Headlines

Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Putin bekritiseert Europa: Massa immigratie en genderwaan leiden tot ‘Volkstod’

‘Stop alstublieft met aanwakkeren angstklimaat tegen Rusland’


Putin wil dat de Rusland de vrijheid behoudt om niet zoals Europa gedwongen te worden te kiezen voor Angela Merkels Volkstod door middel van massa immigratie en ‘genderwaan’.

Op de vraag van een homoseksuele professor uit Oostenrijk waarom Rusland onlangs een wet tegen homopropaganda invoerde, antwoordde Putin op zijn kenmerkende rechtstreekse wijze dat een samenleving die toegeeft aan ‘genderwaan’ –het ideologisch totaal opheffen van de verschillen tussen de beide seksen- en daarnaast de eigen bevolking door middel van massa immigratie vervangt, zoals Europa nu doet, op uitsterving afstevent. Rusland weigert daarom met deze door links en links-liberaal beleid in gang gezette zelfmoord van de eigen samenleving en cultuur mee te doen.

 

De professor zei Rusland te bewonderen vanwege de veelzijdige cultuur, maar dat hij graag zou willen dat Rusland ‘vrije liefde’  in iedere vorm omarmt, ‘zonder onderdrukking, en zonder de angst om daarvoor in elkaar geslagen of vermoord te worden.’

‘Geen onderdrukking, wet is enkel tegen propaganda’

Putins antwoord: ‘Wij hebben in Rusland helemaal geen onderdrukking van homoseksuelen, en in het geheel geen wetten die gender-minderheden zouden straffen voor hun seksuele oriëntering. Dergelijke wetten hebben wij niet! Wat dit betreft hoeft u zich daar dus geen zorgen over te maken.’

‘Wel hebben wij enige tijd geleden een wet aangenomen waarmee de propaganda van homoseksualiteit onder minderjarigen is verboden. Laat mij die wet aan u uitleggen. In uw land (Oostenrijk), en in alle Europese landen en Rusland bestaat er een groot probleem met de demografie: de geboortecijfers zijn zeer laag. Europeanen sterven uit!’

U heeft uw keuze gemaakt’: Volkstod

‘Begrijpt u dit niet?,’ vervolgde de Russische president. ‘U begrijpt toch dat uit homoseksuele huwelijken en partnerschappen geen kinderen komen? Of wilt u soms uw overleven zeker stellen door heel veel immigranten naar uw landen te halen? Maar aan zo’n enorm aantal immigranten die nodig zouden zijn voor voortplanting, kan de (Europese) samenleving zich niet aanpassen.’ Hij zei het woord dan wel niet letterlijk, maar hij bedoelde hier overduidelijk de vooral door links en links-liberaal beleid in gang gezette ‘Volkstod’ van de autochtone Europese volkeren.

‘Maar goed, u heeft daar in uw landen voor gekozen. Homohuwelijken, en het daaraan verbonden recht op het adopteren van kinderen, et cetera... Uw heeft in uw landen een besluit gemaakt, en dat is uw goed recht. Maar laat u ons dan ook in ons recht om een keuze te maken die wij voor ons land het beste achten!’

‘Wat betreft de rechten van homoseksuelen in Rusland herhaal ik dat vertegenwoordigers van seksuele minderheden in Rusland op geen enkele wijze worden gediscrimineerd of in hun rechten worden beperkt. Wij hebben überhaupt geen wetten of regels die seksuele minderheden op enige wijze benadelen. Die hebben wij niet. Noch op het werk, noch in het dagelijkse leven worden seksuele minderheden bij ons benadeeld. Dat gebeurt bij ons niet.’

‘Stop met aanwakkeren angstklimaat tegen Rusland’

‘Ik heb dit al eerder meerdere keren uitgelegd. Ik werk zelf in mijn dagelijkse beroepsleven met zulke mensen die homo zijn, en heb ze meerdere malen staatsonderscheidingen gegeven voor hun verdiensten voor de Russische staat. Maar hier vindt u het nodig om (anti-Russische) angsten aan te wakkeren, een angstklimaat te creëren. Deze zorgen zijn zeer vergezocht.’

Putin wees er vervolgens fijntjes op dat er in verschillende Amerikaanse staten nog steeds wetten bestaan waarmee homoseksuelen vanwege hun geaardheid gevangen kunnen worden gezet, en dat het Hooggerechtshof die wetten niet kan opheffen.

‘Dus waarom wil u uitgerekend Rusland hiervan beschuldigen? Waarom de angst tegen Rusland aanwakkeren? Homo’s zijn geen probleem in Rusland. Laat u alstublieft het creëren van een angstklimaat in Rusland achterwege.’

 

Xander

(1) Anonymous / YouTube

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum.

Reacties

Pagina1234
De Terugkeer op 03-07-2017 23:34

Xander...excuses voor het teveel verzenden van een verbeterde reactie van mijn kant...dit is de juiste ;-} Dank.

Het aantal vrijgezellen (bewust ook best wel vaak) zonder kinderen is de laatste decennia ook enorm toegenomen, net als ondergetekende trouwens, maar de druk van een bewust ingezette terugdringing door Europa, hebben wij, vrijgezellen, toch nooit gevoeld...of wel? Een individuele en vaak onbewuste keuze ook nog 's.

Dat een minister-president, ongehuwd en kinderloos, toch op de een of andere manier -alles weglachend of niet- dit kikkerlandje op de rails houdt, is hoe dan ook een voorbeeld van een 'niet aan ale (ideale) profielschetsen voldoenende' leider van een landje. Nee, deze premier doet (nog) niet mee aan het uitbreiden van de eigen bevolking, da's duidelijk. In The States ondenkbaar...het gezin de hoeksteen van de samenleving...tegenwoordig ook nog, met al die gestresste ouders en kinderen??? Ik weet het niet...er zijn tegenwoordig veel te veel externe spanningen, alles in de openbaarheid door social media etc....geen taboe's meer, alle muren en omheiningen weggezuiverd. Hoeveel gezinnen zijn er nog homogeen? Nou ja, ergens hoop ik wel, dat dat er nog 'genoeg' zijn...genoeg om inderdaad dat Europa sterk en welvarend te houden, zodat inmengers geen of heel weinig kans krijgen.

Een vrouw geschapen voor de man, een man geschapen voor een vrouw. Voor mij persoonlijk meer dan normaal. Maar wie ben ik, om andere, unieke medemensen 'mijn individueel gekozen voorkeuren' op te leggen? Ethisch ondenkbaar, egocentrisch en narcistisch ook, omdat een ieder zijn of haar 'verantwoording ooit' heeft af te leggen...dit laatste zou 'juist' een christelijk standpunt moeten zijn. Een andere kijk op het dagelijks west-europees christelijk denken. Individuele vrijheid van denken, zijn en handelen, is nu eenmaal het hoogste recht. Ook al valt dit soms zwaar op de maag.

AJ op 03-07-2017 23:37

@Marinus, omdat we geen democratie hebben. De overheid dient allang het volk niet meer zoals het hoort te zijn maar het volk moet de overheid slaafs gehoorzamen. Over grote zaken heeft het volk al helemaal niets te zeggen alleen over luttele zaken mogen we meebeslissen zo wordt de illussie gecreëerd dat we een democratie hebben. Hoe lang vertrouw je er nog op dat je politieke clubje je probleempjes wel even op zal lossen? De overheid voert de agenda uit van de leiders die boven hen staan en via allerlei leugens en mooi voorkomen moet dit dan weer aan het volk worden verkocht. Je kan altijd nog op een rechts clubje stemmen wanneer je boos en gefrustreerd bent want daarvoor zijn die daar geinstallleerd. Zo wordt de illussie gecreëerd dat we toch nog voor verandering kunnen zorgen. Alleen voeren die weer een ander deel van de agenda uit.

Mark S. op 03-07-2017 23:57

Putin heeft volkomen gelijk. Ik vind Putin geweldig goed en vreedzaam. Geduldig tegenover zoveel Westerse provocaties en oorlogshitserij. Bovendien is Rusland de enige grootmacht in de wereld waar het Christendom nog hoog in het vaandel staat en dat ook door Putin wordt erkend en beschermd. Lang leve Putin!

Als je ziet wat voor een immorele beerput de VS onder Obama is geworden met zijn homopropaganda, transgender idiotie en abortusindustrie (Planned Parenthood) dan vind ik dat momenteel Rusland onder leiding van Putin het Licht onder de volkeren is. Daar krijgt Jezus Christus tenminste nog de eer die Hem toekomt.

Ik ben blij en dankbaar dat olv Putin Rusland zich ook niet laat intimideren door de VS en de EU en ook in bv. Syrie met Assad een eigen koers vaart.

De VS en de EU zijn kunstenaars in het ontwrichten van vele landen door daar regeringen af te zetten en deze landen in chaos en ellende achter te laten.

Ik dank bij deze Putin op mijn blote knieen dat er in Rusland tenminste geen homopropaganda aan kinderen wordt toegestaan. Dat we dit in onze perverse Westerse landen wel doen dat is Godgeklaagd schandalig en ziek.

Lang leve Putin! Hij is geweldig! Weg met het zieke en perverse Westen dat zichzelf op zoveel manieren om zeep helpt.

Positivo op 04-07-2017 00:15

Poetin heeft zoals gewoonlijk gelijk.

 

Allen:

Per ongeluk postings verwijderd die gepubliceerd hadden moeten worden, verkeerde toets aangeslagen. Excuses, wilt u a.u.b uw postings opnieuw plaatsen. Mvg. Mod.

Singleman op 04-07-2017 01:00

Neem moslims niet tot vriend, ze doen dat ook niet.....

Singleman op 04-07-2017 01:08

Ik zei het al, Poetin moet de moslims uit Rusland buiten keren, dat moet die doen, & wij moeten alle moslims hier buiten keren....

Singleman op 04-07-2017 01:11

Beste Mod, kan gebeuren, het is je vergeven.....

Dank. Mod :)

Singleman op 04-07-2017 01:14

Wat had ik alweer over Poetin geschreven? Ja dit nog, hij kan ons niet redden, kan niet eens zijn eigen land redden van de moslims....

Marinus Ferdinand op 04-07-2017 01:46

@AJ

Dank. 

Waarom komen die leiders wel voor iedereen van de andere kant van de wereld op, en niet voor de autochtone bevolking? Ze lijken er wel een genoegen in te scheppen om de eigen bevolking in de maling te nemen.  Neem Pechthold. Hij doet er alles aan om alles wat met Christendom en God te maken heeft, uit de wet te schrappen, en tegelijkertijd knuffelt hij maar raak als het om de islam gaat. Ik heb maar 1 verklaring, en dat is die van Thierry Baudet: Oikofobie=angst voor het eigene. En dat komt m.i. voort uit een totaal gebrek aan identiteit. West-Europa zit dus in een identiteitscrisis, en roep de gekste dingen. 

En hoe zijn "we" die identiteit kwijt geraakt? Te lux geleefd? Te decadent? Ja! Als je massaal als volk dagelijks om types als Paul de Leeuw loopt te jubelen, dan ben je de weg kwijt.... DWDD is echt niet de oplossing en GTST dus ook niet! We missen KWALITEIT.

Pieter op 04-07-2017 02:08

Go Putin +1

Josef op 04-07-2017 07:42

@Mark S. op 03-07-2017 23:57

Het is waar wat u schrijft over de homo propagande het is één grote smeerlapperij.

Het coc is bang 'dat Segers in de regering komt omdat hij tegen homofilie is,

En ook over het slinkse eu. gekkeninstituut die haat zaaien over Rusland maar kom niet aan die zielige gelukzoekers.

Maitreya op 04-07-2017 08:18

Ik las trouwens in The Independent dat alle moslim parlementsleden in Duitsland gestemd hebben voor het homohuwelijk. Angela Merkel was tegen. Zij vond toch dat het huwelijk een zaak was van man en vrouw.

Tom Hendrix op 04-07-2017 08:42

@Marinus Ferdinand: 22.22. uur, op 3/7. Uw vragen zijn mij "uit het hart gegrepen". Dezelfde vragen heb ik ook.

marnix op 04-07-2017 08:43

Gisteren beloofd Angela Merkel iedere Duitser werk voor 2025.

Wie kent er onze geschiedenis? Van 'wie' is dat citaat?

Als ze genoeg wapenfabrieken zoals bouwt, gaat er veel werk zijn.

AngelB op 04-07-2017 09:24

De waarheid over homofilie en genderverwarring zou eens in de media moeten komen. Bewezen is dat 70% of meer van de mensen met een "andere geaardheid" slachtoffer zijn geweest van misbruik. Hiermee is een traumasexualiteit ontstaan, verwarring over hun sexuele identiteit. De helft van de transgenders die een operatie hebben ondergaan willen weer terug, omdat het probleem niet lichamelijk is. Er zijn genoeg sites van ervaringsdeskundigen te vinden die hiervoor waarschuwen. 40% van omgebouwde transgenders zijn suïcidaal, dat is de oplossing dus helemaal niet! Deze mensen zijn dubbel slachtoffer, eerst van hun misbruiker en nu van de maatschappij.

SEO op 04-07-2017 09:26

As iets anti-homo is, dan is het wel Islam. Tot aan moord toe. Maar deze horror religie wordt neergezet als een 'normale' religie door  Rutte, Pechthold, Buma Ascher enz. Brrrrr. 

Hubert Luns op 04-07-2017 10:17

Edward Carpenter heeft aan de wieg heeft gestaan van de Fabian Society, dat Engelse bolwerk van extreem liberale en socialistische ideeën. In 1889 publiceerde hij “Beschaving: zijn oorzaak en genezing”, waarbij hij in het eerste hoofdstuk de beschaving aanduidde als “een soort ziekte waar alle verschillende mensenrassen doorheen moeten”. Het boek werd door zijn eigen kornuiten ongemeen fel aangevallen, want Carpenter huldigde een grotere visie dan de bekrompen Marxistische idealen over loon en werk. “Beschavingen”, zei hij, “duren zelden langer dan duizend jaar voordat ze in elkaar storten, en geen enkele samenleving heeft ‘de beschaving’ succesvol gepasseerd.” En alhoewel ik het met de meeste ideeën van Carpenter absoluut oneens ben, is deze gedachte zinvol. Zijn suggestie dat de omschrijving ‘beschaving’ eerder een historische dan een ideële betekenis heeft, stemt tot nadenken en het past ook wel bij de visie van ons Christenen, bij wie de verwaten trots en opgeblazen zelfvoldaanheid door twee wereldoorlogen effectief de grond zijn ingeboord. Wie ogen heeft ziet dat onze zo bezongen Christelijke beschaving er zieltogend bij ligt. Dat wil niet zeggen dat ik het niet vreselijk vind wat nu gebeurt. Ik vind Angela Merkel een bruut onmens. Een beschaving dient verdedigd te worden en onze beschaving dient teruggebracht te worden naar zijn Christelijke wortels opdat wij met zijn allen, de nieuwe bekeerlingen vanuit de Islam incluis, Gods lof mogen zingen.

AEO op 04-07-2017 10:25

Sommigen hier schrijven zeer positief over Putin. Dat hij het niet zo goed kan vinden met homo's kan ik echter wel begrijpen, want hier zijn we te ver doorgeschoten. Ik word er kotsmisselijk van als ik twee kerels met elkaar zie zoenen en zo. Dit is onnatuurlijk, dat zal dan wel weer niet politiek correct zijn, maar zo denk ik er nu eenmaal over. Hier in het Westen zijn de volkeren pervert geworden, omdat men God bij het grof vuil heeft gezet. En als we God verlaten, dan verlaten we ook Zijn zegen en bescherming. Discrimineren van homo's verwerp ik echter wel, want het oordeel ligt bij God en niemand anders. Op mijn werk zijn er een aantal homo's die ik als bijzonder goede collega's zie, want ze doen uitstekend werk. Wat ze thuis privé doen en zijn gaat mij verder niets aan. Vanzelfsprekend ben ik tegen het "homohuwelijk", omdat het geen huwelijk is. Men kan een kameel wel met alle geweld een paard willen noemen, het blijft desondanks toch echt een kameel! Daarentegen is discriminatie van homo's fout. Maar ik zal er geen in mijn vriendenkring hebben.

Aan de ene kant doet Putin veel goed, maar aan de andere kant bevalt zijn politiek in het Midden Oosten mij helemaal niet. Hij steunt Assad, een moordenaar en een doodsvijand van Israël. In hetzelfde kamp zitten ook nog Iran en de Hezbollah, een terreurorganisatie die Israël wil vernietigen, terwijl in Iran een uitgebreid nucleair programma draait, eveneens met het doel om Israël te vernietigen.  

Al met al is het Midden Oosten een vreselijk horzelnest, een bijzonder gevaarlijke regio, waar maar weinig voor nodig is om een grote oorlog te ontketenen. Steeds meer zien we dan ook het scenario van Zacharia 12 dichterbij komen, waarin Jeruzalem een schaal der bedwelming zal zijn voor de volkeren rondom, en een steen die alle natieën moeten heffen. En wie deze steen heft zal zich er zwaar aan verwonden. Maar Jeruzalem is en blijft de hoofdstad van Israël. En zoals in Amos 9 geschreven staat, niemand zal de Joden meer uit hun land kunnen verdrijven, ook al zal Israël het nog heel moeilijk gaan krijgen. Erdohitler schreeuwt van de daken, dat hij Jeruzalem wil "bevrijden", en ik denk dan ook, dat er een moment komt, dat hij daadwerkelijk tegen Israël ten strijde zal trekken, samen met Syrië, Hezbollah, Hamas en Iran. Maar het zal zijn ondergang worden. Uiteindelijk zal Israël al zijn grondgebied dat nu nog in Arabische handen is terug krijgen.

Barbara op 04-07-2017 10:44

Niets toe te voegen aan vorige reacties. Zonder verder commentaar eens met Putin.

Benesha op 04-07-2017 11:24

Putin heeft gelijk. De moslims in Rusland zijn inheems en weten perfect hoever ze mogen gaan in hun geloof. De meerderheid, de orthodoxe christenen zouden hen niet de grote mond laten hebben als hier het geval is.

Trouwens vele Russische moslims praktiseren nauwelijks of niet.

Singleman op 04-07-2017 11:44

Diegenen die gelijk hebben volgens mij zijn diegenen die poliitiekers niet vertrouwen & moslims ook niet..... Deze vertrouwt ze ook niet.... http://www.dailymotion.com/video/x5rd9km

Yerik op 04-07-2017 11:45

@ Moderator: Per ongeluk postings verwijderd die gepubliceerd hadden moeten worden, verkeerde toets aangeslagen. Excuses, wilt u a.u.b uw postings opnieuw plaatsen. Mvg. Mod. Weet je nog dat ik het een tijd geleden had over nog één fout die je mocht maken voor je de 490 zou bereiken? Nu is het zover: bij deze op staande voet ontslagen.  :-(( grommmm

 

Mea culpa.. Mod.:)

Lee op 04-07-2017 12:16

Poetin is tenminste een echte kerel, dat kun je van de meeste reaguurders hier niet zeggen. Triest. Overduidelijk geheel of gedeeltelijk geindoctrineerd. Het vervelende is dat ze ook nog denken dat ze het gelijk aan hun kant hebben dus is discussie zinloos. Onze echte vijanden zijn de huidige regering en de eu in zijn huidige vorm.

Marinus Ferdinand op 04-07-2017 12:36

Geen democratie? En hoe zit het met de Grondwet? Geen PVV érs bij de politie.... Vertel eens meneer Marchouck, hoe dat zit, voordat u op uw nieuwe post (burgemeester Arnhem) gaat zitten. 

paulv op 04-07-2017 12:57

het gaat helemaal verkeerd met die moslims in europa 

2 weken geleden massa verkrachtingen in belgie op pop festival stond in de krant in belgie ,nuook de grootste festival in zweden gaat volgend jaar niet meer door omdat er te veel aanrandingen zijn door moslims berovingen enz 

Singleman op 04-07-2017 13:23

Professor Gobelijn had het al eens kernachtig samengevat in de volgende woorden, "Politiekers & moslims kan je kiezen als mispijn!"

Een ander geluid op 04-07-2017 13:28

Beneshz op 03-07-2017 23:10

Kijk eens aan, de Tsjetsjeense oorlogen zijn ineens ook de schuld van de USA.

Grote protesten in Moskou, omdat de bewoners van hele wijken hun huis uitgekegeld worden. Laat mij eens raden...................

Overigens; in geen enkele staat in de USA is de sharia ingevoerd. In de Russische deelrepubliek Tsjetsjenië wel. 

Singleman op 04-07-2017 13:30

Marinus Ferdinand, een mens moet toch zo oppassen met namen hè, je hebt vrouwen & mannen, maar er bestaat geen woord om ze alletwee te benoemen als personen, ik dacht dat je een man bent, maar je bent het blijkbaar niet? Maakt niet uit, je bent ook een soort mens.... je hebt daar een paar terechte opmerkingen gemaakt....

Singleman op 04-07-2017 13:37

Nogmaals Wilders aan het woord met Engelse ondertitels.... https://www.youtube.com/watch?v=38c6EYffm6c

Singleman op 04-07-2017 13:46

Ik moest ook even om de commentaren van Rutte lachen, "moslims die op een degelijke manier hun geloof belijden", dan zijn het meestal wel anderen die te lijden hebben!

Een ander geluid op 04-07-2017 13:50

Wat betreft de massa-immigratie in het westen heeft Poetin natuurlijk helemaal gelijk !

Alleen vergeet Vladimir Vladimirovich gemakshalve de "Volkstod" van het eigen Russische volk. De Russische man heeft als gemiddelde levensverwachting 64,3 jaar en de vrouw 76,1. OK; hun vruchtbare jaren liggen dan al achter hun, maar net als in het westen zetten ze niet zo erg veel nageslacht op de wereld. Volgens Yury Krupnov zal de Russische bevolking, zonder gepaste overheidsmaatregelen, van op dit moment 143,5 miljoen inwoners rond 2050 nog maar 80 miljoen zielen bedragen. En dan te bedenken, dat de moslim volken in Rusland wat productiever zijn dan de blanke Slavische Rus...... Voor de goede orde; de man werkt niet bij de CIA, maar is direkteur van het Russische Instituut voor Demografie, Migratie en Regionale Ontwikkeling. Ik zal het maar even benadrukken, omdat veel gasten hier kritische geluiden nogal snel aan de USA desinformatie wijten. Nee, beste vrienden; veel Russen zijn zo gelukkig onder Poetin, dat 10% wil emigreren en veel van de overigen zuipen zich letterlijk dood van puur ellende. 

Prettig is natuurlijk wel de dat Rus geen last heeft van massa-immigratie. 

https://nl.express.live/2015/08/27/alcoholisme-en-zelfmoorden-zullen-russische-bevolking-halveren-exp-215285/

Singleman op 04-07-2017 13:53

Mark S, heb je zelf geen hersenen dat je die van Poetin nodig zou hebben? Poetin is gewoon iemand die te veel macht naar zich toe heeft getrokken, een paranoide dictator.....

Marinus Ferdinand op 04-07-2017 14:40

@Singleman

Ik ben een echte Hollandse man met een blanke huid en blauwe ogen. Een dame, een goede kennis van me, verzocht me om er iets voor haar op te zetten. Vandaar. Maar ik blijf een man! 

Singleman op 04-07-2017 15:20

Marinus Ferdinand, okay, boodschap begrepen, vriendelijke groetjes!

Josef op 04-07-2017 16:27

@Marinus Ferdinand op 04-07-2017 12:36

Hier een mooi stukje geschreven aan Marchouch,http://www.briefjevanjan.nl/aan-ahmed-%D8%A7%D9%84%D8%AC%D8%B1%D9%8A%D8%AB-marcouch/

Een ander geluid op 04-07-2017 16:50

Mark S. op 03-07-2017 23:57

Lang leve Putin! Hij is geweldig! Weg met het zieke en perverse Westen dat zichzelf op zoveel manieren om zeep helpt.

У Вас уже есть конкретные планы по продвижению? Vertaling: Heeft u al concrete verhuisplannen?

Marinus Ferdinand op 04-07-2017 18:03

@Josef

Mooi briefje, haha....

Ik vraag me wel af wanner de Batavieren, de Germanen, de Hollanders, de Middeldietsers, de Zeeuwen, de Gelres, de Branbanders, de Limburgers, eens wat terug gaan doen...

Marinus Ferdinand op 04-07-2017 18:40
Marinus Ferdinand op 04-07-2017 19:06

Oostenrijk zet het leger in (750 soldaten) om haar grens met Italie te bewaken. Hebben wij eigenlijk nog een leger?

Singleman op 04-07-2017 19:59

Kamervoorzitter zet micro Baudet uit... https://www.youtube.com/watch?v=KQtj2AHvqAM

Singleman op 04-07-2017 20:10

Niet iedereen blij met Marcouch.... https://www.youtube.com/watch?v=xVFRm8QH6KA

Singleman op 04-07-2017 20:21

Marcouch keihard aangepakt! .... https://www.youtube.com/watch?v=YHktTb66RYs

Singleman op 04-07-2017 20:38

Nederlandse imam, "nederlands spreken is niet onze punt.." hahaha.... (zat daarjuist op het verkeerde logje...)

Singleman op 04-07-2017 20:43

Ik vraag me wel af waarom wij niet onze eigen bestuurders mogen hebben van de zogenaamde democraten, waarom moeten dat moslims zijn? Als ik het voor het zeggen had geen moslims in het bestuur van ons land, ze moeten maar naar hun moslimstaten dan gaan om daar bestuurders te worden, wij weten wel veel beter wat onze wetten zijn dan moslims, dus wij hebben geen moslims nodig in ons bestuur, zo simpel kan dat zijn toch?

Marinus Ferdinand op 04-07-2017 21:32

2Singleman

O.a. de PvdA identificeert zich met de "underdog", vandaar dat ze graag islam, en dito bestuurders promoten...

Singleman op 04-07-2017 22:20

Marinus Ferdinand, onze soldaten zitten waar ze niet moeten zitten, in die moslim zandbak ginder....

Singleman op 04-07-2017 23:01

PvdA had zelfs geen meerderheid schijnt het, hoe is die dan burgemeester kunnen worden? Aanbevolen door de EU of wat, kan iemand dat uitleggen? PVV iemand mag geen burgemeester worden volgens democraten of wat? Welke wet zegt dat de PVV een ongeldige partij is? Eigenlijk zegt de wet dat islam ongeldig is als wet zoals de sharia, daar staat niets van in onze wetten, wat hebben wij met sharia te maken, niets toch?

Singleman op 04-07-2017 23:13

"De moslims in Rusland zijn inheems en weten perfect hoever ze mogen gaan in hun geloof." Natuurlijk weten ze dat, heel ver zelfs.... @Benesha?

Singleman op 05-07-2017 00:14

Een ander geluid, je bent gelukkig echt een ander geluid dat je de laatste jaren niet veel meer te horen krijgt, vriendelijke groetjes ook!

Marinus Ferdinand op 05-07-2017 07:43

@Singleman

Ik heb begrepen dat als een systeem strijdig is met ons systeem van staatsinrichting, dat systeem dan wettelijk onacceptabel is, en we er inderdaad dus niks mee te maken hebben.

Ik heb ook begrepen dat er in de koran staat, dat volgers de wereldse wetten moeten accepteren van het land waarin ze wonen. Ik merk er weinig van. Er zullen wel verschil;lende stromingen zijn binnen de islam, die er verschillend over denken. 

Hoe is ie dan burgemeester kunnen worden? PvdA-lobby....

Pagina1234
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl