HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Duitse media vergelijken Trump met Hitler; Charlie Hebo haalt opnieuw hard uit naar islam

Censuur in Duitsland neemt fascistische vormen aan: Journalist die historische foto plaatste van ontmoeting Hitler met islamitische Mufti krijgt 6 maanden voorwaardelijk

Trump brengt op de cover van Stern de Hitlergroet, en Charlie Hebdo laat zien wat de ‘vrede’ van de islam inhoudt (9).

De Duitse, compleet door de staat gecontroleerde media zijn naar een nieuw dieptepunt gezakt door de Amerikaanse president Donald Trump openlijk met Adolf Hitler te vergelijken. Stern plaatste op de voorkant een foto van Trump terwijl hij de Nazi groet brengt, met de titel ‘Sein Kampf – Neonazi’s, Ku-Klux-Klan, Racisme: Hoe Donald Trump de haat in Amerika aanwakkert.’ (1) In Frankrijk heeft het in 2015 door moslimterroristen aangevallen magazine Charlie Hebdo op de cover opnieuw keihard uitgehaald met een tekening van bebloede dode mensen en een wegrijdend busje: ‘Islam, Religie van vrede – eeuwige!’

 

Stern bewijst andermaal dat het regime Merkel en diens extreemlinkse ‘Stasi’ censoren de echte haatzaaiers zijn. Iedereen die niet de enige toegestane ‘juiste’ politiek-correcte mening verkondigt, dus pro-Merkel, pro-immigratie, pro-islam en pro-EU, wordt al enige jaren onmiddellijk in het extreemrechtse ‘Nazi’ verdomhoekje gezet, zelfs als het om de Amerikaanse president gaat, die nota bene openlijk afstand nam van alle groepen die in Charlottesville geweld pleegden – en dat terwijl dat geweld zoals bewezen is uitsluitend door linkse Antifa haatgroepen werd begonnen, én er sterke aanwijzingen zijn dat het kleine groepje extreemrechtsen met hen samenwerkte, enkel om de vreedzame conservatieve demonstranten voor de camera’s de schuld te kunnen geven.

Linkse Antifa terreurorganisatie beschermd door de media

Ook tijdens Trumps toespraak in Phoenix afgelopen dinsdag logen de reguliere media dat de linkse groepen ‘vreedzame’ demonstraties tegen hem hielden (5), terwijl diverse video opnames opnieuw bewijzen dat ze in werkelijkheid wederom overgingen tot geweld (2). Wat links in samenwerking met islamistische groepen in zowel Amerika als Europa probeert te ontketenen is niets minder dan een burgeroorlog, waarin met grof geweld alle ‘rechtsen’ en ‘conservatieven’ tot gehoorzaamheid zullen worden gedwongen, of simpelweg zullen worden afgemaakt (4).

Een petitie om Antifa officieel tot een terreurorganisatie te bestempelen, werd al snel door zo’n 150.000 Amerikanen ondertekend. ‘Dit is de moderne journalistiek: CNN heeft letterlijk een headline waarin Antifa gewelddadig werd genoemd geschrapt, omdat Antifa dat niet prettig vond,’ aldus een commentator, die daarmee perfect weergaf hoe extreem eenzijdig pro-links en anti-conservatief de berichtgeving in de Westerse media is geworden (6).

Journalist veroordeeld vanwege ‘aanzetten tot haat tegen islam’

In tegenstelling tot in Nederland zijn er in Duitsland nog enkele professionele journalisten te vinden die weigeren mee te werken met het onderdrukken van de talloze berichten over de enorm uit de hand lopende migrantencriminaliteit en terreur (3), en het enkel mogen verspreiden van pro-islamitische overheidspropaganda.

Daarbij mogen zelfs historische feiten niet meer worden vermeld. Journalist Michael Stürzenberger, die eerder campagne voerde tegen de bouw van een megamoskee in München, plaatste een foto van de handdruk tussen Adolf Hitler en de Grote Mufti van Jeruzalem, die toen –járen voordat de Joodse staat Israël zelfs maar bestond- besloten om samen te werken bij het uitroeien van de Joden. De beruchte SS kreeg zelfs een complete divisie die enkel uit moslims bestond.

‘Islam is een fascistische ideologie,’ zette Stürzenberger daar als commentaar bij. ‘De politieke correctheid heeft al heel lang voorkomen dat dit feit openlijk wordt genoemd.’ Daarnaast vergeleek de journalist de Koran met Hitlers Mein Kampf, vanwege de vele overeenkomsten aangaande antisemitisme en haatteksten tegen andere minderheden.

De Duitse overheid sleepte hem voor het vermelden van deze feiten voor de rechter, die hem schuldig bevond aan het ‘aanzetten tot haat tegen islam’, en hem veroordeelde tot 6 maanden voorwaardelijk en 100 uur maatschappelijke dienstverlening. Tevens vond de rechter dat Stürzenberger de ‘publieke vrede’ had geschonden door het boek ‘Islamitisch Fascisme’ van de Egyptische politieke wetenschapper Hamel Abdel-Samad te citeren.

‘Dit is absurd,’ was Stürzenbergers reactie. ‘Maar het is helaas geen fake nieuws. Wat gestoord! Over de christelijke religie kun je zeggen wat je maar wilt zonder dat je de ‘publieke vrede’ schendt.’ Hij vergeleek zijn behandeling door de autoriteiten met de keiharde onderdrukking in Noord Korea (7). Dat lijkt wat gechargeerd, maar gezien de pijlsnelle ontwikkeling die Duitsland onder Angela Merkel doormaakt richting een links-fascistische dictatuur, kan het wel eens veel eerder daadwerkelijk op Noord Korea gaan lijken dan we nu denken.

Charlie Hebdo: ‘Islam, religie van vrede – eeuwige!’

Charlie Hebdo is ondanks de moorddadige terreuraanslag in 2015 nog steeds een van de zeer weinige media die kritiek durft te uiten op de islam. Europeanen en tal van politici toonden na de slachtpartij in het kantoor van het magazine massaal hun solidariteit met de tekst ‘Je Suis Charlie’. Gezien de realiteit van de jaren erna had die tekst eerder ‘Je Suis Islam’ moeten zijn, want alles wat er werd gedaan is het met almaar harder wordende middelen onderdrukken van de vrijheid van meningsuiting, en specifiek alle kritiek op islam en de massale immigratie van miljoenen moslims naar Europa.

Na de zoveelste islamitische terreuraanslag, deze keer in Barcelona –waar de media eveneens misleidend over berichtten, door aanvankelijk geheel te verzwijgen dat er vijf jonge kinderen waren doodgereden, en getuigen hadden gezien dat de Marokkaanse dader bewust op hen af stuurde- plaatste Charlie Hebdo op de cover een tekening van twee bloedende omver gereden mensen en een wegrijdend busje, met de veelzeggende tekst: ‘Islam, de religie van vrede – eeuwige!’ Oftewel: Islamitische vrede = als alle niet-moslims dood of onderworpen zijn, wat exact de boodschap van Allah en Mohammed in de Koran weergeeft.

‘Domheid en tegenstrijdigheid Europese politici is onvoorstelbaar’

Socialistische parlementariërs namen hier onmiddellijk afstand van. Stéphane Le Froll, voormalig woordvoerder van de regering, zei dat ‘het uiterst gevaarlijk is te zeggen dat de hele islam een religie van vrede is, om daarmee aan te geven dat het een religie van de dood is.’ Een cynische reageerder: ‘Inderdaad, dat is zeer gevaarlijk, idioot. Je zegt het zélf. De domheid en tegenstrijdigheid van onze ‘elite’ is onvoorstelbaar.’

Anderen gaven commentaar in de trend van: ‘De wolf vreet schapen, maar dat heeft niets met de wolf te maken,’ of ‘als een vrouw een kind krijgt, heeft dat absoluut niets met seks te maken. Zo ziet ongeveer de logica van onze politiek correcte politici en prominenten eruit.’ (8)

Aanslagen blijven ‘incidenten’ en ‘ongelukken’

En dus zullen ook in ons eigen land aanslagen zoals bij het CS in Amsterdam –waar nu opnieuw ophef over is ontstaan, enkel omdat de politie in de hoofdstad boos is vanwege een lek waaruit blijkt dat de dader een Marokkaanse naam heeft- als ‘incidenten’, ‘ongelukken’ en ‘daden van verwarde mensen’ zullen worden omschreven. Toekomstige voorbeelden?: Moslimterroristen gaan met messen en bijlen door de Kalverstraat, en vermoorden 27 mensen? ‘Opstootje / ruzie met dodelijke afloop.’ Vijf schoolkinderen van het perron voor de aanstormende trein geduwd? ‘Tragisch ongeval.’ Er ontploft een met gasflessen gemaakte bom in de Markthal van Rotterdam, met 154 doden als gevolg? ‘Gaslek’.

 

Xander

(1) Arutz 7
(2) Infowars
(3) Schlüsselkindblog
(4) Anonymous
(5) Infowars
(6) Infowars
(7) Infowars
(8) Epoch Times
(9) Afbeeldingen : Twitter (That Media Mashup)/Twitter

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gespekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof... (Geloofsforum 31) verder te praten.

Reacties

Pagina12
Tom Hendrix op 24-08-2017 15:07

Geheel eens met de strekking van het artikel. Heel de socialistische internationale; waar madam Merkel ook lid van is, werkt samen met de totaal communistische eu, bilderberg en de nwo, om de wereldheerschappij over te dragen aan de duivel zelf. En een groot deel van de pers en media, werken daar graag aan mee. Leve Christus Koning!

vincent op 24-08-2017 15:30

Uw youtube moet wel on topic zijn en u dient een introductie te schrijven bij het plaatsen van een link /youtube. 

Uw IP komt uit Nederland en uw email uit Engeland ? Mod.

edwin vissers op 24-08-2017 17:33

Geheel eens met de strekking van het artikel. Heel de socialistische internationale; waar madam Merkel ook lid van is, werkt samen met de totaal communistische eu, bilderberg en de nwo, om de wereldheerschappij over te dragen aan de duivel zelf. En een groot deel van de pers en media, werken daar graag aan mee. Leve Christus Koning!

de waarheid blijven zeggen tom

Tom Hendrix op 24-08-2017 19:02

@edwin vissers: 17.33. uur. Ik zou mij dienen te schamen Edwin, als ik dat zou nalaten.

JP op 24-08-2017 19:08

En dat terwijl vorig jaar in datzelfde Duitsland een cabaretier voor de rechter moest verschijnen wegen het beledigen van een ander staatshoofd Erdogan!!!

Veteraantje op 24-08-2017 19:16

Nederland....Rood-Wit-Blauwe vlag.... Groene weiden....Koeien....Molens....kerkjes...Houten klompen.... Hard werkende mensen.... Voor lage lonen....Goede Pensioenen.... Anti abortus.... Duidelijke wetten en regels....Gebouwd op Christelijke fundamenten....

Ergens in europa.... Een klein  landje...vlag loos ....Verstedelijkte gebieden.... Schapen.... Uitkeringstrekkers....Absurde hoge lonen.... Pensioenen afgepakt....Kinderhuwelijken met oude mannen.... Buitenlandse wetten en Sharia's....

U mag zelf bepalen welk land u wil wonen....

Dit schrijft een hard werkende vader (60 uur of meer per week) van 2 kinderen die in God gelooft.

En daarom dagelijks gediscrimineerd wordt... U mag mij een Racist noemen....

U mag mij een Fascist noemen....

U mag mij een Populist noemen....

U mag mij Ouderwets noemen....

U mag mij Bedreigen....

U mag mij vertellen dat ik maar naar de Noorpool moet verhuizen.

Maar ik vertel U allen dat U ook een naam heeft.... Een naam al meer dan 75 jaar oud....

Landverrader.... Of NSB-er wat u het mooist vind klinken. U verlochend allen uw eigen Afkomst en Normen en Waarden... Dit alleen al om in een goed plaatje te komen bij uw opdringerige medemens .... Als u uw zelf al zo durft te noemen.

Er komt een dag dat de Islam de overhand krijgt... En dan zult u eindelijk uw zin hebben.

Ik wens u veel plezier in u egoïstische levens wijze... En hoop dat God genade heeft.... Ook voor u.

Ahava op 24-08-2017 20:02

@Veteraantje. Honderd procent eens.

met Tom ook trouwens, al jaren!

JP op 24-08-2017 20:06

@Veteraantje op 24-08-2017 19:16

Uw reactie is zeer Nationalistisch, iets wat Frans Timmermans vergelijkt met alcolholisme. Ik vraag mij af in welk land hij wonen wil na zijn landveraders activiteiten in Brussel.

Qromwel op 24-08-2017 20:11

Men mag in Duitsland zeker niet meer kijken naar National Geographic met z'n WO II documentaire series?

SEO op 24-08-2017 20:13

De boze krijgt steeds meer invloed, vooral dankzij de geloofsafval en gebrek aan gebed van christenen. De slechten worden slechter en de christenen zijn zoutpilaren geworden. Sorry, maar ik geloof dat er geen houden meer aan is. Ik raad iedereen aan zijn eigen huis en zichzelf te beschermen en veel, heel veel gebed. 

SEO op 24-08-2017 20:18

Dat links (heet daar liberaal) in de USA de abortusmoord op jaarlijks 600.000 (!!!) ongeboren kinderen steunt, is 'natuurlijk' geen enkel punt. Brrrrr.

Tom op 24-08-2017 21:46

We glijden steeds verder af naar een ongekend gruwelijk totalitair systeem, hoewel het net zich steeds verder om ons heen sluit komen de mazen en de kracht om erdoor te breken verder in zicht dankzij dat steeds meer mensen uit alle lagen van de bevolking wakker worden.

Om deze relatief kleine groep psychopaten (elite) te stoppen zal niet zomaar gaan met mogelijk een burgeroorlog wat niemand wenst als gevolg de keuze is wat deze huidige afschuwelijke ontwikkelingen betreft beperkt! maar deze fascistische bende stoppen is zondermeer mogelijk, bedenk dat velen die in het leger bij de politie of ambtenaar in wezen deze ontwikkelingen verafschuwen om het simpele feit dat ook hun met hun kinderen/kleinkinderen hetzelfde lot wacht als de argeloze burger.

Onderstaande link deel 3 van Ronald Bernard is de moeite waard om te bekijken.

https://www.youtube.com/watch?v=Y0Fwe4YkMa4&sns=em

 

Doordenker op 24-08-2017 22:32
President Trump heeft gelijk: Niet Iran, Rusland of Noord-Korea maar de linkse mainstream media zijn de vijand nummer 1 van het Amerikaanse volk.
 
President Trump is een luis in de pels van de linkse fakestream media en hun verborgen - ondemocratische - agenda.
 
Dat is de reden waarom de wereldwijde mainstream media maffia zo razend is op president Trump.
Tom op 24-08-2017 23:07
Doordenker op 24-08-2017 22:32
@Doordenker, Exact juist geformuleerd, volledig mee eens, en met de dag die voorbij gaat zullen steeds meer mensen de achterbakse fakenieuws MSN als ophitsers en flagrante volksverraders zien en betitelen.
Yerik op 24-08-2017 23:22

@ Tom op 24-08-2017 21:46. Is dat het laatste deel of heb je ook een link van deel 4, als die er is?? Ik heb dl. 1 en 2 bekeken en wil graag het vervolg zien.

Groet van Yerik.

Albert op 24-08-2017 23:32

Volgens mij lijkt Erdogan meer op Hilter in zijn gedrag; Afleidingsmanouvre van links, of boter op het hoofd, of enorme betonblokken voor de ogen, dus blinde lieden.

mientjei op 24-08-2017 23:55

(Sprookjes van) duizend en een nachtmerries

Ik rouw over de slachtoffers in Barcelona en speciaal over de vijf kinderen, allemaal omgekomen door zinloos geweld

verschrikkelijk

cefas op 25-08-2017 00:01

Links fascisme is net zo erg als het rechter broertje ervan. Wat overeenkomt is hun virulente anti-semitisme en hun haat tegen Israel en het Joodse volk, wat ze weer gemeen hebben met de Islam. Alle drie komen uit de dezefde satanische koker.

Mark S. op 25-08-2017 00:12

Goed gezegd Veteraantje op 19:16 u !

Mark S. op 25-08-2017 00:44

Wat raar dat men in Duitsland de betekenis van de Nazi's niet meer kent. Men beschuldigd nu Trump er zelfs van zoals Hitler te zijn.  Maar ik zal de Duitsers even helpen om een juist onderscheid te maken:

Trump heeft nul doden op zijn geweten.

De Nazi's uit Duitsland miljoenen doden met Hitler als hun leider.

De islam heeft ook ontelbaar veel doden op zijn naam staan. Hun grondlegger Mohammed is er al mee begonnen. De oorlogszuchtige islam heeft dit  door de eeuwen heen voortgezet. Misschien ook wel miljoenen doden door de islam door de eeuwen heen. Het is duidelijk met de islam net zo als met de Nazi's. De islam is daarom een Nazi-religie.

Dat is de overeenkomst tussen islam en Nazisme. Trump heeft daar helemaal niets mee te maken, stelletje idiote Duitsers. Als jullie daar in Duitsland niet tijdig de bakens verzetten graven jullie je eigen graf. Dan zullen jullie op Nazistische wijze onder de voet worden gelopen door de islam. En dat is dan jullie eigen stomme rotschuld, stelletje idioten!

Tom op 25-08-2017 00:47

Yerik op 24-08-2017 23:22

Dit deel 3 is tot nu het laatste, weet niet of er nog meer delen komen maar verwacht het wel.

mientjei op 25-08-2017 01:23

Cefas op00.01   ik kan het niet met u eens zijn,  stop met mekaar uitmaken voor fascisten e.d.  dat zou ik trouwens wel tegen iedereen willen schreeuwen  , kappen nu, hoofdletters mag hier niet   dus    kappen nu

Veteraantje op 25-08-2017 06:07

Dank U Mark S. Ahava en JP 

Het koste mij 3 minuten... Zol vol ben ik er van

Tom Hendrix op 25-08-2017 07:43

@Ahava: 20.02. uur, op 24/8. Bedankt. En bij deze respect voor Xander, die 24/7 deze waardevolle informatie geeft. En waardering voor de vele goede reacties op dit blog.

Infidel4U op 25-08-2017 09:04

Het is of we naar een Orwelliaanse film kijken in Duitsland. De gedachte-politie, het ontkennen en uitwissen van de geschiedenis, Newspeak (politieke correctheid) het houdt niet op. Ik krijg een heel naar gevoel van Duitsland. Ik hoop dat er snel aan de noodrem getrokken gaat worden door realistische krachten in de Duitse overheid en het leger. Zo niet, dan wordt Duitsland Germanistan en zal Nederland niet lang daarna volgen... Waarom zouden wij ons niet mogen verdedigen tegen een tirannieke overheid? Dat kan trouwens ook geweldloos...

rexmundi op 25-08-2017 09:30
Het is weer niet gelukt om de Duitsers van hun NAZI schroom af te komen, doormiddel van de Spiegel.
Dat Merkel en haar vazallen de DDR structuur aan het invoeren is in haar eigen land en de EU is bekend.
Als men als Duitser naar Frankrijk gaat op vakantie dan worden ze geconfronteerd met hun verleden, in elk dorpje staat een herdenkingssteen of plaquette van
1914 1918 en 40/45, dat vergeten ze niet in Frankrijk.
België zal die Duitsers ook niet vergeten, kijk alleen al wat ze hebben uitgehaald in Dinant.
De kunstschatten van de Krim zijn niet terug gegaan naar de Krim, over 15 jaar loopt de 90 jarige deal af dat Rusland de kunstschatten zou teruggeven aan Duitsland, men zou het haast gaan geloven, het gaat om miljarden.
Nazi en stasi van de DDR is een pot nat, wat zij Adenauer na de oorlog toen de Nazi’s weer gewoon in de regering en bestuur gingen zitten, kan het vuile water toch niet weggooien als men nog geen schoonwater heeft.
En het Duitse volk denkt ook niet na, net zo als in Nederland.
Virgo op 25-08-2017 09:48

Over de 'final solution' zie het Wannsee protocol: http://barnesreview.org/wp-content/uploads/2015/10/Wannsee-Protokoll.pdf (Origineel).

En: http://barnesreview.org/the-wannsee-conference-another-lie-crushed/

Emanuel op 25-08-2017 10:50

Xandernieuws weergeeft hier enkele hedendaagse, feitelijke gebeurtenissen. Het is zeer belangrijk te weten wat er aan de gang is.

Zoals ik uit de geschiedenis heb geleerd, is: Men zal eigen ondergang vrijwillig accepteren. Niet het goede, maar het kwade zal boventoon voeren. Men zal overgeleverd worden aan hetgeen men begeert.

Duitsland wilde over Europa heersen. Met oorlog kon dat niet bereikt worden. Doch letop hoever dat doel thans gevorderd is in vrede.

benkie op 25-08-2017 11:11

Het verdeel-en-heers spelletje draait op volle toeren.

@Tom op 24-08-2017 21:46 Misschien ook de moeite waard om de 3 artikelen van martinvrijland.nl over Ronald Bernard eens te bekijken. Daarintegen springt ellaster.nl weer op de bres voor deze 'klokkenluider'.

@Yerik op 24-08-2017 23:22  Je zou je ook kunnen afvragen waarom er zo'n ruime tijd tussen zit van uitzenden, van deze intervieuws? 

Qromwel op 25-08-2017 11:11

JP op 24-08-2017 20:06: Paspoort intrekken?

cefas op 25-08-2017 00:01: Ik denk dat sommige politieke aanduidingen toe zijn aan een nieuwe definiëring. Onlangs verzocht een reaguurder op Elseviers Weekblad professor Afshin Ellian de term 'neonazi' helderder te duiden. Men moet niet alles op een hoop gooien. Persoonlijk heb ik een flinke verzameling stempeltjes. Vele daarvan dateren uit de tijd dat ik donateur was van de OSL-Stichtingen voor Vrijheid en Veiligheid, waar ik bepaald geen geheim van maakte! Ooit een club met 30.000 donateurs, ongesubsidieerd van overheidswege. Dat laatste was uiteraard een schande in de ogen van alles wat 'links' was toen.

Tom op 25-08-2017 12:17

benkie op 25-08-2017 11:11

@benkie, Dank voor de tip, en ja ook de andere versie moet men in ogenschouw nemen maar wat er ook van de verhalen van Ronald Bernard waar of niet waar zijn , we zitten in een met de dag toenemende onbegrijpelijke wereld waar  op de een of andere manier machten achter de schermen vuile spelletjes spelen.

Yerik op 25-08-2017 12:46

@ Tom op 25-08-2017 00:47. Ik heb zojuist dat deel bekeken. Een aanrader voor iedere lezer van Xandernieuws. Als deel 4 komt, zou je dat dan kenbaar willen maken? Zal ik ook doen!Hartelijke groet van Yerik

Yerik op 25-08-2017 12:49

@ benkie op 25-08-2017 11:11> Dank voor jouw aandachtsvestiging. Misschien omdat het te zwaar voor hem is? Bovendien zijn het lange vraaggesprekken. Zelf geeft hij ook toe (begin dl III) dat er tijd tussen zit. Maar graag de reden van jouw aandachtsvestiging!Hartelijke groet van Yerik.

benkie op 25-08-2017 13:23

Tom op 25-08-2017 12:17

@Tom, inderdaad Tom ik deel je mening volledig. Om voor mezelf meer duidelijkheid proberen te krijgen heb ik op een reactie gereageerd op de site ellaster betreffende het artikel 'Op de bres voor klokkenluiders'. Waarom weet ik dus uiteindelijk niet, maar mijn reactie werd niet goedgekeurd en dus ook niet geplaatst. Misschien te kritisch of te nieuwsgierig. Later opnieuw geprobeerd te versturen met een aanvullende tekst en tot de conclusie gekomen dat ik ben geblokkeerd. Dit zeg voor mij toch wel iets.

Qromwel op 25-08-2017 14:18

Men is óf niet goed snik, óf men handelt uit pure kwaadaardigheid (raar woord overigens). Ik denk het laatste.

Tom op 25-08-2017 14:28

benkie op 25-08-2017 13:23

Ik denk vrijwel zeker dat sites anders dan de MSN, sites die de waarheid niet verhullen en deze waarheid zonder cencuur vertellen het steeds moeilijker gemaakt wordt doormiddel van dreigingen, cyberaanvallen etc. door op alle mogelijke manieren elk moment getorpedeerd te worden, misschien dat daardoor elk scherpe reactie die té direct op iets of personage gericht is een steeds groter probleem doet vormen voor de websitebeheerder die dan zekerheidshalve deze dan liever niet publiekelijk doet maken.

Er zijn siteregels, daar moet elke poster zich aan houden. Mod.

Lodewijk op 25-08-2017 14:49

"Marcron verdubbelt straffen op racisme en discriminatie in niet-openbare gesprekken"  https://joop.bnnvara.nl/nieuws/marcron-verdubbelt-boetes-op-racisme-en-discriminatie-openbare-gesprekken

Zoals mijn moeder me vertelde hoe het was tijdens de bezetting van ons land door de Nazi's als je terecht iets critisch over die "moffen" wilde zeggen: "Voorzichtig met wat en waar je het zegt, de muren luisteren mee."

benkie op 25-08-2017 15:23

@Yerik op 25-08-2017 12:49

Er is momenteel veel gaande rondom de persoon Ronald Bernard. Ook zou hij zijn overleden, maar melde zelf op facebook dat het onzin is. Dat bericht van hem is helaas niet meer beschikbaar: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1793140890703954&id=100000241815348

Naar mijn weten zijn er 5 intervieuws van hem opgenomen, maar zeker niet met de tussenpose waarop wij ze te zien krijgen. Ik vezoek je de artikelen van martinvrijland.nl eens te lezen en ook de reacties daarop. Ook het artikel van ellaster.nl 'Op de bres voor klokkenluiders' is zeker interessant. Bepaal daaruit je eigen mening. Reacties kan ikzelf niet meer geven op de site van ellaster, daar ze mij geblokkeerd hebben. Het zet mij in ieder geval toch behoorlijk aan het denken betreffend de openheid en transparantie van deze site. Sterkte en veel leesplezier. Mvg 

Oma op 25-08-2017 16:16

Journalist veroordeeld vanwege ‘aanzetten tot haat tegen islam’?????

Hoe kun je nu veroordeeld worden om aan te zetten om een doctrine te haten? Dat is geen persoon, dat is een gedachtengoed dus er zijn dan ook geen slachtoffers, nog nooit heeft een woord iemand gedood...ik heb het récht en ben vrij om een gedachtengoed achterlijk te noemen én dat te uiten, dat de hele mensheid haat en oproept tot geweld, zelfs tot uitroeiing, toch? Waar blijven nu de duitsers die zo nationalistisch ingesteld zouden zijn? Waar blijft hun verzet tegen de onderwerping van dat middeleeuws zootje debielen die menen hier de boel te komen overnemen met medeplichtigheid van de politieke landverraders?

Het eerste dat moet gebeuren is dat de europeanen hun politiekers dwingen van richting te veranderen, desnoods met intimidaties en bedreigingen (want via gemanipuleerde verkiezingen lukt dat niet meer) om hun verloochening van en vernietigen van onze cultuur, beschaving te stoppen. De huidige pamperpolitiek is bezig met de genocide van haar eigen, autochtone bevolking en....die politieke misdadigers wéten dat maar al te goed! Ze horen voor een volksjury gesleept te worden wegens hoogverraad van hun eigen bevolking en oorlogsmisdaden tegen de mensheid!

Gelukkig bestaan websites zoals Xandernieuws nog, die de beerput telkens opengooien en aan het licht brengen wat wij niet mogen weten!

Bollie op 25-08-2017 17:19

Heel hoopgevend vind ik is dat er de laatste tijd aardig wat moslims tot geloof komen.

De man in het filmpje vertelt dat hij een moslim was, maar tot geloof is gekomen door de Koran te gaan lezen, waardoor hij juist nieuwsgierig werd naar wie Jezus is. Misschien moeten we dit filmpje massaal onder moslims verspreiden.... Veel moslims zien dat radicale gedoe helemaal niet zitten maar zoeken de waarheid.

Een idee?

https://www.youtube.com/watch?v=WZZjtbHaAyc

Dasteve op 25-08-2017 17:30

 

U post onder een Proxy ,bekende poster onder een andere naam ? Mod.

Tom op 25-08-2017 17:32

Oma op 25-08-2017 16:16

U commentaren (ook de voorgaande) zijn zeer treffend, ik ben het er volledig mee eens !

Tom Hendrix op 25-08-2017 18:25

@ Oma: 16.16. uur. Dat heeft U prima verwoord.

Infidel4U op 25-08-2017 18:30

@ Oma, ik denk dat de Duitsers al ruim voorzien zijn van het 'knuffelhormoon' oxytocine. Via chemtrails, wie weet. Wat kun je anders verwachten in een land dat door ex-Stasi agenten word gerund? En ze hebben haar zélf herkozen... Nee, de Duitsers zijn banger voor het verleden dan voor de tirannie van het heden...

Yerik op 25-08-2017 18:33

@ benkie op 25-08-2017 15:23. Heb enige tijd gekeken op martinvrijland.nl. Ik kende die pagina niet. Mijn eerste indrukken zijn dat er erg veel tijd besteed is om op alle mogelijke wijze Ronald Bernard onderuit te halen en persoonlijk af te breken. Dit laatste is verdacht. Men dient zich hierbij ook de vraag te stellen, dat als Ronals Bernard een fantast zou zijn, waarom martinvrijland.nl dan zo ontzettend veel tijd en schrijfwerk aan een fantast besteed. Doorredenerend daarop, zou je twijfelachtige linken bij de laatste (martinvrijland.nl) kunnen veronderstellen. Hoe ook, noch voor het één, noch voor het ander heb ik bewijs. Ik ga vanzelfsprekend niet al het daar beweerde minutieus nalopen, maar ga naast de inhoud ook af op de schrijfstijl van martinvrijland.nl, dewelke mij overkomt als ruim onvoldoende tot slecht (4 - 3), dus ver beneden het gemiddelde. Als met al staan de beweringen van Ronald Bernard bovenaan.

Rienus op 25-08-2017 19:27

Het is in een sneltreinvaart de verkeerde kant op aan het gaan. https://ejbron.wordpress.com/2015/11/01/de-moskeeen-zijn-onze-kazernes-zei-recep-tayyip-erdogan/

En maar zeuren over Trump, ondertussen worden we onder onze neus belazerd door politici die wij kiezen.

https://www.nieuwskoerier.nl/news/173500-ecb-onderzoekt-mogelijkheid-om-spaartegoeden-te-bevriezen-bij-een-bankrun

Dus bereid u voor op een teruggang in heschavijd, als u het al overleeft.

benkie op 25-08-2017 20:50

Verwijderd, geen reacties van andere sites hier plaatsen. Mod.

wardje op 25-08-2017 21:20

"Moskeeën zijn kazernes""Hun minaretten bajonnetten" enz.  zijn regels van een bekend gedicht, voor de citering waarvan Erdogan indertijd in de gevangenis heeft moeten zitten.  Hij had het niet zelf verzonnen. Inderdaad was wel duidelijk met welke bedoeling hij het verboden gedicht aanhaalde. @ Rienus op 25-8 19:27

benkie op 25-08-2017 21:36

@Oma op 25-08-2017 16:16

Mooi verwoord Oma. Wat mij betreft wordt u dan de voorzitter(ster) van deze volksjury en zal ik de bevoorrading van ruim voldoende pek en veren op mij nemen. Maar ben ervan overtuigd dat de volksjury met een gepaste straf zal komen die deze misselijkmakende zielloze psychopaten verdienen.

wardje op 25-08-2017 21:41

@Bollie op 25-08-2017 17:19. Uitstekend idee, in ieder geval om zijn argumenten van buiten te leren en ze persoonlijk aan moslims voor te leggen.  De meesten zitten zo stevig in hun dwaalleer verankerd dat daarin alleen door persoonlijke invloed iets los te wrikken valt. Niet zonder hulp van boven natuurlijk. Redetwisten is meestal alleen zinnig met joden, bij wie dat een traditie is. Bij anderen: een dispuut gewonnen en de christen is uit de gratie. Dank voor de posting van de link, ik had al andere filmpjes van dezelfde Joseph gezien, maar deze is zeer indrukwekkend en overtuigend.  ---  

https://www.youtube.com/watch?v=WZZjtbHaAyc

Pagina12
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl