HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Absurd maar waar: Regering Merkel test hormonale neusspray om mensen politiek-correct te maken

Wij vermoeden dat Angela Merkel zelf er dagelijks een compleet familypack van deze ‘knuffel neusspray’ doorheen jaagt.

Het klinkt als een absurde complottheorie, maar is echt waar: Duitse wetenschappers hebben in opdracht van de regering Merkel een hormonale neusspray ontwikkeld, waarmee mensen politiek-correct zouden kunnen worden gemaakt. Het middel is vooral ontwikkeld om Duitsers hun verzet tegen de massale moslimimmigratie op te laten geven, en in het algemeen klakkeloos het almaar extreemlinkser wordende beleid van bondskanselier Angela Merkel te laten accepteren.

 

Vroeger –en zo lang geleden is dat niet- was er nog ruimte voor een open en echt debat tussen links en rechts, maar in onze tijd is dat er vrijwel niet meer. De enige ruimte die politiek en media nog laten is tussen gematigd links en extreemlinks, maar alles wat ‘rechts’ en/of ‘conservatief’ is, krijgt vrijwel automatisch het stickertje ‘racistisch’, ‘xenofoob’ of zelfs ‘(neo-)nazistisch’ opgeplakt.

Progressief gaat Mengele achterna

De politiek-correcte ‘progressieven’ in Duitsland willen deze ‘ongehoorzame’ mensen nu met een speciaal ontwikkelde neusspray gaan ‘behandelen’ - alsof ze aan een ziekte lijden. Dit doet sterk denken aan oproepen van linkse / progressieve activisten in de Verenigde Staten om zogenaamde ‘klimaatontkenners’ –in werkelijkheid klimaatrealisten die weigeren zich aan de sluiten bij de internationale CCC (Climate Change Church)- in ‘heropvoedings’kampen op te sluiten (= concentratiekampen).

Nog langer geleden dringt een andere zeer nare vergelijking zich op: de wrede ‘medische’ experimenten die Nazi wetenschapper Josef Mengele op Joden in Auschwitz uitvoerde. Deze experimenten werden eveneens gedaan in het kader van de eugenetica, het zoeken naar middelen om de ‘perfecte’ mens te creëren.

Onderzoek naar hoe het laatste verzet tegen Umvolkung te breken

Hoe dan ook, de Klinik für Psychiatrie und Psychotherapie, onderdeel van de Uniklinik in Bonn, heeft onder leiding van professor René Hurlemann een onderzoek verricht naar hoe het groeiende verzet onder de Duitse bevolking tegen de Umvolkung van hun land kan worden gestopt. Hurlemann vindt het namelijk belangrijk ‘een massa mensen, die uit de moeilijkste omstandigheden naar Duitsland komen, bij ons te integreren.’

Dat ongeveer 99% van deze nieuwkomers illegaal is, en zelfs de VN heeft toegegeven dat het aandeel echte vluchtelingen hooguit 1,4% tot 2,5% van het totaal bedraagt, en de rest economische gelukszoekers zijn, maakt deze professor net als de regering in Berlijn niet uit, net zomin als het feit dat juist uit het Syrische oorlogsgebied de minste illegalen komen.

Maar ‘van wiens brood men eet, diens woord men spreekt’: net zoals tal van andere Westerse wetenschappelijke instellingen zal Hurlemann het niet wagen de subsidiestroom naar zijn instituut in gevaar te brengen door iets anders te verkondigen dan wat de politiek voor de ‘waarheid’ heeft verklaard.

74% meer geld voor migranten na inname neusspray

De doelgroep van het onderzoek bestond uit 50 studenten. De WDR berichtte dat die in de eerste ronde informatie over 50 hulpbehoevende mensen van gemengde afkomst hadden gekregen, en 50 euro om weg te geven. Die 50 euro mochten ze ook deels of volledig zelf houden. In de tweede ronde kreeg de helft van de groep via een neusspray het ‘knuffelhormoon’ Oxytocine toegediend. De andere helft kreeg een placebo.

Een opmerkelijke uitkomst was dat linksgroene studenten méér geld gaven aan hulpbehoevende ‘vluchtelingen’ dan aan in moeilijkheden verkerende Duitsers. Dat onderstreept dat de ‘Umvolkung’ van Europa, het streven om de autochtone (Kaukasische) volken en culturen door de islamitische en/of negroïde te vervangen, heel diep in ‘links’ geworteld zit.

Wat bleek: degenen die met de neusspray waren ‘behandeld’, gaven 74% meer aan illegale migranten dan ze van plan waren vóórdat het hen was toegediend. Kortom: het middel werkt heel ‘goed’ om mensen ‘van gedachten’ te laten veranderen.

Gaat regime Merkel over tot gedwongen medicatie?

‘Wat is de volgende stap? Door het regime bevolen inname van neusspray door alle critici en vrijdenkers?’ vraagt men zich op Anonymous af. ‘Of zal iedereen die de brute verkrachting van een 56 jarige vrouw door 4 donkerhuidige daders, die volgens de politie en justitie mogelijk van buitenlandse komaf zijn, veroordeelt, vervolgens met neusspray tot ‘bezinning’ worden gebracht, zodat hij kan treuren over deze (illegale / asielzoekende) vakmannen, die in hun enorme nood geen enkele andere keus hadden (dan een Duitse vrouw te verkrachten)?’

‘Het regime Merkel is onberekenbaar. Het zou ons niet verwonderen als er gedwongen medicatie met oxytocine komt, om de bevolking nog meer onder controle te krijgen.’

Kortom: ook in dit opzicht dreigen we een herhaling van de jaren ’30 en vooral ’40 te krijgen.


Xander

(1) Anonymous
(2) Afbeelding:
* Angela Merkel: WikiMedia Commons / Christoph Braun /  Creative Commons CC0 1.0 Universal Public Domain Dedication
* Neusspray: WikiMedia Commons / robin_24 / http://www.flickr.com/photos/robin24/5222119114/in/photostream / Creative Commons Attribution 2.0 Generic 

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gespekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof... (Geloofsforum 31) verder te praten.

Reacties

Pagina12
Infidel4U op 23-08-2017 08:21

@ Theo Kainos wat de vergrijzing betreft. Gezagsgetrouw als Duitsers en Nederlanders zijn, hebben zij gehoor gegeven aan de roep om de bevolkingsaanwas af te remmen in verband met de 'dreigende overbevolking van de planeet Aarde'. Ook hierin heeft de decennialange regressief linkse indoctrinatie een belangrijke rol gespeeld. Heel slim gespeeld van de regressieven, want nu kunnen ze een 'legitieme' reden aanvoeren om massaal moslimmigranten de EU binnen te laten. Als je het hebt over vooruit denken is dit wel een héél goed geplande situatie. Angela Merkel borduurt gewoon verder op wat ruim veertig jaar geleden in gang is gezet.. En daar komen de Resolutie van Straatsburg uit 1975 en het Van Coudenhove-Kalergi weer om de hoek kijken. In dat licht kijk ik er niet van op dat er zelfs naar chemicaliën wordt gegrepen om deze plannen te helpen slagen. Ziet u het verband?

Steven op 23-08-2017 08:46

Theo Kainos: Merkel lost dit probleem op door immigratie omdat die groep een veel hoger geboortecijfer heeft.....

En denk jij dat die immigranten dan wél zullen gaan werken?

Die komen alleen naar hier om de boel te verzieken en alleen aanspraak te maken op het sociaal stelsel...hoe meer je er binnen laat hoe meer uitkeringen je moet verstrekken iedere maand. En je kan mij niet wijsmaken dat Duitsland dat nog een paar jaar financieel gaat trekken.

Dus wat is nou erger...de vergrijzing of je land in --- geen hoofdletters Mod. om zeep helpen door allemaal haatkoppen naar binnen te halen?

Ze kunnen betere voorzieningen maken voor autochtonen om het geboortecijfer omhoog te schroeven. Maar nee...ze halen liever mensen naar binnen die ons liever afmaken dan iets willen bijdragen.

staedy op 23-08-2017 09:30

staerdy 23/8

Die fameuse stof die nu al massaal in het drinkwater aanwezig is

noemt "fluor"(goed voor het glazuur maar slecht voor de onderliggende lagen)

maar dat zeggen de fabrikanten er niet bij hé

wat doet fluor nu in het menselijk lichaam?

Het maakt de mensen zo tam als een lammetje

Kort na de tweede wereldoorlog heeft Stalin het drinkwater vergiftigd met "fluor"

om het grote russische rijk kalm te houden.

er bevinden zich nog andere stoffen in onsdrinkwater hoor!!!

Maak u vooral géén illusies( het is erger dan in de films)

Shalom

Rolf op 23-08-2017 09:59

@Theo Kainos op 23-08-2017 00:21

Dat van die vergrijzing is een drogreden. In Japan hebben ze dat ook en tot nu toe is er nog in geen jaren een Japanse politieke partij op het idee gekomen om moslim immigranten toe te laten. Verder hebben we nog de drogreden van Martin Schulz dat er inteelt onder de Europeanen zou ontstaan. Dan moet je vooral een bevolking gaan importeren waar de neiging tot inteelt, neef-nicht huwelijken, al in de cultuur ingebakken zit. Ook hier is er weer het tegenvoorbeeld van het Japanse volk dat qua omvang veel kleiner is dan de volkeren in Europa. Vrijwel nergens ter wereld leven de mensen langer dan in Japan. 

Verder de betaling van de vergrijzingskosten, er is een enorme jeugdwerkeloosheid in Spanje en Griekenland. Als Merkel deze jonge Spanjaarden en Grieken had uitgenodigd had er in ieder geval worden gewerkt voor het geld. Met de 80% analfabeten die er nu binnengehaald zijn die niet veel meer kennen dan de inhoud van de Koran kan niet verwacht worden dat er genoeg verdiend gaat worden voor betaling van oudedagsvoorzieningen. 

Jonge mensen zijn er genoeg binnen Europa. Laat Merkel ze daar vandaan halen. Vele jaren geleden had ze ook kunnen zorgen dat het aantrekkelijker voor de eigen bevolking zou zijn om meer kinderen te krijgen. Dat is in geheel West-Europa nagelaten. Het tegenovergestelde werd zelfs jarenlang verkondigt, zelfs door Koningin Juliana in 1950. https://jdreport.com/koningin-juliana-zei-het-al-in-haar-troonrede-van-1950-nederland-is-vol-vol-vol/

En nu opeens moeten er 180 miljoen analfabete Afrikanen naar binnengehaald worden wegens vergrijzing? 

Marjo op 23-08-2017 11:21

Gladiator @ 20:36 op 22/8 - ik ben benieuwd wat uw idee is.

Rolf op 23-08-2017 11:54

@bert op 23-08-2017 03:41

Eenvoudigweg eerst de grootste tegenstanders oppakken en gedwongen behandelen. Vervolgens dreigen dat hun kinderen uit huis geplaatst worden als die neussprays niet gebruikt worden.

Wie door neussprays met sterke kalmeringsmiddelen en hormonen zo mak als een lammetje is geworden zal na een dreigement niets anders doen dan Ja en Amen zeggen en braaf de neussprays nemen.

Door de kalmeringsmiddelen is het verzet immers al weg. Pas nadat mensen die deze middelen nemen gedwongen deze middelen niet meer krijgen, vergelijk het met afkicken van drugs, dan pas kan de wil weer terugkeren om deze middelen niet meer te nemen. 

Verder in ventillatiesystemen van grote gebouwen, stadions, sportcentra en bioscopen of schouwburgen deze stoffen loslaten. Mogelijkheden te over om mensen verslaafd aan deze stoffen te krijgen. 

staedy op 23-08-2017 12:00

Steady

hoezo de vergrijzing kost geld? de vergrijzden hebben dat toch betaald,

en de betalingen van degenen die reeds gestorven ziijn voor hun pensioenleeftijd,

dat zeer groot kapitaal vleoit --- naar de gepensioneerden hoor!!

in belgié noemt men dat ----

En het geld dat men ontvangt verdoen en kopen de ouderen toch

goederen en reizen en vanalles--kortom hun geld vloeit bijna integraal terug

naar de staat ja.  ----- Geen hoofdletters, zie siteregels. Mod.

de bewindvoerders zijn stinkend rijk en zijn ziek van hun geld, maar kunnen toch niet

verdragen dat er iemand de kleine kruimels krijgt,

Maar 't kan verkeren zei bredero en hakte de hand af en zwierde hem weg (H)antwerpan ja

Shalom ja

Lodewijk op 23-08-2017 12:07

@Theo Kainos 

Alsof al die immigranten niet oud zullen worden en dan zelf ook verzorging nodig zullen hebben. Dus wat wilt u? Ook voor hun dan nóg meer immigranten binnenlaten? Dat wordt zo een torenhoge spiraal...

Rom op 23-08-2017 12:11

Onzinbericht:Bron onbetrouwbaar!

Qromwel op 23-08-2017 12:12

Rolf op 23-08-2017 09:59: Kortom, er worden alleen maar leugens en drogredenen verkondigd. Over de volle breedte van het politieke spectrum.

Qromwel op 23-08-2017 12:26

Ik drink ook wel kraanwater, maar ben niet bepaald kalm. Daarnaast heb ik ongeveer 45 liter lichtbruisend van AH. Nee, niet die uit B. in Ö. een tijdje terug.

Albatros op 23-08-2017 13:19

Rom op 23-08-2017 12:11

Als het morgen op geen stijl staat, gelooft u het wel?

Nog nooit heb ik hier een rectificatie hier gelezen, sterker nog vaak wordt het later bevestigd.

anora op 23-08-2017 14:26

Voor zover ik weet zit er geen fluor in het nederlandse drinkwater.

staedy op 23-08-2017 16:30

anora: voor zover ik weet bevinden er zich tientallen verschillende

chemische stoffen in ons drinkwater (volgens analise)

stand houden

Lars030 op 23-08-2017 17:03

@anora op 23-08-2017 14:26

Sinds 1973 mag er geen toegevoegd fluor(ide) meer in ons drinkwater zitten (van nature zit er een verwaarloosbare hoeveelheid fluoride in). Edoch, aan tandpasta wordt wel vaak fluoride (max. 0,15%) toegevoegd. Echter, niemand die ons kan garanderen dat er ook echt geen fluor(ide) -of andere foute stoffen- aan ons drinkwater wordt toegevoegd. De bedrijven die dit controleren worden betaald door de overheid, en hoe 'open en eerlijk' die is weten wij maar al te goed inmiddels.

anora op 23-08-2017 17:50

Ja dat wel @lars en @steady, maar ik bedoel eigenlijk, fluor zit er niet als standaard in voor zover ik weet, zoals in Amerika wel het geval is. Toch wel het vermelden waard (?) voordat mensen gaan googelen " fluor in water, what to do"

Desalniettemin hebben we geen schoon drinkwater, nee dat klopt, er zitten restanten van medicijnen in en vast nog een hoop andere dingen

Ge van Kessel op 24-08-2017 09:04

schijnbaar is ze zelf al verslaafd aan dat middel :-)

Op 23 september 2017 vindt een van de meest profetische tekenen in de hemel plaats: https://www.youtube.com/watch?v=xn_l2yS6H2o

Is er een connectie met de Duitse verkiezingen?

Zie ook: David Wilkerson profetie in 1973. Final Global Economic Collapse Begins in Germany: https://z3news.com/w/david-wilkerson-global-economic-collapse-begins-germany/

groenhart op 24-08-2017 13:42

Ach, je wordt altijd overreden door een boldootwagen; nooit door een diligence.

Joop op 24-08-2017 20:12

Zie je wel , wij worden zo langzamerhand gebrainwashead. Straks nog een neusspray die westerse vrouwen onvruchtbaar maakt en een poedertje dat elke arrabier raak schiet bij zijn eigen soort vrouw. En de westerse beschaving is op sterven na dood.

Oma op 25-08-2017 02:56

Speculeren helpt ons geen zier vooruit...nooit zal er enige ruchtbaarheid gegeven worden aan de manieren waarmee dat politiek ongedierte bezig is om de massa lam te slaan....en dat gebeurt reeds decennia volgens mij, hoe verklaar je anders dat het zo lang duurt voor de pot overkookt? Hoelang blijft de hele bende politici anders ons het bloed onder de nagels vandaan halen, ons verarmen om uit te delen aan parasieten die ons hele systeem van verworven rechten, welvaart en zorg om zeep helpen zonder echte protesten vanuit de bevolking?

De zware metalen en vergiffen die dagelijks en reeds 20 jaar boven onze hoofden worden uitgestrooid veroorzaken kankers/ziekten, vaccinaties, hormoonverstoorders, suikerverslaving, antibiotica in vlees, kortom de lijst is ijzingwekkend lang waarmee wij bestookt worden en verzwakt, ziek, onvruchtbaar, vergiftigd en geestelijk sluipend kapot gemaakt worden....nog nooit zoveel kankers/depressies, nog nooit zoveel agressie, zelfmoorden, moorden, gékken, psychisch 'verwarden' etc.....dat moet érgens vandaan komen...en werd/wordt volgens mij allemaal uitgkiend en opzettelijk op poten gezet...en af en toe speelt het geweten van medewerkers hun parten en brengt een klokkenluider zulk monsterachtig complot naar buiten...dat dan zo gruwelijk is dat er met ongeloof op gereageerd wordt - want zeg nu zelf: hoe klinkt het als er verteld wordt dat de elite zich bezighoudt met paranormale of satanische zaken? Ongeloofwaardig, toch? Plannetjes zoals onvruchtbaar maken via genetisch gemanipuleerd geknoei met ons voedsel met de drogreden om de honger uit de wereld te helpen...djeezes...pure waanzin en misdadig tov hele mensheid! Intussen slaan ze ons om de oren met die arme sukkeltjes die creperen van de honger (intussen verzinnen ze nog wat ziektes zoals cholera erbij om het nog wat erger te maken en nog meer medelijden op te wekken) in Afrika, nog steeds na 45 jaar en miljarden aan ontwikkelingshulp en toppunt: altijd op een manier alsof dat onze schuld zou zijn...tssss.....alsof wij ons zouden moeten schamen voor ons niveau van beschaving en welvaart, waarvoor onze voorouders en wij tenslotte hard gewerkt hebben terwijl ze elders elkaar liever uitmoordden en nu nog...

Brood en spelen en met de regelmaat van de klok, in samenwerking met de gewetenloze, medeplichtige leugenpers, telkens ballonnetjes oplaten om de verdeel en heers in stand te houden waarbij het volk telkens weer blijft intrappen en zich tegen elkaar keert. Speelt efficiënt in de kaart van de politieke bandieten met het doel de vereniging van het volk ten alle prijze te vermijden want daar zijn ze als de dood voor, dan zou het meteen afgelopen zijn met hun dictatoriale macht als het volk haar macht zou claimen via bindende referenda zoals het hoort in een echte democratie.

Dát zou de enige geweldloze oplossing kunnen zijn maaaaar: daarvoor moet het volk zich verenigen en eendrachtig zijn en de politiek lokt telkens verdeeldheid uit en zet mensen tegen elkaar op. Zolang het volk niet eensgezind wordt, blijven we de speelbal van de politieke verraders en doen ze met ons waar ze goesting in hebben.

Bekijk alleen maar eens de enorme verdeeldheid inzake vaccinaties: moorden via de naald onder het mom van gezondheid....misdadig gewoon en nog zijn er mensen die uit angst voorstander blijven zijn en het vergiftigen van hun kinderen verdedigen ipv meer te vertrouwen op het zelfgenezende vermogen van dat lichaam dat prachtige en uiterst ingewikkelde voertuig van ons Zijn...ook de medische wereld is ten prooi gevallen aan de nietsontziende hebzucht en winstbejag ten koste van onze gezondheid.

Mogelijk is het uitbrengen van het verhaal van deze neusspray ook enkel maar een poging om reacties uit te lokken, om te polsen hoe de publieke opinie zou reageren want ik geloof nooit dat met wat die monsters bezig zijn zou uitlekken voor het reeds gebeurd is...uiterste geheimhouding - God weet wat we allemaal reeds binnen kregen, via medicijnen, voedsel, water of lucht, onwetend...

Hierook01 op 27-08-2017 14:33

Anonymous link bestaat niet meer.....

' ze' hebben snel ingegrepen, zoals gewoonlijk...en al jaren maak Ik dit mee...

Pagina12
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl