Headlines

Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Bevestigd: Geweld Charlottesville was geplande linkse agitprop voor burgeroorlog

‘Crowd hire’ firma in Los Angeles betaalde linkse relschoppers $ 25,- per uur – Door YouTube offline gehaalde video’s bewijzen dat linkse groepen als eersten geweld gebruikten – Kern neocon Republikeinen spreken steun uit voor Antifa

 
De Antifa vlag, symbool van het nieuwe anti-conservatieve fascisme. De extreemlinkse Antifa groepen werden in het verleden door de Sovjets ingezet om het Westen te ondermijnen, en worden nu aangestuurd door de globalisten om alsnog een Marxistische dictatuur op te richten. (Beeld: Sean Gallup / Getty Images (6))

De openlijke steun van de Westerse massa-propagandamedia voor het almaar grover wordende geweld van extreemlinkse haatgroepen begint zorgwekkende vormen aan te nemen, en legt in zowel de Verenigde Staten als Europa een bom onder de stabiliteit van de samenleving. Video’s laten heel duidelijk zien dat de linkse groepen in Charlottesville als eersten geweld gebruikten, nadat ze de rechtse demonstranten voortdurend hadden geprovoceerd met honkbalknuppels en dreigementen. Daarnaast zijn er sterke aanwijzingen dat linkse relschoppers waren ingehuurd, en erger nog: dat de kleine groep extreemrechtse racisten heimelijk met hen samenwerkten. Charlottesville was dan ook een compleet in scene gezette ‘agitprop’ (agitation propaganda) confrontatie, bedoeld om Trump zwart te maken (no pun intended) en uiteindelijk een burger/rassenoorlog te ontketenen.

 

Alvorens we verder gaan, herhalen we dat wij net als president Donald Trump iedere vorm van racisme, of dat nu uit linkse of rechtse hoek komt, ten stelligste afwijzen, en dit beslist geen verdediging is van de extreemrechtse ‘KKK’ leden die met de verder normale , vreedzame rechtse/conservatieve demonstranten meeliepen, zoals we later zullen zien om hen opzettelijk in diskrediet te brengen en tot geweld uit te lokken.

Video bewijst dat niet rechts, maar links met geweld begon

Deze video op Reddit bewijst dat in Charlottesville het exacte tegendeel gebeurde als wat u op de reguliere media te zien hebt gekregen. Een linkse groep loopt al scheldend, dreigend en zwaaiend met honkbalknuppels achter de rustig lopende rechtse demonstranten aan, die aanvankelijk nergens op reageren. Het geweld begint op het moment dat een ‘linkse’ met zijn knuppel op een demonstrant afgaat, die zich vervolgens verdedigt met pepperspray. Daarop worden ook andere demonstranten met honkbalknuppels aangevallen. Te zien is hoe drie linkse relschoppers een oude man aanvallen en tegen de grond werken.

Alleen de beelden vanaf het moment dat rechts zich begon te verdedigen, kreeg u op TV te zien. Gekoppeld aan het leugenachtige commentaar erbij werd sterk de valse indruk gewekt dat rechts met het geweld was begonnen. De video die dit bewijst werd snel door YouTube, dat zich steeds anti-conservatiever opstelt, offline gehaald, om te voorkomen dat veel mensen de waarheid zouden ontdekken.

Eén van de zwarte relschoppers maakte hier dermate misbruik van, dat hij een foto van zijn bloedende hoofd online zette, met daarbij de bewering dat hij als ‘onschuldige toeschouwer’ plotseling door rechtse demonstranten was aangevallen. De video bewijst echter dat hij glashard liegt, want niet alleen is te zien hoe hij met de linkse relschoppers meeloopt, maar ook dat hij een van de eersten is die grof geweld gebruikt. Met deze schaamteloze leugen haalde hij ondertussen wel al $ 105.000,- aan donaties op.

‘Crowd hire’ firma betaalde linkse relschoppers $ 25 per uur

Over geld gesproken: de in Los Angeles gevestigde firma ‘Crowds on Demand’ (‘Menigte op Bestelling’) bood een dikke week van tevoren in een advertentie $ 25,- per uur voor ‘enthousiaste acteurs en fotografen in de regio Charlottesville om deel te nemen aan onze evenementen zoals demonstraties, protesten en PR-stunts. De grootste eis is enthousiasme en een ‘can do spirit’.’

Natuurlijk ontkent de firma achteraf iets met de rellen te maken te hebben, maar dit is veel meer dan enkel een geval van ‘waar rook is, is vuur’. (3) Eerder werd onthuld dat de notoire, met de EU samenwerkende globalist-miljardair George Soros zijn miljarden gebruikt om zowel in Amerika als in Europa extreemlinkse haatgroepen zoals Antifa te steunen en aan te zetten tot gewelddadige demonstraties, die uiteindelijk in burgeroorlog achtige toestanden moeten ontaarden. Het slagveld tijdens de G20 top in Hamburg was daar een voorproefje van.

Zorgwekkende trend in Amerika en Europa

Antifa wordt inmiddels ook openlijk verdedigd door kern neocon-Republikeinen John McCain, Mitt Romney en Marco Rubio (4).

Dat bevestigt de zeer zorgwekkende trend dat politici van bijna alle richtingen zich -net als minimaal 80% van de media- steeds vaker openlijk achter de extreemlinkse globalistische ideologie opstellen, en alles wat normaal rechts en conservatief is, en in Europa alle stemmers op vrijheidspartijen, met verdachtmakingen, valse beschuldigingen, misleidende propaganda en regelrecht haatzaaien verketteren en op één hoop gooien met het al even misselijke extreemrechtse gedachtengoed (overigens: de KKK werd door Democraten opgericht, en het waren de Democraten die in de jaren ’60 tegen de opheffing van de Amerikaanse ‘Apartheid’ stemden).

‘Zonder twijfel gecontroleerde oppositie: Extreemlinks en –rechts werkten samen’

Dr. Steve Pieczenik, internationaal erkend expert in psychologische oorlogsvoering, politieke psychologie en (contra)inlichtingen(-operaties) (en tevens samen met de wereldberoemde Tom Clancy medeauteur van zo’n 10 boeken) schrijft dat de rellen in Charlottesville zonder enige twijfel zijn gestart door de ‘gecontroleerde oppositie’: ‘(De extreemlinkse leider) Michael Signer werkte in het geheim samen met (‘blanke suppremacist’ / KKK-leider) Richard Spencer om een vooraf geplande, in scene gezette confrontatie (FBI, CIA!) uit te lokken,’ bedoeld om alle Trump-aanhangers als extreemrechtse blanke nationalisten neer te zetten.

Zowel Signer als Spencer hebben een vergelijkbare achtergrond, woonden allebei in Arlington (Virginia), en gingen beiden naar zowel Berkeley (Universiteit van Californië) en de University of Virginia Law School. Opmerkelijk is dat Signer voor de beruchte John ‘pedo’ Podesta heeft gewerkt, die –zoals bewezen werd door de op WikiLeaks geplaatste gehackte Democratische emails- samen met de Clintons de spil vormt in een internationaal kinderhandel/kinderporno netwerk. Ook was Signer lid van Obama’s ministerie van BuZa overgangsteam.

‘De Amerikanen zullen zich niet laten beetnemen dat dit meer is dan een gevaarlijk ‘absurd theater’. Het is tijd dat onze militaire officieren rond Trump tussenbeide komen en eisen dat er weer wat onbevooroordeelde ‘law en order’ in dit land komt. Iedere andere toekomstige gekunstelde confrontatie zou door de regering Trump moeten worden voorkomen of verdreven. Ons huidige leger zou alle vormen van Agitprop moeten elimineren.’

Xander

(1) Infowars
(2) Infowars
(3) Zero Hedge
(4) Breitbart
(5) Reddit
(6) Afbeelding (uitsnede): Sean Gallup / Getty Images (vrij voor redactioneel en niet-commercieel gebruik)

Zie ook o.a.:

13-08: ‘Rellen Charlottesville door links op touw gezet om rassenoorlog tegen blanken te starten’
08-07: G20 Hamburg: Links wil dit geweld en deze anarchie over heel Europa verspreiden
11-06: Het Vierde Keerpunt: Westen op rand van periode vol chaos en geweld
17-05: Deep State en massamedia gaan vol voor staatsgreep tegen Trump
22-04: Media als propaganda vermenigvuldigers: Drie door CIA aangestuurde persbureaus bepalen het nieuws (/ Vrije nieuwsgaring en onafhankelijke verslaggeving in het Westen vrijwel geheel verdwenen)
31-03: ‘Deep State’ oorlog van elite tegen Trump gaat door totdat hij is uitgeschakeld (/ Nieuwe kleurenrevolutie (de Paarse) in de maak, en wel in de VS zelf)
29-01: Linkse partijen Den Haag verdedigen islamitische haatideologie met verketteren Trump
28-01: ‘Steeds openlijkere alliantie tussen links en islam wil Westerse beschaving vernietigen’
13-01: Oud vicepresident OVSE: Verenigde Staten op rand burgeroorlog
11-01: Hongarije opent frontale aanval op linkse organisaties globalist George Soros

2016:

03-12: Globalisten in VS en EU openen frontale aanval op vrijheid van meningsuiting

11-11: Geweld en haat tegen Trump kiezers toont ware gezicht intolerant links Amerika
19-10: Undercover video’s bewijzen massale verkiezingsfraude door Democraten
24-07: WikiLeaks: Nominatie Clinton doorgestoken kaart;.. (/ Extreemlinkse anti-Trump demonstraties blijken deels gepland te zijn door Democraten)
14-07: Obama overlegt 3 uur met leider BlackLivesMatter ‘voor starten rassenoorlog’
10-07: Zwart en links creëren chaos in VS
11-06: Oorlog tegen vrijheid meningsuiting: Bekende ‘rechtse’ internetmedia en personen monddood gemaakt 

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gespekspartner uit om op het Geloofsforum- Ik Geloof... (Geloofsforum 31)  

verder te praten.Reacties

J-M op 17-08-2017 14:17

Uitstekend artikel, X. ! SPOTON. Het zeer domme Amerikaanse publiek trapt er helemaal in. Het liedje wordt zo door de grote media 24/24 bespeeld. Duistere krachten willen zo coute que coute uit de gewenste chaos ingrijpen waardoor het veld daarna totaal anders eruit zal zien. Zie ook het geweldig artikel van Paul Craig Roberts hierover.

http://www.paulcraigroberts.org/2017/08/16/charlottesville-2/

Rienus op 17-08-2017 14:49

Er zijn inderdaad zorgwekkende ontwikkelingen aan de gang. De informatie die wij krijgen is steeds meer dusdanig gekleurd en bewerkt dat het mij tegenvalt hoe gemoedelijk de massa ermee om denkt te kunnen gaan. Het is welhaast vermakelijk te moesten constateren hoe gemakkelijk mensen zich laten bespelen.

https://www.nieuwskoerier.nl/news/169887-schulden-amerikaanse-huishoudens-naar-recordhoogte

Het commentaar erbij vertelt droog dat het vermoeden is dat e.e.a. met toegenomen vertrouwen te maken zal  hebben. Dat dank je de koekoek, steeds meer Amerikanen komen in een neerwaartse spiraal terecht waarbij het einde van de maand met steeds meer kunst en vliegwerk gehaald moet worden. Dat hele volksstammen weigeren de tering naar de nering te zetten helpt ook al niet trouwens.

Kortom de dagen van Goebbels als minister van informatie lijken terug en er worden gelijk maar even wat knokploegen en ander tuig bijgeverd. De krachten die nu aan de knoppen draaien zijn veel machtiger dan in de jaren dertig van de vorige eeuw en via het internet zie je de onwelriekende uitingen van een wereld in verval. Hoelangnzal dit circus nog te overzien zijn?

Jerommeke op 17-08-2017 14:50

Je vraag je wel af wie nou Crowd Hire dan betaald?  De overheid, CIA, FBI - het is allemaal zo krankzinnig geworden.

Atina op 17-08-2017 15:15

https://www.youtube.com/watch?v=JSOoh_bbvwU

Video over hoe de militaire politie mensen drijft in het hol van de leeuw .  Opgezet - opzettelijk 

Witte Veder op 17-08-2017 15:17

Rienus op 17-08-2017 14:49 | Het circus is al niet meer te overzien | We worden immers overspoeld met akelig nieuws en vaak vervormd nieuws | Niemand komt er precies achter hoe het allemaal zit. En misschien is dat wel beter ook. | We kunnen niet alles weten en we hoeven ook niet alles te weten |

Anna op 17-08-2017 15:47

Wat hier gebeurt lijkt op onze " Zwarte  Piet " discussie...... maar dan een graadje erger.

Dat kun je verwachten als bevolkingsgroepen " moeten" samenleven die eigenlijk liever niet willen samenleven........en tevens de hardheid in de maatschappij toeneemt.

Het is een kwestie van tijd of ----Jan Pietrsz Coen----- en -----Michiel de Ruyter -----en anderen worden ook van hun sokkel getrokken.... Men wil niets meer met historie te maken hebben en een volk dat zijn verleden vergeet,  is gedoemd om verloren te gaan.... Men kan het niet meer plaatsen omdat men er geen band mee heeft....... Helaas zien de " nieuwkomers " niet dat er voor vrijheid en democratie zo wij die nu hebben hard voor gevochten is zowel verbaal,  als soms met geweld ( 80 jarige oorlog) en 40/45....... Men wil niet meer leren van elkaar men wil alleen  maar eigen gelijk halen over de rug van een ander..... De liefde verkild, en met de liefde ook begrip en solidariteit en mdedogen met de ander.... er ontstaat een Kaïn's mentaliteit. Moet ik voor mijn broeder zorgen..... Ditzelfde  zien we ontstaan in de solidariteit van pensioen fondsen en sociale verzekeringen.... en ziekte kosten verzekeringen...... ( ik heb dat ook hoor want ik wijs geknutsel met embryo's ook af) ( en het is wel mijn belasting geld)  Het is een explosieve ontwikkeling in een steeds extremere samenleving.....  Want  beide partijen denken gelijk te hebben... en als er dan geweld mee gaat spelen.... dan krijgen we nog meer auto's die op publiek inrijden..... Dit laatste gebeurde tot nu toe alleen met een religieuze fanaten , dat wordt dus straks ook een politieke reden....

De tolerantie is in het verleden te ver doorgeschoten de geest is uit de fles... en wie het weet mag het zeggen; maar knap wie hem er weer in krijgt......

Doorgaans mag ik Trump wel maar hier denk ik toch dat hij te weinig boven de partijen staat.... De pers maakt er gretig gebruik van om dit verhaal " op te kloppen " maar hij gaat er op in als een " straat vechter"  en dat kan echt niet...... Hij zou het kunnen neutraliseren, jammer. Aan de andere kant kinnen deze rellen ook gestuurd kan zijn door financiële prikkels van Soros en Obama en consorten.... want de schaduw regering weet wel een vuurtje aan te wakkeren...... ....Hun  doel is Trump weg ; en misschieten met wel  een burger oorlog..... Bid om wijsheid voor Trump en zijn staf...... 

Jan met de Pet op 17-08-2017 15:55

Video is alweer weg. Heeft iemand hem nog ergens opgeslagen?

SEO op 17-08-2017 16:36

Gewoon links is extremer geworden. Gewoon rechts voor links dus nu exteem rechts.  

Tom Hendrix op 17-08-2017 16:55

Geheel eens met het artikel. Helaas slaapt de Amerikaanse en Europese bevolking, gehersenspoeld door de socialistische internationale, de plutocratie onder Soros, en de NWO, nog steeds. Wanneer worden de bevolkingen wakker, en zien in, dat er een duistere macht achter zit, die bevolkingen tegen elkaar opzet, en oorlogen ontketend.

Shadow1100 op 17-08-2017 17:31

Wat dacht je van George -Schwartz - Soros, die die hele linkse kliek overal ter wereld financiert om de NWO gedachte uit te kunnen voeren. 500 Miljoen mensen, 1 regering, 1 geloof, 1 munt e.d. Google op Georgia stones, daar staat het in vele talen gebeiteld in steen......

de^mol op 17-08-2017 17:33

Klopt helemaal dit artikel. Men is vanuit de overheid de mensen tegen elkaar aan het opzetten. Men wil chaos en Trump de schuld geven. Het is net als in Oekraine met de Maidan, de ultra-rechtsen schreeuwden in Charlottesville Blood en Soil, dat refereert naar de rood zwarte vlag van de nazi's in Oekraine.

https://pauwnieuws.nl/news/1194/charlottesville-georganiseerd-door-de-overheid

Daarom denk ik dat de volgende stap wordt: snipers die antifa's gaan neerschieten, en dan wordt daarna de schuld gegeven aan de neo-nazi's en Trump. Men wil van Trump af. 

de^mol op 17-08-2017 17:36
@Jerommeke op 17-08-2017 14:50

Ja. De overheid die zit er achter, zie bv dit:

https://twitter.com/d_e_mol/status/897932605164617729

Bewijs dat de Burgemeester van Charlottesville werkt(e) voor de organisatie van Podesta, die fondsen krijgt van George Soros.

A. Verlof op 17-08-2017 17:47

G-d,s volk de Joden  /Zionisten  hebben  duidelijk zicht op wat komen gaat.

http://niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=12139:rabbi-voorspelde-24-jaar-geleden-dat-noord-korea-de-grootste-dreiging-zou-worden&catid=37:wereld&Itemid=50

Tom Hendrix op 17-08-2017 18:34

@Anna: 15.47. uur. Mooie reactie van U, Anna, en ook zo waar.

jottum op 17-08-2017 18:52

Yep. En de 'aanslag' in Barcelona op 17/8 tegen het groeiend tourisme dat via airbnb-appartementen en criminele investeringen door opkopen appartementen gewone inwoners en kinderen wijk en stad uitjagen omdat de prijzen niet mee op te brengen zijn waar toruisten voorheen gewoon in hotels verbleven en er een disneyland achterblijft: geschiedt in venetië, lissabon, amsterdam e.a. dus we kunnen nog veel 'Barcelona's' verwachten.

 

vijgeboom op 17-08-2017 19:38

Joden zijn een groepering uit Juda. Gods volk zijn de 12 stammen. Israel ( 10 stammen) en Juda. En net als lle mensen moeten de Joden ook de messias accepteren. En tenslotte al die 12 stammen die er vanaf stammen. Sommige mensen weten het gewoon niet van henzelf dat ze van de 12 stammen afstammen.

Tabris op 17-08-2017 20:14

Ik ben het ook niet eens met facistisch, racistisch en superieur gedachtengoed van groepen van mensen. En het maakt niet uit wat religie ze zijn en of deze mensen nu wit, geel, rood, bruin of zwart zijn. Het is verderfelijk van elke kant. 

Maar daar tegenover staat dat voor de Amerikaanse wet iedere burger gelijke rechten heeft en recht heeft op vrijheid van meningsuiting.

Dus als die nazies met hun verwerpelijke gedachtengoed met een vergunning willen demonstreren dan is dat hun goed recht. Het feit dat je het niet eens bent met een groep mensen wil niet zeggen dat je die zomaar mag aanvallen omdat je van jezelf denkt dat je moraal aan een "hogere" kant staat.

Die linkse relschoppers hadden niet op die plaats toegelaten mogen worden en dan hadden er ook geen doden gevallen. De burgemeester en de chef van de politie hadden dat tegen kunnen houden en zijn dus ultiem verantwoordelijk voor de doden en gewonden.

Echter er wordt een groter spel gespeelt waar het bovenstaande geen rol speelt. Ik vind het maar raar dat omdat Trump beide partijen verantwoordelijk stelt, de oligarchen uit de manufacturing council stappen en dat die nu opgeheven wordt.

Dit is een totaal overdreven reactie dat nergens op slaat, en achter zulke hypocrite reacties zitten diepere sinistere redenen.

Benny op 17-08-2017 20:33

nu weer een aanslag in Barcelona

Witte Veder op 17-08-2017 21:20

Akelig nieuws vandaag weer genoeg. Een korte gijzeling in Hilversom Mediapark en in Spanje een aanslag.

Niemand wordt hier gelukkig van. Onze tijd lijkt sterk op de tijden van vlak vóór de Zondvloed. Na ons de ...... (?) Of maken wij het allemaal nog mee?? Hoeveel waarschuwingen moeten er eigenlijk nog komen?? Wij kunnen nooit met onze maat meten, want we liggen er hoe dank ook altijd naast. God zal met Zijn eigen maat meten, voor elkeen van ons. Niemand uitgezonderd. Misschien moeten we allemaal wel leren elkaar vooral  te zien met Gods ogen. Hoe God kijkt kunnen we zien in de Bijbel, daar staat een en ander over Zijn Eigenschappen. -->Dit onderwerp lijkt me verder meer voor het Geloofsforum.

Bundy op 17-08-2017 21:35

Steengoed artikel .   Zo een rechtse leider als Richard Spencer kan heel goed gechanteerd worden en daar naar handelen .   Het is al verdacht wanneer de instanties je met rust laten .            De Antifa-vlag is rood -wit-zwart , hetgeen de officiële satanische kleuren zijn .

mientjei op 18-08-2017 00:07

Anna 15.47@ mooi stukje heb je geschreven. Ik wil iets zeggen over Michiel de Ruyter. Kwam onlangs een kennis tegen

en vroeg, heb je gister de film over M de Ruyter gezien, ik vond het een goeie film.Toe zegt hij, M de Ruyter was een zeerover

Nou toen brak m n klomp,, dat ga ik uitzoeken zei ik, en zo gedaan.M de Ruyter was een goed mens en een ongeeevenaard

harde werker, hij was een Kaper, moest juist zeerovers stoppen, hij heeft slaven gekocht om ze vrij te kopen, hij was eeen christen. Hij was 68 jaar oud meen ik en ging pesioen vragen bij de prins van oranje. Dan moet je nog een ding voor me doen, zei de prins, hij moest naar de middellandse zee om zeerovers te stoppen en is op 69 leeftijd omgekomen.Wat ik hiermee wil zeggen, denk zelf na , en loop niet meteen achter de meute aan als iemand iets roept over bijv. Trump.Dat doen helaas heel veel mensen tegenwoordig, vorm je eige mening, denk zelf na, dat leer ik mijn kinderen

mientjei op 18-08-2017 01:30

Shadow17.31   een natie gebouwd  op lijken zal to h nooit een succes worden volgens mij,

ik heb gezocht op Georgian stones, de liefde zal toch overwinnen, , wandel in het licht van de Here Jezus,

wandel, het medicijn, kijk naar de bloemen, boodschappers  van liefde

De Terugkeer op 18-08-2017 04:55

Sterk staaltje waarheid, te alhier, moet ik toch zonder 'enige twijfel' zeggen.

Maar 'hoe' vertel ik die 'waarheid' aan mijn mensen, mijn kennissen, mijn vrienden, mijn cliënten??? Hoon zal voor het overgrote gedeelte mijn deel gaan worden...oh daar komt ze weer, oh, daar komt 'ie weer. Hun antwoord bestaat meestal uit woorden in de strekking van: 'niet nu' en 'probeer je nou eens bezig te houden met de 'werkelijk belangrijke zaken in het leven'' en 'niet zo somber'...

Als je de waarheid voelt en je ziet onrecht-tactieken plaatsvinden...je probeert de droge feiten te onderbouwen, al d e c e n n i a l a n g trouwens, maar het komt niet, nauwelijks of 'helemaal' niet binnen.........waar, in 's hemelsnaam, moet het dan 'wel' gaan beginnen? Ik mag mij toch wel een enigszins een beetje rijk noemen: ik ken twee à drie mensen dichtbij, die ik heb mogen 'meenemen in mijn objectieve ervaringenreis'...zij aan zij...wij staan hopelijk aan de kant van de waarheid.

Is de gemiddelde mens dan toch alleen maar op aarde om de waarheid te ontkennen?

Maitreya op 18-08-2017 10:50

De beelden die ik in eerste instantie zag in The Independent gaven niet de indruk van de blanken dat er al te grote criminelen rondliepen. General Lee van de zuidelijke troepen in de Amerikaanse burgeroorlog was geen al te grote fanaticus. Hij zag geen andere keuze. Hij boekte weliswaar successen maar legde zich uiteindelijk neer bij de overwinning van het Noorden en ging nog in de politiek. Hij was alleen niet voor stemrecht voor de zwarten. Het is een stukje geschiedenis Het is een symboolkwestie dat nu dit soort symbolen uit de tijd van de burgeroorlog onder druk komen te staan. In Nederland willen ze het net als in Amerika. Het niveau van ontwikkeling moet in overweging genomen worden. Dat ligt niet altijd aan het onderwijs. In Nederland zullen ze in de toekomst ook moeten opkomen voor hun identiteit met dit soort zaken. De blanken zijn al in de verdrukking. Zo spreken ze namelijk, zich beroepend op hun commerciële waarden, zich in de stellingen terugtrekkend. Daarbuiten (maar van binnenuit) is de samenleving verdeeld.

Dewevoga op 18-08-2017 11:40

@mientjei op 18-08-2017 00:07

Wat ik hiermee wil zeggen, denk zelf na , en loop niet meteen achter de meute aan als iemand iets roept

U heeft helemaal gelijk, maar er worden ons van jongsaf dingen geleerd die niet kloppen, waar van men weet heeft, niet verder onderzoekt en/of aanpast. Daarna staat men er nooit meer bij stil. Bv. Bonefacius kan niet in Dokkum vermoord zijn. Neemt u maar eens een kijkje op de site van onderstaande link.

  http://www.noviomagus.info/

Nieuw Begin op 18-08-2017 13:02

Doden is halal:

http://www.msn.com/nl-nl/nieuws/buitenland/is-geeft-gedetailleerde-instructies-“burgers-doden-is-halal”/ar-AAqgCe0?li=BBoPOOe&ocid=mailsignout

Hubo op 18-08-2017 13:16

Ik ben er nog niet zo zeker van.Aan de rechterkant bevinden zich in de VS al tientallen jaren hoogst onfrisse elementen,al is het tot nu toe voornamelijk beerkt gebleven tot en soort padvinderij.Het is vooral een demokratische president,Johnson,geweest die zich in sterke mate heft bijgedragen aan de opheffing van de segregatie.En het is ook wel terecht dat sociaal bewogen groepen zich in de VS al tientallen jaren zo genegeerd voelen,dat ze zich niet langer als meatbals door de heersende Archie Bunkers uit de televisieserie All in the family willen laten schofferen,terwijl ze alleen maar verder weggedrukt worden in de modder.

En veel van die rechtse burgers die hun banen kwijt geraakt zijn,staat ook het water na an de lippen.

De campagneleiders van Trump hebben heel bewust in die troebele poel naar die rechtse burgers gevist met een demagogie waardoor ook die kleine racistisch fascistoïede groepen zich aangetrokken voelden.En dat heeft hem ook de overwinning opgeleverd en daarom blijft hij heel nadrukkelijk op die rechterkant inspelen.

In Rusland zien we overigens hetzelfde waarbij Putin gesteund wordt door groepen die naar onze maatstaven niet erg prettig aandoen.

Het is gewoon de politieke realiteit dat je daar je winst en politieke steun uit haalt.De VVD had dat 50 jaar geleden ook al goed gezien in dit land.

Het is gewoon eigen aan de dynamiek van het economische systeem,dat het kan uitlopen op een clash.Het is natuurlijk de verantwoordelijkheid van de openbare orde welke acties en demonstraties getolereerd worden en voorbereid te zijn op de mogelijkheid van kleine confrontaties,waarbij het inderdaad wel vaak zo is,dat linkse groepjes met een zeker masochisme rechts steeds weer opzoeken,weten te vinden en uitdagen.

Het lijkt me dat vooral de autoriteiten in Charlottesville er niet in geslaagd zijn een confrontatie te voorkomen en je kan je afvragen of ze daarin tekort geschoten zijn omdat ze de situatie onderschat hebben of dat er daar nog andere verborgen agenda's meespelen.

Lies op 18-08-2017 14:20

wat een goed en duidelijk geschreven stuk, Niets is wat het lijkt.Fijn , dat xander nieuws er is .

Lior op 18-08-2017 17:11

Als Jood schaam ik me dat deze site geen afstand neemt van de door neo-nazi's gedane uitspraken. Tot overmaat van ramp wordt ook nog infowars aangehaald als betrouwbare bron, terwijl Alex Jones van mening is dat de zgn. 'extreem-rechtse' groeperingen in feite niks anders waren dan Joden die zich verkleedden als neo-nazi's (sic).Hashem yishmor!

 

Post van Henk is verwijderd , heeft u nog postings, graag tijd, datum. topic . Mod.

Anna op 18-08-2017 21:10

Mientje 0.007 uur

Ja ik heb de film ook gezien had hen destijds in de bios gemist dus nu vorige week zaterdag....

Ik had mezelf in het verleden al eens in MichieL verdiept I.v.m slavenhandel ......Maar wat mij erg tegenviel in de film Was dat er vrijwel niets over zijn zeer consentieus gelovig leven werd  verteld.... zo zie je maar weer in welk een geseculariseerde wereld wij leven.... Ieder mag zijn privé ( nog ) hebben maar over God en geloven mag niet gesproken worden.... ook niet in een historische film...... Het maakte de film wel erg oppervlakkig...... Ik heb toch genoten omdat er op vele voor mij bekende lokaliseren werd gefilmd....

Maar wat u zegt onderzoek dingen zelf, is helemaal juist, want de pers probeert ons continu te hersenspoelen in hun ( vaak zeer linkse ) gedachtengang.....Volg meerdere nieuwsites en soms ook Amerikaanse zenders soms zelfs live dan krijg je een ander beeld....Ook niet altijd objectief hoor.....  We moeten ook nooit vergeten in welke tijd dingen gebeurt zijn..... we leven nu in een tijdperk van ongekende mogelijkheden en vrijheden die ons eigenlijk tot slaaf maken.... Maar ten tijde van Michiel was dat heel anders en veel mensen vergeten dat.....en daar kan ik me behoorlijk aan storen..... zoals bij de zwarte Piet discussie..... laat de historie hun leuke en gezellige soms ook droevige en vervelende dingen houden.... Piet is niet dicriminerend bedoeld.... enige zelfspot is ook welkom.... Je zult zien straks " waait" dit Amerikaanse standbeelden fenomeen ook de oceaan over..... 

Infidel4U op 19-08-2017 13:36

@ Lior. Geef maar een link naar die uitspraak van Alex Jones... Wat hij wél zegt is dat de rellen in Charlottesville zijn veroorzaakt door zich als extreem links voordoende nazi's. Wat in feite waar is: als het loopt, kwaakt en er uit ziet als een eend etc. Het is inderdaad zo dat links én extreem links zich gedragen als fascisten die iedere niet in hun wereldbeeld passende mening overschreeuwen en met geweld proberen uit te wissen. Ik ben trouwens wel een beetje klaar met de reacties op Infowars, blijkbaar lopen er een hoop antisemitische randdebielen rond in de VS. En ze.worden helaas niet weggemodereerd. Dat valt me wel een beetje tegen van Alex Jones, al zal het wel te maken hebben met 'het absolute recht op vrije meningsuiting'... Zucht. Maar goed, Amerikanen hebben nu eenmaal de neiging in alles wat ze.doen te ver door te slaan en dit is niet anders.

 

U heeft de reactie van Lior niet goed gelezen en begrepen in welke context hij dat zei. Dat was naar aanleiding van een reactie van poster Henk- die verwijderd is- die er wat aan toegevoed had, dat het dus joden zouden zijn geweest die zich als neo nazi's en facisten gedroegen en verwees naar het artikel van Alex Jones. Mod.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl