HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

China waarschuwt VS: Wij zullen aanval op Noord Korea tegenhouden

Analisten: Koreaanse situatie is net zo gevaarlijk als Cubaanse raketcrisis

 
China beschikt inmiddels over hypermodern materieel waarmee het de Amerikanen heel lastig kan worden gemaakt. (afbeelding: J-20 stealth gevechtsvliegtuig (2)).

China heeft de Verenigde Staten en Zuid Korea gewaarschuwd dat het niet zal toestaan dat met een militaire aanval zal worden geprobeerd om het Noord Koreaanse regime omver te werpen. ‘Wij zullen hen beletten dat te doen,’ aldus een officiële verklaring die werd gepubliceerd in de gezaghebbende staatskrant Global Times. Met andere woorden: dan wordt het oorlog. Tegelijkertijd hebben de Chinezen ook Noord Korea gewaarschuwd: als dat land als eerste de VS en/of Amerikaanse doelen aanvalt, zal China een Amerikaanse tegenaanval niet stoppen, en neutraal blijven.

 

Alle partijen blijven erop hameren dat een diplomatieke oplossing de voorkeur heeft, maar die komt steeds verder uit het zicht nu zowel de regering Trump als het regime van Kim Jong-un elkaar met steeds hardere taal bedreigen. Veel analisten denken dat Trump nu nauwelijks meer terug kan, en geen andere keus heeft dan Noord Korea aan te vallen, of dat nu morgen of pas over een jaar is.

Rakettesten en militaire oefeningen

Terwijl Noord Korea een volgende rakettest lijkt voor te bereiden, zijn Amerikaanse en Japanse troepen gisteren aan een 18 daagse oefening begonnen op het eiland Hokkaido. Daar nemen 3500 man aan deel, en wordt met ‘scherpe’ artillerie geschoten. Deze Northern Viper oefeningen worden regelmatig gehouden, en zouden geen rechtstreeks antwoord op de Noord Koreaanse spanningen zijn.

Op 21 augustus volgt een veel grotere, eveneens jaarlijks terugkerende oefening met Zuid Korea, genaamd Ulchi Freedom Guardian. Daar zullen tot 30.000 Amerikaanse soldaten aan deelnemen. Noord Korea beschouwt deze oefeningen als provocaties die een voorbereiding zouden zijn voor een militaire invasie.

Net zo gevaarlijk als Cubaanse raketcrisis

De Zuid Koreaanse Nationale Veiligheid Adviseur Chung Eui-yong heeft vandaag een 40 minuten durend telefoongesprek gevoerd met zijn Amerikaanse collega H.R. McMaster over de almaar gevaarlijker wordende situatie op het Koreaanse schiereiland. Analisten noemen het inmiddels een moderne versie van de Cubaanse raketcrisis uit het begin van de jaren ’60, die op een haartje na in een kernoorlog uitmondde.

 

Xander

(1) Zero Hedge
(2) Afbeelding: WikiMedia Commons /
Alert5
/ Creative Commons Attribution-Share Alike 4.0 International


Zie ook o.a.:

10-08: Grootste Britse kranten waarschuwen burgers voor kernoorlog
09-08: VN-sancties omzeild: Noord Korea en Iran sluiten militair samenwerkingsverdrag
30-07: ‘Pentagon bronnen: Trump beveelt binnen jaar militaire aanval op Noord Korea’
05-07: ‘VS, Rusland en China maken neutronenbommen klaar voor aanval op Noord Korea’
19-06: VS legt enorme voorraden aan voor aanstaande grote wereldcrisis
14-04: ‘VS bereidt preventieve aanval op Noord Korea voor en stuurt 50.000 man naar Syrië’
12-04: Noord Korea dreigt kernbom op Amerikaanse vlooteenheid te gooien
11-04: Mensheid stevent gestaag op nieuwe wereldoorlog af (/ China posteert 150.000 man aan grens met Noord Korea, dat opnieuw met kernoorlog dreigt na komst Amerikaanse marine)
13-03: US Navy Seals oefenen op uitschakelen Kim Jong-un in Noord Korea (/ F-35 stealth jagers gaan aanval op Noord Korea simuleren)
24-02: China dreigt met oorlog bij komst Amerikaanse vliegdekschip (/ Flashback: Ex-CIA remote viewers voorspelden Noord Koreaanse kernexplosie gevolgd door wereldoorlog)

2012:
14-02: Remote viewers: Alles verwoestende killshot zonnevlam nabij (/ Derde Wereldoorlog en einde beschaving begint met explosie Noord Koreaanse kernbom) 

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum.
Reacties

Pagina12
Singleman op 11-08-2017 15:47

Heel verstandig van China... iemand moet ze uit elkaar houden.

René van Zalk op 11-08-2017 16:35

Het is een Chineese krant die dit schrijft. In de engelse taal kun je lezen dat het speculaties zijn van deze krant. Het is dus niet de visie van het Chineese volk of de leiding van China.

Shalom uut Nunspeet.

Rick op 11-08-2017 16:59

En nu wachten op de false flag die een aanval 'gerechtigd' maakt.

Qromwel op 11-08-2017 17:05

Probeer het eens met een paleisrevolutie. Moet lukken, tenzij iedereen in het gezelschap van die Oen ook geschift is. Hij heerst door angst. Maar ook Hitler bleek kwetsbaar.

Qromwel op 11-08-2017 17:16

http://theduran.com/china-north-korea-unhappiest-allies/

http://theduran.com/china-warns-usa-try-to-overthrow-the-north-korean-regime-and-china-will-retaliate/

http://theduran.com/china-says-will-defend-north-korea-in-event-of-us-invasion/

http://theduran.com/trump-north-korea-us-military-locked-loaded/

http://theduran.com/exposing-msm-fake-news-chinas-korea-policy/

http://theduran.com/exposing-msm-fake-news-chinas-korea-policy/

http://theduran.com/breaking-uss-john-mccain-violates-chinese-sovereignty/

http://theduran.com/china-warns-us-on-north-korea/

Een ander geluid op 11-08-2017 17:18

Noord-Korea is de proxy staat van China en daarom moet China meer doen om NK in toom te houden !

Tot nu lijkt de Chinese houding richting NK, op de Russische houding richting de nucleaire ambities Iran; pappen en nathouden. Dreigen, veroordelen en alle partijen oproepen tot kalmte. Het helpt allemaal niets, zowel NK als Iran gaan rustig verder en trekken zich van niemand wat aan. Het is de vraag of Rusland en China zich ook werkelijk zorgen maken over de nucleaire ambities van hun beschermelingen. Zij hoeven zich hier geen zorgen over te maken. Op het wereldtoneel maken ze zich er vanaf met een toneelstukje en zo kopen Iran en NK kostbare tijd. Tijd, die in hun voordeel werkt en de wereld inmiddels voor voldongen feiten stelt. Obama heeft zich in ieder geval aan het lijntje laten houden en de presidenten vóór hem ook. Trump zit nu met die erfenis van niets doen.

Wat is wijsheid ??? Je kan zeggen; als de grootmachten kernwapens mogen hebben, dan mag iedereen ze hebben. Ik weet niet of we met die nucleaire vrijheid, blijheid een veiligere wereld krijgen. 

Ik vraag me overigens af, hoe Rusland en China zouden reageren als een land hen net zo onverbloemd zou bedreigen met kernaanvallen en een retoriek a la Pyongyang. Estland bijvoorbeeld zegt geen onvertogen woord tegen Rusland en Poetin begint al te stuiteren als er een paar Navo tanks in dat land rondrijden. Wat zou Poetin vinden en doen als de leider van Estland iedere week roept dat er een kernbommetje op St. Petersburg gegooid gaat worden en dat Rusland totaal vernietigd gaat worden. China krijgt al het schuim op de lippen als Taiwan hardop nadenkt over de mogelijkheid van 2 van elkaar onafhankelijke Chinese staten. Wat als Taipei als klap op de vuurpijl ook nog met grote frequentie gaat roepen dat de Volksrepubliek volledig vernietigd gaat worden. 

Gaan Rusland en China dan ook accepteren wat de USA van hen betreffende Noord-Korea moet accepteren ???

Qromwel op 11-08-2017 17:22

De B-1B Lancer blijkt beter geschikt te zijn voor strategische bombardementen dan de B-52. Of ze al op Guam staan weet ik nietGoogle B-1B.

Freddy op 11-08-2017 17:47

Gewoon wachten totdat Noord-Korea in de fout gaat en dan erop en erover.

Qromwel op 11-08-2017 17:55

René van Zalk op 11-08-2017 16:35: Op grond waarvan denkt u dat het Chinese volk een visie zou kunnen hebben?

jottum op 11-08-2017 18:05

Bestaat ook de mogelijkheid van een false flag retalliation: china en rusland hebben nog militair materiaal in motteballen en musea dat in noord-korea in gebruik is, en dat zij dus kunnen inzetten, pretederend dat het koreaanse wapens zijn, raketten afvuren op vs nu korea dat ook kan (en waar de halve wereld op hoopt sinds de irak-oorlog, afghanistan, libië, syrië etc.) en verder militaire deelname gewoon ontkennen en niet in oorlog zijn. Klinkt serieus als een film, maar ach, het conflict is dat eigenlijk ook.

vlokje op 11-08-2017 19:11

äls de lucht vol met stof en rook is van een atoom aanval, kunnen we de bijzonder gebeurtenissen in het heelal niet zien.

of misschien wat recht op ons af komt te versluieren, 

de wereldleidingen  toch al van de oude jongens krentebrood, ze kennen elkaar allemaal van de "kleuterschool"   ;-)

pure commedy dus, maar de gevaren en dreiging zijn wel echt en mogelijk

oorlog voeren om wat te versluieren, zo van als u nu links goed kijkt.......

(dan ziet u rechts niets)

Robie op 11-08-2017 19:29

@Een ander geluid op 11-08-2017 17:18

Verschil is er omdat de VS nogal vaak misbruik maken van sancties,zoals 2 x in en met Irak,en Lybie pas toen deze volledig waren uitgeput gingen zo over tot de aanval.

Sovjet-unie ondergingen veel vaak dreigingen zoals schijnaavallen op ze,elke week was het wel raak dat ze binnenvlogen,een vriend van me die zijn diensttijd bij de luchtafweer zat,zegt zelf dat ze 2 keer het vuur hebben geopend op een straaljager. 

ze mochten er niet over spreken toen,was alemaal geheim om de mensen niet ongerust ter maken.

waarom denk je dat ze tussen 1950 en 1970 onderj elke nieuwe flat ect bunkers bouwden,was niet omdat er te veel geld was of te weinig werk.

VS vloog zelf met kernwapens geladen bommenwerpers de Sovjet unie BINNEN !!

zijn zelf niet vies van om bondgenoten te bedreigen      https://www.theguardian.com/world/2006/sep/22/pakistan.usa  

Dus aan de eene kant doen ze heel aardig maar intussen heb je wel een mes in je rug.

De bedreigingen vanuit de VS zijn vele malen erger als wat andere landen doen,trouwens zou de Vs niet telkens vol op het orgel gaan was dat Noord-Korea probleem allang al opgelost zijn,laat de mensen zelf proefen van het kapitalisme en de boel stort vanzelf wel in.

sancties hebben nooit gewerkt

Als ik zo rondlees zijn ze nog heel ver van een werkzaam wapen,ze missen nog de techniek om zo een raket te stuuren,en hebben zelfs geen bom die ze er bovenop kunnen zetten.,ook duurt het maanden voor ze een enkel wapen kunnen opstellen.

Tabris op 11-08-2017 19:38

@Een ander geluid op 11-08-2017 17:18

Dat is pas een ander geluid dat logisch is!

Maitreya op 11-08-2017 19:46

Als het erop aankomt zijn China en Noord-Korea twee handen op een buik.

Alleen is China opportunistischer met zijn aanspraken op iedere vierkante meter grensgeval.

Terug naar het racisme.

Ivan Chapka op 11-08-2017 20:06

@Een ander geluid

Zou je is een keer een ander commentaar willen geven i.p.v het --- let op uw taalgebruik. Mod. Amerikanen en het bashen van de Russen?

Dit gaat helemaal niet over Rusland, dus waarom dus die onzinnige praat. Dat je de Russen haat is nu wel bekend. -- geen persoonlijke aanvallen. Mod.

Ikzelf heb jaren voor de Amerikanen in Frankfurt/Hanau gewerkt, daar heb ik dus de Amerikanen goed leren kennen, zowel in het goede als in het kwade. Moet ik daarom gaan generaliseren ?

En v.w.b. de Russen, die heb ik zelf ook goed leren kennen in Rusland zelf, en ik moet je zeggen, een vriendelijker en gastvrijer volk ben ik nog niet tegengekomen.

Dus stop met je vooroordelen, niet iedereen is hiervan gediend. B.t.w. mijn vrouw is Oekraïense dus die zou volgens jouw denkpatroon de Russen moeten haten. Niet dus, haar beste vrienden zijn Russen.

Qromwel op 11-08-2017 20:58

van Chapka op 11-08-2017 20:06: Het gaat niet om de volkeren, maar om de regimes. En wat die aan hun volkeren bekend laten worden. En wat niet.

René van Zalk op 11-08-2017 21:07

Qromwel op 11-08-2017 17:55

Ik schreef dat het niet de visie is van het Chinese volk.

Een ander geluid op 11-08-2017 21:15

Qromwel op 11-08-2017 17:05

U zegt:

Probeer het eens met een paleisrevolutie. Moet lukken, tenzij iedereen in het gezelschap van die Oen ook geschift is. Hij heerst door angst. 

Klopt ! Alleen de pest bij dit soort niets ontziende dictators is dat ze iedereen een kopje kleiner maken, die een bedreiging kan gaan vormen. Bijvoorbeeld dat Kim Jong-un zijn halfbroer laat vermoorden. Concurrenten worden gewoonweg opgeruimd. Dat is een continu proces. 

Een ander geluid op 11-08-2017 21:24

@ Robie op 11-08-2017 19:29

U zegt:

VS vloog zelf met kernwapens geladen bommenwerpers de Sovjet unie Binnen !!

Mijn reactie: Rusland doet dat nog steeds:

https://www.forbes.com/sites/anderscorr/2017/04/22/nuclear-capable-russian-bombers-fly-near-u-s-to-intimidate-america/#67ab88625ac9

U zegt:

sancties hebben nooit gewerkt

Door sancties zijn toch de apartheidsregimes in Rhodesië en Zuid-Afrika verdwenen. Daarnaast spreek je jezelf tegen:

U zegt: 

Verschil is er omdat de VS nogal vaak misbruik maken van sancties,zoals 2 x in en met Irak,en Lybie pas toen deze volledig waren uitgeput gingen zo over tot de aanval.

 

Elisabeth-Anna op 11-08-2017 21:29

Even off topic

http://nieuws.tpo.nl/2017/08/11/bondskanselier-angela-merkel-opvang-en-permanent-verblijf-aantal-vluchtelingen-verdubbelen/

Een ander geluid op 11-08-2017 22:05

Ivan Chapka (alias Jan met de pet) op 11-08-2017 20:06

Zo te zien is je reactie niet helemaal conform de regels van dit forum. 

Kritiek op Poetin en zijn beleid is niet gelijk aan "Russen haten". Bovendien is die kritiek gefundeerd, onderbouwd en fatsoenlijk verwoord. Op dat punt zie ik bij jou wat opmerkingen van de moderator.

Ik heb enige tijd in Rusland gewerkt en kon het goed vinden met mijn Russische collega's. Ik kan het land, volk en de cultuur zeer waarderen.

De opmerking, dat overal (in ieder land, ras, religie enz.) goede en minder goede mensen rondlopen deel ik met je. 

Mijn kritiek op Poetin en zijn beleid heeft niets met vooroordelen te maken of met een algemene antipathie tegen Russen. De reden waarom en mijn argumenten staan er altijd bij. 

Dus omdat jij Russische vrienden hebt en een grote genegenheid voor het volk, mag ik geen kritiek hebben op Poetin, zijn beleid of misdaden aankaarten die door en uit naam van Rusland gepleegd zijn......

Als het slavernij verleden van Nederland en de misstanden van het NL kolonialisme gehekeld worden, ga ik ook niet over de rooie omdat veel lieve en aardige mensen hier zogezegd besmeurd zouden worden. De waarheid is niet altijd aangenaam !!!

Ik ben de oorlogsretoriek van Poetin meer dan beu en ga door met mijn commentaar daarop. Daarnaast constateer ik bij een aantal gasten hier, naast een adoratie voor Poetin, een totaal gebrek aan empathie voor en kennis van de geschiedenis betreffende de volken die onder de Russische knoet geleden hebben. Rusland is het grootste land ter wereld, heeft het grootste kernwapenarsenaal en het op één na sterkste leger ter wereld. Ik vind het ongehoord dat Poetin ex-sovjetstaten en voormalige vazalstaten onder zijn invloedssfeer wil brengen. Geloof me, daar zitten die landen en volken niet op te wachten. Nu heeft de USA eindelijk eens het idee laten varen dat Latijns-Amerika hun achtertuin zou zijn en nou begint Poetin weer te dromen van een herstel van de macht en glorie v/d USSR. Wat ik veel Russen wel verwijt is dat ze zich moeilijk kunnen verplaatsen in "oud zeer" bij hun buurvolken !!!

Ben je van mijn toekomstig commentaar ondanks deze toelichting niet gediend ? Jammer dan ! 

rescue op 11-08-2017 22:10

Trumps retoriek zal hem tot een nog grotere clown maken dan dat hij nu al wordt afgeschilderd, als hij niet bij het woord de daad voegt. En dan lacht die satansknecht Kim nog harder dan zijn pa en opa al deden. Dus???

Benesha op 11-08-2017 22:41

Helemaal juist Ivan Chapka. Ik kan ook alleen maar positief getuigen over de Russen en eigenlijk kan ik dat ook over vele gewone Amerikanen  zeggen. Alleen zitten er in de VS psychopaten  die wereldhegemonie nastreven en blijkbaar met hun propaganda succes boeken als je een ander geluid leest. Gelukkig wordt Rusland geleid door verstandige en niet op oorlog beluste leiders.

Robie op 11-08-2017 23:13

Lees dat de Russen ook geen met kernwapens bewapent Noord-Korea dulden.

Reken er dus waar op dat ze nu een show opvoeren ,VS/China en Rusland.
VS speelt de boeman,zet druk op de ketel en China met de Russen zullen de Noord-Koreanen overhalen met de een of andere deal.
En zo heeft elk wat hij wil.
China een braaf luisterende Noord-Korea,Russen rust in de Achtertuin en de VS een probleem minder en zij zelf garanties dat ze met rust gelaten worden. 
Qromwel op 11-08-2017 23:22

vlokje op 11-08-2017 19:11: tot sommige dingen zijn 'ze' niet in staat, waaronder de Opstanding der Eerstelingen ensceneren. Laat staan de Wederkomst.

Kees op 11-08-2017 23:25

Laten we Chinese waar boycotten, nu kan het nog!

vlokje op 12-08-2017 00:24

Qromwel op 11-08-2017 23:22 niet ensceneren maar camoufleren

en wie letterlijk aan het overleven is denk niet aan god,allah of boedda

kan men de chaos zo groot maken, dat we ziende blind worden? 

Eric op 12-08-2017 00:29

Rusland is belangrijk in dit verhaal. Voor het Westen was het namelijk beter geweest om Rusland als bondgenoot te accepteren. Dan had er ook nu veel meer druk op China en Noord-Korea uitgeoefend kunnen worden. Het is nog niet eerder voorgekomen dat een schurkenstaat als Noord-Korea zo openlijk met het gebruik van kernwapens dreigt, deze situatie is uniek helaas. Nog wel, Iran is ook zo'n schurkenstaat. Het zou wijs zijn als de supermachten nu eindelijk ook eens het mondiale belang van deze ellende zouden gaan inzien, en dus zouden gaan samenwerken om de rotte appelen eruit te gooien!

Raymond V. op 12-08-2017 00:45

Net zoals onze regering heeft Vlad ( the impalor )  mooi praten , zeker als het hele media circus onder controle , de cijferbrij "opgeleukt "  .

Bij nader bestudering is de realiteit , net weer even anders dat de mythe Putin jou wenst te laten weten ,

Rusland liegt net zo hard als Den Haag ....geen haar beter .

https://www.youtube.com/watch?v=Kesrrj450JI

U krijgt slechts de hoofdstad te zien , de rest bestaat niet.

https://www.youtube.com/watch?v=-Sei_bKcLqQ

Het uithang bord van Putin , maar negaar de rest ( ach zij bestaan niet ).

Simon op 12-08-2017 01:02

Ok volg xandersnieuws al can van de tijd dat het eerste En tweede spelletje were gespeelt, reageren deed ik bijna niet..

Xanders , ik heb je altijd met een koreltje zout genomen maar toch

We kunnen blij zijn met al wat gebeurt want wat moet geschieden zal geschieden. 

Het zijn de tekenen dat de Verlossing voor de gelovigen En hopelijk alle gerechtvaardigen nabij is.

Marteau op 12-08-2017 01:20

Poetin: Noord-Korea heeft geen kernwapens, het heeft triljoenen in mineralen

Bron: http://www.neonnettle.com/news/2532-putin-north-korea-doesn-t-have-nuclear-weapons-it-has-trillions-in-minerals

mientjei op 12-08-2017 03:16

Een ander geluid 22.o5 @  ik vind het wel vervelend dat ze de nederlanders van nu steeds maar om de oren blijven slaan 

met het slavernijverleden, waar toen echt niet alle nederlanders rijk mee zijn geworden, mijn voorouders in ieder geval niet,

en mogen we niet eens een keer een ietsepietsie trots zijn dat de nederlanders toen hun tijd ver vooruit waren en prachtige schepen bouwden waarmee ze de wereldzeeeen gingen bevaren?

Bundy op 12-08-2017 03:17

De Amerikanen willen en kunnen uitsluitend nucleair handelen . Hier ziet u het Chinese leger marcheren , volgens kenners beter dan de SS maar dat was dan ook in de grijze oudheid de beste militaire opleiding .   Iedere soldaat die u ziet kan zich in Nederland karate-leraar noemen ; pak ze Trump.

Woeha ; https://www.youtube.com/watch?v=OHZIUdHm6b4 

Hubo op 12-08-2017 03:17

@Rene van Zalk

Een krant in China is niet zomaar een krant en speculaties zijn niet zomaar speculaties.Ik denk dat het een signaal is dat China Kim jong Un niet onvoorwaardelijk zal steunen,maar zeker niet zal accepteren dat het zuiden en de VS Korea zullen 'bevrijden'.Ik verwacht dat als de chaos maar groot genoeg wordt Kim jong Un wel zal 'verdwijnen' als hij al niet van het begin af aan getroffen wordt.Het blijft allemaal natuurlijk speculeren.

maria op 12-08-2017 08:39

Simon op 1.02

Misschien gaat er op 23 september wel iets heel bijzonders gebeuren

Zoe op youtube naar Scott Clarke en Robert  Braeker, twee evangelisten

Qromwel op 12-08-2017 09:35

René van Zalk op 11-08-2017 21:07: Laat ik mijn vraag nog wat duidelijker stellen: Heeft het Chinese volk überhaupt een eigen visie, waar het regime zichwat van aantrekt of rekening mee houdt?

Qromwel op 12-08-2017 09:39

Een ander geluid op 11-08-2017 21:15: Alle uitlatingen voor de bühne daargelaten, ga ik er van uit dat de Trump meer pijlen op z'n boog heeft.

Qromwel op 12-08-2017 09:46

vlokje op 12-08-2017 01:16: Zodra die Opstanding een feit is weten ze dat het met hen gebeurd is! Zij hebben dan ieder initiatief verloren, voor zover ze dat ooit al gehad hadden.

Lodewijk op 12-08-2017 09:46

"Bevestigd: VS en Noord Korea 'zijn al aan het praten' in de VN" http://theduran.com/us-north-korea-already-talking/

Lodewijk op 12-08-2017 09:59

@Een ander geluid: "nou begint Poetin weer te dromen van een herstel van de macht en glorie v/d USSR."

Hij heeft alleen gezegd dat de ondergang van de Sovjet Unie een ramp was omdat onder Jeltsin -lieveling van de olichargen en de "elite" in het Westen- de burgers van de honger om begonnen te komen. Alles werd overgenomen door de "elite" voor een habbekrats met medewerking van Jeltsin. 

Het enige wat Poetin wil is dat Rusland zelf bepaald wat goed is voor Rusland, niet de VS en een Westerse "elite." En omdat zoveel Russen dat ook willen is hij zo populair onder de Russen. Al zijn er uiteraard ook uitzonderingen, zoals in elk land. Helemaal in b.v. de VS waar zo ongeveel de helft tegen en de andere helft voor Trump is. Dan doet Poetin en stukken beter in zijn land.

Een ander geluid op 12-08-2017 10:30

Tabris op 11-08-2017 19:38

Dank u !

Een ander geluid op 12-08-2017 10:36

Benesha op 11-08-2017 22:41

U zegt

Gelukkig wordt Rusland geleid door verstandige en niet op oorlog beluste leiders.

Dat zal men o.a. in Tsjetsjenië anders zien (2 oorlogen met 100.000 doden).

Wellicht kunt u me uitleggen wat het verschil tussen de separatisten in de Donbas en die in Tsjetsjenië. Graag uw uitleg !!!

Als men de ogen sluit voor de waarheid, wordt alles mooi !!!

Pro putin op 12-08-2017 10:52

Putin is king beste leider ooit 

Willy op 12-08-2017 11:26

China heeft dezelfde ideologie dan Noord -Korea en wil zijn klein broertje beschermen de vraag is voor hoelang? Trouwens een oorlog is een avontuur zonder einde het heeft een begin maar een moeilijk einde ! Shalom

Qromwel op 12-08-2017 11:37

Rusland-Noord Korea: google 'Chasan'.

Anna op 12-08-2017 13:33

Reactie op het artikel;

Gelukkig handelt  China hierin wijs, en is hiermee de angel uit het conflikt genomen...

Nu maar afwachten of de leider van Noord  Korea echt zo gek is dat het land  het Amerikaanse eiland gaat aanvallen.....

Dat is nu de grote vraag...... 

Amerika zal het nu niet meer doen, en in feite is dat nu ook niet meer nodig..........

René van Zalk op 12-08-2017 14:08

@Qromwel op 12-08-2017 09:35

Niet of mimimaal.

Het punt wat ik wil maken:  De Chinese krant die dit schrijft doet alsof ze de spreekbuis zijn van de leiders in China. Als je het bericht in de engelse taal leest krijg je een andere indruk. Het artikel is suggestief.

Shalom uut Nunspeet.

Tom Hendrix op 12-08-2017 14:40

@Simon: 01.02. uur. Hoe eerder hoe liever, Simon.

Een ander geluid op 12-08-2017 15:20

Lodewijk op 12-08-2017 09:59

U zegt:

Hij heeft alleen gezegd dat de ondergang van de Sovjet Unie een ramp was omdat onder Jeltsin -lieveling van de olichargen en de "elite" in het Westen- de burgers van de honger om begonnen te komen.

Mijn reactie:

Letterlijk zei Poetin: de ineenstorting van de Sovjet-Unie was de grootste geo-politieke tragedie van de 20e eeuw. Onderstaand de betreffende speech. 

https://www.youtube.com/watch?v=nTvswwU5Eco

Quote Kremlin:

"Above all, we should acknowledge that the collapse of the Soviet Union was a major geopolitical disaster of the century. As for the Russian nation, it became a genuine drama. Tens of millions of our co-citizens and co-patriots found themselves outside Russian territory. Moreover, the epidemic of disintegration infected Russia itself."

Vertaling: Bovenal moeten we bevestigen, dat de ineenstorting van de Sovjet-Unie de grootste geo-politieke catastrofe van de eeuw was, het werd een regelrecht drama. Tientallen miljoenen mede-burgers en mede-patriotten vonden zichzelf terug buiten de (lands-)grenzen van Rusland. Bovendien, de epidemie van desintegratie infecteerde ook Rusland zelf.

Géén woord dus over hongersnood en slechte levensomstandigheden. Het gaat over de grenzen van Rusland en de tientallen miljoenen etnische Russen, die buiten het moederland kwamen te wonen in een ander land !!! Dus alléén het proces van desintegratie werd betreurt !

U gaat het in uw post zelf maar even kleuren en invullen voor Poetin......................

U zegt:

Het enige wat Poetin wil is dat Rusland zelf bepaald wat goed is voor Rusland, niet de VS en een Westerse "elite." 

Helemaal met u eens !!!!!! Rusland en de Russen gaan over hun eigen land. Zij alléén en niemand anders. 

Als Poetin en de Russen dat recht óók toekennen aan hun buren, dan zijn we er. Uiteraard gaan ook de 3 Baltische Staten, Polen, Tsjechië, Slowakije, Hongarije, Roemenië, Bulgarije, Georgië enz. over hun eigen lot. 

Net even op RT gekeken. Een voor u onverdachte bron heb ik begrepen. Uit een enquete van RT blijkt dat maar liefst 58% van de Russen graag zien dat de USSR terug komt................ Dat betekent dat een groot aantal volken weer hun onafhankelijkheid zou moeten opgeven.................. Lijkt me een nogal egoïstisch uitgangspunt........... Zelfbestemming voor de Russen, maar niet voor de buren. Want daar komt het op neer !

Tsja, hoe gaat u dat nou weer rechtpraten ???

https://www.rt.com/politics/340158-most-russians-regret-ussr-has/

Pagina12
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl