HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Vorige CIA directeur roept op tot staatsgreep tegen Trump

Fox News en Congreslid waarschuwen voor in gang gezet plan om Donald Trump af te zetten – ‘Wicca’ heksen vervloeken opnieuw president Trump en zijn regering

 

Wordt Donald Trump binnenkort inderdaad het slachtoffer van een ‘Deep State’ staatsgreep of moordaanslag? (4)(5)

Voormalig CIA directeur John Brennan heeft bij CNN feitelijk opgeroepen om een staatsgreep tegen Trump te plegen. Een congreslid waarschuwt dat er inderdaad een plan bestaat om Trump af te zetten. Kortom: de door de Democraten en neocons gerunde ‘Deep State’ globalistische schaduwregering is beslist geen complottheorie, maar werkt actief aan het ten val brengen van Trump, wat vooraf of juist achteraf gepaard kan gaan met het uitbreken van een nieuwe Amerikaanse burgeroorlog.

 

Brennan nam het woord ‘coup’ natuurlijk niet letterlijk in de mond, maar over de intentie van zijn woorden kon nauwelijks misverstand bestaan. Hij zei dat als het Witte Huis probeert om ‘Rusland-onderzoeker’ Robert Mueller te ontslaan, overheidsofficials dit bevel moeten weigeren. Mueller is een bekende ‘Deep State’ Obama/Hillary pion.

‘Er moet iets gedaan worden’

‘Ik denk dat het de plicht is van sommige leidinggevende officials om te weigeren dit uit te voeren. Ik hoop maar dat dit geen partij zaak wordt, dat Republikeinen en Democraten moeten constateren dat de toekomst van deze regering op het spel staat, en er met het oog op de toekomst iets moet worden gedaan... Al Mueller wordt ontslagen, hoop ik dat onze gekozen afgevaardigden zullen opstaan en zeggen dat het genoeg is.’

Naast Brennan zat nog een andere Obama-getrouwe, zijn voormalige collega James Clapper, oud directeur van Nationale Inlichtingen, eveneens een verklaarde Trump-hater. Clapper voelde zich destijds, 9 dagen voordat hij de regering Obama verliet, vooral in zijn wiek geschoten toen ‘president-elect’ Trump het Amerikaanse inlichtingencomplex vergeleek met dat van Nazi Duitsland. (1)

Fox: ‘Sinistere krachten bereiden softe coup tegen Trump voor’

Fox News kopman Sean Hannity waarschuwde letterlijk dat ‘sinistere krachten’ van ‘links’ en de Democratische Partij in Washington een ‘softe coup’ voorbereiden tegen Trump, ‘om de verkiezingsuitslag van 8 november te annuleren, en een wettig gekozen president af te zetten’. Hannity nam hierbij letterlijk de term ‘Deep State’ in de mond (2).

Opmerkelijk is dat de ‘Deep State’ hierbij de steun heeft van grote aantallen occultisten en zichzelf verklaarde ‘Wicca’ heksen, die overal in het land Trump en zijn regering blijven vervloeken. (3)

De bekende evangelische televangelist Rodney Howard-Browne zei tijdens een live uitgezonden kerkdienst dat een hooggeplaatst Republikeins Congreslid aan hem heeft onthuld dat Trump ‘heel plotseling’ uit het Witte Huis zal worden verwijderd, en dat hij daarmee niet een officiële afzettingsprocedure bedoelde. Daarmee impliceerde hij een staatsgreep of mogelijk zelfs een moordaanslag.

Volgens Howard-Browne is de steun van het grootste deel van de Amerikaanse evangelische kerken en kerkleider één van de redenen waarom het establishment Trump haat.


Xander

(1) Zero Hedge / YouTube
(2) Infowars
(3) Infowars
(4) Afbeelding: Gage Skidmore (Peoria, AZ, USA) / WikiMedia Commons CC ASA 2.0
(5) CIA logo: http://www.law.cornell.edu/uscode/50/403m.html / United States federal government / WikiMedia Commons

Zie ook o.a.:

10-07: ‘Russische advocate die Trump info wilde geven ingezet door Democraten’
04-07: (/ ‘Het onbenullige Westerse publiek bestaat voornamelijk uit niet-lezers en internet zombies’)
28-06: CNN kopstuk Van Jones: ‘Russische inmenging verkiezingen is onzinverhaal’
27-06: CNN producent: Samenzwering Trump met Rusland is inderdaad nepnieuws
17-05: Deep State en massamedia gaan vol voor staatsgreep tegen Trump
22-04: Media als propaganda vermenigvuldigers: Drie door CIA aangestuurde persbureaus bepalen het nieuws (/ Vrije nieuwsgaring en onafhankelijke verslaggeving in het Westen vrijwel geheel verdwenen)
03-03: Deep State valt Trumps minister Justitie aan om onderzoek Pedo-Pizzagate te saboteren (/ Woorden van minister Sessions aantoonbaar verdraaid door media – Deep State en linkse media beschermen pedo’s in hoogste kringen)
14-02: (/ Politieke elite VS/EU wil Trump hoe dan ook verwijderen, waarna koers naar Derde Wereldoorlog met Rusland kan worden hervat)

2016:
05-12: Volkspedagogen: Zo voeden de reguliere nepnieuws media u politiek-correct op (/ Door WikiLeaks aangetoonde banden Hillary Clinton met pedo netwerk worden door politiek-correcte Nederlandse desinformatie- en propagandamedia ‘nepnieuws’ genoemd)
05-11: WikiLeaks emails: Feestjes Democraten met 6 jaar oude kinderen in hottubs (/ Washington Post haalt artikel over Podesta’s fotocollectie van naakte kinderen offline)
05-11: WikiLeaks onthult bizar satanisch en pedofiel netwerk rond Hillary Clinton
03-11: ‘FBI heeft bewijs van verraad, witwassen en kindermisbruik Clinton-kliek’
18-10: FBI documenten bewijzen dat Hillary Clinton wordt beschermd door schaduwregering
15-10: Wall Street Journal erkent dat media ‘alle zonden van Hillary begraven’
24-07: WikiLeaks: Nominatie Clinton doorgestoken kaart; Democraten controleren de media

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum.

Reacties

Pagina12
ohje op 25-07-2017 15:03

Als ze maar lol hebben.

René van Zalk op 25-07-2017 15:06

Gaat het ze lukken Trump af te zetten ?  (Ik denk van niet)

Shalom 

Bundy op 25-07-2017 15:19

Dit is niets nieuws .  President Kennedy zei voor zijn Presidentschap : " Ik zal als President niet toestaan dat dit land én haar buitenlands beleid geregeerd worden door een clubje superrijke bankiers in New-York ".     Vrij snel na de verkiezingen werd hij vermoord .

Dion op 25-07-2017 15:37

zolang mensen biddend achter Trump blijven staan, zullen de duistere machten het nakijken hebben.

Trump zit niet zomaar in het Witte huis, daar is een duidelijke reden voor, en als God het zo regeld kunnen ze op hun kop gaan staan gebeurt er niks en blijft Trump gewoon zitten ,  en krijgen ze een trap onder hun kont zoals bij CNN ....

Singleman op 25-07-2017 15:52

Hij is nog maar net president, hoeveel keer hadden ze Obama herkozen? Mag hij dan geen kans hebben om te bewijzen dat hij iets tegen islamisatie van Amerika gaat doen, er was toch niemand anders met een anti-islam agenda? Willen ze daar nog wel een president? Laat ze maar zeuren, gaan ze het wel kunnen?

Hebben we niet eerder een coup tegen EU politiekers nodig?

Tom Hendrix op 25-07-2017 15:59

Het is een van de tekenen des tijds. Alles wordt uit de kast gehaald, om de NWO te kunnen installeren. En Trump zit de NWO aanhangers "in de weg". Tenminste zo zie ik dat.

Johan op 25-07-2017 16:14

Dit is dus echte strijd in de hemelse gewesten!

Satan en zijn trawanten tegen het leger van de Heer. Ik begin steeds meer bewondering voor Trump te krijgen!

econoom op 25-07-2017 16:56

@bundy, je kent je geschiedenis niet. Kennedy werd vermoord in december 1963, in het 3e jaar van zijn ambtstermijn, ruim een jaar voor er weer verkiezingen zouden plaats vinden. Opvallend verder hoe alle bijbelgetrouwe christenen in de vs op deze site achter de blunderende Trump blijven staan, die zich nooit door een christelijke levenswijze heeft onderscheiden ( 3 huwelijken, vastgoedspeculant). Dan moet de nood bij gebrek aan een alternatief wel erg hoog zijn. 

Een ander geluid op 25-07-2017 17:02

Singleman op 25-07-2017 15:52

Hebben we niet eerder een coup tegen EU politiekers nodig?

Ja natuurlijk. Helaas is het de gevestigde macht, die géén oppositie duldt. 

Qvic op 25-07-2017 18:13

Obama moest een 3e wereldoorlog ontketenen, dit om de broodnodige financiële reset te bewerkstelligen. Maar telkens gooide Rusland roet in het eten. Toen Obama's periode erop zat moest Hillery die taak overnemen, maar ondanks de massale verkiezingsfraude en vals vlag aanslagen won Trump tot grote verbazing van de Democraten. Dat was niet de bedoeling en sindsdien proberen de democraten kosten wat het kost met list en bedrog om toch hun kandidaat in het witte huis te krijgen, om de verlangde financiële reset in zijn werking te zetten door een 3e wereldoorlog te ontketenen.

Chris op 25-07-2017 18:16

@econoom Blunderende? Hoezo? Is er al (de zo door Hillary gewenste) wereldoorlog uitgebroken? En dan gaan we helemaal maar voorbij aan de blunders van puppet Obama...

En wat die christelijke levenswijze betreft,  christenen verwachten helemaal geen zondagsschoolmeester in het Witte Huis, maar wel een president waaronder zij "een stil en gerust leven kunnen leiden in alle godzaligheid en eerbaarheid". En daar was onder Obama, de knuffelaar van de moslimbroeders, zeker geen sprake van. En daarvoor viel ook van Hillary met haar minachting voor de gewone mens (deplorables) niets te verwachten.

Singleman op 25-07-2017 18:35

Een ander geluid, juist daarom dat het nodig zou zijn toch? Maar ja, waar gaan we onze soldaten moeten halen & wie gaat ze betalen, zullen we een generaal eens onder de arm moeten nemen zeker? Ken je zo iemand toevallig?

eCKe op 25-07-2017 18:47

Ach... zolang er Christenen voor Trump blijven bidden, en het Gods wil is dat Trump blijft zitten, dan zal geen enkel wicca trucje zijn uitwerking hebben.

svirmus op 25-07-2017 19:06

Afgelopen juni was ik in het midden-westen van de VS en daar hoorde ik overal dat er zoveel meer regen gevallen was dat er 'dit jaar zeker geen droogte zal zijn'. In Yellowstone en de Shoshone valley was 170% meer regen en sneeuw gevallen dan in de voorgaande jaren, de rivieren stonden tot aan het randje. Het regende zachtjes tijdens de inauguratiespeech van Donald Trump. Droogte is het inhouden van zegen, regen is een teken van zegen door de Almachtige. Laat ze maar kletsen, laat ze maar plannen maken, inderdaad @Dion, zolang Trump zich vernedert onder de hand van de Almachtige, zal alles wat tegen hem wordt ondernomen op niets uitlopen. Sterker nog, net als met Killary Clinton zal alles op hun eigen hoofd terecht komen. En @econoom, ik vermoed dat dat jij niet weet dat iemand die de Almachtige dient op een bepaald moment, zelf beslist geen heilige hoeft te zijn (geweest). Dat werkt volkomen anders dan de meeste mensen wellicht denken. Gods gedachten zijn echt niet onze gedachten. 3-4 minuten niet ademhalen en je bent dood. Wat hebben wij God nou te vertellen of te zeggen dan, laat staan Hem te bekritiseren over Zijn handelen. We gaan het beleven. Tot op heden is de shake-up met ups and downs interessant, bij tijden amusant, maar vooral heilzaam. Zoals de MSN gewoon weigert te berichten over het oppakken van de kinderverkrachters in het wereldwijde pedo-netwerk, zo probeert men ook alles wat Trump doet te ridiculiseren. Ga vooral zo door, ze zetten zichzelf steeds meer voor compleet idioot weg. "Laat de vuile nog vuiler worden". Amen.

Een ander geluid op 25-07-2017 19:32

@ econoom op 25-07-2017 16:56

bundy, je kent je geschiedenis niet. Kennedy werd vermoord in december 1963

Als u (econoom) de geschiedenis wel goed kent, dan weet u dat J.F. Kennedy op 22 november 1963 werd vermoord. Niet in december, zoals u abusievelijk beweerd. 

Inauguratie Kennedy was op 20-01-1961. We kunnen in ieder geval stellen, dat hij niet zolang president is geweest. Wat mij betreft helaas !!!

Opvallend verder hoe alle bijbelgetrouwe christenen in de vs op deze site achter de blunderende Trump blijven staan

Deze opmerking lijkt me ook onjuist; ik geloof niet dat veel bijbelgetrouwe christenen "in de VS" deze site bezoeken.............

Tom Hendrix op 25-07-2017 19:36

@Johny: 18.32. uur. En ik ben het eens met uw reactie. Laten we hopen, Johny, dat meer mensen zullen gaan inzien, dat we als lemmingen op weg zijn naar het ravijn.

henk Boskamp op 25-07-2017 19:37

De wicca en kaballa satanisten hebben tot nu toe weinig succes gehad... Het goede zal overwinnen.

Tabris op 25-07-2017 19:54

Het feit dat wicca heksen trump vervloeken is het bewijs dat hij aan de kant van Het Licht staat.

Voor mij is nu een ieder die tegen Trump is, een ziel van het kwaad.

Hoe goed en vredelievend deze "goedmensen" zich ook voordoen, vertrouw dus nooit een Trump hater. Deze scheinheiligerds werken voor Satan.

Qromwel op 25-07-2017 20:04

René van Zalk op 25-07-2017 15:06: Er is opdracht gegeven aan Mueller net zo lang onderzoek te doen, als het moet Trumps hele ambtsperiode, totdat men op iets stuit waarmee een impeachment procedure opgestart kan worden. Trump kan beter Brennan laten arresteren.

http://www.blacklistednews.com/Former_CIA_Director_Calls_For_A_Coup_If_Trump_Fires_Mueller/59923/0/38/38/Y/M.html

Marinus Ferdinand op 25-07-2017 20:45

@Singleman    @ Een ander geluid

M.i. kan Trump deze enorme strijd aangaan omdat hij onafhankelijk is vanwege zijn miljardenvermogen. Anders was hij allang onderuit getrokken door allerlei "belanghebbenden". 

Rosalie op 25-07-2017 21:22

laten we blijven bidden voor Trump , dat is sterker dan wicca. 

Ultimate op 25-07-2017 22:43

Zou het kunnen dat wanneer Donald uit het presidentschap wordt gezet er kort daarna de lang gevreesde derde wereldoorlog uitbreekt?

Bk op 25-07-2017 23:29

@econoom op 25-07-2017 16:56

Wie zonder zonde is, werpen de eerste steen.

Qromwel op 25-07-2017 23:32

econoom op 25-07-2017 16:56;Het was 22 november 1963 om 12.30 uur lokale tijd. 

Wardje op 26-07-2017 01:18

@Econoom, 26-7  16uur zoveel.  Alles begint met goede trouw.  De demonen "geloven" en sidderen.  Voor mij is het ijkpunt voor politici een van de Noachitische geboden, gij zult niet doden. Hoe staan ze tegenover het leven?  Het kan me - als kiezer - helemaal niks schelen hoe iemand uit het wereldlijk bestel tegenover God staat.  Als hij Gods rijk maar niet inde weg staat en zo mogelijk bevordert.  Trump heeft zijn beloftes  voor een groot deel niet ingelost of kunnen inlossen. Behalve op één gebied. En wel verreweg het belangrijkste: het leven.

Wardje op 26-07-2017 01:24

econoom op 25-07-2017 16:56: Chris 25-07-2017 18:16 verwoordt het beter.  Churchmilitant.org vergelijkt Trump met Constantijn.  Zoon van een christenmoeder. Maar ongedoopte Ariaan die tegen de paus het concilie naar zijn hand wilde zetten (Nicea).  Toch instrument in de handen van God : vrijheid van godsdienst voor de katholieke christenen!

Wardje op 26-07-2017 02:28

Marinus Ferdinand op 25-07-2017 20:45. Het doet me denken aan Disraeli, die ook had gezorgd dat hij zijn schaapjes op het droge had voordat hij zich in de politiek stortte.  Behalve dat dat laatste niet zozeer op Trump van toepassing is, hij is er meer ingerold.  Waar heb ik gelezen dat zijn verkiezing meer het gevolg was van een grap, een grootspraak of een weddenschap?  Bron Disraeli: de zijn boeiende biografie in de Prismareeks. Van hem is trouwens het citaat over de mensen die werkelijki detouwtjes in handen hebben. Achter de schermen.

Wardje op 26-07-2017 02:47

Qvic op 25-07-2017 18:13. Je kan veel beweren , maar wat maakt regel 1 en 2 , en de laatste 3 regels geloofwaardig? Zodat ik kan geloven wat ik best wil geloven mits...

Alleen Pike en Mackerey vind ik onvoldoende.  Wat zijn concrete aanwijzingen dat Obama de Jan Klaassen moest en wilde zijn in de - Goddank -  afgewende poppenkast?  Of waar kan ik degelijke aanwijzingen vinden, m.n.  w.b. de WO?

Lilia op 26-07-2017 04:03

Hier in Florida heeft iedereen genoeg van dat Trump gebash.Wie je ook spreekt ze geven trots toe Trump te hebben gestemd

Qromwel op 26-07-2017 09:11

Er vinden regelmatig moorden plaats die sommigen wel conveniëren. Voor sommige anderen zou dat ook kunnen. Maar zover is Trump c.s. nog niet. Als dit eenmaal begint is het eind zoek. Wordt interessant te zien hoe onze vijanden mekaar afslachten. 

maria op 26-07-2017 10:39

Volgens de Illuminatie kaarten gaat er wel iets gebeuren met Trump ( enough is enough )

Redhorse51 op 26-07-2017 10:56

Het zit er nu dik in..dat Trump zijn termijn als president niet zal afmaken. En nu maar afwachten wat er met hem zal gebeuren.

Willy op 26-07-2017 11:35

Men is al een tijdje de huidige president Trump aan het tegenwerken geen enkele wet heeft hij erdoor gekregen en dit terwijl zijn partij in de meerderheid is onbegrijpelijk!!!  Men probeert hem en zijn familie aan de schanpaal te nagelen het is een echt schandaal voor de VS die al voor genoeg ellende hebben gezorgd in deze wereld!! Shalom

Qromwel op 26-07-2017 11:54

Bundy op 25-07-2017 15:19: "A Thousend Days"; de memoires van Arthur B. Schlesinger jr. Volgens Robin de Ruiter (De 13 Satanische Bloedlijnen) werd Kennedy vermoord o.a. omdat hij de CIA in een andere staatsorganisatie wilde laten opgaan en omdat hij een einde wilde maken aan de macht van de Federal Reserve.

Oma op 26-07-2017 12:45

Verdeeldheid en tegenstellingen....overal, in elk land....ik bekijk trump met argwaan..het kan goed zijn dat hij eigenzinnig probeert een eigen koers te varen die niet helemaal strookt met het elite 1% clubke dat achter de schermen aan de touwtjes trekt maar.....hij staat ook niet aan de kant van het amerikaanse volk, zie maar wat hij erdoor wil drukken: miljoenen amerikanen gezondheidszorg ontnemen? Aan de armoede in eigen land wordt ook niks gedaan, integendeel....ik kan van de hele situatie vooralsnog geen hoogte van krijgen..

steady op 26-07-2017 15:14

maria red horse

trump was weggelopen uit de simson serie

en hij keert terug bij de simsons

trump staat op de illuminati kaarten, weet er iemand wat hij meemaakt??

Shalom

Arjen op 26-07-2017 16:05

Als er maar genoeg mensen het niet eens zijn met trump dan kan hij dus ook niet meer ellende veroorzaken. Dat heet democratie.! Dus dat gezever over wicca en heksen snap ik niet helemaal waar je aan refereerd beste Xander want dat heeft er niets mee te maken. Je mag best het met trump eens zijn, maar als je ziet dat anderen het daar niet mee eens zijn moet je er geen potpourri van maken en er dingen bijhalen die er niets van doen hebben. Hij verliest het keer op keer die trump omdat hij de belangen van veel mensen schaad, en die hebben er blijkbaar genoeg van. Ik ook dus ik hoop dat die man gauw opstapt. Zonder wicca en heksen bidden gedoe.

vlokje op 26-07-2017 17:05

nummer logica satanisten

de datums bij van abnormale gebeurtenissen (zouden kunnen!) corresponderen met met de lijst hieronder, als een soort géheime label voor ingeweiden. bv voor wereld gelijkschakeling zonder gebruik van directe communucatie.

1.De Magiër2.De Hogepriesteres of La Papesse3.De Keizerin4.De Keizer5.De Hiërofant, Hogepriester of Paus6.De Geliefden7.De Zegewagen8.Gerechtigheid (of 11.)9.De Kluizenaar of De Heremiet10.Het Rad van Fortuin11.Kracht (of 8.)12.De Gehangene13.De Dood14.Gematigdheid15.De Duivel16.De Toren17.De Ster18.De Maan19.De Zon20.Het Oordeel21.De Wereld22.De Dwaas (krijgt ook het cijfer nul)

ps niet ik maar mijn tegenstanders hechten hier geloof aan en gebruiken dit, dus leert u ze kennen door welk cijfer erop geplakt wordt.

Wardje op 26-07-2017 19:27

Cijfers. @Vlokje op 26-07-2017 17:05. "Leer ze [de ingewijden?] kennen door welk cijfer erop geplakt wordt."  Welk cijfer waarop geplakt wordt ? Wanneer in welke situatie?

Tabris op 26-07-2017 20:05

@Oma op 26-07-2017 12:45

"miljoenen amerikanen gezondheidszorg ontnemen?"

Heb je tegenwoordig de gemiddelde Amerikaan al eens zien rondlopen? Ze zijn bijna net zo breed als dat ze lang zijn. De hele voedings en medische industrie is er op gericht om die mensen zo ziek mogelijk te maken en daardoor veel winsten op te strijken. Die "gezondheidszorg" draagt alleen maar aan het probleem bij. Nu betalen andere mensen voor de gevolgen van hun ongezonde levenswijze en vraatzucht en is er geen incentive om gezonder te gaan leven. Daar komt dan nog bij dat de excessieve reclame deze mensen wijs maakt dat ze een "ziekte" hebben dat met een pilletje van $1000 per maand (waarvan $950 door de verzekering betaalt wordt) verholpen kan worden. En dan zijn deze pilletjes niet gemaakt om de ziekte te helen maar alleen om de symtomen te bestrijden. Op die manier blijven ze de rest van hun leven afhankelijk. Kassa!!

De gezondheidszorg voor de Obamacare was al corrupt en nu is het nog erger.

Het is beter om de gezondheidszorg voor iedereen afschaffen want het leidt tot misbruik, excessen en corruptie.

Het zou verstandig zijn als de mensen weer terug gaan naar gezond en natuurlijk eten, dat is het beste medicijn. En diegenen dat dat niet willen, nemen een prive verzekering, of nemen dan zelf de verantwoording om een vroege dood te sterven zonder een last voor hun medemensen te zijn.

Econoom op 26-07-2017 20:37

In de reacties op mijn opmerkingen komt bij uitstek de dubbele moraal tot uiting van de Trumpfans, Hillary- en Obamahaters, Poetinbewonderaars, en niet te vergeten de zgn bijbelvaste christenen op deze site. 

Marinus Ferdinand op 26-07-2017 21:43

@Econoom 26/7 20.37 uur

Concreet?!

vlokje op 26-07-2017 22:09

Wardje op 26-07-2017 19:27

ja ik weet het, voor iemand die de schaduw geschiedenis niet kent of gelooft is het een belachelijke stelling.

ik begin er niet meer aan om dit uit te leggen, nu begrijp ik langzamerhand waarom men zelf onderzoek moet doen, het "verhaal" is te belachelijk maar waar om geloofwaardig over te brengen

...en trump een oude man met centen, tuurlijk elite, klaar uit,

die is lang geleden al binnen gehaald anders was ie niet zo succes vol, en de macht gevecht is gewoon een macht strijd in eigen gelederen, recht van de sterkste onder gewetenlozen

ja voor trump wordt gebeden,  voor de paus wordt ook gebeden, dat zegt: zo blind is de bevolking

Wardje op 26-07-2017 22:50

@Econoom 26-7 20:37. In de reacties op mijn opmerkingen komt bij uitstek de dubbele moraal tot uiting van de Trumpfans, Hillary- en Obamahaters, Poetinbewonderaars, en niet te vergeten de zgn bijbelvaste christenen op deze site.    Ik heb er alle reacties op nagelezen, maar snap niet beter wat U bedoelt dan tevoren. 

Wardje op 26-07-2017 23:07

Dan maar een leuk verhaaltje over Syrië. Over de VS in Syrië. Over Trump? Die bommen die hij liet gooien? Aanleiding was natuurlijk quatsch, apekool. Nee het gaat hier over de CIA. In Syrië. "Wie ook maar  een  beetje  kritisch  inzicht  heeft, weet nu  stilaan dat  er in Syrië  geen volksopstand of  volksprotest  heeft  plaats  gevonden. Een  minimale  kennis  van  de samenleving  zou  hiervoor al  kunnen  volstaan. Bendes die  getraind,  bewapend  en betaald  werden  door  het  buitenland, waren  vooraf  opgericht  om het  land  te ontwrichten. Zo hebben wij het met eigen ogen hier gezien en van vele ooggetuigen vernomen  dat  het op  andere  plaatsen  precies  hetzelfde  was.  De  plaatsen  van  de heftigste revolutie waren ook zorgvuldig uitgekozen en niet toevallig grenssteden, die vanuit  het  buitenland  konden  worden  bevoorraad: Deraa (bij  Jordanië), Homs-Quosseir  (bij Libanon), Idlib (bij  Turkije),  Abou  Kamal (bij  Irak).  Om  het  werkelijk terrorisme  vanuit  het  buitenland  verborgen  te  houden  heeft  Al Jazeera  twee  weken nadien een passend verhaaltje verzonnen  over onschuldige  kinderen  die  in  Deraa slogans  tegen de regering  op  de  muur zouden  geschilderd  hebben en door  de Syrische  geheime  diensten zouden gefolterd en gedood zijn. Dat  hiervoor  door niemand  ooit  enig  hard  bewijs  werd  geleverd, was  vooronzejournalisten geen probleem.  Het  was  een sensationele illustratie  van  wat  de  CIA  de  wereld  wilde insturen  om  een  militaire  interventie  te  rechtvaardigenen. Het  paste  perfect  in  de blinde westerse  oorlogspropaganda:  een  spontane,  vreedzame  volksopstand,  die door het “regime”  bloedig werd onderdrukt en waaruit een burgeroorlog ontstond...laten we dus eensgezind dit “regime” uitroeien (door het volk uit te moorden en het land te vernietigen)!"   http://vcd-vl.be/source_brieven/2017_07_14_Daniel.pdf

vlokje op 27-07-2017 04:36

@Wardje ..... dubbele cijfers worden "ze" "blij" van (om het netjes te zeggen :-)

11-22-33-44-66,60 enz.  zo kun je een dag een geheime label geven, en een gebeurtenis in een andere daglicht zien. als er zo iets ergs zou gebeuren kijk is eerst naar de datum of getallen, aantal slachtoffers, hoeveel min., aantal dagen en dan weet je uit welke koker die "veer" komt

Een ander geluid op 27-07-2017 10:13

Wardje op 26-07-2017 23:07

"Wie ook maar  een  beetje  kritisch  inzicht  heeft, weet nu  stilaan dat  er in Syrië  geen volksopstand of  volksprotest  heeft  plaats  gevonden. Een  minimale  kennis  van  de samenleving  zou  hiervoor al  kunnen  volstaan".

Regelmatig lees ik van uw hand hoe mateloos populair Bashar al Assad onder het Syrische volk is. Hoeveel steun en vertrouwen hij krijgt van zijn volk. Desondanks had hij de burgeroorlog bijna verloren..........

1. Kunt u mij dan aub verklaren, waarom het Syrische volk niet massaal voor haar geliefde president wil vechten. Waarom het niet massaal in verzet komt tegen al die buitenlandse huurlingen en bendes ???

U weet toch ook dat mensen, die puur voor het geld strijden (huurlingen) altijd een lagere moraal hebben, dan zij die uit overtuiging, idealisme en vaderlandsliefde vechten. Stalin bijvoorbeeld had dat heel goed door. Die riep de Russen in WO II niet op om voor het communisme te vechten, maar om "moedertje Rusland" te verdedigen. Met veel succes. De "aanhangers" van Assad echter zijn massaal naar de buurlanden gevlucht of naar Europa geëmigreerd. Miljoenen peinzen er niet over om voor Assad te vechten en om hun land te verdedigen tegen de barbaarse extremisten.

2. Wat is daarvoor uw verklaring???

Goede en moderne wapens kunnen ze zo van grote vriend Poetin krijgen of van Iran. Het beste wat die landen te bieden hebben !!! Het enige wat ze zelf mee moeten brengen is motivatie en vaderlandsliefde.

3. Waarom is dat tuig van ISIS gemotiveerder dan de gemiddelde Syriër ?? Al die radicalen uit Europa (en de wereld) om naar het Kalifaat te gaan, waren jongeren zonder militaire opleiding of training. 

Als Rusland, Iran, China (5000 elite-soldaten) en Hezbollah Assad niet te hulp geschoten waren, had hij de burgeroorlog allang verloren. 

4. Hoe kan dat vraag ik me af. 

Een gemotiveerd volk dat voor president en vaderland strijdt, had allang af kunnen rekenen met buitenlandse bendes en extremisten. 

5. Waarom kan een volk van 17 miljoen en bij mobilisatie een leger van 400.000 man............... niet afrekenen met enkele 10-duizenden buitenlanders ????? 

Ik ben zeer benieuwd naar de oplossing van dit raadsel.................?

Ik zal u een hint geven; Assad vertegenwoordigd de sjiieten (13% bevolking) en de christenen (10%).

Een ander geluid op 27-07-2017 12:57

Econoom op 26-07-2017 20:37

In de reacties op mijn opmerkingen komt bij uitstek de dubbele moraal tot uiting van de Trumpfans, Hillary- en Obamahaters, Poetinbewonderaars, en niet te vergeten de zgn bijbelvaste christenen op deze site. 

Volgens mij kunt u gewoon niet tegen kritiek.

Wel uitdelen, maar niet kunnen incasseren is ook een vorm van een dubbele moraal ! Uw opmerkingen maken uw verhaal niet sterker. 

Een ander geluid op 27-07-2017 13:00

Marinus Ferdinand op 25-07-2017 20:45

M.i. kan Trump deze enorme strijd aangaan omdat hij onafhankelijk is vanwege zijn miljardenvermogen.

Helemaal met u eens ! Alle anderen zijn afhankelijk van "giften" van de oligarchen voor hun verkiezingskas. 

Een ander geluid op 27-07-2017 13:03
Singleman op 25-07-2017 18:35
 Maar ja, waar gaan we onze soldaten moeten halen & wie gaat ze betalen, zullen we een generaal eens onder de arm moeten nemen zeker? Ken je zo iemand toevallig?

Helaas. Ik vrees dat we zullen moeten wachten tot bij de grote meerderheid de oogjes opengaan. 

Pagina12
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl