HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Trump in Polen: Fundamentele vraag is of Westen wil overleven en opstaan tegen islam

EU-leiders huiveren van afschuw na Trumps woorden: ‘Vrijheid van meningsuiting, geloof, gezin en God staan centraal, en niet overheid en bureaucratie’

 
‘Hebben wij de wens en de moed om onze beschaving overeind te houden tegen degenen die deze omver willen werpen en willen vernietigen?’

De toespraak van president Donald Trump in Polen had alle ingrediënten die door de meeste politici en media in het Westen zo worden verafschuwd: het benadrukken van onze traditionele normen en waarden en het verdedigen van onze eigen cultuur, het gezin, onze grenzen en onze vrijheid tegen ‘extremisten en terroristen’ – kortom: tegen (volgelingen van) islam. ‘De fundamentele vraag van onze tijd is of het Westen de wil heeft om te overleven,’ aldus Trump. ‘Hebben wij voldoende vertrouwen in onze waarden om die ten koste van alles te verdedigen? Hebben wij genoeg respect voor onze burgers om onze grenzen te beschermen?’ In schril contrast met West Europa is het antwoord voor Polen overduidelijk ‘ja’.

 

‘Hebben wij de wens en de moed om onze beschaving overeind te houden tegen degenen die deze willen onverwerpen en vernietigen?,’ vroeg Trump, die als een held door de Polen werd ontvangen. ‘‘We kunnen de grootste economieën hebben en de meest dodelijke wapens, maar als wij geen sterke families en sterke waarden hebben, zullen wij zwak zijn en niet overleven.’

Dat waren woorden die wij in West Europa al héél lang niet meer gehoord hebben. In Berlijn (Angela Merkel) en Parijs (Emanuel Macron) zitten zelfs (kinderloze) leiders die hun eigen land, volk, cultuur en historie openlijk verafschuwen, en deze met massa immigratie, islamisering en ‘multiculti’ proberen uit te wissen.

Trump prijst Poolse volksgeest

De Amerikaanse president prees de sterke volksgeest van de Polen, die ondanks de bezetting door de Nazi’s en later door de Sovjets onvernietigbaar is gebleken, en altijd naar vrijheid en onafhankelijkheid is blijven streven.

In West Europa wordt Polen juist verketterd als nationalistisch, (extreem)rechts en ‘katholiek’, enkel omdat het land zich niet wil laten overspoelen met moslimmigranten, en bijvoorbeeld aan vrouwen niet dezelfde vrije keuze wil geven om toekomstige generaties naar believen te laten aborteren (terwijl het kabinet Rutte II afgelopen week juist € 15 miljoen in minister Ploumens ‘abortusfonds’ stortte, om de door Trump ingetrokken Amerikaanse bijdrage te compenseren).

‘Vrijheid van meningsuiting, geloof, gezin en God staan centraal’

De rillingen liepen de eurocraten in Brussel over het lijf toen ze Trump niet alleen de Westerse vrijheden en innovatieve kracht hoorden prijzen, maar ook onze ‘tradities en gewoonten’, onze ‘helden van weleer’, ‘het koesteren van inspirerende kunst waarmee God wordt geeerd... Wij verdedigen het recht op vrije meningsuiting, en stellen geloof en gezin in het centrum van onze levens, niet overheid en bureaucratie.’

En toen kwam voor de politiek-correcte orde in het Westen het allerergste: ‘Wij weten allemaal dat die waarden worden aangevallen. We worden opnieuw geconfronteerd met een onderdrukkende ideologie (islam), één die terrorisme en extremisme over de hele planeet probeert te verspreiden. Amerika en Europa hebben de één na de andere aanval ondergaan. Zelfs degenen die deze dreiging vanwege hun liberale (linkse) ideologie willen negeren, kunnen dat niet langer blijven doen. Wij moeten verenigd opstaan tegen deze gezamenlijke vijanden.’

‘Fundamentele vraag is of het Westen de wil heeft om te overleven’

‘De fundamentele vraag van onze tijd is of het Westen de wil heeft om te overleven. Hebben we vertrouwen in onze waarden om die ten koste van alles te verdedigen? Hebben we genoeg respect voor onze burgers om onze grenzen te beschermen? Hebben we de wens en de moed om onze beschaving overeind te houden tegen degenen die deze omver willen werpen en willen vernietigen?’

‘Net zoals Polen niet kon worden gebroken, verklaar ik vandaag voor de wereld dat het Westen nooit en te nimmer gebroken zal worden. Onze waarden zullen overwinnen. Onze volken zullen voorspoedig zijn. Onze beschaving zal triomferen... Laten we net als de Polen gezamenlijk strijden voor familie, vrijheid, land en voor God.’

Sterke defensie kenmerkt land dat eigen volk wil beschermen

Trump was daarom dankbaar dat Polen –dat door het dichthouden van de grenzen NUL terreuraanslagen heeft gehad- één van de zeer weinige NAVO landen is die de belofte nakomt om minimaal 2% van de begroting te reserveren voor defensie. De bereidheid om daarin te investeren is eveneens een kenmerk van een land dat zijn eigen cultuur, grenzen, vrijheid en volk wil bewaren en beschermen. Landen zoals Nederland en Duitsland hebben hun strijdkrachten juist kapot bezuinigd.

Europese Unie haalt toekomstige overheersers zelfs opzettelijk binnen

De hele menselijke geschiedenis leert dat landen, volken en imperiums die zich niet langer willen verdedigen, vroeg of laat worden overrompeld, overlopen en uiteindelijk worden vernietigd. De Europese Unie is wat dit betreft zelfs het meest trieste en diep gezonken voorbeeld ooit, want wij halen onze toekomstige overheersers, die een religieuze ideologie volgen die rechtstreeks in tegenspraak is met onze belangrijkste Westerse waarden, zelfs opzettelijk onze landen binnen, en veroorzaken daarmee zonder enige weerstand te bieden onze eigen ondergang.

 

Xander

(1) Breitbart
(2) Breitbart

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum.

Reacties

Pagina123
René van Zalk op 07-07-2017 13:00

Trump ziet het goed m.b.t. de allesverziekende sekte islam, want, wees nou eens eerlijk, de islam heeft alle kenmerken van een sekte. Het is niet alleen een sekte, maar een sekte met een programma, dat brengt ons bij het woord ideologie. Geert Wilders ziet de bui al hangen.

Greetzzzzzzzz.

Chris op 07-07-2017 13:05

Natuurlijk heeft Trump ook een eigen agenda. Daarop staan: schaliegas verkopen, militair steunpunt dicht bij Rusland. Maar zijn filosofie zoals in dit artikel verwoord en tijdens de verkiezingen in de VS uitgedragen blijft hij touw! En dat is veel meer dan je van onze 'leiders' kunt zeggen. Zodra de verkiezingengeweest zijn worden de mooie speeches verscheurd...

Prachtige toespraak van Trump, die werd toegejuicht door een geweldige mensenmassa. Slim deze zet, zo vlak voor de G20. Zal zijn 'vriendin' Merkel danig geergerd hebben en niet alleen haar. Benieuwd hoe die G20 afloopt. Merkel heeft er maar weinig fiducie in en dat is alvast een goed teken.

Singleman op 07-07-2017 13:08

Niet alléén de EU politiekers zullen niet naar hem luisteren, ook Poetin niet, ik heb niets tegen die arme Russen hoor, maar die Poetin kunnen ze toch ook maar beter afzetten. Mijn gedacht, anderen zullen misschien blijven hopen dat hij ons kan redden, anderen zullen weer zeggen dat alléén Jezus nog kan redden enzoverders, er zijn vele sekten van alle soorten lobbies in geloof dat we beter thuis kunnen laten of op het internet. Maar zelfs op het internet waar men niemand dodelijk kan verwonden is er censuur, waar is dat voor nodig, sinds wanneer kunnen letters doden? Om te doden zijn er fysieke handelingen nodig. Maar als politiekers het internet al gevaarlijk vinden dan zouden ze toch maar beter naar zichzelf kijken wat hun zich allemaal aanmatigen.

ohje op 07-07-2017 13:17

tja dit is waar,maar ik geef de politiek niet de chuld hieraan.

als de politiek een koers uitzet kan het volk wel degelijk weerstand bieden maar aangezien een meerderheid van het volk goedgeloofs is en het zelf wil ,dan verdiend het niet beter dan ten onder te gaan.

Een ander geluid op 07-07-2017 13:55

Trump heeft helemaal gelijk natuurlijk. Goed dat men in de USA wakker geworden is. De meerderheid in West-Europa slaapt rustig verder. De Titanic maakt water en men draait zich in bed comfortabel op de andere zijde.

De West-Europese politici en elite plegen (hoog-) verraad aan hun bevolking en misbruiken hun mandaat. Een groot deel van de bevolking laat zich keer op keer in de luren leggen door politieke partijen, die veel beloven, maar iedere keer precies het tegenovergestelde doen. Verder spelen veel ontevreden kiezers de volksverraders in de kaart door thuis te blijven bij verkiezingen. Doordat in Frankrijk 53% van de kiesgerechtigen hun stem verloren lieten gaan, kan zo'n dwaallicht als Macron president worden................ De Fransen zijn blijkbaar niet geïntereseerd in hun ondergang. 

De rechtspopulisten in West-Europa zijn de enigen die het probleem (h)erkennen, benoemen en willen bestrijden. Het tij kan alléén gekeerd worden als mensen anders gaan stemmen. In NL hebben we deze ellende te danken aan VVD, CDA, PvdA, D666 en GL. Ieder op deze site, die nog steeds op één van deze partijen stemt, moet toch onderhand duidelijk zijn wat hij/zij over zichzelf en zijn naasten afroept. Een stem op CU of SGP schiet ook niet zoveel op. Te klein en te barmhartig voor de migrant en de islam.

Alléén een stem op PVV of Forum voor Democratie kan het tij nog keren !

Wordt wakker !!!!!!!!!!!!!

Anders doet de implosie van de Euro dat wel. Rien ne va plus, het geld is niet meer van u........................

Yerik op 07-07-2017 14:00

"De fundamentele vraag van onze tijd is of het Westen de wil heeft om te overleven. Hebben we vertrouwen in onze waarden om die ten koste van alles te verdedigen?"Het antwoord daarop wordt gegeven in het laatste tekstgedeelte, want een groot deel (w.o. Nederland) van de europese bevolking heeft kortgeleden door haar (niet-) stemgedrag kenbaar gemaakt eigen waarden en normen niet te willen verdedigen en vóór de E.U. te zijn. Ik vermoed dat in Duitsland de verkiezingen dezelfde zo niet een nog overtuigender uitslag te zien zullen geven.Kortom: het antwoord op die vraag is voor Europa een duidelijk, onomwonden en krachtig 'Neen'.

densi op 07-07-2017 14:01

Wat een fantastische en daadkrachtige woorden van Trump. Ze klinken als een bevrijding van het juk, de dictatuur die kiest voor de ondergang van dit continent, voor het schofferen van onze normen van waarden en onder de naam EU opereert. 

Willem op 07-07-2017 14:04

Jammer van de klimaat afspraken, maar wat islam betreft hebben Trump en Polen gelijk.

Qromwel op 07-07-2017 14:09

Mijn probleem met Trump; Hoe geloofwaardig is de man?

Tom Hendrix op 07-07-2017 14:17

Geheel eens met het artikel. Polen, dat zijn geen halfzachte naïeve dwazen, die hebben het nazisme en het communisme in huis gehad. En de Polen kiezen, net als Trump, voor de eigen westerse waarden. Tevens ben ook ik van mening, dat de EU onderdeel is geworden van al onze huidige problemen. Tenminste is dat mijn opvatting.

GT op 07-07-2017 14:29

Deze westelijke lijders de lafbekken die hun eigen volk naar de ondergang brengen onze waarden en normen aan hun laars lappen.

Zou ik zeggen, breng deze voor een tribunaal.

Hierbij komt dat de linkse ideologie vernietigd moet worden, deze zij levens gevaarlijk.

Singleman op 07-07-2017 14:38

Gezin & God centraal, dat ze dat allemaal maar thuis doen, er zijn alle soorten mensen in het openbare leven, niet alléén maar gelovigen, waarom denk je dat onder Mustafa Kemal Atatürk geloof & bestuur gescheiden waren? Het is juist al dat geloof dat voor porblemen zorgt in ons leven, hoeveel soorten geloven zijn er wel niet, & die zitten elkaar maar de duivel aan te doen over onbewezen dingen.

Rebellio op 07-07-2017 15:20

Vertel het voort, vertel het voort! Amen!!

Nu nog zo-iemand in Europa, Nederland...

Rebellio op 07-07-2017 15:27

@Singleman, Dat komt omdat u blijkbaar ook geinfecteerd bent met het virus dat mensen doet laten denken dat elke religie, elke ideologie gelijk is. Dat alles relatief is. Gezin & God centraal zetten op een Christelijke manier zou juist plaats maken voor die anders denkende. We blijven allemaal mensen, maar net als Democratie is het toch echt de minst slechte om uit te kiezen. Totdat Jezus de Christus terugkomt...

Een ander geluid op 07-07-2017 15:27

ohje op 07-07-2017 13:17

tja dit is waar,maar ik geef de politiek niet de schuld hieraan.

Niet helemaal met u eens.

De (s) linkse partijen beloven duidelijk meer Europa, meer immigratie, klimaatbelasting enz.

De rechtse gevestigde partijen echter, zoals VVD & CDA, beloven totaal andere dingen dan dat zij doen. Beide partijen zijn sinds 1945 bijna permanent aan de macht, op een paar kleine onderbrekingen na.

In tegenstelling tot hun partijprogramma's hebben zij:

- vele, vele honderd duizenden migranten binnengehaald;

- hardwerkende autochtonen benadeeld in het voordeel van bijstandsmigranten; 

- defensie kapot bezuinigd. Het was de CDA'er Hillen, die onze tanks in de uitverkoop deed en gelijk ook maar de marine;

- criminaliteit migranten verdoezeld;

- afgewezen asielzoekers in de illegaliteit laat verdwijnen;

- islam boven alles beschermt;

- onze soevereiniteit tegen de wil van een meerderheid v/d bevolking aan Brussel overdraagt en even 2 referenda naast zich neer leggen;

- PVV buiten sluit en daarmee 1,5 miljoen kiezers;

enz. enz. 

Je kunt de VVD en CDA stemmer weliswaar verwijten te goedgelovig en buitengewoon naïef te zijn. Schuldig zijn uiteraard de VVD en CDA politici die willens en wetens verraad plegen aan hun partijprogramma en hun kiezers.

CDA en PvdA hebben al een lesje nederigheid van hun electoraat gekregen. Nu de VVD nog. Daar kunnen en moeten nog zo'n 25 zetels vanaf.

Yes, we can.................. !!!!!!!!!!!!

Positivo op 07-07-2017 15:31

Geweldig van Trump, eindelijk een beetje tegengas tegen die verrotte EU, die zijn eigen burgers totaal in de steek laat.

Singleman op 07-07-2017 15:40

Ik zei het eigenlijk al, alle politiekers moeten zich bewijzen in eigen land, maar wat zien we, ze zitten allemaal met hun neuzen in het buitenland, geen enkel land mag blijkbaar nog nationaal beslissen over de eigen problemen & de soevereinen dienen om weggewerkt te worden, begraven & onzichtbaar gemaakt, als ze dood zijn, niemand mag het weten, als ze nog leven, zal hun ook worst wezen. (Soevereinen "tot de late 20e eeuw ook geschreven als souvereinen, oorspronkelijk soffreinen" is het maken van een schuine rand aan een gat in hout of metaal. Gaten worden meestal gesoevereind om de kop van een schroef niet boven het oppervlak uit te laten steken.) Wij zijn dus de schroefjes die weggewerkt moeten worden.

speiker op 07-07-2017 15:45

Trump durft te zeggen wat andere niet durven, kindje bij naam noemen, hij is een roepende in de woestijn maar zal zeker gehoor krijgen.

God bless Trump

Singleman op 07-07-2017 15:48

Een ander geluid, ja, als ze eens allemaal PVV zouden stemmen, maar dat doen ze niet hè? Nederland is links communistisch geworden.... Hoe lang is anti-islam al tegen de politieke bierkaai bezig? 20 jaar?

Eelke Piers op 07-07-2017 16:07

.......Europese Unie haalt toekomstige overheersers zelfs opzettelijk binnen........

Dat deden we ook met de Fransen, de sansculotten,  in (ik dacht) 1799. Toen richtten we vrijheidsbomen op en dansten vol vreugde dat er een eind kwam aan de onderdrukking van de Oranjes. Gelukkig hebben we die Fransen er weer uit gekieperd.

Singleman op 07-07-2017 16:09

Rebellio, zie je wel, nu zit je me ook verbaal de duivel aan te doen want ik heb dat nooit gezegd of beweerd, ik zei alléén maar dat het allemaal sekten zijn die elkaar de duivel aandoen over onbewijsbare dingen. Ik ben meer praktisch ingesteld. "Gezin & God" is geloof, dat heeft niets met het besturen van een land te maken, snappy? Trump is dus mis. Hij had al een probleem met een geloof dat hij wil buitenhouden, maar het zit daar ook al vol, ze gaan toch door overpopulatie aan de macht komen als hij daar niets aan gaat doen....

vijgeboom op 07-07-2017 16:11

De verkiezingen vertrouw ik al niet qua uitslag en daarnaast is het model van regeren ouderwet en niet functioneel.

Naar de wil van het volk word niet geluisterd en Nederland is geen democratie. schijndemocratie.

Een ander geluid op 07-07-2017 16:12

Ik ben blij dat XN in dit artikel bevestigd, dat Nederland, Duitsland en veel andere NAVO landen hun defensie kapot bezuinigd hebben !!!

Quote XN:

"Sterke defensie kenmerkt land dat eigen volk wil beschermen". en "Landen zoals Nederland en Duitsland hebben hun strijdkrachten juist kapot bezuinigd". 

Dat is helaas een juiste constatering ! Vele andere West-Europese NAVO landen hebben eveneens hun defensie kapot bezuinigd. De defensie van de Oost-Europese landen stelt sinds 1990 ook niets meer voor.

Dus mijn beste XN-lezers; waarom maakt Poetin zich zo druk om de NAVO ???????????? Het is niet het aantal landen (29) dat de doorslag geeft, maar de staat van hun defensie. Die is in Europa deplorabel. 

Alléén de USA heeft een sterk leger, maar dat is verspreid over de hele wereld. Daarnaast zullen de USA in de nabije toekomst hun handjes vol hebben aan China.

Dus beste Poetin-vrienden; uw idool maakt zich druk om niets. Hij heeft last van het Napoleon- of Calimero-complex zo u wilt ("zij zijn groot en ik ben klein"). Momenteel heeft Poetin 330.000 goed getrainde en zwaarbewapende militairen aan zijn West-grens (Oost-grens NAVO & EU). Nog is dat niet genoeg; Poetin gaat dit uitbreiden naar 400.000..........

En nog schreeuwen alle Poetin-adepten op deze site moord en brand als er een paar 1000 man extra naar Oost-Europa gaan. 

Laat u niet gek maken door Poetin. Nu heeft u het zelf kunnen lezen op XN; "Europa heeft zijn legers kapot bezuinigd" om alle zielige moslim migranten de rest van hun leven een huis en een uitkering te kunnen geven. 

Europa is dus totaal géén bedreiging voor Rusland !!!

vlokje op 07-07-2017 16:25

@Singleman, Rebellio

zonder gezin, geen thuis situatie en alleen het avondmaal nuttigen, dat is geen feest

Een ander geluid op 07-07-2017 16:34

Singleman op 07-07-2017 15:48

Een ander geluid, ja, als ze eens allemaal PVV zouden stemmen, maar dat doen ze niet hè? Nederland is links communistisch geworden....

Dat hebben partijen zoals VVD en CDA op hun geweten. Eigenlijk stemt NL in grotere mate op centrum-rechts (CDA & VVD) dan op centrum links. Dus centrum-rechts heeft in bijna ieder kabinet net iets meer zeggenschap. Zij geven echter steeds hun kiezersbeloften weg aan links om in ruil daarvoor de wensen van de multi-nationals en de grote bedrijven te realiseren. Alléén en alléén om die reden kan links steeds zijn stokpaardjes doordrukken. Dus centrum-rechts voert beleid voor het grote bedrijfsleven (EU en handelsverdragen) en centrum-links voert beleid voor de moslim-migranten en Europa. 

Wie zijn steeds het kind van de rekening.........................? De PvdA stemmer is daar inmiddels achter. Nu de anderen nog !!!

Comsol op 07-07-2017 16:37

Hadden wij maar een Trump ipv. de slapdas  Rutte.

Singleman op 07-07-2017 16:48

Ik ben het dus niet eens met Trump om verschillende redenen, maar mijn belangrijkste punt is dat bestuur & geloof gescheiden moet blijven, dus zou in het openbare leven niets van geloof te zien moeten zijn, geen gebouwen of symbolen, moslims moeten er precies hetzelfde bij lopen als wij, geen doekjes om doen, moslims mogen ook niet in de straten zogezegd zitten bidden, want dat is puur machtsvertoon om te laten zien dat ze baas zijn overal, dat moet hard aangepakt worden, openbare samenscholingen van moslims opruimen! Ze zitten wel anti-islam betogingen te verbieden, maar moslims laten ze maar hun gang gaan, ook in Amerika, Trump moet niet denken dat hij daar alles onder controle heeft, dat is maar schijn.

Qromwel op 07-07-2017 16:48

Singleman op 07-07-2017 14:38: Ik geloof in God. Ik ben niet religieus. Ik behoor tot geen enkele kerk of kerkgenootschap. Wat mij betreft zijn alle Religies ideologieën. 

Eelke Piers op 07-07-2017 16:59

@ Een ander geluid op 07-07-2017 13:55

Ik ben wakker maar heb geen tijd. Ik moet de Tour nog zien.

Singleman op 07-07-2017 17:26

Qromwel, ik had het dus niet over mensen als U, geen probleem mee....

Singleman op 07-07-2017 17:32

Vlokje, ik zeg alléén maar dat bestuur & geloof gescheiden moet blijven, niet dat geloof verboden zou kunnen worden....

Qvic op 07-07-2017 17:33

Het zijn mooie woorden van Trump, hij kan dit makkelijk zeggen omdat hij niet gemanipuleerd wordt door het grote geld. Trump heeft bij zijn aantreden van zijn ambt direct een wetsverandering ondertekent die alle lobby groepen buitenspel zetten. Daar alle politici in Europa worden omgekocht door die de lobby groepen. Heerst hier in Europa niet de wil van de burgers, maar de wil van die lobby groepen. Dan is zo'n toespraak van Trump in Polen, dan ook een doorn in het oog voor alle Europese politici. Want dat is een aanslag op hun (toekomstige) inkomens.

Marinus Ferdinand op 07-07-2017 17:37

@Singleman

Linkse mensen doen ons ook de duivel aan: met het milieui, de ozonlaag,  met sociaal zijn, met een eerlijke inkomensverdeling, met uitkeringen pakken, en... met alles, maar dan ook alles beter weten, en iedereen die het niet met hun eens is, nazi noemen.!

Marinus Ferdinand op 07-07-2017 17:55

@Positivo

Zeker geweldig van die Trump!!!

Singleman op 07-07-2017 17:56

Een ander geluid, "De PvdA stemmer is daar inmiddels achter"? Er zijn er nog altijd die daar blijven op stemmen anders was die partij er niet meer & hadden ze Marcouch niet kunnen naarvoor schuiven als burgemeester van Arnhem! Hoe verklaar je dat dan? Als er niemand op had gestemd, waarom bestaan ze dan nog? Wanneer gaan ze Marcouch daar weg krijgen? Nooit misschien.....

Marinus Ferdinand op 07-07-2017 17:57

@Chris

Natuurlijk is Trump geen heilige, maar hij gaat er wel voor.... en dat bemoedigt me enorm!

Marinus Ferdinand op 07-07-2017 17:59

@Singleman

VVD onder Rutte is geen centrum-rechts, maar een middenpartij a la D66.

Singleman op 07-07-2017 18:04

Christenen moeten niet denken dat het alléén maar een strijd is tussen hen & de islam, wij ongelovigen willen moslims hiet ook liever buiten, maar wij worden over een kam geschoven met links, ongelovig zijn heeft niets met links of rechts te maken, we zijn gewoon ongelovig.

jawel op 07-07-2017 18:14

Maak jullie niet zo druk , de islam is vredelievend ,  maar ik vindt de politieke leiders het tuig van de bovemste plank . 

Marinus Ferdinand op 07-07-2017 18:22

@Tom Hendirix

Die Oostbloklanden hebben het sins WOII veel moeilijker gehad dan wij, en daarom weten ze dat je moet "vechten" voor de zaken waar je waarde aan hecht, en dat niet alles vanzelfsprekend is en vanzelf komt.

Singleman op 07-07-2017 18:26

Vrijheid van meningsuiting, daar zijn we vet mee als we het alléén maar tegen de muren kwijt kunnen & blogs zonder bezoekers!

Een ander geluid op 07-07-2017 18:37

Eelke Piers op 07-07-2017 16:59

Dan weten we waar uw prioriteiten liggen :-)

Veel kijkplezier. 

Singleman op 07-07-2017 18:41

Een ander geluid, als Nederland volgens U geen communistisch bolwerk is, hoe komt dan dat de politie zo te werk gaat in Nederland? https://www.youtube.com/results?search_query=Arrestatie+om+varkensmuts

Rom op 07-07-2017 18:42

Het beest wat ik zag had twee hoornen des lams gelijk maar het sprak als de draak en oefende al de macht uit van het eerste beest wiens dodelijke wonde genezen was..

Moet je goed kijken naar het capitool in washington,vergelijk dit met de st pieter te rome.Vergelijk dit met de droomstad van hitler.Wat valt je op?

Rome is gebouwd op zeven heuvels.Wat als herstelde 3de romeinse zijn macht krijgt via een politiek relgieus systeem,waarin alle wereld religies vereend zijn met paus aan het hoofd>?

Infidel4U op 07-07-2017 18:45

Wat een sommige reageerders voor het gemak even vergeten is dat onze 'vrije' Westerse cultuur niet plotseling uit de lucht is komen vallen. Hij is met bloed, zweet, tranen en aperte ellende opgebouwd door de generaties die menszijn voorgegaan. Een van de hoekstenen is het christelijk geloof, gebaseerd op het Joodse Oude Teatament. We kunnen onze.oorsprong niet verloochenen, want.die heeft de basis gelegd voor, onder andere, het simpele feit dat wij hier met elkaar kunnen discussiëren. Alleen daarom al verdient de Westerse beschaving onze steun en verdediging. Als je kijkt naar wat er is gepresteerd en waar de hele wereld profijt van heeft, denk ik dat het meer dan de moeite waard is om onze beschaving te beschermen tegen inferieure ideologieën als de islam.

Br@m op 07-07-2017 19:18

Poolse burgers zijn geen materialisten zoals Nederlanders, vele Polen hebben helemaal niets. Wat ze wél hebben is eer en geweten en een rechte rug. Daar ontbreekt het bij de meeste Nederlanders aan. Nederlanders zijn in staat om hun land aan de EU te geven en onderdanen van de islam te worden als hun hypotheek maar betaald wordt en hun leasebak gepoetst voor de deur staat.

AngelB op 07-07-2017 19:26

@Singleman, geloof en bestuur kunnen niet zonder elkaar. Ook atheïsme of evolutieleer is een geloof. God is de Schepper van hemel en aarde, dan zou u ook niet naar de natuur mogen kijken. Het gaat erom dat we de ander in zijn waarde laten. In de Bijbel staat het zo mooi: "de ander hoger achten dan jezelf". Daar gaat het fout bij de mensheid, wij willen het liefst zo min mogelijk rekening met elkaar houden, het individualisme viert hoogtij. Ik spreek hier niet over religie, maar over gehoorzaamheid aan God. Niet onderwerpen aan een genootschap, maar een relatie met onze Vader.

Een geweldig statement van Trump! Ik bid dat hij kan standhouden en Gods bescherming over hem en zijn gezin.

Eelke Piers op 07-07-2017 19:29

@ Een ander geluid op 07-07-2017 16:12

Frankrijk en het UK hebben zoveel atoombommen dat ze Rusland gemakkelijk plat krijgen. Een verdere bewapening is volmaakt overbodig; verspilling van levens en geld.

En wie wil ons aanvallen? Rusland heeft echt geen oorlogszuchtig verleden. Het komt wel op voor zijn onderdanen. Niet teveel naar de propaganda luisteren.

tom op 07-07-2017 19:33

Trump wordt door de EU faschisten systematisch verketterd met valse propaganda.Rutte en de rest van de roedel (op twee partijen na) hebben hun ziel en zaligheid net als hun voorgangers af gegeven aan kalergi Brussel geheimelijk bekonkeld op dd Bilderberg vergaderingen en elders met de belofte er verzekerd van te zijn een paradijselijk plekje  in de heilige graal Brussel te krijgen. De orders en verloop staan beschreven in het racistische boek praktische idealismus van Coudenhove Kalergi. Wie goed zijn best in het regime doet maakt kans op de Kalergi-prijs.

Wardje op 07-07-2017 20:07

Halleluia! ‘‘We kunnen de grootste economieën hebben en de meest dodelijke wapens, maar als wij geen sterke families en sterke waarden hebben, zullen wij zwak zijn en niet overleven."  Ik heb  belangrijkste en enige nieuws vandaag van XN .  Mooier kon het niet zijn. Ik geloof niet dat ik het vandaag met íets wat Xander schreef , oneens was.      En anders dan Singleman beweert heeft dit alles met politiek te maken .  Octavianus , keizer Augustus (27voor tot 14 na Christus) wist dit ook . Moeder Teresa hield niet op er de nadruk op te leggen , het was de hoofdboodschap  bij haar aanvaarding van de Nobelprijs voor de Vrede ook, meer speciaal in verband met abortus .     Prachtig hoe Baudet zich weert op staatsrechtelijk terrein , en hij en Wilders tegen de islamisering van de samenleving , maar ze staan niet op dit allersterkste fundament , dat alleen bestand zal blijken tegen de aanvallen die de samenleving ondervindt . Het zal nog moeilijk zijn een gemeenschappelijke grondslag te vinden met deze seculieren en Singlemannen . Met hen die op grond van vrijmetselarij en en het door haar* (inbegrepen de Grand Loge dF)  openlijk voorgestane laïcisme een volledige scheiding van kerk en staat propageren en bevorderen zal dat onmogelijk blijken .  Voor wat anderen betreft ben ik niet geheel pessimistisch .      Dank aan Xander .       

*(inbegrepen de Grand Loge dF)

Pagina123
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl