Headlines
Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

NAVO chef Stoltenberg dreigt Rusland impliciet met oorlog over Oekraïne


Stoltenberg en Poroshenko: Met glasharde leugens eensgezind verder richting de Derde Wereldoorlog tegen Rusland.

Nu het Nederlandse NEE-referendum over Oekraïne –inclusief Ruttes inlegvod- definitief in de prullenbak is gekieperd, gaan de globalisten in Brussel onverminderd door op hun pad naar een grootschalig militair conflict met Rusland. NAVO secretaris-generaal Jens Stoltenberg reisde speciaal naar Kiev om daar de flagrante leugen te herhalen dat de burgeroorlog in het oosten van het land door Rusland aan de gang wordt gehouden. Het tegendeel is echter waar, en dat heeft alles te maken met het feit dat zowel Brussel als Washington hun zinnen hebben gezet op een toekomstig NAVO- èn EU-lidmaatschap van Oekraïne – met fatale gevolgen.

 

Het Westen blijft Rusland maar beschuldigen van het smokkelen van wapens en troepen naar Oekraïne, iets waar overigens nog nooit een flintertje hard bewijs van werd geleverd. Desondanks beweerde Stoltenberg tijdens een persconferentie met president Petro Poroshenko dat ‘Rusland zijn agressieve acties tegen Oekraïne heeft voortgezet. Maar de NAVO bondgenoten en de NAVO staan achter Oekraïne en aan jullie kant. Rusland moet zijn duizenden soldaten uit Oekraïne terugtrekken en de steun aan de militanten stopzetten.’

Westen veroorzaakte burgeroorlog, maar geeft Rusland de schuld

Het conflict in Oekraïne ontstond nadat de CIA met steun van de EU een illegale staatsgreep liet plegen in Kiev, en de democratisch gekozen regering verving door een ongekozen regime dat louter uit Westerse marionetten bestaat. Dit regime begon vervolgens een burgeroorlog tegen de voornamelijk Russisch sprekende bevolking in het oosten van het land. De VS en de NAVO leverden hier wapens, munitie en later ook militaire ‘adviseurs’ (= special forces, een onomstotelijk vastgesteld feit) voor.

In 2014 koos de bevolking van het schiereiland de Krim in een door de OVSE volledig legaal en eerlijk verklaard referendum bijna unaniem voor aansluiting bij Rusland. De keus van het volk werd en wordt in Europa en Amerika valselijk een ‘annexatie’ genoemd.

Het voortdurend negeren van referenda en de wil van het volk door Brussel en ‘onze’ politieke leiders is inmiddels eerder regel dan uitzondering geworden. Denk aan het duidelijke Nederlandse ‘NEE’ tegen de Brusselse acties om Oekraïne stapsgewijs bij de NAVO en de EU te halen, en daarvoor miljarden in het land te blijven pompen. Alle ‘garanties’ van het inlegvel van de regering Rutte zijn inmiddels gebroken, en dat zonder dat er in Den Haag ook maar één woord aan vuil gemaakt werd.

In juni stemde het Oekraïense parlement voor aansluiting bij het 29 leden tellende Westerse bondgenootschap. Poroshenko verklaarde ‘vastbesloten’ te zijn om de ‘noodzakelijke hervormingen’ door te voeren die nodig zijn voor een officiële aanvraag om NAVO-lid te worden.

Dreigende taal tegen Moskou volgende stap naar WO-3

Stoltenberg voerde zijn dreigende taal richting Moskou op door te verklaren dat ‘wij hier tevens zijn om de solidariteit van de NAVO met Oekraïne, en onze krachtige steun voor de soevereiniteit en territoriale integriteit van uw land, te laten zien. De NAVO bondgenoten zullen Ruslands illegale en illegitieme annexatie van de Krim niet erkennen.’

Dat was nog maar één trede onder de publieke verzekering dat de NAVO Oekraïne militair zal ‘verdedigen’ tegen Rusland. Het Kremlin zal de schaamteloze leugens van Stoltenberg zonder enige twijfel opvatten als een impliciete dreiging met oorlog, ook al hielden de Russen zich wederom in met een gematigde reactie: ‘Dit zal niet bijdragen aan het versterken van de stabiliteit en veiligheid op het Europese continent.’

Waar het wél toe aan zal bijdragen zal iedereen die niet langer in de propaganda van de politiek en media trapt, duidelijk zijn, namelijk het welbewust uitlokken van een militaire confrontatie met Rusland. Oftewel: de Derde Wereldoorlog. De plannenmakers in Brussel en ook Den Haag zijn echter gewaarschuwd: Putin heeft meerdere malen onderstreept dat hij, als hij denkt dat een oorlog onvermijdelijk wordt, zelf de eerste klap zal uitdelen. En dat zal meteen een mokerslag zijn die met name Europa nooit meer te boven zal komen.

De Nederlandse politiek had dat kunnen en moeten voorkomen door de uitslag van het Oekraïne referendum te respecteren en uit te voeren. Helaas is ook Den Haag al vele jaren geleden gestopt het luisteren naar de gewone man en het daadwerkelijk opkomen voor onze belangen. Deze keer dreigen de gevolgen daarvan even verschrikkelijk als fataal te zijn.

 

Xander

(1) Zero Hedge

Zie ook o.a.:

01-07: Hackersgroep Anonymous waarschuwt voor plotselinge Derde Wereldoorlog (/ ‘De strijd zal zeer waarschijnlijk heftig, wreed en snel zijn, en wereldwijd grote verwoestingen aanrichten’)
05-06: Putin in gesprek met NBC: ‘Zijn jullie soms allemaal je verstand kwijtgeraakt?’
30-05: Wordt Macron door globalisten gebruikt voor oorlog tegen Rusland?
13-05: ‘Rusland en China overtuigd dat VS kernaanval voorbereidt’ (/ ‘Russen en Chinezen geloven nu dat het een kwestie van zij of wij is’)
26-04: Hoge Britse en Russische officials dreigen elkaar met kernaanval
11-04: Mensheid stevent gestaag op nieuwe wereldoorlog af
30-03: NAVO oefent op bezetten Russisch sprekende gebieden
26-03: “Acuut oorlogsgevaar in Europa’ (/ ‘Groot deel van Europese bevolking is totaal geïndoctrineerd en heeft geen benul van dreigende oorlog’)
13-01: Oud vicepresident OVSE: (‘Burgers Europa en Rusland willen vrede, maar gevestigde orde wil oorlog’
09-01: Tegen Rusland: Massa’s Amerikaanse tanks komen in Duitsland aan; Stealth raketten voor Polen (Nieuwste stealth raketten kunnen worden gebruikt voor ‘first strike’ op Rusland – Grootste troepenverplaatsingen in Duitsland sinds einde Koude Oorlog)

2016:
12-12: Britse oud ambassadeur verkettert ‘schandalige leugens’ CIA en media over Rusland en Trump

24-11: (/ EU zet anti-Russische propaganda officieel in nog hogere versnelling)
08-11: ‘300.000 NAVO militairen over 2 maanden klaar voor aanval op Rusland’ (/ Flashback: Hoge topmilitairen en (oud) politici die het afgelopen jaar waarschuwden voor een aanstaande (kern)oorlog tegen Rusland
05-10: Amerikaanse generaal dreigt Rusland met totale vernietiging
04-10: 40 miljoen Russen oefenen deze week op kernoorlog met het Westen
08-02: Britse leger oefent op toekomstige oorlog met Rusland in Oost Europa
07-02: Overal voorbereidingen voor grote oorlog in Europa

2015:
10-11: Zo dreigt de NAVO binnen enkele jaren oorlog met Rusland te veroorzaken

09-11: Amerikaanse minister Defensie suggereert Russische kernaanval op VS
23-10: Voorspellingen 500 zieners over massa immigratie, ISIS en Derde Wereldoorlog komen uit
12-10: (/ Britse ministerie Defensie: Dodelijke confrontatie met Rusland kwestie van tijd’)
10-10: Brzezinski eist Amerikaanse militaire vergelding tegen Rusland
20-09: 16 oorlogssimulaties Pentagon met zelfde uitkomst: NAVO verliest oorlog van Rusland
11-07: Pentagon publiceert nieuwe strategie gericht op oorlog met Rusland (/ Amerikanen sturen op nieuwe (wereld)oorlog in Europa aan)

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum.

Reacties

Pagina123
Qromwel op 13-07-2017 08:33

Een ander geluid op 12-07-2017 22:00: Potten & Ketels zijn onderling verwisselbare benamingen. De NAVO probeert zoveel mogelijk leden te krijgen. Als er dan één 'n probleem heeft met Rusland (of een andere broodnodige vijand) kan m.b.v. artikel 5 van het Handvest een oorlog, of dreiging daarmee, uitgelokt worden.

Qromwel op 13-07-2017 08:38

Nog vergeten te zeggen; je moet dan wel allemaal je zaakjes op orde hebben. 

Bomans op 13-07-2017 00:03: Ik denk nog steeds dat het óf een ongelukje was, óf de Oekraïense luchtmacht (de afscheiders hebben die niet!) heeft een foutje gemaakt. De gaten zijn dan ontstaan door salvo's met boordkanonnen. 

Een ander geluid op 13-07-2017 08:46

Kalingar op 12-07-2017 23:51

Ik vindt dat u wel een heel eenzijdige blik op de wereld heeft

Bij u is alles wat Poetin doet goed. Dat is net zo eenzijding.

Syrië

U heeft gelijk, dat minderheden in het Syrië van Assad veilig konden leven. Helemaal met u eens. Of dat in een Syrië na Assad ook nog is, daar heb ik ook mijn twijfels over gezien de ervaringen in Irak. Tot zover zijn we het eens. Waar u niet bij stilstaat, is dat politieke tegenstanders van Hafez (vader) en Bashar (zoon) al Assad net zo zwaar vervolgd werden als iedere andere dictator dat doet. Die waren absoluut hun leven niet zeker. De geheime dienst van Assad was en is berucht en alom gevreest. Daarnaast moet u toch weten dat ook in Syrië de tegenstelling tussen Sjiieten (13%) en Soennieten (75%) onderhuids altijd problematisch was. Alleen de harde hand van de familie Assad kon de deksel op de ketel houden..............tot de burgeroorlog uitbrak. Net als in Jemen. Daarna ben je internationaal aangeschoten wild. Iedere grootmacht en iedere regionale macht gaat dan in troebel water vissen.

En over Janoekovitsch, wel wie is interpol dan wel, beter gezegd door wie is het opgericht?

Lijkt me niet zo moeilijk uit te zoeken of Janoekovitsj eerlijk aan zijn miljarden gekomen is. Ook de rijkdom van Poetin, geschat op 150 miljard, kan nooit uit het KGB salaris en dat van president en premier verklaard worden.

Follow the money !!!!

 

Een ander geluid op 13-07-2017 09:01

arjaneke op 12-07-2017 20:57

Wat vreemd dat joegoslavie wel opgesplitst kon worden maar dat deze oplossing nooit wordt geopperd voor de Oekraïne

Dat ben ik helemaal met u eens !!! Donbass en Krim afsplitsen van Oekraïne. Misschien her en der nog een paar kleine grenscorrecties. Woon je aan de verkeerde kant van de grens; Oekraïner in Russisch deel en v.v. dan leg je je daar bij neer of gaat anders verhuizen ! Het kan géén Baarle-Nassau worden, waar per huis het "land" kan verschillen. 

het deel dat echt etnisch Oekrainers bevat is is erg klein.

Daar vergist u zich sterk in. Het is precies andersom. Alle Russische regio's bij elkaar zijn relatief klein.

Oekraïne heeft 48,5 miljoen inwoners, waarvan 77,8% etnische Oekraïners en 17,3% Russen. Alle andere etnische groepen bij elkaar zijn 4,9% 

In het grootste deel van Oekraïne wonen dus echt heel veel etnische Oekraïners !!

365Y op 13-07-2017 09:46

Ik heb nog geen enkel bewijs gezien dat niet Rusland , maar de NAVO en de EU de boel hebben opgestookt in de Oekraine .. wat gek he . Dit artikel is naar mijn overtuiging een uit de lucht gegrepen beschuldigingen en volstrekt redenloos . Onlogisch gezien de vriendschappelijke verhoudingen die de EU met Oekraine onderhoud . Trouwens , zelfs op de Russische media word er nooit over deze dingen op deze manier gepraat .. , niet zeuren maar met bewijzen komen ... double check .

Een ander geluid op 13-07-2017 09:48

Wardje op 12-07-2017 21:22

De administratie van Obama wilde hiermee in Syrië een  Soennistan   scheppen   om   het   land   te   verdelen   en   de   Chinese   zijderoute   te  verhinderen(de  verbinding van  China met  de  middellandse  zee  langs  Teheran, Bagdad  en  Damascus).

Beste Wardje, die nieuwe Chinese zijderoute loopt helemaal niet door Syrië. AUB nog eens goed op de landkaart kijken. Zowel de spoor- als de wegverbinding laten Syrië links liggen. 

https://www.rtlz.nl/algemeen/buitenland/de-nieuwe-zijderoute-kans-of-bedreiging

Daarnaast wordt Raqqa momenteel niet heroverd door Assad, maar door de FSA met hulp van de USA. FSA zijn een alliantie van Soennietische Arabieren en Koerden, die niet zoveel (niets !!!) met Assad op hebben. Zoals u weet is Assad een Alawiet (Sjiietische stroming). Mosul is ook met steun van de USA op IS heroverd. 

Gezien uw politieke voorkeur en de actuele feiten vrees ik dat u uw jubelkreten niet helemaal opgaan :-)

rexmundi op 13-07-2017 11:51

Als Stolteberg en die chocolade boer graag oorlog wil met Rusland gaan ze hun gang maar, welke normaal denkende jonge man of vrouw gaat zijn leven riskeren voor die malloten.?

Die chocolade boer moet maar snel zijn mond houden anders staat hij dit jaar nog sneeuw te scheppen in Siberië.

steady op 13-07-2017 12:23

Singleman recht om onafhankelijkheid

Volledig mee eens :maar niet cuba niet zuid amerika niet grootste deel van afrika

Is het dat wat je bedoelt (als zij meedoen met ons ons ons ) dan is het goed zeer goed.

Wat zou er gebeuren denk je moest één staat in de VS zich willen afscheiden met steun van Rusland?

Wat denk je ?

Shalom allemaal

rexmundi op 13-07-2017 12:34

De reden dat het westen / Oekraïne steeds doorgaat met het jennen van Rusland het volgende.

De coup in de Oekraïne is mede de EU en de VS ingang gezet.

De ware oorzaak van de MH17 is bekend bij het westen en Rusland.

De Oekraïne heeft het vliegtuig neer gehaald dat weet nu  het westen.

De Oekraïne is momenteel het westen aan het chanteren op van alles en nog wat, daarom zwijgt het westen.

Eens zal Rusland de ware toedracht bekend maken, als het hun te pas komt.

Bundy op 13-07-2017 14:50

@Een ander geluid op 12-07-2017 17:22

Had een uitgebreid antwoord aan je geschreven dat ik hier niet terug kan vinden . Samenvattend ; het Duitse leger had 550 tanks die een T 34 uit konden schakelen  . Napoleon zijn paarden om kanonnen te trekken waren op de heenweg al opgegeten .                  Reeds jarenlang zie ik een luchtbrug met Amerikaans materieel naar het Oosten vliegen .   Na de laatste Navo -oefening kon je een beeld krijgen van het opgebouwde materieel .  Manschappen zijn er inderdaad veel minder dan tijdens de Duitse invasie . M.v.g.

Singleman op 13-07-2017 15:23

Stready, California wil zich afscheuren van Amerika, moet kunnen toch? Antwerpen wil zich afscheuren van Brussel, moet kunnen toch, iemand uit Antwerpen toch... Sabrina wil scheiden van Jef, kan toch al?

Singleman op 13-07-2017 15:29

PS maar dan moet Oekraine ook niet aan de EU gaan plakken hè, zo'n vlieger gaat niet op in mijn systeem....

Singleman op 13-07-2017 15:33

Als we vinden dat we moeten kunnen onafhankelijk worden van de EU, dan moet je dat ook doordenken in alles hè.....

Een ander geluid op 13-07-2017 15:58

Bundy op 13-07-2017 14:50

Ik weet niet of, en zo ja, wat de USA naar het oosten vliegt. Het zal in ieder geval geen zwaar materieel zijn. Dat wordt gewoon voor het oog van alle camera's via Bremerhaven per schip aangevoerd en dan per trein op transport gezet. Januari dit jaar 87 US tanks en 144 militaire voertuigen. Daar werd niet geheimzinnig over gedaan. Gezien de aantallen nog geen reden tot paniek. 

Op dit moment heeft Rusland ruim 330.000 zwaar bewapende en goed getrainde soldaten aan zijn westgrens, dus oostgrens NAVO & EU. Dit aantal wordt volgens Russisch ministerie defensie uitgebreid naar 400.000 Daarnaast heeft Rusland daar 2450 tanks, 5205 stuks artillerie, 1438 MLRS en 1389 vliegtuigen/helicopters. Dat is nogal wat. Verder zal het u bekend zijn dat een aanvallende partij een veelvoud van deze aantallen moet hebben, wil het überhaubt een beetje kans van slagen hebben.

Heel simpel; de NAVO heeft dat niet en bovendien besteden de West-Europese NAVO landen hun geld liever aan het vertroetelen van miljoenen moslim migranten dan hier een fatsoenlijk leger van uit te rusten. Dat zal u toch niet ontgaan zijn hoop ik ! Oost-Europa heeft sowieso geen cent te makken.

Rusland moet gewoon eens van zijn Calimero-syndroom af ("want zij zijn groot en ik ben klein"). Het is het grootste land ter wereld, met de meeste grondstoffen, en de 2e militaire macht ter wereld met een alliantie met nr 3 China. Die paniek bij iedere nieuwe NAVO-uitbreiding is nergens voor nodig. 

Het moet gewoon ff landen bij heer Poetin, dat hij niet de invloedssfeer van de oude USSR moet proberen te herstellen.

Verder zit ik uiteraard ook niet op een oorlog in Europa te wachten. Dan zijn u, ik en de rest van XN en de lezers hier zwaar de pineut. 

M.vr.gr. 

ome bob op 13-07-2017 16:04

mijn  beste  moderator, 

U  houdt  dus  al  mijn  reacties  achter !!

zal  ik  voor  de  3e  x   ,   hard  sorry  roepen,  sorry,  sorry  sorry   aan  een ander  geluid  !

U  heeft  nu  12   uur  de tijd  gehad,  en  misschien  als   u  uitgelachen  bent , kunt  u

roepen  mooi  zo,

ik zal  de  reacties  van  Omee  Bob  weer  plaatsen

gewoon  antwoord  geven   mag   ook  hoor,

als   ik  dit  netjes   nu  3  e vraag .  iets  met  fatsoen  of  zo   ??

 

gegroet  ome  Bob

 

Bob, als u hier fatsoenlijk- zonder in één aden weer te beginnen over EU trollen, wat uw excuus volkomen ongeloofwaardig maakt- uw ecxuus aanbiedt aan poster een Ander Geluid dan worden uw postings gepubliceerd.
Persoonlijke aanvallen en uitschelden worden hier van u niet geaccepteerd en gelieve ook wat minder schreeuwerig te posten.Mod.

Een ander geluid op 13-07-2017 16:05

rexmundi op 13-07-2017 12:34

De Oekraïne is momenteel het westen aan het chanteren op van alles en nog wat, daarom zwijgt het westen.

Kunt u me aub even helpen? Waarmee kan Oekraïne het westen chanteren??? 

Eens zal Rusland de ware toedracht bekend maken, als het hun te pas komt.

1. Waarom niet nu ?

2. Is Rusland zo harteloos om alle nabestaanden in onzekerheid te laten ?  Die arme mensen schreeuwen om antwoorden ! 

3. Waarom houdt Rusland volgens u de waarheid onder de pet ?

Een ander geluid op 13-07-2017 17:43

Qromwel op 13-07-2017 08:33

Potten & Ketels zijn onderling verwisselbare benamingen. De NAVO probeert zoveel mogelijk leden te krijgen. Als er dan één 'n probleem heeft met Rusland (of een andere broodnodige vijand) kan m.b.v. artikel 5 van het Handvest een oorlog, of dreiging daarmee, uitgelokt worden.

Artikel 5 wordt alléén operationeel wanneer één van de lidstaten daadwerkelijk is aangevallen. Aanval op één is aanval op allen. Aan preventieve aanvallen doet de NAVO niet.

Art. 5 is tot nu toe alleen bij Afghanistan gebruikt.

De NAVO is geen verzekering voor huizen die al in brand staan. Dus de aanvraag van Cyprus en Georgië zijn om die reden afgewezen. Oekraïne zal in deze situatie ook nooit lid kunnen worden. 

Ik hoop niet dat in Europa de vlam ooit in de pan slaat, maar mocht dat gebeuren dan zal het niet veel uitmaken of landen NAVO-lid zijn of niet. Iedereen zal daarin meegezogen worden. Ook Wit-Rusland, Oekraïne, Zweden, Finland enz. 

Voorbeeld; de neutraliteit van NL in 1940 heeft ook niets geholpen.

ome bob op 13-07-2017 18:44

nou  ik  zal  nogmaals  sorry sorry   sorry  zeggen 

ik zal mijn  uiterste  best  doen  om  niemand  meer  persoonlijk aan  te  vallen

en  alleen  de  waarheid  vertellen  , zoals  altijd  al   !  mijn  hele  leven !

wat  ik  in  8 jaar  in Ukraine  heb  gezien en  meegemaakt

en dat  de  USA   dus  een  coup  gepleegd  heeft  ,  samen  met  de  EU

en  alle   verdere  leugens  hier  op  deze  side   tegen  spreken 

waarom  ??  omdat  Ukraine  dus  gewoon  bij  de  EU  moet

dus , sorry  sorry  sorry

de   volgende  keer   geeft  u  Ome  bob  gewoon  een  ban , 

en  ik  schrijf  zoals ik  praat  als  Rotterdamer, en  dat  ga   ik  voor   u  niet  na  68  jaaar  even  verandeten ,  nogmaals  sorry

dus   laat  maar  komen,  de  waarheden  als  een  koe,  u  heeft  ondertussen  een  A-4 tje  vol  liggen  

veel  plezier   en  dank  u wel

Ome  bob 

 

Bob, u heeft nog steeds niet uw excuus aangeboden aan poster Een ander geluid. Dat is wat er van u gevraagd wordt. Mod.

Kalingar op 13-07-2017 18:45

@ een ander geluid

Beter lezen, want ik ben beslist geen Putin fan, maar ik geef de man gewoon gelijk dat hij zijn land en landsgenoten in oost Oekraine beschermt, dat is toch een van zijn taken als regerings leider. Als het NAVO bondgenootschap zich niet aan de afspraken houdt waarom moet Putin dat dan wel doen? Het is alom bekend en dat heb ik u al verschillende malen verteld dat de EU/NAVO tegen de afspraken in Oost Europa heeft ingelijfd. Als u een Rus was, hoe zou u zich dan nu voelen? Ook even in de ander verplaatsen aleer u een mening uit. Maar toch wil ik u wel een compliment maken voor de basis kennis die u heeft, zie het alleen niet geheel door een west Europese blik, want zo werkt het niet in de wereld. Een kant heeft nooit altijd en kompleet gelijk, iets wat ze in brussel wel schijnen te denken. Zo komt het tenminste op mij over hoe ze in Brussel besluiten nemen

Een ander geluid op 13-07-2017 19:27

who gives op 12-07-2017 18:44

klopt de Russen hebben tig verschillende verhalen verzonnen om een rechtszaak te voorkomen.Het eerste verhaal was de meest domme dat het geen Buk raket was, maar als oorzaak een SU-25...toen bleek dat het omonstotelijk een BUK was hadden ze weer een ander kulverhaal klaarliggen. De Russen denken dat we alles als zoete koek slikken!

U heeft helemaal gelijk. Ik wil ze echter op deze site niet de kost geven, die al die kul verhalen wél voor zoete koek slikken. Ze geloven alle versies van de 1e tot versie 365, terwijl die elkaar in grote mate tegenspreken.................. 

Laten ze eerst maar eens met fatsoenlijke verklaring komen, waarom uitgerekend Rusland een Internationaal VN Tribunaal voor het berechten van de MH-17 daders met een veto blokkeert. Als je niets te vrezen hebt, werk je hier toch gewoon aan mee !!!

ome bob op 13-07-2017 21:36

mijn  excuses  aan een  ander  geluid,    na  400  x  al  sorry  gezegd  te hebben  

dus  mijn  hartelijke   excuses 

 

 

gegroet  ome  bob     ,

 

Dank voor uw medewerking. Mod.

Qromwel op 13-07-2017 23:28

Een ander geluid op 13-07-2017 19:27: Gewoon, om ons te pesten, lekker dwarsliggen. Waarom zou je het lui die jou zo graag als vijand willen zien makkelijk maken? Het maken van gewonde slachtoffers bij die tegenstander zet meer zoden aan de dijk dan het maken van dode.

Bundy op 13-07-2017 23:43

@

Een ander geluid op 13-07-2017 15:58
U zegt dat paniek iedere maal wanneer de Navo uitbreidt niet nodig is .  Ik zie het als zeer gevaarlijk omdat de Navo in een conventionele oorlog erg weinig kans op een overwinning heeft .   In zulke gevallen grijpt men al snel naar nucleaire wapens .   Kort geleden heeft de  Navo de Russische warm-water havens in Monte-Negro afgepakt .   In plaats van zich af te vragen hoe lang je een beer kunt pesten heeft Stoltenberg een grote en dreigende mond , iets dat ik gezien de feiten niet begrijp .     En ja ,u heeft gelijk ; iedere oorlog eindigt met het uitroeien van de burgerbevolking van de andere partij . M.v.g.     
Een ander geluid op 13-07-2017 23:56

Kalingar op 13-07-2017 18:45

Beter lezen, want ik ben beslist geen Putin fan, maar ik geef de man gewoon gelijk dat hij zijn land en landsgenoten in oost Oekraine beschermt, dat is toch een van zijn taken als regerings leider.

U heeft absoluut gelijk dat het de taak van Poetin is, zijn land zo goed mogelijk te beschermen en indien nodig ook de Russische minderheden buiten Rusland.

Ik heb het hier al bij herhaling gezegd; wat mij betreft kan Oekraïne / Poroshenko het beste de Donbass en de Krim aan Rusland overdragen. Gewoon een goed verdrag sluiten, dat beide partijen recht doet.

Als het NAVO bondgenootschap zich niet aan de afspraken houdt waarom moet Putin dat dan wel doen? Het is alom bekend en dat heb ik u al verschillende malen verteld dat de EU/NAVO tegen de afspraken in Oost Europa heeft ingelijfd.

Een belofte in de politiek is niets waard. Het zijn de Verdragen die tellen. Als Bush Sr. aan Gorbatsjov iets beloofd, kan iedereen op zijn vingers natellen dat de volgende president daar anders over kan denken.

Ten eerste had de USSR zich in 1946 uit Oost-Europa terug moeten trekken. Dat had Stalin niet alleen beloofd, maar ook nog eens in een verdrag vastgelegd. In plaats daarvan heeft het Sovjet bezettingsleger in al die landen marionettenregimes aan de macht gebracht. De hele oppositie ging naar Siberië. Daarmee heeft Stalin ook de oprichting van de NAVO over zich afgeroepen.

Dus NAVO/EU hebben die landen in Oost-Europa niet ingelijfd. Die waren maar wat blij dat ze toe konden treden. U gaat er wel heel gemakkelijk aan voorbij dat 40 jaren Sovjet bezetting en 100 jaar onder de Tsaar wat veel van het goede was voor die volken. Dat die zich als de wiedeweerga indekken tegen toekomstige rampspoed begrijp ik goed. 

Mijn vraag aan u; waarom denkt u dat de Oekraïners in 1941 aanvankelijk de Duitsers binnen haalden als bevrijders ??? Als u die vraag kunt beantwoorden, dan begrijpt u ook waarom dat ze in Oost-Europa zo graag bij EU en de NAVO willen.

Als u een Rus was, hoe zou u zich dan nu voelen? Ook even in de ander verplaatsen aleer u een mening uit.

Ik verplaats me bij deze discussie liever in het gevoel van de Baltische Staten, Polen, Tsjechië, Slowakije, Hongarije, Bulgarije en Roemenië. Weet u wel hoe die landen geleden hebben onder de USSR. Verdiept u zich eens in het feit hoeveel mensen daar vermoord zijn door het Stalin regime. Bij die landen hoeft u er niet mee aan te komen, dat ze in Rusland nu een andere vlag hebben en overgeschakeld zijn van communisme naar nationalisme. Daar neemt u de geschiedenis niet mee weg en ook niet het diepe wantrouwen naar Rusland. Oekraïne idem. Heeft u zich wel eens verdiept in de Holomodor ?

Russen wijzen steeds naar het trauma veroorzaakt door Napoleon en Hitler, maar zij staan zelf geen minuut stil bij het diepe trauma dat Russen bij de volken van Oost-Europa hebben veroorzaakt. Dat is hetzelfde als de bij moslims; die wijzen altijd naar 100 jaar kruistochten en staan er geen minuut bij stil dat ze Spanje en Zuid-Oost Europa 700 jaar wreed onderdrukt hebben. Dat is aan de kant van Russen en moslims wel compassie en inlevingsvermogen vragen, maar zelf niet geven. Ze hebben geen enkele vorm van zelfreflectie !!!

Sorry, daar ga ik niet in mee !!!

Wat mij betreft kan de EU morgen al ontmanteld worden ! Europese Commissie het gevang in. Daarna een veel lossere Europese samenwerking.

Zoals u al begrepen heeft, heb ik met de NAVO geen probleem. Die gaat echt geen oorlog met Rusland beginnen. Ik zou niet weten wat daarmee te winnen valt. 

Voor mij komt het grootste gevaar van Poetin en Erdogan. De een wil de macht en luister van de USSR herstellen en de ander het Ottomaanse Rijk. 

Dank voor uw complimenten !!!

Een ander geluid op 13-07-2017 23:59

ome bob op 13-07-2017 21:36

Dank u.

Qromwel op 14-07-2017 08:37

Een ander geluid op 13-07-2017 17:43: De NAVO, en sommige leden daarvan, stellen zich provocatief op. Hoe zal het gaan als de USA betrokken raakt als in Azië viezigheid aan de knikker komt?

Een ander geluid op 14-07-2017 10:05

Bundy op 13-07-2017 23:43

U zegt dat paniek iedere maal wanneer de Navo uitbreidt niet nodig is .  Kort geleden heeft de  Navo de Russische warm-water havens in Monte-Negro afgepakt .   

Ik vind dat u en anderen hier teveel meegaan in de eisen van Rusland. Waar haalt Rusland het recht vandaan om half Europa als hun invloedssfeer te beschouwen ? Dat zijn allemaal soevereine landen, die zelf hun beslissingen nemen. De USA heeft inmiddels geleerd, dat niet heel Latijns-Amerika nog naar hun pijpen danst. Het zou mooi zijn als bij Rusland hetzelfde besef doordringt.

Kijkend naar de geschiedenis heeft Rusland nooit enige invloed gehad in Joegoslavië. Tito heeft dat land zonder Russische hulp van de Duitsers bevrijd. Hij heeft verder de Russen altijd buiten de deur gehouden. Rusland heeft nooit militaire bases in dat land gehad. Dus de NAVO heeft niets van Rusland afgepakt. Rusland heeft daar nooit gezeten en heeft daar ook niets te zoeken !!!

Montenegro is nu een zelfstandig land, dat eigen keuzes maakt. Dat dat slecht valt op het geo-politieke schaakbord van Poetin is jammer dan. 

In die regio heeft Poetin maar een vriend en dat is Servië. Hetzelfde Servië dat maar al te graag lid wordt van de EU. Als het er echt op aan komt en de Serviërs moeten kiezen tussen de economische ontwikkelingsfondsen uit Brussel of een habbekrats uit Moskou, dan weet ik het wel. Dan draaien ze in Moskou de "gouden oude" van het Goede Doel: "Vriendschap is een illusie".

Ik zie het als zeer gevaarlijk omdat de Navo in een conventionele oorlog erg weinig kans op een overwinning heeft .   In zulke gevallen grijpt men al snel naar nucleaire wapens . 

Fijn, dat u ziet dat de NAVO conventioneel niet sterk genoeg is om Rusland aan te vallen. Ben ik helemaal met u eens. Daarom hoeft Rusland zich ook geen zorgen te maken. 

In plaats van zich af te vragen hoe lang je een beer kunt pesten heeft Stoltenberg een grote en dreigende mond , iets dat ik gezien de feiten niet begrijp .  

Er is helemaal geen sprake van de beer pesten !!! Nogmaals Rusland heeft geen recht om in onafhankelijke landen invloed te eisen. Die tijden zijn voorbij. Ook in Paramaribo bellen ze al lang niet meer even met Den Haag om over ieder besluit de zegen van NL te vragen. Dat heeft niets met pesten te maken, maar met onafhankelijkheid. 

De claim van Rusland is net zo absurd als wanneer Erdogan zou eisen, dat de voormalige Ottomaanse regio's: Bosnië-Herzegovina, Montenegro, Servië, Albanië, Macedonië, Griekenland, Roemenië en Bulgarije nog braaf naar Ankara zou moeten luisteren. Dan moeten ze eerst Poetin om toestemming vragen en ook nog eens Erdogan. Wat te doen als beide heren iets anders willen ? Eens kijken; de Ottomanen zijn goed voor bijna 500 jaar onderdrukking en de Russen voor 40 jaar. Ja, dan trekt Erdogan aan het langste eind....................

Bij ieder onwelgevallig besluit van EU en NAVO gaat Poetin de gordijnen in en dreigt met hel en verdoemenis. Hoort u de USA, NAVO en Brussel over de militaire alliantie tussen Rusland en China ? Neen. Hoort u de NAVO protesteren tegen de gezamenijke oefeningen van de marines van Rusland en China in de Oostzee???? Neen. Hoort u de NAVO met oorlog dreigen als er weer een land tot de Shanghai-samenwerkingsorganisatie toetreedt?? Neen. Armenië dat onder zware Russische druk kiest voor Moskou en niet voor EU ook geen probleem. 

Waarom niet? Het westen gaat daar veel volwassener mee om !

Wie maakt hier nu steeds een probleem................? Juist Poetin !!!

ome bob op 14-07-2017 10:22

ja  mijne  heren  17  julie  komt  nu  wel  heel  dichtbij ,

gelukkig   is  de  onderste  steen   ,  via  onze  mosselruggengraat   nooit  boven  water  gekomen  !

tenslotte  maakt  als  het  niet  opschiet,  een moord  op  300  onschuldigen  met  voorbedachte  rade  dan  ook  niks  meer  uit  !

als  de  wereld  niet  reageert  als  een  CIA  chocolade  USA  muppet   gewoon  10.000  eigen  landgenoten doodschiet  , 24.000  gewonden   en  een  totale

infrastructuur   vernietigd  !

tenslotte  zwijgen  fraua Merkel  en   Frankrijk  als  het  graf   als  Minsk  !  en  Minsk  2   dus  dagelijks  nu  25  a  30   geschonden  wordt door

onze  SS-elite  vrienden   in  Kiev

er  eordt   tenslotte gewoon  op  weerloze  huizen,  vrouwen  kinderen en   scholen  geschoten  ,  nou niks  mis  mee  toch?

heeee,  fransje  Timmermans   ,Hansie  van  baalen ,  of  onze    Herman  Verhofstadt  !

de  vrienden   van  de  door  u  op  handen  gedragen  Rutte , de  kanjer  ,   oooh  nee  beste  regering  whahahaha

uu stemde er  gewoon  weer op  he,?  zo  trots op  jullie   ongelofelijk .

zware  wapens  70  km  terug  trekken,  ja  aan  mijn  hoela , ze  durven  niet  de   Dpnbass  echt  binnen  te  vallen  , aangezien  ze  de vorige  keer

verpletterend   verslagen  werden,  de  wapens  afgenomen    en  terug  gestuurd   zijn   naar  Kiev

Ik  hoop  dan  ook  dat  nu  alles  droog  is daar  ze  het  nog  1  keer  proberen dan  is  het  USA  feest  nest  als  in  Syrie  hier  eindelijk  in  1  x  over

van  mij  mag  Putin  dan  de  stront  n  1  x  oplossen ,  dan  staat  hij  echt   in  8  uur  vanaf   het  noorden  binnen   8  uur  in  Kiev  op de

befaamde  maidan,  om  te  vragen  of   dat  gekloot  nu  over  is .  ze  drinken  dan  in  die  8  uur  ook  nog  2  x koffie !

Ukraine  heeft  alles verspilt  werkelijk  alles,   ze  kregen  alleen  al  voor  de  vloot  op   de  krim   9.000 miljoen  per  jaar   voor  de  vloot  en  15.000 soldaten  ,  !  en  het   contract  was  al afgesloten  tot  2040

verder  krijgen  ze  natuurlijk  ook geen  leningen  meer,   er  staat  nog  45.000   miljoen   open,  die  ze  dus  niet  hebben  ,  dus  help  even  EU!

tevens  krijgen  ze  voor  het   transport  van  gas  naaar  het  westen  dus  geen  UHV  danwel  euro  ,  dan  wel  roebel  meer

alles  is  hier  naar  de filistijnen  ,  de  regering  heeft  het IMF  geld  en  EU  de  laatste  400  miljoen  weer razendsnel  als  Houdini  laten   verdwijnen .

ieder  moment    zal   de  chocolade  king  hier  de  leiding  kwijtraken ,  het  volk   mort   is  nooit gevraagd  om  bij de   EU te  komen

de  metro   is  400  %  duurder  geworden   ,  het  geimporteerde gas   niet  uit  Rusland  natuurlijk,  is  3  x  zo duur  geworden ,  de  kolen  zijn op

worden nu  vanuit  USA  aangevoerd,   er  is  geen  stadsverwarmijng  want  de  kolen  zijn op  ,  en  er  wordt  iedere keer  weken  lang  het warme  douche  water  afgesloten

Hoe  lang  denkt  u  voor deze  regering  een pistool op  zijn  hoofd  krijgt ?

Uiteraard  wordt  natuurlijk  constant  Oom  vladimir  uitgedaagd  ,  die  lekker  zijn  middel vinger  opsteekt  , na  vanaf   zegmaar  1991

dit  grote  land  in  het  levenheeft  gehouden

oplossing  ?,  de  limkse poolse  kant  bij   polen  schuiven , krijgt u rechtstreet  de  Svoboda aanhang de  concentratiekamp  bewoners  erbij !

de  mensen  die  een  maand of  wat  geleden  een  ""Bandera  plein  eisten  in Kiev   , en  het  gewoon  kregen

ongeveeer  hetzelfde  als  U  eigen  Yassar  Arafat  ,  een  Stalin  plein  in Amsterdam  zou  eisen

dan wel  een    plein  in  Rotterdam  ,  gewoon  even  vragen aan  Aboutaleb  , goed  plan

en  lopen nu  regelmatig  met   zo'n  geschatte  15.000   brandende  hakenkruizen  in  optocht  door  Kiev .

gek  he dan  is  de  NOS  er  nooit  ??   wilt  U  dat  dan  niet  zien  ?   of  mag  dat  niet  ?,  komt  niet zo goed uit  ?  waarschijnlijk ?

het  Azov  bateljon  kunt  u  dan gelijk  krijgen   om  debanken  te  overvallen , die  luisteren  incl.  SS-  banierenen  hakenkruizrn ook  naar  niemand

en  martelen  is  hun  sterkste  punt

die  60  protesters  die  levend  verbrand  zijn  in  odessa,  heeft  uw  fantastische  Eu  zich  ook erg  druk  over  gemaakt  zag  ik ??   whahahaha

de  rechtse  kant   rechts  van  de Dnepr   , incl  odessa  gewoon  aan  oom  Vladimir  schenken ,daar  zit   alle   arbeid,   wapenfabrieken  +/-  55  de  handel  met  rusland  die  trouwens  voor  die  mensen  die  daarvan allemaal  bestaan   verboden  is  door  Kiev

en  het  midden  stukje  met  die  straatarme   Ukrainers  / ,  neem  die  gewoon  bij  de  EU  dan  kunne  die  ervoor  zorgen  dat  griekenland  2.0

gelijk  geopend  wordt  

dus U moet  gaan  betalen ondanks  het   blanco  bijgeschoven  A-4  tje   van  uw   eigen  landverrader

voor  gas

voor kolen

voor   electriciteit

voor  warm  water

de  omgevallen  leeggestolen  banken

de wapens

de  tanks

en een kleine  jaarlijkse  bijdrage  om die  45.000  miljoen   aan eens  jullie grootste  vriendoom vladimir  terug te  betalen

mocht  het  uit  de  hand  gieren  ??

dan  kunt  u  na  punt  10  in  het  ""het  was  maar  een  handelsverdragje  ??"" met  een  blanco  A-4tje

uw  kinderen  hier  naar toe  sturen  omdat  er  staat  dat  u  mag  komen  helpen  bij  o.a.  grensincidenten !

als  dat  gebeurd,  kom ik  als .............    terug  om  in  nederland  wat  ""vrienden  "  te  bezoeken 

zeg  maar  voor   een  gezellig  onderhoud  met  eeen bakkie  pleur  !

en dan zal  ik  nog  wel  wat  vergeten  zijn !

whahahahahahahaha

ik  wens  u  veel  plezier, 

de  MH-17  daders  zal  ik  u  , met  de  nodige  bewijzen  en  alle  Ukraine  aangeleverde  bewijzen  die  allemaal  onderuit  gehaald  zijn

met   levende   beelden  laten  zien

vergeet  niet  te  kijken

de  komende  14   dagen  geen  warm  water  wordt  er  net  op  Tv  vertelt,    mijn  dank  is  groot 

gelukkig  heb  ik  een boiler

 

huggie   Ome Bob

 

vragen kom  maar  hoor  ,  de  zooi  hier  is  al  groot  zat , whahahah 

 

dooei

rexmundi op 14-07-2017 12:21

De VS en zeker Duitsland wil graag Rusland van de kaart vegen.

Ze hebben het twee maal actie ondernomen daarvoor, maar mislukt.

Ook door Lenin aan de macht te helpen hadden ze miljoenen geïnvesteerd, ook fout gelopen.

Duitsland wil graag via de EU, onder leiding van Merkel, die met alle DDR water gewassen is, het derde rijk weer stichten.

En wat betreft Stolteberg, heeft de NATO/NAVO niet al diverse scenario's laten draaien als het oorlog op uitdraait, mede dat alle scenario's niet haalbaar zijn. ??

Het draait allemaal om de macht en geld, de VS is zijn macht aan het verliezen en wil nog steeds de politie agent spelen, maar is nu veldwachter geworden, ze worden door de andere grootmachten niet meer serieus genomen.

De geschiedenis herhaalt zich steeds, aan alles komt een einde.

ome bob op 14-07-2017 14:20

ja,  het  leven  valt  niet mee   , dus  blijf  maar  niet  terug  kijken

ik  was  ook altijd  fan  van   ""  onze  bevrijders  """

totdat  ik  de  geschiedenis  indook ,

en  constateerde  dat  een  land   na  230  oorlogen  in  pakweg  200  jaar 

na  eerst  de  oorspronkelijk  bewoners  ,  dus miljoenen   indianen   eerst  vermoord  te  hebben ,  gewoon  nu  eens  zich  zou  gaan  moeten  gedragen !

dat  als  je  dan  zoekt  ""onze  bevrijders ""    dus  gewoon  de  Russen  waren   met  ongeveer  25.000.000   doden

die  dus  na  de slag  bij  kursk  ,  en de  onge;lofelijke  battle  by  Stalingrad  ,  dus 

de   Duitsers  al  als  konijnen  voor  zich  uit  joegen  

terwijl   de   USA  nog  heerlijk  op  het  strand  land

en  officeel  dus  pas  mee ging  doen , na  pearl  harbour

cheque  even  zelf  de  data   ,  dat  ziet  u  dus   dat  onze  USA   vrienden 

dus alleen  maar  mee   gingen  doen  omdat  de  grote  Stalin   dus  aanders  gewoon   aan   de  noordzee  kust  zou  staan 

dan  de  laatste  jaren  noem  het  rijtje  maar  op  ,  dit  USA  gajus  dus door  list   en  bedrog   en  leugens 

het  begon  zeg  maar  in Vietnam  ,  uiteraard  met  leugens  dan  wel  een  zeikverhaal  ,

en  zo  opschuivend  naar  het   westen   afghanistan ,  de  vernietigings  wapens   tevens  leugens  van  irak

Irak,  egypte  Lybie,  irak   en  nu  ook  nog  steeds  Ukraine ,  geweldig  hoor  die  fijne  amerikanen !

het  oprichten  ,  bewapenen,  en  betalen  van  IS  , ISIS   of  welke  naar,  mudhjuhadien ,  al  quayda  luisterende  bende 

gewoon  openlijk  door  Hillary  even  vertelt  wordt  ,  met  de  opmerking  ja  en  soms gaat  het  mis !!     ongelofelijk 

ik dus  maar  naar   eeen  man  ben  gaan  kijken   met  ruggengraat   ,die  vertelt  hoe  het  zit

die dus  voor vrienden    , de  familie  Assad  goed  is en  komt  helpen  en  al  zijn   woorden  nakomt,   doei   ISIS 

die  in  6  maanden   meer  oplost daar  in  die   valkuil  woestijn  dan  uw  USA  bevrijders  in  4  jaar,   knap  hoor  en  petje  af  ,

en ??

natuurlijk  nooit  en  niet  te  vergeten ,  dat  Rusland  en  oom Vladimir  onze grottste  vriend  was  .

ik vraag me  dus  af   ,wie  er  straks  omdat  we  dus ook  zonder  gas  zitten  , de  bedevaart  naar  Moskou  gaat  maken  ?

ik  zou  Timmermans  en  Hansie   sturen   , whahahahaha

Nee  ik  ben  klaar  met  onze  USA   bevrijders  , trouwens  ???    nog  heel  wat  landen 

en  ik  verzeker  u,  dat  dit  alles  uiteindelijk  gaat   over  de USA  die  heeft  een  vijand  nodig  !

u  bent  er dus ingestonken,  met  Rutte,  brussel  en  de  EU  .

de   USA  is  reddenloos  verloren,  want  Rusland   en  China  kopen  dus  voor  de  wwereldwijd  waardeloze  petro-dollar

nu   tonnen  met  echt goud,   puur  goud,  en laten  zich  dus  ook straks  door nederland  voor  gas etc

met  echt  goud  betalen

hier  krijgt  dus  de   USA   , door  het laag  houden  van de  goud  prijs   tegenover  de  petro - dollar  dus  de deksel  op  zijn  neus

Putin   wisselt  iedere  waardeloze  petro-dollar   is voor   echt  goud !!  

de  laatste  kwartaal  waar  cijfers  van  zijn is  er  wereldwijd  99 ton  aan  goud  verkocht !!  door  de  hele  wereld !

55  ton  daarvan      ging  rechtstreeks  naar  moedertje  Rusland

de  USA  weet  het en ze  kunnen  er  niets  meer  aan  doen  ,  Rusland  en china  kopen  al  het  goud  op 

 

dit   heet  Ladies  &  Gentlemen   , The  game   is Over

 

Checkmate

 

leuk  he  , U  loopt   in  de EU  samen   met  de USA   aan  een  dood  paard  te  trekken   !

kleine  p.s.

 

ik weet  niet  meer  wie  de  opmerking  maakte  , de  zijde route  gaat  door  Syrie  , en  werd  ontkent

dat  die  meneer die  dat  beweerde   eens  goed  op de  kaart  moest kijken  ??

 

ik kwam  er  gisteren  achter ,  via  China, dat  ze  dus  wel  voor  Syrie  gekozen  hebben   ,   dus  niet   meer  op de kaart  kijken

 

U  heeft  helemaal  gelijk   ,  waarbij  China  dus  laat  zien  voor  /  naast  en achter  Rusland  te  staan 

 

Check mate

 

gegroet ome  bob

Een ander geluid op 14-07-2017 15:29

@  Qromwel op 14-07-2017 08:37

De NAVO, en sommige leden daarvan, stellen zich provocatief op. Hoe zal het gaan als de USA betrokken raakt als in Azië viezigheid aan de knikker komt?

Dat de USA door de Zuid Chinese Zee varen en er overheen vliegen zonder aan China toestemming te vragen, zie ik niet als provocatie. Afgelopen maand heeft de Chinese marine samen met Rusland in de Oostzee geoefend. Hoeven ze toch ook niet aan Noorwegen, Zweden en Denemarken toestemming te vragen. Anders kunnen ze er niet eens in............ Goed beschouwt heeft Rusland maar een relatief klein stukje Oostzee. De rest van de landen is of EU-lid of NAVO of beide. Die stellen zich allemaal wat redelijker op dan China. 

Verder zie ik de oefeningen van de USA met en in Zuid-Korea en Japan ook niet als provocatie.

Eveneens vorige maand hielden Rusland, Servië en Wit-Rusland militaire oefeningen in Wit-Rusland. Je hoort het westen nooit zeuren dat dat provocaties zijn. 

Het is altijd dat kleine driftkikkertje in Moskou met zijn supporters.

Een ander geluid op 14-07-2017 16:07

ome bob op 14-07-2017 14:20

ik  was  ook altijd  fan  van   ""  onze  bevrijders  """ totdat  ik  de  geschiedenis  indook en  constateerde  dat  een  land   na  230  oorlogen  in  pakweg  200  jaar 

na  eerst  de  oorspronkelijk  bewoners  ,  dus miljoenen   indianen   eerst  vermoord  te  hebben ,

Dan kan ik u aanbevelen ook eens in de geschiedenis van Rusland te duiken. Tot pak hem beet 1533 leefde er ten oosten van de Oeral geen enkele blanke Rus, alleen maar Aziatische volkeren. Vanaf 1533 heeft Rusland in een paar eeuwen Siberië gekoloniseerd en daarbij zo'n beetje alle daar levende volkeren uitgemoord. Daar zijn er uiteindelijk net zoveel van over gebleven als Indianen in de USA.

Ik zie niet zoveel verschil in de aanpak van de USA en Rusland. 

Maar goed; als je alléén maar de Amerikaanse geschiedenis induikt, kan je dat niet weten natuurlijk. 

ome bob op 14-07-2017 21:16

een  ander  geluid  14.20 

om  niet  terug  te bliven  vallen  in  Stalin  verhalen , en  cowboy  stories

vertelde  ik  dus   ,dat  ik  dus  zo  langzamerhand  doodziek  werd   na al die  oorlogen  van  onze  gewelduge  USA  democratie brengers !

en  de  aanleiding  daartoe,

natuurlijk  heb  ik  Attila  de  Hun  vergeten  ,  Alexander  de  grote   Ben  Hur    de  gothen   en  greetje  kauffeld, het  spijt  me  verschrikkelijk

maar  ik  legde  alleen  heel  simpel  uit   ,  dat  ik  daarom fan  van Putin  ben  geworden

en ja Stalin  was  ook   een  massamoordenaar , het  leuk  is  dat  er  als  ik  dit  verhaal  er  bij  Bertje bron  het   blog  opgooide er  dan  altijd  gelijk  een  geweldige  --  

opdook die  stukken  ging  plaatsen  over  Stalin  de Holomodor  etc  .  met  filmpjes  uit  1934  etc ?????

Toen  ik  het  verhaal  bij de  homo  side  ""De  Dagelijkse  , begon  kreeg  ik  dagelijks  tot  7 EU  voorstanders  dan  wel l  betaalde DDS  medewerkers 

over mj   heen   ,    iedereen  kan  tegenwoordig  in  brussel  solliciteren  , levert  best  wel  geld  op zag ik , waarvan  er  diverse  met  de  nodige  Aliassen   ,de  bekende  a.k.a   's "  zeg  maar

aangezien   ik  al  jaren  de  homo  Livenstro   als  tegenstander  had,  die  het maar  niet  kon  winnen  ,

ging  de  grote  nieuwe  baas  ????  van  der  Galien   ook  meedoen 

lees  ,maar  als  het  over  Rusland  gaat  , zelf  is  hij  Moslim  en  is  getrouwd ,

dus   Putin  did  it  altijd , de  schurk  Putin,  de  moordenaar  Putin  de  KGB  agent  Putin ,   het  kon  nooit op  !

dus  heb  ik  de  beste  moslim  liefhebber  uitgedaagd   op  zijn  VVD  side  om  alle  misdaden  van  Putin  sinds 1991

of  om  het  nog  makkelijker  te  maken,  alle  misdaden    grensoverschrijdingen ,  gevechten  dan  wel  misdadenn  tegen de  mensheid

van  oom Vladimir,  dan  maar  eens  op zijn  side  te  publiceren !  mocht  ook vanaf  2000 

dat leverde  vele  fans  op , die  mee gingen  doen  , want  dat  had  nog  niemand  ooit  gedaan  natuurlijk  !

dus   vroeg  Ome  Bob    dagelijks even  tussendoor    aan  van der  Galien , waar de  lijst  bleef  en dat  de  geweldige VVD     Livenstro ook mee  mocht  denken ,

De   reageerders  deden  ook  leuk  mee.

na  42 x   dan  wel  42    dagen  dit  gevraagd  te  hebben  ,  kon  ik  ineens  de  side  niet  meer  op  !

Whahahahaha   leuk  ??    of   heel leuk   ??

tevens  heb  ik  de a.k.a. voorstanders van  eu  en  VVD   , uitgedaagd  om  15.000  euro   te  betalen  

voor  iedere  foto  van  een   bukraket   !

of

voor  iedere  opname  van  het  rookspoor wat  20 a  30  minuten  duidelijk  zichtbaar  blijft hangen

of

1  geluidsopname   van  het  gillende  door  merg  en  been  gaande  afvuur  geluid  van  een  bukraket .

1  dingetje  maar  ,  nou moet  toch  geen  probleem  zijn  he,  met  die  ""onweerlegbare  bewijzen whahahahaha "   ook 

die  kreet zag  ik  bij  u  verschijnen  , whahahahaha

 

ik  heb  de  bedragen  verhoogd  tot  25.000  euro  !

 

het  is  nu  na  35 maanden  en  27   dagen  nog  steeds  doodstil  , mijn  filmpjes  zijn  al  25  x  van  facebook  gehaald  ??????????

gelukkig  zetten  de  Russen ze  steeds  weer  terug  !

dus ik  wacht  met  smart  op  de  eerste  bewijzen,  ik  ben  die   kreten  als

we  vermoeden  dat

het  gerucht  gaat

uit  welingelichte  kringen  wordt  gezegd  

men  zegt  dat  het  een   bukraket  was  

het  schijnt  een  bukraket  enz.  enz. 

 

dat  zijn  aaannames,  mijne  heren ,  aannames  ,  al  die  idioten  met  een  emmer  op  TV   met  bukraket  deeltjes  ??

waar  zijn  aldie  getuigen gebleven 

foto's  van  rookspoor,  whahahaha ,  binnen  2  uur  onderuit  gehaald,  was  stubble  burning,  dan wel  afbranden  van  stoppelveld 

alle  maanden  alle  leugens  voorbij  zien  komen

in  de  Donbas   ,heeft  de EU  30  maanden  ik  herhaal  30  maanden  met  geld  lopen  wapperen,  bij  die  straatarme  mensen

of  iemand  een  beeldje  had  of  wat dan  ook   ,  Niets  vriend  helemaal  niets

wel mensen  die  nooit  op  Tv  kwamen  natuurlijk ,  die  2  straaljagers  hadden  gezien  ,  die dat  ook  op  foto's  aanwijzen

leuk hee ,  mag  je  alklemaal  ziien  van  Ome Bob 

 

ik  ga  u  van  de  week   ,  de  filmpjes  laten   zien

tevens  wat  opnames  die  hier  uitgezonden  werden   , waarop  de  bukraket  rondreed,

natuurlijk  aangeleverd  door  onze  SS_elite  vrienden  in  Kiev,  die  dus filmpjes  zochten  bij  hun  leugens   van de  Bukraket

tenen krommend  slechte filmpjes,  die  moesten   bewijzen  dat  de  Bukraket   uit  Rusland  kwam, whahahahaha 

ook  die  zijn  op  film  onderuit  gehaald ,  met   de  makers  van de  filmpjes  erbij  hoor,

de  mooiste  opnames  waren  van  Kiev  , waaar  de  bukraket  tergend  langzaam  helemaal  alleen  naar

de  afschietplek  reed  !  dat  was het  bewijs  whahahaha

 

de  eerste  vraag  die  dan  op  zou  kunnen  komen,  dat als  de  MH-17  dus  vele  km's  van  zijn  route  af  moest  wijken ,

om  over  het  zeg maar  oorlogsgebied  te  vliegen  ??  waarom  ???

hoe   de  vrijheidsstrijders  in  de  Donbass,  dat dat  konden  weten????

Kiev  heeft  toch  de   het  luchtruim  open  gehouden  ?

Kiev  heeft toch  het  vliegtuig  omgeleid  ??

Kiev  heeft  dan  toch  de  bukraket  naar  de  afschiet  plek gestuurd  ?

 

en  De  Russen  ? sepereatisten  hebben het  gedaan  ?

 

Dus Kiev  heeft  Rusland  gebeld  ??   whahaha

 

bent  uer  nog   ?  , 

 

Leuk  he  ,  ik  heb  ze  voor  U  ,  en   daarna  mag  u  Rutte,   Timmermans  en Hans  van  Baalen  daarmee confronteren.

uiteraard  met  125  landverraders  , die  het  Ukraine  referendum  er  doorheen  getrapt  hebben  

 

gegroet  . mocht  ik  ooit  door  iemand  onderuit  gehaald  worden  ?

dan  zal  ik  mijn  hartelijke  excuses   aanbieden  

tot  nu  toe  ook  de  de VVD kanjers op de  Dagelijkse,  de Putin  did  it  gillers 

 

Doodstil   , is  het !

al  36 maanden   minus 2   dagen

gegroet   Ome  Bob   

ome bob op 14-07-2017 21:42

beste  ander  geluid

kunt  u  die  aannames  dat  Oom  Vladimir  150  miljard  bezit,  even  hardmaken  ,   met  iets?

zoniet, ?  dan  heet  wat  u  doet  in  goed  Rotterdams  :  Uit  uw kletsen  !

wat  u  nu  doet  is  roepen  < Putin  did  it  !  putin  did   it  !

en  dat  heb  ik  nu  meer  dan  genoeg  gehoord  en  gezien

dus  graag even  wat  bewijzen  van  die  150  miljard ,  dank  u

 

van  Bea  Bilderberg  weet  ik dat  ze  pakweg  60.000  miljoen  shell  aandelen   heeft  , 

voor  het  tekenen   bij  het  kruisje

zo  uit  mijn  hoofd  in  1975,   met  onze  toekomst  ,  die  nu  vernietigd  wordt  ,    Islam   voor  Olie  !

en  uiteraard  is  dat  in  uw  termen  volkomen  normaal !

 

ook  zou  ik als  ik  u  was,  dat is  U  al  eerder  verteld  , hier  op  de  side 

effe googelen  ,  ""Bellingcat  "  , want  met  zulk  slecht  nieuws  aankomen  pfffffftttttttttttttt  , slecht  hoor 

die  man  is  door  alle  duitse   kranten  week  en  dagbladen  etc  al  onderuit  gehaald,  jaren   geleden    uitgelachen  en  belachelijk  gemaakt 

van een  werkeloze   meneer  uit  Engeland  op  een  zolderkamertje

die  met  bewijzen  aan  komt , wie  het  gedaan  heeft

en  nog  nooit  1  stap  om  de  crash  plek,   laat  staan  , dan  wel  1  stap  in Ukraine  heeft  gezet!

ik weet  dat hij  nu  geld  krijgt  van  de  Cia, die  zijn  ????"""  bewijzen  """  vreet , want  ze  hebben  zelf  niks  ,

nou  ja  niks  ????

de  onweerlegbare  bewijzen   Putin  did  it   op de  dag  van de crash  , die  nooit  meer  boven  water  kwamen  !!

 

waarom  niet,  ??      het  waren  2  ukrain   Migs,  whahahahaha  (  geen  sukhoi  24  /25  hoor  , gelul  allemaal  )

kan  ik  u  ook  uitleggen  iedere  straaljager  heet  in   de  volksmond   in Ukraine  """"een  sukhoi """"

 

vandaar  dat  de  satelieten  allemaal  niet  werkten,  3  awacs  toestellen  ,die  ook niks  gezien  hadden,  , u   begrijpt  het  wel  he  ??

 

ja,  dat  kwam  niet  zo  goed  uit,  nou  op  naar  Rutte's  verhaal op  de  17 e

de  dag van de  moord  met  voorbedachte  rade  op  300  onschuldigen , (  omdat het  niet opschoot, en  we  hadden  een  vijand  nodig)

 

waar de  man ,  ---,  ik  denk  ? nog  steeds  heeeeeeel   geschokt  is   ! 

 

groetjes ome  bob

 

ome bob op 14-07-2017 22:26

beste  Moderator

heel  lief  en  leuk  hoor  ,dat  u  lekker  knutselt  met  mijn  epistels , -----------

huggie

ome  bob

 

Beste Bob, zie siteregels. Het feit dat het beheer uw postings qua woordgebruik en gescheld enigszins fatsoeneert bevalt u niet.

Dan zijn de consequenteis, dat uw postings niet gepubliceerd worden. Mod. 

Een ander geluid op 14-07-2017 23:12

ome bob op 14-07-2017 21:16

Dank voor uw uitgebreide reactie.

Geen probleem, dat u het voor Poetin opneemt.

Als u in uw posts opmerkt dat Rusland in de 2e wereldoorlog een zware prijs betaald heeft, dan klopt dat. Daar zal ik niets op afdingen. Feit is natuurlijk wel dat de USA ook een hele grote inbreng hadden. Niet alléén gevochten tegen Duitsland, maar ook tegen Italië en Japan. Niet alleen in Europa, maar ook in Noord-Afrika, Zuid-Oost Azië en de Pacific. In de Pacific stonden de westelijke geallieerden er wel alléén voor. Daar kwam géén Rus aan te pas. Ja, toen Japan uitgeteld in de touwen hing en op de knieën lag. Op 09-08-1945 verklaarde Stalin nog even snel de oorlog aan Japan, dat op 15-08-1945 capituleerde. Dat is voorwaar een heroïsche inbreng van Stalin in Azië. Een glorieuze week, zeg maar. Ik begrijp dat de Russen hun handen vol hadden aan Duitsland, maar laten we aub niet doen dat zij het karwei helemaal alleen geklaard hebben. Dat het verder uw helden zijn prima. 

Tot zover de geschiedenis.

Ja, dan dat MH-17 verhaal. De onderzoeksraad zegt toch echt bewijzen te hebben, dat een BUK-raket de oorzaak was. Nou schiet het niet op, om met u hier in een welles-nietes spelletje te verzeilen. We parkeren dat gewoon even.

U zegt heel stellig, dat het niet de rebellen in Oost-Oekraïne waren en ook niet het Russische leger. Blijven in uw ogen de Oekraïners over.

Bij die redenatie vind ik een paar dingen vreemd;

1. Waarom hebben de rebellen vele weken lang de toegang tot de crash-site geblokkeerd ???

Van u begrijp ik, dat ze dat zootje ongeregeld van Oekraïne in een paar dagen tijd tot de Poolse grens hadden kunnen opjagen. Nou, had dat dan even gedaan op 18 en 19 juli 2014. Dan was de crash-site vrij toegankelijk geweest vanaf 20-07-2014. Dan hadden de rebellen met de alom bekende Russische gastvrijheid de rode loper kunnen uitrollen voor een internationaal gezelschap. Dat was een uitgelezen kans geweest om de hele wereld deze oorlogsmisdaad te tonen.

2. Beveiliging crash-site door blauwhelmen zagen ze ook al niet zitten. Waarom niet? Een mix van onafhankelijke landen. Russische officials erbij. Wat kan er op tegen zijn????

3. Het vreemdste en merkwaardigste is toch wel het Russische veto voor een VN Tribunaal om de daders te berechten. 

Poetin zegt dat zijn soldaten het niet waren en ook de rebellen niet. Even met zijn conclusie meegaand, vraag ik me af waarom hij dan de daders niet voor een VN Tribunaal wil hebben. Zijn vingertje wijst richting Kiev. Dus ik begrijp zijn strategie niet om Poroshenko de chocoladeboer niet in verlegenheid te willen brengen.

Zo maar wat vragen. 

Helaas niet de enige vreemde zaak met vliegtuigen.

Herinnert u zich nog die crash van het Poolse regeringsvliegtuig met de president en de elite van dat land ??? Smolensk 10-04-2010. Ruim 7 jaar geleden dus.

Ondanks herhaalde verzoeken van de Poolse regering wil Rusland nog steeds het wrak en de zwarte dozen niet terug geven. Nou, dat is toch ook heel vreemd. Al die briljante experts in Rusland turen al 7 jaar lang met hun vergrootglas naar de resten van dit vliegtuig. Ze hebben alle zandkorreltjes op de crash-site al 3 x omgedraaid en nog steeds zijn ze niet klaar met hun onderzoek. De Russische gründlichkeit kennende, verwacht ik ook niet dat dat onderzoek afgerond is voor heer Poetin met pensioen gaat. De slachting in Katyn was in 1940 en pas in 1992 was het Russische onderzoek helemaal afgerond. 52 lange jaren.........

Die arme Polen zien de bui al weer hangen. Begrijpt u ???

Ja, op enig moment krijg je dan de schijn tegen................

Vriendelijke Groet

Bundy op 15-07-2017 01:03

@Een ander geluid .

U zegt :" Dat kleine driftkikkertje in Moskou " . Mag ik hier uit opmaken dat u de man niet mag en dat dat ook uw politieke mening beïnvloed ?

ome bob op 15-07-2017 13:14

heerlijk  , heerlijk  ,  mijn  beste  ander  geluid .

kijk  zo  komen  we  ergens

ik  kan  u vertellen   ,  ik  heb  niks echt  met  dit  land  ik liep  alleen  tegen  de  liefde  uit  mijn leven  aan  zo'n  8  jaar  geleden ,

even  om  duidelijk  te  maken  dat  ik  volkomen  neutraal ben en  was   , in  dit  gekkenhuis  genaamd  Ukraine  !

 

Uw vraag 1 , waarom  hebben  de  rebellen ??  (  het  zijn  vrijheidsstrijders , mijn  beste  , rebellen  dan  wel  seperatisten  is  door  onze  vrienden  verzonnen  in  brussel  onze  geweldigee EU ,  om  het  ""boeven  "  te  maken  , je  weet   wel  de  mensen  die  niet  deugen , de  schuldigen  )

het zijn  n.l. 100  % russen,  die  hun  eigen   gekozen Rusland  georienteerde  janokovic ( die   natuurlijk  ook  stal  als  de  raven  , net als  Bea ) afgezet  zagen  worden  door  de  USA  coup  miss  NUland  ,  Mc  Cain  Bidden  en  Bidden  jr   en daar  in  de afgelopen  jaren slechts  ???   6  miljard  aan   hadden  uitgegeven  als  voorbereiding  voor   de  coup , die   ze  reeds  in  2005  ook al  gedaan  hadden  ( lees de  oranje   revolutie  ) ,

Dus  weigerden  de Donbass  russen, om  mee tegaan  met   de  nieuwe  regering  (  waar  ze  niet eens  vooor  mee  mochten   stemmen  , ook  dat  nog  !  ,is  u  niet  verteld  he  ? )  toen  er   24  zetels  voor  de  svoboda  en  rights  sector,  werden  geeist  door  Mevr  Nuland  USA !!!!!!!, de kampbewaarders  en  levensgevaarlijke  nationalisten,  met  de  SS  banieren  te  gaan  werken in  hun  nieuwe  regering !

dus  hebben  ze  in  de  Donbass  de  stadhuizen  en  wat  andere  gebouwen  bezet  als , als  protest!

2  dagen  later  arriveerde  de  USA  warlord,  de  volkomen  geschifte  Mc Cain  in Kiev,  en  2  dagen  later  is het  leger   daar  alles  gaan  trachten te vernietigen  en is op  ongewapende  burgers   gaan  schieten  (  zelfs  gisteren  nog  ondanks  Minsk  1   ) kijk  maar  overal  waar deze   man  verschijnt   in  de  wereld   vallen  er  razendsnel  vele  doden on danks  minsk  1  en  2   , heeft  Kiev  gisteren weer  26  x  het  verdrag  geschonden .

dus   ze  vermoordden daar  met  toestemming  van  de USA  en  taildog  de  EU hun  eigen  ukrainse  landgenoten , 

die   nog  niet eens aan  het vechten  waren !!

dat  zijn  onze  nieuwe  vrienden  nu  dankzij  het  lege  A-4  briefje  van  onze  landverrader  Rutte !!

 

uw  vraag 1  in  verdere  vorm  :  waarom  hebben  de  rebellen  de toegang  tot  de   crash  side  geblokkeerd ??

heerlijk , dat  U  met  al  uw  vertelde   leugens uit  brussel  en frans  Timmermans  begint,  echt   dank  u wel   ik meen   het  !

De  crashside  mijn  beste is  nooit  ! ik herhaal  nooit  !  1  dag  gesloten   dan wel  geblokkeerd  geweest ,  nooit   1  dag!

dat  zal  ik u  de  17e laten  zien, waar  op de crashplek  met  het  brandende  toestel  en  rokende  delen  met  alle  lijken  verspreid  , ook  gewoon  bezocht  wordt  door  de  enige  getuige   met   zijn  begeleidingsteam  , en  overal  alles  nagekeken ,  en gecheckt  heeft 

de Malysiers  hebben  daar  10  dagen  rondgelopen , zelfs  ouders  van  nederlandse  slachtoffers hebben  er  rondgelopen , die  wilden  zien  waar hun  geliefden  vermoord  waren !

voor   nederlands  onderzoek  werd  ons  verteld  was  het levensgevaarlijk    , tuurlijk  !

die  blokkerings  leugen  komt   uit   brussel  en  van  onze  vriend  , meest  van  onze  vriend  Frans  Timmermans !

wat deden  de   OSVE  leden  n.l.  en  de  ouders  van  de  vermoordde  kinderen  en  de  malysiers  die  belden even  met  Oom Vladimir  , u  kunt   ze  zien  dat ze  daar  rondlopen ,  dus  er   ziijn vele  Timmermans  sprookjes  verteld  aan  U  , door  onze  vrienden  in  Kiev  en  tevens door onze  beroemde frans de  huilebalk!

de bewijzen  moesten  zoveel mogelijk  verdwijnen  !

Uiteindelik  dat  kunt  u zelf  cheuqen  kreeg  frans  Timmermans,  toestemming  om  de  nederlandsers  naar  de  crashplek  te  laten  gaan  , dit  mag  u  zelf  cheuqen  anders  gelooft u  mij  niet   !!

 

De  volgende  ochtend,  startte  Kiev  mortier  beschietingen  in  de  richting  van  de  crash  plek,  en  heeft  dat 6  weken  volgehouden,  onze  vienden in KIEV.  om  hopelijk  da  laatste  bewijzen te  vernietigen .

kijk de  bedoeling  was  dus  nooit  dat  dat  vliegtuig  neer  zu  storten  in  Donbass  gebied  , als  dat  nog  net  in  Ukraine  gebied  was  geweest , was Rusland  dus echt de  pineut  geweest  . dus  daar  ging  het  dus  o.a.  allemaal  mis  !

En  frans,  die  stapte  niet  op  het   vliegtuig  om  dat  geteisum  daar  in  Kiev  de  huid  vol te  schelden,  met  wat zijn  jullie  nu  aan  het  doen

was  te veel  werk  denk  ik  voor  euro 24.000   per  maand,  6  wken  langs  werd er  dagelijks  geschoten  richting  crash  p[lek  !!

 

dus   U   , en  ons  zijn  sprookjes  verteld ,  uit  het  grote EU   en  USA   sprookjes boek,  week  in  week  uit  ,en nog  hoor  dagelijks  vliegen  de  leugens  hier   de  Tv  kanalen  over,  waar uiteraard  alle  russische  zenders zijn  verwijderd  en  alle  internet  functies  en  russisch  zeg  maar  face book  weg  is  gehaald  !

 

whahahahaha   leuk  dat u  het  vraagt,  dat  zei  de  Donbass  chef / baas,  generaal , laatst  nog  toen  de  Russischee  tanks  ??? welke   dan  ???   weer  in  Donbass  gezien   waren ,  ik  hoop dat we  er  25  van  Oom  vladimir  krijgen  dan staan we  morgen in  Kiev , hij  bedoelde  overmorgen  ,

die  mensen  die  nu  genaamde  rebellen,  moesten  zich  eerst  gaan  verdedigen stellingen  opwerpen     ,hun  bewoners  werden  onder hun  ogen doodgeschoten  volgens  de   laatste  gegeven  pakweg  12.000   ja,  onze  USA  en  EU   vrienden  kijken niet  op  een  moord  meer of minder !

en  daar  hadden   ze dus   tijd voor  nodig ,  nou  dat  hebben  ze  geweten , ik  hoop  dat  u  even  de  wapenfabrieken  gegoogled  heeft  in  de   Donbass region???

het   hele  Ukraine  leger  bestaat   dus   uit  , oud  materieel , zeg  maar  3  vrachtwagens   dan  kan  die  ene  die  andere  2  aanslepen  als  ze  moeten  starten , de  tanks  is  ouwe  bende  allemaal  gekegen  van  die  schoft  Ome  Vladimir , we  praten  dan  zelfs  van  voor  1991

deze mensen die  russen daar  dus  , hebben allemaal  de  russische  legertrainingen  gehad,  en  als  ze  zonder  werk zijn of  komen  ,gaan ze  als  vrijwilligers  een  beetje  links  en  rechts  meehelpen. Door  heel  Rusland ,

altijd  wel  ergens  onlusten ,  islam  aanvallen  e,d

dus in  de  tijd  daarna,  werden de  Ukrainiers  die  met duizenden  deserteerden  en  razendsnel  om  niet  opgepakt  te  worden  naar  de  omliggende  landen  en  natuurlijk  naar  Rusland  vluchtten  ,  Heeeee   ???  leuk  he  !

de  rebellen  hebben  toen  met  een  oude  omsingelingstruc  uit  WO2  uit  de mottenballen  gehaald   ,  (  kijk  even  bij  Pan constructie  in  het  leger  )   een  aanval  gedaan  van 3  a  4  kanten , en  iedereen  gevangen  genomen  , de  wapens  afgenomen,  diverse werden te  pletter  geslagen  natuurlijk  omdat  ze  hun   familieleden hadden dood  geschoten

en hebben  ze  in  optocht  op de  ouderwetse  manier  terug  uit  de  Donbass  laten  lopen ,   na  de   nederlaag   is  merkel  met  Hollande en  Putin  gaan  praten  over  een  oplossing,  het   werd  eerst minsk  1  ,  Kiev  geen   dag  aan  gehouden   ,toen  minsk  2  , de  zware  wapens  75  km  terug  de  lichtere  wapens  30  km  terug, 

kiev  is  nog  steeds  dagelijks  aan  het  schieten  ,  Brussel  en  Merkel  ,  kijken de  andere  kant  op  !

Uw  vraag  over  de  blauwhelmen ??/  whahahahah  , wat  was  er  op  tegen  ,  nou  ja  iemand  Kiev  Ukraine   ,  te  gevaarlijk  !!   ja,  u  bent  echt vanalles  wijsgemaakt   hoor  whahahaha  ,  leugens  pertinente leugens,  over  werkelijk  alles  !

 

Dan  vraagt  u waarom  hebben  ze  dat  zooitje  ongeregeld  niet   naar  polen  terug  gejaagd  ??

 

whahahahaha   leuk  dat u  het  vraagt,  dat  zei  de  Donbass  chef / baas,  generaal , laatst  nog  toen  de  Russischee  tanks  ??? welke   weer  in  Dobass  gesignaleerd  waren ,  ik  hoop dat we  er  25  van  Oom  vladimir  krijgen  dan staan we  morgen in  KIev , hij  bedoelde  overmorgen  ,

 

ik  denk  dat  u  mijn verhaal  dat  als Putin  echt  boos  wordt  hij  binnen  8  uur  in Kiev staat  , incl  2  x  koffie  door  elkaar  haalt  ??

die  mensen  die  nu  genaamde  rebellen,  moesten  zich  eerst  gaan  verdedigen stellingen  opwerpen     ,hun  bewoners  werden  onder hun  ogen doodgeschoten  volgens  de   laatste  gegeven  pakweg  12.000   24.000  gewonden  meest  vrouwen  en  kinderen  alles  wordt  kapot  geschoten  ook de  ziekenhuizen   ja,  onze  USA  en  EU   vrienden  kijken  niet  op  een  moord  meer of minder !

en  daar  hadden   ze  tijd  nodig ,  nou  dat  hebben  ze  geweten , ik  hoop  dat  u  even  de  wapenfabrieken  gegoogled  heeft  in  de   Donbass regio

het   hele  Ukraine  leger  bestaat   dus   uit  , oud  materieel , zeg  maar  3  vrachtwagens   dat  kan  die  ene  die  andere  2  aanslepen  als  ze  moeten  starten , de  tanks  is  ouwe  bende  allemaal  gekegen  van  die  schoft  Ome  Vladimir , we  praten  dan  zelfs  van  voor  1991

deze mensen die  russen daar  dus  , hebben allemaal  de  russische  legertrainigen  gehad,  en  als  ze  zonder  werk zijn of  komen  ,gaan ze  als  vrijwilligers  een  beetje  links  en  rechts  meehelpen.

en  ze  hebben  geweldige  kanonnen  en  raketten  ??    ja,  mijn  beste  die  maken  ze  daar  zelf,  dus niks  Rusland, niks  hulpvrachtwagens  met  plastic  opblaastanks,  met daaronder  500  soldaten ,  al  lemaal  leugens  en  onzin  , van  onze  bevrijders  USA  EN  EU

dus in  de  tijd  daarna,  werden de  Ukrainiers  die  met duizenden  deserteerden  en  razerndsnel  om  niet  opgepakt  te  worden  naar  de  omliggende  landen  en  natuurlijk  naar  Russland  vluchtten  (  de  ukrainse  soldaten  dus  he  )

de  rebellen  hebben  toen  met  een  oude  ,  (  kijk  even  bij  Pan constructie  in  het  leger  )   een  aanval  gedaan  van 3  a  4  kanten , en  iedereen  gevangen  genomen  , de  wapens  afgenomen,  diverse  te  pletter  geslagen  omdat  ze  familieleden hadden dood  geschoten

en hebben  ze  in  optocht  op de  ouderwetse  manier  terug  uit  de  Donbass  laten  lopen ,   na  de   nederlaag   is  merkel  met  Hollande en  Putin  gaan  praten  over  een  oplossing,  het   werd  eerst minsk  1  ,  Kiev  geen   dag  aan  gehouden   ,toen  minsk  2  , de  zware  wapens  75  km  terug  de  lichtere  wapens  30  km  terug, 

kiev  is  dagelijks  aan  het  schieten  ,  Brussel  en  Merkel  ,  kijken de  andere  kant  op  ! en  geven  dus  Rusland  weer  6 maanden  extra  sancties,  omdat  hij  het  niet  oplost  ?????????

bent  u er  nog,  ja  lees  het   nog  maar  eens  !!

 

waarom  Putin  de  EU  sancties  direct verlengde  tot  eind  2018  ,  kijk  dat  is  vakmanschap ,  dit  geintje   kost  EU  landen miljarden !

terwiijl  dankzij  de sancties  Rusland  binnen  2  jaar  de  grootste  graan exporteur  ter  wereld  werd, 

goed  he !!!

 

als  u  dit  nu  zo  hoort,  en ziet  er staat  werkelijk  geen gelogen  woord  in ,  vindt  u  het  dan  gek  dat   met  de   MH-17  daarna  ,  Putin  een  eigen  onderzoek  wil   , en  niet  de  voor  99 %  de  zekere  echte    dader   in  de  onderzoek commissie,  of  denkt  u  dat  hij  gek is   ??

 

alle  gegevens  die  U  in  nederland  opgelepeld   krijgt   ,  komen   uit   Kiev  !!!!!!   alle  leugens  alle  stompzinnige  filmpjes  , 

en  werkelijk  alles  is  al  onderuit  gehaald,  maar  alles  wordt  doodgezwegen  .

er  was  b.v.  een  telefoongesprek   onderschept   over  het  neerschieten  van  de MH-17  wat duidelijk  moest  maken dat  de  Rebellen  het  hadden  gedaan!!!!

dat  wordt  dan  natuurlijk  overal   nagekeken,  wat  scherts  dan  onze  verbazing

het  bericht  is  op  16  juli  1  dag  voor   de crach  op het  internet  gezet .  door  Kiev

daar wordt  je  toch  niet  goed  van   !

36  maanden  mijn  beste  hebben wwe   alles  gevolgd  , er  is  helemaal niks

wist  u dat  de  russen  de  laatste  keer   , dus  pas  nog  ,   radar gegevens  doorgegevn  hebben  die  ze eerst  niet  konden  ????   ontcijferen  ????? in nederland

daar  is tot  op  1/1000  van  een  seconde  nauwkeurig  te  zien  dat  er  geen  Bukraket  ontploft  is  , bij  de  MH17 ????????????????????????

Al  iets  van  gehoord  ??

nee  ze  hebben  genoeg  gegevens , het  was  tenslotte  een  bukraket   een  russische   ,whahahahaha  ja,  dat zal  niemand  ontkennen

die  worden  allemaal  in  Rusland  gemaakt  al  in  de CCCP tijd  ,  maar  altijd  er  even  bij  vermelden ,   herhalen  is  net  als  in de  reclame  een  hersenspoeling,   Een   Russische  bukraket    , iedere  wweek  wel  ergens  in  de  kranten,  leuk  he  ??

een  russische  bukraket,  een  russische  bukraket  ,  dat Ukraine  er  nog  een  berg  van die  oude  heeft  staan ?? 

een  kniesoor  die daar  op  let  !

 

dus  daarom  wil  hij  samen met  malysie  een  nieuw  onderzoek  zonder  Ukraine   , die  man  is niet  gek   ,die  Poroshenko  is  een USA  puppet,  muppet,   een  medewerker  van  de  CIA  vroeger al,  dus   gewoon  neergezet,  door  USA

de  bokser Klitsko   werd  geweigerd  door  USA  mevr  Nuland  voor  de regering , werd  toen  maar als  burgemeester  van  Kiev  gekozen .

Jansenjoek, eigenlijk de  beoogde  nieuwe   president  van  Ukraine  ,  de nieuwe  leider  volgens  mevr. USA  nuland,  werkt   nu  in USA  bij  wie  ??

Goldman  Sachs,

bent  u er  nog  ??

dat  is  de  bedoeling  in  Syrie  ook,  Asssad weg,  een  USA   vriendelijk  medewerker  aan  de   leiding,  het  hele  land  kapot  geschoten  om  hun  democratie  te  brengen  ,whahaha    Irak , egypte  , Lybie,  aallemaal   goed  gelukt  toch  ???

 

misschien  wel  leuk , de  onschuldige  Kiev  vertegenwoordigers,  hebben  een  hele  zwik   Bukraket  installaties  rond  de donbass,   ?? waarom ?

de seperatisten  hebben  geen  vliegtuigen,  niet  gehad  ook  ,  dus  gaat het  licht  al een  beetje  branden ?

 

kunt   u  het   allemaal  begrijpen,  wat  er  hier  in  dit  complete  chaos  land  allemaal  gebeurd  is   ?

Uw  laatste  vraag  van dat   poolse  regeringsvliegtuig  ??  moet  ik  in  gebreke  blijven, 

zoveel  dezelfde  verhalen  van  gehoord  !  dus  polse  oppositie ?/  russen  ??

geen  idee,  dus  daar  kan  ik  geen  mening  overgeven ,

dus  laten  we  het  op de  MH-17  houden  de  komende  dagen

nou  ik  hoop  dat  u  hier  wat  aan  heeft  , als  u  denkt  nou  die eikel  vertelt  sprookjes  ??

mag  ook  ,  ik  heb  alles  meegemaakt  van  het  voetbal  EK2010  in Kiev  , tot  aan de  rellen

tot  aan de  protesten   de  eerst  vredelievende  whahaha

wist  u  dat  alle   vredelievende  protesters  op de  maidan  allemaal  betaald  werden  de  eerste  8  weken  ?  whahahahaha

ja,  uw  oren  vallen er nu  waarschijnlijk  af,

mijn  mooie nichtje is  net  zo  lang  geweest  tot  ze  een  nieuwe  I-phone bij elkaar  geprotesteerd  had  whahahahaha

en  u  zat  naar   de  televisie  te  kijken  thuis  , whahahahaha

miljoenen protesters  zag  ik  dan   , of  las  ik  dan

De  hele Maidan  is  nog  geen   2 voetbalvelden  groot   whahahaha , 2  voetbalvelden  !de   leugens  gierden  om   je oren !

daarna  gingen  de   kinderen weer  naar  school en  er  moest ook nog  gewerkt  worden

toen  zijn  de  in Polen  getrainde  gevechtgroepen binnen  gekomen,  met  legertenten,  auto  banden  duizenden  molotov  cocktails 

slagwapen,  knuppels  met  spijkers  geweren en  pistolen

en  wat  deed die   eikel  janokovic ?  de  man  die  niet  deugde  volgens  EU / USA  omdat  hij  weigerde  het  EU  verdrag  te  tekenen

die  gaf  de  politie rubber  kogels,  omdat  hij  niet  op zijn  eigen  landgenonet  wilde  laten  schieten !

de bezetters   op de  maidan   vanuit  polen  en  LIVl , zijn  betaald  via  de  Conrad  Adenauer   stichting  in Duitsland,  ( google  maar  even  )  wie  daar  in  het  bestuur  zit

als  u  dat  met  uw  eigen  ogen  ziet,  dan  denk ik  dan  u  ome  Bob  wel  gelooft.

 

dan ben  ik  nog  even  de snipers  vergeten , ja  die  stonden  dus  bij  ons  in  de  metro , ongelofelijk  he,  dat was  vreemd  want  die  spraken  geen   Russisch  , geen   ukrains  , raar  he ?

dus die  wisten  niet  waar ze  uit  moesten  stappen  ,  met  hun  enorme  rugzakken  in  legerkleding 

1  uur  later  schoten  ze  100 willekeurige   mensen  dood  van  beide  kanten  , die  lelijke EU  mevr,  ???  ashton  ??   effe  geen  naam,   ging  dat even  uitzoeken,  dat  is  3  jaar  geleden  ,  ze  is  even  met  vakantie  denk  ik  whahaha 

bent  u er  nog  ,  ik  denk  dat  Putin  het  deed  ,  whahahahahaha    ziet  u  dat  nergens  oom  Vladimir  aanwezig  was  in  dit  gekkenhuis , ?

wie  wel,  nou  mc  cain  is  hier  nog  regelmatig,  Bidden  ook ,  zijn  zoom Jo   is  al  directeur   van  een  oost  Ukraine  shaliegaz  bedrijf

razendsnel  werden er  3  USA  figuren  to  Ukrainiers  gebombardeerd, en  mochten  in de Ukraine  regering  plaats  nemen !

gaat  u  het  begrijpen , wie  de  schurken  zijn  ??

gaat de  lamp  al  branden ?

ik  hoop  dat  u  het  allemaal  begrihpt  ,  ik zit  en  zat er  dus tussen , uiteraard  ben  ik  ook  op de  maidan  geweest !

de  vreedzame  protesters,   whahahaa  ,   laat  me  niet  lachen ,  gewoon  een  bende  getraind   gajus   ,

een  goed  getrainde   EU  gestuurde    gajus  bende  ! maar  goed  naderhand  is het  internet  overspoeld  ,

daar  ga  ik geen  filmpjes  voor  opsturen ,  die  kunt  u met  tientallen  zelf  vinden  ,  om  mijn verhaal   100  %  geloofeaardig  te  maken

 

nou  leuk ,  nog   vragen   , misschien  heb  ik alle   antwoorden  wel,  nou  maak  er  een  leuke  dag  van !

300  gezinnen   waarvan  de  familieleden  moedwillig  vermoord  zijn  hebben  een  verschrikkelijk weekend

Timmermans,  loopt  fluitend  voor  euro 24.000   een  kratje  bier  te  halen  voor  onze  held  Juncher

 

tot  horens

ome  bob

Een ander geluid op 15-07-2017 14:48

ome bob op 14-07-2017 21:42

Beste Ome Bob,

In Moskou gaat het gerucht dat uw oom Vladimir, voor ons heer Poetin, zijn ziel verkocht heeft aan de projectontwikkelaars.

Vele duizenden in Moskou protesteren hier al geruime tijd tegen. Op weg naar uw fuif in Moskou zult u ze wel gezien hebben, die arme donders die binnenkort uit hun duur betaalde appartementjes gekegeld gaan worden. Weg zuur verdiende centjes. Staan die arme mensen daar in de koude Russische winters zonder een fatsoenlijke oplossing. 

Niet zomaar een paar flats. Nee, hele wijken moeten tegen de vlakte om Moskou een beetje op te leuken met dure, luxe appartementen. Veel te duur voor de voormalige bewoners uiteraard. 

Oom Vladimir maakt het nog bonter, dan onze harde business-tycoon Donald Trump. De laatste, in zijn goede jaren ook niet voor een kleintje vervaard, heeft inmiddels de studenten van de Trump-Academy schadeloos gesteld. Een geste waar oom Vladimir een voorbeeld aan kan nemen.

Ja, dan die vele miljarden van oom Vladimir. Blijkbaar is het nog niet genoeg, gezien de heisa in Moskou met de bouwplannen. 

Een belezen man als u, zal best wel van de Panama-papers gehoord hebben. De rijken der aarde, die met ingewikkelde constructies hun miljoenen en miljarden uit het zicht houden van fiscus en onderdanen. Nou zal Vladimir Vladimirovitsj geen problemen krijgen met de Russische Belastingdienst. Hij is immers de Fiscus daar. Maar, dan is het wel heel vreemd dat uitgerekend Vladimir Vladimirovitsj Poetin in de Panama-papers opduikt. Niet alleen Messi, Platini en de inmiddels afgetreden premier van IJsland (Simundur David Gunnlaugsson). Maar, ook 150 functionarissen van de Chinese Communistische Partij en ook de namen van Xi Jinping (President China) en Poetin duiken op................... Appeltje voor de dorst. Je weet nooit !

Dus, als je je geld niet op je eigen naam in Rusland wilt aanhouden, neem je gewoon de adviseurs van Mossack Fonseca in dienst. Die creëren dan een ondoordringbaar woud van Trust-maatschappijen op de St. Kitts & Nevis, Singapore enz. Alle speurhonden lopen daar in vast, dus u zult het moeten doen zonder kopieën van de dagafschriften van oom Vladimir. Ja, vind ik ook jammer !!!

U kennende zult u alle media-bronnen op internet afdoen als CIA vuilspuiterij. Maar, er valt genoeg te lezen. Gewoon even googlen !!!

Voormalig Kremlin adviseur.............. Stanislav Belkovsky schatte in 2007 het vermogen van Poetin al op USD 40 miljard. Niet verkeerd. Het onderstaande linkje noemt ook wat paleizen en jachten.

http://time.com/money/4641093/vladimir-putin-net-worth/

Hedge Fund Manager Bill Browder schat het vermogen van Poetin op USD 200 miljard

http://www.businessinsider.com/former-kremlin-banker-putin-is-the-richest-person-in-the-world-until-he-leaves-power-2015-7?international=true&r=US&IR=T

Voormalig vriend en huisbankier van Poetin Sergei Pugachev gaf ook al aan dat Poetin de rijkste man ter wereld is. 

Die projectontwikkelaars in Moskou zullen ook wel een paar procentjes moeten afstaan van de gigantische winsten die ze gaan maken over de rug van die arme flatbewoners in Moskou..........................

Binnenkort dus ex-flat bewoners. Dag vogels, dag bloemen, dag dak boven je hoofd...............................

Een ander geluid op 15-07-2017 14:58

@ Bundy op 15-07-2017 01:03

U zegt :" Dat kleine driftkikkertje in Moskou " . Mag ik hier uit opmaken dat u de man niet mag en dat dat ook uw politieke mening beïnvloed ?

Nee hoor, het is puur een verwijzing naar zijn lengte en temperament. Het zal u toch ook opgevallen zijn, dat hij niet zo groot is. Daarnaast zeggen intimi dat hij ontzettend boos kan worden als er zich weer een land bij de NAVO aansluit. 

Misschien heb ik u op het verkeerde been gezet, maar uw speculatie is volledig uit de lucht gegrepen. Mijn mening is gebaseerd op de woorden en daden van heer Poetin. Mocht ik hem in de kroeg tegen komen, dan krijgt hij gewoon een biertje van me. Kunnen we ff bij kletsen. 

Een ander geluid op 15-07-2017 15:42

Beste Ome Bob,

Voor de goede orde; Wat mij betreft kan Poroshenko het beste de Donbass en nog een paar Russische regio's overdragen aan die vrijheidsstrijders of aan Rusland. Hup, weg ermee. De liefde tussen Oekraïners en Russen is even bekoeld. Hoe dat komt, daar mag ieder het zijne van denken. Dit lijkt me nog de beste oplossing. Wel op basis van een eerlijke verdeling. Na wereld-oorlog II heeft Stalin natuurlijk een beetje gesmokkeld. Overal waar op 100 mensen 2 Russen woonden, was in een keer Russisch. Die 98 anderen werden gewoon over de nieuwe grens geschopt. Dat is, als ze geluk hadden. Het kon ook executie worden of Siberië. Maar goed, laat ik niet teveel oude koeien uit de sloot halen. 

MH-17

De  volgende  ochtend,  startte  Kiev  mortier  beschietingen  in  de  richting  van  de  crash  plek,  en  heeft  dat 6  weken  volgehouden,  onze  vienden in KIEV.  om  hopelijk  da  laatste  bewijzen te  vernietigen .

Nederland en de hele wereld heeft op alle beelden van de crash-site zelf kunnen zien, dat daar voor zover het oog reikte geen inslagen waren van mortieren, artillerie enz. De velden van de crash-site waren op de inslag van het vliegtuig en de wrakstukken na helemaal ongeschonden. Er waren ook geen sporen van tanks of gevechtshandelingen te zien.

Uw opmerking snijdt dus geen hout !!! De vrijheidsstrijders hadden de crash-site gewoon even op een ordentelijke manier moeten afzetten en onder onafhankelijk internationaal toezicht moeten stellen. 

wist  u dat  de  russen  de  laatste  keer   , dus  pas  nog  ,   radar gegevens  doorgegevn  hebben  die  ze eerst  niet  konden  ????   ontcijferen  ????? in nederland

daar  is tot  op  1/1000  van  een  seconde  nauwkeurig  te  zien  dat  er  geen  Bukraket  ontploft  is  , bij  de  MH17 ????????????????????????

NL heeft onlangs inderdaad radarbeelden van Rusland ontvangen. Twee lange, lange jaren heeft Rusland in alle toonaarden ontkent dat er nog radarbeelden waren. En ineens waren ze er wel. Ja, dat hebben we in NL allemaal meegekregen...................

Ik heb uw hele verhaal 3 x door gelezen, maar...................... geen antwoord op de vraag waarom uitgerekend Poetin geen VN Tribunaal wil om de daders te berechten. Zijn vinger en die van u wijzen beide in de richting van Kiev. Dus, waarom komen die misselijkmakende oorlogsmisdadigers niet voor een VN Tribunaal ??????????

Ondank het feit dat ik zeer kritisch ben naar Poetin, ben ik ook geen fan van Rutte, Timmermans, Merkel en de hele Europese Commissie.

Wat mij betreft kunnen we het beste in Siberië een grote gevangenis huren, inclusief Russisch personeel. Dat zijn niet van die slapjanussen. Dan kunnen alle West-Europese politici die hun land verraden hebben en de hele Europese Commissie enkele reis daar naar toe om 's-morgens om 06.00 uur bij minus 40 hun ochtend gymnastiek te gaan doen. Kan chearleader Merkel ze aanmoedigen met "Wir schaffen das".

Daar zullen u en ik ons wel in kunnen vinden. Mijn kritiek op Poetin blijf ik houden. 

Mijn vraag waarom uitgerekend Poetin het VN Tribunaal met een veto afschiet (oeps, doe ik het weer) blijft staan !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Groet.

ome bob op 15-07-2017 18:53

beste  , een ander geluid  ,

we  zijn  punt  1 bezig  over  de  MH17  dacht ik   en  de  crash  plek ???

over die  miljarden  ?  het  zal  wel , wilt  u  de  clinton  foundation  even  chequen  ?

wilt  U  , de  Hillary  papers  even  nakijken!

ik weet  het  nu  wel  , u  en   ik  zijn  de pineut,  en  ze  stelen  en  roven  allemaal ,

wilt  u  die  mevrouw  Bea  Bilderberg  even  onder  het  licht  houden,   zeg  maar  de fam.  de  Ranitz ?

wat ik  waat  is  dat  Putin  helemaal  geen  leider  wilde  worden  na  de  ineenstoritung  van  de   CCCP  dan wel  USSR

dat  ze  hem  op hun  knieen   hebben  gesmeekt,  hij  heeft  5  x  geweigerd !

de  6e  x  heeft  hij  ja,  gezegd  op  zijn  voorwaarden  ,  al  de  grote oliarghen  die  hem  smeekten  heeft  hij  als eerste

miljarden  afgenomen,  en  miljoenen  rente  laten  betalen !

hij  leeft  nog  steeds,

daarna   is  de  grootste  leider  ter  wereld, dus  begonnen  aan  zijn  verschrikkelijke  klus ,  een  totaal  naarr  de  filistijnen   uiteen  gevallen  land  weer  op de  rails  te  zetten

en  heeft  daar  dus  de  laatste  17  jaar zulke  vooruit gang  in  geboekt,  dat  er  nu  goud  tegen de  muren  klotst  ,het  RF , dus  een  staatsschuld  bezorgd  heeft  van  8  a  10  %  en voor  het  eind van  het  jaar  op  0  staat   staatsschuld  0   !!  bent  U  er  nog ?

ook  net  als  iran,  Irak,  Lybie  Syrie  het  IMF  de  deur  uitgeflikkerd,  stelen  kon  hij zelf  zei  hij  !  whahahaha

het  land barst  van de  Olie,  gas,  en  kolen   voorraden   voor   ,honderden  jaren  , en  ??

70  %  nog  niet eens  ontgonnen  is  !

de  pensioenen   zijn  500  %  omhoog gegaan  de salarissen   met  350  %  gestegen  ,  de  zorg  is  gratis  ,de   ziekenhuizen  zijn gratis

de  tandverzorging  is  gratis ,  dus wat  hij  achterover  gedrukt  heeft  ?   het  zal  allemaal  wel   ,

U  weet  zo  te lezen ook niet  dat  rusland  burgers  een   appartement gratiskrijgen  , al  jaren , in  Ukraine  ook  trouwens !

whahahahahah

ik  denk  dat  op dat  gebied  u  zich  drukker  moet  maken om  de  nederlandse  situatie   waar de  voedselbanken  uit  de  grond  zijn  geschoten en  ze  dikwijls  zonder  voedsel  zitten ,  dat  de  zorg  naar  de  kloten is  geholpen  ,  dat  de  sociale  sydtemen  op  klappen  staan

en  niet  te  vergeten  Uw  gas  op is,  met  een  staatsschuld  van  pakweg  475.000 miljoen  oplopend  met  335 euro  per  seconde

het  gaat  goed  denk  ik  whahahaha

Rutte  heeft  de  laatse  8  jaar   voor   en stijging  gezorgd  van 100.000 miljoen ,  ik  zou  zeggen  op  naar  de  totale ondergang .

oooh  en   uw  geld  naar  greece komt  met  rente  terug  ,whahaha    aldus hr  de  jager  , ----

 

goed  de  beschietingen  u   sprong  ineens  van de hak  op  de  tak   , van  de  crash  plek  ,  nee  de beelden  die  u  tezien  kreeg  , daar  lag  alleen  een  brandend  vliegtuig  met  rokende  smeulende  motoren,  en  verpulverde  lijken  met  afgerukte ledematen  ,

en  inderdaad  geen  tanks  en  ander  geschut   dat  heb   ik ook  nergens  beweerd  !!!!!

U  vindt  het  dus niet  vreemd  dat  Kiev dus  2  maanden daarna  als  nederland  op die  levens ??  gevaarlijke  ? plek   ??   volgens  Ome  frans  mag  gaan  kijken   /

Kiev  6 weken  beschietingen  uitvoerd  ?  whahahahaha   geinig 

de  beschietingen  zijn  begonnen   pakweg  2  maanden  later  , toen  nederland  nog  steeds  niet  op de  crash plek  was  geweest  , Timmermans  zei  n.l.  dat  Kiev  zei  dat  het gevaarlijk  was   ,op  de  dag dat  hij  toestemming  kreeg  van  Kiev

ja  het  land  wat  hij  mag  sponsoren gaf toestemming  aan  Timmermans,  de  dag  daarop zijn  de  beschietingen  begonnen   6  weken  lang !!   whahahhah   en  dan  niet  reageren  he ome  frans  !    goeie  gosert  hoor  whahahaha

om  even  aan  te  geven  toen  waren  de  malysiers  al  3  x   terug  geweest  ,   en  hadden  die  verschrikkelijke vrijheidsstrijders  in de  smorende  hitte  ,  op  aardig  wat  km2, lijken  lopen  ruimen ,  afgerukte  ledematen  aarmen  ,  benen  en  afgerukte  hoofden  lopen  verzamelen  op die  gevaarlijke  plek , ik  herhaal  dus  de  woorden  van  onze   fenomenale  Ome  frans  snapt  U ,  om  in  de  koeltreinen  neer te leggen,  die  net  voor  het  vertrek  ook nog  even  door  Kiev   beschoten  werden

 

Ik  begrijp ,  dat  U  nu  met  dingen  om  Uw  hoofd  wordt  geslagen 

en  denkt  dit  kan  toch  niet ?? ,  dat  geloof  je  toch  niet,  dat  moet  gelogen  zijn   ,  ja mijn  beste,  zo  zit  de  hele  verrotte  wereld  in elkaar

Uw   bevrijders  de  fenomenale  democratie  brengers  met  stip   op  nr  1  ,  doden en  moorden  , collateral  damage sir,    de  plannen  moeten  doorgaan  je  kop  houden  en doorlopen

Ja,  natuurlijk  is  Putin  niet achterlijk  , de  hebben  n.l.  ook  de beelden  van die  mig  vliegtuigen  de  USA  heeft  ze  ook  !

er  wordt nu  op  super  hoog  niveau  poker  gespeeld ,  en  Europa  is  de  pineut .

USA  staat  op  instorten  dus  die  nemen  alle  risico's  van de  wereld.  een  nieuwe WO   moet hun redding  worden

en wat  denkt  U  ??

Putin  reageert  niet   , leider  he,   slim  ,  brains,  die  man  schaakt  gewoon  10  slagen  voor  de  USA  uit

dat  vliegtuig  ?? 

hij  kreeg  na 20  minuten  al  de  schuld,  waarom  zou  je  dan  helpen  ??

hij laat  gewoon  Ukraine  in  hun  sop  gaarkoken  , en ik  denk  dat  we   de  dag  nog  mee  gaan  maken  , dat  Oom  vladimir  zijn

45.000  miljoen  terug  eist   !

Ukraine  liegt  zich  gewoon  langzaam  maar  zeker  vast,  ze  zetten  paniekfilms  op internet  ik  zal  ze  laten  zien , maak  u  geen  zorgen

1  ding  weet  ik   , wel  dat als  het  scheefloopt,  U   in   nederland  ,  UK  met  london  , berlijn  , Parijs  etc  ongeveer  7  minuten  hebben 

om  naar  buiten  te   lopen  , een  shaggie  op  te  steken  uw geliefde  te  knuffelen .en  zeggen  dat  je  van  hun  houdt  !

waarna  de  levenden  de  doden  zullen betreuren  , en  zeg  maar  Europa  veranderd  zal  worden  in  1  grote  glazen  parkeerplaats

de  mongolen  in  de  USA  denken  in  hun  schuilkelders  te   kruipen  whahahahaha

50  jaar  op  blikken  bruine  bonen  onder  de  grond,  dan  pleeg  je  zelf  wel  zelfmoord  ,

dat  is een  sprookje  ?

Tsernobyl  was  een   test  ongelukje  , 1986   dus  31  jaar  geleden ,  alles  in daar  nog  steeds  Radiation    zone

en  na  de beton  sarcofaag  ,  lekt  het  weer  als   een  mandje,  en  is  men  bezig  van  uw  dure  centen  een  nieuwe   huls 

eroverheen  aan te  leggen  !

een beveiligingspak  aan   , u   kunt  erin  rondlopen  mag,

en  als  u 's  avonds  thuis  komt  hoeft  u  het  licht  op  het  toilet  niet  aan  te  doen ,   de  schoenen  zorgen  voor  verlichting

verder  ben  ik  het  redelij  eens  ,

ik  zal  17  julie  u   wat  dingen laten  zien,  en  dan  mag  u  ,  meelezers  en mee kijkers,  allemaal  uw  eigen  conclusie trekken

Putin  did  it,  het  was  een  bukraket,    , ik  herhaal  na  36  maanden  geen  bewijs  ,welk  bewijs  wel  ?

17  juli   ,  mag  u  besluiten  of  u  36  maanden  in de  maling  bent  genomen,  dan wel  bedrogen

ik  geef  u  niet  de  schuld  hoor,  u kreeg  alleen maar  te  horen  en zien , wat ze  u  wilden  laten  zien !

en  dat   is niet  de  waarheid, 

maar  dat  kon  ook niet 

na  de  geplande  moord  met  voorbedachte  rade  op  300  onschuldigen  ,  want  het  schoolt  niet  op

er  moest een vijand  gecreeerd  worden  voor   de  wereld,

nou die   heeft  u  nu !

mij  oom Vladimir,  sterkte

ome  bob

 

p.s.  dus  ik  ga  met  uw  eindconclusie   dus  haast  voor  100  %  mee, doei

ome bob op 15-07-2017 19:59

https://sputniknews.com/politics/201707151055571900-ukraine-border-wall-embezzlement/

beste  mijn  ander  geluid  ,

ik weet  het  , dit  heeft  er  niks  mee  te  maken,

maar  dit  geweldige  land,  met deze  fenomenale  humor

wordt  dus  visa  vrij  reizen  beloofd

wordt  het  nieuwe  griekenland  2.0   genooemd

vanweg  de miljarden  die  er  naar  toe  moeten 

whahahah

dit  is  dat  geweldige  land  met  de  MH-17  leugens

open  even  en  val  niet  van uw stoel  van  het  lachen 

ja,  de  corruptie  wordt aangepakt,  whahaha   zelfs  de   honden hier zijn  corrupt 

groeten   whahaha

ome  bob

Een ander geluid op 15-07-2017 20:32

ome bob op 15-07-2017 18:53

we  zijn  punt  1 bezig  over  de  MH17  dacht ik   en  de  crash  plek ???

over die  miljarden  ? 

Beste Ome Bob, het is niet dat ik van de hak op de tak spring. In uw post van 14-07-2017 21:42 stelde u mij de vraag:

"kunt  u  die  aannames  dat  Oom  Vladimir  150  miljard  bezit,  even  hardmaken  ,   met  iets?"

Vandaar dat ik u dat even in een aparte reactie liet weten, om beide discussies niet door elkaar te laten lopen.

U heeft gelijk om te stellen, dat heer Poetin niet de enige is die met zijn vingers in de suikerpot zit.

Groet 

Een ander geluid op 15-07-2017 20:56

@ ome bob op 15-07-2017 18:53

U  weet  zo  te lezen ook niet  dat  rusland  burgers  een   appartement gratiskrijgen  , al  jaren , in  Ukraine  ook  trouwens !

Wat u nu beweerd, is in Rusland en Oekraïne zo geheim, dat zelfs de eigen burgers het niet weten en gewoon eventjes een hoge koopsom aftikken. Volkomen onnodig als ik u goed begrijp.

Bij uw volgende ontmoeting met oom Vladimir kunt u hem wellicht de suggestie doen meer ruchtbaarheid te geven aan die gratis appartementen. Stickertje "top-secret" misschien van deze wet halen. Daarnaast zou oom Vladimir een commissie kunnen benoemen, die gaat uitzoeken wie ten onrechte de Moscovieten heeft laten betalen voor hun "gratis" appartement en waar al dat geld gebleven is. Anders gaat de CIA weer wat roepen over Panama-papers en dan moeten u en ik onze discussie volkomen nodeloos weer overdoen. 

Dat kan handiger, als we daar even op anticiperen. Zomaar een ideetje. 

Onderstaand linkjes over 20.000 zeer verontruste Moscovieten, die niet weten dat er gratis appartementen aankomen. Paniek in Moskou, zeg maar !!!

https://www.nrc.nl/nieuws/2017/05/14/tienduizenden-russen-protesteren-tegen-sloop-a1558591

https://themoscowtimes.com/news/muscovites-rally-against-demolition-of-post-war-apartments-as-official-voting-opens-57987

Een ander geluid op 15-07-2017 22:07

ome bob op 15-07-2017 18:53

U  vindt  het  dus niet  vreemd  dat  Kiev dus  2  maanden daarna  als  nederland  op die  levens ??  gevaarlijke  ? plek   ??   volgens  Ome  frans  mag  gaan  kijken   /

Kiev  6 weken  beschietingen  uitvoerd  ?  whahahahaha   geinig 

Beste ome Bob,

Nu we het er over eens zijn, dat de crash-site nooit is beschoten, ook de wijde omgeving van vele kilometers er omheen niet, kunnen we ons concentreren op wat er dan wel onder vuur lag. Dat was de route van het gebied dat onder controle stond van de Oekraïners naar het gebied onder controle van de vrijheidsstrijders. Men kon dus vanuit Oekraïne niet dwars door het front van de ene naar de andere kant. Aangezien beide partijen naar elkaar wijzen, laat ik in het midden aan wie het lag. 

Toegang tot de crash-site had natuurlijk ook vanuit Rusland kunnen gebeuren. Rostov aan de Don (beschikt over groot vliegveld) ligt veel handiger ten opzicht van de crash-site bij Hrabove dan kiev en Charkov. Dus dringt de vraag zich op, waarom dat voor heer Poetin geen optie was. De hele grensregio van de Donbass was toen en is nog steeds in handen van de vrijheidsstrijders. Dus als de heren vrijheidsstrijders en heer Poetin echt van goede wil waren, zoals zij zelf altijd beweren, dan was dit wel een uitgelezen kans om bergers en onderzoekers vanuit Rostov aan de Don vrije toegang tot de crash-site te verlenen. 

De heren vrijheidsstrijders en heer Poetin hadden zo, ten overstaan van de hele wereld, hun menslievendheid kunnen tonen en ook nog eens een lange neus kunnen maken naar Kiev en Brussel. Dan was het helemaal niet nodig geweest om de langere en gevaarlijke tocht dwars door de frontlinies in Oekraïne te moeten afleggen. Zoals u weet leiden meer wegen naar Rome en dus ook naar de crash-site. Vanuit Rostov aan de Don was de kortste, veiligste en meest ideale route. Via die route had het ook niet uitgemaakt of Kiev 6 weken of 6 maanden beschietingen had uitgevoerd. Dan hadden Fransje en Markje gewoon een andere route op de tom-tom ingetoetst. Als het niet linksom kan, dan maar rechtsom !

1. Waarom stond Poetin dit niet toe ?? AUB niet met het smoesje komen, dat Rutte dit nooit gevraagd zou hebben.........................

2. Waarom niet vanaf dag 1 internationaal onafhankelijk toezicht, berging en onderzoek ??? Vanuit Rostov makkelijk te regelen.

3. Waarom een Russisch veto tegen berechting daders via een VN Tribunaal ???

De economische superprestatie van Poetin in Rusland is mij duidelijk. Goud, staatschuld op nul, gratis huizen, gezondheidszorg, onderwijs. Salarissen en pensioenen geweldig verhoogd. Ik ben zeer onder de indruk. Al die zegeningen hoeft u niet te herhalen. U mag zich gerust beperken tot mijn 3 simpele vragen. 

Groet !

ome bob op 15-07-2017 22:32

nou  mijn  beste  , een  ander  geluid,  tot  nu  toe  hier  in Ukraine  nog  wel  hoor,

mijn  hele  familie  kreeg  er 1 

dat in    Moskou  ??   de  regels  verandert  zijn  ????    dat  zou  dan  dus  sinds  heel  kort  zijn

kijk  hier   kan  je  ook zelf  een  nieuwbouw apparatment  kopen, hoor,  maar  daar  heeft  het  gewone  volk  geen  geld  voor  ,

whahahaha

ik  heb  het  net  gelzen, dus  de  NRC  , wie  de  NRC ???  , de  kotskrant  van  nederland

alleen   goed  om  onderin  je  vuilnisbak  te  leggen ,  of  zoals  vroeger  in  je  schillenbak 

dat  wel  wat  ouwe  vis  in  te   rollen  ,  de  NRC  , erger  kunnen  we  het  niet  maken  whahahaha   ongelofelijk

dat  u die  nog  leest  of  wil  lezen, 

die  schrijft,  dat  oom  Vladimir  al  die  huizen wil  slopen,  ja

wat  is  daar  in  godsnaam mis mee, ???

gebouwd  in  de  tijd  van  chroestjev  whahahahaha,  die  vocht  in  1941  in  Stalingrad  mee,

moeten  die  mensen  ik  die  in elkaar  gepletterede,  72  jaar  oude  smerige   oude  beton  nlokken blijven wonen   dan??

waar de  ratten  in  ketelpakken  dan wel  overals  lopen  omdat  het  zo  vuil  is  ???

 

U  moet  wel  als  u  Putin  af  wilt  blijven --- met  zinnige  dingen  komen  hoor

dit  is  NRC   semi  sensatie  nieuws , in  het  genre  van

Putin  did  it,  putin  did  it 

U  gaat een  beetje  nu  op  DDS  medewerkers  lijken  ,  die  doen  voor   een  redelijke  vegoeding  de  hele  dag  niets  anders

dus  niet  meer  van  die  rare  --- dingen doorsturen 

anders  denk ik  nog  dat  u  overgestapt  bent  naar   Xander,  ??  hoewel  als   u  zo  nog  effe  doorgaat  ??

uw  naam  is  niet  toevallig  Wim Hutten  a.k.a.  47  aliassen  ?

whahahaha uit  de  NRC  ,whahahahahaha 

dus  zorgt  er eindelijk  iemand  voor  zijn burgers   om  ze  uit  die krotten  te  halen

wat  denk  je,   weer  niet  goed  ,  ja,  de  USA  wil  natuurlijk  ook  in  Rusland  invloed

net  als  in  Vietnam,  afghanistan ,  Iran  , Irak , egypte,  lybie  Syrie  en  Ukraine

gaat  ze niet  lukken  mijn  jongen  , ook  niet  met  Russische  USA  marionetten  

Mijn Oom  Vladimir  wordt  gewoon  op handen  gedragen  in  moedertje  Rusland 

geloof  mij  nou 

de beste  wereldleider   Oom Vladimir 

betrouwbaar  , kunnen  een  hoop  ---  zoals  de  heren  Timmermans,Rutte  en de  andere  landverraders    c.s.  een  voorbeeld  aan  nemen 

 

groetjes 

 

ome bob op 15-07-2017 22:38

whahaha  ik  kijk   net  ook  die  andere  link   Yes  de  naam   is  daar  :   navalry  dat  is  de  nieuwe  USA vazal  in  Moskou  

gaat  het  echt  niet  redden  ,  dat  verzeker  ik   whahahahaha

de  Ukraine  uitvoering  van  Porky ,  jansenjoek  ,  en  die  paardenstaart  timoshenka,  die ongelofelijk aan de  stoelpoten

van  porgy  zit  te  zagen ,  die  mevrouw  heeft  hier  gewoon  weer in de  regering  500 miljoen weggesluisd whahahahah 

en  was  de  fan  van  merkel  , ook  dat  nog

gekkenhuis  overal 

maar  Putin did  it,  hoor,  die  dekselse  kanjerttttt whahahah

mijn  beste  ,  ander  geluid 

ome bob op 16-07-2017 09:38

beste  geluid   , even  snel  ik  moet  naar  babousha,  

U  leest  niet   goed  of  U wilt  door  blijven  zeuren  1  van de   2   ,dus  u  wordt  vervelend ,

Ik heb u  2  x uit  gelegd  dat de  crash  side  wel  beschoten  is  6  weken  lang  lees  maar  lekker  terug,  dus  toen  nederland  al  2  maanden  na  de  crash  nog  niet  bij  de  crash  plek  was  geweest    , dus  niet   domme dingen  blijven  vragen ,  of  gewoon  alles  effe  terug  lezen

U  bent  nu  bezig  om  te  proberen  Om  omee    Bob    andere  verhalen  te  ontfutselen  dan  wel  , hem  op  fouten  te  bestrappen 

dat  is  leuk  geprobeeerd   maar  Ome  Bob   doet  dit alles uit  zijn  hoofd,  en  liegt  nooitt,  en  dan  hoef  je  ook  geen  leugens  te  onthouden  .

 

en  dan  dat  waarom   , iedereen  dus  op de  veilige  crashplek  rondliep  ?

nou  heel  simpel  ,iedereen  heeft  gewoon  oom  vladimir  gebeld,  die  u alweer op de  DDS  manier  probeert  in  een  vies daglicht  te  brengen

Nederland  zitt  en  zat  met  Ukraine  in  de  commissie  duistere  zaken ,  dan  wel  praat  met  de  99.9  %  daders en  met  de  seperatisten die  dus nu  nog  door  99  %  van de wereld niet  erkend  worden,  mocht  niet  worden  gepraat

 

dus  niks Puttin  did  it,  uw  eigen  landverraders   en  NSBers  in de  regering   ,vroegen alles  aan  onze  SS_elite  boevenbende  in  Kiev.

 

dus  als  je weigert  ,waarschijnlijk  in  opdracht uiteraard  van  onze  USA bevrijders   niet  effe  met  Putin  belt,  als  de  malysiers,  de  australiers  ,  de  ouders  van  nederlandse  omgekomen kinderen   en  de  OSCE  vertegenwoordigers  daar  alles  cheuqen  en  rondlopen ,en  alleen  de  nederlanders  er  niet  zijn  moett  je   dus  op  eens zelf  gaan lezen   of  Timmermans   om  uitleg  vragen , die  kanjer  heeft  alles geregeld,   inclusief  zijn  baantje   voor  24.000  euro  per  maand     na  ziijn  tranentrekkende  leugens tijdens het  Beertje   filmpje,  dan  wel  na  het   stelen  vaan gouden  ringen  filmpje  van  de  vuilak  frans  timmermans,  ook  wel  de  gestolen  ring,  met  zijn  boze  2e  huilbui ,  hoe durfden ze  , als ik ze  snel  kan  vinden  plaats  ik die  morgen  ook  nog  wel  een  keer  .   zo  zoek  het  lekker  vandaag  lekker  allemaal zelf  eens  op ,   ik  ga  een  feesie  bouwen  met  Oom  Vladimir  mijn schoonmoerder,  en  de  engelse  les  mevrouw  de  lerares  van  Vlady  ,  de  groeten    tot   morgen  De  moord  met  voorbedachte  rade  door  Uw  vrienden  in  brussel  en  de clinton  Islambmbama  familie  

 

Een ander geluid op 16-07-2017 11:56

ome bob op 15-07-2017 22:32

Beste Ome Bob,

Uit de 100 bronnen op internet, die protesten in Moskou meldden heb ik er 2 gekozen; de NRC die ik zelf ook niet lees en de Moscow Times. Beide berichtten over hetzelfde.

Als u spontaan oprispingen krijgt van de NRC, dan had u ook gewoon het linkje van de Moscow Times kunnen openen. Of gewoon zelf even in het mooie Oekraïne krant of TV kanaal van u keuze bekijken. Dan had u die 20.000 Moscovieten kunnen zien protesteren tegen de sloop van hun aftandse Chroetsjov flatjes.

Om u even bij te praten; 8000 appartementenblokken gaan tegen de vlakte en 1,6 miljoen mensen moeten verhuizen.

U heeft gelijk; er is niets mis met renovatie en verbetering van woningen. Alléén zien deze Moscovieten de bui al hangen. Zij kunnen die nieuwe dure en luxe flatjes niet betalen. Gratis gaat ook in Moskou alleen de zon op. Geen enkel weldenkend mens gaat protesteren als hij zijn oude aftandse flat-ruïne kan inruilen voor een nieuw gratis 5-sterren flatje. Eentje zonder ratten.

Alleen is uw informatie onjuist. Uw geweldige wereldleider geeft helemaal niets voor niets weg. Harde roebles moeten er neergeteld worden !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dus die 1,6 miljoen Moscovieten maken zich zorgen over vervangende woonruimte. Zoals u weet zijn de Russische winters koud.

Waar moeten ze gaan wonen?  In de metro-stations???? Die zijn overigens prachtig en ruim van opzet, maar het tocht daar een beetje.

U  gaat een  beetje  nu  op  DDS  medewerkers  lijken  ,  die  doen  voor   een  redelijke  vegoeding  de  hele  dag  niets  anders

dus  niet  meer  van  die  rare  --- dingen doorsturen uw  naam  is  niet  toevallig  Wim Hutten  a.k.a.  47  aliassen  ?

whahahaha uit  de  NRC  ,whahahahahaha 

Wilt u aub niet insinueren, dat ik aan betaalde nepnieuws verspreiding doe, anders gaat de moderator denken dat u weer in oude fouten vervalt !

Groet,

Pagina123
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl