Headlines
Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Superrijken kopen massaal bunkers voor mogelijke wereldramp

Forbes Magazine publiceert kaart van gespleten en deels ondergelopen Verenigde Staten

 
De toekomstige kaart van de Verenigde Staten? (3)

Het begon enkele jaren geleden al, en anno 2017 gaan er steeds meer toe over: de superrijken der aarde die massaal ondergrondse en vaak luxueuze bunkers kopen of voor zichzelf laten (om)bouwen. Het prestigieuze Forbes Magazine (2) wijdt er een heel artikel aan, en plaatst een kaart van de Verenigde Staten die na zo’n ‘cataclysmische’ gebeurtenis zijn gespleten en voor een heel groot deel zijn ondergelopen. ‘Wat weten zij over een mogelijke wereldramp wat wij niet weten?’ vragen commentatoren zich af. Wellicht heeft het te maken met de recente berichten over een eventuele uitbarsting van de Yellowstone supervulkaan, waar ook wij recent aandacht aan besteedden.

 

Wetenschappers denken dat er zo’n 75.000 jaar geleden een ‘Extinction Level Event’ (ELE) plaatsvond, een ramp die bijna al het leven uitroeide. In dat verre verleden zouden wereldwijd slechts 10.000 mensen de uitbarsting van de Toba supervulkaan in Indonesië hebben overleefd.

Zeker de afgelopen jaren vormt een vergelijkbare cataclysmische wereldramp, veroorzaakt door de Yellowstone supervulkaan, een massale uitbarsting van zonnedeeltjes of een asteroïde inslag, volgens steeds meer serieuze wetenschappers een serieus gevaar. Aanvankelijk was hier alleen op alternatieve nieuws- en complotsites iets over te lezen, maar inmiddels heeft ook Forbes Magazine er een artikel aan gewijd waarin wordt gewaarschuwd voor een zo’n mogelijke megacatastrofe. Het magazine plaatst zelfs een kaart waarop is te zien hoe de VS er dan zou kunnen uitzien: gespleten, en voor een groot deel ondergelopen met water.

Rijken kopen massaal bunkers en noodvoorraden

Zou dat de reden zijn waarom de rijken der aarde vooral het afgelopen jaar massaal bunkers zijn gaan kopen en aan het hamsteren zijn geslagen? Luxueuze bunkers zijn niet aan te slepen, en worden volgestopt met voedselvoorraden en beschermende materialen en kleding die nodig zijn na een eventuele wereldoorlog met nucleaire, chemische of biologische wapens.

‘Wat weten zij wat wij niet weten?’ vragen velen zich af. Wat we wel weten is dat ze overal ter wereld, onder andere op plaatsen die ver van de beschaving afliggen, grond en goederen opkopen. In Amerika zelf worden oude ondergrondse raketsilo’s opgekocht en omgebouwd tot bunkers.

‘Dit soort zaken kwamen vroeger nooit aan bod in publicaties zoals Forbes Magazine... Nu duiken ze vol op de ‘doemsdag’.... Als Forbes Magazine de doemsdag-kaart begint te publiceren, ga ik denken dat er wel eens iets van waar zou kunnen zijn,’ geeft analist Marc Slavo als commentaar.

Supervulkaan, asteroïde, WO-3 of economische crash?

Is het inderdaad een veel eerder dan verwachte uitbarsting van de Yellowstone supervulkaan, die een einde zal maken aan de Verenigde Staten, en die het hele noordelijke halfrond in een ‘nucleaire’ winter zal storten die aan ontelbare mensen het leven zal kosten? In 2014 sloot de Amerikaanse overheid voor honderden miljarden dollars 10-jaar lopende contracten af met Argentinië, Brazilië en Australië voor het opnemen van grote aantallen Amerikaanse vluchtelingen na een eventuele superramp.

Ook een eventuele recht op de planeet afstormende asteroïde, die voor het grote publiek verborgen zou worden gehouden, behoort tot de mogelijkheden. Daarnaast speculeren sommigen over de –al dan niet geplande- Derde Wereldoorlog, die grote delen van Amerika en Azië, en heel Europa, volledig in puin zal achterlaten. Het kan ook vanwege een aantal wat minder catastrofale gebeurtenissen zijn, zoals het uitbreken van wijd verspreide chaos en anarchie na een financieel-economische instorting.

Maar mogelijk denkt u dat de rijken niets beters met hun geld te doen hebben dan zich voor te bereiden voor iets dat toch nooit gaat gebeuren?

 

Xander

(1) Mac Slavo / SHTFplan via Zero Hedge
(2) Forbes Magazine
(3) (Zelf aangepaste) afbeelding: http://www.demis.nl/ DEMIS BV / WikiMedia Commons , vrije licentie

Zie ook o.a.:

09-07: Na ruim 1100 aardschokken: Zorgen over uitbarsting supervulkaan Yellowstone nemen toe
08-07: G20 Hamburg: Links wil dit geweld en deze anarchie over heel Europa verspreiden
01-07: Hackersgroep Anonymous waarschuwt voor plotselinge Derde Wereldoorlog (/ ‘De strijd zal zeer waarschijnlijk heftig, wreed en snel zijn, en wereldwijd grote verwoestingen aanrichten’)
21-06: ‘Meer dan 50% kans op wereldwijde financiële crash in 2018’ (/ ‘Wederopbouw gaat generaties lang duren’)
19-06: ‘VS legt enorme voorraden aan voor komende grote wereldcrisis’
18-06: Wetenschappers vrezen spoedige uitbarsting Yellowstone supervulkaan VS
13-05: ‘Rusland en China overtuigd dat VS kernaanval voorbereidt’ (/ ‘Russen en Chinezen geloven nu dat het een kwestie van zij of wij is’)
26-04: Hoge Britse en Russische officials dreigen elkaar met kernaanval
11-04: Mensheid stevent gestaag op nieuwe wereldoorlog af
26-03: “Acuut oorlogsgevaar in Europa’ (/ ‘Groot deel van Europese bevolking is totaal geïndoctrineerd en heeft geen benul van dreigende oorlog’)
13-01: Oud vicepresident OVSE: (‘Burgers Europa en Rusland willen vrede, maar gevestigde orde wil oorlog’

2016:
06-05: Seismologen waarschuwen voor periode met zeer zware aardbevingen in VS

18-04: 38 vulkanen en supervulkaan Yellowstone actief; Seismologen vrezen meer aardbevingen

2015:
10-11: Zo dreigt de NAVO binnen enkele jaren oorlog met Rusland te veroorzaken

09-11: Amerikaanse minister Defensie suggereert Russische kernaanval op VS
23-10: Voorspellingen 500 zieners over massa immigratie, ISIS en Derde Wereldoorlog komen uit
11-07: Pentagon publiceert nieuwe strategie gericht op oorlog met Rusland (/ Amerikanen sturen op nieuwe (wereld)oorlog in Europa aan)

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum.


Reacties

Pagina12
Ivan Chapka op 23-07-2017 13:34

@mientjei op 23-07-2017 00:56

bijbelcitaat   God weet welk vers, ik weet het niet

Ik weet het wel  het is nl. Mattheus 19:24. 

Maar of super rijken dit lezen, betwijfel ik, omdat de meesten van deze lui alleen maar dollartekens in de ogen hebben, zeker diegenen die met een gouden lepel in hun bek zijn geboren

Qvic op 23-07-2017 14:31

Dat er steeds meer rijke mensen bunkers opkopen of zelf er een laten bouwen, duidt meer op een permanente wereld wijde financiële inplodering. Met daar aan verbonden chaos en eventuele burgeroorlogen of een wereldoorlog. Want als geld niets meer waard wordt, dan zijn de nu rijke mensen net zo arm als alle andere kerkratten. Dus die rijke mensen onder ons hebben dus alles te verliezen en om nog enigszins hun rijkdommen te kunnen waarborgen met hun gewende rijke luxe leventje willen zij de angstaanjagende toekomst proberen te overleven in hun bunkers. De meeste rijke mensen zien het veel eerder dan de gewone bevolking dat het in de financiële wereld alle seinen op rood staan en de mega financiële ineenstorting steeds dichterbij komt. De rek is eruit en het gehele wereldwijde financiële stelsel is aan vervanging toe. Een wereldoorlog is de best mogelijke oplossing voor dat probleem, dat is de echte redenen dat er overal brandhaardjes zijn op de wereld om een 3e wereldoorlog uit te lokken. Niet voor niets schroeft Amerika zijn defensie budget drastisch omhoog en is Rusland/China en Iran ook actief met hun defensie aan het uitbreiden. Alleen hier in de EU blijven wij slapen en blijven we bezuinigen op de defensie uitgave. De EU is eigenlijk al afgeschreven door de EU zelf en laten zij nu massaal half Afrika en het Midden-Oosten hierheen komen, zodat de blanke bevolking in de EU weggevaagd kan worden en als dat voorbij is een paar bommetjes erop en dan kan er opnieuw begonnen worden. Ten minste zo is het huidige plan van de NWO. Want de blanke bevolking is superieur aan alle rassen op de aarde en daarom moet die uitgeroeid worden, omdat die een gevaar vormen voor de echte wereld heersers. Als je de geschiedenis gaat bekijken zie je telkens de blanke mensen die waar dan ook op de wereld een (hoogbegaafde)beschaving opbouwen. 

Singleman op 23-07-2017 15:16

don't give up, ik zei zelf al dat het een veronderstelling van mij was, geen geloof, stel dat dit zou gebeuren, ik zei niet dat het zal gebeuren, maar het zou leuk zijn voor diegenen die geen bunker kunnen betalen, dat er iemand zorgt dat er rechtvaardigheid geschieden zal, over geloofszaken wil ik niet in discussie gaan omdat ikzelf ongelovig ben. Het zou veel te veel woorden nodig hebben eer we elkaar zouden gaan begrijpen, ik heb in het verleden al lang mijn eigen bijbelonderzoek afgesloten, ik weet gewoon voor mezelf dat ik de juiste beslissing genomen heb & de juiste conclusies getrokken erover, het is niet meer omkeerbaar voor me.

Natuurlijk heeft men altijd dingen die men persoonlijk voor mogelijk houdt & eigenlijk dan een persoonlijk geloof genoemd kan worden, ook bij ongelovigen, maar we blijven wel bij onze conclusie dat daar niet per sé een almachtige moet achter gezocht worden. Ik vindt boeken van gelijk welke godsdienst geen bewijs voor het bestaan van een almachtige voor vandaag, dat zijn boeken van toen, niet onze ervaringen van vandaag.

Er leven nu ook wel mensen die dingen over de toekomst kunnen aanvoelen, maar omdat het niet uit oude stoffige boeken komt geeft men er geen aandacht aan, vinden ze het niet interessant genoeg. Feit is, zelfs al kan je dingen van de toekomst aanvoelen, je kan ze niet ongedaan maken daarmee. Ik waag me daarom ook niet aan voorspellingen, voor je het weet ben je een valse profeet. Ik ga niet naar het geloofsforum tegen christenen een discussie beginnen, ze moeten zelf maar weten wat ze doen, niet mijn probleem. Voor mij blijft moslims & politiekers het hoofdprobleem..... Dus stoor je maar niet aan mijn veronderstelde scenario voor een andere toekomst. (Een scenario is een chronologische beschrijving ("draaiboek") van een bepaalde gebeurtenis (of reeks gebeurtenissen) die heeft plaatsgevonden of nog moet plaatsvinden.) We zien wel? Vriendelijke groet. 

Singleman op 23-07-2017 15:30

Peter, dat is maar een claim, die is volgens mij niet bewijsbaar.... niet volgens mijn eigen onderzoek van die dingen....

Qromwel op 23-07-2017 18:58

A. Verlof op 23-07-2017 12:57: Ik vraag het nog een keer: Hoe komt u aan de datum 23 september? U noemt overigens geen jaartal. Pas op dat u straks niet voor valse profeet uitgemaakt wordt!

Atina op 23-07-2017 20:52

Lullig voor hen die hun leven wilden behouden in de bunkers en dan leven in een soort helle en onleefbare verwoeste aarde . Net als in den beginne : De aarde nu was woest en ledig. 

 

 Voorwaar, voorwaar zeg Ik u: Indien het tarwegraan in de aarde niet valt, en sterft, zo blijft hetzelve alleen; maar indien het sterft, zo brengt het veel vrucht voort.

 Die zijn leven liefheeft, zal hetzelve verliezen; en die zijn leven haat in deze wereld, zal hetzelve bewaren tot het eeuwige leven.

 

 Alzo zal ook de opstanding der doden zijn. Het lichaam wordt gezaaid in verderfelijkheid, het wordt opgewekt in onverderfelijkheid;

 Het wordt gezaaid in oneer, het wordt opgewekt in heerlijkheid; het wordt gezaaid in zwakheid, het wordt opgewekt in kracht. Een natuurlijk lichaam wordt er gezaaid, een geestelijk lichaam wordt er opgewekt. Er is een natuurlijk lichaam, en er is een geestelijk lichaam.

 

Bron : de Bijbel 

don't give up op 24-07-2017 00:23

Beste Singleman, ik stoor me helemaal niet aan je, hoor. Vind juist, na je reactie gelezen te hebben, dat je een fijne houding hebt tegenover de andersgelovende christen. Ben het er mee eens dat we beter niet in discussie kunnen gaan, als jij naar tevredenheid hierin al een vast besluit hebt genomen, maar ik wil toch nog even zeggen dat ik geen almachtige God achter de dingen zoek, maar dat Hij Zichzelf krachtig aan mij heeft geopenbaardt toen ik slechts 9 jaar oud was. Ben daarna geregeld ontspoort, maar iedere keer trok God mij na verloop van tijd weer naar zich toe. Hij laat mij niet los, het iniatief lag bij Hem. Je lijkt me een aardige kerel en ik hoop oprecht dat God en jij elkaar zullen vinden. Hartelijke groet terug!

Hubo op 24-07-2017 03:28

Fascinerend.Het is vooral gerelateerd aan een verschuiving van de aardas.Eigenlijk zou dit alleen door een inslag van buitenaf bewerkstelligd kunnen worden.Misschien toch ook door een enorme vulkaanuitbarsting die meerdere uitbarstingen verspreid over de aarde triggert?

Dat zal dan volgens een geoloog niet zo snel gebeuren en ik geloof eigenlijk ook niet dat men het verborgen zal kunnen houden als zo'n grote meteoriet de aarde zou naderen.

Het is voor mij moeilijk te bevatten dat dit zulke gevolgen zal hebben voor de continentale gebieden.Nederland verdwijnt in ieder geval.Dat kan ik me wel voorstellen.Sicilie ook,maar Corsica en Sardinië zouden een uitgebreid en aaneengesloten gebied gaan vormen ter grootte van het huidige Italie.

Nieuw Zeeland zou zou groot worden als Australië.Lijkt me al langer het enige veilige toevluchtsoord van de wereld.Ik haal er niet helemaal uit in hoeverre het om overstromingen gaat van tijdellijke aard of een permanente verandering in de continentale gebieden.

Ik ben al sinds mijn schooltijd gefascineerd geweest door verhalen over ompoling of verschuiving van de as sinds ik daar in een schoolkrantje wat over las,maar ze hebben in die tijd ook wel eens geschreven dat Odysseus op zijn omzwervingen Zeeland aangedaan had en als ik er dan eens kaartjes op na sla van de ontwikkeling van de hollandse kustlijn gedurende de afgelopen 3000 jaar........

Een ander geluid op 24-07-2017 07:52

steady op 23-07-2017 12:18

die heldere ster rechts van de maan, in mijn telescoop zie ik een bruine planeet (bol) met van de noordpool naar de zuidpool brede rechte strepen

Weet u zeker, dat u niet naar de planeet Mars zit te kijken...?

Singleman op 24-07-2017 08:32

Okay don't give up, als dat echt uw eigen ervaring is, wie ben ik om me daarmee te bemoeien? Vriendelijke groet.

steady op 24-07-2017 09:40

en god zei  "alle soorten van mensen" zullen gered worden

hallo  "alle soorten" wit-zwart-blauw-geel e.a.

god zei niet " alle soorten geloven" alle soorten mensen "

verder niet piekeren -kijk wat er echt gezegd wordt.

god kijkt verder dan in het hart- hij kijkt in de nieren- ja alle organen in ons lichaam zijn emotioneel ingesteld

en vormen een levend wezen op zich, ja ons hart is de zetel van onze beweegredenen - en géén pomp zoals de slimme wetenschap

ons wil doen geloven, ja bij de eindafrekening zijn enkel wijzelf verantwoordelijk voor wat wij wel of niet gedaan hebben

Shalom

Qromwel op 24-07-2017 10:51

Singleman op 23-07-2017 15:16: Maar wat vind u van "de Natuur"? Allemaal ooit "vanzelf begonnen" en "zich ontwikkelt"? Bedenk wel, foute argumenten van de een bevestigen niet het gelijk van de ander!

Singleman op 24-07-2017 13:25

Qromwel, ik doe geen discussies over geloof op een gelovige site, dat is hun privélege, ik weet ook niet alles, ik was niet aanwezig bij het onststaan of herinner mij er totaal niets meer van als ik er toch bij moest geweest zijn in een vorig leven, weet ik veel, ik herinner me geen vorige levens, maar er zijn kinderen wereldwijd die menen vorige levens te herinneren & zijn onderzocht met positieve resultaten. Dat bewijst op zichzelf ook weer niet dat er vorige levens zijn want er zijn ook nog andere verklaringen voor mogelijk, & zo is dat met alles een beetje, we weten niet alles. Ik blijf persoonlijk gewoon bij het bewijsbare. Ik heb persoonlijk ook geen bewijzen gevonden dat we van primaten zouden afstammen, dat heb ik ergens al geschreven hier dacht ik toch? Wetenschap kan in veel gevallen ook een vorm van geloof zijn, zeker als het maar bij theorieen blijft, big bang bijvoorbeeld? Evolutie theorie bijvoorbeeld, waar zijn de bewijzen? Neem me niet kwalijk dat ik over dat allereerste begin geen verklaring kan geven. Er is misschien nooit een allereerste begin geweest hè?

Er is ook nog een vergelijking van de vraag over de kip & het ei, wie was er éérst? De kip of het ei? Weten we niet hè, of je kan ze alletwee als éérst noemen in volgorde die oneindig is... maar dat is een filosofische benadering, geen wetenschappelijke. Wetenschap moet in ieder geval op waarneming gebaseerd zijn anders is het maar een theorie... men kan niet alles bewijzen, je kan ook niet bewijzen dat iets niet bestaat.

don't give up op 24-07-2017 14:02

@Qromwel, uh, ik weet niet of je mij bedoeld met foute argumenten, maar singleman geeft verder zelf aan dat hij niet op een discussie zit te wachten, dus ben ik maar niet over alle bewijzen, die er wel degelijk zijn, begonnen. Ik raad iedereen die toch wel nieuwsgierig is aan, om voor slechts 5 euro het boek 'De Laatste Hartslag' van Mark Cahill te bestellen bij uitgeverij Shama. Supergoed boek. Als je het na het serieus lezen van dit boek nog niet ziet, wil je, naar mijn mening, de waarheid niet weten.

Wardje op 24-07-2017 14:30

Wardje naar het geloofsforum. Mod.

steady op 24-07-2017 14:31

een ander geluid

heeft de planeet mars brede bruine strepen?

de kleur bruin?

in het midden een helder licht (zeer fel)

identiek hetzelfde beeld gezien op internet, en dat was niet mars hoor

de uitleg erbij was "een gigantisch ruimteschip

cromwel

er is een natuurwet

dus: er is een wetgever ja toch.

Qromwel op 24-07-2017 14:42

don't give up op 24-07-2017 14:02: Nee, ik bedoel u niet. Mijn opmerking is slechts algemeen. Soms worden in discussies foute argumenten gebruikt. Als de ander daar dan tegenin wil gaan ontspoort de zaak en ontstaat ruzie op zijsporen. En daar heb ik dan weer geen zin. En wat is DE waarheid? De één vindt die hier, de ander daar.

Wardje op 24-07-2017 14:50
Knal om v stoel te vallen. Bericht uit Syrië. Vluchtelingen komen terug, verzoening, amnestie. Syrische leger en hezbollah gaan gestaag door. Voor de exploitatie van de enorme gasbel onder Qara zal de edelmoedige hulp van VS en de westerse mogendhedenbeleefd worden afgewezen, omdie te gunnen aan Rusland, China en Iran. De gewone berichtgevingen "druipen van de huichelarij."  Washington wil oorlog om 3 redenen:  
  
 
http://vcd-vl.be/source_brieven/2017_07_21_Daniel.pdf
Noorderlicht op 24-07-2017 16:02

@Qromwel op 23-07-2017 18:58

"A. Verlof op 23-07-2017 12:57: Ik vraag het nog een keer: Hoe komt u aan de datum 23 september? U noemt overigens geen jaartal. Pas op dat u straks niet voor valse profeet uitgemaakt wordt!"

23 september 2017 is een datum die is gesteld aan de hand van de stand van de planeten waarop Niburu (de verwoester) huis komt houden, tenminste dat wordt door sommigen verwacht.

Oma op 24-07-2017 16:04

Hahaha....bunkers....wat een angsthazen toch.Als ze dromen dat ze dan veilig zitten voor de overlevende massa plebs, think again...als het zover zou komen, dan zal het recht van de sterkste gelden en tegen een woedende, hongerige meute doen die paar rijkeluizen dan helemaal niks.

Of het natuurgeweld wordt of georkestreerde opzet door nog meer crisissen zoals een wereldwijde, economische/financiële crisis uit te lokken of een wereldoorlog veroorzaken om de schulden te kunnen wegvegen maakt niet uit. Het is zelfs niet ondenkbaar dat dan nét de machthebbers en rijken uit hun hol gehaald worden en zullen boeten voor de vele misdaden tegen de mensheid die ze hebben uitgevoerd de laatste jaren...tot zover dan hun 'veilige heenkomen' want gevonden zullen ze dan worden, geen twijfel aan. Ze hebben de massa al te lang het bloed vanonder de nagels gehaald en owee als die massa eenmaal in beweging gaat komen, daar is geen stoppen meer aan, dan komen de lynchpartijen terug (zoals al in brazilië een tijd terug, de minister werd gelynchd door de bevolking door de broodprijs te willen verhogen)

Eeuwigheid bestaat enkel in het hier en nu: gisteren is geweest en morgen moet nog komen, Leven kan enkel in het Nu, dat is alles wat we hebben en het is tegelijkertijd eeuwigheid....dus niet paniekeren voor het zover is en mogelijk nooit komt, dat is verloren energie. Als er iets gebeurt hebben we nog tijd genoeg om te paniekeren, om te bekijken wat we gaan doen...in elk geval zou dan elkaar helpen het eerste moeten zijn.

Singleman op 24-07-2017 16:29

steady, natuurwetten worden niet gegeven, die worden ervaren, als je uw hand in het vuur steekt verbrand U zich, U trekt daar de les uit dat je uw hand niet in het vuur moet steken enzoverders, er zijn dus geen geschreven wetten in de natuur of ook geen wetgever!

steady op 24-07-2017 18:06

singelman !!

geen geschreven wetten in de natuur ok.

waarvandaan komen al die natuurwetten dan, vanzelf ontstaan? nee toch

een simpele vraag:  kippen zijn niet intelligent genoeg om een ei te ontwerpen.

en toch legt ze een ei (of meerdere)

wie deed dat dan?

en de kip was er voor het ei (om die te leggen ja)

zoals einstein zei;

als dit universum in zijn millioenvoudige orde en precisie het resultaat van een blind toeval zou zijn dan is dat net zo geloofwaardig als wanneer een drukkerij explodeert en alle druklettertjes weer op de grond terecht komen in de voltooide en foutloze vorm van het woordenboek

slimme man zeg

het beste voor iedereen

Shalom zeker weten

steady op 24-07-2017 18:15

noorderlicht

de datum 23sept.

alles wat van belang was in de geschiedenis vanaf de grondlegging van de wereld (menselijk ontstaan)

is gebeurd eind september begin oktober.

zo simpel is dat (kun je nagaan en onderzoeken)

Shalom 

Singleman op 25-07-2017 11:31

Steady, jij mag je eigen conclusies maken natuurlijk, niet mijn probleem hoor, ik kan toch nooit bewijzen dat iets niet bestaat of wel bestaat, dat moet ieder voor zichzelf maar onderzoeken, zoveel mensen zoveel meningen.... maar ik ben uitgepraat over deze topic "rijken & bunkers", een leuk leven zal het voor hen ook niet worden in die bunkers denk ik.... Men kan eventueel als men hier niet graag meer leeft op deze planeet ook een helium of stikstof exit aanschaffen om pijnloos heen te gaan, hiermee kan men zichzelf helpen zonder anderen ermee te storen. Men kan ook met speciale ademhalingsoefeningen & meditatie proberen het lichaam te verlaten & naar andere oorden te vertrekken in andere dimensies misschien, ik heb dat zelf nog niet uitgeprobeerd nu, maar lang geleden heb ik er wel al eens mee geexperimenteerd, het was me toen wel een paar keer gelukt, maar je valt weer terug in deze wereld, hetzelfde als je terug wakker wordt uit een plezante droom & terug in deze harde werkelijkheid terechtkomt van deze wereld.

Singleman op 26-07-2017 13:07

Asgardia, men kan zich inschrijven ervoor, leven in de ruimte, velen hebben zich al ingeschreven als toekomstige burger van Asgardia.... https://www.youtube.com/results?search_query=Asgardia+-+UPDATE+NEW+DETAILS+-+1st+Space+Nation+will+have+Nuclear+Weapons+-+Igor+Ashurbeyli

Piet Hendix op 26-07-2017 20:01

Haha wat een onzin op deze site😂😂, zijn er echt mensen die dit geloven?? 😳

Oma op 27-07-2017 01:01

@piet hendrix: nooit national geographic gezien? Daar lieten ze zelfs de bunkers Zien terwijl eraan gewerkt werd, net als de miljoenen doodskisten die in de maak waren op een geheime locatie, aangewezen door een klokkenluider en dat reeds járen geleden....lach er maar mee, hopelijk krijg je gelijk en maken we ons zorgen om niks....anderzijds zou je de schok mogelijk niet te boven komen als het realiteit zou blijken te zijn...een gewaarschuwd mens telt nog steeds voor twee...

Singleman op 27-07-2017 14:15

Ik wil wel nog even iets zeggen over die Asgardia, ik ga me er alvast niet voor inschrijven want een heleboel Afrikanen hebben zich ook al ingeschreven, ik wil niet samenleven met dat soort van ginder, ze hadden wel wat selectiever mogen zijn & niet zomaar iedereen laten inschrijven, ik zal hier wel sterven. Daarbij, ze hebben nog niets concreet, het is allemaal nog in opbouw, die zijn veel te laat denk ik & dom georganiseerd. Het is weeral privé space business. Als ze moslims ook toelaten haalt het voor me geen bal uit....

Ge van Kessel op 07-08-2017 19:18

Een grote hoax mede opgeblazen door de grootste hypocriet Al Gore die $300 Miljoen heeft verdiend dankzij zijn climate change hoax. Zie: https://www.youtube.com/watch?v=Y1JUdV5yON8

Pagina12
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl