Headlines

Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Vorige CIA directeur roept op tot staatsgreep tegen Trump

Fox News en Congreslid waarschuwen voor in gang gezet plan om Donald Trump af te zetten – ‘Wicca’ heksen vervloeken opnieuw president Trump en zijn regering

 

Wordt Donald Trump binnenkort inderdaad het slachtoffer van een ‘Deep State’ staatsgreep of moordaanslag? (4)(5)

Voormalig CIA directeur John Brennan heeft bij CNN feitelijk opgeroepen om een staatsgreep tegen Trump te plegen. Een congreslid waarschuwt dat er inderdaad een plan bestaat om Trump af te zetten. Kortom: de door de Democraten en neocons gerunde ‘Deep State’ globalistische schaduwregering is beslist geen complottheorie, maar werkt actief aan het ten val brengen van Trump, wat vooraf of juist achteraf gepaard kan gaan met het uitbreken van een nieuwe Amerikaanse burgeroorlog.

 

Brennan nam het woord ‘coup’ natuurlijk niet letterlijk in de mond, maar over de intentie van zijn woorden kon nauwelijks misverstand bestaan. Hij zei dat als het Witte Huis probeert om ‘Rusland-onderzoeker’ Robert Mueller te ontslaan, overheidsofficials dit bevel moeten weigeren. Mueller is een bekende ‘Deep State’ Obama/Hillary pion.

‘Er moet iets gedaan worden’

‘Ik denk dat het de plicht is van sommige leidinggevende officials om te weigeren dit uit te voeren. Ik hoop maar dat dit geen partij zaak wordt, dat Republikeinen en Democraten moeten constateren dat de toekomst van deze regering op het spel staat, en er met het oog op de toekomst iets moet worden gedaan... Al Mueller wordt ontslagen, hoop ik dat onze gekozen afgevaardigden zullen opstaan en zeggen dat het genoeg is.’

Naast Brennan zat nog een andere Obama-getrouwe, zijn voormalige collega James Clapper, oud directeur van Nationale Inlichtingen, eveneens een verklaarde Trump-hater. Clapper voelde zich destijds, 9 dagen voordat hij de regering Obama verliet, vooral in zijn wiek geschoten toen ‘president-elect’ Trump het Amerikaanse inlichtingencomplex vergeleek met dat van Nazi Duitsland. (1)

Fox: ‘Sinistere krachten bereiden softe coup tegen Trump voor’

Fox News kopman Sean Hannity waarschuwde letterlijk dat ‘sinistere krachten’ van ‘links’ en de Democratische Partij in Washington een ‘softe coup’ voorbereiden tegen Trump, ‘om de verkiezingsuitslag van 8 november te annuleren, en een wettig gekozen president af te zetten’. Hannity nam hierbij letterlijk de term ‘Deep State’ in de mond (2).

Opmerkelijk is dat de ‘Deep State’ hierbij de steun heeft van grote aantallen occultisten en zichzelf verklaarde ‘Wicca’ heksen, die overal in het land Trump en zijn regering blijven vervloeken. (3)

De bekende evangelische televangelist Rodney Howard-Browne zei tijdens een live uitgezonden kerkdienst dat een hooggeplaatst Republikeins Congreslid aan hem heeft onthuld dat Trump ‘heel plotseling’ uit het Witte Huis zal worden verwijderd, en dat hij daarmee niet een officiële afzettingsprocedure bedoelde. Daarmee impliceerde hij een staatsgreep of mogelijk zelfs een moordaanslag.

Volgens Howard-Browne is de steun van het grootste deel van de Amerikaanse evangelische kerken en kerkleider één van de redenen waarom het establishment Trump haat.


Xander

(1) Zero Hedge / YouTube
(2) Infowars
(3) Infowars
(4) Afbeelding: Gage Skidmore (Peoria, AZ, USA) / WikiMedia Commons CC ASA 2.0
(5) CIA logo: http://www.law.cornell.edu/uscode/50/403m.html / United States federal government / WikiMedia Commons

Zie ook o.a.:

10-07: ‘Russische advocate die Trump info wilde geven ingezet door Democraten’
04-07: (/ ‘Het onbenullige Westerse publiek bestaat voornamelijk uit niet-lezers en internet zombies’)
28-06: CNN kopstuk Van Jones: ‘Russische inmenging verkiezingen is onzinverhaal’
27-06: CNN producent: Samenzwering Trump met Rusland is inderdaad nepnieuws
17-05: Deep State en massamedia gaan vol voor staatsgreep tegen Trump
22-04: Media als propaganda vermenigvuldigers: Drie door CIA aangestuurde persbureaus bepalen het nieuws (/ Vrije nieuwsgaring en onafhankelijke verslaggeving in het Westen vrijwel geheel verdwenen)
03-03: Deep State valt Trumps minister Justitie aan om onderzoek Pedo-Pizzagate te saboteren (/ Woorden van minister Sessions aantoonbaar verdraaid door media – Deep State en linkse media beschermen pedo’s in hoogste kringen)
14-02: (/ Politieke elite VS/EU wil Trump hoe dan ook verwijderen, waarna koers naar Derde Wereldoorlog met Rusland kan worden hervat)

2016:
05-12: Volkspedagogen: Zo voeden de reguliere nepnieuws media u politiek-correct op (/ Door WikiLeaks aangetoonde banden Hillary Clinton met pedo netwerk worden door politiek-correcte Nederlandse desinformatie- en propagandamedia ‘nepnieuws’ genoemd)
05-11: WikiLeaks emails: Feestjes Democraten met 6 jaar oude kinderen in hottubs (/ Washington Post haalt artikel over Podesta’s fotocollectie van naakte kinderen offline)
05-11: WikiLeaks onthult bizar satanisch en pedofiel netwerk rond Hillary Clinton
03-11: ‘FBI heeft bewijs van verraad, witwassen en kindermisbruik Clinton-kliek’
18-10: FBI documenten bewijzen dat Hillary Clinton wordt beschermd door schaduwregering
15-10: Wall Street Journal erkent dat media ‘alle zonden van Hillary begraven’
24-07: WikiLeaks: Nominatie Clinton doorgestoken kaart; Democraten controleren de media

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum.

Reacties

Pagina12
Singleman op 27-07-2017 14:07

Tja, Een ander geluid, vindt jij het rechtvaardig dat we mee met de domme meerderheid moeten boeten? Ik ben nogal rebels van natuur, het kan me flink ergeren allemaal, maar ik weet ook wel dat het niets helpt. Je kan natuurlijk individueel niet op tegen al dat overgeorganiseerde allemaal.

In Amerika kunnen ze dat domme meerderheid systeem een hak zetten met die kiesmannen, maar hier kan dat niet, weet je ze had veel meer stemmen dan Trump, daarom dat ze zo blijven tegenwerken daar, ze kunnen het nog steeds niet aanvaarden dat hij door de kiesmannen toch president is kunnen worden. Ik vindt dat niet erg want hij was de enige met een anti-islam agenda, dat vindt ik wel goed aan hem, voor de rest eigenlijk niet veel bijzonders, maar het islamisatie probleem is wel het belangrijkste probleem volgens mij.

Een ander geluid op 27-07-2017 16:40

Singleman op 27-07-2017 14:07

vind jij het rechtvaardig dat we mee met de domme meerderheid moeten boeten? 

Beste Singleman, je geeft zelf al het antwoord op je vraag. Ik ben het met je eens, maar het is helaas zo dat de goeden moeten lijden onder de kwaden. Zolang iedereen zich het bos in laat sturen door de politiek, zit er weinig anders op dan geduldig je tijd af te wachten. Het heeft niet zoveel zin om met je hoofd door de muur te willen. 

Helaas is het kiessysteem in veel landen zo ingericht dat het de gevestigde politiek in de kaart speelt. Soms keert dat systeem zich tegen je, zoals laatst in de USA. Wat mij betreft 3x Hoera !!!

Singleman op 27-07-2017 19:13

Deze pastor doet zijn uitleg over de verschillende mogelijke vormen van bestuur.... https://www.youtube.com/watch?v=J1Q33b6-mtY

Marinus Ferdinand op 27-07-2017 19:42

@Singleman

Hillary heeft al vanaf haar 20ste al haar kaarten (haar hele leven dus) op het presidentschap gezet, en is een heel, heel slechte verliezer.... 

Lodewijk op 27-07-2017 19:54

@Een ander geluid

Zijn al deze mensen van lottje getikt dat ze feest vieren nadat ze de man hebben herkozen die hun familieleden en vrienden die overal verspreid in het land wonen met vaten bommen en sarin gas bestookt heeft? Zie vooral na 1e minuut:

"Syria: Damascus celebrates as Assad wins re-election" https://www.youtube.com/watch?v=7zufjMn8Jf0 

Tja, dat tonen de westerse massa media beter maar niet, want dan valt hun hele oorlogspropaganda campanje demonisering van Assad in duigen. 

Zelfde reden waarom die media dit clipje van Reuters ook links heeft laten liggen:

"Over 1,000 Syrian civilians evacuated from near Damascus" https://www.youtube.com/watch?v=H-DstETWlTY

Dit zou niet meer bestaan als Assad er niet meer zou zijn: 

"Syrian Christians and Muslims together in the Church"  https://www.youtube.com/watch?v=utemYtY3F_A

VGer47 op 27-07-2017 21:00

Ik vind het prima dat Trump zo aan de macht is gekomen: zo is Hillary zelf ook aan haar nominatie gekomen. Sanders had veel meer stemmen, maar de kiesmannen stemden op Hillary. In het geval van Trump deden ze dat tenminste niet op orders van hogerhand!

Een ander geluid op 28-07-2017 09:09

Lodewijk op 27-07-2017 19:54

Beste Lodewijk,

1. Kunt u me uitleggen, waarom de Syriërs dan niet massaal voor hun vaderland en geliefde president willen vechten ???

Voor de burgeroorlog kon Syrië een leger van 400.000 man mobiliseren. Als iedereen gebleven was, had Assad de beschikking gehad over 10 miljoen man die voor hem hadden kunnen vechten........ Zelfs de helft zou al ruim voldoende zijn om korte metten te maken met al die ongereguleerde hobbysoldaten en terroristen die tegen Assad vechten. Rebellen zonder luchtmacht.......

Vraagt u zich eerst maar eens af waarom bijvoorbeeld Fidel Castro met slechts 800 man het hele Cubaanse leger van Batista kon verslaan. Vraagt u zich verder nog maar eens af, waarom de meeste Syriërs de benen genomen hebben.

Antwoord; de 13 miljoen Soennieten in Syrië zijn totaal niet gemotiveerd om voor Assad te vechten.

Het zal u toch bekend zijn, dat er ruim 6 miljoen Syriërs in de buurlanden en Europa zitten. Die doen in ieder geval niet de polonaise voor Assad en wagen ook hun leven niet voor hem. Assad wordt gesteund door slechts 20 tot 23% van de 17 miljoen Syriërs. Dat zijn slechts 3 tot 4 miljoen sjiieten en christenen. U heeft gelijk te stellen, dat je daar wel een groot plein mee vol krijgt. Ook heeft u gelijk, dat die sjiieten en christenen veel beter af zijn onder Assad. Neemt niet weg, dat ruim 13 miljoen Syriërs klaar zijn met uw favoriet Assad.

Die Sarin aanval op ghouta is overigens bewezen door OPCW. Enige reden dat Assad niet veroordeeld is door de VN is het veto van Poetin, die zich daardoor medeplichtig maakt aan oorlogsmisdaden. In plaats van een veroordeling heeft de VN toen maar een dealtje gesloten om de gifgasvoorraden van Assad te mogen vernietigen.  Een verwerpelijke en infantiele koehandel. Ook die vatbommen zijn bewezen. U kunt daar wel comfortabel de ogen voor sluiten, dat maakt de waarheid niet anders. 

Singleman op 29-07-2017 16:58

Een ander geluid & Marinus, ik vindt het uiteraard ook beter zo.... Maar dat is een Amerikaans probleem, ik ben geen globalist...

Pagina12
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl