Bijbel gaan lezen. Geloof me dat daar de waarheid geschreven staat (2 Korintiers vers 14 en verder).

Qromwel op 10-08-2017 18:16

Singleman op 10-08-2017 17:29: Klein probleempje, er zitten nu al meer dan 7 miljard mensen op deze aardkloot. En vele daarvan wonen op kwetsbare plaatsen. En als vandaag ene Oen een scheet laat last de NPO een extra journaal in. En uiteraard krijgt Trump de schuld.

Witte Veder op 10-08-2017 18:38

Het verschil in de tijd van Noach is dat er een zondvloed was met bakken water uit de hemel. Dat water kwam nog van Onze Lieve Heer. Maar de mensen zijn zelf zo stom geweest atoombommen en kernwapens uit te vinden. Hoe dan ook, men kan God deze keer écht niet de schuld geven. De vorige keer ook niet, het lag toch echt aan de zonden van de mensen, toen én nu!! God laat niet met zich zpotten, wat vandaag de dag wel veel wordt gedaan. Onverschilligheid viert hoogtij en het lijkt wel een virus waar niets tegen te doen is.

Nederland wordt al wakker? Het blijft geen kermis, hoor!!

Qromwel op 10-08-2017 18:38

http://www.haaretz.com/us-news/1.805909?utm_content=%2Fus-news%2F1.805909&utm_medium=email&utm_source=smartfocus&utm_campaign=newsletter-diplomacy-and-defense

Tom op 10-08-2017 19:07

Het is natuurlijk wel een feit dat als we in de eindtijd zitten dat voor diegenen die deze eindtijd mee gaan maken deze eigenlijk ook in een speciale tijd de uitverkorenen voor deze ingrijpende gebeurtenis zijn en vanzelfsprekend duizenden jaren later bij nieuw gevormd leven er ook weer zeerollen her en der opduiken (en wie weet het archief van Xandernieuws) met o.a. Nederlandse geschriften die dan voor het nieuw ontstane leven zeer profetisch en heilig zijn , dus blijkt maar weer ieder nadeel heeft ook z'n voordeel.

jottum op 10-08-2017 19:56

Verwachten niet dat de vs gaan ingrijpen, want korea heeft 70 duikboten en vanaf die duikboten kunnen kernraketten worden afgevuurd. En die duikboten kunnen in west en oost massaal proberen ongezien bij de amerikaanse kust te komen om een atoomraket af te vuren als zij aan de oppervlakte drijven. Dan zijn grote steden langs de kust wel bereikbaar voor koreaanse raketten.

Vermoedelijk zal de amerikaanse bevolking geen risico willen lopen, ook al zijn het kleine kernkoppen, want er zal er maar een doorheen komen..

Dus gebeurt er niets, perfectioneert korea zijn raketten en kernkoppen, staat zuid-korea er de facto alleen voor, al dan niet met enkele amerikaanse kernraketten in de achterzak, en denkt washington: jammer dan van azie. 

Qvic op 10-08-2017 19:58

De aggressie komt hoofdzakelijk van Amerika af, Noord-Korea verdedigd enkel zijn land en met spierballentaal en met lanseringen van raketten om hun woorden kracht bij te zetten dat zij niet bluffen. Hiermee geven zij aan dat als Amerika hun blijft vals beschuldigen en eventueel willen aanvallen dat zij Amerika aanvallen, meer als een waarschuwing van laat ons met rust. Daar Amerika altijd door hun militaire overmacht en hun arrogantie de wereld naar hun hand zette, is dat nu verledentijd geworden. Dat kunnen ze maar moeilijk verkroppen. Daar niet alleen Noord-Korea de boeman is (dit land heeft nog geen rotshield centrale bank), maar ook China, Rusland en Iran. Deze 4 landen hebben onderlinge militaire samenwerkingsovereenkomst. Dus als Amerika maar een poging waagt om Noord-Korea aan te vallen, dan tekent Amerika zijn eigen doodvonnis. Zo ook die van de EU. Amerika heeft allang niet zoveel kernkoppen meer, als zij beweren. Want veel van die kernkoppen zijn al opgestookt in hun kerncentrales. Omdat Amerika bijna zelf geen uranium meer heeft en dit zelfs moet invoeren vanuit Rusland.

Onno op 10-08-2017 20:07

Het bericht in de Washington Post dat "Pyongyang" nu plotsklaps klaar zou zijn met de miniaturisering van hun kernwapens om deze op intercontinentale ballistische raketten te kunnen plaatsen (kennelijk het alleenrecht van niet legitieme overheden, die deze tegen alles en iedereen gerichte duivelse contrapties nu reeds illegaal voorhanden houden en ook reeds ondenkbaar tegen steden hebben ingezet....) , vertoont angstaanjagende overeenkomsten met het ook toen evident gestoord leugenachtige New York Times bericht aangaande de massavernietigingswapens van Saddam Hoessein.......

Het menselijke van Noord-Korea is dan weer, dat ze de nooit gestopte psychopathische USA/GB 'deep state' (ijskoude slachters van Pyongyang en eerder Dresden, Hiroshima, Nagasaki etc. etc. = althans met deze zelfde walgelijke 100% narcistische extreem   -dood van binnen-  naargeestige 'mindset') nog eerst met 4 raketten op 40 km afstand van Guam proberen te waarschuwen (onbegonnen werk bij psychopaten op het oorlogspad) om geen ijzingwekkende gruwelmoord te begaan.......

We weten nu wie de psychopaten onder een prettig ogende verleidelijke  'mask of sanity' zijn!

Veelzeggend filmpje voor hen die het Engels machtig zijn:

https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=DPf5i84BqcA

maria op 10-08-2017 20:17

Singleman op 17.47

De uitdrukking  " zoals in de dagen van Noach " wil alleen zeggen dat de mensen toen ook niet wilde luisteren ( Noach heeft gedurende de 120 jaar dat hij de de ark bouwde geprobeerd de mensen tot geloof te brengen ) zonder succes

Als u een beetje bekend bent met de Bijbel moet u toch weten hoe het toen afgelopen is met de mensheid

Ook in nu luisteren de mensen niet, ze leven zorgeloos alsof er nooit iets zal veranderen, daarom zal het met de meeste mensen aflopen zoals toen Noach leefde

God gaat ook nu ingrijpen in deze wereld

Qromwel op 10-08-2017 20:51

http://www.haaretz.com/us-news/.premium-1.806206?utm_source=smartfocus&utm_medium=email&utm_content=us-news/.premium-1.806206&utm_campaign=Chemi+Shalev&utm_term=20170810-21:19&writerAlerts=true

Een ander geluid op 10-08-2017 21:22

@ Qromwel op 10-08-2017 15:45

U zegt:

Als de USA Noord Korea op de juiste plaatsen bestookt met MOAB's (er staan genoeg B-52'ers op Guam) is de kous af.

Klopt !! Saddam Hoessein was een stuk sterker dan NK. 

U zegt:

Misschien daarna op de kortst mogelijke termijn de Korea's herenigen. Maar dan zullen China en Rusland dat als bedreigend ervaren.

China ziet dat in ieder geval absoluut niet zitten !!! Een herenigd westers Korea met vriend USA in het zuiden.............. Dat is de enige reden dat mafklapper Oen er nog zit. Halfbroer werd door China in reserve gehouden, maar daar had Oen een oplossing voor.... 

Bk op 10-08-2017 21:28

@singleman

Je moet de hele tekst lezen, en niet alleen één zinnetje. Dan zal je zien dat het niet alleen negatieve voorspellingen zijn. Er staan 2 positieve voorspellingen in. De edele olijfboom (synoniem voor Israël) zal ontspruiten. En de wereld zal het goede nieuws verteld zijn. En mede door het internet, zijn we daar een heel eind in. 

Singleman op 10-08-2017 21:39

The Sun wees erop dat de Britse regering aan een nieuw waarschuwingssysteem werkt om de bevolking sneller voor te bereiden voor het fatale moment dat de eerste vijandelijke kernraketten hun silo’s verlaten.

UFO getuigen onthullen dat aliens met hun schotels over raketten installaties vlogen & alles onklaar maakten... https://www.youtube.com/watch?v=IlrukVZOK1M "Ambtenaar die verantwoordelijk is voor de optische instrumentatie bij het 1369ste Fotog Squadron in Vandenberg, Robert Jacobs (USAF Lieutenant, Ret.), Spreekt van een levensveranderend evenement dat hij in 1964 bij de luchtmachtbasis was. Zijn taak was om in hun vroege fasen "dummy" ICBMs (Inter-continentale ballistische raketten) te fotograferen als ze op de installatie werden getest." https://www.youtube.com/watch?v=a-pe38ZxfKY

"Spanningen blijven met Rusland en de NAVO, zelfs met Trump die spanning probeert te verlichten. Rusland lijkt klaar te zijn voor wat verrassingen: Nieuwe wapenteknologie die Satan 2 lijkt op niets en zelfs over de Alien-samenzwering vertelt. Tegelijkertijd lijkt Poetin de VS te helpen met zijn nationale schuld die met Trump en China werkt. Waarom zou Obama zo zijn om Amerika in de grond te crashen?" Published on Nov 18, 2016... https://www.youtube.com/watch?v=CJaGHCEfr1o

Ufo's haalden kernwapens neer... "Maart 1967 Robert Sallas werd in Malmstrom AFB in Montana gestationeerd als missiellanceringsofficier voor de minuteman 1 ICBM."... https://www.youtube.com/watch?v=qL-g6TJedh8

Hier nog meer getuigen over deze topic... https://www.youtube.com/watch?v=3jUU4Z8QdHI

Bundy op 10-08-2017 21:54

@Singleman op 10-08-2017 17:29

Volgens Nederlands woordenboek Koenen is sinds 1966 de meervoudsvorm van het woord cyclus : cyclussen .  Een ouderwetse meervoudsvorm is tevens cycli , zonder de s dus .   M.v.g.

Een ander geluid op 10-08-2017 21:55

Dichtstbijzijnde schuilkelder..................... dan kunnen we in NL lang zoeken. Bijna alle overheids-schuilkelders voor het volk zijn ontmanteld. Met enig geluk zijn er nog een paar ernstig verwaarloost. Dienst Bescherming Bevolking is in 1986 opgeheven. Systeem van alarmering (sirenes 1x per maand) stopt per 2018.

Ja, ja onze politici en ons bestuur zijn op alles voorbereid. Wellicht hebben die weggooiers voor zichzelf nog wel een achterdeurtje, maar dan moet je al aardig hoog in de boom zitten. 

Singleman op 10-08-2017 22:02

"Prof. Peter Kuznik, historicus en mede-auteur van Oliver Stone of the Untold History of the United States, bespreekt wat nog nooit eerder geziene enorme gevolgen hebben voor de wereld als kernwapens worden gelanceerd."... https://www.youtube.com/watch?v=WWpOUvHdppw

Singleman op 10-08-2017 22:04

Reageerders op "Noach", ik heb niets gelezen, het was mijn woorden van mijn herinnering....

henk Boskamp op 10-08-2017 22:10

Zit je dan in je keldertje... hoe lang moet je blijven zitten?

Een ander geluid op 10-08-2017 22:20

Qvic op 10-08-2017 19:58

U zegt: 

 Amerika heeft allang niet zoveel kernkoppen meer, als zij beweren. Want veel van die kernkoppen zijn al opgestookt in hun kerncentrales.

Op zich een mooie (ontwapenings)geste, als het klopt wat u zegt. Hoe komt u aan die wijsheid ??

Omdat Amerika bijna zelf geen uranium meer heeft en dit zelfs moet invoeren vanuit Rusland.

Eind 2008 had de USA een Uranium reserve van 1227 miljoen pounds (1 pound = 0,4536 kilogram). Volgens mij kan je daar nog wel even mee vooruit.........

https://www.eia.gov/uranium/reserves/

Singleman op 10-08-2017 22:34

Het is volgens mij wel vooral Amerika of beter gezegd de regering ervan die in de loop der geschiedenis kernwapens hebben gebruikt om de rest ermee te bedreigen zodat ze hun zin kunnen krijgen in de wereld! Maar Trump doet alsof alléén die zot van N Korea de wereld nu aan het bedreigen is. Dat is wel een vertekend beeld dat hij heeft, daarom zeggen velen dat hij gevaarlijk naief bezig is. Hij vergeet wel dat hij met de levens aan het spelen is van zijn eigen burgers ook, hij acteert ook als een dictator! Wie geeft hem het recht als een soort kernbomgod over de wereld te willen heersen, de andere juist hetzelfde natuurlijk, twee heethoofden bijelkaar toch?

HE op 10-08-2017 22:48

In Nederland, het land der naieve dwazen (o.a PVDA, D666, groenlinks en andere flutpartijtjesstemmers) hebben ze indertijd de BB (Bescherming Bevolking) afgeschaft en (atoom)schuilkelders waren  uit de tijd en niet meer nodig. Er zijn dus zeer grote fouten gemaakt en je ziet het nu.

Een mogelijk en vrij  waarschijnlijk scenario: Eerst (korte)nucleaire wereldoorlog met alle rampen die er mee samengaan, een economie die volledig in elkaar stort, vervolgens iemand die 'orde op zaken' gaat stellen door 'vrede, orde en rust' te bewerkstelligen maar dan moet wel iedereen voor hem knielen en hem als god aanbiddden, zijn mooie praatjes geloven en zijn merkteken aannemen.Trap er maar niet in!

Het profetische eindtijdplaatje was en is al aan x-aantal jaren duidelijk maar nu komt het dan allemaal in een stroomversnelling. We zullen de komende maanden dus nog wat gaan beleven.

Trendwatcher op 10-08-2017 23:34

Zoveel jaren Xandernieuws gelezen met doemprofetieen. In de reguliere media ging het nooit echt over dreiging met hel en verdoemenis. De mainstream media lijkt op dit punt wel Xandernieuws zwartgallige toekomstbeeld in te halen.

Witte Veder op 10-08-2017 23:42

@Singleman op 10-08-2017 / 21:39 uur.

UFO's bestaan niet. Dat is een fabeltje van de eerste orde, net als het hele Aliëns gebeuren. Er staat in de Bijbel dat er een grote leugen in de Eindtijd verspreid zou worden. Dit kon deze leugen nog wel eens zijn. Ik heb dit niet van mijzelf, maar dit zou heel goed kunnen. Mensen gaan al meer dingen geloven die feitelijk nog helemaal niet bewezen zijn. De Evolutie-theorie is er een van. En aan de hand van aannames gaat men steeds meer dingen verzinnen die feitelijk allemaal op onwaarheid berusten. Vandaar dat wetenschappers het lang niet altijd met elkaar eens zijn.

Singleman op 11-08-2017 00:10

UFO's bestaan niet

Hahaha...

Mark S. op 11-08-2017 00:25

Volgens mij is het voor de Christenen in Noord-Korea erger dan waar dan ook ter wereld. En nergens ter wereld wordt volgens mij de bevolking zo gevangen gehouden en onderdrukt als in Noord-Korea. De verplichte verheerlijking van de leider is nergens zo strak en perfect geregeld als in Noord Korea.

De bevolking gaat er van de armoede en honger dood, buiten het zicht van de wereld, en de leiders laven zich met luxe Westerse producten.

Kortom, wat mij betreft is Noord-Korea de schandplek in de wereld die zijn gelijke niet heeft op deze planeet Aarde.

En juist dat land ontwikkelt zich met atoomwapens en bedreigt Amerika. Noord Korea is helemaal geen vredelievend land omdat het zijn eigen bevolking door satanische kwellingen onderdrukt en uithongert.

De kernwapenontwikkeling en militaire macht van Noord Korea staat in schril contrast met de honger en vernedering die de bevolking te verduren heeft.

Dit alles is voor de gehele wereld onacceptabel en er moet maar eens flink worden doorgepakt door Amerika, Rusland en China om dit land van zijn tirannie te bevrijden.

De souvereiniteit van staten vind ik een groot goed dat gerespecteerd moet worden maar Noor Korea heeft de grens van het toelaatbare zeer ver overschreden en moet door de gehele wereld worden gestopt. Dit kan zo niet langer meer.

Singleman op 11-08-2017 00:36

Nog even het feit herinneren dat Alex Jones Trump ook niet meer steunt, & hij heeft groot gelijk! Heel de politieke poppenkast heeft geen recht meer op vertrouwen van de burgers want ze zijn bezig ons uit te moorden! Is het niet met kerbommen, dan met wat anders! Ik vertrouw er geen meer.

Singleman op 11-08-2017 00:55

"Ufo zelfst.naamw. een vliegend voorwerp waarvan de identiteit niet bekend is Voorbeeld: `In het Nederlands is het ongebruikelijk het woord ufo te gebruiken zonder te bedoelen dat het buitenaards is. `een buitenaards vliegend voorwerp Voorbeeld: `Er wordt geregeld melding..."

Maar in werkelijkheid is dat niet waar, want in Amerika & andere overheden weet men zeker dat het om buitenaardse schotels, driehoeken, sigaren & allerlei vormen van vliegende tuigen gaat die over heel de wereld door veel getuigen zijn gefilmd & gezien. De grote regeringen weten ervan & werken zelfs samen met buitenaardse "mensen" in het grootste geheim, het is hun grootste geheim dat ze de burgers niet willen laten weten.

Onno op 11-08-2017 01:01

Ex-premier Ruud Lubbers (CDA) gaf in 2005 in een openhartig interview toe dat de Nederlandse regering in 1975 én 1986 Khan heeft laten lopen op instigatie van de CIA.

Singleman op 11-08-2017 01:27

W Veder, de getuigen zijn niet zomaar wat, dat zijn militairen die betrokken zijn of zijn geweest bij deze installaties van kernraketten! Het is niet alléén in Amerika gebeurd geweest, ook in Rusland zijn de getuigen militairen. Daar is veel meer bewijs voor te vinden dan van een almachtige. De toekomst zal wel openbaren wie er gelijk heeft, niet te voorbarige conclusies trekken op basis van oude verhaaltjes. Ik heb het over dingen die pas gebeurd zijn geweest, niet iets uit verhalenboekjes van lang geleden, zelfs daar vindt je bewijzen voor buitenaardsen & hun technologie die verder geavanceerd is dan die van ons.

Witte Veder op 11-08-2017 01:27

@HE op 10-08-2017 / 22:48 uur.

We hebben hier inderdaad geen schuilkelders.

Hier is zelfs geen gewone kelder om voedsel goed koel op te kunnen slaan, die niet persé direkt in de koelkast moeten. Mijn keuken staat op het oosten, aardappelen bijvoorbeeld zijn dan snel weg en in de koelkast hoeven ze niet.

mientjei op 11-08-2017 01:32

@ een ander geluid21 .55  voor ons hebben ze de femakampen met de doodskisten

Witte Veder op 11-08-2017 01:36

Een UFO = Unidentified flying Object - Ongeidentificeerd Vliegend Object Ned.afkorting is dus OVO ;-)  is een duur woord voor een gewone Vliegende Schotel. Niet te verwarren met het Spaghetti Monster - geloof.

Daar hoeft niemand om te lachen, hoor. Ik geloof niet in die vliegende schotels. Een leuke fantasie, dat wel.

mientjei op 11-08-2017 01:37

@ singleman  14.20  je bent altijd zo tegen voorspellingen, maar je denkt er  gaat niets gebeuren, 

dat is ook een voorspelling, wat is er trouwens tegen intuitie, we zijn er mee geboren, net als de dieren

Witte Veder op 11-08-2017 01:43

@Mientje op 11-08-2017 / 01:32 / Woont u vlak bij de FEMA-kampen met de doodskisten dan? Ik heb daar ook over gehoord. Er verdwijnen zomaar ineens zwervers uit de stad en niemand weet waar ze gebleven zijn. Deze geruchten over FEMA-kampen vindt men vooral op You Tube en zo ook hier op Xandernieuws. Maar in het gewone nieuws, in de Journaals en in actualiteitenrubrieken? Ik heb er nog eigenlijk niets van gezien op de gewone televisie.

Witte Veder op 11-08-2017 02:13

Als er werkelijk een WO-III zou uitbreken, geloof ik dat er geen honderduizenden doden zullen vallen, maar zelfs miljoenen. De ramp zal niet te overzien zijn. Want in de paniek drukt men op nog meer verkeerde knoppen en gaan er nog meer raketten met waterstofbommen de lucht in dan de bedoeling is. Het is nog veel erger dan de IS nu doet, hoe erg dat ook is voor de slachtoffers en hun families.

Tegen zo'n overmacht is niemand opgewassen.

De klokken zouden nu al moeten luiden, 1. Waakzaamheid 2. Voor Gebed  3. Verder zou men nu al maatregelen kunnen treffen voor eventuele noodsituaties. De tijd dringt. Maar om het alleen te doen vind ik ook lastig. De mensen zijn zo passief tegenwoordig. Die denken nog steeds dat het zo'n vaart niet zal lopen. In feite worden we zo lamgelegd om maar niets te hoeven doen. Op deze manier kunnen we natuurlijk geen enkele oorlog winnen. Zelfs een kalasnjikov zal dan niet meer toereikend zijn. Tegen die stlalen kernkoppen met een groot achterlijf met gevaarlijke inhoud ben ik niet tegen opgewasen, al zou ik willen. Ons geloof zou sterker moeten zijn dan alle (kern)bommen bij elkaar.

Pagina12
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl