Headlines
Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

NAVO chef Stoltenberg dreigt Rusland impliciet met oorlog over Oekraïne


Stoltenberg en Poroshenko: Met glasharde leugens eensgezind verder richting de Derde Wereldoorlog tegen Rusland.

Nu het Nederlandse NEE-referendum over Oekraïne –inclusief Ruttes inlegvod- definitief in de prullenbak is gekieperd, gaan de globalisten in Brussel onverminderd door op hun pad naar een grootschalig militair conflict met Rusland. NAVO secretaris-generaal Jens Stoltenberg reisde speciaal naar Kiev om daar de flagrante leugen te herhalen dat de burgeroorlog in het oosten van het land door Rusland aan de gang wordt gehouden. Het tegendeel is echter waar, en dat heeft alles te maken met het feit dat zowel Brussel als Washington hun zinnen hebben gezet op een toekomstig NAVO- èn EU-lidmaatschap van Oekraïne – met fatale gevolgen.

 

Het Westen blijft Rusland maar beschuldigen van het smokkelen van wapens en troepen naar Oekraïne, iets waar overigens nog nooit een flintertje hard bewijs van werd geleverd. Desondanks beweerde Stoltenberg tijdens een persconferentie met president Petro Poroshenko dat ‘Rusland zijn agressieve acties tegen Oekraïne heeft voortgezet. Maar de NAVO bondgenoten en de NAVO staan achter Oekraïne en aan jullie kant. Rusland moet zijn duizenden soldaten uit Oekraïne terugtrekken en de steun aan de militanten stopzetten.’

Westen veroorzaakte burgeroorlog, maar geeft Rusland de schuld

Het conflict in Oekraïne ontstond nadat de CIA met steun van de EU een illegale staatsgreep liet plegen in Kiev, en de democratisch gekozen regering verving door een ongekozen regime dat louter uit Westerse marionetten bestaat. Dit regime begon vervolgens een burgeroorlog tegen de voornamelijk Russisch sprekende bevolking in het oosten van het land. De VS en de NAVO leverden hier wapens, munitie en later ook militaire ‘adviseurs’ (= special forces, een onomstotelijk vastgesteld feit) voor.

In 2014 koos de bevolking van het schiereiland de Krim in een door de OVSE volledig legaal en eerlijk verklaard referendum bijna unaniem voor aansluiting bij Rusland. De keus van het volk werd en wordt in Europa en Amerika valselijk een ‘annexatie’ genoemd.

Het voortdurend negeren van referenda en de wil van het volk door Brussel en ‘onze’ politieke leiders is inmiddels eerder regel dan uitzondering geworden. Denk aan het duidelijke Nederlandse ‘NEE’ tegen de Brusselse acties om Oekraïne stapsgewijs bij de NAVO en de EU te halen, en daarvoor miljarden in het land te blijven pompen. Alle ‘garanties’ van het inlegvel van de regering Rutte zijn inmiddels gebroken, en dat zonder dat er in Den Haag ook maar één woord aan vuil gemaakt werd.

In juni stemde het Oekraïense parlement voor aansluiting bij het 29 leden tellende Westerse bondgenootschap. Poroshenko verklaarde ‘vastbesloten’ te zijn om de ‘noodzakelijke hervormingen’ door te voeren die nodig zijn voor een officiële aanvraag om NAVO-lid te worden.

Dreigende taal tegen Moskou volgende stap naar WO-3

Stoltenberg voerde zijn dreigende taal richting Moskou op door te verklaren dat ‘wij hier tevens zijn om de solidariteit van de NAVO met Oekraïne, en onze krachtige steun voor de soevereiniteit en territoriale integriteit van uw land, te laten zien. De NAVO bondgenoten zullen Ruslands illegale en illegitieme annexatie van de Krim niet erkennen.’

Dat was nog maar één trede onder de publieke verzekering dat de NAVO Oekraïne militair zal ‘verdedigen’ tegen Rusland. Het Kremlin zal de schaamteloze leugens van Stoltenberg zonder enige twijfel opvatten als een impliciete dreiging met oorlog, ook al hielden de Russen zich wederom in met een gematigde reactie: ‘Dit zal niet bijdragen aan het versterken van de stabiliteit en veiligheid op het Europese continent.’

Waar het wél toe aan zal bijdragen zal iedereen die niet langer in de propaganda van de politiek en media trapt, duidelijk zijn, namelijk het welbewust uitlokken van een militaire confrontatie met Rusland. Oftewel: de Derde Wereldoorlog. De plannenmakers in Brussel en ook Den Haag zijn echter gewaarschuwd: Putin heeft meerdere malen onderstreept dat hij, als hij denkt dat een oorlog onvermijdelijk wordt, zelf de eerste klap zal uitdelen. En dat zal meteen een mokerslag zijn die met name Europa nooit meer te boven zal komen.

De Nederlandse politiek had dat kunnen en moeten voorkomen door de uitslag van het Oekraïne referendum te respecteren en uit te voeren. Helaas is ook Den Haag al vele jaren geleden gestopt het luisteren naar de gewone man en het daadwerkelijk opkomen voor onze belangen. Deze keer dreigen de gevolgen daarvan even verschrikkelijk als fataal te zijn.

 

Xander

(1) Zero Hedge

Zie ook o.a.:

01-07: Hackersgroep Anonymous waarschuwt voor plotselinge Derde Wereldoorlog (/ ‘De strijd zal zeer waarschijnlijk heftig, wreed en snel zijn, en wereldwijd grote verwoestingen aanrichten’)
05-06: Putin in gesprek met NBC: ‘Zijn jullie soms allemaal je verstand kwijtgeraakt?’
30-05: Wordt Macron door globalisten gebruikt voor oorlog tegen Rusland?
13-05: ‘Rusland en China overtuigd dat VS kernaanval voorbereidt’ (/ ‘Russen en Chinezen geloven nu dat het een kwestie van zij of wij is’)
26-04: Hoge Britse en Russische officials dreigen elkaar met kernaanval
11-04: Mensheid stevent gestaag op nieuwe wereldoorlog af
30-03: NAVO oefent op bezetten Russisch sprekende gebieden
26-03: “Acuut oorlogsgevaar in Europa’ (/ ‘Groot deel van Europese bevolking is totaal geïndoctrineerd en heeft geen benul van dreigende oorlog’)
13-01: Oud vicepresident OVSE: (‘Burgers Europa en Rusland willen vrede, maar gevestigde orde wil oorlog’
09-01: Tegen Rusland: Massa’s Amerikaanse tanks komen in Duitsland aan; Stealth raketten voor Polen (Nieuwste stealth raketten kunnen worden gebruikt voor ‘first strike’ op Rusland – Grootste troepenverplaatsingen in Duitsland sinds einde Koude Oorlog)

2016:
12-12: Britse oud ambassadeur verkettert ‘schandalige leugens’ CIA en media over Rusland en Trump

24-11: (/ EU zet anti-Russische propaganda officieel in nog hogere versnelling)
08-11: ‘300.000 NAVO militairen over 2 maanden klaar voor aanval op Rusland’ (/ Flashback: Hoge topmilitairen en (oud) politici die het afgelopen jaar waarschuwden voor een aanstaande (kern)oorlog tegen Rusland
05-10: Amerikaanse generaal dreigt Rusland met totale vernietiging
04-10: 40 miljoen Russen oefenen deze week op kernoorlog met het Westen
08-02: Britse leger oefent op toekomstige oorlog met Rusland in Oost Europa
07-02: Overal voorbereidingen voor grote oorlog in Europa

2015:
10-11: Zo dreigt de NAVO binnen enkele jaren oorlog met Rusland te veroorzaken

09-11: Amerikaanse minister Defensie suggereert Russische kernaanval op VS
23-10: Voorspellingen 500 zieners over massa immigratie, ISIS en Derde Wereldoorlog komen uit
12-10: (/ Britse ministerie Defensie: Dodelijke confrontatie met Rusland kwestie van tijd’)
10-10: Brzezinski eist Amerikaanse militaire vergelding tegen Rusland
20-09: 16 oorlogssimulaties Pentagon met zelfde uitkomst: NAVO verliest oorlog van Rusland
11-07: Pentagon publiceert nieuwe strategie gericht op oorlog met Rusland (/ Amerikanen sturen op nieuwe (wereld)oorlog in Europa aan)

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum.

Reacties

Pagina123
Yerik op 12-07-2017 13:22

"... is inmiddels eerder regel dan uitzondering geworden." Waar zijn die uitzonderingen dan? Ik ken er slechts één: om de wil van het overgrote deel van de Nederlandse bevolking te volgen in de ong. 30.000 kindermoorden per jaar. Effe rekenen: 5 werkdagen per week x 52 weken = 260 moorddagen. 30.000 moorden per jaar : 260 = 115 moorden per dag : 8 werkuren = 14 moorden per uur. Ja, ja... IEDERE dag hoor je de 'christelijke' partijen, de S.G.P. voorop alarm slaan en bezwaren maken!!  :-)  Ach, de Dierenpartij doet het 1000 x beter voor het welzijn van de dieren.

De Terugkeer op 12-07-2017 13:43

Ja...zoals het slechte mensen betaamt: doorgaan met negeren van alles, dat goed is/goed van hart. Het volk van Europa is te goed van vertrouwen en leeft nog steeds teveel in een cocon van techniek, anti-sociaal gedrag, het 'ik' domineert/het niet meer zien van het 'geheel'. Kortom, zeer gemakkelijke slachtoffers (letterlijk, ooit?).

Heer Putin,

Mocht uw oog toevallig op deze site vallen en leest u 'toevallig' dit artikel: blijft alstublieft zolang mogelijk 'kalm'...laat u niet provoceren, het sop is de kool niet waard. Die kindertjes in hun speeltuin...at random kiezen en/of 'maken' ze een tegenstander... U wilt die tegenstander niet zijn, feitelijk wilt u gewoon niets en nooit meer met oorlog te maken hebben, gezien het verleden van uw land. Maar deze opzet is te groots, dat besef ik...u 'moet' reageren.

Blijf altublieft de wijste en blijf diplomatisch (uw sterrenbeeld is Weegschaal, dus dat gaat u lukken)...denk alstublieft aan die vele honderden miljoenen gewone Europeanen, die u 'niet' als vijand zien...maar waarde hechten aan uw en 'hun' normale leven, wat we met elkaar verdienen en in dankbaarheid consumeren.

Dank,

De Terugkeer.

Singleman op 12-07-2017 13:57

Tsjonge jonge, wat zijn die politiekers toch oorlogzuchtig geworden, kunnen ze hun problemen in eigen land misschien niet opgelost krijgen & moeten ze weer afleiden naar buitenlandse doelwitten?

Een ander geluid op 12-07-2017 14:02

Bewijs genoeg, dat Rusland de rebellen in Oost-Oekraïne van de meest moderne wapens voorziet. Daarnaast levert Rusland soldaten en munitie. 

In Oost-Oekraïne zijn bijvoorbeeld T-73B3 tanks gesignaleerd. Er wordt altijd gesteld, dat de rebellen vechten met materieel dat is achtergelaten of is veroverd op de strijdkrachten van Oekraïne. Dan is het natuurlijk onverklaarbaar als er zware wapens opduiken, waar het Oekraïnse leger nooit over beschikt heeft.

Raar, maar waar; Rusland is het enige land ter wereld, dat de beschikking heeft over dit type tank. Die worden zelfs niet aan Soros verkocht, want die zou ze natuurlijk heimelijk in Oost-Oekraïne parkeren om Rusland en de rebellen in een kwaad daglicht te stellen !!! Daar trapt ome Vladimir natuurlijk niet in. 

Dus beste vrienden op deze site; hoe komen die tanks daar ???????????

http://sled-vzayt.livejournal.com/4624.html

http://nationalinterest.org/blog/the-buzz/the-t-72b3-the-lethal-russian-tank-ukraine-fears-most-16500

AEO op 12-07-2017 14:07

VVD = Volk Verradende Demonen

Tom Hendrix op 12-07-2017 14:33

Ik vind het een zeer gedegen artikel. Tja, de machthebbers van deze wereld zijn helaas tot alles in staat, zelfs het starten van een WW III. Het zijn zeer kwade tijden waar we in leven.

JP op 12-07-2017 14:35

Waar bemoeit Stoltenberg zich mee? Opzouten daar. Lijkt het in Syrie eindelijk de goede kant op te gaan, dan wordt het vuurtje in Oekraine weer opgestookt. En anders wel in Noord Korea of Iran door dat stelletje Westers-oorlog-zuchtig tuig. 

Qromwel op 12-07-2017 14:36

Weet hij niet dat het merendeel van de NAVO-legers ongeschikt is voor een aanvalsoorlog?

Qromwel op 12-07-2017 14:40

Singleman op 12-07-2017 13:57: Het zoeken naar iets anders na gebleken ongeschiktheid voor de eigenlijke taak is illustratief voor Peter's Principle.

Bundy op 12-07-2017 15:23

Toen de  muur viel werd er plechtig beloofd dat de ex-Sow-jet staten nooit bij de E.U zouden komen .  Tevens werd beloofd dat deze écht nooit bij de Navo zouden worden ingelijfd...             Nu is de Oekraïne afgepakt omdat de N.w.o. satanisten dit willen .             Zij denken te winnen omdat ze meer materieel in het Oosten van de Oekraïne hebben geplaatst dan Napoleon en Hitler bij elkaar .  Tevens beginnen ze de oorlog vanaf het punt ( zee van Asov ) waar de Duitsers terug moesten trekken .              Vergeten wordt dat het een onmetelijk groot land is , de bevolking mee zal vechten , de Spetznaz de beste soldaten ter wereld zijn en je vecht tegen ëen volk , met eën religie en eën taal .          Wanneer je de beer schopt zal  deze geen gevangenen nemen of genade kennen  .           De Europeanen moeten gaan vechten voor de Rotschild bende , wanneer de machines op zijn worden het man tegen man gevechten waarbij Europa wordt afgemaakt ; precies zoals dat moet i.v.m. dépopulatie . 

tom op 12-07-2017 15:29

De misdadige NWO voortgang gaat dat Navo en EU addergebroed blijkbaar niet snel genoeg dan maar tegenstanders van het regime zoals Rusland de oorlog aan de schenen leggen.

Dit soort ondemocratisch gekozen leiders cq oproerkraaiers zitten straks diep in een of andere bunker terwijl het onschuldige volk de rekening krijgt.

De Terugkeer op 12-07-2017 15:34

Zeer gewaardeerde heer Xander, zoudt u zo vriendelijk willen zijn, mijn eerste reactie van 13.43 u. te willen verwijderen? Hartelijk dank en vriendelijke groet.

Robie op 12-07-2017 15:40

@Een ander geluid op 12-07-2017 14:02Sorry maar met een verhaal komen die via Bellingcat de wereld word ingeholpen maakt het totaal ongeloofwaardig,en zeker met de andere link die er erover doorgaat.

hier is die held van je   http://www.atlanticcouncil.org/about/experts/list/eliot-higginsen wat is atlantic council ?Dat is een club van de NAVO om alle neuzen de zelfde kant te krijgen,hebben ook veel journalisten in dienst,lobbyisten,politiek.zijn goede vriendjes met Mikheil Saakashvili, Arseniy Yatsenyuk, Susan Rice,Richard Holbrooke.Google maar eens op "Center for Strategic and International Studies" en zie wat een clubjes boven komen die links of rechts om gelinkt zijn aan de NAVO.
The National Interest heeft weer als honorary chairman "Henry Kissinger". dus de cirkel is weer rond 
En dat waar je mee komt kan dus zo de prullenbak in.
Ps
Geen dank voor de research.
Een ander geluid op 12-07-2017 15:43

JP op 12-07-2017 14:35

Waar bemoeit Stoltenberg zich mee? Opzouten daar. 

Mag alléén Assad zijn vriendjes uitnodigen ???

Hij was daar op uitnodiging van Poroshenko. 

Singleman op 12-07-2017 16:03
Stan op 12-07-2017 16:24

Het westen heeft het Barbarossa virus.Terwijl ze weten gezien de geschiedenis dat dit een dodelijk virus is.

Een ander geluid op 12-07-2017 16:24

Ik geloof niet zo in het NAVO lidmaatschap voor Oekraïne.

Nog niet zolang geleden heeft de NAVO de aanvraag van Georgië afgewezen, vanwege (interne) territoriale conflicten en het feit dat het land geen controle heeft over zijn hele grondgebied. Dit geldt uiteraard ook voor Oekraïne. Bovendien; de NAVO neemt dit soort besluiten altijd unaniem. Een dwarsligger en het feest gaat niet door !

rescue op 12-07-2017 16:41

Als iemand denkt dat Rusland zich uit oost-Oekraine zou laten jagen, laat staan de Krim teruggeven, dan zou ik zeggen, droom lekker verder. Poetin lacht om de EU.

Een ander geluid op 12-07-2017 17:06

Robie op 12-07-2017 15:40

Dat kan wel wezen. Geloofwaardiger zou het zijn, als via geotagging te zien is waar die foto's gemaakt zijn. Dan weten we exact waar die tanks rondrijden. 

Dus als Bellingcat, hun info hard kan maken met geotagging dan zijn ze voor mij geloofwaardig. Ondanks vermeende banden met NAVO enz. 

Je linkje werkt niet meer, error 404 page not found, maar toch bedankt.

Een ander geluid op 12-07-2017 17:13

rescue op 12-07-2017 16:41

Als iemand denkt dat Rusland zich uit oost-Oekraine zou laten jagen, laat staan de Krim teruggeven, dan zou ik zeggen, droom lekker verder. Poetin lacht om de EU.

Ik geloof u graag. Wat mij betreft kan Poroshenko het beste de Donbass onafhankelijkheid verlenen of overdragen aan Rusland. Probleem opgelost lijkt me. 

Een ander geluid op 12-07-2017 17:22

Bundy op 12-07-2017 15:23

Zij denken te winnen omdat ze meer materieel in het Oosten van de Oekraïne hebben geplaatst dan Napoleon en Hitler bij elkaar 

Overdrijven is ook een vak.

Hitler met Operatie Barbarossa; 3,9 miljoen soldaten, 3600 tanks en 4389 vliegtuigen en Napoleon 685.000 soldaten en 1146 kanonnen.

Die aantallen zijn bij lange na niet te vinden in Oost-Oekraïne.

A. Verlof op 12-07-2017 17:26

23 September is de opname een feit, ik ben dan in Israel bij G-D,s volk de Joden, juist  G-D,s volk,de Joden  zal deel uitmaken van de opname.

Mijn advies is aan iedere christenzionist om tijdens 23  sept bij G-D,s volk te zijn, dan zal u ook deel hebben aan de opname.

Boek nu vast een Ticket naar Israel ,tegen die tijd zal het niet meer kunnen.!!

De opname zal juist plaats vinden bij G-D,s vok de Zionisteen in hun land.

Bob Fleumer op 12-07-2017 17:33

Terwijl wij eigenlijk met z'n allen ons moeten keren tegen de islam blijven ze hangen in kinderspelletjes omdat ze niet de moed hebben de islam aan te pakken, de club zonder verantwoordelijk leider en de kanker van de wereld. Het feit dat we dagelijks geconfronteerd worden met islam is het bewijs dat onze regeringen niet weten waar ze mee bezig zijn. En dat noem ik landverraad.

Dus wij moeten vrienden worden met allen die niet islam zijn om een hecht front te vormen tegen deze verderfelijke ideologie.

Kalingar op 12-07-2017 18:09

@ een ander geluid

En door wie is Poroshenko ook al weer in het zadel geholpen? Juist ja door de Amerikanen, is dus niet de legitieme president van de Oekraine. En daarmee gaat uw vergelijken met Assad dus mank, want Assad is wel de legitieme leider van Syrie.

Maar goed over de Navo hebben wij sowieso een visie die 180 graden verschilt. Want het is zoals Bundy het verwoordt en wat ik je ook al een keer heb gezegd, Het is de EU/NAVO die naar de grenzen van Rusland gegaan zijn. En nu willen ze ook nog eventjes de Oekraine erbij hebben. Lijkt me vrij logisch dat met al die oorlogszuchtige taal van de NAVO dat Rusland zichbedreigd voelt. Niet dat ze ons echt vrezen denk ik, maar ja toch wel bedreigend als zo'n oorlogszuchtig alliantie aan je grenzen staat te brallen

Tom Hendrix op 12-07-2017 18:18

@tom: 15.29. uur. Daar heeft U volkomen gelijk in.

Maitreya op 12-07-2017 18:43

Hoe verdeeld en hoe dogmatisch het westen is. Logica?

who gives op 12-07-2017 18:44

@ Een ander geluid, klopt de Russen hebben tig verschillende verhalen verzonnen om een rechtszaak te voorkomen.Het eerste verhaal was de meest domme dat het geen Buk raket was, maar als oorzaak een SU-25...toen bleek dat het omonstotelijk een BUK was hadden ze weer een ander kulverhaal klaarliggen. De Russen denken dat we alles als zoete koek slikken!

Qromwel op 12-07-2017 19:08

Singleman op 12-07-2017 16:03: Zijn 1e boek was een succes, het 2e niet. Professor Peter hoopte een commercieel succes te prolongeren. Niet dus! Komt vaker voor.

JP op 12-07-2017 19:41

@Een ander geluid op 15:43

Mag alleen Assad zijn vriendjes uitnodigen? 3x?

Idd, om de Westerse-oorlog-zuchtige indringers met hun proxy-leger zijn land uit te schoppen. Ik heb genoeg van alle dood en verderf hetgeen de US en partners in crime de afgelopen jaren op hun geweten hebben. En onder valse voorwendsels talloze oorlogen gevoerd hebben en regeringen omver-geworpen. Het is meer dan genoeg geweest. U zult mij vast zoals te doen gebruikelijk minachtend een Putin lover vinden om mijn afschuw van dat Westerse-oorlog-zuchtige tuig en waar ik niet bij wil horen als Christen. Als ex Rooms Katholiek weet ik hoe moeilijk het is om de vele onzin die van kindsbeen af ingelepeld wordt "te ontleren", daarom no hard feelings van mijn kant.

Singleman op 12-07-2017 20:18

Persoonlijk ben ik van oordeel dat elk land het recht heeft om onafhankelijk & vrij te zijn, dus ook Oekraine... ik ben ook meer voorstander van kleinschalig zelfbestuur, dus het kan zelfs kleiner dan een land... ik weet niet wanneer men nog land kan zeggen, moeten wij alles door politiekers ingelepeld krijgen zoals de godsdienstigen door hun zogenaamde godsdienstige leiders?

Qromwel op 12-07-2017 20:26

A. Verlof op 12-07-2017 17:26: Hoe weet u dat allemaal?

Cruzio op 12-07-2017 20:28

Ik zou zeggen.put your money where your mouth is,en waag het rusland aan te vallen. Dat verhaal is binnen een dag afgelopen en dan zijn we gelijk van dat gezeur over oekraine af.BIj Rusland aantrekken,klaar en afgelopen

ome bob op 12-07-2017 20:54

een  ander  geluid  14,02 

beste  moderator  waar  is  mijn  reactie  op  deze  mijnheer   gebleven ,  mijn  keurige  reactie

om  al  de  leugens  te  ontzenuwen ?

mijn  dank 

 

Beste Bob, u heeft nog een excuus te geven aan poster Een Ander Geluid voordat u verder post op de XN forums. Mod.

Wardje op 12-07-2017 20:54

Want Assad is wel de legitieme leider van Syrie. @Kalingar op 12-07-2017 18:09 .Helemaal eens . Ik denk ook niet dat hij tevergelijken is met zijn vader . In ieder geval in dit opzicht dat hij de legitiem gekozen leider is van het land . Zie de brieven van pater Daniël Maes uit Oost-Syrië , die hetklooster van Mar Yakub (6e eeuw) na zijn herrijzing  meer leven heeft ingeblazen. En die zijn leven dankt aan Poetin en Assad.  Maes is niet kinderachtig over de serviele en harteloze  leugenachtigheid van de MSM  . Moslim-officieren van Assad's leger vragen zijn zegen . En hij geeft die .

arjaneke op 12-07-2017 20:57

Wat vreemd dat joegoslavie wel opgesplitst kon worden maar dat deze oplossing nooit wordt geopperd voor de Oekraïne, Dit terwijl het land veel groter is dan voormalig Joegoslavie en meer inwoners heeft. Als het westen echt vrede wil dan wordt de Oekraine opgesplits in meerdere landen waarin waarbij de etnicitet bepepaald waar de gebieden onder vallen. Trouwens hele delen van de Oekraine horen kijkend naar de geschiedenis bij Polen, Hongarije en Roemenie, het deel dat echt etnisch Oekrainers bevat is is erg klein.

Rom op 12-07-2017 21:17

Tja,hoeveel mensen heeft Rusland verloren in de stijd tegen de  Nazi`s?Om en nabij 22-24.000.000?

En tot  het laatste toe zal er oorlog zijn.

Een ander geluid op 12-07-2017 21:17

Kalingar op 12-07-2017 18:09

Die legitieme president van u, Victor Janoekovitsj, wordt door Interpol gezocht wegens verduistering, financiële- en vastgoedfraude. Verder worden hij en zijn familie ervan verdacht de staatskas geplunderd te hebben. Wij gaan in NL een dagje naar de Efteling, maar de Oekraïners vergapen zich aan zijn landgoed van 140 hectare en villa van tientallen miljoenen.  Als u vindt dat hij in Oekraïne thuis hoort, dan moet hij zich daar maar melden. In Kiev zouden ze wat graag eens met Janoekovitsj over de herkomst van zijn rijkdom praten.

Wat Syrië betreft vergeet u gemakshalve, dat de Ba'ath partij van de huidige president Basjar al Assad indertijd zelf via een staatsgreep aan de macht is gekomen............... Een gevalletje: "De pot verwijt de ketel". Dus precies hetzelfde als wat u Oekraïne verwijt. Dat was in 1963. Sinds die tijd was Syrië een "eenpartij" staat. In 1970 pleegde de militaire tak van Ba'ath een nieuwe staatsgreep, waarna Pa Hafez al Assad in 1971 tot president benoemd werd. Toen die in 2000 strierf, nam zoon Bashar al Assad het stokje over. Dus sinds 1963 is er in Syrië nooit sprake geweest van enige vorm van democratie, laat staan vrije verkiezingen. In 2014 waren er "vrije" verkiezingen met een sterke geur van verkiezingsfraude ! Bashar al Assad is in 2014 met 88,69996% van de stemmen herkozen. De Russische.....! vlogger Roman Tumaykin heeft nagerekend dat dat grote onzin is. Zie linkje. 

https://www.washingtonpost.com/news/monkey-cage/wp/2014/06/11/why-its-pretty-obvious-the-syria-vote-totals-are-fabricated/?utm_term=.b2854345f25b

Met uw argumenten over Syrië staat u niet zo sterk !!!!

Wat de EU en NAVO betreft, is het aan deze organisaties en de landen die willen toetreden of zij er onderling uitkomen. Rusland gaat daar niet over. Net zo min als de USA bepalen wat Cuba of Venezuela te doen of te laten zouden hebben. 

Fijn dat u inziet, dat Rusland "ons" niet vreest. Is ook helemaal nergens voor nodig. In Europa zijn alle legers helemaal kapot bezuinigd en heeft ieder land munitie tekorten. Daar gaat geen bedreiging vanuit, laat staan oorlogszuchtig gebral. Tegen Poroshenko dreigde Poetin dat hij niet alleen binnen 2 dagen kiev zou kunnen bezetten, maar ook Riga, Vilnius, Tallinn, Warschau en Boekarest. Kijk, dat is oorlogszuchtig gebral !!!

Een ander geluid op 12-07-2017 21:22

@ moderator

Ik dacht dat Ome Bob nog eventjes zijn excuses moest maken voor misdragingen en beledigingen of is dat na een paar weekjes alweer verjaard ???

U heeft gelijk, vergeten, word weer opgepakt, dank voor uw melding. Mod.

Wardje op 12-07-2017 21:22
Assad. Nogmaals @Kalingar op 12-07-2017 18:09.  Assad is wel de legitieme leider van Syrie.  Helemaal eens .  Hij is ook niet te vergeljiken met zijn vader , althans in dít opzicht dat hij de legitiem gekozen leider van land , volk en natie is .   Ik vergat een link bij te voegen voor de brieven van Danieël Maes . Van 7 juli is de laatste . Eerst de link ,  dan wat excerpten . 
http://vcd-vl.be/source_brieven/source_brieven.html
Uittreksels:     "Het verschil tussen oorlogstijd en vredestijd lijkt bijzonder klein. Het  post-IS tijdperk breekt aan... tenzij de “vrienden van Syrië”  een  zoveelste  opgewarmde  versie  aan  het  prepareren  zijn.  Twee  kampen  blijven tegenover  elkaar  staan:  zij  die  de  regering  willen  omverwerpen  om  hier  een  sectaire samenleving  te  maken  (verdeel  en  heers),  geïnspireerd  door  Saoedi-Arabië  en  Israël, tegenover  hen  die  hier  de  harmonieuze  samenleving  van  de  traditionele  n  soevereine lekenstaat willen behouden met de steun van Iran, Hezbollah en Rusland. Het lijft nog een tijdje spannend en ondanks alles hopen we eens te kunnen uitroepen: The game is over! ...."De   vrijheid  die  de  wereld  verlicht” (Frederic August  Bartholdi  1875),  ..  Eiffeltoren  in  Parijs, ..Engeland  en zijn  Big  Ben,  de  beiaard  van  Westminster  in  Londen. Het noemen  van  deze symbolen  alleen  al  klinkt  als  een  klok  en  wekt  de  hoop  op  een  betere  wereld,een meer   menswaardige   samenleving, een   wederzijdse samenwerking van de mensenfamilie  van  Oost  en  West,  Noord  en  Zuid. De  werkelijkheid  voor  Syrië  en zovele  andere  landen  is echter bijzonder  ontnuchterend. Wat  hebben  de grote democratieën  hier  gebracht?  Zes  jaar  oorlog met  het  doel de  Syrische  regering om ver te werpen, het leger te beletten de bevolking te beschermen, de soevereiniteit van het volk te vernietigen en de integriteit van het land te breken om een “creatieve chaos” te scheppen volgens het principe verdeel en heers”. En dit alles voor de olie en de gas, voor een pijplijn en de macht in dit strategisch belangrijke land, voor de heerschappij over  een  volk  dat  onafhankelijk   wil  blijven  en  zijn  harmonieuze  samenleving  niet  wil  opgeven  om  slaven  te  worden  van  de  onvolprezen  westerse  democratieën.  De  voormalige  Amerikaanse  directeur  van  de  nationale  veiligheid  is  begonnen    met    de    oprichting    van    de   IS,    geholpen    door    de    Engelse  inlichtingendiensten (M16). De administratie van Obama wilde hiermee in Syrië een  Soennistan   scheppen   om   het   land   te   verdelen   en   de   Chinese   zijderoute   te  verhinderen(de  verbinding van  China met  de  middellandse  zee  langs  Teheran, Bagdad  en  Damascus). (curs. W.)  Met  de  herovering  van  Mossoul  en  Raqqa  is  ook  deze droom (voorlopig)weer oorbij.Denieuwe  wereldorde  van westerse overheersing zal niet  doorgaan. Het  kleine  en zwakke Syriëhoudt standtegenover een verpletterende militaire overmachten heeft nu al deze orlog gewonnen, alis het volk met honderdduizenden uitgemoord en het land grotendeels verwoest. De ware grootheid van ditvolk ligt in zijn eenheid. Volk, leger, regering en president blijven als één familie heldhaftig weerstand bieden aan een  internationaal  terrorisme,  dankzij  de heldenmoed  van  zijn  soldaten  en  de immense offers en het lijden van ontelbare Syriërs. Ja, het is gevaarlijk om Amerika als  vijand  te  hebben  maar...  misschien is  het  nog  veel  gevaarlijker  Amerika  als vriend te hebben!  Robert   Ford,   de   Amerikaanse   ambassadeur   die   Syrië   bij   de  eer....(etc)
Een ander geluid op 12-07-2017 22:00

ome bob op 12-07-2017 18:54

Het  was  een  bukraket  !!!!!  whahahaha  eind  deze  week  36  maanden  ,  3  jaar  na  de  crash  al  1  splinter   gezien  van die  bukraket  nee,  heee,  ze  hebben  niks

Beste Ome Bob, dat bewijs ligt allang op de tafel van de onderzoekscommissie. Is inmiddels geanalyseerd en de foto's en bevindingen liggen ter inzage. Zie onderstaand 1 van de vele linkjes op internet.

Kan zijn dat u dat gemist heeft. U was immers druk met de feesten op de Krim. ja, dan kan wel eens wat missen. Geen probleem om u even een update te geven.

http://www.detegel.info/2016/bewijs-neerhalen-mh17-buk-raket/

Nog een vraagje van mij: waarom heeft Oom Vladimir de idee van een Internationaal Tribunaal afgeschoten ? Oeps excusez le mot............ Vanwaar dat Russische veto ??? Is toch mooi om de daders op die manier te berechten ! 

cefas op 12-07-2017 22:31

Brood en spelen om het volk dom te houden, terwijl het stap voor stap naar de slachtbank wordt gevoerd.

jottum op 12-07-2017 23:23

Gaat veel geniepiger: lees het hamburger avondblad met artikel van nico over gewelddadige blonde demonstranten met calvin klein ondergoed en adidas gympen: surplus budget voor elke anti-globalist, maar russen do like merk artikelen, en de media trappen er in. Turken en Russen: een pot nat, maar goed voor miljoenen vluchtelingen en destabilisatie in europa: dat is wat ze willen, dat is wat ze krijgen, en vandaar dat UK en Trump hun handen aftrekken van de europese lapzwansen. Gelijk hebben die.

Kalingar op 12-07-2017 23:51

@ een ander geluid

Ik vindt dat u wel een heel eenzijdige blik op de wereld heeft, alles wat de NAVO betereft (onze kant is goed, ongeacht wat ze doen en wat voor nep niuws allemaal wel neit wordt verspreid. En n iet te vergeten de opruiende taal in de westerse media die je bijna zou kunnen uitleggen als oorlogs ophitsing. Het kan niet zo zijn dat als Rusland in de Oekraine de Russen daar beschermt met militairen dit fout zou zijn. Terwijl de Amerikanen overal ter wereld alles plat bombarderen

Het is waar dat pa Assad via een coup aan de macht is gekomen, maar voor de amerikaanse bemoeienis in het MO was Syrie een relatief rustig en veilig land, waar de moslims, christenen en joden allen hun geloof konden praktiseren zonder vervolgt te worden. Maar ja wij zullen het over dit onderwerp waarschijnlijk nooit eens worden.

En over Janoekovitsch, wel wie is interpol dan wel, beter gezegd door wie is het opgericht? Door het zelfde land als dat al die andere controlle instanties heeft opgericht zoals BIS, centrale banken, de inlichtingen diensten etc. Juist Amerika, wat wordt geleid door de deep state en alleen maar om ons in een NWO te duwen. Misschien ook eens door de politieke mist heen kijken en niet alles geloven wat de westerse media schrijven, want veel is toch nep nieuws Met CNN voorop

Bomans op 13-07-2017 00:03

Een ander geluid, wat heeft Rusland hierbij te winnen bij het neerhalen van MH-17?

Wardje op 13-07-2017 00:27

Syrie EAG op 12-07-2017 21:17  . "met het argument Syrië staat Kalingar niet sterk ."Onderstaande link overtuigt me niet . De amerikaanse statisticus is zelf niet zeker van zijn conclusies . Op zich een goed teken voor zijn integriteit . Maar niet een  argument in uw voordeel . https://www.washingtonpost.com/news/monkey-cage/wp/2014/06/11/why-its-pretty-obvious-the-syria-vote-totals-are-fabricated/?utm_term=.b2854345f25b

Bundy op 13-07-2017 03:48

@Een ander geluid op 12-07-2017 17:22

Van de 3600 Duitse tanks was het leeuwendeel niet in staat een Russische T 34 te vernietigen .  De oorlog werd gevoerd door in totaal 550 Tiger 6 en 6 B tanks en Panthertanks .  Dit kun je dus echt weinig noemen !     Ongeveer vijf jaar lang zie ik ( vliegroutes zijn onlogisch ) , Amerikaanse vrachtvliegtuigen overvliegen in Oostelijke richting .    Terug naar het Westen vliegen dagelijks op grote hoogte vliegtuigen in convooi  ( hetgeen ik nooit eerder zag ) , ook heb ik dikwijls F 16 jachtvliegtuigen   vliegtuigen zien begeleiden .           Maar het record was laag over Den-Haag ( heel kort en snel ) een antieke Blackbird ,  zeker van "keep them flying ".

Dit waren eigen waarnemingen , op internet kun je zeker na de laatste oefening aldaar een goed beeld krijgen van het in de Oekraïne geplaatste legermaterieel.      Je hebt wel gelijk dat er nog veel te weinig manschappen aanwezig zijn voor een oorlog.   Maar aan beans and bullits is geen gebrek .

Rick op 13-07-2017 06:02

Eens kijken, oorlog in Europa ... Na twee dagen zijn de winkelschappen leeg. dan gaat het volk op voedsel jacht bij de buren, na drie weken is zeker een derde van de bevolking waarschijnlijk al overleden zonder dat daar een offensief voor nodig was. Rusland wordt steeds meer zelfvoorzienend door de opgelegde sancties, het volk weet wat overleven is want leeft al jaren met weinig of niets. Wie zal het het langste uithouden?

Een ander geluid op 13-07-2017 07:51

Bomans op 13-07-2017 00:03

Een ander geluid, wat heeft Rusland hierbij te winnen bij het neerhalen van MH-17?

Wat heeft Oekraïne te winnen met het neerhalen van MH-17 ????

Ze hebben in ieder geval meer te verliezen dan Rusland. Sowieso economische en politieke steun van EU en USA en het uitzicht op EU-lidmaatschap. Daarnaast zouden ze de hele publieke opinie in het westen massaal tegen zich krijgen. 

MH-17 tragedie is óók geen excuus voor sancties aan Rusland. Die hadden ze al aan hun broek vanwege de Krim. Motivatie sancties en verzwaring daarvan, is altijd de Russische politiek en bemoeienis met Krim & Oost-Oekraïne nooit MH-17 !!!

1. Feit is in ieder geval wel, dat Rusland vanaf het moment van het neerhalen vele weken lang toegang tot de crashsite onmogelijk gemaakt heeft. AUB niet aankomen met smoesjes dat crash-site en toegangswegen "onder vuur lagen". 

2. Ook wilde Rusland geen blauwhelmen die de crashsite zouden beveiligen

3. Verder heeft Rusland zijn veto gebruikt om berechting van de daders door Internationaal Tribunaal te laten doen.

Dat is toch wel een opvallend patroon, dat Rusland hier vertoont....................

Deze 3 argumenten worden door alle Poetin-supporters hier genegeerd !!!

Een ander geluid op 13-07-2017 08:10

Wardje op 13-07-2017 00:27

Syrie EAG op 12-07-2017 21:17  . "met het argument Syrië staat Kalingar niet sterk ."Onderstaande link overtuigt me niet .

Allereerst is de familie Al-Assad (vader en zoon) indirect zelf door een staatsgreep van de Ba 'ath partij aan de macht gekomen. Zij zijn naar voren geschoven door genoemde partij en daar zijn nooit enige vorm van algemene verkiezingen aan te pas gekomen. Dat waren interne Ba'ath partijverkiezingen naar communistisch USSR / China model.

Syrië heeft nooit een vorm van democratie gekend.

De verkiezingen in 2014 stonden niet onder onafhankelijk internationaal toezicht.

4 miljoen Syriërs konden niet stemmen omdat ze hun land waren ontvlucht

1 miljoen vluchtelingen binnen Syrië hadden geen ID meer, omdat ze huis en haard waren kwijtgeraakt

9 miljoen Syriërs waren binnen Syrië op drift

Alléén gebieden onder controle van Assad konden deelnemen aan de verkiezingen. Dat was in 2014 niet meer zo groot. 

Deze verkiezingen waren een farce, los van de overtuigingskracht van Roman Tumaykin.

Een ander geluid op 13-07-2017 08:25

@ JP op 12-07-2017 19:41

Wat mij betreft ook no hard feelings !!! Met een fatsoenlijke uitwisseling van argumenten is niets mis. Ik heb u verder nooit met minachtende kwalificaties bejegend. Wel constateer ik "het meten met twee maten", maar dat geeft u ook zelf toe. Alle wijsheid begint met zelfkennis. 

Wat mij opvalt bij u en anderen die de manipulaties van de media en machthebbers "ontleerd" zijn, is dat vanaf dat moment alles 1 op 1 omgedraaid wordt. Alles wat ze vroeger voor waar hielden is nu onwaar en omgekeerd. Zo simpel is de wereld niet. Alle economische, politieke en religieuse machtsblokken proberen de publieke opinie te beïnvloeden. Dat is een feit. Door te stellen dat Poetin altijd de waarheid spreekt en altijd het gelijk aan zijn zijde heeft, trapt u in dezelfde valkuil als daarvoor. U bent eigenlijk alleen van "partij" gewisseld. 

Pagina123
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl