Headlines
Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

‘Russische advocate die Trump info wilde geven ingezet door Democraten’

Onderzoeksjournalist Robert Parry: ‘Mainstream media op hol geslagen met propaganda, leugens en bedrog, en escaleren naar conflict met nucleair bewapend Rusland’

 
De Nederlandse propaganda/nepnieuws media, met op internet NU en NOS voorop, hebben wederom gretig een bericht van de New York Times overgenomen, die beweert dat er voor het eerst een echte aanwijzing is dat het campagneteam van Trump hulp uit Rusland wilde accepteren. De Times laat echter een aantal cruciale zaken rond een slechts 10 minuten durend gesprekje van de zoon van Trump met een Russische advocate buiten beschouwing. Belangrijkste aanwijzing is dat de persoon die om het gesprek had gevraagd, verbonden is aan een firma die door de Democraten werd ingezet om belastende informatie over Trump te vinden, en die onder andere het fake Steele-dossier produceerde. Met andere woorden: de ontmoeting lijkt door de Democraten op touw te zijn gezet om Trump in de val te lokken, iets dat overigens volledig mislukte.

 

De NY Times geeft overigens zelf gelijk toe dat het ‘onduidelijk is of de Russische advocate, Natalia Veselnitskaya, daadwerkelijk gevoelige informatie over mevrouw Clinton kon geven.’ Vollediger: een Russische advocate die sowieso ontkent namens de regering in Moskou te hebben opgetreden, en tevens ontkent dat in haar slechts 10 minuten durende gesprekje ook maar iets over Trumps campagne werd besproken.

Trump junior verklaarde dat hij op verzoek van een kennis had ingestemd met een gesprek met Veselnitskaya, die beweerde ‘een tip’ te hebben over de campagne van Hillary Clinton. Dat bleek echter een voorwendsel te zijn. De advocate had geen enkele informatie over Clinton, en begon meteen waar ze volgens eigen zeggen echt voor kwam, namelijk over de adoptieregels van Russische kinderen door Amerikaanse gezinnen. Trumps schoonzoon Jared Kushner hield het dan ook al na 10 minuten voor gezien, en liep weg.

Opgezet door persoon verbonden aan door Democraten gebruikte firma

Er is een sterke aanwijzing dat het gesprek niet zomaar plaatsvond, maar doelbewust werd opgezet in een poging om Trump in de val te lokken, om hem van ‘Russische collaboratie’ te kunnen beschuldigen. De persoon die Trump junior om het gesprek met Veselnitskaya had gevraagd, blijkt namelijk verbonden te zijn aan Fusion GPS, een firma die volgens openbare informatie door de Democraten werd gebruikt om een ‘oppositie research’ te doen tegen Donald Trump, en die tevens verantwoordelijk is voor het fake gebleken Steele-dossier. Deze cruciale informatie wordt door de NYT ‘vergeten’, en dus ook door de Nederlandse ‘kwaliteits’media.

Nog drie aspecten die het Times verhaal totaal onlogisch maken

Daarnaast zijn er nog drie andere aspecten die het erg onwaarschijnlijk maken dat het team van Trump daadwerkelijk dacht Russische hulp te krijgen voor de verkiezingscampagne:

* De zeer korte ontmoeting met de advocate vond een maand vóór het nepnieuws dat Russen de Democratische servers zouden hebben gehackt plaats. Zelfs Trump-hater Benjamin Wittes –vriend van de ontslagen en in opspraak geraakte oud FBI directeur James Comey- erkent dit. Als Rusland inderdaad van plan was geweest om Clinton te hacken, waarom dan niet een paar weken gewacht met het vragen van het gesprek? Dan zou er namelijk écht zwaar belastende informatie over Hillary kunnen worden gegeven, wat later alsnog gedaan werd door WikiLeaks.

* Hieruit volgt de vraag waarom de Russen slechts enkele weken later WikiLeaks (of Guccifer 2.0) zouden hebben gebruikt voor het doorspelen van info over Hillary, als ze dat –zoals de NYT suggereert- via de advocate rechtstreeks aan het team Trump hadden kunnen doen. Overigens werd het Kremlin er pas veel later van beschuldigd achter de gehackte emails te zitten. Dat werd gedaan om de aandacht af te leiden van een van de échte bronnen, een –later heel ‘handig’ vermoorde- Democratische official.

* Ten derde: als Donald Trump inderdaad dacht zeer gevoelige info over zijn opponent Hillary Clinton van de advocaat te krijgen, waarom was hij dan zelf niet aanwezig bij het gesprek? Trump heeft het afgelopen jaar duidelijk laten zien dat hij heel vaak het protocol negeert, en allerlei vormen van informatie zelf uit eerste hand wil horen.

Al deze zaken worden weggelaten uit de Westerse massamedia, overduidelijk om het tot nu toe 100% nepnieuws gebleken verhaaltje dat Rusland samenwerkte met Trump en de verkiezingen heeft gehackt en/of beïnvloed, nog een poosje overeind te houden. Ondertussen wacht het publiek nog steeds op ook maar één flintertje hard bewijs.

‘Mainstream media op hol geslagen met propaganda, leugens en bedrog’

De bekende onderzoeksjournalist Robert Parry concludeert dat ‘hoezeer de mainstream media de mensen ook wil doen geloven dat ze de waarheid in pacht hebben, ze in werkelijkheid op hol zijn geslagen in een wildernis van propaganda en leugens, een gevaarlijk gebied vol bedrog, dat de toekomst van de mensheid op het spel zet door de spanningen met het nucleair bewapende Rusland te escaleren. Dit probleem met de media is de afgelopen decennia groter geworden, omdat verantwoordelijke  journalistiek door hen is vervangen door lucratief carrièrejagen.’

Dat kan ook de overgrote meerderheid van de Nederlandse media, met de NPO/NOS en NU voorop, in hun zak steken, aangezien ook hier al jaren geen enkele sprake meer is van enige onafhankelijke, laat staan objectieve, berichtgeving, een feit waar de helaas te weinig kritisch denkende Nederlandse burgers zich van bewust (willen) zijn.

 

Xander

(1) Zero Hedge
(2) Consortiumnews via Zero Hedge

Zie ook o.a.:

04-07: (/ ‘Het onbenullige Westerse publiek bestaat voornamelijk uit niet-lezers en internet zombies’)
28-06: CNN kopstuk Van Jones: ‘Russische inmenging verkiezingen is onzinverhaal’
27-06: CNN producent: Samenzwering Trump met Rusland is inderdaad nepnieuws
05-06: Putin in gesprek met NBC: ‘Zijn jullie soms allemaal je verstand kwijtgeraakt?’
17-05: Deep State en massamedia gaan vol voor staatsgreep tegen Trump
22-04: Media als propaganda vermenigvuldigers: Drie door CIA aangestuurde persbureaus bepalen het nieuws (/ Vrije nieuwsgaring en onafhankelijke verslaggeving in het Westen vrijwel geheel verdwenen)
26-03: (/ ‘Groot deel van Europese bevolking is totaal geïndoctrineerd en heeft geen benul van dreigende oorlog’)
03-03: Deep State valt Trumps minister Justitie aan om onderzoek Pedo-Pizzagate te saboteren (/ Woorden van minister Sessions aantoonbaar verdraaid door media – Deep State en linkse media beschermen pedo’s in hoogste kringen)
14-02: (/ Politieke elite VS/EU wil Trump hoe dan ook verwijderen, waarna koers naar Derde Wereldoorlog met Rusland kan worden hervat)
31-01: ‘EU heeft zwarte lijst van iedereen die niet tegen Rusland is’

2016:
05-12: Volkspedagogen: Zo voeden de reguliere nepnieuws media u politiek-correct op (/ Door WikiLeaks aangetoonde banden Hillary Clinton met pedo netwerk worden door politiek-correcte Nederlandse desinformatie- en propagandamedia ‘nepnieuws’ genoemd)
05-11: WikiLeaks emails: Feestjes Democraten met 6 jaar oude kinderen in hottubs (/ Washington Post haalt artikel over Podesta’s fotocollectie van naakte kinderen offline)
05-11: WikiLeaks onthult bizar satanisch en pedofiel netwerk rond Hillary Clinton
03-11: ‘FBI heeft bewijs van verraad, witwassen en kindermisbruik Clinton-kliek’
18-10: FBI documenten bewijzen dat Hillary Clinton wordt beschermd door schaduwregering
15-10: Wall Street Journal erkent dat media ‘alle zonden van Hillary begraven’
24-07: WikiLeaks: Nominatie Clinton doorgestoken kaart; Democraten controleren de media

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum.

Reacties

René van Zalk op 10-07-2017 13:50

1 ding staat voor mij vast: De Russen deugen voor geen meter. 

Singleman op 10-07-2017 13:57

Ach, al die grote politiekers zijn toch verkeerd bezig met hun buitenlandse politiek, alléén het verschil dat Trump een tikje meer maatregelen neemt tege moslim infiltratie, maar die er zijn zijn er ook al te veel daar weet je, daar zegt hij niet veel over.... Hij is ook ouderwets bezig met een letterlijke muur tussen één Zuiders land, daar is toch al betere technologie voor hè? Trump is ook geen onfeilbare paus of zoiets, & Poetin zeker niet, alle politiekers blijven middeleeuws bezig & zolang ze dat doen is dat alléén maar in het voordeel van de militante moslims & hun islam.

Derk op 10-07-2017 14:13

Rene van Zalk op 10-7-2017 13.57. Deugen de  Amerikanen wel voor een meter? En de Fransen en de Engelsen. En de Hollanders dan?

mijn mening op 10-07-2017 14:34

een ding is zeker, de werelwijd ellende zullen binnekoort, binnen 10 jaar, beginnen in en rondom Israel

René van Zalk op 10-07-2017 14:47

@mijn mening op 10-07-2017 14:34

Alweer zo'n profeet die droog brood eet  :-) 

Groetnnn uut Nunspeet.

Yerik op 10-07-2017 15:46

T.T. pag. 105: De stichting De Haagse Scholen moet twee leerlingen samen 500 euro betalen, omdat ze niet op de klassenfoto konden. De school waar de islamitische kinderen op zaten, de Maria Montessorischool in Den Haag, had de schoolfotograaf laten komen op de dag van het Offerfeest.De kinderen hadden daarvoor vrij gevraagd. De schoolfotograaf was later in de week nogmaals op school om alle kinderen die er de eerste keer niet waren alsnog op de foto te zetten,maar toen werden geen klassenfoto's meer gemaakt. De ouders van de twee spanden een zaak aan, omdat ze vonden dat hun kinderen op basis van geloof waren gediscrimineerd.1.Kinderen krijgen i.t.t. tot andere kinderen vrij op normale schooldagen.2.Ondanks het vrij zijn van die kinderen dient de school de gebruikelijke bezigheden door te doen gaan; dit is immers de plicht van bestuur en leekrachten.3.Omdat de school voldoet aan deze plicht terwijl die kinderen op eigen verzoek en met toestemming afwezig waren, vinden de ouders dat zij 'gediscrimineerd'worden en krijgt de school een boete.Ofwel: de uitvoering van de normale plicht wordt starfbaar, indien niet gehandeld wordt in overeenstemming met de strikte wensen van (kinderen van)beleiders van het meest racistische, onderdrukkende, gewelddadige als ook wreldwijd oorlog en armoede veroorzakende geloof.Nederland wordt nimmer meer gezond.

Yerik op 10-07-2017 15:48

@ René van Zalk op 10-07-2017 14:47. Daar heb je helemaal gelijk aan. De zoveelste nietszeggende praatjesmaker die zichzelf o zo belangrijk vindt.

Groetnnnn IN Nunspeet  :-)

vlokje op 10-07-2017 17:31

...t'is wel duidelijk dat de bijna satanisch gemeenheid de boven toon voert, uit beide kampen

welk ontwerp xander aansnijdt, ik zie vooral verdeel en heers, overal in de wereld, het nieuws is er vol van

mientje op 11-07-2017 01:46

Yerik op 15 46  Ik denk eigenlijk dat de fotograaf bepaalt wanneer hij langskomt, zou nog een reden zijn om de school vrij te plijten, dit is toch helemaal niet met opzet gedaan, dat kan een kind begrijpen

mientje op 11-07-2017 02:05

Moslims mogen van het geloof geen foto s hebben, dus waar zeuren ze over

 

Heeft u misschien een korantekst die daarnaar verwijst ? Mod.

Tom Hendrix op 11-07-2017 06:08

@vlokje: 17.31. uur, op 10/07. Inderdaad, verdeel en heers, is het adagium van de machthebbers in deze wereld.

joga op 11-07-2017 11:52

Degene, die momenteel het best te vertouwen is is Donald Trump en dat vindt Putin ook. Degenen die helemaal niet te vertrouwen zijn zijn de EU-lijders, SOROS, de Paus en het Vaticaan en de islamitische landen. Oh ja laat ik vooral Rutte en het verdere linkse politieke gebroed in Nederland niet vergeten. Wat steken PVV en PvD daar Gunstig bij af.

Nederland laat u eens echt informeren via You tube-kanalen hoe het in de USA reilt en zeilt. U zult versteld staan wat Donald Trump allemaal al heeft gerealiseerd en in gang gezet en dat is veel meer dan Obama in 8 jaar heeft gedaan, want die is alleen maar bezig geweest met de islamisering en de vernietiging van de USA, hetgeen dus kompleet is mislukt gelukkig. U heeft geen idee hoe populair Donald Trump inmiddels is daar, waardoor bij de mid-time verkiezingen voor de senaat en het huis van afgevaardigden in 2018 de Democraten door de Republikeinen zullen worden weggevaagd. 

Singleman op 11-07-2017 15:38

Niet alléén koran teksten hoor, het oude testament ook, U mag U geen afbeeldingen maken van geschapen dingen? Geschapen dingen, ik zie nergens iemand iets scheppen, ja, water uit de zee scheppen, of het water naar de zee dragen? We zijn er altijd gekomen door de voortplanting dacht ik toch? Op natuurlijk wijze dus, waarom zouden we daar geen foto mogen van maken, of schilderen of tekenen? Maar er kwam nog iets bij, U mag dat niet aanbidden, & ervoor neerbuigen, daar ging het dus om, niet om de afbeeldingen zelf, het vereren van stenen beelden die niet kunnen horen, niet kunnen zien, niet kunnen bewegen, niet kunnen spreken, niet kunnen denken, niet kunnen bewustzijn van wat er aan het gebeugen is, dat heeft weinig zin nietwaar, maar waarom zou je geen mooi beeld mogen maken, het is kunst.... Maar ze mogen wel levende mensen dat geen moslims zijn met voorbedachte rade vermoorden, dat druist in tegen onze wetten maar het staat wel in hun zogenaamde wetten van geloofsboeken! Voor een gelovige zijn de wetten van een almachtige altijd interessanter, maar kwamen die wel van een almachtige, dat is niet echt bewezen!

who gives op 11-07-2017 18:28

Als je nu op www.nu.nl leest dan schrik je wel. Mijn omslapunt over de Russen qua opinie kwam toen bleek dat het CNN was die de boel ging opblazen, maar het pleit niets schoon dat de Russen definitief buitenspel zet. Verder heeft History Channel ook een documentaire dat Oswald in opdracht van de KGB Kennedy vermoorde...hij zou in New Mexico geheim agenten hebben ontmoet... De documentaire begint als volgt:

"I never believed in conspiracy theories, I believe that Oswald was the lone wolf, but I believe he had a network which supported him (The former KGB nu FSB)...

Dus dit is al een tegenspraak in zichzelf van de verslaggever. Hij gelooft niet in complottheorieën, maar wel in een breder netwerk, dus dat is ook een complot. Overigens is berekend dat op de lange termijn veel meer complotten wél schijnen te kloppen dan niet alleen die info komt pas zo laat naar buiten dat het voor veel mensen ongelooflijk is. Ik zelf geloof dat er complotten bestaan, alleen dat bepaalde complotten uit hun verband worden gerukt of worden overdreven. JFK is een complot, volgens history channel nu van de Russen....

ik moet de hele serie nog eens terugkijken! Als JFK indirect vermoord is door de Russen, dan moet de geschiedenis herschreven worden...

https://historychannel.nl/ declassified hunting oswald...

wie weet hier meer van>?

who gives op 11-07-2017 18:33

https://history.nl/

mientje op 11-07-2017 19:20

Ik zag laatst een aflevering van Tijs en de ramadan van de eo

Tijs ging op bezoek bij een nedrlandse vrouw die moslim was geworden

ze had nog kleine kinderen, toen haalde ze ergens een foto vandaan van haar kinderen, en ze zei ik kan hem niet ophangen want het mag niet bij ons, het zal heus in de koran te vinden zijn.Knuffels van dieren mocht eigenlijk ook niet,

ze had ze wel, 

mientje op 11-07-2017 23:21

Bij Eva Jinek hadden ze het zojuist over deze kwestie van de klaasefoto s, De school moest zelfs 10.000 euro betalen

schandalig vind ik, dit is toch mensen uitlokken om dit soort zaken te forceren? Je kunt wachten op de volgende

"Gedupeerde"  Moslims mogen geen foto s hebben omdat de engelen  dan het huis niet in kunnen, denken ze, het zelfde geld voor honden In de koran hebben ze het over afbeeldingen ook bijv, tekeningen en beelden zijn haram, dus ik zou zeggen je bent moslim of je bent het niet,zo ja hou je aan de regels

 

De claim was €  10.000, rechter wees € 250 per kind toe als schadeclaim.

Gelieve de korantekst te vermelden waar verwezen wordt naar foto's. Mod.

Singleman op 11-07-2017 23:28

Mientje, als zo op de foto gaan met de boerka kan dat toch geen kwaad, ze zien er dan toch allemaal eender uit, blind date kun je dat wel noemen dan hè? Een homo was ook eens op bezoek geweest bij een moskee, maar ze zullen niet geweten hebben dat hij een homo was denk ik.... https://www.youtube.com/watch?v=I5y-pYO3vmU

mientje op 12-07-2017 00:42

Ik heb mijn best gedaaniets te vinden over afbeeldingen van levende wezens  in de koran

dan moeten we zoeken in de hadith,  een soort bijlage bij de koran, voor niet moslims niet te doen ik spreek soms moslims, zal het vragen, bij Eva jinek spraken ze toch over 10.000 euro, maar dat horen we vast nog wel, dit heeft nog een staartje

Degene die naar de rechter was gestapt vroeg om een schadevergoeding van €10.000 maar kreeg  €250 per kind. Mod.

mientje op 12-07-2017 01:23

Ik geloof jullie, dan waren ze bij jinek niet duidelijk hier over, maar 250 euro is ook veel geld voor veel mensen

Singleman op 12-07-2017 01:28

Surah 007: سورة 007: محمد استيقظت ليلة واحدة من ومضة، وكان مسافر وقت يدعى غابرييل الذي كان قد أخذ الصور المحظورة من النوم محمد وله سبع زوجات "Mohammed werd op een nacht wakker door een flits, het was de tijdreiziger genaamd Gabriel die een verboden foto had genomen van de slapende Mohammed & zijn zeven vrouwen...."

Singleman op 12-07-2017 01:46

Tijs En De Ramadan Aflevering 1... https://www.youtube.com/watch?v=urlu8rGpoR4 Tijs En De Ramadan Aflevering 2... https://www.youtube.com/watch?v=JxCvhEZPkJo

mientje op 12-07-2017 02:08

Singleman op 23.28, ik heb het filmpje bekeken op you tube, paul de leeuw is een genie in z,n soort

Singleman op 12-07-2017 02:08

Tsjonge jonge, die hebben al elektroninische korans, die weten onze technologie ook al flink te misbruiken voor hun Mohammed obsessie! Ja ja, ze mogen geen foto's gebruiken zeggen ze, dat zullen ze wel niet uit hun duim hebben zitten zuigen, maar dan kwam het wel uit iemand anders zijn duim, die van wijlen Mohammed anno 1400 jaar geleden.... Maar het zal hen ook verboden zijn om hem als wijlen te zien, ze moeten hem aanroepen alsof hij nog leeft! Dat zijn dus moslims die ze ook als kafir zullen beschouwen denk ik.... Ja Mientje, het klop hoor wat je zei....

Singleman op 12-07-2017 02:18

PS in de UK zijn sharia huwelijken niet meer onwettig.... die hebben daar ook hun eigen sharia rechtbanken, dus in de UK is het al zo ver...

Singleman op 12-07-2017 02:23

Man man man, onze homo kwam hier ook in beeld... https://www.youtube.com/watch?v=Irv00dK5B08 Q&A - Tijs over kritiek op Ramadan-programma... https://www.youtube.com/watch?v=3ClpvbyvABQ Dat soort imams zijn de echte... de lieve imams zijn fake...

Singleman op 12-07-2017 02:40

Friezin voelt ‘haatimam’ aan de tand... hij geeft geen klaar antwoord op haar vragen, eerder ontwijkende antwoorden vind ik... https://www.youtube.com/watch?v=OJcpyA75kPo Dat is die van, "Nederlands spreken is niet onze punt...", die komt dus niet assimileren! (Culturele assimilatie (ook wel kortweg assimilatie) is het socialisatieproces van acculturatie waarbij leden van een niet-dominante groep zich mengen met de dominante groep en daar de cultuur van overnemen, terwijl de eigen cultuur wordt losgelaten en contact met de andere leden van de eigen groep niet wordt ...) Die hadden ze al lang terug moeten sturen...

Singleman op 12-07-2017 02:51

Tijs van de Brink en de ex-moslim! ... "Velen van jullie hebben denk ik wel het programma voorbij zien komen over Tijs van de Brink en de Ramadan van de EO. Ik wilde nog even iets met jullie delen, een ex-moslim in het programma waar ik zelf heel hard om gelachen heb." Zei de moslim... https://www.youtube.com/watch?v=2pleoMH-TpQ Ik ben toch eerder geneigd de ex-moslim te geloven dan de moslim, hoe hard dat de moslim er ook om zit te lachen, taqiyya!

vlisswat op 12-07-2017 05:36

@ mod,

Ik kom regelmatig op scholen vanwege mijn werk. Omdat ik met verkleedspullen wat probeer duidelijk te maken mbt mijn werk, maak ik daar ook vaak leuke fotos van voor in de klas. Bijna alle moslimkinderen, bijna allemaal zeg ik, mogen niet op de foto van hun ouders. Er zal toch ergens wel een kern van waarheid in zitten, maar ik vermoed dat het per stroming en gematigheid scheelt.

Stan op 12-07-2017 11:16

Het bovenstaande muggenzifterij is wel groot nieuws in de Nederlandse Media ,ze krijgen er geen genoeg van.

Singleman op 12-07-2017 12:26

Het idee van moslims is dat alléén Allah dingen zou mogen creeren... https://www.youtube.com/watch?v=q9SftDrawTQ Het is zoals auteursrechten, wij mogen ook niet zomaar afbeeldingen gebruiken die op het internet staan... Foto's gelijken te realistisch op de levende wezens die zijn vastgelegd... https://www.youtube.com/watch?v=UtZFsWZyRBY  Aldus hun Mohammed alweer, extreme standpunten.... Moslims zullen nooit afbeeldingen maken... https://www.youtube.com/watch?v=ObmxZN7bBdk Alleen als de afbeeldingen niet gelijken op de levende wezens is het toegestaan. Dingen waar leven in is mag niet afgebeeld worden, bergen & andere dingen wel... https://www.youtube.com/watch?v=SPUKLBGKIGQ Hangen van foto's... https://www.youtube.com/watch?v=_FbeS5C3gPM Je mag geen foto aan de muur hangen! Aldus de imam.

Singleman op 12-07-2017 13:21

Afbeeldingen zijn in ieder geval een heel gevoelig onderwerp bij moslims, tot het bijgelovige toe, waar hebben die eigenlijk geen problemen mee? Ze kunnen dus eigenlijk over niets hun eigen verstand aan het werk zetten, alles zit gewoon vast aan zogenaamde wetten & regeltjes, daar draait die hun leven om, regeltjes volgen om in het paradijs te kunnen komen na de dood. Als al de regeltjes die Mohammed verzonnen had goed worden opgevolg is het okay, anders moeten er straffen worden uitgevoerd & daar zijn nogal snel doodstraffen bij (over van alles & nog wat), hou ze dus onder de duim & angstig. https://www.youtube.com/results?search_query=Taking+Pictures+is+Forbidden+In+Islam

Een ander geluid op 12-07-2017 13:29

who gives op 11-07-2017 18:28

Als u mijn posts vaker leest, zal het u opgevallen zijn dat ik erg kritisch ben naar Rusland en ronduit negatief naar de USSR. 

Ik geloof er eerlijk gezegd niets van, dat de USSR direct of indirect betrokken was bij de aanslag op JFK.

Op internet zijn tal van theorieën te vinden over deze moord. Persoonlijk denk ik, dat de film "JFK" van Oliver Stone de waarheid het dichtst benaderd. Oswald was m.i. de bliksemafleider, de sukkel die als zondebok gebruikt werd. Als je alléén al de medische verklaring leest over de banen van de kogels in het lichaam, dan alle alarmbellen rinkelen. Verder zijn er indertijd hele rare dingen gebeurd met getuigen, die onder verdachte omstandigheden omkwamen, zelfmoord pleegden enz. en filmmateriaal van omstanders dat zoek raakte. Dat kan alléén vanuit de top van FBI & CIA aangestuurd zijn. Het is geen enkele specialist-scherpschutter ooit gelukt om met het type geweer dat Oswald gebruikt zou hebben in die korte tijd zoveel schoten af te vuren. Dat is met dit type geweer technisch onmogelijk..............

De enigen, die baat hadden bij de moord op JFK was het Militair-Industrieel Complex ("MIC") in de USA. Deep-state zouden wij tegenwoordig zeggen. Bij zijn aftreden (1961) waarschuwde president Eisenhouwer al tegen de groeiende invloed van de MIC. Zal niet voor niets zijn geweest.

Mijn persoonlijke overtuiging is, dat het hier een staatsgreep betrof.

Vlak voor zijn dood had JFK nog gewaarschuwd voor de grote invloed van geheime genootschappen in de USA. Oriënteert u zich eens in het geheime genootschap "Skull & Bones" van de Yale studenten. Onder de leden van dit genootschap komt u alle belangrijke politici, captains of industry enz. van de laatste 150 jaar tegen. Iedereen die er in de USA toe doet en iedere rijke, invloedrijke familie komt u hier tegen. Van de familie Bush kom je in dit genootschap 3 generaties tegen. De vader van Bush Sr. was ook al lid. Zal géén toeval zijn, dat zoon en kleinzoon het schoppen tot president. Het is de ultieme vorm van het "old boys netwerk". 

Daarnaast gaan er geruchten, dat JFK van plan was de USA uit Vietnam terug te trekken. Ook niet zo fijn voor het MIC als je veel wapens wilt verkopen aan het leger van de USA. enz. enz. 

De Russen hebben niets te winnen bij een aanslag op de president van de USA. Automatisch komt de vice-presdent aan de macht en vervolgens een nieuwe kandidaat van "deep-state". Deep-state steunt bij iedere presidentsverkiezing altijd beide kandidaten, dus zowel die van de Democraten als van de Republikeinen. Dus hun kandidaat wint altijd......................

Enige uitzonderingen JFK en nu Trump...................... Oppassen geblazen voor The Donald !!!

Zal verder ook geen toeval zijn dat ook broer Robert Kennedy door een aanslag om het leven gekomen is en dat zoon John Kennedy jr. met zijn vliegtuig verongelukte.

Hubo op 12-07-2017 13:33

Voorzover mij bekend zijn er meer strikte en minder strikte opvattingen over afbeeldingen van mensen binnen de Islam.Dit gaat eigenlijk al terug tot Christendom en Jodendom.Toen ik jong was,hoorde ik altijd dat in de Islam geen menselijke afbeeldingen toegestaan waren.Nu gaat het in de meeste gevallen om afbeeldingen van de profeet en de andere profeten.Ook dat is niet altijd even strikt.

In veel culturen heerst een bijgeloof dat mensen niet afgebeeld willen worden.En lang leefde in Christelijke kringen in Nederland ook de gedachte dat je geen tv in huis moest halen,maar onze kerkse buren die op zondag altijd 10 kilometer naar de kerk in Maartensdijk liepen,hadden al wel een tv in huis voordat wij die hadden.

Die schadevergoeding van 10.000 euro die gevraagd werd,zie ik zelf trouwens eerder als onderdeel van de typisch amerikaanse slachtoffer- en claimcultuuur.Naar nederlandse maatstaven is het natuurlijk (nog) buitenproportioneel,maar als je leest hoe dat in Amerika gaat,wil je het allicht ook wel eens proberen.En het gaat hier ook steeds meer die kant uit,waarbij het strafrecht ook steeds meer een primitieve persoonlijke wraakuitoefening wordt en slachtoffers het beklaagden nog eens zonodig publiekelijk extra moeten inpeperen om de show compleet te maken.

Ik vind dat we daarmee op de verkeerde weg zijn en dat er van aspecten van die amerikaanse cultuur een veel grotere dreiging uitgaat dan van de Islam.Al die strafzaken hoeven wat mij betreft niet zo breed uitgemeten te worden en slachtoffers zouden genoegen moeten nemen met professionele therapeutische hulp en een schadevergoeding vanuit een verzekering.

Ik vind het tot op zekere hoogte wel terecht dat scholen en instellingen rekening houden met feestdagen van andere religieuze stromingen.Zeker als die een aanzienlijke omvang hebben,maar misschien ook wel voor specifiek joodse feestdagen.Er kunnen bestwel wat meer vrije dagen bijkomen net als in de middeleeuwen,want met dat werken,werken,werken komen we er uiteindelijk in het huidig economisch bestel toch niet uit.Daar ben ik heilig van overtuigd.

Het gaat hier trouwens over die russische advocate zie ik nu.Ik dacht dat ik in het praatcafe zat.Ik pikte gewoon de link op op het woord Eva Jinek.Ik had nog willen twitteren over dat gezeur rond dat gesprek met die advocate.Het lijkt me volstrekt legitiem dat contacten aangegaan worden met buitenlandse privepersonen van welk land ook waarbij informatie wordt uitgewisseld van welke aard ook,zolang die niet illegaal verworven is.Als dat wel het geval zou zijn of als er vermoedens van dien aard zouden zijn,dan had Trump jr dat natuurlijk wel moeten melden,maar ik vind het echt onzin om hier een punt van te maken.En dan wordt er zelfs gesproken van hoogverraad nog voordat er meer inhoudelijk bekend is.Dat land is heel erg ziek.Dat is de hele wereld,maar vooral dat land.Daarom had ik dat 40 jaar geleden al onder toezicht van de VN willen laten stellen.Maar dat is natuurlijk ook geen organisatie die in alle opzichten gezond te noemen is en die alleen maar steeds verder wegzakt tot we met zijn allen over de rand van afgrond glijden.

René van Zalk op 12-07-2017 14:19

@Mod-@mientje 11-07-2017 23:21

 

http://www.vraagislam.nl/het-toegestaan-om-fotos-en-beelden-te-hebben-huis/

 

Dank René. Mod.

Singleman op 12-07-2017 15:24

Volgens de koran kenner David Wood staat Ramadan ook in het teken van de oorlog tegen de kafir, tijdens die periode is het ideaal om een oorlog te voeren! https://www.youtube.com/watch?v=D150bIcuKZk https://www.youtube.com/results?search_query=Ramadan+bombathon

who gives op 12-07-2017 16:58

@ Een ander geluid;

Ik houd ervan om alle opties te open te houden (dus houd altijd alle mogelijkheden open totdat er een smoking gun is (hard bewijs). De serie was in Nederland om 22:00 uur op iedere zondag te volgen vanaf 25 juni 2017, maar ik kon ze helaas niet allemaal zien. Ik ben ook benieuwd naar het bewijs in die reportage. JFK assisination is meer dan tien jaar voordat ik geboren werd, maar ook dingen voor mijn tijd interesseren me. Wie het verleden niet kent, kan de toekomst niet voorspellen. Ik heb een deel gezien dat Oswald werd afgewezen voor asiel in Rusland en daarna expres een misluste zelfmoordaktie pleegde. Later zouden er nog in New Mexico infiltranten zijn geweest, om dit te kunnen oordelen, moet ik eerst de serie zien, misschien bij programma gemist! In ieder geval beankt voor uw visie hierop!

Singleman op 12-07-2017 17:32

Volgens deze mag er niet zomaar gebruik gemaakt worden van foto's, videos & afbeeldingen, dezen zullen zwaar beoordeeld worden op de dag des oordeels, ze zullen branden in de hel, het mag alléén gebruikt worden voor noodzakelijke dingen, zoals bijvoorbeeld het opsporen van vijanden van de islam, of misdadigers te pakken, maar het moet altijd zoveel mogelijk bedekt blijven, juist zoals hun vrouwen! De entertainment foto & film makers zullen een zeer zwaar oordeel krijgen. Ze mogen zelfs geen foto's in een album hebben, geen, nergens mogen er foto's in huis zijn anders komen er geen engelen daar. Alles wat een ziel heeft mag niet zomaar voor het plezier gefilmd worden, je mag zelfs geen filmen behouden van vroeger, je mag ze niet in huis hebben, dus het ligt allamaal heel gevoelig bij moslims, de interpretaties worden soms wat breder genomen, maar toch is men bang om daar iets verkeerd mee te doen, of dat het niet volgens de regels is, want er zijn straffen op alles wat niet naar de zin van Mohammed was. https://www.youtube.com/watch?v=cwH3LP6hxms&t=30s

Marinus Ferdinand op 12-07-2017 18:29

@Singleman

U denkt Darwinistisch.... Wel eens van craetio ex nihilio gehoord?

Singleman op 12-07-2017 19:55

Beste Marinus, het is niet omdat ik het over natuurlijke manier had, dat ik daarom ooit Darwin gelezen zou hebben, die vent interesseert me niet, ik ben geen boekenlezer, ik ben al heel lang een internet manneke. Oei dat woord ken ik ook niet, heb nooit universiteiten gedaan hoor, ik ben maar een gewone man hoor die veel aan zelfstudie heeft gedaan over de onderwerpen die mij sterk interesseren. Vooral godsdiensten heb ik heel grondig bestudeerd, ik leer nog elke dag bij hoor.

Ja Mientje, jij bent ook bedankt voor je info over Ramadan, P de Leeuw was er blijkbaar ook in geinteresseerd, ik vond de videos heel interessant... ik denk wel dat de mensen terecht ongerust zijn over de aanwezigheid van moslims hier & overal eigenlijk, maar we hebben er natuurlijk meer last van als het onze directe buren worden, dat komt goed voor ze uit, want dan kunnen ze ons nog meer intimideren & ons elke dag verbaal voor de voeten lopen.

Singleman op 12-07-2017 21:49

Volgens mij had Tijs beter niet meegedaan aan die ramadan, hij had beter op YouTube de koran specialisten geraadpleegd, nu weet hij nog niets eigenlijk, je moet naar Mohammed zelf terug & die zijn geschiedenis, daar draait alles om, trouwens dat vasten van moslims is fake vasten, elke nacht gaan ze zich dan even ziek eten & drinken! Dan zeggen die moslims ook nog eens dat er geen dwang is in hun "godsdienst", dan vraag ik me af over welke islam hun het dan hebben.... Ik hou me liever aan de specialisten die de politiek correcten durven tegenspreken zoals bijvoorbeeld, David Wood, Bill Warner, R Spencer & ex-moslims, dan krijg je wel een juister beeld over moslims & hun islam. https://www.youtube.com/watch?v=Irv00dK5B08 Tijs gelooft ook dat er echte islamofobie bestaat, die moslims kennen alléén maar kafir haat, meer niet. Trouwens die ramadan gebruiken ze ook weer dubbel, voor geweld & voor bekeren van de kafir die eigenlijk toch moslim moet worden, willen of niet, de imam zei alléén maar dat het een eer was om een hoofddoekje te dragen, hij vond het niet erg dat kafir een hoofddoek zou worden opgedrongen in een toekomst als ze de baas zijn geworden.

Singleman op 13-07-2017 00:58

Lijst van de haram dingen bij moslims... https://www.youtube.com/watch?v=ZNZqSIVnLY0

Singleman op 13-07-2017 11:20

Marinus, er is ook geen genetisch verband tussen de mens & primaten....

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl