HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Ex hoofd Turkse nationale politie: Erdogan steunt en bewapent ISIS

Nazi toestanden in Turkije: iedereen opgepakt die zelfs maar kritiek uit op Turkse dictator – Bevestigd: Turkse geheime dienst MIT en ‘hulp’organisatie IHH steunen terreurgroepen - Complete ISIS fabrieken in Turkije waar bommen en raketten voor oorlog in Syrië worden gemaakt – ISIS terroristen beschermd door Turkse overheid

Ahmet Sai Yayla, voormalig hoofd van de Turkse nationale politie, die tevens een hoge official van de anti-terreur afdeling was, heeft bevestigd dat president Recep Tayyip Erdogan ISIS steunt en heeft bewapend, met als doel de regio te destabiliseren en de Turkse invloed te vergroten. Ook gebruikt Erdogan ISIS om zijn politieke tegenstanders te marginaliseren. Yayla heeft voor zijn onthullingen een hoge prijs moeten betalen: zijn 19 jarige zoon werd gearresteerd. Een advocaat kan hij niet krijgen, want niemand durft het nog openlijk tegen de overheid en Erdogan op te nemen. Kortom: Nazi-toestanden in het islamo-fascistische Turkije, dat een almaar grotere bedreiging voor Europa begint te worden.

 

Yayla was van 2010 tot 2012 hoofd van de afdeling anti-terrorisme en operatieve maatregelen van de Turkse nationale politie. In 2014 werd hij benoemd tot hoofd van de afdeling openbare orde en misdaadpreventie, en werkte hij uiteindelijk nauw samen met Erdogan zelf. Voordat hij chef van de politie in Ankara werd had hij bij elkaar opgeteld al 20 jaar bij de politie gewerkt.

‘Turkije ondersteunt IS en andere jihadgroepen’

In een interview met INSURGE onthult Yayla dat hij door zijn functies zelf moest toezien hoe de Turkse overheid op hoog niveau ISIS ondersteunt, en hij zelf het bevel kreeg om ISIS terroristen in Turkije te beschermen (!) en kosteloos medisch te laten behandelen. Gewonde ISIS terroristen werden met vrachtwagens met Europese kentekens naar Turkse ziekenhuizen vervoerd. Uiteindelijk besloot hij ontslag te nemen toen Erdogan na de -hoogstwaarschijnlijk in scène gezette- militaire coup van juli 2016 totalitaire maatregelen nam door zeker 150.000 mensen te laten arresteren en/of ontslaan.

Zijn ervaringen en kennis tekende Yayla op in het boek ‘IS-afvalligen: Inside verhalen uit het terroristische Kalifaat’, dat hij samen met professor Anne Speckhard, een NAVO- en Pentagon adviseur die gespecialiseerd is in de psychologie van radicalisering, heeft geschreven.

‘Turkije ondersteunt de Islamitische Staat en andere jihadgroepen,’ aldus Yayla. ‘In de eerste plaats weet ik dat als voormalige chef van de Turkse nationale politie en wat ik daar heb meegemaakt, wat tevens de reden was waarom ik de politie uiteindelijk verliet. Ten tweede dankzij voormalige IS-terroristen, die ik vanwege mijn onderzoek naar het jihadistische fenomeen heb ondervraagd. Velen van hen zeggen dat IS officiële Turkse steun geniet.’

Zoon gearresteerd, advocaten durven hem niet te verdedigen

Ondanks zijn kennis van de corruptie in het Turkse nationale veiligheidssysteem werd Yayla verrast door de arrestatie van zijn 19 jarige zoon Yavuz, zogenaamd omdat hij een ‘terrorist’ zou zijn. ‘Ik had nooit gedacht dat ze zo laag zouden zinken. Je kunt werkelijk niets meer doen.’ Advocaten die arrestanten willen verdedigen zijn er niet meer; ze zijn zó bang voor hun eigen hachje geworden, dat ze gewillig meewerken aan de politieke zuiveringen van Erdogan. ‘De advocaten zijn bang. Alles wat ze zeggen is: ‘Ook wij hebben gezinnen. Ze zullen ons ook arresteren’.’

Yavuz’ paspoort werd na zo’n 2 maanden gevangenisstraf ingenomen toen zijn vader een artikel had geschreven in het World Policy Journal, waarin hij bewijs leverde voor Erdogans steun aan het islamitische terrorisme. Het is Yayla meer dan duidelijk dat het regime in Ankara hem via zijn zoon het zwijgen probeert op te leggen.

Turkse humanitaire IHH is inderdaad terreurorganisatie

Het voormalige hoofd van de nationale politie bevestigt tevens dat de zogenaamde humanitaire hulporganisatie IHH, in 2010 verantwoordelijk voor het proberen te smokkelen van terroristen aan boord van een ‘hulp’konvooi naar de Gazastrook, inderdaad een dekmantel is voor het ondersteunen van militante groepen in onder andere Syrië.

Het IHH, dat hoofdpartner is van het Turkish International Cooperation Agency (TIKA) van de overheid, fungeert als schakel tussen Ankara en diverse jihadgroepen (op de Gazastrook is dat Hamas). ‘Het zijn niet louter humanitaire goederen die het IHH uitdeelt, maar ook wapens.’ Yayla wijst er tevens op dat Erdogan hoogstpersoonlijk toestemming gaf voor het provocatieve ‘Gaza flottielje’, dat door hem gebruikt werd om zich als ‘held voor Palestina’ te presenteren.

Op 3 januari 2014 berichtte de grote krant Hurriyet, toen nog niet compleet overgenomen door de regering, dat de Turkse politie een grote hoeveelheid munitie, wapens, granaten en raketonderdelen had aangetroffen in een vrachtwagen van het IHH, waarmee ‘hulp’goederen naar ISIS en andere islamitische rebellen in Syrië werden getransporteerd. Deze vrachtwagen werd door de Turkse geheime dienst (MIT) begeleid. Dit bericht werd totaal genegeerd door de Westerse media, maar stond wel op deze site te lezen.

Volgens Erdogan is iedereen die hem in een negatief daglicht stelt automatisch lid van een ‘terroristisch complot’ van de in ballingschap levende Fethullah Gülen, maar Yayla zegt dat Gülen er in werkelijkheid niet of nauwelijks iets mee te maken heeft.

Erdogan benoemde officiële terreurverdachte tot hoofd geheime dienst

Eén van de voornaamste ISIS-voorstanders in de Turkse regering is Hakan Fidan, die van 2003 tot 2007 leider was van het TIKA, daarna vice-staatssecretaris van de premier, en vanaf 2010 hoofd van de geheime dienst MIT.  In de jaren ’90 was Fidan hoofdverdachte in een serie terroristische aanslagen, waarmee Turkse intellectuelen, waaronder bekende journalisten en mensenrechtenactivisten, door middel van auto- en pakketbommen uit de weg werden geruimd. De politie ontdekte dat Hakan Fidan en Faruk Koca, één van de oprichters van de heersende islamistische AKP van Erdogan, leden waren van de TH-terreurcel die verantwoordelijk was voor deze aanslagen, en dat deze cel nauwe banden had met het Turkse veiligheidsapparaat en de Iraanse geheime dienst.

Al in 1995 concludeerde het Turkse parlement dat de Turkse terreurgroep Hezbollah (TH, niet te verwarren met hun Libanese collega’s) van meet af aan door militaire eenheden werd gecontroleerd, getraind en gesteund, iets dat voormalig minister Fikri Saglar enige jaren later bevestigde. Later bleek dat TH-leiders en terroristen ook actief werden voor Al-Qaeda en vervolgens ISIS. Politie operaties in 2007 en 2008 onthulden en bevestigden de nauwe samenwerking met Al-Qaeda.

Omdat Fidan vanwege zijn banden met deze terreurorganisaties en genoemde aanslagen door de politie werd gezocht, vluchtte hij naar Duitsland. Toen Erdogan aan de macht kwam, keerde hij naar Ankara terug en pakte zijn rol als chef van de Turkse ‘hulp’organisatie weer op. Zijn officiële status als ‘voortvluchtige’ verdween in de prullenbak. Toen Fidan vervolgens tot hoofd van de geheime dienst werd benoemd, voerde hij samen met Erdogan de geheime strategie om de invloed van Turkije met behulp van terreurgroepen te vergroten, verder op.

IHH en MIT leveren wapens aan Al-Qaeda en ISIS

Yayla bevestigt tevens wat de Amerikaanse onderzoeksjournalist Seymour Hersh destijds wereldkundig maakte, en wat we enkele jaren geleden ook op deze site schreven, namelijk dat de Turkse overheid onder andere via de IHH en de MIT grote hoeveelheden wapens aan Al-Qaeda en ISIS heeft geleverd voor de oorlog tegen de Syrische president Assad, en dat Turkije bovendien zijn grondgebied laat gebruiken als veilige haven voor de doorvoer van duizenden terroristen, waaronder veel in Europa woonachtige moslims. De Turkse politie heeft zelfs het uitdrukkelijke bevel gekregen om ISIS leden NIET aan te houden. In 2015 liet Erdogan de met ISIS samenwerkende terrorist Abu Hanzala (Halis Bayancuk), de zoon van één van de oprichters van de Turkse Hezbollah, 24 uur per dag door de politie beschermen.

In de Turkse stad Konya bevinden zich complete ISIS-fabrieken waar ‘hellevuur’ bommen en raketten worden gemaakt, en waar honderden ISIS leden vrijelijk kunnen werken. Volgens Yayla zijn met deze bommen al talloze Syrische mannen, vrouwen en kinderen gedood. In Gaziantep staat een fabriek waar al meer dan 60.000 ISIS ‘uniformen’ zijn gemaakt. ISIS-terroristen wonen daar met elkaar in appartementen en doen niet eens meer moeite zich anders voor te doen, zo zeker en veilig voelen ze zich vanwege de bescherming door de politie en het leger.

De MIT transporteerde al talloze terroristen met vrachtwagens naar de grens met Syrië, en zorgde er vervolgens voor dat ze de grensbewaking ongehinderd konden passeren. Hetzelfde gebeurde als de terroristen weer naar Turkije wilden terugkeren, ook als met Kalashnikovs en munitie bij zich hadden.

In de jaren ’90 bleek dat het IHH niet alleen samenwerkte met Al-Qaeda, maar ook ‘medewerkers’ en wapens stuurde om aan de kant van de moslims te vechten tegen de Serviërs in Bosnië, waarbij ze later de steun van de NAVO kregen. Het IHH was ook actief in Tsjetsjenië tegen de Russen, en in Afghanistan.

Conclusie: EU, NAVO en Nederland steunen terroristische Turkse dictatuur

Turkije, dat het op één na grootste NAVO leger heeft, is openlijk een veilige haven voor jihadisten geworden, besluit Yayla. Ook de enkele jaren geleden aan het licht gebrachte diefstal en smokkel door ISIS van ruwe olie met Turkse tankwagens naar Turkije blijkt te kloppen. Het grootste deel van deze gestolen olie gaat echter naar Irak, waar het met Iraakse olie wordt gemengd. ISIS heeft op deze wijze al miljarden verdiend, waardoor het de terreuroorlog nog steeds kan volhouden.

‘Voor Erdogan is de politieke islam een nuttig werktuig om zijn grote schare aanhangers in Turkije te consolideren. Dat werktuig zet hij tegen de hele oppositie in, maar vooral tegen de Koerden, die een effectieve strijd tegen ISIS voeren... Erdogan wil een nieuwe Turkse staat waarin het Salafisme, de Shia- en de politieke islam met elkaar zijn versmolten.’ En het ergste daaraan is dat Erdogan van de NAVO volop de ruimte en steun voor zijn plannen krijgt. (1)

Met al deze al eerder door onderzoeksjournalisten zoals Seymour Hersh bevestigde feiten kan er feitelijk maar één conclusie worden getrokken, en dat is dat iedere dag dat de Europese Unie en ook de Nederlandse regering nog samenwerkt met de Turkse dictatuur, zij zich schuldig maken aan ‘hulp en steun aan een terroristische organisatie’, en hierdoor tevens medeschuldig zijn aan het voortduren van de ISIS/Al-Qaeda terreuroorlog in Syrië, waardoor al honderdduizenden mensen het leven hebben verloren.

 

Xander

(1) Anonymous

Zie ook o.a.:


20-07: NAVO-lid Turkije provoceert Griekenland, koopt Russische afweerraketten, verraadt Amerikaanse bases in Syrië
13-07: “Mogelijk arrestatiebevel Erdogan wegens genocide na officiële aanklacht Zweedse politici’
06-07: Turkse overheid neemt ruimt 50 christelijke kerken in beslag, Westen zwijgt
22-05: EU kijkt toe terwijl Saudi Arabië en Turkije op de Balkan het Kalifaat oprichten
09-05: Erdogan dreigt Israël opnieuw met moslim invasie van Jeruzalem
20-04: Islamitisch Kalifaat symbolisch opgericht: Erdogan onthult tulband eerste Ottomaanse sultan (/ Symbolische wederoprichting islamitische Turks-Ottomaanse Rijk)
22-01: Moslimleiders: In 2023 leidt Turkse president Erdogan het Islamitische Kalifaat

2016:
25-08: Exact 500 jaar na eerste Turkse veroveringsoorlog is nu de tweede begonnen (Erdogan in toespraak: ‘Syrië, de Balkan, de Kaukasus, waren deel van Ottomaans gebied, en zullen in 2023 weer bij ons horen’)
20-07: (/Wereldfederatie Moslimgeestelijken verklaart Erdogan de facto tot hoogste afgezant Allah op Aarde)
17-07: Erdogan maakt 5e colonne wakker: Turkse massa’s schreeuwen Allahu Akbar in steden Europa
16-07: Was Turkse coup een false flag zodat Erdogan totale macht kan grijpen?
26-05 (/ Proxy leger van Obama, Erdogan en Saudi’s roeit christendom Midden Oosten uit)
08-05: Amerikaanse media geven Turkse dictator bijnaam ‘Prins van Europa’
05-04: (/Amerikaanse ministerie BuZa:  Turkije is bestemming, doorvoerland en bron van sekshandel in kinderen)
26-03: Koning Jordanië: Turkije stuurt bewust terroristen naar Europa (‘Europa in één klap moslimcontinent als Turkije lid van EU wordt’)
08-03: Top Brussel: Merkel dwingt EU te buigen voor islamofascistische politiestaat Turkije (/ Duitsland en Nederland scharen zich aan Turkse kant tegen de rest van de EU
19-02: ‘Wereld maakt zelfde fatale fout met Erdogan als met Hitler’
09-02: Gelekt document: Erdogan chanteert EU met migranten en eist € 30 miljard (/ Erdogan tegen EU-president Juncker: ‘Natuurlijk behandelen jullie mij als een prins!’)
29-01: (/ Geheime islamisering-afspraak EU met Turkije: 1 miljoen moslimmigranten komen in de volgende 5 jaar legaal naar Europa)

2015:
24-12: (/ Turkse deelname oliesmokkel ISIS bevestigd)
23-12: (/ Onderzoeksjournalist Seymour Hersh bevestigt dat Turkse president Erdogan Syrië wil inlijven en Ottomaanse Rijk wil herstellen)
23-12: Pentagon in opstand tegen president Obama om steun voor moslimterroristen (/ Seymour Hersh: Obama, Saudi Arabië, Turkije en Qatar bewapenden ISIS)
20-12: Turkije gebruikt tanks en raketten tegen Koerdische burgers; Europa zwijgt
04-12: Oud opperbevelhebber NAVO erkent dat ISIS belangen Turkije en Saudi Arabië dient
29-11: EU zwicht voor chantage Erdogan, belooft islamofascistisch Turkije lidmaatschap
26-11: Zoon van Turkse president Erdogan blijkt grootste financier ISIS
16-11: Erdogan eist NAVO-invasie Syrië en aanval op alle Koerdische groepen
01-11: ‘Turkije en VS evacueren ISIS-strijders uit Syrië, sturen hun commandanten naar Europa’
06-08: Kremlin wil dat regering Obama stopt met beschermen moslimterroristen (/ Turkije koopt enorme hoeveelheden olie van ISIS – ‘Hoeveel duizenden onschuldige mensen laten Obama en de NAVO nog vermoorden?’)
27-07: Obama en Erdogan gebruiken ISIS voor oorlog tegen Koerden en oprichting Kalifaat
24-05: Gelekt Pentagon rapport: ISIS met Turkse en Arabische steun gecreëerd door VS (/ Oud MI5 agent: NAVO verantwoordelijk voor massamoorden, volksverplaatsingen en anarchie)
20-03: Hoge official Turkse AK Partij: Erdogan wordt leider islamitisch kalifaat

2014:
21-11: Erdogan kondigt oprichting door Turkije geleid islamitisch wereldrijk aan

09-11: Newsweek: Bewijs dat IS samenwerkt met Turkije
22-10: Verdachte dood TV-journalist die Turkse steun voor IS onthulde  (/ Operatie Fast & FurISIS: VS laat wapens doelbewust in handen van IS vallen)
27-08: Unie moslimgeestelijken kondigt in Turkije pan-islamitische confederatie aan
21-08: Moslim Broederschap verklaart Turkije tot centrum Islamitische Kalifaat
08-08: Succes ISIS dankzij Westerse ‘bondgenoten’ Turkije en Saudi Arabië
18-06: Onthutsend: ISIS-terroristen werden getraind door Amerika en Turkije
08-04: Pulitzerprijs journalist: Turkije achter gifgasaanval Syrië, werkt samen met Al-Qaeda 

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum.Reacties

Pagina12
Singleman op 07-08-2017 16:15

Die heeft nog niet anders gedaan dan dat, hij is er stinkend rijk van geworden door het handeltje met IS, olie! Dat noemen Westerse democratische politiekers een bondgenoot! Om hun eigen volk uit te moorden zeker? Waarom blijft de EU ermee samenwerken?

Singleman op 07-08-2017 16:31

Hier een algemene YouTube link die veel uitleg biedt over het handeltje van Erdogan met ISIS, maar hij wijst altijd met de vinger naar anderen om de aandacht van zicht af te leiden... https://www.youtube.com/results?search_query=Erdogan+has+business+with+ISIS

Trompet op 07-08-2017 16:35

Dit was toch al bekend? Een "bevriend" staatshoofd met een dubbel rol, lid van de NAVO en terrorisme steunen. Waarom zijn de Westerse politici zo slap om dit gegeven te ontkennen?

Singleman op 07-08-2017 16:52

Erdogan heeft zelf gezegd dat Hitler een groot voorbeeld voor hem is! Maar zijn grootste inspiratie zal hij wel van Mohammed hebben, de dode Hitler van de woestijn in Arabia die al 1400 jaar dood is maar wordt aanbeden door moslims alsof hij nu nog in leven zou zijn! "Allaah is geen god van de doden!" De geschiedenis herhaalt zich, politiekers leren helemaal niets van hun geschiedenis, ze zouden allemaal herschoold moeten worden! https://www.youtube.com/results?search_query=Erdogan+loves+Hitler

Koddebeier op 07-08-2017 16:53

Desondanks willen de Eurofascisten nog steeds Turkije graag bij de Europese Unie, dit alleen al geeft het bedankelijk alloy van de EU aan !!  Een vies clubje dus en ook de lieden die de EU steunen !!

Rebellio op 07-08-2017 17:31

Als dit de waarheid is, en waarom niet, wat zal dan Erdogan's volgende stap zijn? Als zijn doel is het her-opzetten van het Ottomaanse-rijk, dan moet hij nu weer opnieuw beginnen. Syrie was dan eigenlijk de eerste stap en die is al niet gelukt, of wel? Hij zal opnieuw moeten prikken in vuren die ontstaan in Syrie en dan als redder naar bovenkomen, maar het wordt er nu juist weer wat rustiger....

Anna op 07-08-2017 17:35

Op z'on manier als hierboven beschreven wordt de islamitische terreur dus legitiem.

Het net om de instabile wereld vrede lijkt zich te gaan sluiten.... ISIS wordt nu een Turkse " eenheid" begonnen als een stel gehersenspoelde " Allah dienende " wilde moordmachine's gaat Erdogan ze inpalmen.....

Het is een integraal onderdeel van Turkije geworden.....met steun van de " grote leider" die niet zal schromen om zijn macht en  dit " legeronderdeel " in te zetten waar hij maar wil en waar hij het nodig acht..... Idereen is bang voor deze despoot.... dus kan hij zijn gang gaan......Bang maken is immers een onderdeel van terreur..... zelfs advocaten en rechters in Turkije zijn bang......  wat een vreselijke dictator...... Hoe denken de Turken in Nederland nu dit allemaal bekend wordt over deze " verlichte heerser???" De vraag stellen is hem beantwoorden....... " Hij is een van hen..... een broeder in de islam....." Dus komen straks de rode vlaggen weer uit de kast..... 

Het was al een hele tijd bekend dat Erdogan zijn dochter in een ziekenhuis werkte in het oosten van Turkije waar volop ISIS strijders werden " opgelapt" . Nu blijkt er nog veel meer achter te zitten....

Het is onbegrijpelijk dat dit land met z' on despoot nog onderdeel is van de NAVO......Ook hier zien we weer.....; men is bang, bang van deze walgelijke man..... wie kan hem nog stoppen...... ?  Straks worden wij nog verplicht om met dit sujet mee te gaan vechten  in zijn aanval  oorlogen..... Want ik denk dat die er zeker zullen komen.... en dan met name in het Midden Oosten want hij bemoeid zich als " echte " islamiet steeds meer met Jeruzalem......  en de " zielige " Arabieren die zich Palestijnen noemen....... De moordmachine's komen op stoom.......En nu hij connekties heeft met Gaza ( Hamas ) en Iran zal deze ophitsing  steeds verder gaan............. en uiteindelijk op een oorlog uitdraaien...... Zou  er dan toch een oorlog komen in Jeruzalem...... op het tempelplein in September????  ( nieuwsbron ben ik even kwijt) Veroorzaakt door Erdogan met zijn ISIS vazallen????? We wachten het af.....We kunnen alleen maar bidden voor de vrede van Jeruzalem........

Wat laakbaar is van de NAVO dat ze niet ingrijpen en hem het vuur aan de schenen leggen........... en hem niet eruit durven gooien......Bang van de Islam.... en zo raken we stukje bij beetje onze vrijheid kwijt aan ...... Jawel " de islam" 

Joop op 07-08-2017 18:04

Klopt helemaal wat ik hier in dit artikel lees. Beste mensen wordt wakker,  valt u ook niet op dat na die mislukte coupe pleging van vorig jaar het aantal terroristische aanslagen sterk is afgenomen of zo goed als helemaal niet meer plaats vind?  Erdogan doet de wil van ISIS daarom is het rustig geworden in Turkije wat aanslagen betreft 

Dion op 07-08-2017 18:52

dan kan je erop wachten dat Trump die Erdogan wel gaan aanpakken willen ze IS echt lam leggen.....

Marinus Ferdinand op 07-08-2017 18:59

@Singleman

Erdogan heeft ook gezegd ddat democratie slechts een middel is om zijn doel te bereiken. Een grotere waarschuwing kan bijna niet! Zijn doel: Ottomaanse Rijk 2.0.

Tom Hendrix op 07-08-2017 19:03

@Koddebeier: 16.53. uur. Eens met uw reactie.

gvk op 07-08-2017 19:22

en de Europese linkse maffia doet lekker mee: zie https://www.gatestoneinstitute.org/10754/europe-sharia-law

Vatan partsi op 07-08-2017 19:31

Het is rustig is Turkije om dat die honden van cia feto uit veiligheid dienst en leger weg haald zijn 

Vatan partsi op 07-08-2017 19:33

Haha mijn commentaren kom er nie op hahaha ja ik weet jullie willen waarheid niet horen jullie willen allen maar horen wat jullie uit komt he dubbel moraal.

Vatan partsi op 07-08-2017 19:34

Hahaha wa een onzin verhaal hij is aanhanger van cia hond fettullh gulen als wat hier staat is een broodje aap verhaal die verhaal van mensen auto opblaasen is het werk van gladyo die uit gevoerd is door fettullh gulen onder meer uger mumcu om dat hij het vuil was van USA openbaar wou maken.ga maar lekker door met je westers probogande turken buigen voor niemand.of in vrijheid leven in sterven.sterven voor Turkije is een eer kijk maar naar 15 juli 2016 mislukt westers NAVO coup mislukt ze zijn 30 a 40 jaar geleden begon met in leger hun mensen te plaatsen hahahaha een nacht weg het werk van westen weg hunnen mensen worden opgepakt daarom is de westen zo aan het janken weg hun werk van 30 a 40 jaar hahaha gladio NAVO of wel NATO nord atlintic terro org he 

Marinus Ferdinand op 07-08-2017 19:42

@Joop

Democratie is een trein...

Pieter A Meijer op 07-08-2017 19:59

Shalom chaveriem;

........de geschiedenis leert, dat de mens(heid) niet(s) van de geschiedenis leert.

Shavuah Tov.

Vatan partsi op 07-08-2017 20:10

Hallo

Vatan partsi op 07-08-2017 20:11

Feto is niet alleen cia hond ook van mossad

SEO op 07-08-2017 20:15

EU is zelf een semi-dictatuur en anti-christelijk en anti-joods (socialistisch). EU en Erdogan gaan dus uitstekend samen. Binnenkort weer een bizarre verklaring van Juncker of 'onze' Timmermans dat we 'Turkije nodig hebben'. En meeste Nederlanders en regering blijft de EU steunen. Jesaja 30v10: 'Vertel ons niet de waarheid.'  

vijgeboom op 07-08-2017 20:47

Om de 1 of andere reden moet IS in stand gehouden worden want normaliter kan heel IS met 2 maanden platgelegd worden en gedoofd worden. Dus er is iets waarom het moet blijven bestaan. Misschien heeft het met olie te maken en wat andere dingen zoals vluchtelingen deze kant op sturen met en voor 1 of ander plan.

Ook de tekst die Jezus zegt aan de gemeente Pergamum waarmee Jezus zegt dat hij weet waar de troon van Satan zich bevind wijst naar turkije.

Daarnaast wil Erdogan in 2023 het grootste leger hebben van de wereld ...............waarom ?

De profetie van Ezechiel 38 komt wel heel dichtbij en het doet me gewoon denken aan Turkije.

Ook is Jeruzalem vroeger in handen geweest van moslims en ze behoren dat weer terug te veroveren.

Turkije vraagt erom dat de Anatolitische plaat vandaag of morgen flink tekeer gaat!

Dewevoga op 07-08-2017 21:59

Zouden autochtonen die op de kartelpartijen gestemd hebben zich bewust zijn dat ook op Erdogan gestemd hebben? Want die liggen toch in bed bij hem. En het mag wat kosten.  

cefas op 07-08-2017 22:36

Turkije, de VS (Obama) en Saoedie-Arabie hebben IS in het zadel geholpen om Assad uit het zadel te wippen. Een mega- blunder van dit trio met de cia van de VS voorop.

Maitreya op 07-08-2017 23:21

Niet zo veel aan toe te voegen.

'Heer pas op mijn vrienden, op mijn vijanden pas ik zelf wel.'

Marinus Ferdinand op 07-08-2017 23:33

@Cefas

Ontbrak er een geheel omvattende M-O visie?

Singleman op 07-08-2017 23:41

Marinus, inderdaad! Vriendelijke groet.

AEO op 08-08-2017 00:37

We kunnen er weinig aan doen, maar laten we dat weinige wat we kunnen doen dan ook echt doen! Ga niet met vakantie naar Turkije, want dat geld wat we er besteden komt ten goede van die blaaskaak.

Kanz op 08-08-2017 01:01

Erdogan is de beste leider! Accepteer joden!

Vatan partsi op 08-08-2017 07:46

Weet wanneer er vrede komt als USA en joden op houden met hun grote midden oosten project 

derk op 08-08-2017 08:56

Graag zou ik mensen willen oproepen om te blijven bidden voor het Joodse volk en Israel. Voor mensen die zich tegen het Joodse volk keren zou ik willen vriendelijk willen zeggen, er is nog tijd u te bekeren tot de levende God, die alle dingen in gang heeft gezet. Door het lam Jezus Christus bent ook u vrijgekocht. God waarschuwt iedereen die zich tegen zijn volk keert. Misschien lijkt Erdogan een sterke leider, ook hij zal verantwoording moeten afleggen voor zijn daden, want zijn werken zijn vergankelijk. Jezus Christus zal terugkomen op de olijfberg en ieder oog zal hem dan zien en ieder knie zal zich voor hem buigen. Verheug u op die dag wanneer hij dwars over de graven van de moslims Jeruzalem binnen zal komen. Dank u Koning Jezus.

Qromwel op 08-08-2017 10:28

Als u geabonneerd bent op een tijdschrift waarin u kunt reageren, plaats dit: 'Xandernieuws heeft dit interessante artikel: Ex hoofd Turkse nationale politie: Erdogan steunt en bewapent ISIS'. 

Heb ik net gedaan in Elseviers Weekblad bij het artikel: 'Erdogan gooit olie op het vuur in conflict met Duitsland'

Opent gedachtenwisseling met anderen die (nog) niet hier komen. Hoop ik.

Xandernieuws heeft dit interessante artikel: Ex hoofd Turkse nationale politie: Erdogan steunt en bewapent ISIS.

Qromwel op 08-08-2017 13:38

derk op 08-08-2017 08:56: Hoe ziet u dit: Zacharias 12:2:

(©SV1637)2Siet, ick sal Ierusalem stellen [tot] een drinck-schale der swijmelinge allen volcken rontom: ja oock salse zijn over Iuda, in de belegeringe tegen Ierusalem.

(©WV)2‘Zie, Ik maak van Jeruzalem een bedwelmende beker voor alle omwonende volken; maar bij het beleg van Jeruzalem zal het ook tegen Juda gaan.

(©NBV)2Ik zal van Jeruzalem een bekerwijn maken die de omringende volken bedwelmt. Als Jeruzalem wordt belegerd, zal ook Juda onder de voet gelopen worden.

(©HSV)2Zie, Ik ga Jeruzalem maken tot een bedwelmende beker voor alle volken rondom, ja, ook tegen Juda zal het gaan bij de belegering van Jeruzalem.

(©KJV)2Behold, I will make Jerusalem a cup of trembling unto all the people round about, when they shall be in the siege both against Judah andagainst Jerusalem.

 

Nodig uw gespekspartner en geïnteresseerden uit om op het Geloofsforum verder te praten. Mod.

Qromwel op 08-08-2017 13:42

Singleman op 07-08-2017 16:52: De Kwade Macht achter A.H. is gezien de reultaten wel duidelijk. Bij de afloop met E. kunnen we ons dus  wel e.e.a. voorstellen.

Florus Filipus op 08-08-2017 14:56

we zullen het maar niet hardop zeggen zeker dat ik al jaren wist dat "Erdogan ISIS steunt en bewapent" .?

En men denkt toch niet dat hij alleen is, geloof me de hele europese regeringen, uitzonderngen te na, weten dit.

Singleman op 08-08-2017 15:20

Qromwel, was het gewoon niet verhuisd naar Amerika & Rusland? Het is nooit weg geweest denk ik... enfin het is nu wereldwijd.

Een ander geluid op 08-08-2017 16:04

@  Vatan partsi op 07-08-2017 19:31

Uw leider heeft u nodig om van Turkije weer een trots en sterk land te maken, verenigd onder Erdogan. Ontzeg u niet de zegeningen van deze grote leider. Bouw in Turkije mee aan het nieuwe Turkije zonder CIA en Fetö. Dus kom uit uw comfortabele sofa, pak uw schotelantenne in en verhuis naar Turkije !!!

Goede reis !!! Het gaat u goed !!!

Ria op 08-08-2017 16:53

Ben het helemaal eens met Derk. In de Bijbel staat in Numeri 24:9b, waar Bileam profeteert over Israël: "Wie u (=Israël) zegent, is gezegend, wie u vervloekt, is vervloekt". Moslims in het Midden-Oosten willen Israël 'van de kaart vegen'. Dus vervloeken ze Gods volk en de consequentie is dat ze zelf zijn vervloekt. Ik hoorde onlangs dat moslims in het Midden-Oosten zich verbijsterd afvragen, waarom het Israël voor de wind gaat en hun niet. Hierboven staat naar mijn mening het antwoord. Ook in Nederland zijn er genoeg politieke partijen en zelfs kerkgenootschappen die zich tegen Israël keren. Laten ze gewaarschuwd zijn! Er komt een dag dat iedereen die zich niets van de God van de Bijbel heeft aangetrokken en zich mogelijk schuldig hebben gemaakt aan (ernstige) misdaden, zich zal moeten verantwoorden voor de witte troon van God. Laat iedereen die God en Jezus afwijst en het christenen heel moeilijk willen maken, gewaarschuwd zijn!

who gives op 08-08-2017 17:20

Als jullie de opmerking van Kanz 01:01 uur laten staan is jullie verrotte keuze, Mij zul je hier dan niet meer treffen vuile antisemieten!

Who gives:

Wat is uw probleem met de opmerking van Poster Kanz waarin hij zegt dat Erdogan de Joden accepteert of dat hij vindt dat de Joden geaccepteerd moeten worden of dat de Joden moeten accepteren dat Erdogan een goede leider is ?

Uw heftigheid is ongegrond en als u hierom de site wilt verlaten en u het beheer  vuile antisemieten vindt, gelieve  dan per direct te vertrekken en niet onder een andere nicknaam terug te komen. Mod.

Kanz op 08-08-2017 01:01

Erdogan is de beste leider! Accepteer joden!

Tom Hendrix op 08-08-2017 18:12

who gives: 17.20. uur. Ik denk beste who gives, dat deze reactie blijft staan, om ons te laten zien dat er tegenkrachten werkzaam zijn. Verder sta ik 100% achter Israël, en het Joodse volk.

Tom Hendrix op 08-08-2017 18:13

@ Een ander geluid: 16.04. uur. Ik denk dat deze persoon niet deze move zal maken.

Een ander geluid op 08-08-2017 18:59

@ Kanz op 08-08-2017 01:01

Erdogan is de beste leider! Accepteer 

Aan u dezelfde boodschap als aan Vatan partsi;

Ontzeg u niet de zegeningen van uw grote leider. Maak uw dromen waar !!! Bouw in Turkije mee aan het paradijs. Dus kom uit uw comfortabele sofa, pak uw schotelantenne in en verhuis naar Turkije !!! Later kunt u zeggen; "ik was erbij en ik heb eraan bijgedragen". 

Wat kunt u hier zeggen ? "Ik stond ver weg, achteraan en liet het aan de anderen over"................... 

Goede reis !!! Het gaat u goed !!!

Qromwel op 08-08-2017 19:50

derk op 08-08-2017 08:56: Lees eens tegen wie de redactie van Haaretz zich keert. Maar bepaalde aangelegenheden van de staat Israel en haar inwoners horen kennelijk thuis op het geloofsforum.

@Mod: Nodig uw gespekspartner en geïnteresseerden uit om op het Geloofsforum verder te praten. Mod.

Oké, maar het gescheiden behandelen van het profane met het 'spirituele' wordt steeds moeilijker.

 

Qromwel op 08-08-2017 19:52

Trompet op 07-08-2017 16:35: Uiteraard zijn zij bang een 'bevriend' staatshoofd te beledigen. Ze zouden daar eens voor aangeklaagd kunnen worden!

Qromwel op 08-08-2017 20:27

Ria op 08-08-2017 16:53: Wie vuil is worde nog vuiler....................

Anna op 08-08-2017 21:55

Derk 8.56 uur.

 Wat u schrijft wil ik volmondig be amen! Het is Een Goddelijke opdracht; Bidden voor de vrede van Jeruzalem..... En heel Israël !!!! 

Een ander geluid op 08-08-2017 22:02

Tom Hendrix op 08-08-2017 18:13

Ik denk dat deze persoon niet deze move zal maken.

Dat is erg jammer. Zoals de grote John F Kennedy al zei: "vraag niet wat uw land voor u kan doen, maar vraag wat u voor uw land kunt doen". 

Het zou mooi zijn als Kanz & Vatan partsi in de geest van deze mooie uitspraak naar het land van hun inspirator gaan en hem helpen hun gemeenschappelijke idealen te gaan verwezenlijken. Erdogan heeft in eigen land maar een krappe meerderheid, dus alle hens aan dek !!!

Witte Veder op 09-08-2017 00:30

Amerika en sommige Europese wapens hebben ook vele wapens geleverd. Welk land is nog schoon van blazoen?

Niemand is goed, dan God alleen?

Tom Hendrix op 09-08-2017 08:49

@Een ander geluid: 22.02. uur, 8/8. Dat zou het beste zijn, als ze afnokken naar hun grote "leider Erdogan". Maar ik vermoed, dat ze liever hier blijven. Want Nederland geeft deze mensen gewoon: gratis geld, huis, en auto. Tenminste ik heb zo'n vermoeden. Dank voor uw reactie.

Een ander geluid op 09-08-2017 13:37

Tom Hendrix op 09-08-2017 08:49

Dank voor uw reactie. Ik deel uw mening. 

Een ander geluid op 09-08-2017 14:32

who gives op 08-08-2017 17:20

Als jullie de opmerking van Kanz 01:01 uur laten staan is jullie verrotte keuze, MIJ zul je hier dan niet meer treffen vuile antisemieten!

Beste Who gives,

Ik hoop dat u blijft !!! Het is onze gezamenlijke taak om onze stem te verheffen tegen dit soort hersenloze barbaren. Anders laat u zich monddood maken door dit soort lieden. Dat genoegen zou ik ze niet gunnen !!!!

 

Het beheer wil deze poster niet meer op de XN Forums, tenzij een welgemeend excuus van who gives. Mod.

Pagina12
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl