HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

‘Pentagon bronnen: Trump beveelt binnen jaar militaire aanval op Noord Korea’

Indrukwekkend machtsvertoon China met enorme militaire parade – Trump en zijn ambassadeur: ‘We zijn klaar met praten’

 
Amerikaanse B-1 bommenwerpers vlogen opnieuw over het Koreaanse schiereiland, bedoeld om dictator Kim Jong-un schrik aan te jagen. (5)

Volgens hooggeplaatste militaire bronnen in Washington heeft het Pentagon op bevel van president Trump plannen gemaakt om Noord Korea binnen één jaar aan te vallen. Het zou de bedoeling zijn om tenminste één diep in de Noord Koreaanse bergen verborgen nucleaire installatie compleet te vernietigen. Enkele uren voordat dit nieuws bekend werd vlogen twee supersonische B-1 bommenwerpers over het Koreaanse schiereiland, bedoeld om dictator Kim Jong-un schrik aan te jagen. Die heeft zich tot nu toe nooit onder de indruk getoond, en blijft herhalen dat hij de Verenigde Staten met kernwapens zal vernietigen als er een aanval op zijn land wordt uitgevoerd.

 

De zoveelste Noord Koreaanse ballistische rakettest van afgelopen vrijdag zou volgens sommige experts hebben aangetoond dat de Stalinistische dictatuur inmiddels in staat is om de Verenigde Staten, inclusief steden zoals Chicago en Los Angeles, te raken. Amerika reageerde daar vandaag op met een succesvol verlopen test met een THAAD afweerraket, die een ballistische raket boven de Stille Oceaan vernietigde.

‘Klaar voor actie tegen meest urgente bedreiging’

‘Noord Korea blijft de meest urgente bedreiging voor de regionale stabiliteit,’ zei generaal Terrence O’Shaughnessy, commandant van de strijdkrachten in de Stille Oceaan. ‘Diplomatie blijft voorop staan, maar we hebben desondanks een verantwoordelijkheid voor onze bondgenoten en ons land om te laten zien dat wij hen standvastig blijven steunen, terwijl we ons op het ergste voorbereiden.’

‘Als er een beroep op ons wordt gedaan, zijn wij klaar om met snelle, dodelijke en overweldigende kracht op iedere gewenste plek en tijd te reageren,’ voegde hij er dreigend aan toe. (1)

Groot machtsvertoon China

China is mordicus tegen eenzijdig Amerikaans ingrijpen, en lanceerde een indrukwekkende militaire parade waar tienduizenden militairen en tal van gevechtshelikopters, de nieuwste stealth gevechtsvliegtuigen en enorme aantallen tanks aan meededen. Ook stelde het Volks Bevrijdingsleger grote aantallen kernraketten op. (2)

Trump en zijn VN-ambassadeur: ‘We zijn klaar met praten’

Dat machtsvertoon kwam enkele uren nadat Donald Trump getwitterd had dat hij ‘zeer teleurgesteld’ is in China, dat volgens hem al lang iets aan Noord Korea had kunnen doen, maar tot nu toe ‘enkel heeft gepraat... Wij laten dit niet langer zo doorgaan’. Ook dat lijkt erop te wijzen dat het geduld van Trump op is. (4)

Trumps VN-ambassadeur Nikki Haley voegde daar op Twitter aan toe dat ‘we klaar zijn met praten over Noord Korea. China is zich bewust dat het moet handelen. Japan en Zuid Korea moeten druk uitoefenen, want het is niet alleen een Amerikaans probleem. Er is een internationale oplossing voor nodig.’ (3)

Militaire manoeuvres in Noordwest China lijken erop te wijzen dat het land zich serieus voorbereidt op een grote vluchtelingenstroom uit Noord Korea, die vrijwel zeker op gang zal komen als het land door de VS wordt gebombardeerd.

 

Xander

(1) The Sun via Infowars
(2) The Sun via Infowars
(3) Zero Hedge
(4) Zero Hedge
(5) Afbeelding: United States Air Force photo by Staff Sgt. Bennie J. Davis III / WikiMedia Commons / Public Domain USA

Zie ook o.a.:

05-07: ‘VS, Rusland en China maken neutronenbommen klaar voor aanval op Noord Korea’
19-06: VS legt enorme voorraden aan voor aanstaande grote wereldcrisis
14-04: ‘VS bereidt preventieve aanval op Noord Korea voor en stuurt 50.000 man naar Syrië’
12-04: Noord Korea dreigt kernbom op Amerikaanse vlooteenheid te gooien
11-04: Mensheid stevent gestaag op nieuwe wereldoorlog af (/ China posteert 150.000 man aan grens met Noord Korea, dat opnieuw met kernoorlog dreigt na komst Amerikaanse marine)
13-03: US Navy Seals oefenen op uitschakelen Kim Jong-un in Noord Korea (/ F-35 stealth jagers gaan aanval op Noord Korea simuleren)
24-02: China dreigt met oorlog bij komst Amerikaanse vliegdekschip (/ Flashback: Ex-CIA remote viewers voorspelden Noord Koreaanse kernexplosie gevolgd door wereldoorlog)

2012:
14-02: Remote viewers: Alles verwoestende killshot zonnevlam nabij (/ Derde Wereldoorlog en einde beschaving begint met explosie Noord Koreaanse kernbom)

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum.

Reacties

Pagina12
pluto op 31-07-2017 22:34

Indien Amrika vleugellam wordt gemaakt door noord korea, dan kunnen wij het allemaal wel vergeten.Iran zal de volgende zijn. De wereld zal definitief veranderen, wie kan en wil leven onder dreiging van kernbommen? Ik vrees dat wij de prijs gaan betalen van onze nalatigheid en politieke correctheid. Wij worden straks gewoon weggeblazen en men zal dansen op ons graf!

mientjei op 31-07-2017 23:58

Ik heb de mishandeling van buren enkel gebruikt als metafoor.

wegkijken, dat wordt toch massaal gedaan. Elke vijf minuten wordt er 

een christen vermoord , vanwege zijn geloof.Er wordt massaal weggekeken

(Open Doors) tot we zelf aan de beurt zijn.En denk nu niet ik ben geen christen

blond haar en of blauwe ogen is genoeg

Wardje op 01-08-2017 04:08

@ steady op 31-07-2017 07:54. Oeigoeren. Hartelijk dank voor deze waardevolle informatie van ervaring uit de eerste hand. Die informaties zijn soms wel te vinden in de MSM. Over Elsevier was onlangs hier een kritische noot te lezen. Syp Wynia, vroeger  Van Rossum:  top en altijd goed gedocumenteerd. Ellian altijd boeiend. De Telegraaf met name de naam de naam wel eens een zijsprong te maken naar echt nieuws. Van het AD weet ik het door incidentele voordeelabonnementen. En dan met name door interviews. Ook: met Katholiek Nieuwsblad heeft de vreemde dingen rond Demmink in de papieren media aangezwengeld,  het AD is toen als eerste MSMedium gevolgd. Mededelingen zoals die gegeven over de Oeigoeren geven een mogelijkheid weer die de stie heeft en ook gedeeltelijk vervult: aanvulling van de waarheid van de geschiedenis door mozaïeksteentjes die andere steentjes aanvullen of ermee contrasteren.  Ik dan heb ik het nog niet over de stichtende werking die zo'n proces kan hebben in geloofszaken of , waartoe een kleine aanzet leek te komen over de ons allen gemeenschappelijk natuurwet, in de filosofie.  

Singleman op 01-08-2017 10:34

Mientjei, daar gaat het bij moslims ook niet om, alle niet-moslims of de kafir moeten volgens hen vermoord worden.... het zou best eens kunnen dat het om een grote haat tegen al het blanke gaat...

henkie op 01-08-2017 11:11

Oorlog met noord korea  is toch niet te voor komen. koreanen zijn mooi hun spul aan het uit testen als klaar is allemaal boem!!! ben je te laat heb je ze op sterkte laten maken 

Mischien toch maar strategisch ui schakelen dan maar in 1 x  het is al voor zien allmeaal en voorspeld  na een 2e wereld oorlog komt ook een derde

who gives op 01-08-2017 12:15

@ Henkie; Je kunt The Sun niet vergelijken met Foxnews. The Sun is een Engelse roddelkrant, Foxnews is van een geheel ander kaliber en Amerikaans ipv Engels! Foxnews is juist één van de beste Amerikaanse zenders! Abe en Trump werken wel degelijk samen op het gebied van Noord Korea agressie. Foxnews is ook niet te vergelijken met CNN. Eerst even nadenken voor je wat plaats, dat geldt voor meerdere mensen hier, want velen typen zomaar wat raak.

Hubo op 01-08-2017 12:57

Ik kan me moeilijk voorstellen dat China met de VS zal samenwerken om een regimeverandering in Korea te bewerkstelligen.Als Trump en de amerikanen Korea aanvallen,zijn ze echt helemaal gek,maar ze spelen al tientallen jaren op meerdere fronten met vuur en de kans dat het een keer verkeerd afloopt is groot.

who gives op 01-08-2017 13:41

Kim Jong Un drinkt trouwens geregeld Hennessee, een vrij dure Amerikaanse cognac, ook is hij fan van een Amerikaanse basketbalploeg, Dennis Rodman ex proffesional komt geregeld persoonlijk op bezoek bij Kim.Kim houdt ook van Zwitserse speciaalkaas, die tik heeft die overgehouden tijdens zijn "studie" in Zwitserland, hoewel hij letterlijk te dom was om te studeren. Hij laat nu nog Zwitserse kaas overvliegen. Ik denk ook niet dat de VS zélf hoeft te vrezen voor een aanval, inderdaad zijn Japan en/of Zuid Korea logischer doelwitten. Gezien het lage IQ van Kom Jong Un had hij sws nooit een staatsleider mogen worden.

Marinus Ferdinand op 01-08-2017 13:51

@Mientjei

U denkt toch niet dat de Nederlandse rechters Christenen gaan beschermen: ze hebben het Christendom zelf kapot gemaakt!

Lodewijk op 01-08-2017 14:25

Hoe meer lange afstands raketten en nucleaire koppem Noord Korea heeft hoe veiliger het voor dat land is. Dus daar maken ze haast mee. En de VS gaat daar niets tegen kunnen doen, behalve dreigen. Maar Kim geeft ze steeds de middelfinger. In de vorm van weer een raketlancering, en weer een...

Niet dat ik Noord Korea een fijn land vindt. Ik zou het vreseijk vinden daar te moeten wonrn. Maar dat is een andere zaak. De VS verbeeldt zich het recht te hebben de hele wereld in eigenbelang te mogen regeren. Overal oorlogen te mogen voeren z.g. voor "bescherming van Amerikaanse belangen." Maar dat zijn enkel de belangen van de corporations en de bankiers. De burgers worden intussen dom gehouden en gehersenspoeld door de MSM die ook in handen zijn van corporations. Of onder controle van regeringen die slaafs de dictaten van de VS opvolgen. Althans to nu toe... want niemand in Europa zit te wachten op Amerikaans schaliegas met opgave van de grote inversteringen in Russische pijpleidingen en Russisch gas. 

Trump denkt als zakenman, dus die wil dat schaliegas exporteren, en daarvoor Russisch gas naar Europa stoppen. Daar gaan de Amerikaanse sancties om; dat Europa geen gas van Rusland meer mag kopen, van nu af an alleen nog Amerikaans gas.

Een ander geluid op 01-08-2017 16:55

Lodewijk op 01-08-2017 14:25

Hoe meer lange afstands raketten en nucleaire koppem Noord Korea heeft hoe veiliger het voor dat land is.

Is dit een pleidooi voor het standpunt "ieder land zijn eigen kernwapens" ???

Op zich is het natuurlijk discutabel dat de kernmachten onderling uitmaken dat zij wel over die wapens mogen beschikken, maar alle anderen niet. 

Het probleem bij Noord-Korea is vooral, dat dit land met grote regelmaat andere landen bedreigt met een nucleaire aanval en vernietiging.

Met de kernmachten Israël, Pakistan en India was men ook niet blij, maar die roepen niet iedere week dat ze hun vijanden van de aardbol willen vegen. 

steady op 01-08-2017 17:57

een ander geluid/wardje 1/8/17

de oeigoeren ( wat een naam) zij noemen de (correcte uitspraak- weeieievers)

hoezo ontvolken van de han bevolking??

er werden vrijwillegers gevraagd om de weeieievers provincie uit het slijk te halen

niemand werdt verplicht om te gaan, en degenen die vertrokken werden goed beloond

boven hun wedde: iedere maand schapenvlees-varken-rund-fruit groenten.

iedere familie verkocht een groot stuk van hun extra beloning aan de oeigoeren

hoezo ontvolking??

iedere han kon terugkomen als hij wilde, maar de meesten zijn daar gebleven

omdat het beter was dan in zuid china

ontvolken??  de vlamingen krijgen kregen subsidy om zich te vestigen in brussen, is dat ook ontvolken

nog een goede raad: altijd lezen wat er niet gezegd word

ter info: de chinezen gaan niet nooit achteruit (ongelooflijk taai en vastberaden volk) (chapeau)

en ik kan het weten

shalom

Een ander geluid op 01-08-2017 23:10

steady op 01-08-2017 17:57

Niet ontvolken, maar omvolken !!! = De oorspronkelijke bevolking vervangen door nieuwe inwoners. 

Met andere woorden; zoveel mogelijk Han-Chinezen naar Sinkiang lokken (met premies en betere leefomstandigheden) om het aandeel van de oorspronkelijke bevolking zoveel mogelijk te verwateren. Het tegendeel van etnische zuivering, maar je bereikt hetzelfde !!

Namelijk een kolonisatie van Sinkiang door daar zoveel mogelijk Han-chinezen daar naar toe te brengen. 

Hebben die Oeigoeren daarom gevraagd ??????????

Neen, die zijn daar zo ongelukkig mee dat er 2 miljoen Chineese soldaten nodig zijn om er voor te zorgen dat er niet nog meer Han Chinezen overhoop gestoken worden !!!

Kunt u wel zo paternalistisch zijn dat het voor het bestwil van die Oeigoeren is. 

Ter vergelijking:

Al die migranten uit Azië en Afrika, die naar Europa komen, zijn die uitgenodigd door een meerderheid van de Europeanen ???

Nee, wat mij betreft kunnen ze allemaal weer ophoepelen naar hun geboorteland. 

Zo denken veel Oeigoeren er dus ook over !!

Ge van Kessel op 01-08-2017 23:34

Ik geloof dat Noord-Korea zijn raketten rechtstreeks van China krijgt. Ze hebben zelf de technologie niet om hoogwaardige wapens te ontwikkelen.

steady op 02-08-2017 09:07

staedy een ander geluid

door gewoon te verhuizen is men zelf al bezig om te omvolken

en dat is al de gehele menselijke geschiedenis bezig

moeten de oeigoeren vragen aan de han om hen uit het slijk te komen halen?

ik dacht dat de regeringen bepalen wat er in een bepaalde streek zal verwezenlijkt worden

al die migranten uit azie en afrika zijn wel degelijk uitgenodigd door de europese bevolking,

via het stemlokaal en het mandaat dat de bevolking aan de politiekers gegeven heeft.

en mijn vrouw lacht ons uit als wiji over china discuteren( wij weten obsoluut niet

wat of wie china is) ik vrees dat wij het nooit zullen weten

ik hou niet van bitsige welles/nietes

mijn over overgrootvader kwam van spanje via frankrijk naar de nederlanden

moet ik dan terug naar frankrijk of naar spanje en wie ben ik dan  eigenlijk?

ik wens je verder nog het beste

shalom

Een ander geluid op 02-08-2017 10:15

steady op 01-08-2017 17:57

er werden vrijwillegers gevraagd om de weeieievers provincie uit het slijk te halen

Deze opmerking is een beetje van het niveau: "De blanke heeft de beschaving naar Noord-Amerika gebracht en die Indianen moeten niet zo zeuren. Kijk eens wat een mooie reservaten ze van ons gekregen hebben..........."

Uw opmerking getuigt van een denigrerende kijk op de Oeigoeren. Die wonen al in dat gebied sinds het jaar 700-750. De Han-Chinezen hebben dat gebied al die tijd grotendeels links laten liggen, totdat de volksrepubliek China zijn grootschalige kolonisatie begon. Ieder volk heeft het recht om zichzelf te kunnen zijn. Als de Oeigoeren een andere levensstijl prefereren dan de Han-Chinezen, prima. Dat is hun keuze, de consequenties dragen ze ook zelf ! 

nog een goede raad: altijd lezen wat er niet gezegd word

Als u zich dan eens verdiept in de "Hasha". Een praktijk, waarin de Oeigoeren gedwongen worden om 1 maand lang zonder betaling op het land te werken voor de Chinese overheid. Slavenarbeid / dwangarbeid in ruil voor alle zegeningen van de glorieuze Chinese vooruitgang. Minderjarigen die gedwongen worden om duizenden kilometers van huis te gaan werken, voor een betaling die vaak afwezig.... ondermaats of te laat plaats vind.

Daarnaast is sinds 2002 onderwijs in de eigen taal verboden, terwijl de Chinese grondwet dit nota bene garandeert...........

Heeft u nog meer voorbeelden betreffende het lezen van zaken die niet gezegd worden ????

Ik wel !!!! 

Een ander geluid op 02-08-2017 20:54

steady op 02-08-2017 09:07

al die migranten uit azie en afrika zijn wel degelijk uitgenodigd door de europese bevolking, via het stemlokaal en het mandaat dat de bevolking aan de politiekers gegeven heeft.

Nee, dus !!!

In Nederland misbruiken politici hun mandaat. Bijvoorbeeld VVD en CDA beloven hun kiezers een streng asielbeleid en eenmaal op basis daarvan verkozen, gooien ze alle beloften weer overboord. Na de laatste verkiezingen is er in het NL parlement een meerderheid voor een streng asielbeleid. Eens kijken wat daarvan terecht gaat komen.

Heeft Merkel in 2015 aan het Duitse volk gevraagd of ze meer dan 1 miljoen migranten mocht binnen laten. Nee dus !!! Ze heeft zelfs het Duitse parlement nooit iets gevraagd. Kenners van de Duitse grondwet denken zelfs, dat ze met haar politiek de grondwet overtreden heeft. 

De enige politici, die wél naar hun volk luisteren zijn die van de voormalige Oostbloklanden, zoals Hongarije, Polen, Tsjechië, Slowakije enz.  De bewoners van het westen moeten het helaas doen met volksverlakkers en landverraders. 

Marinus Ferdinand op 02-08-2017 23:25

@Een ander geluid

Streng asielbeleid? Nee, natuurlijk komt er niks van terecht. Voorlopig zijn de heren van "Rutte III" op vakantie. Ze nemen er dus even de tijd voor. Immers: eerst moeten de Duitse verkiezingen er rustig doorheen geloodst worden, en dan kun je geen gedonder gebruiken in Nederland. Opdracht van boven af, begrijpt u?!

Maar... er komt een moment dat de autochtone bevolking het zat is, en dan... gaat het echt donderen. Of wordt er al eerder van buitenaf ingegrepen? Want we gaan Europa echt niet weg geven hoor, wat ik u brom!!

Oma op 03-08-2017 09:40

@een ander geluid: "In Nederland misbruiken politici hun mandaat." Zeg maar gerust in heel europa, uitgezonderd de oostbloklanden! Daar wordt de wil van de bevolking uitgevoerd, maw :daar bestaat nog zoiets als democratie - hier lappen de verkozenen des volks dat vierkant aan hun laars.

@steady: laat je toch niet zo hersenspoelen! Het loopt verkeerd waar democratie aan te pas komt: de kiezer stemt voor politieke partijen en mag in ruil verwachten dat die dienaars, werknemers van het volk, door het volk betaald, hun eed gestand doen die ze afleggen bij hun mandaat: ten dienste staan van dat volk en beslissingen nemen en uitvoeren volgens de wil van de meerderheid. Politici doen hun uiterste best in de pluche te geraken en eenmaal de macht in de klauwen doen ze waar ze goesting in hebben, ze hebben tegenwoordig zelfs het gore lef om niet enkel van hun beloftes leugens te maken maar vlakaf en zelfs openlijk tégen de wil vh volk te 'regeren', dat kun je nooit in de schoenen schuiven van degene die hen verkozen hebben want die hebben geen enkele invloed meer nadat ze hun stem gaven!!

Effe goed beseffen wat je hier zegt:  jij bouwt een huis, je betaalt de aannemer hiervoor die zich door een wettelijk contract ertoe verbindt jouw opdracht uit voeren maar de betaalde aannemer doet dan zijn goesting en zet een hutje neer in plaats van jouw droomhuis, álles gefinancierd door jou. Wie zou dát accepteren?

En dan zeg jij nog dat het je eigen schuld is??? Dát is de politieke situatie, de schijndemocratie.

Oma op 03-08-2017 09:40

@een ander geluid: "In Nederland misbruiken politici hun mandaat." Zeg maar gerust in heel europa, uitgezonderd de oostbloklanden! Daar wordt de wil van de bevolking uitgevoerd, maw :daar bestaat nog zoiets als democratie - hier lappen de verkozenen des volks dat vierkant aan hun laars.

@steady: laat je toch niet zo hersenspoelen! Het loopt verkeerd waar democratie aan te pas komt: de kiezer stemt voor politieke partijen en mag in ruil verwachten dat die dienaars, werknemers van het volk, door het volk betaald, hun eed gestand doen die ze afleggen bij hun mandaat: ten dienste staan van dat volk en beslissingen nemen en uitvoeren volgens de wil van de meerderheid. Politici doen hun uiterste best in de pluche te geraken en eenmaal de macht in de klauwen doen ze waar ze goesting in hebben, ze hebben tegenwoordig zelfs het gore lef om niet enkel van hun beloftes leugens te maken maar vlakaf en zelfs openlijk tégen de wil vh volk te 'regeren', dat kun je nooit in de schoenen schuiven van degene die hen verkozen hebben want die hebben geen enkele invloed meer nadat ze hun stem gaven!!

Effe goed beseffen wat je hier zegt:  jij bouwt een huis, je betaalt de aannemer hiervoor die zich door een wettelijk contract ertoe verbindt jouw opdracht uit voeren maar de betaalde aannemer doet dan zijn goesting en zet een hutje neer in plaats van jouw droomhuis, álles gefinancierd door jou. Wie zou dát accepteren?

En dan zeg jij nog dat het je eigen schuld is??? Dát is de politieke situatie, de schijndemocratie.

Een ander geluid op 03-08-2017 13:27

Marinus Ferdinand op 02-08-2017 23:25

U heeft gelijk, CDA en VVD doen betreffende asiel/migratie natuurlijk al vele jaren het tegenovergestelde van wat zij hun kiezers beloven. Laten we wel zijn, vooral mede "dankzij" VVD & CDA heeft NL nu ruim 2 miljoen niet westerse allochtonen / allahtonen. Altijd zat 1 van beide partijen in het kabinet en soms zelfs samen. Als ik de partijprogramm's van VVD, CDA, PVV, ForumDemocratie en 50plus naast elkaar leg, zie ik op dit moment 78 zetels voor een streng tot zeer streng asielbeleid. Met eventueel steun SGP zelfs 81. Ik geloof niet, dat Rutte de asielkaart zo gaat spelen. Nee hoor, hij gaat NL en de VVD-kiezer weer vertellen dat in een coalitie (met links) concessies gedaan moeten worden. En net zoals de afgelopen 30 jaar gaat men gewoon op de oude voet verder. 

Het wordt hoog tijd, dat de autochtone bevolking hiertegen in opstand komt en de volksverlakkers met pek en veren het land uitjaagt !!!

Marinus Ferdinand op 03-08-2017 15:41

@Een ander geluid

Ook Paul Cliteur zit dus bij FvD, zie ik.  Laat FvD maar groeien. PVV doet het "ruige" werk, en dan kan FvD de zaak intellectueel verantwoord ondersteunen, en uitdragen. Baudet heeft natuurlijk goed gestudeerd en heeft de uitstraling van een lijsttrekker. Hij moet vind ik nog wel groeien, maar dat komt wel, zeg ik als gewoon burger in alle beschedidenheid!

Een ander geluid op 03-08-2017 16:40

Marinus Ferdinand op 03-08-2017 15:41

Ik zie het net als u. Door zijn harde toon schrikt Wilders bovendien een aanzienlijke groep kiezers af. Die stemmen dan helaas (politiek correct) maar VVD en soms CDA, omdat Wilders voor hen simpelweg een brug te ver is. Voor die grote groep mensen is Forum voor Democratie nu een aantrekkelijk alternatief. Baudet zegt op een beleefde en intellectuele manier vaak hetzelfde als de PVV. VVD beloofd veel, maar doet niets. Dus ik zie de VVD graag leeglopen richting Forum Democratie. Na CDA en PvdA wordt het hoog tijd, dat Rutte en consorten ook een flinke electorale afstraffing gaan krijgen. 

Marinus Ferdinand op 04-08-2017 11:59

@Een ander geluid

Baudet wordt, zoals viel te verwachten, extreem-rechts genoemd, om hem in een kwaad daglicht te stellen.  Vind ik onzin. Een mooie analyse van Afshin Ellian:

www.elsevierweekblad.nl/opinie/opinie/2017/08/baudet-is-een-verademing-houd-eens-op-met-die-karaktermoord-528785/

Een ander geluid op 04-08-2017 14:00

Marinus Ferdinand op 04-08-2017 11:59

Baudet wordt, zoals viel te verwachten, extreem-rechts genoemd, om hem in een kwaad daglicht te stellen.  Vind ik onzin.

Zoals Pim Fortuijn al zei: iedereen die het niet eens is met de gevestigde politiek wordt het liefst genegeerd en anders belachelijk gemaakt en/of gedemoniseerd. Dus tegenstanders van massa-immigratie discrimineren, hebben angst voor veranderingen en zijn racisten. Voorstanders Brexit zijn (te) oud en laagopgeleid. Trumpstemmers komen uit de basket of deplorables / het mandje met stakkers......

Als dat allemaal niet helpt, komt de kogel van "links". 

Jan op 22-08-2017 10:07

Trump zegt niet, Trump doet, net zoals in Syrie. Verder wel een ok artikel wat betreft China, ik kon verder ook geen betere info vinden dan dit. Treurige info helaas. Wat er gaat gebeuren weet geen hond. Het kan weer met een sisser aflopen.

Pagina12
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl