HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Absurd maar waar: Regering Merkel test hormonale neusspray om mensen politiek-correct te maken

Wij vermoeden dat Angela Merkel zelf er dagelijks een compleet familypack van deze ‘knuffel neusspray’ doorheen jaagt.

Het klinkt als een absurde complottheorie, maar is echt waar: Duitse wetenschappers hebben in opdracht van de regering Merkel een hormonale neusspray ontwikkeld, waarmee mensen politiek-correct zouden kunnen worden gemaakt. Het middel is vooral ontwikkeld om Duitsers hun verzet tegen de massale moslimimmigratie op te laten geven, en in het algemeen klakkeloos het almaar extreemlinkser wordende beleid van bondskanselier Angela Merkel te laten accepteren.

 

Vroeger –en zo lang geleden is dat niet- was er nog ruimte voor een open en echt debat tussen links en rechts, maar in onze tijd is dat er vrijwel niet meer. De enige ruimte die politiek en media nog laten is tussen gematigd links en extreemlinks, maar alles wat ‘rechts’ en/of ‘conservatief’ is, krijgt vrijwel automatisch het stickertje ‘racistisch’, ‘xenofoob’ of zelfs ‘(neo-)nazistisch’ opgeplakt.

Progressief gaat Mengele achterna

De politiek-correcte ‘progressieven’ in Duitsland willen deze ‘ongehoorzame’ mensen nu met een speciaal ontwikkelde neusspray gaan ‘behandelen’ - alsof ze aan een ziekte lijden. Dit doet sterk denken aan oproepen van linkse / progressieve activisten in de Verenigde Staten om zogenaamde ‘klimaatontkenners’ –in werkelijkheid klimaatrealisten die weigeren zich aan de sluiten bij de internationale CCC (Climate Change Church)- in ‘heropvoedings’kampen op te sluiten (= concentratiekampen).

Nog langer geleden dringt een andere zeer nare vergelijking zich op: de wrede ‘medische’ experimenten die Nazi wetenschapper Josef Mengele op Joden in Auschwitz uitvoerde. Deze experimenten werden eveneens gedaan in het kader van de eugenetica, het zoeken naar middelen om de ‘perfecte’ mens te creëren.

Onderzoek naar hoe het laatste verzet tegen Umvolkung te breken

Hoe dan ook, de Klinik für Psychiatrie und Psychotherapie, onderdeel van de Uniklinik in Bonn, heeft onder leiding van professor René Hurlemann een onderzoek verricht naar hoe het groeiende verzet onder de Duitse bevolking tegen de Umvolkung van hun land kan worden gestopt. Hurlemann vindt het namelijk belangrijk ‘een massa mensen, die uit de moeilijkste omstandigheden naar Duitsland komen, bij ons te integreren.’

Dat ongeveer 99% van deze nieuwkomers illegaal is, en zelfs de VN heeft toegegeven dat het aandeel echte vluchtelingen hooguit 1,4% tot 2,5% van het totaal bedraagt, en de rest economische gelukszoekers zijn, maakt deze professor net als de regering in Berlijn niet uit, net zomin als het feit dat juist uit het Syrische oorlogsgebied de minste illegalen komen.

Maar ‘van wiens brood men eet, diens woord men spreekt’: net zoals tal van andere Westerse wetenschappelijke instellingen zal Hurlemann het niet wagen de subsidiestroom naar zijn instituut in gevaar te brengen door iets anders te verkondigen dan wat de politiek voor de ‘waarheid’ heeft verklaard.

74% meer geld voor migranten na inname neusspray

De doelgroep van het onderzoek bestond uit 50 studenten. De WDR berichtte dat die in de eerste ronde informatie over 50 hulpbehoevende mensen van gemengde afkomst hadden gekregen, en 50 euro om weg te geven. Die 50 euro mochten ze ook deels of volledig zelf houden. In de tweede ronde kreeg de helft van de groep via een neusspray het ‘knuffelhormoon’ Oxytocine toegediend. De andere helft kreeg een placebo.

Een opmerkelijke uitkomst was dat linksgroene studenten méér geld gaven aan hulpbehoevende ‘vluchtelingen’ dan aan in moeilijkheden verkerende Duitsers. Dat onderstreept dat de ‘Umvolkung’ van Europa, het streven om de autochtone (Kaukasische) volken en culturen door de islamitische en/of negroïde te vervangen, heel diep in ‘links’ geworteld zit.

Wat bleek: degenen die met de neusspray waren ‘behandeld’, gaven 74% meer aan illegale migranten dan ze van plan waren vóórdat het hen was toegediend. Kortom: het middel werkt heel ‘goed’ om mensen ‘van gedachten’ te laten veranderen.

Gaat regime Merkel over tot gedwongen medicatie?

‘Wat is de volgende stap? Door het regime bevolen inname van neusspray door alle critici en vrijdenkers?’ vraagt men zich op Anonymous af. ‘Of zal iedereen die de brute verkrachting van een 56 jarige vrouw door 4 donkerhuidige daders, die volgens de politie en justitie mogelijk van buitenlandse komaf zijn, veroordeelt, vervolgens met neusspray tot ‘bezinning’ worden gebracht, zodat hij kan treuren over deze (illegale / asielzoekende) vakmannen, die in hun enorme nood geen enkele andere keus hadden (dan een Duitse vrouw te verkrachten)?’

‘Het regime Merkel is onberekenbaar. Het zou ons niet verwonderen als er gedwongen medicatie met oxytocine komt, om de bevolking nog meer onder controle te krijgen.’

Kortom: ook in dit opzicht dreigen we een herhaling van de jaren ’30 en vooral ’40 te krijgen.


Xander

(1) Anonymous
(2) Afbeelding:
* Angela Merkel: WikiMedia Commons / Christoph Braun /  Creative Commons CC0 1.0 Universal Public Domain Dedication
* Neusspray: WikiMedia Commons / robin_24 / http://www.flickr.com/photos/robin24/5222119114/in/photostream / Creative Commons Attribution 2.0 Generic 

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gespekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof... (Geloofsforum 31) verder te praten.

Reacties

Pagina12
Henk Boskamp op 22-08-2017 16:29

https://opposition24.com/keine-faelschung-kontoauszug-asylbewerber/348404

anora op 22-08-2017 16:34

Moet dit soms oxytocine aanmaken?

Als dit waar is, dan is dit terug naar de mensproeven uit het nazisme.

Dewevoga op 22-08-2017 16:41

De sproeivliegtuigen krijgen het druk. 

Virgo op 22-08-2017 17:09

Dat mens komt mijn neus uit. ;)

Overigens: Merkel is geen nazi maar een marxist. De nazi's deden dit soort dingen niet. Een ieder die dit wel gelooft is gehersenspoeld of heeft een neusspray genomen. Dat zijn de Feiten. Maar goed, feiten tellen blijkbaar niet meer. Lichtgelovigheid wel. Orwell had gelijk.

Virgo op 22-08-2017 17:10

@anora op 22-08-2017 16:34

De feiten en onderbouwing graag? Of blaat je maar wat zoals de rest van de schapen? Dit moet eens een keer stoppen. Hier wordt vaak iets beweerd zonder enige onderbouwing.

Infidel4U op 22-08-2017 17:11

Je zou bijna verwachten dat er nu toch echt opgeroepen gaat worden tot gewapend verzet..... Als lammeren naar de slachtbank zit er eerder in denk ik. Ik blijf het roepen: de decennialange regressief linkse indoctrinatie van generatie op generatie gaat nu haar wrange vruchten afwerpen. Ik heb de hoop op een volksopstand tegen de linkse 'elite' eigenlijk al opgegeven, iedereen is zo passief en ongeïnteresseerd als de pest. Het is alsof de overheid al met kalmerende middelen in het drinkwater experimenteert...

 

Die opstand , boze burgers op straat met geweld, is nu precies waar de hooggeplaatsten op hopen en kan er met geweld op beantwoord worden. U verliest altijd op deze wijze

Verweer moet er wel komen maar dan op een intelligente manier. Mod.

Virgo op 22-08-2017 17:18

Misswchien, als je nog eens wakker wilt worden, lees dit: http://new.euro-med.dk/20170816-how-the-illuminati-media-have-brainwashed-you-into-their-luciferian-globalism-by-means-of-18-words.php

ohje op 22-08-2017 17:20

Toch triest te moeten zien hoe alles vernietigd wirdt wat mensen opgebouwd hebben.

Uiteindelijk zal de keerpunt bereikt zijn en dan gaat er veel bloed vloeien.

Het ergst is dat veel mensen het al vroeg aankomen zien en geheel genegeerd worden.

Tom Hendrix op 22-08-2017 17:33

Madam Merkel, en de hele politieke kliek; van " links tot rechts", heeft haar ziel verkocht aan de duivel. Dit is toch niet te geloven, ik ben er sprakeloos van..

anonymousiscia op 22-08-2017 17:37

Ik zou niet alles van anonymous als waar aannemen, ze zijn onderdeel van cia, google maar eens "who is anonymous?"Het kan zijn dat zij heel veel onwaarheden richting "rechts" de wereld in sturen, om zo rechts belachelijk te maken, als en wanneer uitkomt dat dit valse info is en daardoor rechts ongeloofwaardig te maken...

René van Zalk op 22-08-2017 17:39

#Breaking : Chauffeur onwelwording Amsterdam CS (van 10062017) heet Khalid Karmaoui.

 

 

ieznogoedh op 22-08-2017 18:05

Het ergste is, dat als Duitsers het verteld wordt, maar van hogerhand wordt bevolen om dat middel te gebruiken, ze het gewoon zullen doen!

Duitsers, briljante ingenieurs, maar voor de rest een volgzaam, dombraaf en angstig volk.

mick op 22-08-2017 18:27

Wat is de bron van dit artikel??

vlokje op 22-08-2017 18:44

....en met elke dag een klisma stap je wel af van je linkse gedachten.  :-)

Die Kale op 22-08-2017 20:05

Artikel van het WDR:  

http://www1.wdr.de/wissen/mensch/oxytocin-fremdenfeindlichkeit-100.html

En inderdaad, wat Infidel4U zegt, als er een stof bestaat die onze zienswijze op bepaalde zaken kan vertroebelen dan zou het me niets verbazen als dit al tientallen jaren bezig is door het inderdaad bv door ons drinkwater te mengen, dit zou het "kop in het zand steken" gedrag van de meeste mensen goed verklaren...

Tom op 22-08-2017 20:31
Infidel4U op 22-08-2017 17:11
Voor gewapend verzet moet men überhaupt wapens voorhanden hebben , aangezien de bevolking al tientallen jaren er herhaaldelijk op is gewezen straffenloos wapens welke illegaal in bezit zijn cq op zolder liggen in te leveren op daartoe bepaalde wapeninleverdag(en) zijn wapens helaas in het algemeen bij de bevolking niet voorhanden.

Wapengeweld is niet de oplossing, of wilt u  de rest van uw leven in de gevangenis doorbrengen. Mod.
DR op 22-08-2017 20:34

Uiteraard worden de bijwerkingen niet vermeld.

https://www.scientias.nl/knuffelhormoon-blijkt-een-duistere-kant-te-hebben/

DR

Gladiator op 22-08-2017 20:36

@Infidel4U op 22-08-2017 17:11 alsmede de moderator dezes......

Ik heb een naar mijn mening top plan waarbij géén geweld wordt gebruikt én we in no time geschiedenis mee zullen schrijven. Het vergt wel enige voorbereiding én is niet door alleen mij uit te voeren.

Echter met een groep die ook nog een klein beetje lef heeft..........so people on this blog.....let me know if you are ready to......write History!!!

Avé,

Gladiator

Schrijf hier op het forum wat uw idee is. Mod.

goodmorning op 22-08-2017 20:53

Mod@

Zoals u vermeld in 1 van de commentaren dat geweld verliest. Ik geef u gelijk, maar een intelligente oplossing is er niet. Wij hebben te maken met globalisatie en die agenda gaat zich voltrekken.

Macht is de kracht, onderwerp jezelf of het zal escaleren in geweld. Maar dat wist uzelf ook....:-) Ga eens met uw medegasten brainstormen welke manieren er nog meer zijn. Mod.

Het moet niet gekker worden "neusspray" die arme Merkel toch....!

Rolf op 22-08-2017 20:53

Het zou me niet verbazen als het eten of drinken van dit hormoon, of het lang in de mond houden als bij het eten van kauwgum of snoep ook snel getest zal gaan worden.

Het drinkwater is snel te besmetten, het voedsel in de voedselindustrie ook, of anders gaat het door het kauwgom of snoepgoed. 

Weet wat u eet of drinkt. Is er misschien al een tegengif bekend?

Infidel4U op 22-08-2017 21:18

@Mod: dat geweld alleen verliezers oplevert is wel duidelijk. Dat machthebbers geweld gebruiken om de 'macht' te behouden is iedereen wel bekend. Oproepen tot geweld, en zeker op een publiek forum, is wel het laatste wat je moet doen. Voor je het weet wordt er gesanctioneerd geweld tegen je gebruikt. Dat doe ik dan ook pertinent niet. Wat ik wél doe is me soms verbazen over de schijnbare gewilligheid van de Westerse bevolking om het geweld van de machthebbers te accepteren als een onvermijdelijk gegeven. En trouwens ook over het accepteren van extreem links geweld, zie het artikel over antifa en consorten.

Fysiek geweld wordt beantwoord met fysiek geweld en worden er betaalde relschoppers ingezet om demonstraties in een chaos te veranderen.

Denk mee over een andere manier. Mod.


Pier op 22-08-2017 21:18

Het idee is al oud. Ik heb dit lang geleden al gelezen in een sciencefiction boek, was het 'Brave New World' van Aldous Huxley? Menigten werden besproeid met wat zoiets heette als 'feel good' of iets dergelijks en dan werd iedereen weer rustig en blij en hield men van elkaar. 

We hoeven ons geen illusies te maken. Als ze het kunnen, de overheden, zullen ze het toepassen ook. 

Gilbert op 22-08-2017 21:18

Infidel4U op 22-08-2017 17:11

moderator/ u heeft volkomen gelijk

...  ik volg de hele zaak al jaren

...  dit moet inderdaad opgelost worden met intelligentie

... ze zijn trouwens al ajren bezig met de mensen tegen elkaar uit te spelen

 

Dank Gilbert, denkt u mee, wat zou uw idee zijn. Mvg. Mod.

Qromwel op 22-08-2017 21:24

Hoogste tijd voor arrestatie. Als het waar is.

Qromwel op 22-08-2017 21:28

DR op 22-08-2017 20:34: Het hormoon helpt niet. Niemand knuffelt Angela. Zou dat de oorzaak van haar gedrag zijn?

sergeant yves op 22-08-2017 21:55

U denk toch niet dat er geen wapengeweld aan te pas komt ? Dit is gewoon onvermijdelijk of u dit nu wilt of niet of God zelf zou moeten ingrijpen voor het zover is .

Wapengeweld in deze als protest  is domme kracht. Mod.

Tom op 22-08-2017 21:57

@mod, 

Wapens oppakken is niet wat ik suggereer althans niet om ermee op straat te gaan paranderen, maar Wel om mijn gezin tegen indringers en moordenaars te verdedigen. Gevangenis of niet wat dacht u dan zelf te ondernemen als van die wilde beesten met machettes de straten afstruinen en bij alleman binnendringen? Dan is niks meer te praten lijkt mij zo, en politie bellen die hebben geen tijd want zitten met z'n allen bonnetjes uit te schrijven voor snelheidsovertredingen.

waarom is het lettertype van mijn (vorige) reactie zo klein?  gebruikt u een tablet ?

Jezelf verdedigen is een geheel andere zaak, hoe u dat doet is uw zaak. Mod.

Flevolander op 22-08-2017 22:19

In de commentaren op dit artikel worden nogal wat referenties naar geweld gemaakt. Ik ben het met de moderatie eens dat geweld met veel harder tegengeweld zal worden beantwoord en dat ook door onze overheid.

Maar ik wil toch een paar kanttekeningen maken.

Een volk dat zijn geschiedenis niet kent . . . . Bekende tekst. In de tweede wereldoorlog hebben velen vreedzaam verzet gepleegd en daarmee vele Joden gered. De verzetsacties waarbij wapens tegen de (bezettende) overheid werden gebruikt zijn keer op keer genadeloos afgestraft ondanks dat het eigenlijk maar speldenprikken waren.

Onze bevolking was in die dagen niet weerbaar. Niet mentaal en niet fysiek, waarmee ik ook bedoel dat ze de benodigde middelen (wapens) vrijwel niet hadden.

De basisgedachte achter het tweede amendement in de USA is dat als de bevolking gewapend is, de (federale) overheid zeer gelimiteerd is om met tirannie buiten de grondwettelijke bevoegdheden te treden. Daarom is de linkse politiek een fel voorstander van het ontwapenen van de bevolking.

De overheden hebben nog steeds geen antwoord op gewapende bevolking en (stads) guerrilla. Kijk maar naar het midden oosten. Nadat Amerika de Taliban bewapend en getraind hadden heeft nooit meer een overheid orde kunnen creëren in Afghanistan. De circa 150.000 militairen die Amerika daar tot enige jaren geleden hadden kregen het niet voor elkaar ondanks hun training en miljarden aan uitrusting en alle denkbare soorten wapens en elektronica. De huidige nog geen 10.000 zijn een lachertje en de 4.000 extra die Trump wil sturen gaan daar niets aan veranderen.

Na de Taliban heeft Amerika Al Qaida en later IS in het zadel geholpen en in hun kielzog nog tientallen andere groepen Islamitische strijders in Noord Afrika en het midden oosten (Syrië, Jemen, Irak e.d.) Geen enkele overheid zal hier ooit een einde aan kunnen maken.

Wat ik hiermee wil zeggen is dat een weerbare groep burgers vrijwel onverslaanbaar is voor elke overheid. Het huidige streven van de overheden is de weerbaarheid van de burgers te vernietigen door ze permanent gif te voeren via de media, af te leiden met brood en spelen en op elke denkbare manier te manipuleren.

Hiermee kom ik weer bij het artikel terug. Het artikel geeft precies weer hoe weerzinwekkend ver onze leiders schaamteloos denken te kunnen gaan. Ze komen er keer op keer mee weg, want het scherpste wapen dat we hebben, de pen, wordt in de stemhokjes braaf door de afgestompte bevolking gebruikt om keer op keer dezelfde corrupte ellendelingen op het pluche te zetten.

Een ander geluid op 22-08-2017 22:33

Ik zie een discussie over de wijze waarop verandering tot stand gebracht kan worden. Het model van de "Franse revolutie" is waarschijnlijk niet de meest succesvolle aanpak.

Ghandi daarentegen nam het vreedzaam op tegen het toen oppermachtige British empire. Het imperium waar de zon nooit onder ging. 

Hij heeft aangetoond dat het ook vreedzaam kan, als het overgrote deel van de massa zich maar verenigt en zich verandering tot doel stelt. De "val van de muur" heeft dat eveneens aangetoond. De burgers van de DDR waren hun regime spuugzat, stapten massaal in hun trabantjes en verlieten hun land. Nou zeg ik niet dat we massaal moeten emigreren, maar als een volk zich verenigt is het snel gedaan met de machthebbers. Allemaal het werk neerleggen en massaal op pleinen en snelwegen gaan zitten en het is in een paar weken gebeurt !

Alleen vrees ik, dat het nog wel even duurt eer alle neuzen dezelfde kant opstaan. Om die reden is de "occupy" beweging ook als een nachtkaars uitgegaan. 

Occupy had het probleem dat er ( ingehuurde ) raddraaiers tussen zaten. Mod.

Bewustwording en verontwaardiging zullen massaal gedeeld moeten worden, eerder komt het spel nooit op de wagen !!!

Bundy op 22-08-2017 22:35

Ik weet ook niet of Anonymous de bewijzen van dit artikel kan overleggen .  Wél weet ik dat hormonen de allerzwaarste drugs kunnen zijn  . Reeds halverwege de jaren 50 deed de Amerikaanse regering vanuit kofferbakken van auto's met een nepuitlaat testen in New-York met militaire gassen om het effect op de burgerbevolking te leren kennen .       Ik sluit dus niets uit en het happy-gas komt inderdaad voor in het boek "A brave new world ".                          Ook ik begrijp niet waarom de hoofddader van de NWO afd. E U niet voor een tribunaal hoeft te verschijnen .

Maitreya op 22-08-2017 22:53

Het blijft spannend.

In veel opzichten is Duitsland trouwens met medicinale drugs die daar verboden zijn realistisch. Ook met natuurmedicijnen die hier weer niet mogen. Hollanders hangen doorgaans meer aan de chemie. Bewijzen.

anora op 22-08-2017 22:53

Virgo op 22-08-2017 17:09

Toch niet verkeerd hoor, zo'n neusspray.

Verder; is algemeen bekend.

blauwvoet op 22-08-2017 22:57

Misschen is dit hét idee om te gebruiken tegen terrorisme en andere criminaliteit? Die zullen dan van onze bevolking gaan houden. :-) Mod.

Veteraantje op 22-08-2017 23:02

http://www.gezondheid.be/index.cfm?art_id=10509&fuseaction=art

Dit is wat ik vond ..over het zgn knuffel-spray Oxytocine.. Brr...... Het zullen je hersens maar wezen.

Grt Veteraantje uit A-doorn.

Maitreya op 22-08-2017 23:05

De tragiek van links of rechts zijn, is blijkbaar dat je er nooit meer vanaf kan komen. Je moet je eigen ‘mening’ eindeloos verder uitwerken. Stel je toch voor dat je alleen langs die weg over de dagelijkse gang van zaken na kan denken, dan kun je misschien logisch beredeneren wie de narcisten zijn die elkaar steeds naar de mond praten. Commentaar bij allemaal is alleen langs die lijnen mogelijk, anders wordt het niet geaccepteerd. Allemaal een persoonlijkheidscultus. Want denken is het absoluut niet. Waarom toch zouden mensen zichzelf willen begraven om authentiek te blijven? Trouwens net zoals wanneer je iets zoekt op Google, Google zegt ‘did you mean …’ om dan een commerciële correctie te geven aan uw zoekopdracht zo is het met politiek. Zodra je erin komt is het al iets anders.

vlokje op 22-08-2017 23:19

hormonale neusspray de bijwerking:

janken en grienen, opvliegers, vreet buien (op verzoek van de aldi) stemmingswisseling, baardgroei bij vrouwen (scheermesjes gigant), zeurderige mannen (gezamelijke biermerken)

mevrouw merkel wil ons gewoon deel maken van haar persoonlijke ellende (niet vrouw onvriendelijk bedoeld hoor, politiek correct zo?)

;-)

positivo op 22-08-2017 23:42

De beste oplossing tot verzet is emigreren.

Voor deze ellende ga je toch geen moeite meer doen.

Daarbij is je schamele bezit aan onroerend goed best geld waard.

goodmorning op 22-08-2017 23:52

Als een neusspray de oplosing is, dan heb je het politiek gezien niet in de hand. Legaliseer  dan alle verdovende middelen zodat elke gebruiker een zetel kan bestijgen in het parlement. Word er misschien wel beter door?

Het probleem blijft. Het is Islam of Christendom! Die kunnen nooit dezelfde God dienen.Laat staan dezelfde waarden en normen.

Niet op te lossen!

Qromwel op 22-08-2017 23:57

Occupy had het probleem dat er ( ingehuurde ) raddraaiers tussen zaten. Mod.: Dat heet agit prop, meen ik. "De marxisten zijn onder ons"

Tabris op 23-08-2017 00:03

Follow and denie the money.

Als protest al je bezittingen verkopen en je bankrekening cashen en dan gewoon massaal weigeren je belastingen te betalen. Belasting is eigenlijk toch maar diefstal.

Het hele sociale systeem valt dan in duigen en dan is het over met luilekkerland voor de gelukszoekers. Ze gaan dan vanzelf terug.

En als dat geen resultaten geeft, dan stop je gewoon met werken en ga je ook je hand ophouden bij den dop.

Je wordt voor een tijdje minimalist en de ergste parasiet totdat alle leeglopers vertrokken zijn. Je raakt dan ook nog eens de elite midden in het kruis want minimalisten spenderen minder en dat betekent minder winst voor hun.

Nederland gaat dan wel kapot, maar hoe je het ook draait of keert op den duur gaat het toch verkeerd. En hoe langer je wacht hoe slechter het zal zijn want er komen dagelijks meer dan 1000 geharde moslim strijders in Europa aan.

Voordat er verandering optreed zullen we eerst door een diep dal moeten gaan, en wie heeft er dat nu voor over?

Theo Kainos op 23-08-2017 00:21

Mensen vergeten of zijn zich waarschijnlijk niet bewust van het feit dat Duitsland een zeer hoge vergrijzing kent waardoor in de toekomst de vergrijzingskosten de pan uit gaan rijzen. Omdat de zorg betaald wordt door de werkende bevolking en de verhouding werkenden/niet werkenden steeds kleiner wordt komt de zorg voor de ouderen steeds meer onder druk te staan. Dat gebeurt in Nederland momenteel ook.Kijk maar naar de bezuinigingen op o.a. huishoudelijke zorg en verzorgingstehuizen die steeds minder geld krijgen. Merkel lost dit probleem op door immigratie omdat die groep een veel hoger geboortecijfer heeft dan de Europese bevolking. Ik denk niet dat Merkel andere motieven of een dubbele agenda heeft zo van Ik wil per se Duitsland islamiseren. Het is bij haar puur vooruitdenken om een demografisch probleem op te lossen. Mocht ze inderdaad neusspray gaan gebruiken dan is dat natuurlijk van den zotte maar zeg eens eerlijk. Wie op dit forum kent dit probleem en bagatelliseert het niet?

http://mijn-kijk-op.infonu.nl/mens-en-samenleving/162156-asielzoekers-zijn-de-oplossing-voor-onze-problemen.html

mientjei op 23-08-2017 00:32

Oxytocine, volgens wikipedia werkt het binnen je eigen groep(mensen die je vertrouwt),inderdaad verbindend

maar  naar mensen die je niet vertrouwd kan het agressie in de hand werken. Heel logisch als het bij de geboorte zo n grote rol speelt en heel herkenbaar voor iedere moeder denk ik, je zoekt de band met je kind maar tegelijkertijd wil je je kind beschermen, je vind het niet fijn als iedereen er maar aan komt. Merkel heeft geen kinderen dus ze begrijpt dit waarschijnlijk helemaal niet, en haar plan, als het waar is, zal mislukken

mientjei op 23-08-2017 01:12

@ Theokainos 00.21   dit wat u schrijft is de grootste flauwekul  ever, voor immigranten  is er geld zat

voor ouderen en zieken niet, luister maar eens naar Fleur Agema van de PVV

Tom op 23-08-2017 01:51

Wat eigenlijk ten gronde ligt is dat er meerdere tegenpolen tegelijkertijd op het "toneel" aanwezig zijn, te beginnen met onze grootste vijand de overheid en met name de elite, dan het linkse deel waaronder een aanzienlijk deel extremen zoals affa, antifa en het zwarte block, dan de islam met ook hier verschillende stromingen en tot slot het conservatieve rechtse deel naar wat volgens mijn mening gezien ook tevens het overgrote (slapende) bevolkingsdeel betreft met ook hier weer een relatief klein rechts extreem gedeelte. Deze in grote lijnen vier partijen hebben hun eigen (verborgen) agenda.

---------------------------------

De overheid oftewel de elite is bezig met een wereldwijde luciferiaanse NWO dictatuur te beginnen in Europa.

Links streeft naar een marxistische communistische dictatuur

De islam streeft naar een wereld islamisering dictatuur.

Rechts wil een conservatieve leefwijze waarin vrijheid en nationalisme een groot goed is.

----------------------------------

De elite en links werken (nu nog) samen en misbruiken beide de islam als "gereedschap" met als doelstelling chaos creëren en daarmee het massale conservatieve rechtse volk enerzijds te decimeren en anderzijds het dan overgebleven restant mengelmoes volk volledig te knechten als slavenvolk. De islam voert ondertussen tegen ieder zijn barbaarse oorlog en werken met niemand echt samen,  Links zal naar verloop uiteindelijk steeds meer de strijd aanbinden met de Elite ter wille van hun eigen (verborgen)agenda.

Deze verdeeldheid zal uiteindelijk tot grote verwoesting leiden waarbij het sociale en financiele systeem zal Imploderen dan pas breekt chaos uit  indien het overgrote rechts conservatieve deel van het volk gezamelijk in opstand komt dan zullen tzt alle vijanden van het geciviliseerde volk verslagen worden.

Lodewijk op 23-08-2017 02:29

Hoe de VS een deal met de toenmalige koning van Saoedi Arabië maakte waarbij de VS de olie zou krijgen en het Wahabisme van SA zou beschermen in ruil daarvoor. De ontmoeting daarvoor vondt plaats op een Amerikaans oorlogsschip met toenmalig president Roosevelt aan boord, geankerd op Bittermerem dat in het Suez kanaal ligt. Het zou o.a. grote consequenties hebben voor het Westen:

BBC: "Adam Curtis: Bitter Lake | Full movie HD" https://www.youtube.com/watch?v=VRbq63r7rys

bert op 23-08-2017 03:41

wahaha..dit zou bijna geestig zijn als het niet serieus bedoeld was. en, xander, hoe ga je dan die grote mensenmassa zover krijgen de neusdruppels vrijwilllig in de neus te spuiten? 

henk Boskamp op 23-08-2017 07:05

Moeilijke vraagstukken worden altijd beantwoord met bloed en staal....

De tegenstander gebruikt al geweld... heeft al wapens. Maar als ze voor je deur staan kan je natuurlijk ook een goed betoog houden. Werkte vroeger ook prima.

Weesie op 23-08-2017 07:28

Misschien moeten we verplicht oxytocine aan de geradicaliseerde moslims geven.

Ultimate op 23-08-2017 07:59

Het krachtigste wapen van alles is liefde. Wanneer je een kwade buur hebt, experimenteer er dan mee door extra vriendelijk te zijn hoe hij daar op reageert en wanneer je geen of weinig resultaat ziet, ga dan in het geheim voor hem bidden. Wanneer je experiment is gelukt dan pas je deze techniek toe op je eigen regering. Ik kan jullie garanderen dat dit werkt maar je moet het dan wel uitproberen..

Hubert Luns op 23-08-2017 08:05

Het zou mij niet verbazen als Semap wordt gebruikt in deze neusspray, een op fluoride gebaseerd middel. Het uiterst reactieve fluor belemmert de aanmaak van hersensuiker (glutamine) en acetylcholine (een neurotransmittor). Daardoor daalt de geestelijke weerstand en is men vatbaarder voor manipulatie; men wordt dom en gehoorzaam. Daarom kregen gevangenen onder de communistische en nazi-regimes fluoride in hun drinkwater. Bij de nazis gebeurde dat destijds op advies van I.G. Farben. Destijds had iedere Nederlandse arts heeft een medisch naslagwerk uit 1984. Een van de hoofdstukken luidde "Kalmeringsmiddelen". Als we naar de "Minder Belangrijke Kalmeringsmiddelen" kijken vinden we 24 substanties: hun chemische formules hebben niets te maken met fluoride. Maar er is ook een hoofdstuk "Belangrijke Kalmeringsmiddelen". Daarvan zijn er 27, en 7 daarvan hebben een fluorideverbinding. Semap is er één van. Het is een van de sterkste antipsychotische substanties die we kennen. Dit betekent dat een kwart van de belangrijke kalmeringsmiddelen iets met fluoride te maken heeft.

Pagina12
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl