Headlines

Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

‘Pentagon bronnen: Trump beveelt binnen jaar militaire aanval op Noord Korea’

Indrukwekkend machtsvertoon China met enorme militaire parade – Trump en zijn ambassadeur: ‘We zijn klaar met praten’

 
Amerikaanse B-1 bommenwerpers vlogen opnieuw over het Koreaanse schiereiland, bedoeld om dictator Kim Jong-un schrik aan te jagen. (5)

Volgens hooggeplaatste militaire bronnen in Washington heeft het Pentagon op bevel van president Trump plannen gemaakt om Noord Korea binnen één jaar aan te vallen. Het zou de bedoeling zijn om tenminste één diep in de Noord Koreaanse bergen verborgen nucleaire installatie compleet te vernietigen. Enkele uren voordat dit nieuws bekend werd vlogen twee supersonische B-1 bommenwerpers over het Koreaanse schiereiland, bedoeld om dictator Kim Jong-un schrik aan te jagen. Die heeft zich tot nu toe nooit onder de indruk getoond, en blijft herhalen dat hij de Verenigde Staten met kernwapens zal vernietigen als er een aanval op zijn land wordt uitgevoerd.

 

De zoveelste Noord Koreaanse ballistische rakettest van afgelopen vrijdag zou volgens sommige experts hebben aangetoond dat de Stalinistische dictatuur inmiddels in staat is om de Verenigde Staten, inclusief steden zoals Chicago en Los Angeles, te raken. Amerika reageerde daar vandaag op met een succesvol verlopen test met een THAAD afweerraket, die een ballistische raket boven de Stille Oceaan vernietigde.

‘Klaar voor actie tegen meest urgente bedreiging’

‘Noord Korea blijft de meest urgente bedreiging voor de regionale stabiliteit,’ zei generaal Terrence O’Shaughnessy, commandant van de strijdkrachten in de Stille Oceaan. ‘Diplomatie blijft voorop staan, maar we hebben desondanks een verantwoordelijkheid voor onze bondgenoten en ons land om te laten zien dat wij hen standvastig blijven steunen, terwijl we ons op het ergste voorbereiden.’

‘Als er een beroep op ons wordt gedaan, zijn wij klaar om met snelle, dodelijke en overweldigende kracht op iedere gewenste plek en tijd te reageren,’ voegde hij er dreigend aan toe. (1)

Groot machtsvertoon China

China is mordicus tegen eenzijdig Amerikaans ingrijpen, en lanceerde een indrukwekkende militaire parade waar tienduizenden militairen en tal van gevechtshelikopters, de nieuwste stealth gevechtsvliegtuigen en enorme aantallen tanks aan meededen. Ook stelde het Volks Bevrijdingsleger grote aantallen kernraketten op. (2)

Trump en zijn VN-ambassadeur: ‘We zijn klaar met praten’

Dat machtsvertoon kwam enkele uren nadat Donald Trump getwitterd had dat hij ‘zeer teleurgesteld’ is in China, dat volgens hem al lang iets aan Noord Korea had kunnen doen, maar tot nu toe ‘enkel heeft gepraat... Wij laten dit niet langer zo doorgaan’. Ook dat lijkt erop te wijzen dat het geduld van Trump op is. (4)

Trumps VN-ambassadeur Nikki Haley voegde daar op Twitter aan toe dat ‘we klaar zijn met praten over Noord Korea. China is zich bewust dat het moet handelen. Japan en Zuid Korea moeten druk uitoefenen, want het is niet alleen een Amerikaans probleem. Er is een internationale oplossing voor nodig.’ (3)

Militaire manoeuvres in Noordwest China lijken erop te wijzen dat het land zich serieus voorbereidt op een grote vluchtelingenstroom uit Noord Korea, die vrijwel zeker op gang zal komen als het land door de VS wordt gebombardeerd.

 

Xander

(1) The Sun via Infowars
(2) The Sun via Infowars
(3) Zero Hedge
(4) Zero Hedge
(5) Afbeelding: United States Air Force photo by Staff Sgt. Bennie J. Davis III / WikiMedia Commons / Public Domain USA

Zie ook o.a.:

05-07: ‘VS, Rusland en China maken neutronenbommen klaar voor aanval op Noord Korea’
19-06: VS legt enorme voorraden aan voor aanstaande grote wereldcrisis
14-04: ‘VS bereidt preventieve aanval op Noord Korea voor en stuurt 50.000 man naar Syrië’
12-04: Noord Korea dreigt kernbom op Amerikaanse vlooteenheid te gooien
11-04: Mensheid stevent gestaag op nieuwe wereldoorlog af (/ China posteert 150.000 man aan grens met Noord Korea, dat opnieuw met kernoorlog dreigt na komst Amerikaanse marine)
13-03: US Navy Seals oefenen op uitschakelen Kim Jong-un in Noord Korea (/ F-35 stealth jagers gaan aanval op Noord Korea simuleren)
24-02: China dreigt met oorlog bij komst Amerikaanse vliegdekschip (/ Flashback: Ex-CIA remote viewers voorspelden Noord Koreaanse kernexplosie gevolgd door wereldoorlog)

2012:
14-02: Remote viewers: Alles verwoestende killshot zonnevlam nabij (/ Derde Wereldoorlog en einde beschaving begint met explosie Noord Koreaanse kernbom)

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum.

Reacties

Pagina12
Singleman op 30-07-2017 20:44

Dat is globalistisch denken & agressie.... kernoorlogen kunnen door niemand gewonnen worden.... dat brengt moslims ook wel op ideeen hè? Dat is gewoon globalistische energieverspilling & tijdverlies... Trump bemoei je met je eigen land, zorg dat daar alles goed draait! Dit is puur macho gedrag! Wat moet hij zich aantrekken van N K, niets toch, zijn zaken niet...

De Terugkeer op 30-07-2017 20:45

En zo is er altijd wat te doen in de wereld......behalve een normaal en liefdevol, verantwoordelijk leven, zo blijkt. Da's dus het grote nadeel, als je 'te'veel op de hoogte bent van wereldproblematiek. Oorlog en vrede. Vrede wil dus niets anders zeggen dan 'geen oorlogssituatie'...het hoort bij de mens. Niet dat ik het er mee eens ben.

Staat tegenover: op de hoogte zijn, wil niet altijd zeggen, dat je de spanning op jezelf moet afvuren...hoop en gezonde gedachten, daar kom je meestal, in welke toestand dan ook, het verst mee.

De Terugkeer.

René van Zalk op 30-07-2017 20:59

Nog ff en Kimmetje doet het in z'n kaki broekie :-)  

Wardje op 30-07-2017 21:20

Amerikanen zijn volgens onze beperkte kennis en aanvoelen een ingoed volk, vindingrijk, open voor vernieuwing en edelmoedig. Ze voelen zich echter een beetje “speciaal” en geroepen om anderen “te helpen”, waardoor ze een beetje bijziend worden . Dat brengt mee dat ze te gemakkelijk en te vlug in andere landen tussenbeide willen komen.    Ondertussen zijn de VS uitgegroeid tot zowat de grootste supermacht ter wereld. En  hiermee beginnen de gevaren. De leiders hebben zich ver boven het volk gesteld. Machtige individuen en groepen hebben geen internationaal recht nodig om hun Amerikaans imperialisme overeind houden. Met hun uit de kluiten gewassen militaire overmacht  denken ze ongeveer overal hun wil te kunnen opleggen. Om oorlog te kunnen voeren heb je vijanden nodig: Rusland, China, Iran, Noord-Korea en voor de schijn het terrorisme, dat in werkelijkheid hun vaste bondgenoot is.Het Amerikaans congres heeft bijna eensgezind (419 tegen 3) nieuwe sancties voorgesteld tegen Rusland, Iran en Noord Korea. Zelfs een eventueel veto van D. Trump kan  hiermee afgevoerd worden. Het is een collectieve  waanzin , een soort economisch terrorisme,dat iedere objectieve grond mist enwaardoor de elite haar groot gelijk tracht te handhaven.   

Wardje op 30-07-2017 21:29

Aan de minister van Buitenlandse Zaken van Belgie; is die een dienaar van het volk of een terroristenleider? Gaat het om "vrijheid"of gaat het om de olie, het goud, de banken, de wapenvoorraden?  Een noodkreet met eerbiedige groeten.    ---  http://gerritherders.blogspot.nl/2016/04/pater-daniel-maes-vertelt-de-belgische.htmlMInister Koenders evengoed "puppet of the Americans", "klein jochie dat daar staat als de keizer zonder kleren" en .. "terroristenleider".    ---   

Tabris op 30-07-2017 21:35

Dankzij Clinton hebben we een land met kernwapens met een psychopatische gek aan het hoofd. En binnenkort heeft dankzij Obama een Perziesche religieuze fanaat ook kernwapens. En deze maloot zal ook niet schromen om ze te gebruiken.

De Democraten zijn daar de oorzaak van, wie had dat nou gedacht van deze hypocriete "vredesduiven"? 

Marinus Ferdinand op 30-07-2017 23:03

@Singleman

US speelt nog altijd een zeer belangrijke rol op het wereldtoneel, al is het minder dan geweest. In die zin gaat deze kwestie de US gewoon Wel aan. Het is niet anders.

mientjei op 30-07-2017 23:23

@Singleman, het is niet Trump zijn schuld dat NK zo autistisch met wapens loopt te kletteren

Een ander geluid op 30-07-2017 23:37

Wardje op 30-07-2017 21:20

Nou doet Noord-Korea sinds 1950 wel heel erg zijn best om "politieagent" USA in zijn rol te bevestigen:

 • 1950 Noord-Korea valt Zuid-Korea binnen en start de Koreaanse oorlog (2,8 miljoen doden)
 • 29-11-1987 bomaanslag van Noord-Korea op een vliegtuig van (Zuid) Korean Air vlucht 858 (115 doden). Doel was om de Olympische Spelen in Seoul letterlijk te torpederen.
 • 26-03-2010 Noord-Korea torpedeert Zuid-Koreaanse marine vaartuig de Cheonan (Korvet). Dat schip voer in Zuid-Koreaanse wateren. 46 doden.
 • 23-11-2010 Noord-Korea vuurt met artillerie op Zuid-Korea met een aantal doden tot gevolg.
 • Daarnaast arresteert Noord-Korea om de haverklap Amerikaanse staatsburgers om flutredenen. Met als dieptepunt de arrestatie van Otto Warmbier in 2016, die van een gezonde, krachtige jongeman (21 jaar) vrij snel in een comateus kasplantje werd veranderd.
 • Ik zal u niet vervelen met de stalinistische strafkampen en de duizenden doden door de vele hongersnoden.
 • Dat Kim zijn halve familie uitmoord gaat de USA ook niets aan. Familieruzie, niet mee bemoeien........

Daarnaast heeft NK de volgende landen bedreigt, onder andere met kernwapens: Zuid-Korea, USA, Japan, Maleisië en Australië.

Mocht deze waslijst voor u nog niet genoeg zijn, dan kunt u de volgende vergelijking maken:

Assad / Syrië mogen van u goede vriend Rusland om militaire steun vragen. Nou, dat verzoek hebben Zuid-Korea en Japan ook gedaan aan goede vriend USA.

Iran roept al sinds 1980 dat ze Israël van de aardbodem willen vegen. USA idem. USA is sinds 1980 de grote satan en Israël kleine satan. Iran heeft een aantal terreurgroepen, zoals: Hezbollah, Hamas en de Houthi's in Jemen tot de tanden bewapent. Hezbollah schijnt inmiddels 50.000 raketten te hebben. Met dank aan Iran. Misschien vergis ik me, maar ik dacht dat u Israël een warm hart toedraagt ?????

Iran vindt ik om genoemde redenen ook niet zo'n sterk voorbeeld van u.

Verder vergeten we maar even dat Poetin het liefst de USSR zou willen herstellen. Wel met een andere vlag en ideologie, dus dat stelt enigszins gerust...........

Ja en dan China; de onschuld zelve natuurlijk. Laten we verder niet lullig doen om de culture genocide en de vele doden onder de Tibetanen en Oeigoeren. Zuid-Chinese Zee claimen moet kunnen en die lastpakken in Taiwan moeten eindelijk eens vreedzaam capituleren. 

Singleman op 30-07-2017 23:42

Marinus, dan ben jij eigenlijk ook een globalist hè? Globalistisch denken is dom & tegen respect voor de vrijheid & onafhankelijkheid van de landen.... Ik denk geen seconde aan N K, die zijn de aandacht niet waard, daaraan denken trekt onnodige problemen aan, je moet een land alléén maar verdedigen tegen ongewenste binnendringers & aanvallers, zelf aanvallen is uit den boze!

Een ander geluid op 30-07-2017 23:42

Marinus Ferdinand op 30-07-2017 23:03

US speelt nog altijd een zeer belangrijke rol op het wereldtoneel, al is het minder dan geweest. In die zin gaat deze kwestie de US gewoon Wel aan. Het is niet anders.

Als een gewetenloze psychopaat en bewezen massamoordenaar in alle openheid je land dreigt met een kernaanval, dan moet je daarop anticiperen. Alléén wat linkse Nederlanders halen dan hun schouders op en denken dan "het zal wel". 

elegast op 31-07-2017 00:08

De VS kan haar eigen arme bevolking nauwelijks voeden maar wil wel overal ter wereld politieagentje spelen. Waarom? Omdat er een paar psychopaten heel erg rijk wordenvan het militair industrieel complex. Laten ze hun belabberde infrastructuur maar weer eens opbouwen. Onee, is ook al geen geld voor. Oorlog dat ze kunnen ze. Wellicht kunnen Rusland in puin schieten, en Iran en Noord-Korea erbij. Hoeveel gaat het de gemiddelde amerikaan kosten.

Nee De VS zijn smerig, niet de gemiddelde amerikaan maar wel degene die ze kiezen, althans als we aannemen dat de verkiezingen daar eerlijk zijn. Geloof er geen barst van

Singleman op 31-07-2017 00:17

Ik ben daar principieel tegen omdat ik een echte anti-globalist ben, niet omdat ik N K goed vindt, die interesseren me gewoon niet.... Maar ja, ik had eigenlijk al geschreven dat zijn buitenlandse politiek niet veel anders is dan die van Obama....

Singleman op 31-07-2017 00:26

Mientjei, hoe lang is N K al aan het zeveren & bluffen, hoeveel jaren al, is er al iets gebeurd sindsdien? Hun raketten kunnen niet ééns Amerika bereiken.... & daarbij, Amerika heeft toch een rekettenschild? Dan hebben ze nog tijd genoeg om erop te reageren.

Oma op 31-07-2017 00:35

@een ander geluid: "Als een gewetenloze psychopaat en bewezen massamoordenaar in alle openheid je land dreigt met een kernaanval, dan moet je daarop anticiperen. Alléén wat linkse Nederlanders halen dan hun schouders op en denken dan "het zal wel". 

Bluffen en gerol met de spierballen, meer is dat niet...of denk je echt dat er ene gek zal op de knop duwen om zo zichzelf om zeep te brengen? Dat ze die  kop van NK toch eens belachelijk maken door als een volwassen mens te reageren op zijn gebluf...elegast heeft overschot van gelijk. Dat geldt trouwens voor al die machtszieke sukkelaars: veeg voor je eigen deur, dan is de hele straat proper - als al die losers eens eerst voor hun eigen bevolking zorgen, in eigen land ipv zich overal te gaan bemoeien en oorlogje te spelen (en zelfs uitlokken) voor de poen want uiteindelijk is dat de énige reden: geld - waar dan hun bevolking de hoge prijs voor betaalt met hun bloed en hun leven.

Singleman op 31-07-2017 00:44

Oma, zo wil ik het horen...

Een ander geluid op 31-07-2017 01:01

Oma op 31-07-2017 00:35

Ik kan me vaak vinden in uw reacties, maar..............

Bluffen en gerol met de spierballen, meer is dat niet...of denk je echt dat er ene gek zal op de knop duwen om zo zichzelf om zeep te brengen?

Ik vraag me oprecht af of je die gok moet nemen ???? Bij iedere andere kernmacht zou ik u volmondig gelijk geven. Daarnaast lijkt me Kim niet te beroerd om zo'n kernwapen te verpatsen aan een van de vijanden van de USA. IS met een kernbom, je moet er niet aan denken. En die brave Kim wast dan zijn handen in onschuld...............

USA moeten inderdaad hoognodig de interne problemen aanpakken. Infrastructuur, sociale voorzieningen enz. Geldt overigens ook voor Rusland. Ook daar ligt een meer dan grote uitdaging op dat vlak !!!

Marinus Ferdinand op 31-07-2017 01:16

@Singleman

Ik ben geen globalist, hoewel ik niet te zwart-wit wil denken in dit soort zaken. Dat grote landen zoals US, en in de toekomst naar ik verwacht China, een grote rol spelen op het wereldtoneel als het om veiligheid gaat, staat daar m.i. los van. Dat is gewoon een ander onderwerp.

Vorbeel:d. Als ze in voormailig Joegoslavie en ook in Kosovo, elkaar de hersens inslaan, dan is het gerechtvaardigd en m.i. een morele plicht, om van buitenaf in te grijpen.

mientjei op 31-07-2017 01:17

Hallo Singleman, ik begrijp jou wel, ik heb dat zelf ook wel gedacht, moet amerika zich overal mee bemoeien?

dichter bij huis: je weet en hoort dat een kind of vrouw naast je wordt mishandeld, hou je je mond of doe je iets?

een reden dat we hier schrijven, we willen iets doen. 

Wardje op 31-07-2017 02:51

@EAG. Zo leren we weer eens wat met een indrukwekkende lijstje harde feiten. Dat is niet altijd het geval op de site. Mijn focus lag niet op Noord-Korea en zijn wandaden, waarvan ik er nu een paar meer heb leren kennen, maar op politieagent  VS.  Als ik de voorbeelden zie uit de geschiedenis zie in het Midden Oosten van de VS-regering-in-die-laatste-kwaliteit, maar meer nog als zelf aangesteld zaakwaarnemer van vermeend eigen belangen, om nog te zwijgen van acties als zelf-angesteld-helper en uitvoerder van schimmige plannen van oncontroleerbare en meerendeels geheime groeperingen op de achtergrond*, dan slaat me de schrik om het hart; helemaal als men dreigt met nucleaire wapens. Over geheime plannen hebben vaker hoge officieren in het openbaar een boekje opengedaan.**Poetin verklaart dat legale luchtacties van zijn land werden begeleid met intimidaties door vlieguigen van de VS met deze wapens aan boord. 

*Voorbeelden hiervan genoeg in de artikelen en reacties op deze site.

**  Hij heeft met zijn intimerende luchtschip-acties  niets te maken in het luchtruim boven Nederland, zeker.

steady op 31-07-2017 07:54

een ander geluid

ik kan je wel zeggen dat de fameuze oeigoeren ( moslims)sinds jaar en dag

als het hen past anders denkenden gewoon op straat neersteken,

en mijn vrouw kan het weten (meegemaakt)

juist zoals in israel-de palestijnen eisen alles op wat de israeliers opgeboud hebben

wel de oeigoeren doen net hetzelfde

de chinezen hebben daar alles opgebauwd uit het slijk, want er was niets anders

even ter herinnering

shalom

Gabriel op 31-07-2017 09:06

Citaat:

Volgens hooggeplaatste militaire bronnen in Washington heeft het Pentagon op bevel van president Trump plannen gemaakt om Noord Korea binnen één jaar aan te vallen.

Laat ik nu voor 100% zeker zijn dat dit niet zal gebeuren!

ohje op 31-07-2017 09:34

Niet voor het een of ander maar kenelijk weten mensen niet echt wat democratie is.

Het roepen we zijn en het werkelijk zijn van een democratie zijn twee verschillende dingen.

Landen met een staatshoofd zoals merkel ,rutte,macron,trump enzofort dus eigenlijk alle landen zijn bij voorbaat uitgesloten van reeele democratie.

Qromwel op 31-07-2017 09:36

Een ander geluid op 30-07-2017 23:37: De Houthis zijn een Sjiitische minderheid in Jemen. Google dit:Houthi-opstand in Jemen. Ook hier een hoop nietes-welles gedoe.

Qromwel op 31-07-2017 10:17

Singleman op 30-07-2017 23:42: Er is niks mis mee de bandiet Oen zijn gevaarlijke speeltjes te ontnemen. Deed Israel ook toen het Hoesseins Osirak reactor bombardeerde tijdens de Irak-Iran oorlog. Israel trad op mede in het belang van Iran! Helaas bloeide er daarna niks moois op. Ondankbare jongens, die Iraniërs.

Wolf op 31-07-2017 10:52

Als China niks wil doen moet de US het maar ingrijpen. Zachte heelmeesters maken stinkende wonden. 

Qromwel op 31-07-2017 11:30

Bestaat er een ondergrondse verzetsbeweging in NK?

paulv op 31-07-2017 11:52

singleman dat dachten we van hitler ook ,we hebben het resultaat gezien blij dat amerika er was ,want anders was je nu niet eens hier op de site

Lodewijk op 31-07-2017 12:26

"Psychopathen Regeren De Wereld"

Voor wie Engels begrijpt. De vrouw die in onderstaande video zegt dat het uithongeren tot de dood van een half miljoen kinderen in Irak -door economische sancties al voordat de oorlog op dat land begon- het "waard" was voor de Amerikaanse belangen, is Madelaine Albright: "Tijdens de regering van president Bill Clinton in de periode 1997-2001 was ze de 64e minister van Buitenlandse Zaken." En die man daarna -Duane Claridge- was hoofd van de CIA voor Zuid-Amerika gedurende 30 jaar.

"Psychopaths Rule The World" https://www.youtube.com/watch?v=mG66QFnufIQ

"The Elite are Psychopaths" https://www.youtube.com/watch?v=9eZxrTm7TUo

Nederlands gesperoken:

 

De macht van de psychopatische bankiers die schatten met oorlogen verdienen en die daarom organiseren:

"Ronald Bernard over Bankiers" https://www.youtube.com/watch?v=XMNL_xJV7e8 

T.D. op 31-07-2017 12:29

Geruchten van oorlogen, pestilentiën, volk tegen volk, hongersnoden, aardbevingen,enz.En dit zijn nog maar de weeën. Zie Matth.24:6,7.. M.a.w. het wordt nog veel erger. Lees het hele hoofdstuk maar. Interessant om te weten: Lees de eerste drie versen van Hosea hoofdstuk 4 maar. Hoe zondiger de mens, hoe agressiever het weer met al de gevolgen van dien.

Pieter A Meijer op 31-07-2017 12:36

 

Even de diverse artikeleb/bijdragen/reacties gelezen hebbende; valt het mij op dat de vergelijking met een naderende en door Albert Pike geplande 3de Wo; in woord/menings verschil; wel degelijk correct is.

Shavuah Tov. Goede dag.

Lodewijk op 31-07-2017 12:39

Noord Korea heeft gezien wat er met Irak en Libië is gebeurd. Hadden  die landen kernwapens gehad was daar nu nog welvaart en vrede -zij het onder harde hand. Maar dat schijnt in sommige landen niet zonder een leiders die geen bloedige sectarische burgeroorlogen willen helaas nog niet anders te kunnen.

NK weet dat Amerika alleen landen die kernwapens hebben niet militair aan zal vallen. De rest van de wereld is niet veilig voor de VS. Ze voeren overal oorlogen uit uit eigenbelang, momenteel in Irak, Afghanistan, Pakistan, Somalië and Jemen.

In Syrië gaan Christenen en Moslims soms voor speciale gelegenheden -b.v. bidden voor vrede in hun land- zelfs samen naar de kerk!

Tom Hendrix op 31-07-2017 12:51

@Oma: 00.35. uur. Daar heeft U terecht een punt. De USA heeft steeds de pretentie gehad; om overal de "politieagent", te spelen, met alle gevolgen van dien. En heeft het echt iets opgelost?  Ik ben bevreesd van niet.

johny op 31-07-2017 12:56

Wanneer een gek dreigt om steden in de VS met kernwapens te bestoken is er maar één middel om dat te beletten . Laat Trump dat karwie maar oplossen. Hij beschermt tenminste zijn eigen volk. Men zou dat hier ook beter doen.

Singleman op 31-07-2017 13:02

"Trump en Abe hadden het niet over een militaire actie tegen Noord-Korea en stelden niet waar voor hen de 'red line' ligt, aldus woordvoerder Koichi Hagiuda." http://www.hln.be/hln/nl/39586/Oorlogstaal-tussen-VS-en-Noord-Korea/article/detail/3220890/2017/07/31/VS-en-Japan-zullen-alle-nodige-maatregelen-nemen-tegen-Noord-Korea.dhtml https://www.youtube.com/results?search_query=Kim+Jong-un

Singleman op 31-07-2017 13:19

"De Verenigde Staten hebben een succesvolle test uitgevoerd met hun THAAD-raketafweersysteem, zo heeft het Pentagon zondag bevestigd." N K maakt geen kans, als die het doet is het hun eigen ondergang, slaap maar op de twee oortjes! http://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20170730_02993897

elegast op 31-07-2017 13:27

En toch weet ik het zo net niet of de yanken echt wat durven. Conventioneel pakt Noord-Korea ze keihard terug. Nucleair is geen optie wegens de fall out die ook Zuid-Korea, China en Rusland zal raken. Misschien is Noord-Korea toch een brug te ver en dat weet Kim. 

Singleman op 31-07-2017 13:28

Paulv, bij mijn weten hadden ze zelf éérst Hitler gesteund, maar Hitler had toch verloren?

Singleman op 31-07-2017 13:55

Qromwel, ik zei principieel ben ik er tegen, ik heb in Amerika toch niets te zeggen, ze doen maar wat ze niet laten kunnen. Als ze denken dat ze met een pricieze operatie die basis kunnen vernietigen? Maar ze hebben geen militaire plannen.

who gives op 31-07-2017 14:52

Binnen een jaar? Kijk eens op http://www.foxnews.com/ Waarschijnlijker is eerder, maar ik ben geen official.

Trump staat niet alleen. President Abe van Japan (het land dat zelf in WO  2 twee atoombommen van de VS kreeg te verwerken Hiroshima/Nagasaki omdat het nazi Duitsland toen steunde) helpt Trump. Dus Trump en Abe staan samen in dit geval. Waarom ? Heel simpel omdat Abe weet dat ook hij doelwit kan zijn van Noord Korea.

 

Trump heeft in Syrië al laten zien niet alleen maar te dreigen. Hij doet ook wat hij zegt. Van analisten heb ik wel eens gehoord dat de oplossing m.b.t. Syrië véél eerder al had moeten komen en eigenlijk Noord Korea nú al te sterk is! Het kan dus wel degelijk al te laat zijn> in dit geval is dit de meest risicovolle operatie ooit.

Prettige vakantie verders!

Oma op 31-07-2017 15:33

@een ander geluid: hoezo die gok nemen? Hebben wij, gewoon volk, daar dan iets aan te zeggen? Dacht het niet! Als er nu eens iemand van die machthebbers het verstand zou hebben om oplossingen te gebruiken zonder geweld of dreigen met oorlog waardoor enkel de bevolking telkens weer de dupe is maar zolang oorlog voor enkelen forse verrijking betekent, kunnen we dat wel vergeten tenzij....de bevolking hen weerhoudt om betrokken te worden in zinloze, geldverspillende oorlogen...het moet vanuit de bevolking komen: weigeren mee te doen aan oorlog want dat zijn enkel strategische spelletjes van politieke idioten waarbij het volk enkel pionnen zijn en slachtoffers bijkomende 'schade' betekent..een schaakspel, zeg maar...

@mientje: als je weet dat een kind of vrouw mishandeld wordt: klacht neerleggen, je kan je beroepen op art. 59 (meen ik, belgisch recht wel) dat politie jouw identiteit niet mag vrijgeven, dat om vergelding te voorkomen...je kan ook (in sommige gevallen anoniem) terecht bij andere instanties zoals voor partnergeweld, voor kindermishandeling, voor interfamiliaal geweld, vertrouwensartsen etc.....meer dan genoeg mogelijkheden om niet werkeloos te moeten toezien. Google eens? Succes!

Godajo26 op 31-07-2017 17:56

Ja nou  , De aanval is de beste verdediging toch?  Als VS inderdaad echt NK wil aanvallen en ik neem aan dat NK dat ook wel weet en er niets meer aan te doen is , verwacht ik toch echt dat NK daar niet op gaat zitten wachten , Amerika kan zich niet meer terugtrekken als politieagentje , omdat anders Rusland en China en een aantal andere landen zeker hun macht nog verder zullen willen vergroten , Ja het komt natuurlijk Rusland en China goed uit dat NK zo bezig is , het zijn toch buurlanden van NK, en waar zijn die U-boten van NK een stuk of 50 toch?Groetjes van André

Henkie op 31-07-2017 18:47

Nu zijn The Sun en Fox News geen serieus nieuwsmedium willen noemen. Trump weet heus wel dat niemand hem in de wereld zal steunen als hij Noord Korea aanvalt. Hij moet zich gewoon koest houden. Geen paniek dus. 

Een ander geluid op 31-07-2017 19:11

Qromwel op 31-07-2017 11:30

Bestaat er een ondergrondse verzetsbeweging in NK?

Nee.

In Noord-Korea bestaan strakke regels hoe je je hoort te gedragen; buigen voor standbeelden van de leiders, tonen van enthousiasme voor het beleid. Kritiek wordt niet geduld. Zelfs als een Noord-Koreaan non-verbaal een verkeerde houding "uitstraalt" betekent dat strafkamp of erger........ Onderstaand een voorbeeldje (met linkje). NK Minister van Defensie is geëxecuteerd met een luchtafweerkanon..........omdat hij wegdoezelde in het bijzijn van Kim Jung-Un.............. Als de TV ergens aanstaat en je doet niet enthousiast genoeg bij beelden van de raketproeven, dan loopt het al verkeerd met je af.

http://www.ad.nl/buitenland/noord-korea-executeert-minister-om-dutje-in-bijzijn-kim-jong-un~a4724a42/

Een ander geluid op 31-07-2017 19:35

Wardje op 31-07-2017 02:51

Poetin verklaart dat legale luchtacties van zijn land werden begeleid met intimidaties door vlieguigen van de VS met deze wapens aan boord. 

Ieder land heeft het recht om te vliegen in internationaal luchtruim en te varen in internationale wateren. Als Navo-vliegtuigen en schepen, daarbij te dicht bij de grens van Rusland komen worden ze onderschept en "begeleid". Andersom uiteraard ook. De enige die daarbij iedere keer theater maakt is drama queen Poetin.

In 2016 heeft de Navo ruim 600 keer Russische vliegtuigen onderschept of "in de gaten gehouden", omdat ze zich niet hielden aan internationale luchtvaartregels of het Navo luchtruim schonden. Er zijn dagelijks bijna 3000 vluchten in het Europese luchtruim en al een paar keer botsten Russische gevechtsvliegtuigen bijna met passagierstoestellen. 

http://nieuws.tpo.nl/2016/11/15/alleen-al-2016-maarliefst-600-russische-vliegtuigen-onderschept-navo-luchtruim/

Omgekeerd zal het uiteraard ook gebeuren. De grootmachten testen voortdurend elkaars alertheid en procedures. Soms doen ze het om te jennen en soms is het gewoon spierballen tonen. 

Het gebeurt dus over-en-weer. Poetin moet eens ophouden altijd de vermoorde onschuld te spelen. Jammer, dat sommigen hem zo vaak geloven.

Onderstaand wat voorbeelden.

Russische gevechtspiloten stunten a la "Top-gun".

https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/buitenland/spanning-op-baltische-zee-russische-piloot-rolt-om-vliegtuig-vs

http://www.hpdetijd.nl/nieuws/vs-en-rusland-ruzien-over-incident-zwarte-zee/

Een ander geluid op 31-07-2017 19:52

@ steady op 31-07-2017 07:54

ik kan je wel zeggen dat de fameuze oeigoeren ( moslims) sinds jaar en dag als het hen past anders denkenden gewoon op straat neersteken

Klopt en dat praat ik ook niet goed.

Reden is, dat China Sinkiang (Xinjiang) overspoelt met Han-Chinezen. In 1953 had deze autonome provincie een bevolking van 5,1 miljoen, waarvan 75% Oeigoeren en in 2015 23,6 miljoen waarvan 45% Han-Chinezen. Met hoge premies stimuleert China de migratie van Han-Chinezen naar Sinkiang en Tibet. De bedoeling is dat Oeigoeren en Tibetanen een minderheid worden in eigen land........... Je kunt het vergelijken met het Coudenhove-Kalergi plan van de EU. Wij worden ook overspoelt met migranten. Alléén reageren de Oeigoeren daar wat anders op dan wij. Daarom heeft China daar ook een legermacht van 2 miljoen man............

U ziet het, niet alleen de EU doet aan "omvolken" en culturele genocide........

Een ander geluid op 31-07-2017 20:04

Qromwel op 31-07-2017 09:36

De Houthis zijn een Sjiitische minderheid in Jemen. Google dit:Houthi-opstand in Jemen. Ook hier een hoop nietes-welles gedoe.

Klopt !!! En zoals u weet, liggen overal in de Arabische wereld de sjiieten en soennieten met elkaar overhoop. Het is niet voor niets, dat we honderden jaren... ( ! )  2 staten hadden; Noord- en Zuid-Jemen. Pas in 1990 zijn die gefuseerd. En nu zijn ze elkaar alweer beu. 

In Pakistan zijn vaak aanslagen op de Sjiietische minderheid. Afghanistan idem. De burgeroorlogen in Irak, Syrië en Jemen spelen zich ook langs deze scheidslijnen af. Libanese burgeroorlog 1975-1990 idem. Niet dat dit de oorzaak is van zo'n burgeroorlog, maar zodra de harde hand wegvalt (Saddam Hoessein, Assad enz.) en/of de vlam in de pan slaat, gaat het meespelen. 

Een ander geluid op 31-07-2017 20:10

Oma op 31-07-2017 15:33

hoezo die gok nemen? Hebben wij, gewoon volk, daar dan iets aan te zeggen? Dacht het niet!

Is dat wel eens anders geweest ???

het moet vanuit de bevolking komen: weigeren mee te doen aan oorlog want dat zijn enkel strategische spelletjes van politieke idioten waarbij het volk enkel pionnen zijn en slachtoffers bijkomende 'schade' 

Klopt, maar dat zie ik voorlopig niet gebeuren. U weet het toch: "verdeel en heers". Dat spel spelen de machthebbers al duizenden jaren en wij trappen daar even zolang in............

Bovendien; u weet toch wat er in oorlogstijd gebeurt met "dienstweigeraars". 

Marinus Ferdinand op 31-07-2017 21:02

@Johny

Het voordeel met Trump als president, is dat je weet dat je niet gesold wordt. Dat gevoel kan ik bij onze Mark nog niet krijgen...

Singleman op 31-07-2017 22:16

Marinus, ik begrijp je ook wel, maar ik ben meer principieel in die dingen, dat is mijn aard. Mientjei, zo is dat, je naaste omgeving dat is belangrijker dan dat ver van je bed, ik weet ik kan me ook vergissen & ik kan ook wel fouten maken, maar niet zo'n grove fouten als politiekers maken....

Pagina12
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl