Headlines
Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Aanslag Barcelona: Europeanen steeds bozer over huichelachtige reacties politiek

‘Dit stopt pas als er geen islam meer is in Europa’

 
Zolang onze grenzen openblijven en islam zich kan blijven verspreiden, zal dit beeld bepaald niet de laatste keer zijn geweest. (6)

Nadat gisteren bij de zoveelste serie islamitische terreuraanslagen 14 mensen werden vermoord (13 in Barcelona en 1 in Cambrils) en er meer dan 100 gewond raakten, van wie zeker 15 ernstig, werd wederom de inmiddels grijs gedraaide plaat met ‘geschokte’ reacties van de Europese politiek afgedraaid. Steeds meer Europeanen beginnen deze huichelarij spuugzat te worden. Als je de deur van je woning dag en nacht open laat staan voor wie er ook maar wil binnenkomen, moet je niet klagen als je hele huis stap voor stap wordt leeggeroofd en de bewoners worden aangevallen en mishandeld. Zoals onze lezers weten is alles wat er nu in het kader van massa immigratie en islamisering gebeurt volledig gepland en gewild. Zolang wij op dezelfde partijen blijven stemmen die deze nieuwe toekomst mogelijk hebben gemaakt, zullen er nog hoogstwaarschijnlijk nog vele duizenden doden gaan vallen.

 

Tweede Kamer wil wel spoeddebat over eieren, maar niet over terreur

‘Geen islam meer. Genoeg is genoeg. Niet meer,’ twitterde PVV leider Geert Wilders, die de Tweede Kamer wilde terugroepen van reces voor een spoeddebat over de gruwelijke aanslagen. Maar een Kamermeerderheid wil dat voorlopig niet. Wilders: ‘Wel over (besmette) eieren praten (waar de Kamer wèl met spoed voor terug kwam), maar niet over terreur.’ (2) Het zegt alles over de impliciete houding van vrijwel al zijn collega’s: aanslagen met massa’s  doden, ze horen er gewoon bij, wij zijn niet van plan daar ook maar iets aan te doen door onze grenzen te sluiten en de verspreiding van islam te stoppen.

 ‘Met diepe treurnis... blablabla’

‘Mevrouw Merkels open-grenzenbeleid is verantwoordelijk voor deze aanslagen – haar verklaringen van medeleven zijn pure huichelarij,’ vat een reageerder in Duitsland het samen. ‘Met diepe treurnis, staan vast aan hun kant, onze gedachten zijn bij hen, wij laten onze levenswijze  niet.... blablabla,’ vulde een ander aan, een commentaar dat net zo goed over ‘onze’ premier Mark Rutte had kunnen gaan.

Op Hartgeld eenzelfde reactie: ‘Gaan we weer met dat huichelachtige beleid: ‘Wij laten onze verworvenheid, vrijheden, democratie en blablabla niet afpakken. Onze gedachten zijn bij de familieleden, blablabla.’ Terwijl achter onze rug doelbewust de volgende stoot terroristen door de EU wordt geïmporteerd. Hopelijk komt dit inwonersvijandelijke EU-theater snel aan zijn einde.’ (4)

De Duitse vrijheidspartij AfD vaardige een officiële verklaring uit waarin werd gesteld ‘dat wij treuren om de slachtoffers, maar niet meer bereid zijn om holle frasen te accepteren.’

‘Dit stopt pas als er geen islam meer is in Europa’

Op Journalistenwatch: ‘Alles zal niet stoppen totdat wij alle potentiële daders hebben uitgezet. Dat betekent heel duidelijk dat er in Europa geen islam meer is.’

‘De islam hoort niet bij ons en is een vijand van onze grondwet, van het doel is de onderwerping van de ongelovigen en de heerschappij van de Sharia. In de Koran staan meer dan 200 bevelen van Allah om de ongelovigen te vermoorden. Niemand kan ons garanderen of en wanneer de ‘fijne tolerante Turkse groentehandelaar om de hoek’ radicaliseert en onze kelen doorsnijdt.’

‘In de islam zijn maar twee soorten moslims: gehoorzame en niet gehoorzame. Zijn ze gehoorzaam, dan vechten ze tegen ons en vermoorden ons. Zijn ze niet gehoorzaam, dan volgen ze de moordbevelen van Allah niet op. Niemand heeft de garantie dat een ongehoorzame moslim zijn hele leven lang ongehoorzaam blijft. Hij kan op ieder moment besluiten om Allah te gehoorzamen. Dan wordt ons leven als ‘ongelovige’ direct bedreigd.’ (3)

Op GeenStijl: ‘Het wachten is overigens op de in westerse landen gebruikelijke reactie op ziek & pervers islamitisch geweld: Kaarsjes, waxine-lichtjes, teddy-beertjes, bloemetjes, knuffels, witte ballonnen, en het zingen van zeik-liedjes van Lennon en Oasis. In plaats van een ongenadige crack-down op elke radicale moskee & sluiting ervan, in plaats van sluiting van elk islamitisch "cultureel centrum" waar de cultuur van de dood en de haat wordt verspreid. In plaats van het gedwongen uitzetten en de-naturaliseren van elke als radicaal bekend staande moslim. In plaats van een bouwstop voor moskeeën.... In plaats van een Europa-wijd verbod op het rabiate fascisme vermomd als religie en genaamd 'islam'. (6)

 

Media draaien zoveelste keer grijsgedraaide excuusplaat af

Ook is er weer veel kritiek op de media, die zoals gebruikelijk alle moeite doen om de islamitische achtergrond en motieven van de daders te verbloemen of te negeren. Bij de uitzonderingen andersom, zoals afgelopen weekend in Charlottesville, wordt na één blanke of rechtse dader onmiddellijk alle conservatieven, alle Trump aanhangers, en alle blanken de schuld gegeven.

Maar als een moslim(migrant) –al dan niet onder luid ‘Allahu Akbar’ geschreeuw- weer eens onschuldige burgers in Europa neersteekt, op hen inrijdt, neerschiet, of zichzelf te midden van tieners opblaast, haasten diezelfde propagandakanalen zich te verklaren dat het allemaal ‘niets met de islam te maken heeft’, ook al worden dit soort aanslagen steevast massaal gevierd op nationale en internationale moslimforums.

Op Twitter (via GeenStijl): ‘Gaan we na Barcelona een discussie over de islam hebben, zoals we ook al een week –terecht- discussie voeren over extreemrechts?’’Links: Aanslag Barcelona: neutraal, gereserveerd. Rechts: Aanslag Charlottesville. Duidelijke uitspraken, probleem benoemen. Twee maten dus.’ (7)

 ‘Waar zijn nu de Antifa’s? De massademonstraties bij moskeeën?’

Op ThePostOnline: Hé, linkse jankerds.....hé........Dat is wat anders dan Charlottesville, hé.....stelletje huichelaars...... Nou eens kijken hoe jullie gaan reageren.....Is het de schuld van al de Europese politici, die wegkijken en laf hun mond houden als het over de islam gaat? Of is het de schuld van die genderneutrale bn-ers met hun bordjes "Welkom vluchtelingen"?
Waar zijn de antifa's en de linkse verontruste media en burgers nu? Waar blijven de massademonstraties bij de moskeeën? Waar blijven de koranverbrandingen?.. . Het bloed van de onschuldige slachtoffers kleeft aan jullie handen......Ga maar weer liedjes zingen en bedenk maar weer verhaaltjes over 'verwarde mannen'....... Geloof mij maar.....jullie tijd komt ook....’ (5)

Deze reacties zijn slechts een kleine greep die een duidelijke trend laten zien: de Europeanen, en ook wij Nederlanders, zijn het spuug- en spuugzat – de islam, de massa immigratie, maar jullie politieke ‘leiders’ ook. Als jullie nu niet heel snel het beleid volledig omgooien en ons met gesloten grenzen en hard optreden tegen islam en asielmisbruikers gaan beschermen, dan kunnen wij burgers uiteindelijk geen andere conclusie trekken dat ook jullie onze vijanden zijn, omdat jullie beleid al deze en toekomstige ellende heeft gefaciliteerd.

Nürnberg 2.0 komt voor jullie steeds dichterbij. Hoeveel duizenden Europeanen eerst nog moet omkomen, hangt af van onze wil om onze toekomst en die van onze (klein)kinderen veilig te stellen. Niets doen en niet reageren, en steeds weer op dezelfde partijen stemmen, betekent namelijk een even zeker als verschrikkelijk einde.

 

Xander

(1) Epoch Times
(2) Twitter / Telegraaf
(3) Journalistenwatch
(4) Hartgeld
(5) ThePostOnline
(6) Getty Images (vrij voor niet-commercieel en redactioneel gebruik)
(7) GeenStijl

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gespekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof... (Geloofsforum 31)  verder te praten.

Reacties

Pagina12
René van Zalk op 18-08-2017 14:40

Hoe meer islam, hoe meer ellende.

René van Zalk op 18-08-2017 14:44

Volgens het wetboek van strafrecht is het aanzetten tot moord strafbaar, de koran (en aanverwante boeken) zet aan tot moord.

Shalom uut Nunspeet.

Koddebeier op 18-08-2017 14:45

Iedere keer weer huilen de politici krokodillentranen, terwijl het bloed van hun handen druipt !!  Want zij zijn medeschuldig de huichelaars !

Kfir op 18-08-2017 15:04

Zeer helder en goed artikel!!

Yerik op 18-08-2017 15:08

Is er iemand die ervaring heeft met een moslim-forum? Zo ja, welke is geschikt om de soep heet voor te schotelen?

vlokje op 18-08-2017 15:09

nurnburg 2 ??

als nuchtere goninger zeg ik:

geen macht ter wereld kan "dit" "politiek" mamon vereerende kwaad beteugelen

we willen zo graag de touwtjes in handen hebben, geef het uithanden......

Kfir op 18-08-2017 15:10

Ijzer (radicale islam) laat zich niet vermengen met leem (westerse democratie).

Zie het beeld uit Daniël.

Daar lees je tevens hoe het zal aflopen!!

Yerik op 18-08-2017 15:12

@ René van Zalk op 18-08-2017 14:44. Datgene wat voor de Nederlanders als opruiing, haatzaaien, racisme en discriminatie wordt gezien met vervolging tot gevolg, wordt voor onze haatbebaarde en gesluierde vijanden gezien als 'geloofsuiting' en valt dus onder de vrijheid van godsdienst.Tja, in zo'n land leven wij...

Doordenker op 18-08-2017 15:33
Onze hypocriete politici en linkse opiniemakers (journalisten), die verantwoordelijk zijn voor de nefaste gevolgen van het ‘open grenzen beleid’, veroordelen deze aanslagen natuurlijk weer met hun beste huichelachtig gezicht.
Deze 'mede-verantwoordelijken' voor de terroristische aanslagen in Europa zouden beter allemaal collectief ontslag nemen wegens verregaande onbekwaamheid en schuldig verzuim.
Rien en aafke op 18-08-2017 15:47

Prima en verontrustend artikel de maat is vol maar hoe laten we dat onze leiders zien? Bidden om het koninkrijk van Recht en Gerechtigheid

Ga zo door xander

arnout op 18-08-2017 15:48

Het probleem is niet links noch rechts! Noch Islam, noch Christendom of andere religie. Het probleem is 'the deep state' die een verdeel en heers spelletje speelt met ons en wij trappen er regelrecht in, ook al weten we eigenlijk wel hoe de vork aan de steel hangt inzake werelddomininatie door de wereldmaffia achter de schermen....

Iedereen behoort wel tot dezelfde en verschillende groeperingen (blauwe ogen, bruine ogen, blank, zwart, gelovig, ongelovig, links, rechts...). Groepen kunnen perfect naast elkaar leven en ook met elkaar. Echter, door de overheid gestuurde propaganda en perceptiemanagement leidt ons af van de waarheid en dient hun belang...

Ze zetten ons allen tegen elkaar op om hun eigen doel te bereiken en om ons te weerhouden om ons te verenigen tegen dit kwaad.

Zoals de rattenvanger van Hamelen volgens wij, het plebs, al dansend hun muziektonen die ons leiden naar onze eigen afgrond..

arnout op 18-08-2017 15:52

Wat ook grappig is, is dat na zo een aanslagen men vaak in de media politici bezig hoort met vertellingskes zoals' we gaan ons niet laten bang maken'

Maar kort erna is er dan wel een wetsvoorstel of dergelijke om bepaalde vrijheden af te nemen of bepaalde controlemechanismen in werking te doen treden. Maar dat doet men toch niet als men Niet bang is? 

 

IVM de aanslag in Catalonie --> Er is daar binnenkort een referendum over onafhankelijkheid. Via deze aanslag willen ze ervoor zorgen dat minder mensen stemmen om onafhankelijk te zijn gvan Spanje. 

 

Arno op 18-08-2017 16:01

De koran moet tot op het laatste exemplaar vernietigd worden.

De Terugkeer op 18-08-2017 16:02

Weer 'die waarheid', ja, absoluut, Xander...maarrrrr...'die waarheid' wil n i e t gezien wordennnnnnn...

Heb je enig idee, hoeveel reguliere Xander-sitebezoekers er zijn? Ik hoop minstens een paar duizend, die meer dan regelamtig jouw bijzonder waarheidsgetrouwe artikelen lezen.

Laten we zeggen: 5000 mensen en dan hopelijk (als deze mensen de kans wordt gegeven, zich erover te 'mogen' uiten...) nog enkele 'helder denkende' familieleden, etc. Hoeveel procent van het geheel is dat dan? Zeg voor het gemak: 15000 mensen.

Er vanuit gaande dat er 13 miljoen kiesgerechtigde Nederlanders zijn, komen we uit op een nogal schamel getalletje van iets meer dan 0,1 procent...tenminste, als ik het een beetje goed heb berekend.

Tel uit 'onze winst'! 

Tom Hendrix op 18-08-2017 16:04

Geheel eens met de strekking van dit artikel. Onze zogenaamde politici- de marionetten- weten niet hoe ze hun best moeten doen, om deze ellende "recht", te praten. En dat geldt van; " links tot rechts". Geen enkele oplossing hoeven we van hen te verwachten. En ene Geert Wilders, die "het beestje", bij zijn naam noemt- de islam- wenst men monddood te maken.

rescue op 18-08-2017 16:13

Aandelen weer kopen in kaarsen en waxinelichtjes en krokodillentranenbijeenkomsten organiseren.                 Op naar de volgende manifestatie van deze "vredelievende religie". Wat een volk.

derringe op 18-08-2017 16:16

En de volgende aanslag is al weer een feit , deze keer in Finland .

De politiek gaat krokodillentranen te kort komen op deze manier ......................

arnout op 18-08-2017 16:16

Als ISIS echt is (met andere woorden: geen creatie van inlichtingendiensten om ons te onderwerpen aan de machtselite), dan is het uiteindelijke doel om het Kalifaat op te richten in het Westen. De beste optie die ze daarbij hebben is niet om aanslagen te plegen tegen de bevolking, maar wel tegen de politiek en politieke instellingen. Feit dat ze dat niet doen, toont aan dat de top die ISIS aanstuurt, niet dat als doel heeft (in tegenstelling tot de jihadisten onderaan de ISIS ladder die echt geloven dat ze de zaak van Allah bevechten, dienen ze dus eigenlijk de agenda van de elite)

Want waarom anders worden er nooit politieke instellingen aangevallen door middel van aanslagen?

Een ander geluid op 18-08-2017 16:20

Ik begrijp niet, waarom (te) veel mensen nog steeds op de gevestigde politieke partijen stemmen. 

Deze islam terreur houdt pas op, wanneer D66-GL-CDA en VVD net zo groot zijn als de PvdA. SP en CU zijn ook niet veel beter. 

Spyfromthesky op 18-08-2017 16:22

Wanneer alles al gezegd is en gedaan.

Het verbaas mij nog steeds waarom Nederland de dans in ontsprongen. Je zou bijna denken dat er wat achter zit.

Spyfromthesky

vijgeboom op 18-08-2017 16:23

Iedere maand zal er wel ergens in Europa een grote aanslag zijn net zolang totdat er zoveel angst is dat er een chip komt!

jt op 18-08-2017 16:27

Eerst staat men te klappen op het station München, en nu staat men na een minuut stilte weer te klappen in Barcelona. Wat is de bedoeling daarvan?

Virgo op 18-08-2017 16:31

Zoals al eerder gezegd: het moment komt waarop de rollen worden omgedraaid en een nietsontziende revolutie wordt geboren. Dan zijn echt de rapen gaar en vind een genadeloze afrekening plaats. 

Ik verwijs o.a. naar Kai Murros: "De oorlog voor de nationale bevrijding van Europa vereist opleiding van elite-troepen voor gevechten in stedelijke omstandigheden. Dit leger van jonge militante nationalisten zal uit alle geledingen van de arbeidersklasse in alle bevolkingscentra in Europa worden opgewekt, vanuit buurten en gemeenschappen en zal uiteindelijk alomvattend zijn. De Partij zal deze militaire macht gebruiken om alle vijanden van de Europese Natie genadeloos uit te roeien en de samenlevingen te zuiveren van elementen die de Europese etnische identiteit beschadigen."

http://www.eurocanadian.ca/2015/01/kai-murros-here-comes-the-revolution.html

Geen fijn vooruitzicht, maar het is het logisch gevolg van het gedraai en gekonkel van incompetente, gekochte politici die tegen de belangen van de bevolking inwerken en die zij zouden moeten beschermen. 

Ruben op 18-08-2017 16:32

Begin er klaar mee te worden met dit Islam gezeik hier. Waarom kijken jullie niet gewoon naar de feiten, wie profiteert van ellende hierzo in Europa en het Westen, waarom worden er bijvoorbeeld geen aanslagen gepleegd in Israël door ISIS of door Al nusra of Alqauida en nee en ook niet in Saoedi Arabië.  We weten toch allang hoeveel macht Israël heeft over de Anglo Amerikaanse wereldmacht, tegenwoordig kunnen ze van afstand auto's besturen met dodelijke gevolgen. Een ding wil Israël en dat is a greater Israël project geschreven door Oded Yinon, verdeel en heers politiek. Landen in het midden oosten zwak maken en dan overrulen, en Europa met angst laten zaaien en zwak maken zodat burgers mekaar in de haren te laten vliegen. Het is allemaal allang duidelijk dit smerig zionistische spelletje! 

Tom op 18-08-2017 16:42

Wederom Zeer duidelijk omschreven artikel op Xandernieuws, een nieuwssite die opkomt voor het vrije woord en het volk een site die samen met enkele andere soortgelijke websites zich doet afzetten tegen de vuile huichelachtige politieke globalisten welke Europa kapot maken met hun misdadige geheime agenda en hiemee willens en wetens dood en verderf zaaien in Europa.

paulv op 18-08-2017 16:51

nu net weer een aanslag in finland  

paulv op 18-08-2017 16:53

de politiek is mede verantwoordelijk  ,ze moeten voor het gerecht gebracht worden voor hun misdaden

Rebellio op 18-08-2017 17:02

Ik wil graag een aanmerking maken m.b.t. het begin van dit verder uitstekende artikel. Als er ergens een deur open staat is dat nooit (!) en te nimmer een uitnodiging tot het "hele huis stap voor stap leegroven en de bewoners aangevallen en mishandelen". Dat naïviteit wordt afgestraft ligt niet aan de naïevelingen. Het is nog altijd aan de verdorvenheid van de betreder wat er gaat gebeuren. Helaas (!) kunnen we niet als kinderen met elkaar samenleven, maar dat komt geheel door het kwaad dat anderen dan aanrichten. Dat bepaalde mannen bijvoorbeeld nooit geleerd hebben zich te beheersen mag nooit een reden zijn om vrouwen te verplichten dan maar altijd in een kamertje te blijven en sporadisch dan maar met een zak over het hoofd even buiten te komen. Dat islam niet op laat groeien tot geciviliseerde mensen is zeer spijtig maar wel logisch aangezien het een ideologie is van 1400 jaar geleden. We moeten inzien dat we met symptoombestrijding bezig zijn als we denken alleen te maken te hebben met extremisten. Islam in totaal is het probleem. Als we nu eens de vraag stellen wat dat extreem zijn inhoud, extreem in wat? We willen mensen wel de islam laten bestuderen, maar niet te extreem? En dan ook alleen islam, want een Christen extreem laten zijn deert niemand. Dat moet toch te denken geven? Deze mensen hebben hun levenslang tot in detail geleerd hoe te leven, en dat alles wat daarvan afwijkt fout is. En dat anders zijn op de meest barbaarse manier afgestraft moet worden om mensen maar af te schrikken. Dat kunnen we in ons systeem echt niet gebruiken, daarmee loopt alles vast. Helaas kunnen leiders in deze wereld niet naief zijn, zeker niet als de mensen die hij of zij representeren dat wel zijn. Dat moeten wij en onze leiders maar ook onze rechters weten. Pas met Jezus de Christus aan de leiding kunnen we als kinderen zijn, nog even(?) wachten helaas...

Shadow1100 op 18-08-2017 17:12

En... weer werd er een paspoort gevonden???? Bij alle aanslagen, WTC 9/11, Boston, Berlijn, Parijs enzovoort wordt altijd een of meerder paspoorten gevonden. De terroristen zullen wel denken dat een bekeuring voor geen ID bij je hebben al gauw €.90,- kost.....

jottum op 18-08-2017 17:35

Moet nog maar zien of islam erachter zat. Je hebt ook nog zoiets als dit: https://www.volkskrant.nl/reizen/antikapitalisten-barcelona-zetten-aanval-in-op-massatoerisme-toerisme-vermoordt-de-buurten~a4509282/

https://www.parool.nl/buitenland/ook-barcelona-bevecht-airbnb-om-illegale-verhuur~a4511664/

Met een doldrieste actie van wat ontvankelijke manipuleerbaren gaat terugdringen van dat tourisme  wellicht sneller dan via ambtelijke en welicht corrupte molens.

Maar triest voor de individuele slachtoffer blijft het wel.

Tom Hendrix op 18-08-2017 17:37

@koddebeier: 14.45. uur. De politieke elite, koddebeier.

Tabris op 18-08-2017 18:27

@Ruben op 18-08-2017 16:32

"waarom worden er bijvoorbeeld geen aanslagen gepleegd in Israël door ISIS"

Waar krijg jij je nieuws vandaan? Oh ja de reguliere media die liegen en bedriegen dat ze stinken. Of heb je mischien je roze brilletje op? 10 seconden googelen levert dit op:

http://www.johnstonsarchive.net/terrorism/terrisrael-14.html

datelocationkilledinjureddescription1 Jan 2016Tel Aviv28shooting attack on pub; terrorist escaped1 Jan 2016Tel Aviv10taxi driver shot and killed2 Jan 2016Jerusalem01shooting attack on cars on road to Gush Etzion3 Jan 2016Hebron, West Bank01soldier injured by sniper fire3 Jan 2016South Hebron, West Bank01soldier injured in shooting attack4 Jan 2016Jerusalem02attempted stabbing attack near National Police Headquarters; one civilian and the terrorist were injured5 Jan 2016Gush Etzion, West Bank11Israeli soldier injured in stabbing attack; terrorist was shot and killed5 Jan 2016Highway 7901rock throwing attack against bus injured one7 Jan 2016Beit Anoun10attempted stabbing attack; terrorist was shot and killed7 Jan 2016Gush Etzion30attempted stabbing attack; three terrorists were shot and killed9 Jan 2016Jordan Valley20attempted stabbing attack; two terrorists were shot and killed12 Jan 2016Beit Anoun20attempted stabbing attack; two terrorists were shot and killed13 Jan 2016Benjamin region01rock throwing attack against bus injured one14 Jan 2016Nablus11officer injured in stabbing attack; terrorist was shot and killed14 Jan 2016Beit Anoun10attempted stabbing attack; terrorist was shot and killed15 Jan 2016Nebi Salakh01solider injured by rock throwing17 Jan 2016Otniel10woman killed in stabbing attack by 15-year-old terrorist17 Jan 2016Samaria10attempted stabbing attack; terrorist was shot and killed18 Jan 2016Tekoa02pregnant woman injured in stabbing attack; terrorist was shot25 Jan 2016Beit Horon21woman stabbed in attack by two terrorists, one victim died the next day; both terrorists were shot and killed27 Jan 2016Givat Ze’ev01stabbing attack at restaurant30 Jan 2016Jerusalem0117-year-old injured in stabbing attack at Damascus Gate31 Jan 2016Beit El13three soldiers shot and injured in shooting attack by a member of the Palestinian Authority security forces; terrorist was shot and killed31 Jan 2016Route 44301vehicular attack at checkpoint; terrorist was shot and injured1 Feb 2016Sal’it01attempted stabbing attack; terrorist was shot and injured3 Feb 2016Jerusalem41police officer killed, another injured by three terrorists at the Damascus Gate; all three terrorists were shot and killed and two pipe bombs were neutralized4 Feb 2016Ramle01stabbing attack injured one guard by two 13-year-old girls; both were arrested6 Feb 2016Rahat01stabbing attack injured one civilian9 Feb 2016Neve Daniel01stabbing attack injured one civilian13 Feb 2016Hebron, West Bank12stabbing attack injured one soldier and one civilian; terrorist was shot and killed14 Feb 2016Jerusalem20two terrorists killed during attempted shooting attack near Damascus Gate14 Feb 2016Hebron, West Bank01attempted stabbing attack on soldier at Cave of the Patriarchs; terrorist was shot and injured14 Feb 2016Mazmoriya checkpoint10attempted stabbing attack at checkpoint; terrorist was shot and killed14 Feb 2016Hinanit20attempted shooting attack on soldiers; two terrorists were shot and killed18 Feb 2016Sha’ar Binyamin, West Bank22officer killed trying to stop two terrorists from stabbing civilians at a supermarket; one civilian injured; both terrorists were shot, one fatally19 Feb 2016Jerusalem13two police officers and one civilian injured during stabbing attack at Damascus Gate; terrorist was shot and killed24 Feb 2016Gush Etzion, West Bank11terrorist attacked soldier with a knife; gunfire by other soldiers fatally injured the soldier and injured the terrorist26 Feb 2016Ma’ale Adumim01axe attack injured one guard26 Feb 2016Beit El10attempted stabbing attack on soldiers at checkpoint; one terrorist was shot and killed2 Mar 2016Eli21stabbing attack injured one civilian; two terrorists shot and killed2 Mar 2016Har Brakha, Samaria02stabbing attack injured two soldiers3 Mar 2016Al-Auja01police officer injured in stabbing attack by 14-year-old3 Mar 2016Rahelim, Samaria01shooting attack injured one police officer4 Mar 2016Gush Etzion11vehicular attack injured one soldier; terrorist was shot and killed8 Mar 2016Jaffa210U.S. citizen killed in stabbing attack, 10 others injured; terrorist was shot and killed8 Mar 2016Jerusalem10attempted axe attack on officers; terrorist was shot and killed8 Mar 2016Jerusalem12two officers injured in shooting attack; terrorist was shot and killed8 Mar 2016Petah Tikva11one injured in stabbing attack; victim used the terrorist’s knife to kill the terrorist9 Mar 2016Jerusalem21shooting attack on rail stop near Damascus Gate; one civilian injured; both terrorists shot and killed11 Mar 2016Jerusalem01one injured in stabbing attack11 Mar 2016Beit Horon02two soldiers injured in shooting attack14 Mar 2016Elias Junction34two vehicular attacks on bus stop, with gunfire by terrorists during first attack; 4 soldiers injured; three terrorists shot and killed17 Mar 2016Ariel, Samaria21stabbing attack injured one soldier; two terrorists were shot and killed18 Mar 2016Gush Etzion10attempted stabbing attack on soldiers; one terrorist was shot and killed, two more arrested24 Mar 2016Tel Rumeida21stabbing attack injured one soldier; two terrorists were shot and killed3 Apr 2016Rosh Ha-ayin01one injured in stabbing attack14 Apr 2016Al-Arub10attempted axe attack on soldiers; terrorist was shot and killed14 Apr 2016Al-Arub01one soldier injured in rock throwing attack14 Apr 2016Ramla-Nes Ziona01one injured by rock thrown at car19 Apr 2016Jerusalem021bombing and resulting fire on bus injured 21, including some in adjacent vehicles1 May 2016Efrat02woman and young child injured in rock throwing attack on car2 May 2016Jerusalem01stabbing attack injured one civilian3 May 2016Dolev13three soldiers injured in vehicular attack; terrorist was shot and killed10 May 2016Hizma02two soldiers injured by pipe bomb explosions10 May 2016Jerusalem02two women injured in stabbing attack23 May 2016Jerusalem10attempted stabbing attack on border guards; terrorist was shot and killed30 May 2016Tel Aviv01stabbing attack injured one soldier; terrorist was arrested1 Jun 2016Maccabim01stone throwing attack on car caused crash, injuring the driver2 Jun 2016Nablus01Molotov cocktails thrown at worshippers at Joseph’s Tomb; one terrorist injured by security forces2 Jun 2016Einav10attempted stabbing attack on soldiers; terrorist was shot and killed5 Jun 2016Jerusalem01one injured by rock thrown at bus8 Jun 2016Tel Aviv418two terrorists opened fire at a restaurant, killing 4 and injuring 17; both terrorists arrested, with one shot and injured19 Jun 2016Benjamin region01one child injured by rock throwing21 Jun 2016Jerusalem-Modiin11rock throwing attack on vehicles on Route 443; one terrorist shot and killed, one injured, others arrested24 Jun 2016Kiryat Arba12vehicular attack at hitchhiking stop injured two; terrrorist was shot and killed26 Jun 2016Jerusalem03three injured (one police officer and two guards) by rocks thrown near Temple Mount28 Jun 2016Jerusalem01worshipper at Western Wall injured by stone throwing30 Jun 2016Kiriat Arba2113-year-old stabbed to death in home invasion by terrorist; one guard injured by the terrorist and by gunfire from other guards; terrorist was shot and killed30 Jun 2016Netanya12two injured in stabbing attack at market; terrorist was shot and killed1 Jul 2016Aduraim Junction13shooting attack on car near Aduraim Junction caused car to crash, killing the rabbi driver and injuring his wife and their two teenage children1 Jul 2016Hebron, West Bank10attempted stabbing attack on police at Cave of the Patriarchs; terrorist was shot and killed5 Jul 2016Ariel01attempted stabbing attack on soldiers; terrorist was shot and injured9 Jul 2016Tekoa junction01shooting attack on car injured one18 Jul 2016Gush Etzion-Hebron highway, West Bank12stabbing attack injured two soldiers; terrorist was shot and killed26 Jul 2016Kalandiya10terrorist shot and injured during attempted stabbing attack at checkpoint31 Jul 2016Hawara, Samaria10terrorist shot and killed during attempted stabbing attack at checkpoint11 Aug 2016Jerusalem01one injured in stabbing attack at Mount of Olives; terrorist was arrested14 Aug 2016Shaked, Samaria01stabbing attack injured one soldier; terrorist was arrested18 Aug 2016Jerusalem01one injured by rock thrown at bus24 Aug 2016Gilad, Samaria10soldier injured in stabbing attack; attacker was killed31 Aug 2016Nablus01soldier at Joseph’s Tomb was shot and injured by gunfire from Balata refugee camp5 Sep 2016Jerusalem10attempted stabbing attack on police at the Damascus gate by Jordanian terrorist; terrorist was shot and killed16 Sep 2016Hebron, West Bank11stabbing attack injured one soldier; terrorist was shot and killed16 Sep 2016Kiriat Arba13vehicular attack injured two teenagers; one terrorist was killed and another injured17 Sep 2016Hebron, West Bank11stabbing attack injured one soldier; terrorist was killed by security forces18 Sep 2016Efrat02police officer injured in stabbing attack; terrorist was shot and injured19 Sep 2016Hebron, West Bank20two terrorists killed while attempting to stab soldiers at a roadblock19 Sep 2016Jerusalem03two police officers injured in stabbing attack at Flower Gate; the terrorist was shot and injured20 Sep 2016Bani Naim10teenage terrorist was shot and killed while attempting to stab a soldier20 Sep 2016Dahaisha02firebombs thrown at soldiers injured two at refugee camp30 Sep 2016Qalandia11stabbing attack injured one soldier; terrorist was killed by security forces9 Oct 2016Jerusalem312shooting attack from moving car; one person shot and injured at a rail stop, one shot and killed in another car; gunfire exchange with police killed one officer and injured a second; terrorist was also killed19 Oct 2016Tapuah junction10female terrorist was shot and killed while attempting to stab police officers29 Oct 2016Ofra10vehicular attack on soldiers; the terrorist also attempted to stab soldiers but was shot and killed30 Oct 2016Beit Ummar13vehicular attack injured three soldiers; terrorist was shot and killed31 Oct 2016Beit El13three soldiers injured in shooting attack at Focus checkpoint; terrorist was a member of the Palestinian Authority security forces and was shot and killed3 Nov 2016Ofra01attempted stabbing attack; terrorist was shot and killed3 Nov 2016Tulkarm01shooting attack injured one soldier9 Nov 2016Hawara01attempted stabbing attack; terrorist was shot and killed10 Nov 2016Ofra01rock throwing attack against bus injured one16 Nov 2016Beit El01rock throwing attack on motorcycle injured one16 Nov 2016Al-Bureij, Gaza16rock throwing attack injured two soldiers; one attacker was shot and killed, four others injured18 Nov 2016Qadoum, Samaria01one police officer injured in rock throwing attack18 Nov 2016Sinjil01rock throwing attack on vehicle injured one20 Nov 2016Benjamin region03rock throwing attack on IDF bus injured three soldiers22 Nov 2016Qalandia10attempted stabbing attack at checkpoint; terrorist was shot and killed25 Nov 2016Haifa0180at least 100 wildfires, many set by terrorists, burned 130 sq. km and forced evacuations of 80,000 in Haifa and other areas; extensive areas burned in Judean Hills National Park and Kfir Nature Reserve; efforts involved 2,000 firefighters including many from other countries; as of 27 Nov, 17 fires were proven arson and 35 Palestinians has been arrested in connection with the fires; 180 people injured, 4 moderately to severely, most others from smoke inhalation; 527 homes destroyed near Haifa25 Nov 2016Qalandia10attempted stabbing attack against police officer; terrorist was shot and killed8 Dec 2016Tapuah Junction10terrorist was shot and killed while attempting to attack police officers14 Dec 2016Jerusalem13stabbing attack injured one child (age 13) and two soldiers; terrorist was shot and killed23 Dec 2016Efrat01stabbing attack injured one civilian23 Dec 2016Balata, Nablus01one soldier shot and injured8 Jan 2017Jerusalem515vehicular attack on soldiers at bus stop; terrorist was shot and killed

Tabris op 18-08-2017 18:34

@Shadow1100 op 18-08-2017 17:12

"Bij alle aanslagen, WTC 9/11, Boston, Berlijn, Parijs enzovoort wordt altijd een of meerder paspoorten gevonden."

Ja natuurlijk wordt er altijd een paspoort gevonden! Hoe anders kunnen deze moordenaars tot martelaar verklaart worden en het geld naar hun familie opgestuurd worden? Het paspoort is het bewijs voor ISIS.

Snap je het nu?

Spyfromthesky op 18-08-2017 18:57

In principe zijn dit eigenlijk de beste moslims. Ze voeren uit dat het volgens hun allah dus het beste is om ongelovigen aan te vallen. En de koran onderwijst zeer degelijk in de context dat zulke lieden dan in het moslimparadijs kunnen komen. Want dit gekke verhaal was dé motivatie en ook deels het succes van de veldslagen in het verleden.

 De islam is ontstaan uit het vele godendom, dat waren er een 360 en die is dus teruggebracht tot een allah. Dat is dus tevens een verkapte vorm van de Egyptische en de Romeinse godendomcultus. Mohammed vond alleen dat er een einde moest komen aan al die goden. In feite staat allah dus voor 360 goden.

En ja er zijn dan ook lieden hier, erg in verwarring zeker, die al Israël dan de schuld willen geven? Op deze site waar al jarenlang aandacht voor de islam aandacht is,

Noem dan is de afgelopen 10 jaar dan 10 goede dingen vanuit de moslim en de islamitische wereld dat opbouwend is?

 

Spyfromthesky

Dewevoga op 18-08-2017 19:16

@Tabris

U heeft Ruben wel erg veel afleidingsmanoeuvres aangereikt, want dat zijn Joodse leugens van een Joodse site. Hij is het vast eens met D. Samsom dat de Joden de moeder van alle oorlogen zijn. Spaar u de moeite.

Rebellio op 18-08-2017 19:55

@Tabris, hahaha. Ik had besloten niet meer te reageren op zoiets bijna banaals. Ik ben blij dat jij het toch gedaan hebt!

Tom op 18-08-2017 20:45

arnout op 18-08-2017 16:16

Exact Arnout, er zit achter deze aanvallen meer dan de burger doet vermoeden, onze grootste vijand is de deep state oftewel de illuminatie , deze stuurt met geldmacht de regeringen individueel aan met als doel angst en chaos te creëren om dan hun einddoel een satanische NWO en tegelijkertijd  decimering van de bevolking te verkrijgen.

Een ander geluid op 18-08-2017 21:14

@ Ruben op 18-08-2017 16:32

U zegt:

waarom worden er bijvoorbeeld geen aanslagen gepleegd in Israël door ISIS of door Al nusra of Alqauida en nee en ook niet in Saoedi Arabië. 

Mijn reactie:

Er worden ook vaak aanslagen gepleegd in Israël en Saoedi Arabië. Alleen halen niet alle aanslagen en verijdelde pogingen het nieuws hier. Daarnaast krijg ik door uw uitspraak niet echt het idee, dat u zelf ook maar enige moeite doet om informatie hierover boven water te krijgen. 

Even de zoekmachine op "terror attack" Israel / Saudi Arabia - terreuraanval Israël / Saoedi-Arabië. Anders: list of terrorist incidents / lijst van terroristische incidenten + naam land. 

Tabris heeft u op 18-08-2017 om 18.27 al een flinke waslijst gegeven.

Onderstaand het overzicht betreffende Saoedi-Arabië. Verantwoordelijke groepen staan er vaak bij ! 

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_terrorist_incidents_in_Saudi_Arabia

Gezien het groot aantal voorbeelden van terreuraanvallen in zowel Israel als Saoedi-Arabië, lijkt me uw hypothese niet echt verdedigbaar. Hopelijk aanleiding voor u, om hem nog eens te toetsen......

U zegt: 

Een ding wil Israël en dat is a greater Israël project 

Mijn reactie: Israël heeft een veel te kleine Joodse bevolking om een groter gebied te kunnen bevolken.

De geschiedenis leert dat veel staten met verschillende volken binnen de grenzen vroeg of laat vaak langs etnische lijnen uit elkaar vallen. Het Habsburgse rijk, deels de USSR, Joegoslavië, Tsjecho-Slowakije. Om dezelfde redenen rommelt het in België, Spanje, UK enz. Ook buiten Europa voldoende voorbeelden; Canada (Quebec), onlangs nog de opsplitsing van Soedan enz. 

Gebieden veroveren zonder het met de eigen bevolking te kunnen opvullen, gaan altijd weer verloren !!!

Densi op 18-08-2017 21:34

Er komt wellicht nog een tijd dat er aanslagen op moslims worden gepleegd in plaats van andersom. Wanneer mensen niets meer te verliezen hebben gebeuren dit soort dingen.

Mark S. op 18-08-2017 23:02

In het NOS 10 uur journaal vanavond waren diverse reacties te horen van burgers in Barcelona maar geen ervan gaf de islam de schuld. Sommigen zeiden dat dit niks met de islam te maken heeft. Anderen zeiden overal heb je ook slechte mensen. En meer van dat soort gezeik. Het gaat er om dat de relatie met de islam verboden wordt te leggen. Hooguit een paar extremisten. Maar de islam gaat altijd weer vrijuit.

Dat is schandelijke journalistiek NOS. Jullie zijn het daglicht in jullie ogen niet waard. Jullie liegen en bedriegen terwijl het bloed van de straten wordt gespoten, noit is het de schuld van de islam, terwijl de ene na de andere bloedige aanslag plaatsvind op onschuldige burgers altijd door moslims die onze Westerse en Christelijke samenleving haten terwijl zij die wel volledig komen uitvreten.

Hubo op 18-08-2017 23:49

Ik zie niet in waarom het parlement in Nederland zou moeten debatteren over een aanslag in Spanje.Misschien het europees 'parlement'?Met die eieren zijn natuurlijk wel onze goede naam en positie als exportland in het geding.We zijn een vooraanstaande exporteur van agrarische producten in de wereld.

Wat me bevreemdt is dat na die explosie van die gasflessen in Catalonië niet meteen groot ingezet is op terrorismebestrijding.En wat ook opvalt is dat die Mousa die het busje in Barcelona bestuurd zou hebben niet alleen kennelijk wel heel makkelijk weg kon komen,maar ook nog eens met 4 vrienden dezelfde dag 100 kilometer verderop kon opduiken.

Ik volg het verder niet zo,dus ik weet niet in hoeverre deze observaties juist zijn in het tijdschema en betreffende de identiteit van de bestuurder.

AJ op 19-08-2017 00:18

@arnout op 18-08-2017 16:16

Ja inderdaad, goed opgemerkt.

Bundy op 19-08-2017 00:44

@Ruben op 18-08-2017 16:32

Heel blij dat je de hoofd-van de bijzaken hebt gescheiden , eindelijk iemand die door heeft dat de NWO bezig is op deze manier de eén-wereld maatschappij te stichten .    Het gaat om de macht over iedere burger , dus dat dat land te weinig mensen zou hebben om heel de wereld fysiek te bezetten doet niet ter zake .    Hun mensen zijn nu al heel erg vaak op sleutelposities in  alle organisaties op aarde te vinden , en dit zal alleen maar toenemen .

mientjei op 19-08-2017 02:39

@mark s  ben het met je eens  ze laten het bloed niet genoeg zien, ik zag wel een beeld uit

Finland, weer een aanslag helaas,2 doden, 8 gewonden door een mes, hier wel een naar beeld.

als ze alleen maar kaarsjes bloemen en knuffels laten zien, lijkt het bijna iets moois, en hoe de zwaar gewonden leiden,

daar gaan ze ook aan voorbij, en ze vreten ons inderdaad uit

Tom Hendrix op 19-08-2017 07:17

@Mark S.:  23.02. uur, op 18/8. Zeer goed opgemerkt door U.

Hubert Luns op 19-08-2017 08:19

Tijdens het koloniaal bewind volgde de rijksoverheid het princiep dat de constitutionele vrijheid van godsdienst ook voor Indonesië gold, maar dat de Islam een aantal sociale doelstellingen herbergt die binnen de Nederlandse opvattingen niet als godsdienst tellen, met de kanttekening dat niet zou worden geaarzeld hard op te treden indien de staatsorde dat vereiste. En dat hebben ze gedaan ookk! De Atjeh-oorlog was een direct gevolg van deze politiek. Toen werd het voor hele lange tijd rustig in het grootste Islamitische land ter wereld. Vertel me nou niet dat onze regeerders niet zouden weten hoe ze deze door hen veroorzaakte rotzooi kunnen oplossen! Het is ongelooflijk dat de Nederlandse bevolking zich zo heeft laten ringeloren.

Infidel4U op 19-08-2017 08:48

Degenen die de islam faciliteren, beschermen en propageren zijn net zo schuldig als de aanhangers van de religie van de vrede die aanslagen plegen. Zij zijn schuldig aan de 'weg met ons'-instelling van grote groepen burgers die het makkelijker maakt om onze Westerse beschaving te vernietigen. Decennialang is globalistisch gif in de hoofden van Westerse kinderen gepompt om ze te laten geloven dat een gebrek aan cultureel zelfrespect iets goeds is. Politieke correctheid heeft epidemische vormen aangenomen en alle ruimte voor discussie vernietigd. Hoe negatiever je je uitlaat over de eigen cultuur, des te beter. De islam lacht zich suf om al deze nuttige idioten en vult maar wat graag het vacuüm dat regressief laat ontstaan. Dat wordt een onaangenaam koude douche voor regressief links als ze uiteindelijk voor de keuze worden gesteld om zich te bekeren of te sterven... 

Ge van Kessel op 19-08-2017 10:31

Mensen met een Christelijke achtergrond zijn over het algemeen sociaal opgevoed zoals in West-Europa. Sociale mensen houden niet van moord en terreur. Daaraantegen zijn Marokkanen, Afganen enz. met haat en nijd tegen het Westen en blanken opgevoed. Tel daarbij op dat de koran vol staat met geweld en terreur. Dan valt dit alles te verwachten. Het importeren van massa's labiele moslims zonder toekomst is een doordacht plannetje om chaos te veroorzaken en zo een totalitaire staat te creeeren. Helaas snapt de massa dit niet. (Zie: Albert Pike The three Worldwars)

JamesTKirk op 19-08-2017 10:37

@Ruben

Na de 6 daagse oorlog was Israel heel groot, enig idee hoeveel land ze al weer hebben teruggegeven?

Als ze werkelijk vanplan waren een " groot" Israel te maken, dan doen ze het verkeerd.

Deze onzin komt elke keer boven drijven, en eindigd altijd met een zogenaamd Joods complot.

Er zijn wel degelijk aanslagen in Israel, maar een heleboel aanslagen die ze hebben vereideld.

De reden is dat Joden hun kop niet in het stand steken, ze weten waar gevaar dreigt, en zijn niet bang om die zaken aan te pakken.

Zij bouwen een muur om ongenode gasten buiten te houden, wij nodigen iedereen en alles uit, met gratis geld,huizen en onze vrouwen.

En dan klagen dat de Joden minder aanslagen hebben dan wij......????

Mark S. op 19-08-2017 11:02

De dader van de steekpartij in Finland gisteren is een 18 jarige Marokkaan. Aanval beschouwd als terreur. Twee doden, meerdere gewonden.

http://www.telegraaf.nl/buitenland/28973133/__Aanval_Turku_terroristische_daad__.html

Het gaat dus weer om een islamitische terreurdaad !

Pagina12
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl