Headlines
Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Arabische filmmaker: ‘Als Europa niet snel handelt, zal islamisering 300 jaar lang jullie toekomst vernietigen’

‘Iedereen die zich niet ondubbelzinnig losmaakt van de islam blijft een tikkende tijdbom’ – ‘Linksgroene zelfhatende politiek heeft laatste 10 jaar fascistische trekken gekregen’

 
Om de ondergang van onze vrije, democratische en welvarende samenleving te voorkomen zijn deportaties volgens Karim onvermijdelijk. (Beeld: Getty Images (2)).

Bovenstaande uitspraak verwacht u wellicht van een conservatieve of ‘rechtse’ activist, maar werd deze keer gedaan door een ooit gelauwerde Arabische (en voormalig islamitische) filmmaker en Midden Oosten expert die eind jaren ’70 uit Libanon naar Europa emigreerde, en vooral in de jaren ’90 tal van documentaires voor Duitstalige publieke zenders maken. Imad Karin geeft de Europeanen nu een keiharde waarschuwing: als de massa immigratie uit moslimlanden niet onmiddellijk wordt omgekeerd en de islam volledig een halt toe wordt geroepen,  zal ‘de toekomst voor onze kinderen voor de volgende 300 jaar worden vernietigd.’

 

Karims kritiek op de islamisering van Europa heeft hem een hoge prijs gekost: zijn documentaires en journalistieke bijdragen zijn niet langer gewenst. ‘Voor mij, iemand die uit onvrijheid komt en al 40 jaar in vrijheid leeft, betekent deze ontwikkeling een nieuwe verbanning, een interne verbanning.’ En dat terwijl hij in 1995 nog de CIVIS mediaprijs van de Duitse ARD had ontvangen.

Maar tijden veranderen. Anno 2017 zijn zo ongeveer alle conservatieve en rechtse stemmen en standpunten uit de door links overheerste media verbannen en/of tot ‘racistisch’ verklaard. Debat en discussie over nut en noodzaak zijn niet meer gewenst; de enige toegestane mening is de politiek-correcte dat de massale moslim immigratie niet meer te stoppen is, en de islam zich prima in onze Westerse samenleving laat ‘integreren’.

‘Iedereen die zich niet losmaakt van islam is tikkende tijdbom’

Als student aan de universiteit van Berlijn was Karim net als bijna alle andere uit Arabische- en moslimlanden afkomstige studenten aanvankelijk radicaal links. Bij uitzondering veranderde hij in een conservatieve islamcriticus, daar waar zijn streng gelovige medestudenten hun vrouwen  later zonder uitzondering uit moslimlanden importeerden.

Volgens Karim raakten veel van zijn linkse Arabische collega’s destijds gedesillusioneerd, omdat het liberale en verlichte Westen –uit angst voor het (olie)kapitaal- weigerde om de democratische- en vrijheidsbewegingen in het Midden Oosten te ondersteunen, en deze zelfs ‘heeft verraden’. Veel Arabieren in Europa bleven dus hangen aan hun oorspronkelijke religie. ‘En iemand die zich niet ondubbelzinnig losmaakt van de islam, blijft een soort tikkende tijdbom.’

Linksgroen heeft fascistische zelfhaat trekken gekregen

De moderne Europese ‘linksgroene’, groot pleitbezorger van massa immigratie en islam, is een politiek-correcte ecologische multiculturalist geworden met een ethiek en wereldbeeld ‘dat de laatste 10 jaar, en vooral met Obama, fasctistische trekken heeft gekregen’. In plaats van de vrijheid en democratie van het Westen te verdedigen, heeft links ervoor gekozen om ‘achterlijke en wrede culturen te idealiseren en te verontschuldigen’, aldus interviewer Alex Göhring (Philisophia Perennis). Karims reactie: ‘Deze vorm van zelfhaat is ondertussen een soort seksueel-masochistische bevrediging voor hen geworden.’

Harde maatregelen om massa immigratie moslims te stoppen

Om de islamisering en daaraan verbonden onvermijdelijke ondergang van onze vrije en welvarende samenleving nog te stoppen, moeten er volgens Karim onmiddellijk een aantal rigoureuze maatregelen worden genomen:

* De massa immigratie van moslims moet worden gestopt. Miljoenen reeds geïmmigreerde moslims die nog geen permanente verblijfvergunning hebben, moeten worden geremigreerd;

* Criminele migranten moeten sowieso worden uitgezet;

* De staat moet de officiële erkenning van islamitische verenigingen en instellingen intrekken;

* Moskeeën waar niet in de taal van het gastland wordt gepredikt, moeten worden gesloten;

* Alle islamitische normen, waarden en uitingen in het openbare leven moeten worden verboden; ‘halal’ gemaakte kantines en restaurants moeten worden gedwongen om (weer) zaken zoals varkensvlees e.d. te serveren;

* Van moslims die weigeren zich aan de seculiere Europese samenleving aan te passen en/of zich er openlijk tegen verzetten, moet emigratie worden vereist.

Islamisering dreigt ‘toekomst van onze kinderen 300 jaar lang te vernietigen’

Sowieso zouden ook christelijke kerken op eigen benen moeten staan, vind Karim, en niet langer –zoals in Duitsland- door de staat met belastingmaatregelen moeten worden gesteund. ‘Of wij zijn een echt seculiere samenleving in een neutrale seculiere staat, of de staat ontdekt zijn christelijke wortels en keert daarnaar terug, met de eis dat moslims zich aan een christelijke staat dienen te onderwerpen.’

Hoe dan ook, Europa moet heel snel handelen, want het huidige ‘vlees noch vis’ beleid kan ‘de toekomst voor onze kinderen voor de volgende 300 jaar vernietigen.’ (1)

 

Xander

(1) Epoch Times
(2) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel en niet-commercieel gebruik)

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gespekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof... (Geloofsforum 31) verder te praten.

Reacties

Willy op 23-08-2017 14:55

Dat zal zolang nog niet duren volgen deskundigen zal tegen 2O5O de islam al in de meerderheid zijn in grote delen van Europa met alle gevolgen. Het jihadisme is de gruwel van onze tijd en zal nog een hele tijd aanhouden. Ik denk persoonlijk niet dat men de massa -Migratie nog kan stoppen dagelijks komen nog boten vanuit Afrika in Italie aan met goedkeuring van de Paus deze vluchtelingen zijn hoofdzakelijk moslims . Moslimjihadisme is in wezen haatdragend en zeer gevaarlijk de ideologie van het jihadisme denkt in termen van zwart wit verhouding . In Belgie zijn er zelfs kinderen op de school die van moslim komaf zijn die niet meer willen spelen met andere kinderen omdat de anderen varkens zijn die men hun kop moet afsnijden dit wordt gezegd door kinderen van zes toot acht jaar ze krijgen het van huis mede dus moslims zijn niet voor vrede maar voor oorlog en daar gaan we langzaam in veranderen in wezen een burgeroorlog !!  Shalom

Rode Wouw op 23-08-2017 14:56

Veel vaker ex-moslims aan het woord laten. Er zijn gelukkig al goede websites voor, maar meer radio interviews is alleen maar goed. Historisch en inhoudelijk rammelen de diverse islam stromingen in grote mate. Het zijn een vorm van sektes.

In Nederland hebben we duizenden ex-moslims. Volop steun voor hen.

Daarnaast gebed. Maar een gedeelte zal helaas niet tot bekering komen en dan zit er niks anders op dan de oorlog tegen de ISIS moslimterroristen voort te zetten. Dat zijn in ieder geval verkeerde moslims en het is zaak de ellende die zij veroorzaken aan andere moslims, niet-moslims en ex-moslims zo veel mogelijk te beperken.

Kamil op 23-08-2017 15:03

Wanneer gaan er in Europa 40 Macabeën opstaan ? Kamil

Jerommeke op 23-08-2017 15:07

De meeste mensen hebben geen flauw benul wat over hun hoofd hangt laat staan hoe het straks met hun kinderen en kleinkinderen zal ziijn . Ik merk dat het de meeste mensen  ook weinig kan schelen Ze zijn in slaap gesukkeld met het idee dat zolang het smart(dom)phone het doet en ze nog naar de McDonalds kunnen  en naar SBS6 kunnen kijken is er geen vuiltje aan de lucht.   Alleen mensen met en beetje bijbelse achtergrond zullen wellicht wel verder denken dan hun neus lang is.

Rebellio op 23-08-2017 15:43

Haha, bij de opsomming van punten dacht ik nog "weer symptoom bestreiding". Als je die maatregelen neemt moet je de islam gewoon in totaal verbieden. En vervolgens dacht ik, tenzij je de islam natuurlijk gelijksteld met andere culturele uitjes: leerzaam voor sommige maar allemaal achterhaald, achterlijk en wij weten wel beter. En ja hoor, de laatste allinea geeft al aan, waar we naar toe gaan. Want we moeten natuurlijk wel consequent blijven als staat: we gaan ons niet verdiepen in al die sprookjes, ze zullen wel allemaal hetzelfde zijn. Dus weg er-mee. Want die Christenlijke wortels zijn we allang vergeten, helaas....

Tabris op 23-08-2017 16:02

Alleen mensen met een slechte geest en hart kunnen islam tolereren. 

Kees op 23-08-2017 16:08

De nieuwe fascisten zijn onder ons, we willen het alleen niet zien, of zoals de andere fascisten zoals antifa, gewoon ontkennen.

anna op 23-08-2017 16:37

zolang God niet ingrijpt, zal het allemaal wel goed zijn...

je weet toch dat je op God moet vertrouwen?

of toch niet?

 

Patatje Oorlog op 23-08-2017 16:37

Dream on. Onze politici zijn of totaal onwetend of laf. Ze zullen nooit iets doen wat islam schade toebrengt. Christenen daarentegen, daar mag je tegen schoppen, die vechten niet terug. Hoe één enkele aanslag (2001) het volledige vrije westen langzaamaan heeft laten capituleren.... 

Yerik op 23-08-2017 16:41

@ Jerommeke op 23-08-2017 15:07.Beste Jerommeke. Je bent zéér beslist niet de enige die zo denkt. Ik kan het ook wel blijven herhalen wat jij daar schrijft. Niet dat dit voor verreweg de meeste lezers van XN nodig is, maar dat je dit merkt keer op keer, keer op keer, keer op keer, keer op keer.Jeromeke, is zie Nederland als verloren. Het is reeds te ver gegaan en er is vrijwel zeker geen weg terug meer, dan alleen met keiharde maatregelen, zoals hier boven omschreven en dan ook nog verdergaand en ook nog harder dan hier boven omschreven. Maar dat zal echt niet gebeuren. Het overwegend god-loze volk heeft hier gedurende tientallen jaren middels verkiezingen voor gekozen en zal de rekening krijgen, maar dan ook en vooral het nageslacht voor zoveel dat nog komt.

Laten gelovigen zich niet meer richten op Nederland; ik weet dat het bijzonder moeilijk is omdat je dagelijks nog met twee benen en je hele lichaam en aards leven in Nederland staat. Laten zij zich richten op het land dat boven is, waar geen vernieler, leugenaar, afgodsdienaar, moordenaar, verkrachter, vreemdeling enz. zal binnen komen.

O ja... met 'vreemdeling' bedoel ik ieder die vreemd is aan Jezus Christus, tegen wie Hijzèlf zal zeggen: "Ik heb u nooit gekend; gaat weg van Mij, gij, die de ongerechtigheid werkt!"

Qvic op 23-08-2017 17:26

De chemtrails hebben hun werk al gedaan, die over de NAVO landen met o.a. miljarden aluminiumoxide worden besproeid. Wat de eigen wil min of meer buiten spel zet. Daar de links georiënteerde bevolking toch al een psychische afwijking hadden/hebben in de vorm van o.a. politiek correct denken en handelen en zijn hun psychische afwijking als iets normaals gaan beschouwen. Ieder die daar niet mee eens zijn, worden direct beschuldigd als racist of iets degelijks. Om zo elke discussie uit de weg te gaan en de andere partij weg te zetten als het kwaad. Door telkens alles 180 graden te verdraaien lijkt het net als of zij de goeden zijn. Door dit consequent door te voeren en te verkondigen, gaan de meeste dit ook nog geloven ook. Deze misleiding gebruiken zij in alles zoals namen, wetsvoorstellen e.d.. Door deze arrogantie en machtsmisbruik van de linkse en liberalen politici hoeven we geen enkele medewerking te verwachten. Zij hollen liever achter de EU aan en hopen er zelf er nog beter op te worden op grond van financieel eigen gewin. Deze volks verlakkers verraden liever met al hun machtmisbruik hun eigen landen naar de verdoemenis. Dan op te komen voor hun eigen bevolkingen. De corruptie en de vriendjespolitiek vieren hoogtijden in de EU landen van ontleding van de welvaart. De grote klap komt steeds dichterbij van de implodering, die zal ten koste gaan van alles en iedere autochtoon wat ooit was opgebouwd door de vorige generaties autochtonen bevolking. De plunderaars van de sociale netwerken worden zelfs gepromoot en zijn heilig verklaard door de huidige politici en worden aangestuurd en aangemoedigd door de EU. Ieder (EU) land wat niet met deze waanzin besmet wil worden, wordt zwart gemaakt en/of geprobeerd om deze landen allerlei sancties op te leggen. Hoe dan ook, van de EU uit moet het huidige Europa in chaos veranderen. Zodat zij van uit die chaos een nieuw verenigd Europa Federatie kunnen maken, waar de bevolking arm, dom en vooral onvoorwaardelijk gehoorzaam zijn aan de machthebbers. Dan zijn de islamieten de ideale bevolking, waar vele zelfs analfabetisch van zijn. De oorspronkelijke bevolking is te wijs. te rijk en te eigenzinnig om deze voorwaardes van de EU in te lossen en daarom moeten zij vervangen worden volgens de EU.  

Willem op 23-08-2017 17:27

Ik heb geen bijbelse achtergrond, maar zag dit jaren geleden al aankomen en... het wordt nog veel erger dan nu en of dit nog 30 jaar op zich laat wachten betwijfel ik. Volgens mij slaat de vlam veel eerder in de pan. Rond 2023 wil erdogan het Ottomanse rijk doen herleven. Hoe gaat hij dat doen? Nou, kijk maar eens hoeveel landgenoten er in het Westen wonen.

Tom Hendrix op 23-08-2017 18:56

@Yerik: 16.41. uur. Ik sluit mij graag aan bij uw reactie.

Veteraantje op 23-08-2017 19:01

vreemd....ik kon mij eens herinneren dat wij in een democratische staat leven, waarin ons wet systeem is gebouwd volgens christelijke maatstaven....

Kan iemand mij even wakker maken?

Grt Veteraantje

kruisridder op 23-08-2017 19:27

De Christelijke kerken en instellingen hebben zich altijd financieel moeten bedruipen. Het geld voor onderhoud van de kerken, de instellingen, salarissen etc. wordt opgebracht door de leden van de synodes en de parochies. 

Robie op 23-08-2017 19:36

 @ Patatje Oorlog

Komt vooral door de overheid zelf,mensen komen in verzet maar dit wordt altijd zo snel mogelijk de kop ingedrukt.

Dit doen ze net zo als de vroegere communisten,en als je weet hoe dat ging dan herken je het ook meteen.daarom is er in oost-europa meer verzet tegen omdat ze die trucjes wel kenen intussen.

Maitreya op 23-08-2017 20:29

Ze hebben het gedaan voor de Wereldleraar. Als je de wet van reïncarnatie (Het gaat hier niet om vakantie in de hype omdat iedere ziel 'toch onsterfelijk is'. Zo makkelijk is het niet.) in ogenschouw neemt zullen ontwikkelde zielen hier niet meer geboren kunnen worden en nog zeker 3 duizend jaar langer moeten doen aan hun ontwikkeling elders.

Yerik op 23-08-2017 20:30

@ Tom Hendrix op 23-08-2017 18:56. Ons kent ons... :-) Hartelijke groet van Yerik.

Yerik op 23-08-2017 20:31

@ Kamil op 23-08-2017 15:03. Nu ! Jij bent de eerste!

cefas op 23-08-2017 23:56

100 % gelijk.

mientjei op 24-08-2017 01:59

Het is toch te gek voor woorden, dat als ik heden ten dage mijn geloof aanhang, in mijn eigen land , zoals het mij geleerd is door mijn voorouders, dat ik dan het stempel krijg van ongelovige, door die import gasten, en dan leggen ze ook nog een claim op Jezus, als hun profeet, dit vind ik nog het allerergste.

Sweet Jezus I will never forsake you  U bent de opgestane zoon van God, en ja wij geloven in de drie eenheid,  

De Vader, de Zoon en de  Heilige Geest, en daar moeten  jullie maar aan wennen, de moslims die meelezen

Dit is ons geloof onze waarheid  ons licht ons leven , en blijf er met je handen vanaf

Jerommeke op 24-08-2017 07:45

Yerik op 23-08-2017 16:41

Beadank Yerik voor uw reaktie, ik ben het volledig met u eens dat NL (en overige westerse landen) een veloren zaak is.

SEO op 24-08-2017 08:50

Gewoon Islamverbod dus. Net als in Japan, CAR, Angola en China. Werkt perfect. Maar zelfs op Xandernieuws is geen post die daarvoor pleit. 

Maitreya op 24-08-2017 10:11

Ze experimenteren. Samen delen kan niet altijd doorgaan in dezelfde enge ruimte als van een laboratorium. Het racismeverhaal is een fobie geworden waarmee tal van mensen gechanteerd zijn, de reageerbuis. De antireligieuze sekte is hierin bijna even erg als de meest repressieve religieuze. Er zijn trouwens autochtone Amsterdammers geweest die het land uit werden gezet met behulp van asielzoekers in uniform (die krijgen ze heel snel). Pas heel laat kregen ze het in de gaten.

Barbara op 24-08-2017 10:12

Het spijt me maar een nieuwsbericht als dit las ik dertig jaar gelden ook al. mvg

Maitreya op 24-08-2017 10:34

In dezelfde tijd begonnen ze mij ook trouwens overal tegelijk te onderdrukken en te versturen. Het was bizar, maar ernstig. ik moest vertrekken. Er zit een duidelijk patroon in. Ik ben trouwens ook bij Share in Amsterdam geweest waar ik een rol heb gespeeld, daar zaten de ingewijden die dezelfde keuze maakten. Echter ik heb contact gelegd met iemand uit Argentinië waarmee nog iets van de bron doorsijpelde. In die sfeer werd de nieuwe paus gekozen.


Beste Maitreya, uw postings zijn verwarrend en dragen niet bij aan een goede discussie. Mod.

Maitreya op 24-08-2017 10:46

Op ditzelfde moment zijn al mijn reacties die ik verzameld heb op gmail heb verdwenen. Google.

Rebellio op 24-08-2017 14:22

@SEO, die optie wordt regelmatig door diverse mensen geopperd. Ik geef er een hint naar enkele posts terug....

Probleem is echter dat dat verstrekkende consequenties heeft op het beeld dat we hebben van onszelf als vrijdenkende democraten en ook als Christen. Dit komt omdat men de islam helemaal niet kent en begrijpt en dat ook eigenlijk niet wil. Men heeft het idee dat mensen zelf bepalen wat ze geloven en doen. Men heeft niet door dat als de islam een boomstronk is waar op geent een vrede lievende religie dan zullen er altijd weer scheuten opschieten van de originele boom. De fundering is fout, maar het zal nog veel tijd kosten en tot die tijd moeten jij en ik en vele anderen, veel moeite doen om mensen duidelijk te blijven maken wat volgens ons de waarheid is... 

Tom Hendrix op 24-08-2017 15:01

@mientjei: 01.59. uur. Ook met deze reactie, nen ik het volledig eens.

Lodewijk op 24-08-2017 17:41

"Belgische minister van Justitie wil imams registreren" https://joop.bnnvara.nl/nieuws/belgische-minister-justitie-wil-imams-registreren

Interessante reacties er onder... ; )

Elisabeth-Anna op 24-08-2017 19:50

Dit lijkt me een persoon die duidelijk weet waar hij het over heeft!

PS.Maitreya ik kan er geen touw aan vast knopen!

Maitreya op 24-08-2017 20:48

Mod,

Al weet je sommige dingen liever niet, is het beter ze wel te weten.

Het enige waar je niet over kan discussiëren is oprechtheid en jezelf zijn.

Ik ben de uitvinder van de logica. En God is voor mij Logos.

Ik zeg alleen de waarheid, en die past niet in de mal van het bevoordeelde denken.

De ervaringen die ik toen had zijn de enige common sense waaruit ik Xander kan volgen.

Dingen waar veel mensen blijkbaar niet mee bekend zijn in hun cocon.

Bepaalde trends beginnen waarschijnlijk altijd bij mij omdat ik een graadmeter ben van hoe de maatschappij ervoor staat.

Voor mij bestaat alles al voordat het eruit komt, omdat ik de mensen zie zoals ze zijn.

Wat er niet in zit komt er niet uit.

Ik wilde het niet op dezelfde manier over ‘negatieve energie’ hebben zoals laatst toen ik een commentaar kreeg waar ik online niet op kon antwoorden en waardoor mijn computer bijna vastliep waarover ik de moderator schreef. Maar in plaats daarvan wat concrete punten aanstippen zoals ze begonnen. Blijkbaar komt anders weer de standaard psychologiekennis op het niveau van projectie waarmee de hele wereld schaakmat staat. Ik ben objectief op subjectief vlak. En ik laat de misdaad daarom ook haar gang gaan om de waarheid boven tafel te krijgen. Ik modereer de realiteit niet. Nee, ik stimuleer haar door mijn bewuste onthechting waar anderen strijden om eer en gelijk. Pas als dat in de vorm van moord is of massamoord raakt het een snaar bij de lezer. Want daar ligt zijn affiniteit.

Het antwoord dat ik toen kreeg leek weliswaar sympathiek bedoeld maar was een bevestiging van wat ik zei terwijl het dat meende te ontkrachten in de betutteling. Een typische noodgreep naar de westerse = klinische (ziektebeeld) psychologie nu vanuit de christelijke gemeenschap. Op dezelfde manier de ‘negatieve energie’ die mij in de schoenen geschoven wordt waarvan ik zei dat het een catastrofe teweeg brengt. Al is dat het fluïdum van de massa die door een reageerbuis gaat, die ik niet voor u op kan lossen zoals u mij daarmee historisch altijd op wilde zadelen.

 

Waarom zo? Omdat ik een microkosmos ben van de macrokosmos.


Beste Maiteya, de XN forums zijn niet de plaats om uw visie te poneren, het is beter dat u een forum zoekt elders op het net waar u meer aansluiting heeft met de gasten aldaar. uw postings worden niet meer gepubliceerd. Het ga u goed. Mod.

AJ op 24-08-2017 20:52

@mientjei, dat moslims Jezus zien als 1 van hun profeten heeft waarschijnlijk te maken met dat Jezus ook uit het Midden Oosten kwam. Daarnaast was Jezus ook een getinte, dan wordt het weer zoiets als dat het tot mijn eigen behoort.

Rebellio op 24-08-2017 21:20

@AJ, dat Isa lijkt op Jezus heeft twee (mogelijke) redenen.

1. Historisch: Islam zegt dat God altijd al met mensen gesproken heeft en hen aangesproken heeft. Soms alleen in rudimentaire manieren en soms in het groots zoals met de Joden en de Christenen. Maar altijd is het islam geweest, alleen dat wisten wij nog niet en nu zijn wij te eigenwijs. Men zegt dat mohamet mogelijk in een cultuur leefde waar gedichten opzeggen (het tegenwoordige Rappen) erg in aanzien stond. Men rapte over allerlei wijsheden die men ooit gehoord had. Mohamet had ook wel eens iets gehoord en vond het erg vervelend dat de concurrentie hem van van alles en nog wat betichte. Tussen de regels door kun je dat ik de koran lezen. Hij liet bijvoorbeeld nogal wat 'dichters' ombrengen. Omdat het Christendom al even bestond, heeft Mohamet wel eens iets gehoord over iemand uit Nazareth en hij noemde die Isa, misschien wel omdat hij de naam vergeten was. Toen mohamet eenmaal had gezegd dat wat hij zei echt heel speciaal was omdat hij het niet verzon, maar ingesproken kreeg door allah zelf, toen werd het echt serieus. Isa kon hij goed gebruiken.

2. 'politiek': Het komt islam natuurlijk heel goed uit om Christen en over te halen tot de islam wanneer je allerlei overeenkomsten hebt. Je kunt op die manier mensen toch laten twijfelen, aan geven dat het allemaal niet zo erg is of wanneer men al niet zoveel bijster weet over waar je nu eigenlijk in geloofde of moest geloven overlaten stappen. Isa is dan ook totaal iemand anders dan onze jezus de Christus.

AJ op 24-08-2017 23:25

@Rebellio, mee eens wat je schrijft, hoewel ik het niet zo snel zie gebeuren dat Christenen overstappen op de islam. Om niet te vergeten was de vrouw en nicht van Mohamed ook katholiek dus hij heeft zeker van Jezus gehoord. Voordat de islam bestond woonden er ook veel Christenen en Joden in het midden oosten die er uiteindelijk voor een groot deel verdreven zijn door de Islam. Dit is een complot van de katholieke kerk, zie:

http://www.redicecreations.com/specialreports/2006/04apr/catholicislam.html

https://www.bibliotecapleyades.net/vatican/esp_vatican33.htm

Rom op 25-08-2017 12:15

Alleen met vasten en gebeden kunnen we het tij keeren.De kerken in Nederland zijn in slaap gesukkeld door de totaal ver amerikanizeerde consumptie maatschappij!

Keer terug tot God en lever de god dezer wereld(Babel) in!

Rom op 25-08-2017 12:20

Wat ik hiermee zeggen wil:Als er geen gebed meer is voor de overheid: Wat moet er dan nog van een natie over blijven? Niets! Dan zal een natie verdwijnen.

Drossaard op 25-08-2017 13:40

Hoe dan ook heeft de islamisering  van NL mijn leven al deels verziekt. Ik kan maar moeilijk begrijpen hoe immigranten in het vrije NL de valse profeet mohammed blijven volgen. Tegelijkertijd hebben ook de feminisering, de sodomisering en de hedonisering mijn leven deels vergald. Satan heeft een ongekende greep op ons volk gekregen, het is triest maar waar. De steun voor PVV en FvD is nog enigszins hoopvol, maar kijkend naar België  (de zuidelijke Nederlanden), met al die afgrijselijke aanslagen die ze hebben ondergaan door hun mohammedaanse gasten, dan zien we dat zelfs daar het Vlaams Belang niet kan doorzetten.

Hansz Pint op 27-08-2017 23:06

U post onder 2 verschillende namen  en u wekt de indruk dat u een bekende  ex-poster bent ! ?  Mod.

Marco Huybrechts op 30-08-2017 17:37

Inmiddels kijk ik naar het verleden en naar de toekomst vanuit het vertrekpunt: het systeem van het kwaad.

Als ik met mijn gezonde verstand beredeneer in hoever de tentakels, van het systeem van het kwaad, invloed hebben uitgeoefend op bijv de koran. (maar ook andere geloofsboeken die door de censuur kwamen van het systeem van het kwaad) Nou als je het beredeneert vanuit het systeem van het kwaad dan hebben ze het goed gedaan. Je mag bijna geen opbouwende feedback hebben op de koran en zijn aanhangers zonder voor islamofoob en of rascist te worden uitgemaakt.

Als mensen, korangelovigen hardnekkig blijven volharden in geloofswaanzin dan zijn we doomed in de toekomst. De hoop is natuurlijk dat er een gematigder islam zal ontstaan. Hoop doet leven. Nou ja de islam heeft er, gerekend van ongeveer 666 na christus, 1300 jaar erover gedaan om een vrijheid ontnemend geloof in europa te krijgen. Het drukt precies op de zwakke punten van onze prille democratie. Zomaar wat argumenten: De Grondwet zegt: vrijheid van geloof. Een burka kan je beschermen tegen opdringerige mannetjes, vrijheid van meningsuiting ofwel ik mag als islamaanhanger roepen dat elke ongelovige een kopje kleiner gemaakt mag worden... Ik ben erg benieuwd hoe dit afloopt.

Ofwel misschien gaat het meevallen met de islamisering in het westen en misschien gaat het tegenvallen in de toekomst.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl