Headlines

Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Rutherford Instituut: Toekomst Westerse burgers is totalitaire controle en onderdrukking

‘Het onbenullige Westerse publiek bestaat voornamelijk uit niet-lezers en televisie- en internet zombies’ -  ‘Als u wilt weten hoe de toekomst eruit ziet: een laars die op een menselijk gezicht stampt – voor altijd’

 
Social media, en vooral Facebook, zijn een machtig wapen in de hand van overheden, multinationals en lobbygroepen, die de mensheid in één politiek-correcte richting willen dwingen, en alle afwijkende meningen stapsgewijs willen criminaliseren.

John W. Whitehead, oprichter van The Rutherford Institute en auteur van ‘Battlefield America: The War on the American People’, schrijft dat een groot aantal bekende science fiction films uit het verleden over een totalitaire staat waarin de burgers in ruil voor ‘veiligheid’ al hun vrijheden zijn kwijtgeraakt, in het Westen inmiddels waarheid zijn geworden, of dat in de nabije toekomst zullen worden. ‘De overheid en grote concerns volgen alles wat we doen, net zoals Big Brother in Orwells ‘1984’. We veranderen in een samenleving van toeschouwers wier vrijheden worden afgepakt, maar daar blij om zijn, omdat de mensen door propaganda en hersenspoeling (door de media) geen enkele neiging meer hebben om in opstand te komen.’ Dat kan maar tot één soort toekomst leiden: totalitaire controle en onderdrukking.

 

Het gros van de Amerikanen en Europeanen ‘weten hun plek en hun plichten, en begrijpen dat ze geen echte rechten hebben, maar dat ze zullen worden beschermd zolang ze zich conformeren en zo min over zichzelf denken, dat ze hun aangewezen lot accepteren, en niet in opstand komen of vluchten.’ Zo’n samenleving wordt omschreven in ‘The Handmaid’s Tale’.

Minority Report voor groot deel realiteit geworden

15 jaar geleden was Steven Spielbergs Minority Report –met megaster Tom Cruise- een wereldwijde sf-kaskraker. Die film, gebaseerd op Philip K. Dicks duistere, bijna profetische visie van een toekomstige politiestaat, speelde zich in 2054 af, maar dat had volgens Whitehead net zo goed 2017 kunnen zijn. ‘We zitten nu al gevangen in een wereld met een alziende, alwetende en almachtige overheid. Als je het waagt buiten de lijnen te treden zullen in het zwart geklede SWAT teams en pre-crime eenheden een paar hoofden platstampen om de bevolking onder controle te brengen.’

Toezicht- en bewakingscamera’s die overal worden opgehangen, en deels worden uitgerust met gedrag-voorspellende software (vooral op luchthavens), enorme datacenters die miljarden telefoongesprekken en emails van nietsvermoedende burgers opslaan, (in ontwikkeling zijnde) zelfrijdende auto’s, spraakgestuurde apparaten, gezichtsherkenningsystemen, drones, cyberaanvallen (niet in het minst door de overheid zelf), en politie eenheden die speciaal gericht zijn op het stoppen van criminelen (en terroristen) vóordat ze hun slag slaan – al deze aspecten uit ‘Minority Report’ zijn realiteit geworden.

Onbenullige Westerse publiek bestaat voornamelijk uit zombies

Al deze zaken konden zonder slag of stoot worden ingevoerd, omdat ‘het onbenullige Amerikaanse (en Europese) publiek voornamelijk bestaat uit niet-lezers en televisie- en internet zombies. Toch zijn we jarenlang in boeken en films gewaarschuwd voor zo’n onheilspellende toekomst. De volgende films geven wellicht het best weer waar we ons als samenleving nu mee geconfronteerd zien: ‘

Fahrenheit 451 (1966): In een futuristische samenleving zijn boeken verboden. De maatschappij is zo obsessief politiek-correct geworden, dat vrijwel iedereen zijn gewone spreken en praten vooraf (zelf) censureert. (Kortom: de grote droom van modern ‘links’).

THX 1138 (1970): Een ontmenselijkte samenleving wordt totaal gecontroleerd door een politiestaat. De burgers moeten gedwongen pillen slikken om hen passief te houden. Hun namen zijn vervangen door cijfer/letter combinaties zoals THX1138. Iedereen die het waagt de regels te trotseren wordt onmiddellijk door de politie met elektroshock wapens (inmiddels ook in Nederland realiteit) tot gehoorzaamheid gedwongen.

Soylent Green (1973): In het overbevolkte New York zijn de mensen afhankelijk van synthetisch voedsel geproduceerd door de Soylent Corporation. De chaotische wereld wordt beheerst door gewetenloze multinationals wier enige doel het maken van zoveel mogelijk winst is.

Blade Runner (1982): In het 21e eeuw is een mensenleven weinig meer waard. Iedereen kan naar believen worden geëlimineerd door de politie (of ‘blade runners’). Androïden (robots) lijken in zowel uiterlijk als gedrag als twee druppels water op echte mensen, en hebben hen in veel beroepen vervangen.

Nineteen Eighty-Four (1984): De beste verfilming van George Orwells beroemde sf-roman. In een door technologie gedomineerde wereld zijn de mensen al hun vrijheden kwijtgeraakt, en worden ze 24/7 totaal gecontroleerd en gemanipuleerd door het complex van overheid-media en multinationals. Beroemd geworden slogans zoals ‘Vrijheid is Slavernij’ en ‘Onwetendheid is Kracht’ gelden anno 2017 voor steeds meer mensen die onvoorwaardelijk blijven geloven dat de overheid altijd het goede met hen voorheeft, en de media hen de waarheid vertellen.

They Live (1988): Mensen zijn gevangenen geworden van hun eigen apparaten, en worden zo in beslag genomen door entertainment en de media, dat ze niet in staat zijn om effectief in opstand te komen – of enkel elkaar aanvallen.

The Matrix (1999): De mensheid wordt door technologie, die de vorm heeft aangenomen van hyperintelligente wezens, in een constante droomstaat, de ‘Matrix’ gehouden. Hacker Thomas Anderson, wier alias ‘Neo’ is, ontdekt dat de complete realiteit om hem heen niet echt is, maar een illusie om alle mensen volgzaam en onder controle te houden.

Minority Report (2002): Zoals eerder in dit artikel omschreven laat deze film een wereld zien waarin technologie autonoom is geworden (zoals zelfrijdende auto’s), en alle mensen bij voorbaat verdachten zijn in een wereld die zo strak wordt bestuurd en gecontroleerd door computers en machines, dat alle misdaad is uitgebannen.

V for Vendetta (2006): Een corrupte en totalitaire overheid houdt door middel van een keihard optredende geheime politie de controle over de samenleving. Iedereen die hier aan probeert te ontsnappen of zelfs maar een afwijkende mening heeft, is automatisch een ‘terrorist’.

Land of the Blind (2006): Gebaseerd op een aantal historische gebeurtenissen, waarin tirannen tijdens revoluties omver werden geworpen, en werden vervangen door nieuwe leiders die net zo kwaadaardig bleken te zijn.

Bevolking wordt wakker, maar te laat

De rode draad in al deze films is het (te) langzaam groeiende besef bij een deel van de Westerse bevolking dat de overheid niet per se het goede met hen voorheeft, en niet meer luistert naar hun wensen en zorgen. In Europa en Nederland geldt dat met name de massa immigratie en islamisering van onze landen. Denk ook aan genegeerde referendums zoals dat over de Europese Grondwet, en vorig jaar over Oekraïne.

De sluipend sterker wordende politiestaat, waarin nog maar één politiek-correcte mening wordt toegestaan, is wellicht het duidelijkste zichtbaar in Duitsland en Zweden, waar overheidsmedewerkers die zich kritisch uitlaten over het massa immigratie beleid en over de islam worden berispt en/of ontslagen, en social media inmiddels miljoenenboetes kunnen krijgen als ze weigeren vergelijkbare kritische berichten van bezorgde burgers te verwijderen.

Maar ook in ons eigen land gaat het hard die kant op. Voorbeeld: het bijna collectief in de ban doen van de tweede politieke partij, waarmee de mening en –gezien de toenemende criminaliteit en terreuraanslagen meer dan terechte- zorgen van anderhalf miljoen kiezers als niet-politiek-correct worden genegeerd.

Blijven slapen... totdat het ook met u en uw geliefden gebeurt

‘Zelfs de beste intenties van mensen bij de overheid moeten onvermijdelijk wijken voor het streven om ten koste van alles de macht en controle behouden,’ vervolgt Whitehead. ‘Uiteindelijk zullen de mensen wakker moeten worden voor de politiestaat. Vroeg of laat zullen de zaken die nu alleen andere mensen overkomen, ook ons en onze geliefden overkomen.’

‘Zodra die pijnlijke realiteit begint door te dringen, zal dat gebeuren met de kracht van een SWAT team dat door uw voordeur heen breekt, een taser op uw buik zet, en een pistool tegen uw hoofd zet. En dan kunt u niet wegzappen, niet naar een andere realiteit, en u nergens achter verschuilen.’

‘Zoals George Orwell al waarschuwde: ‘Als u wilt weten hoe de toekomst eruit ziet: een laars die op een menselijk gezicht stampt – voor altijd.’

 

Xander

(1) The Rutherford Institute via Zero Hedge

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum.

Reacties

Singleman op 04-07-2017 14:12

Blade Runner was een spannende film die je spijtig genoeg niet meer op YouTube kan bekijken wegens de heilige auteursrechten..... stukjes ervan wel, het is wel SF hè, niet echt..... dus ook niet het echte leven, maar soms kan een mens van het echte leven een beetje ontsnappen door een film te kijken, als dat al niet meer mag is er toch ook geen vrijheid meer voor het individu? Daar zit het gevaar niet echt hoor, het gevaar zit bij die aan de knoppen zitten, de nieuwe dictators van de zogenaamde democratie, of te wel dommecratie!

Marinus Ferdinand op 04-07-2017 14:15

In Brave New World wordt ook een interessant beeld geschetst van een "moderne" maatschappij, maar een Shakespeare lezende jongeman ontmaskert het systeem. We moeten dus kennis aanboren en ons niet laten vermaken door stompzinnige smeerlapperij van de Paultjes de Leeuw van deze wereld, en ons leven redden... Sta op!

Doordenker op 04-07-2017 14:47

 

anti speech’ wordt ‘hate speech’
‘gecensureerde meningsuiting’ wordt ‘vrije meningsuiting’
‘dader’ wordt ‘slachtoffer’ en ‘slachtoffer’ wordt ‘dader’
‘democratie’ wordt ‘populisme’
‘mooi’ wordt ‘lelijk’ en ‘lelijk’ wordt ‘mooi’
‘uw recht op de vruchten van uw arbeid’ wordt ‘het recht van anderen op de vruchten van uw arbeid’
‘right’ wordt ‘wrong’ en ‘wrong’ wordt ‘right’.
René van Zalk op 04-07-2017 14:48

Je moet in de 1e plaats in ogenschouw nemen dat films worden gemaakt om er vervolgens veel, het liefst erg veel geld aan te verdienen.

Shalom uut Nunspeet.

Marinus Ferdinand op 04-07-2017 14:56

@Doordenker

... vrijheid wordt grenzeloosheid en bandeloosheid,

fatsoen wordt benepen moraalridder,

smerig doen en alles maar zeggen wordt "openheid"

Jerommeke op 04-07-2017 15:04

Maar wat kun je als burger echt hier tegen doen?

PVV stemmen, nooit Facebook of aSociale Media gebruiken maar dan houd het wel een beetje  op.   En wie kan men hedentendage eigenlijk echt vertrouwen?

Wees trouw maar vertrouw niemand.

ALL Wei op 04-07-2017 15:19

Een erg raak toppic dit artikel. Zo worden we al jaren  'klaargestoomd', voor wat komen gaat.

Het rijtje films zegt daarin genoeg. Welke film ik daar zelf in zou willen zien is : "the Children of Men", uit 2006.

Dat gaat over de immigrantenstroom in het deels onleefbare westen, het gaat over 'gatted area's', de verarmde bevolking,terrorisme, de militaire politie die als Gestapo/Swat teams opereren en er uizien als de huidige Robocops, kampen en over het onvruchtbaar raken van de populatie.Waarschiijnelijk nog wel veel meer om op te noemen.

Als ik beelden tegenwoordig in het nieuws zie, moet ik heel vaak aan deze film denken.

braatsche op 04-07-2017 15:36

Of zoals in België: de graaicultuur is het nieuwe "eerlijk zijn".

In time 2007 op 04-07-2017 15:43

Was tijd voor het internet al net zo verbonden met geld als de laatste tien jaar?

de dagen lijken steeds wneller te gaan en we het bewust waagt om niet als een zombie door de tijd heen te  sjeezen, lijkt tijd altijd te kort tw komen.

de wereld van vandaag geeft weinig kans tot zorgvuldigheid, dag ok me bijna afvraag of 'de klok' niet stiekem is aangepast ter bevordering van geld richting de elite.

Zij hebben tenslotte alle tijd vande wereld...

vlokje op 04-07-2017 16:02

hollywood is een nwo propaganda machine, de elite heeft er schik in om hun zieke plannen heimelijk bekent te maken, doen ze met  onder valse vlag aanvallen ook, de ellende op langere termijn doen ze onder het motto amusement via hollywood.

Agenda 21 op 04-07-2017 16:23

Plotseling, de laatse weken, duikt overal het blijkbaar politiek-correcte woord 'borgen' op.

(tot nu toe zouden we zeggen: 'garanderen' o.i.d.).

'Verwarde man' is een ander voorbeeld van New-speak.

Agenda 21 op 04-07-2017 16:35

Aldous Huxley (de schrijver van 'Brave New World') was korte tijd in Eton de leraar Frans van George Orwell (pseudoniem van Eric Arthur Blair) (de schrijver van '1984') -zie de Engelstalige Wikipedia-pagina over Orwell.

https://nl.wikipedia.org/wiki/Aldous_Huxley

https://nl.wikipedia.org/wiki/George_Orwell

https://en.wikipedia.org/wiki/George_Orwell

Agenda 21 op 04-07-2017 16:44

"De rode draad in al deze films is het (te) langzaam groeiende besef bij een deel van de Westerse bevolking dat de overheid niet per se het goede met hen voorheeft, en niet meer luistert naar hun wensen en zorgen. In Europa en Nederland geldt dat met name de massa immigratie en islamisering van onze landen. Denk ook aan genegeerde referendums zoals dat over de Europese Grondwet, en vorig jaar over Oekraïne."

Ik zou dit anders willen omschrijven.

De overheid (en aanverwante instanties) is sinds ongeveer 1970 sluipend overgenomen, mede door Non-Governmental Organsiations (NGOs), door middel van marionetten die overal zijn uitgezet en ofwel te dom zijn om in te zien wat er gebeurt en waarvoor zij worden gebruikt, ofwel overtuigd medewerker zijn, ofwel zijn omgekocht met geld of gunsten zoals baantjes. De EU-van-na-het-Verdrag-van-Lissabon is hiervan een uitstekend voorbeeld, evenals de Nederlandse Tweede Kamer.

Sommigen van hen zullen dit doen om de krokodil te blijven voeren in de hoop als laatste te worden opgegeten (vrij naar Winston Chirchill).  

Kees op 04-07-2017 17:12

Neem als voorbeeld de reportage van de Telgraaf van eind juni. Kamerleden waren geschikt, maar in het NOS journaal werd met geen kik gereageerd. Jammer genoeg heeft de Watergate uit de VS hier geen navolging.

Zelfs Wilders reageerde niet.

Eelke Piers op 04-07-2017 17:31

Als we willen kunnen we nog in opstand komen.

Ja, ja, als we willen en dat willen we maar we zijn er te lui voor

Maitreya op 04-07-2017 17:35

Dit is honderd procent de waarheid en ze passen de techniek eraan aan. Cash. Alle inhoudelijke mails worden al als spam beschouwd. Ik ontvang ze niet meer en kan ze ook niet versturen. Kleine dieven en grote dieven. Mijn commentaar hierover van de week toen ik het op mail kopieerde bleek te zijn ‘geflagd’.

Privacy.

Windows, met de gordijnen dicht.

Visserman op 04-07-2017 17:56

Totale controle reikt hier ook op de noordzee, wij hebben nu 2 verplichte volgsystemen en er komt nog een Blackbox bij laatst deed 1 volgsysteem het niet zonder ons weten , gelijk een dikke kustwacht boot op onze zij  boete van 2000 euro alsof we criminelen zijn waar gaat dit heen? 

cefas op 04-07-2017 17:56

Totale controle in wording met aan het hoofd de Antichrist en de valse profeet. Uiteindelijk hebben die niet het laatste woord, dat is aan Jezus Christus, de Zoon van God. God zij dank.

Nieuw Begin op 04-07-2017 18:04

Het houdt niet op, nie vanzelf, snik snik...lees hoe een groep van 20 keiharde criminele asielzoekers worden 'rondgepomt' tussen de zielige vluchtelingencentra..

Wat is het toch vreselijk dat bijv de Gereformeerde Kerk in Kampen ooit stonden te kwelen' wees welkom', de naiviteit kost al mensenlevens:

http://www.gelderlander.nl/nijmegen-e-o/criminele-asielzoekers-roofden-binnenstad-nijmegen-leeg~a050d894/

Agenda 21 op 04-07-2017 18:28

In time 2007 op 04-07-2017 15:43

Inderdaad tracht men iedereen gek te maken met een overvloed aan "nieuws" etc.

Het zorgt zodoende voor verstopping in het brein van de meeste mensen.

De remedie is natuurlijk om selectief te zijn en niet de hele dag Facebook/Twitter/WhatApp etc. als een verslaafde in te nemen.

Dat geeft de rust die nodig is om te zien wat er gaande is.

don't give up op 04-07-2017 19:03

We leven hier in Nederland allang in een politiestaat. Als je hier als gezonde ouder je kind wilt beschermen tegen een ontkennende, psychopatische, praktiserende pedo-seksuele ouder, wordt het kind uithuisgeplaatst onder het mom van 'een kind moet de kans krijgen om een band op te bouwen met beide ouders' en 'als de overheid het kind niet helpt om de band met de hierboven beschreven destructieve ouder te herstellen (wat onmogelijk is), zal het kind het vertrouwen in volwassenen verliezen'. Een sterk staaltje omkeerwerk, zoals hierboven al beschreven door Doordenker. En het kind is vervolgens verschrikkelijk de pineut. Precies wat ze willen, want gebroken mensen hebben niet de kracht en het zelfvertrouwen om straks tegen het nog erger geworden regime op te komen.

Tom Hendrix op 04-07-2017 19:35

Ik vind het een zeer plausibel artikel. En zeker, omdat George Orwell- in zijn boek 1984- heel goed duidelijk heeft gemaakt waartoe een dictatuur tot in staat is. Orwell heeft het nodige zelf wat dat betreft ondervonden, hij was in Spanje tijdens de Spaanse Burgeroorlog, en heeft daar gezien wat extreme opvattingen teweeg brengen.

Lodewijk op 04-07-2017 21:53

Gebed:

"Ik heb door dit menselijke ervaren op Mij te nemen Mijn oneindig grote Geluk door dit mens laten vernietigen, door het toe te staan Mij dood te martelen met het slechts menselijke bewustzijn, om dit mens van de dood te verlossen, en het Mijn oneindig grote Geluk en Leven te geven, uit Mijn oneindig grote moedige pure Naastenliefde." 

Rolf op 04-07-2017 22:13

Donald Sutherland, acteur die "President Snow" uit de film "The Hunger Games: Mockingjay, Part 1" speelt, onthult enkele duistere geheimen. 

https://m.youtube.com/watch?v=a98uJTo0RkI

"Jonge mensen die de film gezien hebben moeten herkennen dat de situatie in de film lijkt op die in de Verenigde Staten."

"Blind vertrouwen in de overheid kan je je leven kosten."

Donald Sutherland on 'Hunger Games: Mockingjay, Part 1'

https://youtu.be/xCGmms96uzI

Interessante uitspraak rond 2:30.

mientje op 04-07-2017 23:25

@In time 15 43   De elite heeft alle tijd van de wereld zegt u

bij mijn weten zijn ze toch nog steeds stervelingen ,

net als wij allemaal dus "alle tijd van de wereld"

lijkt me overdreven

In time 2007 op 05-07-2017 03:20

@Agenda 21, dat zijn rake woorden! 

@Mientje, tuurlijk. Pech ken iedereen raken, maar wat ik ermee bedoel is dat de grote meerderheid onderhevig is aan tijdrovende bereaucratie, belastingen en achterhaalde wetten, waardoor we vertraagd zijn in onze weg naar (financiele) rust en vrijheid. (steeds later met pensioen en korting op welvaart met de jaren).

Enkel de elite heeft de macht om dit voor hun nakomelingen en goedgezinden te voorkomen en die weer voor de zijne. In een groot deel van de wereld is de meerderheid altijd al onderdrukt door armoede. Het effect van de lange arm van deze elite, zorgt voor steeds meer chaos in Europa en Amerika. instabiliteit van deze continenten komt de stervelingen, die allang een nog hardere realiteit kennen dan wij, zeker niet ten goede. en blijft de meerderheid verdeelt in groeiend individualisme, dan zullen wij die hardere realiteit steeds beter leren kennen.. 

maarja, willen we eenheid? Kunnen we als eenheid samenwerken en moeten we dat willen?

Hoe moet dat eruit zien?

wat mij betteft zijn dat vragen waar we uiteindelijk nog geen antwoorden op hebben.

Het zit hem denk ik in het dilemma om enkel naar familie om te kijken of mensen waar je om geeft steunen zonder directe familie te hebben. Voor de een is dit een moreel dilemma, voor de ander een absolute norm en voor vele cultuurgebonden. 

Opgegroeid zijn in je eigen cultuur met tradionele waarden en normen of geadopteerd zijn en je aanpassen zonder je ware roots ooit te kunnen achterhalen. Verstoten verhard of geliefd en dankbaar. 

We hebben allemaal een verschillend perspectief in de wereld. Pech en geluk vormen op verschillende niveau's de positie en realiteit van ieder mens, al vanaf het onstaan van de geschiedenis die tot geboorte leidt.

Vanaf het moment dat we volwassen worden, is dit van steeds grotere invloed op onze toekomst en voor steeds meer mensen wordt het er alleen maar slechter op...

Ik raad iedereen aan de serie 'The 100' en 'Black Mirror' op te zoeken! Meer zeg ik niet, want anders wordt dit berichtje wel heel lang. 

Lee op 05-07-2017 07:32

De meeste 'schapen' laten zich door het gebruik van de aangeboden 'social media' en MSM zodanig beinvloeden dat ze zich lachend naar de slachtbank laten leiden. Zonder enige twijfel. Bijzondere tijd.

Rom op 05-07-2017 08:05

Houd Openbaringen 18 in de gaten:Plotsklaps!!!

anna op 05-07-2017 08:20

we willlen toch gecontroleerd worden.... pinnen- internetten. mobile telefoon.

smart tv,, slimme meters.. 

enzovoort

je kan de overheid de schuld blijven geven ,maar je doet het allemaal zelf

Rom op 05-07-2017 08:22

Is het jullie niet opgevallen dat het gekrijs van irriterende``misic``door je strot gedrukt wordt.

Mooi bericht Sander!

Tom Hendrix op 05-07-2017 08:50

@Lodewijk: 21.53. uur, op 04/07: Een prachtig gebed van U Lodewijk. Ik zeg daar voluit Amen op.

jottum op 05-07-2017 09:12

Zag robots nooit eten of hun batterij opladen in die films, terwijl ze een actieradius hebben waar een mobieltje en electrische fiets de hik van krijgen. Toch vreemd, die robots. Opladen kan natuurlijk wireless gebeuren, maar dat bevestigt enkel: beheers 'de' electriciteit en je hebt 'de' macht. 

KeesP op 05-07-2017 09:34

Bijzonder goed artikel, vertrouwde bron en zeer goed onderbouwd. Bedankt! 

Qromwel op 05-07-2017 09:40

Laat men zich ook over Wilders geen illusies maken!

Willy op 05-07-2017 09:54

Daar zijn ze al volop mee bezig ik denk dat nu een volgende komt een ship in je hand gezet zodat men je altijd kan controleren! Shalom

Qromwel op 05-07-2017 10:41

mientje op 04-07-2017 23:25: Hun wereld. Het komende Koninkrijk is niet van hun wereld(orde).

Helgoland op 05-07-2017 11:30

Voeg aan dit rijtje films ook nog maar 'Equilibrium' toe uit 2002, waarin in een toekomstige totalitaire staat alle emoties zijn verbannen middels verplichte medicatie aan alle burgers, en alles wat eventueel emoties kan oproepen, zoals kunst, is verboden en vernietigd:

https://nl.wikipedia.org/wiki/Equilibrium_(film)

Singleman op 05-07-2017 12:17

Laat ons toch maar hopen dat dit niet de toekomst voor onze kinderen wordt, wij zullen ook wel eens sterven, maar in zulke toekomst wil ik hier niet incarneren, als het waar is dat we altijd weer terugkomen in een ander lichaam, ik weet er in ieder geval niets meer van, van mijn vorige levens, maar ja, de hersenen verdrukken wel veel over ons verleden, wij weten ook niets meer over onze geboorte enzo, dat is verdrongen naar de achtergrond of het onderbewuste voor de dingen die we vandaag ervaren, ik ben vooral met het hier en nu bezig.... We weten nog zoveel niet, & omdat we het niet weten zeggen we maar "God" heeft het zo gewild, maar is dat wel zo, zit daar wel een almachtige achter de schermen die alles onder zijn controle heeft? Hier is daar in ieder geval niets van te merken.

Pas op ik wil hiermee geen discussie uitlokken over het al of niet bestaan van een almachtige, we zullen er toch nooit uit geraken, er zullen altijd mysteries blijven die we niet kunnen verklaren met de kennis die we nu hebben..... Mijn persoonlijke conclusie hoeft niet per sé de uwe te zijn, 

Marinus Ferdinand op 05-07-2017 12:56

Totalitaire onderdrukking? Blijft Marcouch gewoon onderdaan van de Koning van Marokko?

Wie is dan hier de baas? Willem-Alexander....

Peter op 05-07-2017 14:36

Ook een tevreden raden film is The Net met Sandra Bullock 

Singleman op 05-07-2017 16:32

Leven we in een matrix? Door Marco van Delft.... https://www.youtube.com/watch?v=L_ol-UXNpAQ

Singleman op 05-07-2017 22:47

Minority Report, nee, de voorspellingen kwamen niet van een machine, het waren vrouwen met een speciale gave die in een soort vloeistof lagen, hun hersenen waren wel verbonden met computers, hierdoor zou de politie de dader kunnen oppakken juist voor die de moord zou kunnen plegen, maar er was bedrog in het spel ook, ik weet niet goed meer hoe dat juist in elkaar zat, maar iemand had alles gemanipuleerd uiteindelijk..... "2054. In Washington is een speciale afdeling opgezet die moordenaars oppakt nog vóór ze de moord plegen. John Anderton is één van de detectives werkzaam voor de zogenaamde Pre-Crime divisie. Maar dan wordt hij zelf aangewezen als een toekomstige moordenaar. Hoewel Anderton een rotsvast vertrouwen heeft in het systeem, begint hij toch te vermoeden dat iemand hem erin heeft geluisd. En dan zit er maar één ding op: vluchten om te kunnen onderzoeken hoe hij de misdaad kan voorkomen."

Singleman op 06-07-2017 01:00

Marinus Ferdinand, Arnhem is nu officieel een kalifaat geworden, de bewoners daar zijn volgens mij zombies..... echt triest allemaal!

Marinus Ferdinand op 06-07-2017 15:03

@Singleman

Churchill: "We shalll never surrender".

Singleman op 06-07-2017 15:21

Marinus, wij niet, maar de rest wel, dan staan we nog helemaal alléén.... het is toch maar weer gebeurd dat wat niet had mogen gebeuren....

Oma op 06-07-2017 16:43
René van Zalk op 04-07-2017 14:48
"Je moet in de 1e plaats in ogenschouw nemen dat films worden gemaakt om er vervolgens veel, het liefst erg veel geld aan te verdienen."
Veel sf-films worden als het ware gedownload in het onderbewuste met een boodschap/waarschuwing. Wakkere, bewuste mensen herkennen als eerste deze boodschappen doordat ze op dezelfde energetische golflengte zitten en het verborgene kunnen waarnemen...dat blijkt als je de sf's op een rijtje zet, dan ga je ook 'zien'...Door de overgang van lineaire tijd naar het multidimensionale voelt elk mens de versnelling van tijd, samen met de snellere rotatie van de aardekern en het mogelijke begin van de ommekeer van de polen zijn eigenlijk onze 24 uren reeds herleidt tot....16 uur en niet iedereen kan deze snelheid 'volgen', gevolg: steeds meer 'psychisch verwarde mensen/gekken'.....fb is puur tijdverlies, er wordt niet naar elkaar geluisterd, iedereen wil zn ei kwijt, lekker anoniem gal spuien, aandacht zoeken, mensen worden erin geluisd om hun hele leven online te zetten zonder dat ze het goed beseffen tot...er misbruik gemaakt wordt van hun privé gegevens en dan komt de schok dat hun hele leven op straat ligt door henzélf......hier: beperkt internet, géén internet/locatie gegevens op gsm, géén wagen met allerlei nieuwe en 'gemakkelijke' snufjes, géén gps, zoveel mogelijk cash betalen, géén digitale facturen...zoveel mogelijk 'off the grid' en uiteraard een specialist ter zake in de familie die van alle technologische markten thuis is door jarenlange ervaring met het spul (tot voice activated domotica dat nu nog in kinderschoenen staat, speeltje nu nog....) dat gaandeweg een last en een vloek zal blijken door het, wéér, misbruik van iets dat 'goed' had kunnen zijn door enkele kwaadaardige, machtsgeile en hebzuchtige idioten. (Omaatje kan en wil al enige tijd niet meer volgen, nochtans ook IT-er van opleiding..)
Neem nu de slimme meters voor elektriciteit dat ze in apeland BE willen door onze strot duwen: vanop afstand controle over het doen en laten vd bevolking: de ultieme natte droom van elke dictator, toch? Bepalen wanneer, hoelang, wie, hoeveel elektriciteit en toestellen mag gebruiken? Ongehoorzamen chanteren en straffen door elektriciteit te ontnemen, verwarming/licht/was/koken, alles wat elektriciteit behoeft kunnen ontzeggen? Mácht, nietwaar? Over mijn lijk komt dat erin, nooit en never! En aan de reacties te zien, denkt de meerderheid vd bevolking er gelukkig ook zo over...dus zal de politiek het niet wagen. Dat is één voorbeeldje maar er zijn er nog veel meer, 'maatregelen' die telkens met leugens en bedrog door politici geprobeerd opgedrongen te worden aan de bevolking.

Agenda 21 op 07-07-2017 22:05

@ Oma op 06-07-2017 16:43

Uitstekende beschrijving van het doldraaien van mensen geef je daar!

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl