Headlines

Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Grootste Britse kranten waarschuwen burgers voor kernoorlog

Analisten: In alle scenario’s minimaal honderdduizenden doden in oorlog met Noord Korea, en grote kans dat China en Rusland betrokken raken en WO-3 uitbreekt

Kan het ondenkbare nog tijdig worden afgewend?

Aangezien de spanningen tussen Noord Korea en de VS en zijn Aziatische bondgenoten almaar verder oplopen en beide partijen elkaar bedreigen met militair geweld, waarschuwen de twee Grootste Britse kranten hun lezers voor het uitbreken van de Derde Wereldoorlog, en adviseren ze hen om de locatie van dichtstbijzijnde schuilkelder op te zoeken.

 

De Metro en The Sun publiceerden gisteren grote artikelen waarin de Britten tal van tips werden gegeven wat te doen als de Derde Wereldoorlog uitbreekt. ‘Preparing for Armageddon’, kopte The Sun. ‘De officiële overlevingsgids voor hoe u voor te bereiden op Wereldoorlog Drie en wat te doen als er een nucleaire aanval komt.’ Metro refereerde rechtstreeks naar de woorden van president Trump: ‘Vijf noodzakelijke stappen als er in ‘fire and fury’ een kernoorlog uitbreekt’.

Grootste kans op overleven onder de grond

The Sun wees erop dat de Britse regering aan een nieuw waarschuwingssysteem werkt om de bevolking sneller voor te bereiden voor het fatale moment dat de eerste vijandelijke kernraketten hun silo’s verlaten. Belangrijk is dat de burgers een noodvoorraad in huis halen, en uitzoeken waar zich de dichtstbijzijnde schuilkelder bevindt. De krant gaf ook tips wat te doen als het niet lukt die tijdig te bereiken, en er inderdaad een kernbom valt. Mensen moeten zich dan zien te beschermen tegen de nucleaire fall-out.

De Metro verwees naar de officiële richtlijnen van het ministerie van Homeland Security, waarin staat dat de grootste kans een kernaanval te overleven onder de grond is, zoals in een metrostation of in een kelder.

De ‘preventieve oorlog’ waar de Verenigde Staten mee dreigden werd door Noord Korea beantwoord met ‘gedetailleerde plannen’ om de Amerikaanse basis op het eiland Guam met raketten te bestoken, en ‘het Amerikaanse thuisland in een kernoorlog front’ te veranderen. (1)

Gruwelijke gevolgen

Waarnemers en analisten zijn het er overal over eens dat een oorlog met Noord Korea gruwelijke gevolgen zal hebben, en aan minimaal honderdduizenden mensen het leven zal kosten, zelfs al zou de VS besluiten tot een massale aanval en een invasie om te proberen een tegenaanval op Zuid Korea en Japan te voorkomen.

De meeste slachtoffers zullen naar alle waarschijnlijkheid in de Zuid Koreaanse miljoenenhoofdstad Seoul vallen, die zich op slechts 50 kilometer afstand van de grens bevindt. Noord Korea heeft vele tienduizenden stuks artillerie op Seoul gericht, die bij het minste geringste teken van een vijandelijke aanval hun granaten op de stad zullen doen neerregenen.

Bovendien is het vrijwel onmogelijk om alle ondergrondse installaties, die zich vaak vele tientallen kilometers onder de bergen uitstrekken, in één klap uit te schakelen. Het risico dat Noord Korea toch een of enkele kernbommen kan gebruiken, is dan ook zeer groot.

Wereldeconomie krijgt grote klap

Behalve het gevaar dat China en Rusland in een (kern)oorlog worden betrokken en daardoor de Derde Wereldoorlog uitbreekt, zal ook de wereldeconomie een enorme klap krijgen. Zuid Korea vormt daar een belangrijke spil in; zo komt maar liefst 40% van alle LCD-schermen uit het land. Belangrijkste scheepvaartroutes van en naar grote Chinese havensteden zullen stil komen te liggen, met grote gevolgen voor de wereldwijde bevoorradingsketens. De oorlog zal ook financieel extreem kostbaar zijn, en de Amerikaanse schuldenlast met nog eens 30% van het BNP kunnen verhogen. (2)

Veel analisten hopen dan ook dat diplomatie nog een uitweg biedt, maar erkennen veelal dat dit, gezien de onvoorspelbaarheid van Kim Jong-un en de onverwacht snelle technologische vooruitgang die het regime bij het ontwikkelen van intercontinentale kernraketten boekt, slechts uitstel van executie is. (3)

De meeste Nederlanders lijken nog altijd het idee dat zo’n oorlog mogelijk is en steeds dichterbij komt geen seconde serieus te willen nemen, en steken –net als in de jaren ’30, pal voor het uitbreken van WO-2-, liever hun kop in het zand en doen alsof er niets aan de hand is. Degenen die er wel voor waarschuwen worden net als toen vaak bespot en belachelijk gemaakt.

 

Xander

(1) Infowars
(2) The Hill via Zero Hedge
(3) Zero Hedge
(4) Afbeelding:

* achtergrond kernexplosie: Federal government of the United States, public domain / http://sonicbomb.com/albums/album44/CB.jpg / WikiMedia Commons
* raketlancering:   DOD Defense Visual Information Center / Peacekeeper Launch / public domain in the United States / WikiMedia CommonsZie ook o.a.:

09-08: VN-sancties omzeild: Noord Korea en Iran sluiten militair samenwerkingsverdrag
30-07: ‘Pentagon bronnen: Trump beveelt binnen jaar militaire aanval op Noord Korea’
05-07: ‘VS, Rusland en China maken neutronenbommen klaar voor aanval op Noord Korea’
19-06: VS legt enorme voorraden aan voor aanstaande grote wereldcrisis
14-04: ‘VS bereidt preventieve aanval op Noord Korea voor en stuurt 50.000 man naar Syrië’
12-04: Noord Korea dreigt kernbom op Amerikaanse vlooteenheid te gooien
11-04: Mensheid stevent gestaag op nieuwe wereldoorlog af (/ China posteert 150.000 man aan grens met Noord Korea, dat opnieuw met kernoorlog dreigt na komst Amerikaanse marine)
13-03: US Navy Seals oefenen op uitschakelen Kim Jong-un in Noord Korea (/ F-35 stealth jagers gaan aanval op Noord Korea simuleren)
24-02: China dreigt met oorlog bij komst Amerikaanse vliegdekschip (/ Flashback: Ex-CIA remote viewers voorspelden Noord Koreaanse kernexplosie gevolgd door wereldoorlog)

2012:
14-02: Remote viewers: Alles verwoestende killshot zonnevlam nabij (/ Derde Wereldoorlog en einde beschaving begint met explosie Noord Koreaanse kernbom) 

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum.

Reacties

Pagina12
allangwakker op 11-08-2017 02:17

als deze oorlog  1260 dagen gaat duren,  dan zijn we er dus pas vanaf  rond  januari  / maart  2021....Henk Boskamp :  ik zie mezelf  nog niet zo langggg  in een keldertje zitten

(  Volgens  Project Camelot,  blijven er 4,59  miljard mensen over,  2,5 miljard mensen zouden er dan dus het loodje leggen.....Kunnen wij ons  Nu  voorstellen dat er dus 1  zal sterven van de 3 mensen die wij kennen,  in onze omgeving ??? ....W i l  je deze oorlog dan wel eigenlijk Overleven ??  Ikke niet dus,  laat mij maar gaan,  houdoe en bedankt !  ...overigens komt dit overeen met de geschriften waarin voorzegd wordt dat  1/3  van de mensen gaat verdwijnen )

Bert op 11-08-2017 02:49

nou nou, dit soort berichten triggert weer alle aluhoedjes en ruimtepappa-aabidders van Nederland om weer vol op hun toetsenbordjes te keer te gaan.

even kalm worden mensen..ja, de situatie is redelijk ernstig te noemen. Ja, de kans dat Amerika gaat ingrijpen is aanwezig. Nee, de derde wereldoorlog gaat echt niet uitbreken als gevolg van dit conflict. Rusland zal niks doen, China zal ook inzien dat een wereldwijd conflict op dit moment geen slimme zet zal zijn. Mijn gok: Kimmetje gaat praten met Trump, de boel wordt voorlopig gesust. U kunt u bijbels weer gaan sluiten. Weltrusten, ik ga gewoon slapen zometeen. De groeten van Bert. ps: de bijbel is geschreven door mensen van vlees en bloed, net zo onbetrouwbaar als U en ik. De voorspellingen die er in (kunnen) gelezen worden zijn van generlei waarde.

Opa uit Son op 11-08-2017 03:15

Dan is er Pakistan nog. '(") Zowel India als Pakistan kreeg in 1998 te maken met internationale economische sancties nadat ze kernproeven hadden uitgevoerd. De sancties verlamden het toch al arme Pakistan. Ten tijde van 9/11 zat Pakistan dus onder drie lagen van Amerikaanse sancties en had het al tien jaar geen Amerikaanse steun meer ontvangen. Het wereldwijde netwerk van Khan bleef actief, maar in 2001 was Musharraf door een wantrouwende CIA gedwongen geweest Khan te ontslaan als hoofd van Khan Resarch Laboratories. Na 9/11 ging de Amerikaanse inlichtingendienst de soms wel negen vrachtvluchten per maand van de Pakistaanse luchtmacht naar Noord-Korea controleren. De vliegtuigen leverden grote kratten af en laadden raketten in. Islamabad had haast gemaakt met het ontwikkelen van technieken om atoombommen te verkleinen opdat ze in de Noord-Koreaanse raketten pasten. Toen Pyonyang zijn atoomwapenprogramma wilde herstarten, nadat het door een eerdere overeenkomst met de regering-Clinton was stilgelegd, besloot het Pakistan om hulp te vragen. Nucleaire deskundigen concludeerden dat er een ruilhandel ontstond waarbij Khan technologie om uranium te verrijken aan Noord-Korea leverde in ruil voor raketten ( ") . Pakistan ontkende het bestaan van deze ruilhandel, maar toen Noord-Korea in oktober 2006 de wereld verbaasde met een kernproef, richtte iedereen de blik naar Pakistan en Khan.'

Uit : Ahmed Rashid 'De dreiging van chaos - De crisis in Pakistan, Afghanistan en Centraal- Azie ; uitg. Atlas ; blz. 381

Het lijkt me onwaarschijnlijk dat een militair conflict met Noord-Korea alleen tot dat land beperkt blijft. Pakistan en Iran zullen wel volgen en als China en Rusland zich er mee gaan bemoeien dan staat heel Azie in brand.

John oosterom wichers op 11-08-2017 09:07

http://www.zerohedge.com/news/2017-08-10/pentagon-unveils-plan-pre-emptive-strike-north-korea-b-1-bombers

maria op 11-08-2017 09:17

HE op 22.48

de Illuminatie wil de wereld bevolking reduceren tot negen honder miljoen

rexmundi op 11-08-2017 09:50
Het zal allemaal wel meevallen, de kleine Phong van Noord Korea heeft de schreeuwende Rambo van de VS bij zijn ballen en deze kan geen kant op.
De VS staat gewoon weer schaakmat,dit is het resultaat dat men steeds andere landen de wil oplegt, maar dan altijd met dreigementen. 
De VS kan zich geen oorlog veroorloven zover van huis, Vietnam als voorbeeld, noord Korea bezetten, is geen optie, 800 km VS soldaten aan de grens van China, zal China nooit accepteren.
Een atoom oorlog zo kort bij Rusland en China is ook geen optie, dan liggen de SATAN-2 raketten van Rusland al in de achtertuin van de VS en de VS weet nu wel onderhand wat SATAN 2 raketten inhouden.
De Muppet show van de VS draait op volle toeren en of ze hun verstand gebruiken is nog maar de vraag.
Infidel4U op 11-08-2017 10:16

Dit zou zomaar een zoveelste rookgordijn kunnen zijn.. Wat moet er 'stiekem' doorheen gedrukt worden door de US regering? Of door een andere regering? China? Europa? De komende tijd de kleine artikeltjes in de gaten houden, publicaties in de Staatscourant etc. Als iedereen is afgeleid door een 'crisis' is het zaak extra goed op te letten..

Qromwel op 11-08-2017 10:25

maria op 10-08-2017 20:17: Ik wil niet rotdoen, en echt belangrijk is het ook niet, maar waar staat dat Noach 120 jaar bouwde aan de ark?

Wel dat 120 jaar de levensspanne van de mens zal zijn (Gen 6:3) Vanaf de Zondvloed zien we een steeds verder afnemende levensspanne. 

Na zijn 500ste verwekte Noach zijn zonen. Daarna kreeg hij de bouwopdracht. Toen de Vloed kwam was hij 600. N.B. De dagopening van het ICR van vandaag gaat over 'All the Fountains of the Deep', (Gen 7:11)

karola op 11-08-2017 10:43

ik heb nog vier kliko's staan,uh en ik heb nog een kelder met dikke muren onder het huis ,maar ja wat staat daar blikken soep wc papier kaarsen kacheltje ach ik denk dat ik maar 

strippen pillen koop en die dan maar gebruik het heeft toch geen enkele zin om je te beschermen weet u nog dancing with tears in my eyes,van Ultra Vox,het is dichterbij dan u denkt!

Tom op 11-08-2017 10:52
@mientjei
In Nederland zelfs ook van die Fema kampen,
http://youtu.be/ER_F4F_uO5A
Een ander geluid op 11-08-2017 10:55

@ zijn dan snel weg en in de koelkast hoeven ze niet.

 
 
mientjei op 11-08-2017 01:32

U zegt: 

voor ons hebben ze de femakampen met de doodskisten

Mijn reactie:

Die Femakampen zijn toch in de USA. Mij is niets bekend van soortgelijke kampen in Nederland.

vlokje op 11-08-2017 11:56

zo'n atoom pluim onttrekt ons wel het zich op de sterren

(de tekenen aan zon, maan en sterren)

groenhart op 11-08-2017 12:08

Dat ontaarde Amerika is al 60 jaar in oorlog met noord Korea. In de jaren 50 hadden wij straatschoffies van de Hoogte Kadijk het altijd over Korea als: Korea, boen. boem, boem. Wij hebben van die oorlog de AOW overgehouden. Na de tweede  wereldoorlog was er zo goed als geen inkomen, (buiten het zakje kolen van de kerk) voor de oude van dagen van de werkende klasse. De Nederlandse regering kreeg toen het aanbod van Eisenhouwer voor Marchal-hulp, op voorwaarde dat Nederland de Amerikanen soldaten leverde voor de strijd in Korea. Drees is daarop ingegaan en de PvdA is daardoor groot geworden.  

NL-Thadark op 11-08-2017 12:18

@HE op 10-08-2017 / 22:48 uur.

Misschien geen schuilkelders, maar we hebben wel een prachtig grottenstelsel liggen bij maastricht... deze voldoet, dat deed het ook voor de NATO toen ze daar nog zaten in de jaren 50. hun zijn weg, maar de betonnen bunkers in de grotten bestaan nog. verder zijn er km's aan gangenstelsels die diep genoeg zitten en de temperatuur is altijd gelijk daar. er zijn mensen die boven de grottenstelsels wonen en dan de gedeeltes die niet meer zijn aangesloten op het hoofdnet, deze hebben vaak trappen gemaakt naar deze gangen en gebruiken ze als opslag.

https://nl.wikipedia.org/wiki/Limburgse_mergelgroeven

Witte Veder op 11-08-2017 13:42

@mientje op 11-08-2017 01:32

Waar baseert u dat op?

Rebellio op 11-08-2017 14:01

@Singleman, ik weet niet waar u uw informatie vandaan haalt maar voor mij is duidelijk dat als China niet wil meewerken aan een regimeverandering in Noord-Korea, dat dan de Vs dat maar alleen moet doen. Elke dag dat men het Noord-Koreaanse regime tolereert, betekent dit een nog grotere toekomstige confrontatie met nog grotere gevolgen: die van Zuid-Korea, Japen, de Vs of andere. Kim Jong-un is gewoon een psychopaat wiens beloftes niets waard zijn. Met gewone dictaturen of zelfs met een totalitair regime is het blijkbaar mogelijk afspraken te maken, omdat die worden gedreven door zelfbehoud. Dit geldt echt niet voor mensen zoals Sadam Hoesein en Kim Jong-un en zijn bende. Politiek geduld is tot nog toe alleen maar beloond met de ontwikkeling van meer tuig als raketten en nucleaire wapens. Hiernaast is Noord-Korea ook nog een bondgenoot van Teheran. Misschien wonen daar vrienden van u, maar ik persoonlijk zet ook veel vraagtekens bij wat die lui daar doen. En als zij daar eenmaal een atoombom in handen hebben, komen er nog veel meer problemen in het Midden Oosten. Dan kunt u wel zeggen dat de Vs zich nergens mee moet bemoeien, maar dat zeggen inbrekers ook als ze konden discusseren met de politie...

Witte Veder op 11-08-2017 14:12

@mientje op 11-08-20M

Waar baseert u die FEMA-kampen op? Dat ze in de U.S.A. zijn is mij inmiddels bekend, maar hier in Nederland?

Singleman op 11-08-2017 15:01

Rebellio, Amerika (de regering) heeft al veel te lang het "pistool" van kernbommen op de wereld gericht om "hun" zin te krijgen, dit zijn gewoon de gevolgen ervan, karma laat ons maar zeggen? Het tijdperk van warlord Amerika is ten einde aan het lopen denk ik hè, jij mag er het uwe van denken. Einde globalistische politiek van alle politiekers, dat is wat ik wil.

mientjei op 11-08-2017 15:15

@ een ander geluid., kijk biij Tom 10.52  gewoon op internet te vinden      richting Zaandam

Singleman op 11-08-2017 15:24

de Illuminatie wil de wereld bevolking reduceren tot negen honder miljoen

Maria, waar haal je het vandaan, ik weet niet eens wat ze met illuminatie bedoelen, ik vermoed dat jullie het over gevallen engelen hebben of hun nageslacht, maar hoe zouden geesten kinderen kunnen verwekken bij fysieke mensen, dat zie je nergens gebeuren hoor.

maria op 11-08-2017 16:46

Singleman op 15.24

Het is zelfs nog erger, slechts vijfhonder miljoen mensen mogenop aarde blijven

Kijk eens op de site van Franklin ter Horst wat hij over de Illuminatie schrijft, dan kunt u nog wat leren 

Witte Veder op 11-08-2017 17:08

De nieuwe gevangenis in Zaandam ziet er nog niet echt gevaarlijk uit. Zo nieuw, nog weinig of geen gevangenen.

Waar men bang voor is gebeurt vaak ook nog. Laten we dan niet bang zijn. Ik weet het gemakkelijk gezegd dan gedaan. Angst is mij ook niet vreemd.

Laten we vooral nuchter blijven en kalm. Anders trekken we elkaar alleen al uit angst en paniek de ondergang in en dat moeten we niet hebben.

Witte Veder op 11-08-2017 17:17

@Singleman, er zijn veel you tube filmpjes erover. Ook de beweging van 'Anonymous' spreekt hierover. Ik weet niet of deze link [https://www.youtube.com/watch?v=Ogp-yPFcGg4]  zal worden geplaatst. Maar het is zeer intimiderend vind ik. Al lijkt het allemaal wel waar. Maar deze beweging heeft een eigen slogan, die ik net zo beangstigend vind als de FEMA-kampen zelf. Ik vind ze nogal revolutionair en willen volgens mij alleen chaos creëren. En dat is iets wat niemand zou moeten willen.

Over FEMA-kampen heb ik een Amerikaanse documentaire gezien, verteld door een Amerikaanse.

Michaël ;-{> op 11-08-2017 17:24

@ Singleman op 11-08-2017 15:24 & maria op 11-08-2017 09:17

De richtlijn die op de op Georgia Guidestones  staat, is zelfs onder de 500.000.000. Het staat in verschillende talen geschreven plus een aantal andere zaken. Ook is daar een steen met  het symbool van de vrijmetselarij (passer en winkelhaak) erop.

https://nl.wikipedia.org/wiki/Georgia_Guidestones

Maintain humanity under 500.000.000 in perpetual balance with nature - Behoudt de mensheid onder de 500.000.000 in voortdurend balans met de natuur. Hier een link van een foto waar dat in het Engels op staat:

https://www.google.nl/search?q=georgia+guidestones&client=firefox-b&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiU7bmquM_VAhWNZFAKHRIODVAQ_AUICigB&biw=1787&bih=883#imgrc=POopS8vxh3FYIM:

Met vriendelijke groet, Michaël

Een ander geluid op 11-08-2017 17:48

Tom op 11-08-2017 10:52

mientjei op 11-08-2017 01:32

@ Witte Veder op 11-08-2017 14:12

Toegegeven gevangenis Zaandam is een groot complex voor 1000 gedetineerden. Maar goed; de Bijlmerbajes, die onlangs gesloten is, was ook vrij groot. Bij deze gevangenis had men meer hoogbouw en zo te zien is in Zaandam voor een lagere bebouwing gekozen. Daardoor wordt het grondoppervlak natuurlijk veel groter.

Als NL echt "Fema-kampen" zou willen creëren, dan werden er nu niet zoveel gevangenissen als overbodig afgestoten. Sinds 2013 maar liefst 30 locaties / gevangenissen en 3 jeugdinrichtingen............

Als NL in de toekomst kritische mensen / dissidenten zou willen opsluiten, dan zouden al deze gevangenissen in de mottenballen gaan en geconserveerd worden voor de toekomst. Ze gaan allemaal in de ramsj. USA kan ik niet beoordelen, maar ik maak me totaal géén zorgen over Fema-toestanden in NL. Zie onderstaande linkjes, vooral de eerste !

http://www.nu.nl/politiek/3377878/overzicht-gevangenissen-komende-jaren-sluiten.html

http://www.ad.nl/home/acht-gevangenissen-en-drie-jeugdinrichtingen-gaan-dicht~a609934e/

https://nl.wikipedia.org/wiki/Bijlmerbajes

Rosalie op 11-08-2017 17:48

Als reactie op FEMA kampen en Ufo's het volgende. Ik heb gelezen dat er een Femakamp is in Zaanstad. Iemand had een filmpje op youtube gezet en zo te zien een enorme gevangenis. Zou minister Schippers daarom een wetsvoorstel willen indienen om zogenaamde ' verwarde' personen zomaar zonder vorm van proces op te laten nemen ?? Heb ook gelezen dat die personen tegen hun wil ' medicijnen' toegediend krijgen.... Wat betreft ufo's : die bestaan . Heb er een gezien in 1976. En ben niet de enige. Iemand vraagt wat Illuminati zijn . Dat zijn degenen die zich ' verlichten' noemen. Een misleidende naam omdat zij Lucifer aanbidden. Zijn dus eigenlijk satanisten. Hebben betrekkingen met Vrijmetselarij. vM lijkt heel onschuldig vanwege goede doelen etc. Alleen het is heel geheimzinnig : degenen die onderaan staan in de rangorde weten niet alles. Geleidelijk aan als ze hoger komen weten ze meer en meer maar eruit stappen ? Nee,onmogelijk : de strop of het zwaard. Enfin, lang verhaal. Ga maar op onderzoek uit. Kijk ook eens bij ' hoezithetnuecht' heel veel info over onderwerpen waar de staatsmedia je niets over vertellen.

Tom op 11-08-2017 17:52

Als men meer over FEMA kampen wil weten dan ff googlen met twee zoektermen:

Xandernieuws fema

Singleman op 11-08-2017 17:55

W Veder, ik heb al over anonymous geschreven & gelinkt, ik ben geen voorstander van hacken, als iedereen dat gaat doen, hebben we ook geen internet meer, ik heb ook al geschreven dat ze net als de gewone media zeggen dat IS niets met islam heeft te maken, dat klopt niet, IS is de zuiverste vorm van islam zoals Mohammed het wilde hebben! Ze hebben ook de Arabische lente gesteund, daar ben ik radicaal tegen. Ik heb het niet over Fema kampen gehad, maar in ieder geval, politiekers hebben geen schuilkelders voor ons voorzien, wij moeten maar onze eigen boontjes doppen volgens hen wat dat betreft, ik vertrouw geen politiekers, ze liegen & bedriegen ons waar we bij zitten, zakkenvullers zijn het allemaal geworden die het eigen volk hebben verraden. Die het niet doen zetten ze buiten bestuur, die isoleren ze, de anti-islam partijen worden allemaal uitgeschakeld door deze samenzweerders, & met succes!

Wardje op 11-08-2017 17:57

@Michael 17:24 georgia guidestones.  Het getal van de inscriptie '500.000.000' leest moeilijker dan 'een half miljard'.

Singleman op 11-08-2017 18:04

Michael, volgens mij is er alléén maar een overbevolking door moslims, als die allemaal verdwijnen (wat niet zal gebeuren) zou prachtig zijn. Och, het is hier een gevangenis planeet, we kunnen hier maar beter niet naar terugkeren... duizenden jaren al blijven ze hier met achterlijke warlords bezig, ik zie ze er niet mee ophouden, na mijn dood gaat de ellende hier ook niet ophouden denk ik. Vreselijk voor de kinderen...

Singleman op 11-08-2017 18:21

Maria, dat was geen antwoord op mijn vraag hoe volgens U geesten vrouwen kunnen zwanger maken. Je weet het niet dus. Er is niet 1 bewijs dat er ooit geesten vrouwen een kind hebben kunnen geven... kinderen op deze planeet is puur een fysieke aangelegenheid. Maagden brengen geen kinderen voort hè.

Dus de verhalen dat gevallen engelen, geesten dus, gemeenschap zouden kunnen hebben met fysieke vrouwen is verzonnen. Dus waar het over ging waren fysieke buitenaardse mensen die toen gemeenschap hadden gehad met inboorlingen van deze planeet.

Witte Veder op 11-08-2017 22:36

Zie You Tube: Engeland first FEMA Camp opens in Sussex, gepubliceerd op 8 december 2014. Opmerkelijk: In categorie Amusement. Weergaven ruim 57.000 / Likes 228 / Unlikes 86 / Opmerkelijk: Reacties zijn uitgeschakeld voor deze video.

Singleman op 11-08-2017 22:41

Mientjei, ik deed geen voorspelling, heb ik dan gezegd wat er gaat gebeuren, ik zei alléén maar mijn gevoel zegt dat dit niet gaat gebeuren.... Niet wat Trump wil gaan doen & die andere gek.... Ik heb niet een heleboel voorspellingen zitten doen, zo'n waslijst van gebeurtenissen die ons te wachten staan.

Rick op 11-08-2017 23:25

Ik ga zalig op mijn balkonnetje zitten. Laat alle ellende rustig op mij inwerken en ga snel dood.

Na een full-size kernoorlog zullen de overlevenden de doden benijden...

Yoep op 11-08-2017 23:44

@Bert op 11-08-2017 02:49 Waarom sta je nu te rammen op de toetsen? wil je je zelf ook graag laten horen.

maria op 12-08-2017 08:42

Singelman 18.21

Volgens mij ben jij ' beetje in de war

geesten die vrouwen zwanger kunnen maken waar haalt u die onzin vandaan ?

maria op 12-08-2017 08:56

Bert op 2.49

Het is wel duidelijk dat je niets van de Bijbel weet

De meeste profetieën in het Bijbel zijn al letterlijk uitgekomen, nog nog maar 'n paar te gaan de komende 7 jaar    

Lodewijk op 12-08-2017 09:31

Kim Jung-un weet dat als hij de aanval zou openen hij en zijn land worden weggevaagd. Dus dat doet hij niet. Maar hij wil wel dat de VS weet dat mocht Noord Korea aangevallen worden, dat anders zal verlopen dat bij de aanvallen op b.v. Irak en Libië, want die konden niet nog even snel keihard de VS terugslaan tijdens de strijd, en zijn land wel. Met raketten en zelfs de atmoombom. Niet alleen gelanceerd vanaf Noord Korea maar zelfs van onderzeeërs. Dat de VS zich beter bedenkt. Want al zou Noord Korea vernietigd worden met miljonen doden, ook zullen er heel erg veel VS burgers en militairen omkomen. En grote steden in Zuid Korea zouden ook grotendeels vernietigd worden. 

Trump begint dat ook te begrijpen zoals ik hoopte, en zei daarom gisteren iets in de trant van "Als Noord Korea... dan..." Dus in plaats van Noord Korea aan te vallen nog voordat Noord Korea aanvalt lijkt nu gelukkig van tafel.

Dat idee van "preventieve aanval" is misdadig. Een land platbombarderen dat je nog niets gedaan heeft enkel gebaseerd op het vermoeden dat dat land je mogelijk zou kunnen aanvallen is slechts een wassen neus om je moordzucht mee te verbergen en goed te praten.

Zelfs in een gevecht tussen twee mensen oordeeld de rechter op wie het eerst sloeg. Die wordt als de schuldige veroordeeld. Niet diegene die terugsloeg uit zelfverdediging.

Singleman op 12-08-2017 15:21

Inhoudelijke geloofsdiscussies naar het geloofsforum. Mod.

Singleman op 12-08-2017 15:57

Mod, over censuur gesproken, je bent even erg, trek je plan met je zever! Ik ben hier niet over illuminatie begonnen.... jullie willen altijd het dik gelijk aan jullie kant, een eerlijke discussie kunnen jullie zelf niet aan, vandaar de censuur met de regels die jullie zelf niet moeten volgen want jullie komen hier zelf altijd met die bijbelteksten aandraven, jullie houden dat zelf niet op het geloofsforum, dan moet je maar zorgen dat hier niets over geloof doorkomt ook, maar dat doe je niet, je laat de ene klok luiden, maar de andere moet zwijgen hier, dat is zever! Dat is geen eerlijke discussie, dat is uw dictatuur hier op deze site! Maar ja, het is uw site, trek er dus je plan maar mee, ik reageer hier niet meer!

Singleman, u bent al eerder vetrokken omdat u het niet eens bent met het beleid en kwam terug onder een andere naam en heeft u stilzijgend weer een herkansing gekregen.Het ga u goed en niet meer terugkomen onder een andere nickname. Mod.

Oma op 12-08-2017 16:54

Paniekzaaierij...áls er een nucleaire aanval komt, gelijk van wie of waar, dan hoop ik recht op mijn kop want wie dan overleeft zit pas in de hel op aarde. Wegkruipen onder de grond heeft geen enkele zin, is enkel het lijden vergroten en verlengen want eraan ga je toch. Nooit panikeren voor iets gebeurt want dat is totaal zinloos, het verpest het enige leven dat je hebt: NU, op dit moment.

Al de huidige (pest)lijders in de wereld zouden beter ijveren voor een menswaardig bestaan voor élk van hun onderdanen ipv als rotverwende kleuterkes modder naar elkaar te gooien om een blokje af te pakken - belachelijk gewoon en een gevaar voor de hele mensheid. Niet waard om hun volk te leiden, geen van allen!! Deze chaos zal blijven duren tot die idioten inzien dat hun taak de zorg voor het algemeen welzijn van hun bevolking is én daarnaar handelen om het leven van diegenen die zij moeten vertegenwoordigen beter en menswaardig te maken zonder zich te bemoeien met hoe anderen dat in hun landen volgens hen zouden moeten doen! Maar zelfs voor dát zijn ze onbekwaam...mensdom

Witte Veder op 12-08-2017 20:03

Beste  Witte Veder, zoals u heeft kunnen lezen op het forum, komt Singeleman niet meer posten en kan ook niet meer reageren. Mod.

Witte Veder op 12-08-2017 20:54

@Moderator, Geachte moderator, Ik dacht dat Singeleman misschien toch nog zou (kunnen) reageren. Niet dus. Dank in ieder geval voor de mededeling.

marnix op 12-08-2017 21:53

Weet iedereen nog, wat er met het spaargeld is overkomen van de burgers tijdens WO II ?

In rook verdwenen op de Belgen hun bankafschriften. Men kreeg voedselcheques in de plaats.

allangwakker op 12-08-2017 22:52

Op de Georgia Guidestones staat  500.000.000 inderdaad !   Maar dit is wat de Illuminati willen...

In Project Camelot wordt gesproken over de informatie die  E B 1  gaf,  over wat er gaat gebeuren ...

Dat is geen aluhoedjes-gedoe,  deze informatie is een Feit, dat is wat anders

Dus :  4,59 miljard mensen blijven er over....dat is  2 / 3 van de aardse bevolking,  en inderdaad is de informatie van E B 1   gelijk aan die van de bijbelse geschriften. 

Overigens kun je die bijbel  ( en andere geschriften )  niet perse als `religieus ` zien....Zie het als een geschiedenis-boek.  Indien je in 2017 blijft  `zweven `  in die  zogenaamde  (t)rillergieen  die ons allemaal belogen hebben,  kom je ook geen steek verder.  Zie in al die  boeken je pad te vinden,  als  `geschiedenis ` .Het ene boek vult het andere aan.  Probeer die  knop om te draaien en dan zijn ze allemaal interessant !

zoek op :  E B 1

Bert op 13-08-2017 04:04

Maria, ruimtepappa bestaat niet, heeft ook geen zoon die in een stal is geboren. Hij heeft zich nooit laten zien en niemand heeft hem ooit gezien, gesproken of er de polka mee gedanst. Ik lees hier her en der uitspraken van mensen die regelrecht uit de middeleeuwen komen. Dat boek, die bijbel en die koran, zijn gewoon geschreven door mensen zoals jij en ik. Het is op zo'n manier geschreven, dat de vage verhalen en voorspellingen altijd wel op een of andere manier uit te leggen zijn in het voordeel van de blinde gelovers. slaap lekker, truste.

Witte Veder op 13-08-2017 21:38

@Bert op 13-08-2017 04:04 | U bent een zowel een blinde als een dove ongelovige, die niets kan aannemen. Bovendien is het meeste van de Bijbel al uitgekomen. Mocht u een Bijbel in huis hebben. Zie Matt. 24 = onze tijd, past helemaal in het plaatje van wat er nu allemaal gaande is. Misschien steekt u liever uw kop (lees: hoofd) in het zand. Een manier om iets niet te willen zien of te willen horen. Ik geef u toch ook een bemoedigingstekst Joh.3:16. Doe er uw voordeel mee. Uitspraak van ca. 2000 jaar terug.

Welke middeleeuwse uitspraken worden volgens u dan uitgesproken? Wat bedoelt men met Middeleeuws als men het over de Middeleeuwen heeft, want toen gebeurde er natuurlijk ook van alles. Maar ook heel veel niet wat nu wel gebeurt.

 

Verder praten met Bert op het geloofsforum. Mod.

 

 

 

Pagina12
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl