HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Aanslag Barcelona: Europeanen steeds bozer over huichelachtige reacties politiek

‘Dit stopt pas als er geen islam meer is in Europa’

 
Zolang onze grenzen openblijven en islam zich kan blijven verspreiden, zal dit beeld bepaald niet de laatste keer zijn geweest. (6)

Nadat gisteren bij de zoveelste serie islamitische terreuraanslagen 14 mensen werden vermoord (13 in Barcelona en 1 in Cambrils) en er meer dan 100 gewond raakten, van wie zeker 15 ernstig, werd wederom de inmiddels grijs gedraaide plaat met ‘geschokte’ reacties van de Europese politiek afgedraaid. Steeds meer Europeanen beginnen deze huichelarij spuugzat te worden. Als je de deur van je woning dag en nacht open laat staan voor wie er ook maar wil binnenkomen, moet je niet klagen als je hele huis stap voor stap wordt leeggeroofd en de bewoners worden aangevallen en mishandeld. Zoals onze lezers weten is alles wat er nu in het kader van massa immigratie en islamisering gebeurt volledig gepland en gewild. Zolang wij op dezelfde partijen blijven stemmen die deze nieuwe toekomst mogelijk hebben gemaakt, zullen er nog hoogstwaarschijnlijk nog vele duizenden doden gaan vallen.

 

Tweede Kamer wil wel spoeddebat over eieren, maar niet over terreur

‘Geen islam meer. Genoeg is genoeg. Niet meer,’ twitterde PVV leider Geert Wilders, die de Tweede Kamer wilde terugroepen van reces voor een spoeddebat over de gruwelijke aanslagen. Maar een Kamermeerderheid wil dat voorlopig niet. Wilders: ‘Wel over (besmette) eieren praten (waar de Kamer wèl met spoed voor terug kwam), maar niet over terreur.’ (2) Het zegt alles over de impliciete houding van vrijwel al zijn collega’s: aanslagen met massa’s  doden, ze horen er gewoon bij, wij zijn niet van plan daar ook maar iets aan te doen door onze grenzen te sluiten en de verspreiding van islam te stoppen.

 ‘Met diepe treurnis... blablabla’

‘Mevrouw Merkels open-grenzenbeleid is verantwoordelijk voor deze aanslagen – haar verklaringen van medeleven zijn pure huichelarij,’ vat een reageerder in Duitsland het samen. ‘Met diepe treurnis, staan vast aan hun kant, onze gedachten zijn bij hen, wij laten onze levenswijze  niet.... blablabla,’ vulde een ander aan, een commentaar dat net zo goed over ‘onze’ premier Mark Rutte had kunnen gaan.

Op Hartgeld eenzelfde reactie: ‘Gaan we weer met dat huichelachtige beleid: ‘Wij laten onze verworvenheid, vrijheden, democratie en blablabla niet afpakken. Onze gedachten zijn bij de familieleden, blablabla.’ Terwijl achter onze rug doelbewust de volgende stoot terroristen door de EU wordt geïmporteerd. Hopelijk komt dit inwonersvijandelijke EU-theater snel aan zijn einde.’ (4)

De Duitse vrijheidspartij AfD vaardige een officiële verklaring uit waarin werd gesteld ‘dat wij treuren om de slachtoffers, maar niet meer bereid zijn om holle frasen te accepteren.’

‘Dit stopt pas als er geen islam meer is in Europa’

Op Journalistenwatch: ‘Alles zal niet stoppen totdat wij alle potentiële daders hebben uitgezet. Dat betekent heel duidelijk dat er in Europa geen islam meer is.’

‘De islam hoort niet bij ons en is een vijand van onze grondwet, van het doel is de onderwerping van de ongelovigen en de heerschappij van de Sharia. In de Koran staan meer dan 200 bevelen van Allah om de ongelovigen te vermoorden. Niemand kan ons garanderen of en wanneer de ‘fijne tolerante Turkse groentehandelaar om de hoek’ radicaliseert en onze kelen doorsnijdt.’

‘In de islam zijn maar twee soorten moslims: gehoorzame en niet gehoorzame. Zijn ze gehoorzaam, dan vechten ze tegen ons en vermoorden ons. Zijn ze niet gehoorzaam, dan volgen ze de moordbevelen van Allah niet op. Niemand heeft de garantie dat een ongehoorzame moslim zijn hele leven lang ongehoorzaam blijft. Hij kan op ieder moment besluiten om Allah te gehoorzamen. Dan wordt ons leven als ‘ongelovige’ direct bedreigd.’ (3)

Op GeenStijl: ‘Het wachten is overigens op de in westerse landen gebruikelijke reactie op ziek & pervers islamitisch geweld: Kaarsjes, waxine-lichtjes, teddy-beertjes, bloemetjes, knuffels, witte ballonnen, en het zingen van zeik-liedjes van Lennon en Oasis. In plaats van een ongenadige crack-down op elke radicale moskee & sluiting ervan, in plaats van sluiting van elk islamitisch "cultureel centrum" waar de cultuur van de dood en de haat wordt verspreid. In plaats van het gedwongen uitzetten en de-naturaliseren van elke als radicaal bekend staande moslim. In plaats van een bouwstop voor moskeeën.... In plaats van een Europa-wijd verbod op het rabiate fascisme vermomd als religie en genaamd 'islam'. (6)

 

Media draaien zoveelste keer grijsgedraaide excuusplaat af

Ook is er weer veel kritiek op de media, die zoals gebruikelijk alle moeite doen om de islamitische achtergrond en motieven van de daders te verbloemen of te negeren. Bij de uitzonderingen andersom, zoals afgelopen weekend in Charlottesville, wordt na één blanke of rechtse dader onmiddellijk alle conservatieven, alle Trump aanhangers, en alle blanken de schuld gegeven.

Maar als een moslim(migrant) –al dan niet onder luid ‘Allahu Akbar’ geschreeuw- weer eens onschuldige burgers in Europa neersteekt, op hen inrijdt, neerschiet, of zichzelf te midden van tieners opblaast, haasten diezelfde propagandakanalen zich te verklaren dat het allemaal ‘niets met de islam te maken heeft’, ook al worden dit soort aanslagen steevast massaal gevierd op nationale en internationale moslimforums.

Op Twitter (via GeenStijl): ‘Gaan we na Barcelona een discussie over de islam hebben, zoals we ook al een week –terecht- discussie voeren over extreemrechts?’’Links: Aanslag Barcelona: neutraal, gereserveerd. Rechts: Aanslag Charlottesville. Duidelijke uitspraken, probleem benoemen. Twee maten dus.’ (7)

 ‘Waar zijn nu de Antifa’s? De massademonstraties bij moskeeën?’

Op ThePostOnline: Hé, linkse jankerds.....hé........Dat is wat anders dan Charlottesville, hé.....stelletje huichelaars...... Nou eens kijken hoe jullie gaan reageren.....Is het de schuld van al de Europese politici, die wegkijken en laf hun mond houden als het over de islam gaat? Of is het de schuld van die genderneutrale bn-ers met hun bordjes "Welkom vluchtelingen"?
Waar zijn de antifa's en de linkse verontruste media en burgers nu? Waar blijven de massademonstraties bij de moskeeën? Waar blijven de koranverbrandingen?.. . Het bloed van de onschuldige slachtoffers kleeft aan jullie handen......Ga maar weer liedjes zingen en bedenk maar weer verhaaltjes over 'verwarde mannen'....... Geloof mij maar.....jullie tijd komt ook....’ (5)

Deze reacties zijn slechts een kleine greep die een duidelijke trend laten zien: de Europeanen, en ook wij Nederlanders, zijn het spuug- en spuugzat – de islam, de massa immigratie, maar jullie politieke ‘leiders’ ook. Als jullie nu niet heel snel het beleid volledig omgooien en ons met gesloten grenzen en hard optreden tegen islam en asielmisbruikers gaan beschermen, dan kunnen wij burgers uiteindelijk geen andere conclusie trekken dat ook jullie onze vijanden zijn, omdat jullie beleid al deze en toekomstige ellende heeft gefaciliteerd.

Nürnberg 2.0 komt voor jullie steeds dichterbij. Hoeveel duizenden Europeanen eerst nog moet omkomen, hangt af van onze wil om onze toekomst en die van onze (klein)kinderen veilig te stellen. Niets doen en niet reageren, en steeds weer op dezelfde partijen stemmen, betekent namelijk een even zeker als verschrikkelijk einde.

 

Xander

(1) Epoch Times
(2) Twitter / Telegraaf
(3) Journalistenwatch
(4) Hartgeld
(5) ThePostOnline
(6) Getty Images (vrij voor niet-commercieel en redactioneel gebruik)
(7) GeenStijl

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gespekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof... (Geloofsforum 31)  verder te praten.

Reacties

Pagina12
Rebellio op 19-08-2017 12:02

@Mark S, daar zullen we dus met z'n alle aan moeten werken. De waarheid vertellen en het hoe en waarom. De terrorisme deskundigen vertellen een voor vele blijkbaar aannemelijk verhaal. "...Net voor de 1e wereld-oorlog had je anarchisten die bomaanslagen pleegden om een of andere reden. Dit zal wel hetzelfde zijn. Het doel is om verdeeldheid te creeren. Om het westen de moslims te discrimineren zodat ze in opstandkomen". Blijkbaar prefereerd men deze verklaring boven dat de islam gewoon op zichzelf slecht is. Als dit laatste namelijk waar is dan is elke moslim een potentiele terrorist. En mijn buurman of collega is zo'n vriendelijke man. En denk aan de consequenties. Men zal dan dus in onze democratie, waar alles, iedereen en elk idee gelijk is, iets moeten verbieden. Terwijl men juist 'Mein kampf' heeft vrijgeven, zou men de koran moeten verbieden. Zo willen we toch niet leven. Nee dan gokken we er liever op dat het gewoon alleen de extremisten zijn. Men vergeet dan echter dat dat verfoeide extremisme ergens op gestoeld is. Een extremistische christen zal extreem zijn in het nadoen van zijn grote voorbeeld Jezus. Idem dito dus die moslim. We moeten iedereen blijven vertellen dat er blijkbaar dus toch iets goed fout zit in die islam dan, en dat het allemaal symptoom bestreiding is waar we nu mee bezig zijn...

T.D. op 19-08-2017 13:11

Het kwaad is al geschied. Er is te veel islam in Europa. De enige manier om ze kwijt te raken is een algemene opstand. Laten de politici, om te beginnen, al die haatimams en moslims die zich misdragen het land uit zetten. Niet willen en niet kunnen is geen optie. Sluit ze om te beginnen dan maar op. Verbied het dragen van hoofddoeken in scholen, geen getoeter meer (oproep tot gebed) van moskeeën. Moskeeën sluiten waar de jihad wordt verheerlijkt en waar er maar één waarheid wordt gepredikt, die van de islam. Maar daar zijn onze politici (m.u.v. van de PVV en FvD) te laf voor.

Mark S. op 19-08-2017 13:59

En vandaag weer een terroristische steekpartij in Rusland. Dader doodgeschoten.

8 mensen verwond. De dader rende door de straten en stak in op mensen.

http://www.telegraaf.nl/buitenland/28973393/__Steekpartij_in_Russische_stad__.html

Wardje op 19-08-2017 15:02

Isis-Westen @Arnout op 18-08-2017 16:16   ---  U beweert samengevat: "Als Isis geen middel is van innlichtingendiensten om ons te onderwerpen zouden ze ernaar streven een kalifaat op te richten in het Westen en politiek en politieke instellingen aanvallen."Letterlijk: "Want waarom anders worden er nooit politieke instellingen aangevallen door middel van aanslagen?"De vraag en de veronderstelling zijn wel interessant, maar kunt U  de waarschijnlijkheid van de veronderstelling verder uitleggen? Of verwijzen naar bronnen die dat doen?   ---  Isis zelf heeft dikke boeken uitgegeven met haar plannen en bedoelingen. Martin Janssen heeft ze besproken in het Katholiek Nieuwsblad . Bijgaand link no. 2 naar deel II van zijn bespreking  over de verovering van Rome in het Friesch Dagblad waarin ze kennelijk ook zijn verschenen. Daarin worden o.a. genoemd:   Celvorming - groeiende en al bestaande samenwerking tussen isis en linkse activisten (onder iwe anti-israel en pro-palestina-betogers) - strijd tegen "financiële elites" (bevestigd door Italiaanse veiligheidsdiensten) - no go area's als uitvalbasis voor acties - Europa zal niet door strijd maar van binnenuit ten ondergaan - terreuracties zullen vrees verroozaken , economie verzwakken en andere moslims doen ontwaken. Blanke bekeerlingen als sterkste wapen. Hoop op oorlog van  Rusland tegen Westeuropa en hoop op vervulling van de profetie dat de 'Romeinen' dan een pact zullen sluiten met de Islam. Val van Perzië, vervolgens strijd tegen en val van  Rome en het Christendom.  Strijd in het Midden Oosten en Armageddon.    ---  In de honderden pagina's van Isis' zwartboeken zouden toch aanwijzingen moeten zijn te vinden.    ---  http://www.frieschdagblad.nl/essays/Essay-Martin-Janssen-FD-8-10-2015.pdf   ---  Deel II:   ---   http://www.frieschdagblad.nl/essays/Essay-Martin-Janssen-FD-13-10-2015.pdf   ---  Deze week overigens weer een uitstekend artikel van Janssen in het Katholieke Nieuwsblad "Pakistans christen-slaven", KN 18-8-2017 . Afgelopen jaren zijn al meer dan 100.000 christenen het land ontvlucht. Velen van hen zitten opnieuw hopeloos in de knel.

SEO op 19-08-2017 15:54

Enige oplossing is Islamverbod. Maar dat willen zelfs Xanderlezers niet. Tja, niet klagen dan.

Een ander geluid op 19-08-2017 16:55

SEO op 19-08-2017 15:54

U zegt:

Enige oplossing is Islamverbod. Maar dat willen zelfs Xanderlezers niet. Tja, niet klagen dan.

Mijn reactie:

Ook bij een islamverbod, blijf je moslims houden met een rotmentaliteit ! Een islamvebod is dan niet meer dan symptoombestrijding. Beter is een gedwongen remigratie van iedereen die niet wil deugen en/of niet wil werken !!! Slecht gedrag, niet werken, crimineel en/of geradicaliseerd; eruit !!!

Rebellio op 19-08-2017 18:44

@een ander geluid, met zo'n naam zou je toch anders verwachten :-)

Ik ben het met je eens en met je oneens. De koran, de islam, het leven van mohamet, is de basis waarop veel van de dingen, door u betiteld als rotmentaliteit, zijn gebaseerd. Een syptoom is een kenmerk of klacht, behorend bij een bepaalde ziekte. Het nationaal socialisme werd ook niet direct uit de duitsers verwijderd door een en ander te verbieden. De duitsers zijn nu echter, na heropvoeding e.d. de meest doorgeslagen vrijdenkers van Europa. Volgens mij moet de islam verboden worden En moeten de maatregelen genomen worden die u aangeeft. Maar dat geldt voor iedereen, welke ideologie of religie je ook zegt aan te hangen. Uiteindelijk leidt elk mens onder de zelfde ziektes natuurlijk: Hebzucht, hoogmoed, enz. Maar islam is een ideologie die duivels-goed in elkaar zit, daarin kan en mag je zelf geen besluiten nemen, zelf nadenken. Daar is geen kruid tegen gewassen, dan het met wortel en al te vernietigen. Het stuite, en stuit me eigenlijk nog steeds wel, tegen de borst, dat je als democratisch denker, mensen echt iets moet verbieden waarvan zij zelf overtuigd zijn. En waarmee ze, in eerste instantie alleen zichzelf kwaad doen. Islam heeft echter zoveel verstrekkende gevolgen in levens en maatschappij, dat we geen keuze hebben: Het wordt kapituleren of verbieden. Ik kies het laatste...

GvK op 19-08-2017 18:50

moslims vermoorden zwarten in Lybie: http://therealrevo.com/blog/?p=54882

heerlijk volk... haal er nog wat meer naar Europa....

Rebellio op 19-08-2017 21:21

ik bedoel natuurlijk lijden met een lange ij.......... dus lijdt :-()

Een ander geluid op 20-08-2017 10:01

Rebellio op 19-08-2017 18:44

Ik snap uw redenatie. De islam is inderdaad geheel vervlochten met alle aspecten van een samenleving en hoe een individu daarin hoort te leven. Van voedsel- & kledingvoorschriften tot rechtspraak en van bidden tot politiek. De religie bemoeit zich met alle 24 uren van een dag en met iedere facet van de maatschappij. 24-uurs controle zeg maar. Vandaar waarschijnlijk dat onze machthebbers daar met afgunst naar kijken......... Je ziet nu al een trend, dat de EU zich naar een soort van "Chinees model" beweegt. Géén kritiek op het centrale comité in Brussel, dat is nationalistisch en dus fascistisch. Géén kritiek op immigratie, dat is racistisch, enz. Religie werd en wordt misbruikt als controlemiddel van de massa. Nu in W-Europa het christendom daarvoor niet meer misbruikt kan worden, haalt men maar miljoenen moslims hier naar toe. Breng de imams onder controle van de machthebbers en het controlesysteem functioneert weer...........

Onze machthebbers smullen in ieder geval van onderdanen, die niet zelf nadenken en besluiten willen nemen. Wat hen betreft prima als niemand meer gaat stemmen. Ja; voor TV roepen ze allemaal het tegenovergestelde, maar het gaat ze om de macht !

Verbieden klinkt aanlokkelijk, maar bedoelt u dat alleen voor NL of wat ruimer voor heel Europa. Wereldwijd lijkt me wat (te) ambitieus............

ieznogoedh op 20-08-2017 12:40

Ho ho ho, niet alle Xander-lezers zijn tegen een islamverbod (SEO: islam verdient nooit, maar dan ook echt nooit een hoofdletter)

en inderdaad, een islamverbod is een eerst stap, pas als het een volledig gehandhaafd mislimverbod wordt, begint het erop te lijken. Handhave,nkan natuurlijk niet anders betekenen dan allemaal eruit!

Rebellio op 20-08-2017 12:54

De Sagrada Famila (De heige familiekerk) was het hoofddoel van de groep aanslagplegers. Helaas voor hen liep het niet zoals zij wilde. Zou satan, ik bedoel allah, hen toch niet echt goed gezind zijn? https://www.rt.com/news/400285-barcelona-terrorists-bombing-plot/

Rebellio op 20-08-2017 13:15

@Een ander geluid, georganiseerde misdaad is erger dan 'gewone criminalitiet'. Dat omdat het grotere effecten heeft dan het stelen van een nietmachine van mijn werkgever. Maar uiteindelijk zijn we allemaal (natuurlijk) zondig en hebben we allemaal een gevecht te leveren. Ik denk dat de mensheid eerst nog overtuigd moet worden dat islam zelf onder de catogorie "georganiseerde misdaad" hoort, net als Nationaal Socialisme. Dus we zullen nog veel meer onheil over ons heen krijgen voordat het zover mag komen, ben ik bang. Maar laten we een groot doel stellen. Ja dus, wereld wijd. Onder het motto: "Help de islam de wereld uit. Begin in Nederland". 

Het probleem is ook dat ik wel met een moslim in discussie kan gaan maar je hebt geen handvaten. Ik zeg: "islam kan geen vrede betekenen." Hij zegt: "Ach, ik begrijp wat je bedoelt, maar voor mij is dat wel zo. We praten later wel verder, doei." En we hopen en bidden dan dat De Heilige Geest zijn werk dan verder doet. Maar dan moet ik altijd denken aan Syrie, wat het eerste land was met een Christelijke koning, de bakermat van het christelijk geloof. Wat moeten die mensen gebeden hebben toen ze werden veroverd door die moslimbarbaren. We moeten ingrijpen. In Spanje zagen ze ook geen andere mogelijkheid. Daar hebben ze alles geprobeerd. Uiteindelijk moesten alle moslim het Spaanse schiereiland gewoon verlaten, omdat er niet men hen kon worden omgegaan. Moeten we in het Westen dat nu weer meemaken. Denken we nu echt dat we de moslims wel tot het secularisme kunnen verleiden? Het zou kunnen, voor een groot deel, maar dat zal gepaard gaan met grootse kosten omdat er altijd mensen zullen zijn die toch mohamets voorbeeld blijven volgen en aanslagen zullen plegen. We zullen Spanje's 800 jaar durende Reconquista voorbeeld moeten volgen, helaas.

Een ander geluid op 20-08-2017 15:48

Rebellio op 20-08-2017 13:15

Ik kan me wel vinden in uw redenatie, maar ik vrees dat in NL en de rest van de westerse wereld de geesten daar (nog) niet echt rijp voor zijn. We zullen helaas nog veel ellende zien voordat men massaal gaat protesteren. 

Als de massa zo ver is, dan ook maar gelijk alle politici, die dit mogelijk gemaakt hebben, voor het gerecht !!! Neurenberg II of Brussel I.

Rebellio op 21-08-2017 07:59

@Een ander geluid, de consequentie is natuurlijk dan wel, en dat is dan weer een rede voor onze 'leiders' om ingrijpen uit te stellen, dat de islam dan aangevallen wordt. En dat zal dan weer meer moslims over de streep trekken om aanslagen te plegen. Daarnaast weerhoud de juridische macht in Brussel onze 'leiders' om 'positief te discrimineren' en moslims te verbieden onze landen binnen te komen. Om het dweilen met de kraan open te stoppen... We lijken dus klem te zitten. Maar het is zoiets als een inbreker niet oppakken omdat hij terug zal slaan. We zullen dus eerst bereid moeten zijn om de inbreker in bepaalde gevallen (preventief) neer te schieten. En het blijft dus wachten totdat we over die grens geduwd worden...

Qromwel op 21-08-2017 23:31

Een ander geluid op 20-08-2017 10:01: Ooit komt het in het hele heelal niet meer voor.

Agenda 21 op 22-08-2017 13:38

De sheeple weigeren halsstarrig te zien wat er gaande is. Ik zie het in mijn omgeving. Men ziet het als De Vooruitgang. Ongelooflijk.

Een ander geluid op 22-08-2017 14:00

Rebellio op 21-08-2017 07:59

Onze machthebbers zijn de gewillige handlangers van "Brussel". Zij dragen, zonder daar echt een mandaat voor gevraagd en gekregen te hebben, onze soevereiniteit over aan Brussel. In 2005 heeft NL in een referendum massaal (61,5%) tegen een Europese grondwet gestemd en tegen de fundamentele doelstellingen van de EU. Frankrijk en Ierland idem. Via de achterdeur hebben de nationale parlementen van al die landen daarna al die Eu-doelstellingen de bevolking natuurlijk toch door de strot geduwd. Ietwat andere tekst, maar uiteraard wel dezelde doelen en bedoeling.

Wat mij betreft kunnen de gevestigde (regerings)partijen van NL zich dus niet "verschuilen" achter de juridische macht van Brussel. Er is ruimte genoeg voor een eigen en recalcitrante opstelling naar Brussel. Polen en Hongarije bewijzen dat !!! In tegenstelling tot die landen, kan Brussel NL niet straffen met kortingen op ruime subsidies uit Brussel. We zijn de grootste nettobetaler. Daarnaast kunnen we naar goed Zuid-Europees gebruik net zolang alle besluiten van de EU blokkeren tot we onze zin krijgen. Het is dus meer een kwestie van willen dan van kunnen van onze bestuurders. Die bestuurders azen op lucratieve en prestigieuze baantjes in het EU-circus. Daarvoor verkopen ze ziel en zaligheid en en passant NL. Nou, dan maar een paar jaren géén EU commissaris !

Om een lang verhaal kort te maken; onze leiders willen helemaal niet ingrijpen. De gevestigde partijen van links willen met grote stappen naar een federale Unie en zeer grote aantallen (moslim) migranten in korte tijd toelaten. Naar het voorbeeld van merkel (> 1 miljoen 2015). De gevestigde partijen op rechts willen hetzelfde, maar dan met kleine stapjes. Hun motto is "rustig aan, dan breekt het lijntke niet"............ De massa-immigratie in NL is "dankzij" rechts sluipenderwijs gegaan. In 30 jaar 2 miljoen en voor de komende jaren 50- tot 100.000 per jaar. Anders loopt hun electoraat weg. 

Ik deel uw mening, dat het wachten is tot de grote massa "over de grens geduwd wordt". Op dat moment moet het aanpakken van een paar generaties politici hoog op de agenda gezet worden !!!

Tom Hendrix op 22-08-2017 18:17

@ Een ander geluid: 14.00. uur. Geheel met U eens.

DGneree op 24-08-2017 11:09

Waarom is mijn reactie geweigerd? Stond er iets onwelgevoeglijks in? Het is dan de laatste keer dat ik de moeite neem om hier op een artikel te reageren.

Mogelijk is uw reactie niet doorgekomen,kunt u zich nog herinneren dat na het posten van uw reactie er een mededeling kwam, dat uw reactie wacht op moderatie ? Mod.

Hubo op 24-08-2017 12:53

@Hubo 18-8

Die bestuurder is dan uiteindelijk toch niet zo ver gekomen.

Op BNR bij Hemmen vanaf 12 uur hoorde ik vandaag nog dat België de spaanse politie geInformeerd zou hebben over die imam,maar dat de landelijke spaanse politie at niet doorgegeven zou hebben aan de politie van Catalonië vanwege ethnisch spaans cataloonse kinnesinne.

Oma op 25-08-2017 03:54

Ik wil dit even kwijt: de term 'ongelovige' moet verboden worden en uit de dikke vandaele geschrapt worden. Er bestaat namelijk niet één ongelovige want ieder mens, zelfs een atheïst, gelooft wel in 'iets'.

Ik weiger nog beschouwd en bestempeld te worden als ongelovige, dat vind ik beledigend, kwetsend en dat schendt mijn rechten als méns! Elk mens die ongelovige wordt genoemd door een mohammedaan zou klacht moeten indienen wegens discriminatie, racisme en schending van de mensenrechten, tenslotte hebben we daar zelfs organisaties (unia?) en anti-discriminatie wetten voor?

Hubo op 25-08-2017 13:23

Hier nog een link naar een artikel in de Volkskrant over het groepje dat verantwoordelijk was voor de recente spaanse aanslagen.Niet duidelijk is of er in 2006 al aanleiding was om die imam in Spanje nader in de gaten te houden of dat het zomaar een neef was van iemand die al eerder betrokken was bij een aanslag.Er waren in dat dorpje waar ze een bommenfabriekje hadden wel wat mensen,die het achteraf toch wel opgevallen was,dat er flink gehusseld werd met gasflessen.En als iemand grote hoeveelheden aceton inslaat,zou dat toch net zo op moeten vallen als kunstmest.

https://www.volkskrant.nl/buitenland/reconstructie-zo-groeide-een-vriendengroep-uit-tot-de-barcelona-terreurcel~a4512953/

Celocelava op 26-08-2017 11:35

Het betuigt van weinig realiteitszin binnen de huidige politiek maar dus ook bij de mensen die op hen stemmen...de geschiedenis wijst uit dat er een duidelijk patroon in zit en dat patroon is een goede 3-4000 jaar geleden begonnen. De volksverhuizing met Mozes was het eerste teken aan de wand...daarna in de Middeleeuwen nogmaals en toen door het Turkse rijk op de Balkan...iedereen die zich niet bekeerde tot de Islam werd koelbloedig het hoofd afgehakt vandaar dat zowat alle Slavisch Orthodoxen uit die regio zich toendertijd noodgedwongen tot de Islam bekeerden, daar gaan dan 2-3 generaties over heen en de 4e generatie voelt zichzelf van oorsprong Islamiet. Hetzelfde gebeurde in Indonesie wat van oorsprong nooit Islamitisch was. Bosnie, zelfde verhaal....later Kosovo met de link Albanie-Turkije en hetzelfde gaat sluipend ook in West Europa gebeuren...er komt een moment (zeg tussen nu en 40 jaar) dat de meerderheid van de bevolking een Islamitische achtergrond heeft en dan dus "democratisch" de Islamitische partijen aan de macht komen..dus feitelijk in 100 jaar tijd gaat West Europa van Christelijk over in Islamitisch en dat heeft niets met scheiding van kerk en staat te maken maar heeft puur te maken met de bevolkingsopbouw en toestaan dat die opbouw als gevolg van immigratie wijzigt. Preventief kan dit alleen maar gestopt worden door immigratie te beheersen en door een nog hardere scheiding van kerk en staat. Uitdaging daarin is dat die hardere scheiding dus ook gevolgen heeft voor de huidige partijen CDA en CU enz. maar indien die realistisch kijken naar wat er om hen heen gebeurt blijft er voor hen weinig anders over dan accepteren dat immigratiebeleid en politiek beleid aangepast moet worden om te voorkomen dat er over pakweg 30 jaar uberhaupt niet meer op hen wordt gestemd omdat er simpelweg geen Christelijke kiezers meer zijn. Binnen de Islam bestaat geen scheiding van kerk en staat en die grondslag zou gehanteerd moeten worden om iedere partij met een religieuze achtergrond te weren van de kieslijsten. Veel andere keuzes bestaan helaas niet.

Pagina12
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl