Headlines
Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Paus Franciscus: ‘Gevaarlijke alliantie’ VS en Rusland bedreiging voor immigratie

Vaticaanse leider hamert op oprichting federaal Europa

 
Paus Franciscus, die samen met politici zoals Angela Merkel, Jean-Claude Juncker en Emanuel Macron de gevaarlijkste groep Nieuwe Wereld Orde globalisten vormt die de vrije en welvarende Westerse samenleving zoals we die kennen tot op de grond toe wil afbreken (2). 

Paus Franciscus heeft andermaal onderstreept dat hij één van de belangrijkste sleutelfiguren van de extreemlinkse, anti-Westerse globalistische Nieuwe Wereld Orde is. In een nieuw interview waarschuwt hij namelijk voor een ‘zeer gevaarlijke alliantie’ tussen Trumps Amerika en Putins Rusland. Waarom? Omdat zo’n alliantie de massa immigratie naar (en daarmee islamisering van) Europa in gevaar kan brengen.

 

Stel je voor, geen Derde Wereldoorlog, maar vrede en samenwerking tussen de met afstand twee machtigste kernmachten ter wereld. En dan nog wel om het islamitische extremisme, de grootste bron van alle ellende in het Midden Oosten, grote delen van Azië en Afrika, en inmiddels ook Europa, te stoppen en te verslaan. Dat moeten we in de ogen van NWO-topfiguren zoals paus Franciscus beslist niet hebben.

In het kader van de inmiddels afgelopen G20 top in Hamburg, wat door linkse ‘antifa’ groepen in één groot gewelddadig slagveld werd veranderd, zei Franciscus tegen de Italiaanse journalist Eugenio Scalfari ‘bang te zijn voor gevaarlijke allianties die een verstoord wereldbeeld hebben: Amerika en Rusland, China en Noord Korea, Putin en Assad in de oorlog in Syrië.’ Zijn grootste zorg is dat een alliantie tussen Trump en Putin ‘een gevaar is voor de immigratie’ naar Europa.

‘Europa blijft belangrijkste doel migranten’

‘Vergis u niet, arme landen worden aangetrokken tot de continenten en landen van de oude welvaart, speciaal Europa,’ legde de paus uit. ‘Het kolonialisme begon in Europa. Daar waren positieve aspecten aan, maar ook negatieve. Niettemin werd Europa steeds rijker, het rijkste ter wereld. Daarom zal Europa het belangrijkste doel voor migrantenvolken zijn.’

De historische feiten zijn een tikje anders dan de paus doet overkomen. Vrijwel alle landen waar de voormalige Europese koloniale machten zich uit terugtrokken, stortten onder interne strijd, hebzucht, een totaal gebrek aan structuur, plan en discipline, en ‘last but not least’ grootschalige corruptie volledig in elkaar, waardoor de meeste gewone mensen het veel slechter kregen.

Franciscus erkent in ieder geval wel dat de allerbelangrijkste redenen voor de meeste migranten financiële en economische zijn. Hij moet ook wel, want ook volgens de officiële cijfers van de VN is het aandeel echte oorlogsvluchtelingen met gemiddeld 2,5% vrijwel te verwaarlozen.

Paus wil federaal Europa

De Europeanen moeten zich volgens de Vaticaanse leider ‘één waarheid realiseren, en dat is deze: óf Europa wordt een federale gemeenschap, óf het heeft helemaal niets meer te vertellen in de wereld.’

Daarmee zou de paus ook bij de grootste sceptici de laatste twijfels moeten hebben weggenomen dat hij zijn ambt, positie en macht voor puur (links-)politieke en ideologische (neomarxistische) doelstellingen gebruikt, en nauwelijks meer bezig is met zijn oorspronkelijke –binnen het christendom overigens zeer omstreden en fel betwiste- taken als ‘hoogste vertegenwoordiger’ van God op Aarde.

 

Xander

(1) Breitbart 

(2) (*Bron afbeelding: Wikimedia Commons - Auteur: Christoph Wagener). / http://www.lalucedimaria.it/cercano-tutti-costi-screditare-papa-vergogna/

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum.

Reacties

Pagina123
Singleman op 10-07-2017 16:14

Die paus zet alles weer op zijn kop, de binnendringers zijn gevaarlijk, maar hij doet of wij een gevaar zijn voor de binnendringers, dat hij maar naar Makkah verhuist, daar zal hij meer op zijn plaats zitten? https://www.youtube.com/results?search_query=Makkah Moslims horen ook daar thuis & niet bij ons, ze hebben al te veel ruimte op deze planeet ingenomen, Europa moet van ons blijven & niet veranderd worden in een kalifaat!

Freduardo op 10-07-2017 17:24

Zo sprak de anti-Christ.

Willem op 10-07-2017 17:42

"Hoogste vertegenwoordiger’ van God op Aarde" Ik kan mij vergissen, volgens mij is de Heilige Geest de hoogste vertegenwoordiger van God op aarde. Terecht dat de paus betwist wordt.  Een zeer negatieve geest is die van satan, hij gaat immers rond als een briesende leeuw. Het tot de grond toe doen afbreken van de aarde past volledig in het profetisch Woord.

Marinus Ferdinand op 10-07-2017 17:43

De paus mengt zich m.i. te veel in de politiek. Een religieus ideaal hebben is iets anders dan het in praktische zin realiseren. De wereld is nu eenmaal niet grenzeloos, en dat is ook niet wenselijk, want de wereld is nu eenmaal onvolmaakt, en daarom zijn grenzen nodig.

P.S. Hoe zit het de eigen verantwoordlelijkheid voor hun lot, van bijvoorneeld Afrikanen? 

Bob Fleumer op 10-07-2017 17:46

Ik vind dat God een waardeloos product heeft afgeleverd, een universum met een aarde die vol van natuurrampen, gemene virussen, ongeneeselijke ziekten een lugubere speeltuin waarvan de schpper zegt, nou kinderen ga maar lekker spelen. Ik kan beter uit de voeten met dezelfde aarde maar dan zonder schepper, het is zoals het is, wen er maar aan.

Koddebeier op 10-07-2017 17:50

De enige oplossing is dat NWO tuig op te sluiten, maar daar is een burger oorlog voor nodig, dus vrijheid heeft een hoge prijs !!

En dat de paus de 'hoogst vertegenwoordiger van God op aarde' zou zijn is een lachertje dat heeft de katholieke kerk zichzelf toegemeten !

Marinus Ferdinand op 10-07-2017 18:08

@Freduardo

Ik ga van verwarring uit. U gaat m.i. te ver.

mijn mening op 10-07-2017 18:13

eugenio scalfari is de antichrist in Italië. Eerst was  een fascist en dan een communist en nu een globalist, die is verrijkt met het geld van de maffia in de jaren zeventig.

Qvic op 10-07-2017 18:21

De linkse marxistische en radicale kerk is al jaren uit de mode, hun aanhang wordt met list en bedrog hoog gehouden. Vrije verkiezingsuitslagen kunnen alleen nog gewonnen worden door mega grove fraude. Dit is inmiddels zo gewoon geworden voor hen, dat zij altijd zogenaamd winnen. Maar door hun ijdelheid en corruptheid gaan zij steeds meer fouten maken. Die hele massale islam immigratie is hun laatste redmiddel om de homogene samenstelling van de autochtonen te breken. Door het open grenzenbeleid en iedere immigrant of illegaal welkom te heten in de EU. Die ze dan als een VIP gaan behandelen, dat is vragen om het volk uiteindelijk in opstand te laten komen tegen de linkse marxistische, radicale kerk en de islam. De politici lappen hun eigen grondwet hierover aan hun laars. Het eigen volk komt nu steeds meer in opspraak en ze luisteren/geloven steeds minder in de propaganda verhaaltjes in de regulieren media. De censuur die nu op de bekende sociale media's wordt gehanteerd, zal uiteindelijk alleen nog voor de rode links denkende mens zijn. Alle andere zullen uitwijken naar andere media's en zo ook de betalende adverteerders, dat is het begin van het einde van deze censuur (sociale)media's. De rek van de tolerantie bij de autochtonen is er helemaal uit, het volk is het spuugzat met de linkse binnenlandse- en de EU politiek om constant voorgelogen te worden en met valse beloftes en toezeggingen die de politici nooit nakomen te moeten leven. Zij zitten niet te wachten op een oorlog, ze willen rust, vrede en de waarheid weten. Van hoe het nu gaat klopt geheel niet volgens vele en die aantallen worden langzamerhand steeds meer. De politieke leiders en de pro EU elites zullen als eerste vluchten. Als het leger en de politie de kant van het volk kiezen, want zij worden nu constant overbelast door die illegale massa immigranten. De frustratie bij het leger en politie is erg hoog om de echte waarheid te moeten verdoezelen voor het eigen volk.

Maitreya op 10-07-2017 18:27

In dit opzicht zit de paus ernaast. Natuurlijk beseft hij wel dat er veel gelovigen zijn in de derde wereld al is dat geen politiek correcte aanduiding meer.

Jean op 10-07-2017 18:38

Van wanneer heeft die vent zich te bemoeien met politiek?

Nu grenzen sluiten en iedereen die "onze normen, waarden en seculiere wetten" niet respecteerd eruit ermee.

Yerik op 10-07-2017 19:14

@ Bob Fleumer op 10-07-2017 17:46 Je probeert reclame voor jouw bedrijf te maken zonder betalen. Schrijf dat dan gewoon...

JP op 10-07-2017 19:19

Ik verfoei de Roomse club met alles wat erbij hoort, om het verstieren van een groot deel van mijn leven. Om het zeer tegen mijn zin door de strot duwen van de onzinnige poppenkast wat zij van het geloof gemaakt hebben en hun uitleg daarvan. En de hoofdverantwoordelijke "de duvel met zijn misbruikende trawanten" helemaal. Ik begrijp werkelijk niet dat er nog mensen zijn die zoveel ontzag hebben voor deze minkukel.Christenen zouden daar afstand van moeten nemen.

rescue op 10-07-2017 19:24

De "valse profeet" wil zijn rol in Jeruzalem en heeft een hekel aan Rusland en de Oosters-Orthodoxe kerken. In het Midden-Oosten werkt hij graag samen met Mecca om de bedreiging van Israel onder zijn leiding uit te schakelen en dus heeft hij geen moeite met de uitroeing van de Orthodoxe christenen daar die zijn gezag niet erkennen. Hij steunt natuurlijk ook de mosims in Egypte die de Kopten uitroeien want dat zijn ook ketters.      De reeds overleden Israelische president Perez heeft in Oslo al lang toegestemd met het overdragen van Oost-Jeruzalem aan het Vaticaan. Helaas staat Assad nog in de weg en Rusland, maar wellicht is er een deal in de maak. Hoe zegt Jesaja dat? Een verdrag met de hel en een verbond met de dood. Wie de ambities van het Vatikaan niet doorheeft zoekt eenheid met Izebel. De evangelischen die dit nastreven vallen door de mand.

Een ander geluid op 10-07-2017 19:30

Als Rooms Katholiek heb ik het helemaal gehad met dit dwaallicht uit Argentinië.

Ik denk, dat hij zijn functiebeschrijving nog eens goed door moet nemen. Als plaatsbekleder van Jezus (Vicarius Christi) én opvolger van de Prins der Apostelen (Petrus) dient hij zich te houden aan de Grote (Zendings-) Opdracht. Hij moet dus het woord van Jezus verspreiden en niet het woord van de globalisten. Alléén al om die reden kunnen we stellen dat de man niet functioneert. 

In Europa lopen de Kerken leeg. In NL zijn scholen vaak alleen nog maar in naam RK. Veel invulling geeft men er doorgaans niet aan. Er is dus duidelijk werk aan de winkel. Hoog tijd om het Zendingsbevel (van Jezus) in Europa nieuw leven in te blazen. Naast de ontkerking van de autochtone Europeanen komen er veel heidenen uit moslim landen naar Europa. Hoog tijd om ook bij de moslim migranten het woord van Jezus te verspreiden. En wat gebeurt er; helemaal niets. Aan mijn deur komen regelmatig Jehova-getuigen, diverse andere geledingen Protestanten en niet te vergeten de Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen (Mormonen). Die leren speciaal in Utah / USA Nederlands of een andere taal van het land waar ze hun geloof verspreiden. Daar kan de RK Kerk een voorbeeld aan nemen. Zolang ik leef, is er in ieder geval nog niemand namens de RK Kerk bij mij aan de deur geweest. 

In plaats om zich met de toekomst van Europa en de EU te bemoeien, kan de Paus beter eens intern orde op zake stellen. Naast het feit, dat Paus en Vaticaan het zendingswerk in Europa ernstig verwaarlozen, hebben ze ook genoeg werk met de schoonmaak van de Curie en de Bank van het Vaticaan.  Verder niet te vergeten alle misbruikschandalen en de homoseksualiteit van een deel van de clerici. Onlangs is een priester, die werkt voor een van de belangrijkste adviseurs van de Paus, gearresteerd tijdens een homoseksuele orgie waar drugs bij aanwezig waren. 

Naast mijn constatering, dat deze Paus zijn missie uit het oog is verloren, vraag ik me -gezien bovengenoemde problemen- af waar hij de tijd vandaan haalt om überhaupt te lobbyen voor de Verenigde Staten van Europa en de massa-immigratie van moslims. Door de RK-bril gezien immers heidenen en ongelovigen, die nodig het woord van Jezus geleerd moet worden !

Wat de Paus met Europa voor ogen heeft, is totaal niet relevant. Dat is zaak van de autochtone Europeanen. Niet van een marxistische  "bevrijdingstheoloog" uit Argentinië. 

Als hem de armoede in de wereld zo aan het hart gaat, dan begrijp ik niet waarom hij de rijkdommen van het Vaticaan daarvoor niet gebruikt. Daarbij doel ik niet op het cultureel erfgoed van onschatbare waarde. Wat weinigen weten, is dat het Vaticaan in veel landen ter wereld of de grootste grootgrondbezitter is en/of de grootste onroerend goed bezitter. Daarnaast zal het Vaticaan een hele ruime portefeuille hebben met effecten, edelmetalen en geld. Ik vraag me af, waar Paus en Vaticaan dit spaarvarken voor bewaren. Waarschijnlijk niet voor de wederkomst van Jezus, denk ik. Mocht de laatste spoedig terugkomen, dan verwacht ik voor de Paus een "slecht nieuws" gesprek wegens disfunctioneren, diskwalificatie en een enkele reis naar een klooster van eigen keuze. 

johan_nl op 10-07-2017 19:51

De jezuïetenorde staan aan het begin van de inquisitie. En die zo genaamde inquisitie (rechtbank) is er op uit om het christendom wereldwijd uit te bannen. De naam jezuïeten is alleen aangenomen om als Trojaans paard het christelijke geloof te infiltreren. Eenmaal binnen kan het kwaad zich verspreiden binnen ontvankelijke nietsvermoedende nette burgers die willen geloven in het scheppingsverhaal en Christus (in Hebreeuws is Hij genaamd: Jahushua) als de Enigste Schepper en ware Hoogste zien. Maar in werkelijkheid staat alles wat jezuïeten doen haaks op wat het geloof in de ware bijbel voorschrijft.

Toenmalig kardinaal Ratzinger was aanvankelijk tegen de gevestigde inquisitie tribunaal van het vaticaan. Maar eenmaal een goed betaalde functie aangeboden werd hij zeer pro-inquisitie. Dat hedendaags nog steeds bestaat en actief bezig is, nu alleen nog om Christenen en andersdenkenden binnen het katholicisme de mond te snoeren. Vroeger fungeerde de inquisitie ook om andersdenkende uit te moorden. Vele goed gelovige Christenen zijn door de inquisitie (het vaticaan) dus afgeslacht op brute en meedogenloze wijzen.

Een documentaire serie hierover geeft hier wellicht wat duidelijkheid in. www.youtube.com/watch?v=bqwWbvYugvw

Dat de huidige paus Franciscus verschillende culturen wil vermengen en het ware geloof van het christendom wil verdunnen net zo lang tot het geëlimineerd is, moet door de jezuïetenorde worden bereikt met bijv. de Assisi bijeenkomst (promoten en het samensmelten van andere religies tot één religie). In tegenstelling tot wat de ware bijbel ons leert, wat heet: christenen moeten zich afzonderen van andere religies en NIET vermengen met anderen!

Maar de hedendaagse paus wil meer dan alleen bijeenkomsten organiseren. Het gaat hem te langzaam. Dus importeert hij zelf (onder zijn gezag) maar 'vluchtelingen' die hij met hun eigen andere  geloven in Europa (met name de EU zone) rond spreidt. Katholiek staat trouwens voor universeel, dat is m.i. juist net niet wat het christendom via de bijbel voorstelt. Het christendom als geloof is een op zichzelf staand geloof die los van alle andere religies één enkele Schepper heeft. En dit geloof is alleen voor toegewijd christenen bedoeld, niet voor de spirituelen die denken of  vinden dat allerlei goden één en dezelfde god voorstellen. Er kunnen wel vele wegen naar Rome leiden, maar niet àlle wegen leiden altijd naar Rome!

Christenen behoren zich te beroepen op wat geschreven staat in de bijbel, niet wat er gepredikt wordt in een katholieke kerk onder leiding van een vaticaan. Alwaar de bijbel allang verbannen is!

Een inzage in wat jezuïeten zijn geeft de volgende vide denk ik wel goed weer: www.youtube.com/watch?v=ohQT5EfL7Fs

Betreft de katholieke (anti-christelijke) paus: www.youtube.com/watch?v=I-DsyrH1rCc

 

 

ohje op 10-07-2017 20:09

Best ziek.

Maar ja iedereen gaat welles de pijp uit en bladeren draaien halt met de wind mee.

cefas op 10-07-2017 20:38

Wee degene die slecht goed noemt en goed slecht noemt, de paus is zo n figuur. Hij keert alles om en dat is een bekende tactiek van de tegenstander van de God.

Mo op 10-07-2017 20:42

Deze plaatsvervanger van God is een nieuwe kruistocht begonnen tegen de christenen zelf ! 

Hij accepteert de bloedoffers die christenen de laatste jaren hebben moeten ondergaan zonder een poot uit te steken om ze in veiligheid te brengen......het lijkt wel wraak op alle weggelopen schapen uit de kerk de laatste 40 jaar.

De inkomsten voor de kerk worden ook steeds minder......in dat rijke europa...dús wat doe je dan....join the Islam.

In plaats van vredesinitiatieven tussen usa, russia, china te omarmen juist om deze exstemistische waanzin te stoppen...gaat deze plaatsvervanger gewoon door met de verkeerde preek met alle voorziene ellende in het vervolg !!

Chaos, oorlog en ellende heeft de kerk sinds eeuwen nl. wél  tjokvol kunnen vullen. Gat in de geloofsmarkt ??

Mark op 10-07-2017 20:57

Kan de paus ontheven worden uit zijn functie? Graag zo spoedig mogelijk. 

Infidel4U op 10-07-2017 21:10

Wat een idioot... Zou hij zélf geloven wat hik zegt? Of moeten we hem vergeven omdat hij dat niet weet...

Reinaert de Vos op 10-07-2017 21:13

Er is niets nieuws onder de zon. In een ver verleden lichtte de toenmalige paus ook iedereen op d.m.v. De zogenaamde aflaten. Dan kon je jezelf redden van het vagevuur als je maar betaalde. En als je meer betaalde kon je je overleden broer vader etc ook redden. Daar hebben de schavuiten de Sint Pieter van gebouwd. gelukkig was er Maarten Luther die de wanpraktijken aan de kaak stelde. Dat dit door de papen niet leuk werd gevonden moge duidelijk zijn. De huidige paus is van hetzelfde bedenkelijke kaliber. Het wordt tijd dat er weer een Maarten Luther aankomt.

Flintstone op 10-07-2017 21:30

Deze man en zijn hele kliek zal moeten worden uitgerookt...uit het Satanskalifaat wat vaticaan heet....het begon met de aflaten. En om het afwijzen van condoomgebruik in Afrika maar te zwijgen,en de talloze pedofielen/kindermisbruiken en kindermoorden in Engeland maar te zwijgen...met de meest kwalijke gevolgen van dien......dat Jezus aan het kruis hangt.in de roomskatholieke traditie...maw...nooit opgestaan,dus doodverklaart...gaan wij op zijn zetel zitten.....deze orde heeft geen Goddelijke inslag...maar dat van Lucifer....en dient te worden weggejaagt/vervolgt/terechtgesteld..........Evil!!!!!

Rosalie op 10-07-2017 22:04

Deze paus is een neppaus ofwel de antichrist. Er kunnen nooit twee pausen zijn. Benedictus 16 e is de echte paus maar moest zich door de vrijmetselaarsbende binnen het Vaticaan terugtrekken. Wie herinnert zich nog de bliksemflits pal boven het Vaticaan toen Bergoglio benoemd werd tot paus ? Hij is een wolf in schaapskleren. Wie het niet met hem eens is wordt ontslagen of genegeerd. Priesters krijgen geen antwoord op vragen over encyclieken. Een dictator kun je hem best noemen. Het is treurig gesteld met de rk kerk. Gelukkig zijn er nog wel goede priesters al moet je ze zoeken met een lichtje.  Maar Bergoglio is van de NWO. Omhelst moslimleiders die tegen christenen zijn. Zag vandaag een video over een christenvrouw in Pakistan die al sinds 2010 gevangen zit wegens " blasfemie " .Zij mocht van moslima's niet uit de put drinken anders werd het water verontreinigd omdat zij christen was. Zij zei daarop dat Jezus was gestorven voor ons en Mmohammed niet. Dat was dus blasfemie. Opgepakt en gevangen gezet.           Daar hoor je Bergoglio niet over.                                          De paus is niet achterlijk, hij weet dondersgoed wat hij doet : de NWO op poten zetten.

Marinus Ferdinand op 10-07-2017 22:16

In tegenstelling tot zijn voorganger, probeert paus Franciscus idereen te vriend te houden en liefdevol en barmhartig over te komen / te zijn. Uitgaande van zijn goede intenties, zeg ik : Kan Niet!

Zijn stellingnames over de islam, begrijp ik werkelijk niet. Onbegrijpelijk voor mij. 

vlokje op 10-07-2017 22:21

toch valse profeet?

letterlijk? valse man van onze God

dan komt uit die hoek de 1 wereldreligie, we zijn al samen op weg ;-)

Ultimate op 10-07-2017 22:47

Plaatsvervanger van God? Laat mij niet lachen! Een mens blijft een mens en God is zowel mens als geest. De ene ware God is Yahweh en Jesus is een Godheid als zoon van Yahweh en de Heilige geest is de kracht die uitgaat van de schepper van Hemel en Aarde. Alleen God is heilig, de mensen zijn zondaars.

Ojjo op 10-07-2017 22:48

Dus de immigratie naar Europa is een doel op zich volgens deze paus! Een paus kan wel degelijk worden afgezet, voorbeelden genoeg! Het zou inderdaad een zegen zijn als deze huichelaar wordt verbannen, al denk ik niet dat dat zal gebeuren.

SeeMore op 10-07-2017 22:53

Snap niet waarom Jan Rap en zijn maat zoals Wimlex en Max die pedofiele kwibus blijven vereren met bezoekjes!!?

Als alle wereld leiders en overige politiek gespuis nu een zouden stoppen met het op een voetstuk blijven plaatsen van het "instituut" Paus; zou dat een eerste stap in de goede richting zijn!!

Want wie denkt die man nu eigenlijk te zijn?  Waarom trekken we ons ook maar één sikkepit aan van hetgeen hij meent te moeten verkondigen??

Bijna alle oorlogen, plunderingen en bloedvergieten in de afgelopen 700 jaar zijn toe te schrijven aan het "geloof". Toentertijd deed de Rooms-Katholieke kerk qua methodiek geenzins onder voor de Islam methoden van nu!!

Lodewijk op 10-07-2017 22:57

Vroeger was de USSR het grote gevaar omdat het communisme atheïstisch is. Nu is Rusland weer vollop Christelijk -Poetin draagt altijd het kruisje van zijn overleden moeder bij zich vertelde hij eens- maar is het weer niet goed... want veel te Christelijk!

Je blijft lachen. God heeft humor. Dat moet ook wel, want de hemel is een plaats van geluk, en daar hoort lachen ook bij.

Dit is die gevaarlijke "anti-Christ" voor wie Engels verstaat:

"Vladimir Poetin's Christelijke Geloof - in zijn eigen woorden"

"Vladimir Putin's Christian Faith - in his own words"  https://www.youtube.com/watch?v=u3d_yxJhmjk

Marinus Ferdinand op 10-07-2017 23:00

@Qvic

Ik erger me al jaren aan het feit dat de politie niet gesteund wordt door de politiek. Ook ouderen en zieken worden in de steek gelaten: "zelfredzaamheid". Aan de andere kant worden moslims em asielzoekers dol geknuffeld.... 

Pieter op 10-07-2017 23:00

Als deze paus toch zo bij die illu kliek hoort dan had hij afgelopen week ook helemaal geen moeite gedaan om die pedofiele hoge piet bij hem eruit te gooien vanwege vermeend pedofilie...Want daar houden ze toch zo van...beetje vreemd.

Pieter op 10-07-2017 23:05

https://www.trouw.nl/religie-en-filosofie/paus-wil-zero-tolerance-voor-misbruikplegers~a3a21ae2/

Valt wel mee dus 

Freduardo op 10-07-2017 23:29

Het vaticaan en de banken verdienen miljarden met de illegale immigratie.

En dit lucratieve verdienmodel laten zij zich niet door de neus boren.

En Bergoglio is de hoeder van dit kwaad.

Lodewijk op 10-07-2017 23:50

Hier komt het wel op neer:

"Poetin en Trump Vertellen de G20 Leiders Recht in un Gezicht dat de Nieuwe Wereld Orde Afgelopen Is"

"Putin And Trump Tell G20 Leaders ‘NWO Is Finished’ Right To Their Faces"  https://www.youtube.com/watch?v=p3IVY2-Rd44

Lodewijk op 11-07-2017 00:07

Dit zijn de Russische moslims die daarna tegen IS vochten in Syrië op bevel van Poetin die ze trouw zworen:

"Islamitisch Legioen Zweert Trouw aan Poetin"

"Islamic Legion's Pledge to Putin"  https://www.youtube.com/watch?v=sNAo-SlugrM

Een zwarte band Judoka weet altijd potentiële tegenkrachten vóór zich te benutten... : )

johan_nl op 11-07-2017 00:21

Als toevoeging aan mijn voorgaande relaas over de paus, inquisitie en de jesuïtenorde:Het laatste deel (deel 3) van de inquisitie video reeks staat niet in het afspeel batch.Hierbij de volledige reeks voor de geïnteresseerden.https://www.youtube.com/watch?v=5-W8aLfi0OI 

https://www.youtube.com/watch?v=_WMDkQXZsQA

https://www.youtube.com/watch?v=xL8zpis7g8U

vlokje op 11-07-2017 00:38

stel je eens voor dat: er wel een opname plaats vindt,

en dat de achtergebleven wereld bevolking dit gaat bezeffen,

wat zal de paus er dan veel zieltjes bij krijgen, 1wereld religie is dan een makkie

Singleman op 11-07-2017 01:00

Lodewijk, die Poetin is zeker zo'n hypocriet als die paus, wat heeft islam met christendom gemeen, wat heeft islam met menselijkheid te maken? Poetin gaat dat leger nog tegen ons gebruiken.... dat vechten met IS is niet nodig, die moeten met hun troepen alle moslims weer buitenzetten uit het eigen land & troepen weg uit die moslim wereld, geen zaken mee!

mientje op 11-07-2017 01:06

Freduardo@       Hoe dan?

Opzender op 11-07-2017 01:48

Tot wie of wat  zal Paus Franciscus bidden? Tot de God (van Israël) lijkt mij onwaarschijnlijk.

De Terugkeer op 11-07-2017 02:22

"Zeg, kerel...heeee...jij daar, ja, jij daar...zeggggg, ben jij niet toevallig de plaatsv e r v a g e r van G*D op aarde???"

Petrus van eeden op 11-07-2017 05:49

De paus is een Christen. Volgens de Christene moet jij jouw vijanden liefhebben. Toch!!

Ik ben een Heiden! Ik verafschuw mijn vijanden, want zij willen mijn land overnemen!

Marinus Ferdinand op 11-07-2017 07:49

@Rosalie

Antichrist? Dramatische uitingen en complottheorieen doen het altijd goed... maar dat wil niet zeggen dat het zo is.

maria op 11-07-2017 08:08

vlokje op 00.38

Ik denk dat de opname heel dichtbij is, en dat deze man de valse profeet is/wordt

Een ander geluid op 11-07-2017 08:21

Pieter op 10-07-2017 23:05

https://www.trouw.nl/religie-en-filosofie/paus-wil-zero-tolerance-voor-misbruikplegers~a3a21ae2/

Valt wel mee dus 

Dan heeft u uw eigen artikel onvoldoende kritisch gelezen !

Quote uit uw artikel:

"Deze paus blijft zero tolerance verkondigen, maar bekrachtigt dat niet", reageerde Anne Barrett-Doyle, oprichtster van de Amerikaanse onderzoeksgroep Bishopaccountability.org, tegenover The Guardian naar aanleiding van de brief van Franciscus. "Hij weet net zo goed als wij dat kerkwetten geen dekking geven aan zero tolerance. Het is dus louter retoriek. Het trieste feit is dat de kerk nog steeds zijn systeem niet heeft aangepast om het tot een verplichte realiteit te maken."

Einde quote.

Zo te lezen heeft de RK Kerk nog wat werk aan de winkel. Dus géén woorden , maar daden !!! Dat houdt in: misbruikplegers uit hun ambt zetten en voor de aardse rechter brengen. Dus niet het gebruikelijke overplaatsen naar een andere parochie / land, waar hij weer vrolijk verder gaat............ Dus een einde van het "misbuikers-roulatiesysteem". Daarnaast erkenning en hulp voor slachtoffers.

Als dat allemaal niet gebeurd, doet de Paus hetzelfde als onze politici: veel beloven en niets doen.

Een ander geluid op 11-07-2017 08:38

vlokje op 11-07-2017 00:38

stel je eens voor dat: er wel een opname plaats vindt,

Het Nieuwe Testament is zo vaak vertaald. Volgens mij was de eerste geschreven versie in het Koine Grieks. Van daaruit naar het Latijn en van daaruit weer naar andere talen. Het is de vraag of daarbij iedere nuance juist is door vertaald. In de juiste context en "geest". Daarnaast kan het zo zijn, dat in opdracht van Keizer of Paus, er een "politieke" draai aan gegeven is, die aardse of kerkelijke autoriteiten wat beter uit kwam.

Verder: is de opname letterlijk bedoeld of figuurlijk ?

Qromwel op 11-07-2017 08:39

Bob Fleumer op 10-07-2017 17:46: Maar zonder die Schepper was die hele aarde er niet. 

Qromwel op 11-07-2017 08:55

Maitreya op 10-07-2017 18:27: Zolang de term "3e wereld" gebezigd werd impliceerde dat, dat er ook gesproken zou kunnen worden van een 1e en een 2e wereld. Nu is het doel van de globalisten deze aanduidingen uit te wissen, zodat er nog slechts gesproken kan worden van (één) mensheid, (één) wereld, (één) wereldleiding. Zoiets als "Ein Reich, ein Volk, ein Führer". Met alle gevolgen van dien. Met de massa immigratie raakt de oorspronkelijke bevolking "verdund". Lang geleden werd het streven van de toenmalige machthebbers van Godswege verijdelt. Moge de gebeurtenissen van toen een profetische voorafbeelding blijken!!

Qromwel op 11-07-2017 08:58

Marinus Ferdinand op 10-07-2017 17:43: Waarschijnlijk is zijn doel de geestelijke wereldleider te worden. Misschien niet direct zijn persoon, als wel "de paus". 

Pagina123
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl