HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Ex hoofd Turkse nationale politie: Erdogan steunt en bewapent ISIS

Nazi toestanden in Turkije: iedereen opgepakt die zelfs maar kritiek uit op Turkse dictator – Bevestigd: Turkse geheime dienst MIT en ‘hulp’organisatie IHH steunen terreurgroepen - Complete ISIS fabrieken in Turkije waar bommen en raketten voor oorlog in Syrië worden gemaakt – ISIS terroristen beschermd door Turkse overheid

Ahmet Sai Yayla, voormalig hoofd van de Turkse nationale politie, die tevens een hoge official van de anti-terreur afdeling was, heeft bevestigd dat president Recep Tayyip Erdogan ISIS steunt en heeft bewapend, met als doel de regio te destabiliseren en de Turkse invloed te vergroten. Ook gebruikt Erdogan ISIS om zijn politieke tegenstanders te marginaliseren. Yayla heeft voor zijn onthullingen een hoge prijs moeten betalen: zijn 19 jarige zoon werd gearresteerd. Een advocaat kan hij niet krijgen, want niemand durft het nog openlijk tegen de overheid en Erdogan op te nemen. Kortom: Nazi-toestanden in het islamo-fascistische Turkije, dat een almaar grotere bedreiging voor Europa begint te worden.

 

Yayla was van 2010 tot 2012 hoofd van de afdeling anti-terrorisme en operatieve maatregelen van de Turkse nationale politie. In 2014 werd hij benoemd tot hoofd van de afdeling openbare orde en misdaadpreventie, en werkte hij uiteindelijk nauw samen met Erdogan zelf. Voordat hij chef van de politie in Ankara werd had hij bij elkaar opgeteld al 20 jaar bij de politie gewerkt.

‘Turkije ondersteunt IS en andere jihadgroepen’

In een interview met INSURGE onthult Yayla dat hij door zijn functies zelf moest toezien hoe de Turkse overheid op hoog niveau ISIS ondersteunt, en hij zelf het bevel kreeg om ISIS terroristen in Turkije te beschermen (!) en kosteloos medisch te laten behandelen. Gewonde ISIS terroristen werden met vrachtwagens met Europese kentekens naar Turkse ziekenhuizen vervoerd. Uiteindelijk besloot hij ontslag te nemen toen Erdogan na de -hoogstwaarschijnlijk in scène gezette- militaire coup van juli 2016 totalitaire maatregelen nam door zeker 150.000 mensen te laten arresteren en/of ontslaan.

Zijn ervaringen en kennis tekende Yayla op in het boek ‘IS-afvalligen: Inside verhalen uit het terroristische Kalifaat’, dat hij samen met professor Anne Speckhard, een NAVO- en Pentagon adviseur die gespecialiseerd is in de psychologie van radicalisering, heeft geschreven.

‘Turkije ondersteunt de Islamitische Staat en andere jihadgroepen,’ aldus Yayla. ‘In de eerste plaats weet ik dat als voormalige chef van de Turkse nationale politie en wat ik daar heb meegemaakt, wat tevens de reden was waarom ik de politie uiteindelijk verliet. Ten tweede dankzij voormalige IS-terroristen, die ik vanwege mijn onderzoek naar het jihadistische fenomeen heb ondervraagd. Velen van hen zeggen dat IS officiële Turkse steun geniet.’

Zoon gearresteerd, advocaten durven hem niet te verdedigen

Ondanks zijn kennis van de corruptie in het Turkse nationale veiligheidssysteem werd Yayla verrast door de arrestatie van zijn 19 jarige zoon Yavuz, zogenaamd omdat hij een ‘terrorist’ zou zijn. ‘Ik had nooit gedacht dat ze zo laag zouden zinken. Je kunt werkelijk niets meer doen.’ Advocaten die arrestanten willen verdedigen zijn er niet meer; ze zijn zó bang voor hun eigen hachje geworden, dat ze gewillig meewerken aan de politieke zuiveringen van Erdogan. ‘De advocaten zijn bang. Alles wat ze zeggen is: ‘Ook wij hebben gezinnen. Ze zullen ons ook arresteren’.’

Yavuz’ paspoort werd na zo’n 2 maanden gevangenisstraf ingenomen toen zijn vader een artikel had geschreven in het World Policy Journal, waarin hij bewijs leverde voor Erdogans steun aan het islamitische terrorisme. Het is Yayla meer dan duidelijk dat het regime in Ankara hem via zijn zoon het zwijgen probeert op te leggen.

Turkse humanitaire IHH is inderdaad terreurorganisatie

Het voormalige hoofd van de nationale politie bevestigt tevens dat de zogenaamde humanitaire hulporganisatie IHH, in 2010 verantwoordelijk voor het proberen te smokkelen van terroristen aan boord van een ‘hulp’konvooi naar de Gazastrook, inderdaad een dekmantel is voor het ondersteunen van militante groepen in onder andere Syrië.

Het IHH, dat hoofdpartner is van het Turkish International Cooperation Agency (TIKA) van de overheid, fungeert als schakel tussen Ankara en diverse jihadgroepen (op de Gazastrook is dat Hamas). ‘Het zijn niet louter humanitaire goederen die het IHH uitdeelt, maar ook wapens.’ Yayla wijst er tevens op dat Erdogan hoogstpersoonlijk toestemming gaf voor het provocatieve ‘Gaza flottielje’, dat door hem gebruikt werd om zich als ‘held voor Palestina’ te presenteren.

Op 3 januari 2014 berichtte de grote krant Hurriyet, toen nog niet compleet overgenomen door de regering, dat de Turkse politie een grote hoeveelheid munitie, wapens, granaten en raketonderdelen had aangetroffen in een vrachtwagen van het IHH, waarmee ‘hulp’goederen naar ISIS en andere islamitische rebellen in Syrië werden getransporteerd. Deze vrachtwagen werd door de Turkse geheime dienst (MIT) begeleid. Dit bericht werd totaal genegeerd door de Westerse media, maar stond wel op deze site te lezen.

Volgens Erdogan is iedereen die hem in een negatief daglicht stelt automatisch lid van een ‘terroristisch complot’ van de in ballingschap levende Fethullah Gülen, maar Yayla zegt dat Gülen er in werkelijkheid niet of nauwelijks iets mee te maken heeft.

Erdogan benoemde officiële terreurverdachte tot hoofd geheime dienst

Eén van de voornaamste ISIS-voorstanders in de Turkse regering is Hakan Fidan, die van 2003 tot 2007 leider was van het TIKA, daarna vice-staatssecretaris van de premier, en vanaf 2010 hoofd van de geheime dienst MIT.  In de jaren ’90 was Fidan hoofdverdachte in een serie terroristische aanslagen, waarmee Turkse intellectuelen, waaronder bekende journalisten en mensenrechtenactivisten, door middel van auto- en pakketbommen uit de weg werden geruimd. De politie ontdekte dat Hakan Fidan en Faruk Koca, één van de oprichters van de heersende islamistische AKP van Erdogan, leden waren van de TH-terreurcel die verantwoordelijk was voor deze aanslagen, en dat deze cel nauwe banden had met het Turkse veiligheidsapparaat en de Iraanse geheime dienst.

Al in 1995 concludeerde het Turkse parlement dat de Turkse terreurgroep Hezbollah (TH, niet te verwarren met hun Libanese collega’s) van meet af aan door militaire eenheden werd gecontroleerd, getraind en gesteund, iets dat voormalig minister Fikri Saglar enige jaren later bevestigde. Later bleek dat TH-leiders en terroristen ook actief werden voor Al-Qaeda en vervolgens ISIS. Politie operaties in 2007 en 2008 onthulden en bevestigden de nauwe samenwerking met Al-Qaeda.

Omdat Fidan vanwege zijn banden met deze terreurorganisaties en genoemde aanslagen door de politie werd gezocht, vluchtte hij naar Duitsland. Toen Erdogan aan de macht kwam, keerde hij naar Ankara terug en pakte zijn rol als chef van de Turkse ‘hulp’organisatie weer op. Zijn officiële status als ‘voortvluchtige’ verdween in de prullenbak. Toen Fidan vervolgens tot hoofd van de geheime dienst werd benoemd, voerde hij samen met Erdogan de geheime strategie om de invloed van Turkije met behulp van terreurgroepen te vergroten, verder op.

IHH en MIT leveren wapens aan Al-Qaeda en ISIS

Yayla bevestigt tevens wat de Amerikaanse onderzoeksjournalist Seymour Hersh destijds wereldkundig maakte, en wat we enkele jaren geleden ook op deze site schreven, namelijk dat de Turkse overheid onder andere via de IHH en de MIT grote hoeveelheden wapens aan Al-Qaeda en ISIS heeft geleverd voor de oorlog tegen de Syrische president Assad, en dat Turkije bovendien zijn grondgebied laat gebruiken als veilige haven voor de doorvoer van duizenden terroristen, waaronder veel in Europa woonachtige moslims. De Turkse politie heeft zelfs het uitdrukkelijke bevel gekregen om ISIS leden NIET aan te houden. In 2015 liet Erdogan de met ISIS samenwerkende terrorist Abu Hanzala (Halis Bayancuk), de zoon van één van de oprichters van de Turkse Hezbollah, 24 uur per dag door de politie beschermen.

In de Turkse stad Konya bevinden zich complete ISIS-fabrieken waar ‘hellevuur’ bommen en raketten worden gemaakt, en waar honderden ISIS leden vrijelijk kunnen werken. Volgens Yayla zijn met deze bommen al talloze Syrische mannen, vrouwen en kinderen gedood. In Gaziantep staat een fabriek waar al meer dan 60.000 ISIS ‘uniformen’ zijn gemaakt. ISIS-terroristen wonen daar met elkaar in appartementen en doen niet eens meer moeite zich anders voor te doen, zo zeker en veilig voelen ze zich vanwege de bescherming door de politie en het leger.

De MIT transporteerde al talloze terroristen met vrachtwagens naar de grens met Syrië, en zorgde er vervolgens voor dat ze de grensbewaking ongehinderd konden passeren. Hetzelfde gebeurde als de terroristen weer naar Turkije wilden terugkeren, ook als met Kalashnikovs en munitie bij zich hadden.

In de jaren ’90 bleek dat het IHH niet alleen samenwerkte met Al-Qaeda, maar ook ‘medewerkers’ en wapens stuurde om aan de kant van de moslims te vechten tegen de Serviërs in Bosnië, waarbij ze later de steun van de NAVO kregen. Het IHH was ook actief in Tsjetsjenië tegen de Russen, en in Afghanistan.

Conclusie: EU, NAVO en Nederland steunen terroristische Turkse dictatuur

Turkije, dat het op één na grootste NAVO leger heeft, is openlijk een veilige haven voor jihadisten geworden, besluit Yayla. Ook de enkele jaren geleden aan het licht gebrachte diefstal en smokkel door ISIS van ruwe olie met Turkse tankwagens naar Turkije blijkt te kloppen. Het grootste deel van deze gestolen olie gaat echter naar Irak, waar het met Iraakse olie wordt gemengd. ISIS heeft op deze wijze al miljarden verdiend, waardoor het de terreuroorlog nog steeds kan volhouden.

‘Voor Erdogan is de politieke islam een nuttig werktuig om zijn grote schare aanhangers in Turkije te consolideren. Dat werktuig zet hij tegen de hele oppositie in, maar vooral tegen de Koerden, die een effectieve strijd tegen ISIS voeren... Erdogan wil een nieuwe Turkse staat waarin het Salafisme, de Shia- en de politieke islam met elkaar zijn versmolten.’ En het ergste daaraan is dat Erdogan van de NAVO volop de ruimte en steun voor zijn plannen krijgt. (1)

Met al deze al eerder door onderzoeksjournalisten zoals Seymour Hersh bevestigde feiten kan er feitelijk maar één conclusie worden getrokken, en dat is dat iedere dag dat de Europese Unie en ook de Nederlandse regering nog samenwerkt met de Turkse dictatuur, zij zich schuldig maken aan ‘hulp en steun aan een terroristische organisatie’, en hierdoor tevens medeschuldig zijn aan het voortduren van de ISIS/Al-Qaeda terreuroorlog in Syrië, waardoor al honderdduizenden mensen het leven hebben verloren.

 

Xander

(1) Anonymous

Zie ook o.a.:


20-07: NAVO-lid Turkije provoceert Griekenland, koopt Russische afweerraketten, verraadt Amerikaanse bases in Syrië
13-07: “Mogelijk arrestatiebevel Erdogan wegens genocide na officiële aanklacht Zweedse politici’
06-07: Turkse overheid neemt ruimt 50 christelijke kerken in beslag, Westen zwijgt
22-05: EU kijkt toe terwijl Saudi Arabië en Turkije op de Balkan het Kalifaat oprichten
09-05: Erdogan dreigt Israël opnieuw met moslim invasie van Jeruzalem
20-04: Islamitisch Kalifaat symbolisch opgericht: Erdogan onthult tulband eerste Ottomaanse sultan (/ Symbolische wederoprichting islamitische Turks-Ottomaanse Rijk)
22-01: Moslimleiders: In 2023 leidt Turkse president Erdogan het Islamitische Kalifaat

2016:
25-08: Exact 500 jaar na eerste Turkse veroveringsoorlog is nu de tweede begonnen (Erdogan in toespraak: ‘Syrië, de Balkan, de Kaukasus, waren deel van Ottomaans gebied, en zullen in 2023 weer bij ons horen’)
20-07: (/Wereldfederatie Moslimgeestelijken verklaart Erdogan de facto tot hoogste afgezant Allah op Aarde)
17-07: Erdogan maakt 5e colonne wakker: Turkse massa’s schreeuwen Allahu Akbar in steden Europa
16-07: Was Turkse coup een false flag zodat Erdogan totale macht kan grijpen?
26-05 (/ Proxy leger van Obama, Erdogan en Saudi’s roeit christendom Midden Oosten uit)
08-05: Amerikaanse media geven Turkse dictator bijnaam ‘Prins van Europa’
05-04: (/Amerikaanse ministerie BuZa:  Turkije is bestemming, doorvoerland en bron van sekshandel in kinderen)
26-03: Koning Jordanië: Turkije stuurt bewust terroristen naar Europa (‘Europa in één klap moslimcontinent als Turkije lid van EU wordt’)
08-03: Top Brussel: Merkel dwingt EU te buigen voor islamofascistische politiestaat Turkije (/ Duitsland en Nederland scharen zich aan Turkse kant tegen de rest van de EU
19-02: ‘Wereld maakt zelfde fatale fout met Erdogan als met Hitler’
09-02: Gelekt document: Erdogan chanteert EU met migranten en eist € 30 miljard (/ Erdogan tegen EU-president Juncker: ‘Natuurlijk behandelen jullie mij als een prins!’)
29-01: (/ Geheime islamisering-afspraak EU met Turkije: 1 miljoen moslimmigranten komen in de volgende 5 jaar legaal naar Europa)

2015:
24-12: (/ Turkse deelname oliesmokkel ISIS bevestigd)
23-12: (/ Onderzoeksjournalist Seymour Hersh bevestigt dat Turkse president Erdogan Syrië wil inlijven en Ottomaanse Rijk wil herstellen)
23-12: Pentagon in opstand tegen president Obama om steun voor moslimterroristen (/ Seymour Hersh: Obama, Saudi Arabië, Turkije en Qatar bewapenden ISIS)
20-12: Turkije gebruikt tanks en raketten tegen Koerdische burgers; Europa zwijgt
04-12: Oud opperbevelhebber NAVO erkent dat ISIS belangen Turkije en Saudi Arabië dient
29-11: EU zwicht voor chantage Erdogan, belooft islamofascistisch Turkije lidmaatschap
26-11: Zoon van Turkse president Erdogan blijkt grootste financier ISIS
16-11: Erdogan eist NAVO-invasie Syrië en aanval op alle Koerdische groepen
01-11: ‘Turkije en VS evacueren ISIS-strijders uit Syrië, sturen hun commandanten naar Europa’
06-08: Kremlin wil dat regering Obama stopt met beschermen moslimterroristen (/ Turkije koopt enorme hoeveelheden olie van ISIS – ‘Hoeveel duizenden onschuldige mensen laten Obama en de NAVO nog vermoorden?’)
27-07: Obama en Erdogan gebruiken ISIS voor oorlog tegen Koerden en oprichting Kalifaat
24-05: Gelekt Pentagon rapport: ISIS met Turkse en Arabische steun gecreëerd door VS (/ Oud MI5 agent: NAVO verantwoordelijk voor massamoorden, volksverplaatsingen en anarchie)
20-03: Hoge official Turkse AK Partij: Erdogan wordt leider islamitisch kalifaat

2014:
21-11: Erdogan kondigt oprichting door Turkije geleid islamitisch wereldrijk aan

09-11: Newsweek: Bewijs dat IS samenwerkt met Turkije
22-10: Verdachte dood TV-journalist die Turkse steun voor IS onthulde  (/ Operatie Fast & FurISIS: VS laat wapens doelbewust in handen van IS vallen)
27-08: Unie moslimgeestelijken kondigt in Turkije pan-islamitische confederatie aan
21-08: Moslim Broederschap verklaart Turkije tot centrum Islamitische Kalifaat
08-08: Succes ISIS dankzij Westerse ‘bondgenoten’ Turkije en Saudi Arabië
18-06: Onthutsend: ISIS-terroristen werden getraind door Amerika en Turkije
08-04: Pulitzerprijs journalist: Turkije achter gifgasaanval Syrië, werkt samen met Al-Qaeda 

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum.Reacties

Pagina12
derk op 09-08-2017 16:28

Ria op 08-08-2017 16:53 daarmee heeft u gelijk de vraag van Qromwel op 08-08-2017 13:38 enigszins beantwoord.

Een ander geluid op 09-08-2017 17:55

@ moderator

Het is uiteraard aan u om te bepalen welke gast er op deze site over de schreef gaat. Wat acceptabel is en wat niet. Daar heb ik alle begrip voor en respecteer ik zonder discussie.

Kanz schrijft :

Erdogan is de beste leider! Accepteer joden!

Wat is uw probleem met de opmerking van Poster Kanz waarin hij zegt dat Erdogan de Joden accepteert of dat hij vindt dat de Joden geaccepteerd moeten worden of dat de Joden moeten accepteren dat Erdogan een goede leider is ?

Echter, uw bovenstaande interpretatie gaat uit van "accepteert", terwijl er toch echt "accepteer" staat. Dus door die T (die er niet staat) erbij te bedenken, gaat u beste moderator postuleren.... Het kan ook zijn dat Kanz accepteer als gebiedende wijs gebruikt en alle lezers van XN en mensen die reageren "uitscheldt" voor Joden. Net als bijvoorbeeld in het voetbalstadion. Het moet u bekend zijn, dat bepaalde spreekkoren "Joden" niet als positieve kwalificatie bedoelen. In een dergelijke context komt de post van Kanz in een heel ander daglicht te staan. U zou Kanz op zijn minst kunnen vragen wat hij hier bedoelt......

Bij uw boosheid om het 2e gedeelte van de opmerking van Who gives kan ik me iets voorstellen. Uw oordeel daarin staat bij mij niet ter discussie ! Uw interpretatie van de post van Kanz dus wel !

Veel buitenlandse posters zijn niet altijd goed de Nederlandse taal machtig, vandaar dat er 3 opties zijn vemeld als mogelijke interpretatie. Als Kanz vindt dat de Joden moeten accepteren dat Erdogan een goede  leider is, mag hij dat vinden en posten. Zodra hij zou beginnen met uitschelden , dan wordt het een ander verhaal. Maar hij houdt zich netjes aan de siteregels. Zijn mening kan natuurlijk door medeposters weerlegd worden. Mod.

who gives op 09-08-2017 18:48

Bent u werkelijk zó dom moderator? Kanz zegt toch dat hij vind dat Erdogan baas is en alle joden naar hem moeten luisteren? Geen één Jood laat zich beledigen op deze schofterige manier!

Als Kanz dat denkt of vindt, mag hij dat posten, zolang hij binnen het kader van de siteregels blijft. U hoeft het natuurlijk niet met hem eens te zijn. Mod.

who gives op 09-08-2017 19:59

Zolang die misselijke opmerkingen van die Turken blijven staan zijn ZIJ degene die een excuus zouden moeten aanbieden, niet IK! Enfin aan jullie de keuze, of jullie verwijderen die opmerkingen en ik kom weer posten ofwel jullie laten ze staan ik kom niet meer posten. Ik ga er niet meer woorden aan vuil maken dan dit!

Verdwijn van de XN forums. Mod.

who gives op 09-08-2017 20:48

Verdwijn van de XN forums; hebben jullie er meer dan één dan? Jammer dat jullie je eigen doelgroep laten verdwijnen, vrij opmerkelijk ook, de Turken zitten nu te lachen op een blog waar zij 99% van hun tijd door brengen.

Uw keuze is de foute, maar dat zal de tijd nog gaan uitwijzen.

 

Elk artikel heeft een eigen forum. Uw gedrag past niet op de XN forums en wil het beheer u hier niet meer zien. Mod.

Een ander geluid op 09-08-2017 21:23

Kanz op 08-08-2017 01:01

Erdogan is de beste leider! Accepteer joden!

Wat bedoel je met "accepteer Joden" ? 

Who gives op 09-08-2017 21:34

@ Een ander geluid is het allang duidelijk wat hij bedoelt. De joden moeten accepteren dat Erdogan de beste leider is. Dat zullen de joden dus nooit doen. End of story. Daarbij is het duidelijk dat het beheer de (s)linkse kant kiest door dus de Turken het vrije woord te geven en de Hollanders buitenspel zet. Simme strategie ook...

Dit was uw laatste post die gepubliceerd wordt en terecht gezien de inhoud van uw post.

Het ga u goed. Mod.

vijgeboom op 23-09-2017 10:12

Ezechiel 38 en Turkije met Erdogan lijkt in vervulling te gaan binnen 10 jaar. Men zal strijden om Jeruzalem.

Pagina12
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl