HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Duitse Politie Vakbond: We hebben de controle over het land verloren

Britse en Russische experts: EU-landen onderschatten het gevaar van massa immigratie, al 40.000 getrainde terroristen in Europa, binnenkort 100.000 – Buitenlandexpert: ‘Tal van toekomstige bloedige aanslagen zullen als chantagemiddel worden gebruikt om Europese volken te onderwerpen aan islam’

(3)

Het hoofd van de Duitse Politie Vakbond (GdP) Oliver Manchow heeft afgelopen woensdag gewaarschuwd dat de criminaliteit door migranten dermate uit de hand loopt, dat de autoriteiten feitelijk de controle over het land hebben verloren. Ook wordt gewezen op nog een gevaar, namelijk aan islamisten verwante linkse radicalen, die Hamburg tijdens recent G20 top urenlang in een compleet slagveld veranderden, en dat terwijl er maar liefst 23.000 agenten waren ingezet. Malchow: ‘Maar meer hadden we er ook niet.’

 

Door jarenlange bezuinigingen is er een tekort van zeker 20.000 agenten in Duitsland, en dat terwijl alle vormen van criminaliteit sinds enkele jaren exploderen, vrijwel uitsluitend als gevolg van het toelaten van inmiddels zo’n 2 miljoen moslimmigranten.

Ook de Bond van Rechters luidde de noodklok: er zijn minimaal 2000 extra rechters nodig, want nu blijven ongelooflijk veel misdaden onbestraft. In 2015 moest al één derde van de 5 miljoen strafprocessen worden afgelast. Inmiddels worden jaarlijks vele tientallen zware misdadigers vrijgelaten omdat hun proces wettelijk te lang duurt. Daarnaast is de gerechtelijke macht ernstig overbelast door het gigantische aantal asielaanvragen dat moet worden beoordeeld.

‘Geen handelsbekwame staat meer’

‘Ik heb het gevoel dat de burger het steeds meer in de gaten krijgt, en aan de veiligheid van zijn land twijfelt,’ zei Manchow, tevens wijzende op de anarchistische chaos waar Hamburg tijdens de G20 top dankzij extreem gewelddadige linkse ‘Antifa’ groepen werd gestort. De politie kon daar ‘slechts’ 23.000 agenten inzetten, die urenlang niet in staat bleken om de rellen onder controle te krijgen.

De politie is anno 2017 niet of nauwelijks meer in staat om zich met ‘gewone’ vormen van criminaliteit, zoals inbraken, bezig te houden – laat staan dat die misdrijven ooit worden opgelost. Hierdoor worden mensen in wier woning wordt ingebroken tweemaal het slachtoffer: eerst van de dief of dieven, daarna van de overheid. ‘Dat is geen handelsbekwame staat,’ concludeert de Vakbond chef. Oftewel: de Duitse overheid heeft de controle over het land verloren. (1)

Binnenkort 100.000 getrainde terroristen in Europa

En dit is nog maar het begin. Volgens experts van de in Londen gevestigde European Council on Foreign Relations (ECFR) en de Ruslandraad voor Internationale Zaken in Moskou onderschatten de EU-landen het gevaar van massa immigratie uit Noord Afrika en het Midden Oosten, en wordt genegeerd dat het aantal doden door islamitische aanslagen en misdaden in Europa snel toeneemt.

Terwijl Brussel in slaafse navolging van Washington onterecht Rusland als de grote vijand neerzet, wordt onze samenleving in snel tempo ondermijnd door de islam, en vooral door de inmiddels al 40.000 door oorlog getrainde moslimterroristen die vermomd als ‘vluchteling’ naar Europa zijn gekomen. Gezien de fors stijgende aantallen migranten die dankzij Europese hulpmensensmokkelorganisaties dit jaar in Italië aankomen, zal het aantal terroristen in Europa op korte termijn groeien naar 100.000. Alleen al in Groot Brittannië bevinden zich inmiddels 23.000 teruggekeerde Syriëgangers.

Buitenlandexpert Andrej Baklanow: ‘We zijn er getuige van wat slechts weinig terroristen nu al kunnen aanrichten. Wat kunnen we dan van 100.000 door oorlog ervaren mannen verwachten? Veel van hen zijn ouder dan 40 en al lang in terreurgroepen actief. Het is absoluut een illusie dat zij kunnen worden geïntegreerd in de samenleving.’

Aanslagen zullen voor islamisering worden gebruikt

We kunnen dan ook veel meer een veel ernstigere aanslagen verwachten, ook in Nederland, omdat onze ‘leiders’ nog steeds weigeren om de grenzen te sluiten, zelfs niet voor terugkerende jihadstrijders. Baklanow waarschuwt dat met de terreuroorlog die gaat komen gelijktijdig fase 2 van start zal gaan, en dat is de neutralisering van ‘gematigde’ imams en moskeeën en gedwongen islamisering van het autochtone volk. Tal van bloedige aanslagen zullen als chantagemiddel worden gebruikt om de Europese landen op hun knieën te dwingen voor de (Sharia) islam, precies zoals het in veel andere landen -zoals Afghanistan en Irak- is gegaan.

‘Europese veiligheidspolitici maken op dit moment fouten van strategische orde, vergelijkbaar met de verkeerde besluiten kort voor de Tweede Wereldoorlog,’ waarschuwt Baklanow. Ook toen weigerde Europa samen te werken met de Russen, en werkte men hier door massale ontkenning feitelijk willoos of juist gewillig mee aan de opkomst van het nazisme, een racistische en antisemitische haatideologie die in onze tijd zijn opvolger heeft in de islam.

Dat dit opnieuw op een drama voor onze landen gaat uitlopen, behoeft geen uitleg. Helaas hebben de Fransen en Nederlanders, en in september ongetwijfeld ook de Duitsers, hun wellicht laatste kans om via het stemhokje deze duistere toekomst nog te voorkomen, aan zich voorbij laten gaan. Vermoedelijk zullen we al binnen enkele jaren oogsten wat we hebben gezaaid, wat we hebben toegelaten, waar we ons als volk nog steeds massaal pertinent niet mee bezig willen houden. Ook in dat opzicht is dit een exacte herhaling van de jaren ’30.

 

Xander

(1) Anonymous
(2) Sputnik via Anonymous
(3) Afbeelding: JouWatch / https://www.flickr.com/photos/95213174@N08/34992701134 / WikiMedia Commons / Creative Commons Attribution-Share Alike 2.0 Generic

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum.

Reacties

Pagina12
A. Verlof op 06-08-2017 14:26

We moeten het westen verlaten.

Er is maar 1 land veilig,dat is Israel.

Veilig bij G-D,s volk,de Joden.

Mijn advies is ,ga net als ik veel op vakantie bij G-D,s volk.

Breekt de hel hier los, dan zitten we veilig onder de bescherming van G=D,s volk.

Als christenzionist,steun ik het Zionisme,en weet dat het dan veilig met mij afloopt.

23 September is een hoogtepunt in de mensheid, dan wordt  G-D,s volk opgenomen met de opname,daar ben ik ook bij.

Zorg dat je bijtijds boekt naar Israel.,voordat het te laat is

Singleman op 06-08-2017 14:48

Anonymous vindt ik geen betrouwbare bron, maar kom, over het algemeen ben ik het wel met de topic ééns...

Bundy op 06-08-2017 14:53

Naar mate de tijd verstrijkt zal ook Nederland niet ontkomen aan deze ( geplande ) chaos .   De lezers van deze site ,die net als ondergetekende misschien ook om "politieke " redenen een gedecimeerde kennissenkring en of familie over hebben gehouden moeten bovenstaand artikel zien als de ultime bevestiging van hun gelijk .              Niet dat het daarom ging , maar wél om een volk dat ondanks de gitzwarte realiteit op straat als verdoofde schapen naar het NOS-journaal staart , de propaganda-kranten leest en in discussies hieruit citeert omdat daar immers de "waarheid "wordt gezegd .       Bovendien waren ze als de dood om voor niet-politiek correct of nazi te worden uitgemaakt , wat zijn de meeste  Hollanders toch dom c.q. gehersenspoeld  .

Buck op 06-08-2017 14:54

moderator,

laatste alinea "zaaien wat we geoogst hebben" moet zijn " oogsten wat we gezaaid hebben"

mvg

 

U heeft gelijk, word aangepast. Mod.

Een ander geluid op 06-08-2017 15:09

Het moet niet gekker worden;

Europese veiligheidspolitici maken op dit moment fouten van strategische orde, vergelijkbaar met de verkeerde besluiten kort voor de Tweede Wereldoorlog,’ waarschuwt Baklanow. Ook toen weigerde Europa samen te werken met de Russen, en werkte men hier door massale ontkenning feitelijk willoos of juist gewillig mee aan de opkomst van het nazisme

Op welke planeet leeft Andrej Baklanov ???

Vóór WO II was in de USSR massamoordenaar Stalin aan de macht, die in gruwelijkheid en in bloeddorst zelfs Hitler overtrof. Een detail dat Baklanov gemakshalve over het hoofd ziet. 

De reden, dat de niet-fascistische landen in Europa geen zaken met Stalin wilden doen, was omdat ze de USSR als een even grote bedreiging zagen als Hitler-Duitsland. 

Singleman op 06-08-2017 15:16
Een ander geluid op 06-08-2017 15:20

Dat we met de islam het paard van Troje binnen gehaald hebben is duidelijk. 

Mocht het hier geschetste horrorscenario werkelijkheid worden, dan geloof ik niet dat de Europese volken op hun knieën zullen gaan voor de islam. De Liberaal-progressief-linkse partijen en politici uiteraard wel, maar te voorzien is dat die partijen net zo'n electorale dreun krijgen als de PvdA in 2017. Populistisch rechts zal dan orde op zaken gaan stellen en anders de straat. In dat geval zal het met het rode fscisme en de islam net zo aflopen als met het Nazisme. 

Singleman op 06-08-2017 15:21

Wisten jullie dat Anonymous de Arabische lente hebben gesteund?

positivo op 06-08-2017 15:53

Eigenlijk is het heel gemakkelijk om deze waanzin te stoppen, iedereen stopt met belastingen en zorgpremies te betalen.

kijken hoelang de roverheid en de eu het volhoud.

A. Verlof op 06-08-2017 16:11

Hier zien we een voorproefje wat zich in het Westen afspeelt,en steeds verder gaat.

Volgens de Linkse politici zijn dit allemaal academici -en hoger opgelieden.

https://www.youtube.com/watch?v=1xxot2ynmDQ

Vraag me af wat de Linkse politici dan  verwachten van het tuig uit die landen.

Tom Hendrix op 06-08-2017 16:55

@Bundy: 14.53. uur. Met U eens. En ten opzichte van madam Merkel; die heeft "bloed aan haar handen", net als het partijkartel in Europa, in hun hoofdkwartier te Brussel. En weet U wat, als de pleuris uitbreekt zijn Merkel en de politieke elite al met het vliegtuig vertrokken, en de Europese bevolking mag het dan zelf uitvechten. Ik hoop enkel nog maar op de komst van Christus, mijn vertrouwen in de politiek en de mensheid, heb ik helaas verloren.

Stan op 06-08-2017 17:46

https://www.youtube.com/watch?v=XcjcpKY0hpo

Spyfromthesky op 06-08-2017 18:03

@ A. Verlof. Ik zou toch voorzichtig zijn in je uitgesproken meningen en berichten. Het is goed om oog voor Israël te hebben, maar maak je geen te grote voorstelling van 23-09-2017. Ik heb op het geloofsforum al geschreven en beschreven waarom dat dit ook een normale datum is, tenzij....... Maar dit tenzij weten wij niet precies op het. Dag en uur is aan ons niet gegeven.

Voorts is het een vreemde gedachten om alleen in Israël dan een opname te verwachten. Weet wel dat in mijn ogen vanaf deze tijd een verschrikkelijke tijd aanbreekt voor Israël en voor degene die achterblijven.

Voorts moeten wij de werken van de boze en dat is de islam, de koran openstellen en daar waar nodg moeten wij de politiek ervan overtuigen dat dit geen religie is, maar een oorlogzuchtig regime qua structuur en onderwerping. En helaas is in Duitsland het zo erg dat in de media altijd eerste gedacht wordt aan "niet terroristen", maar aan andere dingen.

Er is op dit gebied nog steeds veel mis in Duitsland. Want net als in het tijdperk van Hitler, is het ook nu zo in Duitsland. Hoe groter de leugen (ontkennen van aanslagen, de islam enz.), hoe meer mensen dit geloven.

Een groot deel van de Duitse bevolking durft er niet via internet over te schrijven, te denken enz. Ze zitten nog vaak vast in oude romeinse culten die de vieren. Het getuigt erg van dit zeer rooms Katholieke land dat ze heel veel dingen (feest) vieren.

Er heerst daar nog steeds een oude romeinse cult-gode gedoe.

Spyfromthesky

Qromwel op 06-08-2017 18:12

Buck op 06-08-2017 14:54: Het was bedoeld om te kijken of we opleteen.

Qromwel op 06-08-2017 18:15

A. Verlof op 06-08-2017 14:26: Vindt u niet dat het tijd wordt de Bijbel goed te lezen? U heeft nog steeds mijn vraag niet beantwoord.

maria op 06-08-2017 18:22

A verlof op 14.26

Er zal inderdaad wel ets gebeuren op 23 september, maar de opname van Israel zeker niet, zij moeten helaas door de verdrukking

Marinus Ferdinand op 06-08-2017 18:22

@Een ander geluid

Als Hitler niet over ons heen was gelopen, dan hadden de Russen het gedaan.

Wat betreft "orde op zaken stellen": als het hier fout gaat, en we doen niks (en we kunnen niks) dan vegen de Russen de zaak schoon: weg bestuurselite , weg islam...  Daarom moeten we het, hoe dramatisch ook, van Poetin en Trump hebben. Reactie s.v.p. 

P.S. Ik heb bovengenoemd scenario gelezen bij een reactie op een artikel van Elsevier. die stelt dat het scenario al gaande is....

Qvic op 06-08-2017 18:23

Dit is al veel langer bekent bij het gewone volk, maar de echte grote vijand van de autochtonen bevolking zijn nog steeds diegene die deze massa moslim immigrantenstromen blijven knuffelen. En ze blijven die moslimimmigranten verwelkomen als of zij hun verloren gewaande kinderen zijn en die ze in alles wat zij uithalen in onze landen goed praten. Als of het enkel kwajongensstreken zijn. Maar O, wee als die moslimknuffelaars kritiek krijgen over hun handelwijzen. Dan zijn de rapen gaar en worden de wijze woorden van de gewone bevolking in een kwaad daglicht gesteld en worden zij van alles en nog wat vals beschuldigd door die moslimknuffelaars, maar worden ook door de overheid geringoord als staatsgevaarlijk. De moslims krijgen door die moslimknuffelaars en de overheid overal voorrang op de autochtonen bevolking en alles wordt gratis voor de moslims verzorgd. Niets is te dol voor die moslimknuffelaars. Dat zij hoog verraad continu plegen en de economie van het land laten imploderen zien of begrijpen zij niet door hun blinde grootheidswaanzin. Hun confronteren met op de feiten en gevolgen van hun handelwijzen te wijze, slaan zij constant in de wind en breken elke discussie af met stopwoordjes als nazi of islamofoob of iets degelijks. Zij weten dat zij geen enkel discussie kunnen winnen op echte feiten en kunnen ook niet uitleggen waarom zij zo handelen tegen hun eigen mede autochtonen bevolking. Ik heb mij altijd afgevraagd van waarom moet een de huidige welvaart vernietigd worden? De gewone bevolking verliest dan alles en maar een heel klein select groepje haalt hier enorme winst uit. Dus waarom moet dan de bevolking hun eigen welvaart  en vrijheden opofferen voor die gladde praatjes van dat selecte groepje mensen. het wordt tijd dat de gewone bevolking deze moslimknuffelaars buitenspel zetten en dan pas kunnen we het gespuis moslims aanpakken.

Want die moslims zijn niet zo overweldigend als zij geen back-up meer hebben die hun constant een hand boven het hoofd houden.  

vlokje op 06-08-2017 18:25
A. Verlof op 06-08-2017 14:26

23 September is een hoogtepunt in de mensheid, dan wordt  G-D,s volk opgenomen met de opname,daar ben ik ook bij. Zorg dat je bijtijds boekt naar Israel.,voordat het te laat is

ik dacht dat de arme man makkelijker in het koninkrijk kon komen dan de rijke, en nu hoor ik dat ik een ticket naar israel moet kopen, zit in de bijstand waar moet ik dat van betalen?

Qromwel op 06-08-2017 18:40

Een ander geluid op 06-08-2017 15:09: Zoekterm:'Verdrag van Rapallo'. 

Noorderlicht op 06-08-2017 19:20

@Singleman op 06-08-2017 15:21

Heb wel eens gelezen dat Anonymous is opgezet door de CIA, dus het zou mij niets verbazen.

A. Verlof op 06-08-2017 19:42

http://www.dagelijksestandaard.nl/2017/08/we-worden-opgelicht-minder-dan-twee-procent-van-bootmigranten-komt-uit-landen-waar-oorlog-is/

Om even een indruk te krijgen van de aantallen/procenten van de wat men noemt vluchtelingen.

A. Verlof op 06-08-2017 19:47

Volgens dit bericht heeft Merkel nu spijt  gekregenvan het binnenlaten van de asielzoekers...

http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=155700

 

‘Germany is a Mess’ Merkel tells Trump she Regrets opening borders to migrants.

Yerik op 06-08-2017 19:55

@ A. Verlof op 14.26. Indien niet uitkomt wat jij daar hebt geschreven, heb je jezelf ontmaskerd als vals profeet, als leugenaar. Gelet al hetgeen jij in het verleden geschreven hebt en ik met jou, wil ik echter voor jou verzachtend zijn en jouw aanmerken als iemand die met goede bedoelingen op ernstige wijze dwalend is. Maar... we zullen 23 September afwachten. Wie weet ben ik een ongelovige. 

Singleman op 06-08-2017 20:20

Noorderlicht, ik heb wel op het internet gelezen dat IS door de CIA is geinstalleerd, maar het is wel de zuiverste vorm van islam, dus dat denk ik nu ook weer niet, ze hebben die wel gesteund met geld & wapens vanuit Amerika, dat wel, maar ook vanuit de EU. Maar ik heb niets daarvan gevonden in verband met Anonymous, dat is daar meer linkse naiviteit die bij hen te parten speelt denk ik. Maar als je er bewijzen van hebt, post ze gerust?

Tom op 06-08-2017 20:23
Tom Hendrix op 06-08-2017 16:55 zei:

.....Ik hoop enkel nog maar op de komst van Christus, mijn vertrouwen in de politiek en de mensheid, heb ik helaas verloren.

 

Op Christus hopen of andere sprookjes  kun je vergeten die komt niet,we zullen het karwei zelf moeten klaren desnoods met de hooivork.

Singleman op 06-08-2017 20:30

Anonymous haalt site CIA offline... 11-02-12, 00.26u, "De site van de Amerikaanse geheime dienst CIA ligt sinds 3.10 uur ET plat. Hackerscollectief Anonymous zegt de site gehackt te hebben. Op Twitter klonk het via één van de accounts: "cia.gov DOWN. #UMAD?#Anonymous." en "We do it for the lulz" (we doen het om te lachen)." Dat is het tegenovergestelde dacht ik toch.... https://www.demorgen.be/technologie/anonymous-haalt-site-cia-offline-bbd38040/ "Het hacken van de CIA-site is één van de vele geslaagde hackpogingen van Anonymous de laatste weken. Eerder lukte het al bij de sites van de FBI, Scotland Yard, het Griekse ministerie van Justitie, de Amerikaanse zender CBS en muziekbedrijf Warner Music. Ook de Poolse overheid werd aangevallen omdat daar een wetsvoorstel voor internetcensuur werd ingediend."

henk Boskamp op 06-08-2017 20:34

A. Verlof op 06-08-2017 14:26

Te zwak om te vechten, te bang om te sterven... 

Met zoon instelling kom je er nooit... ook in Israël niet.

je kan voor of tegen Israël zijn, maar ook in Israël moeten ze je niet met zoon zwakke instelling.

Je kan de joden veel kwalijk nemen maar één ding waar het ze absoluut niet op kan betrappen is hun wil om zichzelf te verdedigen. Die wil ontbreekt bij jou blijkbaar volledig. In plaats van te vechten als een leeuw, sterf jij liever op je knieën. 

Denk je echt dat Israël zo groot had kunnen worden bedelaars binnen te halen? Nee.. Israël is groot geworden doordat de bevokling achter Israël staat.

Uw oproep tot vluchten naar Israël voor 'de grote opname' is simpelweg belachelijk.

Christenen die goed leven komen uiteindelijk toch ook bij God terrecht? In plaats van te vluchten zou je je ook in kunnen zetten om je buren te beschermen... Nee, u kiest er voor om te vluchten, naar een ander geloof... Ik snap dat niet.

Juist waar Israël er voor kiest om achter haar standpunten gaan staan doe jij dat niet...

Waar ik respect heb voor Israël, heb ik dat niet voor jou.

Lars030 op 06-08-2017 20:35

@ Qvic op 06-08-2017 18:23

"Het wordt tijd dat de gewone bevolking de moslimknuffelaars buitenspel zet en dan pas kunnen we die teroristische moslims aanpakken. Want die moslims zijn niet zo overweldigend als zij geen back-up meer hebben die hun constant een hand boven het hoofd houden."

Spijker op z'n kop! Zo moet het inderdaad gebeuren, 100% mee eens. Eerst de faciliteerders aanpakken, daarna de uitvoerders. C'est ça!

jpgleiden op 06-08-2017 20:47

Overstromingen, hittegolven, watertekort en vervuiling nemen momenteel in rap tempo toe. Voeg nog wat terrorisme erbij wat aanstaande is, en eindtijdscenario is daar....het laatste blaadje valt spoedig van de boom. 

Ad op 06-08-2017 21:01

A. Verlof op 06-08-2017 16:11

Ik ben benieuwd hoe lang de weigeraar het volhoud.

Anna op 06-08-2017 21:12

 A Verlof 14.26 uur

U denkt wel erg simpel over het complexe wereld gebeuren.... Als het zo is wat u beschrijft dan zou er geen vliegticket voor Israël meer verkrijgbaar zijn.......Als u zo zeker bent van uw uitspraken dan heeft u vast een enkele reis  geboekt.......

 U schrijft ook; "  We moeten het westen verlaten" en  volgens u naar Israël gaan. Ik ben het met u eens dat Israël het brandpunt van de wereld is maar er zijn nog veel te veel onvervulde profetieën om daar nu op dit moment grote veranderingen / wonderen te verwachten......En bovendien; God heeft ons hier in Nedeland geboren laten worden en daarom moeten wij hier op onze post blijven..... U bent hier op uw post!!! U bent " het zout der aarde" ( als u begrijpt wat ik bedoel....) 

Het is inderdaad een opmerkeliijke  datum in september maar er staat geschreven van de ure of tijd weet niemand.... en daar houd ik me aan vast.......Het is wel een wonder dat God na zoveel eeuwen het " uitspansel" gepaard gaande met de Joodse feestdagen in Zijn Hand houdt, maar meer is het ook niet.... Hij laat zien dat Hij de wereld regeert en tegelijkertijd laat hij ons zien dat hij ook de hemel met het zijn planeten en sterren in zijn hand houdt......... En straks zal de hemel uit zijn koers geraken  en zal,het uitspansel als een boek worden opgerold...... ( Opb 6) ......Wij zijn in Gods hand maar een stofje aan de weegschaal........ ..

Als ik uw betoog goed lees probeert u te vluchten ( naar Israël nog wel ) voor Gods oordelen, dat zal niet gaan ; voor Gods oordelen is niet te vluchten..... ze komen overal....... ook in Israël.......vluchten kan niet, hebt u Zacharia 14 wel eens gelezen.....Rijken die bunkers gebouwd hebben zullen het ook niet overleven en men zal roepen bergen valt op ons en heuvels bedek ons....... Maar wij Christenen zouden beter moeten weten......... wij/ U bent geborgen als u de Here Jezus volgt en erkent als uw Mideelaar..... waar u ook op de wereld bent.... dan bent u veilig.....zowel in leven en in sterven......

Bovendien zou u als Christen moeten weten dat niet " de hel losbreekt" maar dat Gods oordelen over de wereld zullen gaan en dat is heel wat anders dan de hel losbreken.... U kunt weten uit de Bijbel Dat zelfs eenderde van de mensheid getroffen zal worden.... en daar is geen ontkomen  aan.... Gods doel is de komst van zijn Zoon als Koning naar deze wereld Opdat de hele wereld zal weten dat Hij God is.    En niemand anders de eer de lof en de aanbidding toekomt......Dat  zal inderdaad in Jeruzalem gebeuren maar daarvoor zal eerst de hele wereld geoordeeld worden......... en vlak voordat Jezus terug komt zullen de dan levenden " in een punt des tijds " een ander lichaam ontvangen en hem tegemoed gaan in de lucht....... en de graven van hen die in Christus ontslapen zijn zullen open gaan ( dit is de eerste opstanding) en zij zullen ook Christus verwelkomen......... Dit zal op het uiterste punt zijn, vlak voor de terug komst van Jezus.......    Jezus hij, zal vanuit Jeruzalem regeren, en dan zal ieder volk moeten opgaan naar Jeruzalem om met Jezus de Koning Loofhutten feest te vieren. De Satan zal dan gebonden zijn.....Dus de oordelen ontlopen is onmogelijk......( ik weet dat hier verschillende visie' s over zijn maar dat lees ik in de Bijbel. Er is geen enkele aanwijzing voor privileges van Christenen tav de Joden, we zijn immers allen van dezelfde lap gescheurd!!) 

Ik wens u een hele goede tijd in Israël.  Ik ken het land heel goed en ik begrijp uw enthousiasme maar ik herken dit absoluut niet......... Het is on Bijbels en wees voorzichtig met wat  u zegt, het land en volk van  Israël en de Bijbel komen  toch al zoveel onnodig  in diskrediet ...Ook ik kom vaak in Israël wel vier keer per jaar en ik leer daar iedere keer weer nieuwe Bijbelse dingen.....maar steeds meer ga ik de gecomplicieerdheid van zowel,  politiek, geografisch, volkeren kundig,  en Bijbels gebeuren van en in Israël zien............Hierdoor krijg ik steeds meer bewondering voor onze Grote God met zijn geweldige Heilsplan voor de totale mensheid......... En ook de zorg voor ons niet joden Christenen, hoe wij als medeburgers  en medeerfgenamen  geënt mogen zijn op de edele olijfboom.... Ik wens u Gods......Shalom en een goede tijd in Israël ( met een retourtje) ! 

Dit artikel is wel een symptoom van en een heen wijzing  naar de eindtijd........ 

kruisridder op 06-08-2017 21:14

Daarom ben ik voor vrije vuurwapenbezit voor de autochtone burger die verschoond is gebleven van de criminaliteit. Om zichzelf te kunnen verdedigen naar het model van de Amerikaanse wapenwetten.

Marinus Ferdinand op 06-08-2017 21:58

Minder dan twee procent van de bootmigranten komen uit oorlogsgebied, haha.... Ja, als je je zo laat belazeren dan raak ik ook de controle kwijt! Wat een sof!!!!!!!!!!

Marinus Ferdinand op 06-08-2017 22:00

Heeft Merkel spijt. Ze is verantwoordelijk: dus... aftreden!!!!

Een ander geluid op 06-08-2017 22:22

Qromwel op 06-08-2017 18:40

Zoekterm:'Verdrag van Rapallo

Hartelijk dank !!! Chapeau !!!

Ik neem aan dat u het Verdrag van 1922 bedoeld;

Verdrag tussen Weimar Republiek Duitsland en de USSR, waar in een geheime Annex was opgenomen dat Duitsland in de USSR militaire trainingen mocht houden, wapenfabrieken mocht aanhouden en wapentuig mocht uitproberen / ontwikkelen op voorwaarde dat Duitsland haar technische kennis zou delen met de USSR. Hiermee gaf de USSR aan Duitsland de gelegenheid om in het geheim een aantal bepalingen van het Verdrag van Versailles (waarin dit verboden was) te ontduiken. 

https://nl.wikipedia.org/wiki/Verdrag_van_Rapallo_(1922)

Dat bevestigd nogmaals dat Andrej Baklanov gigantisch uit zijn nek........ kletst. Sinds 1922 hadden de USSR en Duitsland geheime afspraken en goede betrekkingen. Uiteindelijk resulterend in het Molotov-Ribbentrop pact van 1939. 

Geeft ook aan dat Stalin een dubbele agenda had. Daarnaast wilde de USSR de schulden van Tsaristisch Rusland niet terug betalen aan het westen.

Een ander geluid op 06-08-2017 22:28

A. Verlof op 06-08-2017 19:47

Volgens dit bericht heeft Merkel nu spijt  gekregenvan het binnenlaten van de asielzoekers...

Ik geloof niet dat Merkel deze emotie bezit. Die troela zit gewoon te zweten over haar herverkiezing dit jaar. Voorlopig blijft zij vliegtuigladingen vol met migranten ophalen in Turkije, Griekenland en Italië. Dat geeft niet veel blijk van spijt. Zodra ze weer herkozen is, geeft ze weer gelijk vol gas om Duitsland en Europa in het verderf te storten. 

Een ander geluid op 06-08-2017 22:47

Marinus Ferdinand op 06-08-2017 18:22

Wat betreft "orde op zaken stellen": als het hier fout gaat, en we doen niks (en we kunnen niks) dan vegen de Russen de zaak schoon: weg bestuurselite , weg islam... Daarom moeten we het, hoe dramatisch ook, van Poetin en Trump hebben. Reactie s.v.p. 

Ik geloof niet zo in die helpende hand van Poetin. De man bezit geen empathie, gaat over lijken en streeft alléén zijn eigen doelen na. Een van die doelen is een veiligheidszone om Rusland, bestaande uit een gordel van vazalstaten. Restauratie USSR. Nog mooier is de pacificatie van Europa, dan heeft hij een veiligheidszone tot de Noordzee, Atlantische Oceaan en Middellandse Zee.

Als we hem uitnodigen om "de zaak schoon te vegen" dan zal hij zeker met onze elite afrekenen. Of dat ook met de islam gebeurt is afwachten. In de Russische deelrepubliek Tsjetsjenië mag Kadyrov gewoon de sharia invoeren en de islamkaart spelen. Hij zal dus bekijken hoe hij Europa het beste naar zijn pijpen kan laten dansen. Als dat beter kan zonder islam, dan gaat hij dat regelen. Als het beter kan met islam, dan gaat hij dat ook regelen. Het doel heiligt het middel bij Poetin. Verwacht niet teveel principes ! Ik vrees dus dat het middel erger is dan de kwaal !!!

By the way; de laatste keer dat Rusland een deel van Europa kwam schoonvegen (van het Nazisme) zijn ze gelijk maar 45 jaar gebleven................

Trump zegt heel terecht dat Europa eindelijk eens zijn eigen boontjes moet doppen. Als Europa dan ook nog eens de knip niet wil trekken voor de eigen veiligheid en tegen het advies van Trump de grenzen wagenwijd open houdt voor alle migranten, dan hoeft u ook niet teveel te verwachten van "Mr. America first".

Qromwel op 07-08-2017 00:06

Een ander geluid op 06-08-2017 22:22: Inderdaad. Dat betrof wel de Reichswehr. Hitler richtte in 1935 de Wehrmacht op, waarvan de Luftwaffe een onderdeel was. Ik heb ooit gelezen dat die in de Sovjet Unie oefende, maar kan op internet daar niets over vinden. Vreemd..... Wel dat zij bombardeerden in Spanje aan de kant van Franco. (In het Reina Sophia in Madrid o.a. foto's gezien van Sovjet tanks die aan de kant van de Republikeinen vochten) En nu heet het Bundeswehr

mientjei op 07-08-2017 00:45

Vaak worden we vergeleken met Amerika, merk ik op, waar iedereen welkom is en ze naast elkaar leven.

maar in Europa is een autochtone bevolking aanwezig met hele eigen normen en waarden, 

en dat moet zo blijven, want ze zijn prachtig. Een beetje import is leuk, maar een minderheid worden in je eigen land

is een nachtmerrie scenario. Nederland hebben we niet kado gekregen, het is deels gewonnen op de zee door heel hard werk

en we geven dit niet zomaar weg al zijn er een miljoen allochtonenknuffelaars en blanke zelfhaters

Bundy op 07-08-2017 00:57

@Tom Hendrix op 06-08-2017 16:55

Dank voor uw antwoord aan mij , laat @ Tom maar praten .  Ik wacht ook op de grote opname , alleen die datum van 23 Sept a.s begint net zo iets te worden als  21-12-2012 toen er ook niets gebeurde .   

dimitri op 07-08-2017 01:04

En al die motor bendes in Duitsland en Nederland,die laten zich toch niet bekeren tot de islam!Die gaan toch helpen en vechten voor hun land,Duitsland of Nederland of welk Europees land men ook wil innemen met  islam geweld.Ik verwacht niet anders,dan dat die stoere motor rijders,keihard terug zullen slaan, waar die salafisten of wahabisten ook zitten.En niet alleen zij,maar duizenden jongeren,ook moslims,die zullen nooit dit leventje wat we nu allemaal leiden van zich of ons laten afpakken,door gestoorde godsdienst waanzinnigen!Ik denk,dat jong en oud met man en macht zich zullen verdedigen met alles wat men heeft.En geloof mij maar,genoeg is genoeg,snap Duitsland dan ook niet,aanpakken,die  agressieve moslims,die ons willen dwingen voor hun god te buigen,ons dwingen om naar vrijdag gebed gaan,enz.

Niks ervan,wegwezen! En verander ook  die grondwetten,of sommige regels daarvan,die tegen ons werken!want wij snijden in onze eigen vingers.En ik vind ook dat wij het rijke westen dat continent  Afrika moeten helpen,waar de meeste vandaan komen..met al wat wij kunnen,kennis en geld,dat wij moeten proberen,met die Afrikanen,om dat continent weer vruchtbaar maken,hun economieën gaan helpen en versterken,en daar waar geen water is om de grond vruchtbaar te maken,water daar naar toe leiden!!,olie pijpleidingen kunnen ze maken,of gas leidingen,nou nu waterleidingen,kilometers,want het land moet weer vruchtbaar worden!,En met die zon en zonnepanelen kan je toveren!

Zodat alles weer in Afrika gaat draaien,zodat men weer banen kunnen creëeren,mannen en vrouwen weer werk hebben,en geld,want daarom komen de meeste naar Europa,omdat daar niks meer groeid.Ik denk met onze technologie en  kennis,wij dat land  weer vruchtbaar kunnen maken,iedereen daar in Afrika moeten helpen,Zet grote projecten op,praat met die regeringen,het is ook in hun belang!Want al die miljarden die we uitgeven,om die lui proberen tegen te houden,zoals al die grenzen in de gaten houden,het personeel dat je daarvoor nodig hebt etc.

Pomp dat geld,die miljarden in Afrika,maar nu  goed!Er zijn nu ook bij ons generaties die zo slim en goed zijn,dat moet je gewoon gebruiken,in die hele opzet.Kan niet is dood,als wij dit gaan doen,en die zogenaamde oorlogsvluchtelingen horen dat,wil men terug,want als er weer banen komen,en geld word er verdiend,is veeeel beter,dan eenzaam in je uppie,ergens op een kamertje,je de pleuris werken,geld opsturen naar je familie, dat je hebt verdiend ,alleen jij ziet ze niet echt genieten,want jij zit hier en Hullie daar.Wij in Nederland en Europa,zijn zover met techniek,dat het mogelijk moet zijn,om dat continent weer economisch te laten groeien,weer te laten draaien,zodat men niet weg moet,naar een ander land voor banen en geld.Nou,dat zou toch mooi zijn,zal een paar jaar duren,maar laten we,of ze een begin maken,met projecten opzetten in die landen waar niks meer groeit.

mientjei op 07-08-2017 01:57

Hallo Dimitri  0104  helemaal met je eens   ik heb nog een tip voor Afrika,  de geiten in een omheining zetten en daar voeren,geiten vreten namelijk alles kaal, en binnen drie jaar leef je in een paradijs, groetjes

Marinus Ferdinand op 07-08-2017 08:28

@Een ander geluid

Poetin en Trump zijn natuurlijk geen softe jongens. Inderdaad zal Poetin niet "helpen" omdat hij ons zo lief vindt. Dat Trump vindt dat Europa op eigen benen moet staan, vind ik terecht. Toch zal het er wel op neer komen dat als het fout gaat hier dat de US, mbv UK, ons weer uit de rotzooi zal halen... 

Marinus Ferdinand op 07-08-2017 08:34

@ Dimitri 

Ik vind dat al die "motor bendes" zich nog aardig rustig houden. U heeft gelijk als u stelt dat onze eigen wetten tegen ons werken, en ik vind dat die rechters bij interpretatie van de wetten daar rekening mee moeten houden, want Recht is een bewegend, maatschappelijk fenomeen. Of die D66 vrienden dat doen, betwijfel ik. Darbij moeten de wetten ook worden gewijzigd.

Wat Afrika betreft. Ze hebben grondstoffen, natuurlijk hulpmiddelen, steun van Westerse know-how, en inmiddels veel eigen mensen die o.a. in Europa en Amerika zijn opgeleid. Ze zullen het toch een keer zelf moeten doen.

Qromwel op 07-08-2017 09:14

Yerik op 06-08-2017 19:55: Ik heb daar ook al eens op gewezen, maar geen reactie gekregen. Verder ben ik geen ongelovige, maar sta wel sceptisch tegenover veel beweringen.

maria op 07-08-2017 09:24

Al de goed bedoelde commentaren en opmerkingen op deze site werken helaas niets uit

De enige die de inmense problemen op deze aarde kan oplossen is God !

Hij gaat spoedig ingrijpen

Qromwel op 07-08-2017 10:27

dimitri op 07-08-2017 01:04: Bent u geïnteresseerd in de e-mail adressen van onze politici? Ik heb ze verzameld zoals het er op dit moment uitziet. Mocht er ooit een nieuw kabinet komen dan verandert dat natuurlijk. En ook na de Gemeenteraad verkiezingen volgend jaar. En in 2019 na de Provinciale Staten verkiezingen weer. Dus u kunt de dames en heren (en anderssoortige schepselen!) uw ideeën laten weten. Mogelijk ontroert uw idealisme hen.

Rom op 07-08-2017 10:45

Tot het Joodse volk zou ik zeggen/adviseren emigreer zo snel mogelijk naae Israel vlucht uit het Noorderland,want in het Westen gaat de zon onder!

Het gaat om Jerusalem.

Jean op 07-08-2017 10:55

Geachte trouwe lezers,

Wees er maar van overtuigd dat september een zwarte maand zal worden, het vuur zal ontstoken worden in Noord Korea en zal overslaan naar het westen, het westen zal datzelfde vuur ontsteken in Afrika lees: tegen de achterlijke terroristische perverse gewelddadige barbaarse smeerlapperij islam, met tot gevolg "de hele wereld staat in vuur en vlam" maar nu voor de laatste keer want niemand zal het overleven.

Willen wij deze ellende voorkomen en een veilige leefbare wereld nalaten aan onze kinderen en kleinkinderen dan zullen wij nu de stokers van dat vernietigend vuur moeten uitschakelen zodat ze hun geplande misdaad niet kunnen uitvoeren.

Wat Europa betreft: ze zitten soms samen zich vol te eten en te zuipen in die EU aquarium in Brussel en voor de rest liggen ze te parasiteren en het eigen volk te vernietigen en te vernederen.

Pagina12
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl