Headlines
Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

NAVO chef Stoltenberg dreigt Rusland impliciet met oorlog over Oekraïne


Stoltenberg en Poroshenko: Met glasharde leugens eensgezind verder richting de Derde Wereldoorlog tegen Rusland.

Nu het Nederlandse NEE-referendum over Oekraïne –inclusief Ruttes inlegvod- definitief in de prullenbak is gekieperd, gaan de globalisten in Brussel onverminderd door op hun pad naar een grootschalig militair conflict met Rusland. NAVO secretaris-generaal Jens Stoltenberg reisde speciaal naar Kiev om daar de flagrante leugen te herhalen dat de burgeroorlog in het oosten van het land door Rusland aan de gang wordt gehouden. Het tegendeel is echter waar, en dat heeft alles te maken met het feit dat zowel Brussel als Washington hun zinnen hebben gezet op een toekomstig NAVO- èn EU-lidmaatschap van Oekraïne – met fatale gevolgen.

 

Het Westen blijft Rusland maar beschuldigen van het smokkelen van wapens en troepen naar Oekraïne, iets waar overigens nog nooit een flintertje hard bewijs van werd geleverd. Desondanks beweerde Stoltenberg tijdens een persconferentie met president Petro Poroshenko dat ‘Rusland zijn agressieve acties tegen Oekraïne heeft voortgezet. Maar de NAVO bondgenoten en de NAVO staan achter Oekraïne en aan jullie kant. Rusland moet zijn duizenden soldaten uit Oekraïne terugtrekken en de steun aan de militanten stopzetten.’

Westen veroorzaakte burgeroorlog, maar geeft Rusland de schuld

Het conflict in Oekraïne ontstond nadat de CIA met steun van de EU een illegale staatsgreep liet plegen in Kiev, en de democratisch gekozen regering verving door een ongekozen regime dat louter uit Westerse marionetten bestaat. Dit regime begon vervolgens een burgeroorlog tegen de voornamelijk Russisch sprekende bevolking in het oosten van het land. De VS en de NAVO leverden hier wapens, munitie en later ook militaire ‘adviseurs’ (= special forces, een onomstotelijk vastgesteld feit) voor.

In 2014 koos de bevolking van het schiereiland de Krim in een door de OVSE volledig legaal en eerlijk verklaard referendum bijna unaniem voor aansluiting bij Rusland. De keus van het volk werd en wordt in Europa en Amerika valselijk een ‘annexatie’ genoemd.

Het voortdurend negeren van referenda en de wil van het volk door Brussel en ‘onze’ politieke leiders is inmiddels eerder regel dan uitzondering geworden. Denk aan het duidelijke Nederlandse ‘NEE’ tegen de Brusselse acties om Oekraïne stapsgewijs bij de NAVO en de EU te halen, en daarvoor miljarden in het land te blijven pompen. Alle ‘garanties’ van het inlegvel van de regering Rutte zijn inmiddels gebroken, en dat zonder dat er in Den Haag ook maar één woord aan vuil gemaakt werd.

In juni stemde het Oekraïense parlement voor aansluiting bij het 29 leden tellende Westerse bondgenootschap. Poroshenko verklaarde ‘vastbesloten’ te zijn om de ‘noodzakelijke hervormingen’ door te voeren die nodig zijn voor een officiële aanvraag om NAVO-lid te worden.

Dreigende taal tegen Moskou volgende stap naar WO-3

Stoltenberg voerde zijn dreigende taal richting Moskou op door te verklaren dat ‘wij hier tevens zijn om de solidariteit van de NAVO met Oekraïne, en onze krachtige steun voor de soevereiniteit en territoriale integriteit van uw land, te laten zien. De NAVO bondgenoten zullen Ruslands illegale en illegitieme annexatie van de Krim niet erkennen.’

Dat was nog maar één trede onder de publieke verzekering dat de NAVO Oekraïne militair zal ‘verdedigen’ tegen Rusland. Het Kremlin zal de schaamteloze leugens van Stoltenberg zonder enige twijfel opvatten als een impliciete dreiging met oorlog, ook al hielden de Russen zich wederom in met een gematigde reactie: ‘Dit zal niet bijdragen aan het versterken van de stabiliteit en veiligheid op het Europese continent.’

Waar het wél toe aan zal bijdragen zal iedereen die niet langer in de propaganda van de politiek en media trapt, duidelijk zijn, namelijk het welbewust uitlokken van een militaire confrontatie met Rusland. Oftewel: de Derde Wereldoorlog. De plannenmakers in Brussel en ook Den Haag zijn echter gewaarschuwd: Putin heeft meerdere malen onderstreept dat hij, als hij denkt dat een oorlog onvermijdelijk wordt, zelf de eerste klap zal uitdelen. En dat zal meteen een mokerslag zijn die met name Europa nooit meer te boven zal komen.

De Nederlandse politiek had dat kunnen en moeten voorkomen door de uitslag van het Oekraïne referendum te respecteren en uit te voeren. Helaas is ook Den Haag al vele jaren geleden gestopt het luisteren naar de gewone man en het daadwerkelijk opkomen voor onze belangen. Deze keer dreigen de gevolgen daarvan even verschrikkelijk als fataal te zijn.

 

Xander

(1) Zero Hedge

Zie ook o.a.:

01-07: Hackersgroep Anonymous waarschuwt voor plotselinge Derde Wereldoorlog (/ ‘De strijd zal zeer waarschijnlijk heftig, wreed en snel zijn, en wereldwijd grote verwoestingen aanrichten’)
05-06: Putin in gesprek met NBC: ‘Zijn jullie soms allemaal je verstand kwijtgeraakt?’
30-05: Wordt Macron door globalisten gebruikt voor oorlog tegen Rusland?
13-05: ‘Rusland en China overtuigd dat VS kernaanval voorbereidt’ (/ ‘Russen en Chinezen geloven nu dat het een kwestie van zij of wij is’)
26-04: Hoge Britse en Russische officials dreigen elkaar met kernaanval
11-04: Mensheid stevent gestaag op nieuwe wereldoorlog af
30-03: NAVO oefent op bezetten Russisch sprekende gebieden
26-03: “Acuut oorlogsgevaar in Europa’ (/ ‘Groot deel van Europese bevolking is totaal geïndoctrineerd en heeft geen benul van dreigende oorlog’)
13-01: Oud vicepresident OVSE: (‘Burgers Europa en Rusland willen vrede, maar gevestigde orde wil oorlog’
09-01: Tegen Rusland: Massa’s Amerikaanse tanks komen in Duitsland aan; Stealth raketten voor Polen (Nieuwste stealth raketten kunnen worden gebruikt voor ‘first strike’ op Rusland – Grootste troepenverplaatsingen in Duitsland sinds einde Koude Oorlog)

2016:
12-12: Britse oud ambassadeur verkettert ‘schandalige leugens’ CIA en media over Rusland en Trump

24-11: (/ EU zet anti-Russische propaganda officieel in nog hogere versnelling)
08-11: ‘300.000 NAVO militairen over 2 maanden klaar voor aanval op Rusland’ (/ Flashback: Hoge topmilitairen en (oud) politici die het afgelopen jaar waarschuwden voor een aanstaande (kern)oorlog tegen Rusland
05-10: Amerikaanse generaal dreigt Rusland met totale vernietiging
04-10: 40 miljoen Russen oefenen deze week op kernoorlog met het Westen
08-02: Britse leger oefent op toekomstige oorlog met Rusland in Oost Europa
07-02: Overal voorbereidingen voor grote oorlog in Europa

2015:
10-11: Zo dreigt de NAVO binnen enkele jaren oorlog met Rusland te veroorzaken

09-11: Amerikaanse minister Defensie suggereert Russische kernaanval op VS
23-10: Voorspellingen 500 zieners over massa immigratie, ISIS en Derde Wereldoorlog komen uit
12-10: (/ Britse ministerie Defensie: Dodelijke confrontatie met Rusland kwestie van tijd’)
10-10: Brzezinski eist Amerikaanse militaire vergelding tegen Rusland
20-09: 16 oorlogssimulaties Pentagon met zelfde uitkomst: NAVO verliest oorlog van Rusland
11-07: Pentagon publiceert nieuwe strategie gericht op oorlog met Rusland (/ Amerikanen sturen op nieuwe (wereld)oorlog in Europa aan)

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum.

Reacties

Pagina123
Singleman op 16-07-2017 12:31

Ome Bob, ik heb het niet met dictators, U blijkbaar wel, dat is het verschil, de macht moet bij het volk zelf blijven, anders krijgen we niets dan machtsmisbruik door 1 persoon die alle touwtjes in handen wil hebben, een betweter die ook maar in onzin gelooft. Putin heeft in Rusland veel domme fouten gemaakt, maar sommigen kijken zo graag op naar 1 persoon om op anderen te kunnen neerkijken. Verklaar me maar ééns waarom hij in Rusland een moslimstaat heeft laten ontstaan & gedogen, dat is onaanvaardbaar voor het Russische volk, die moeten die vent er terug afgooien zeg ik!

Een ander geluid op 16-07-2017 12:57

@ ome bob op 15-07-2017 22:32

Mijn Oom  Vladimir  wordt  gewoon  op handen  gedragen  in  moedertje  Rusland 

Dat neem ik graag van u aan. Ik kan u nog wat andere leiders noemen, die ook op handen werden gedragen door hun volk. Wat zeg ik, ze werden geadoreerd en verafgood. Misschien zegt het meer over de goedgelovigheid van het volk. Misschien ook wat over hun weergaloze domheid. De top 3 aan massa-moordenaars werden verafgood door hun volk;

1. Mao Ze Dong: 60 miljoen doden

2. Joseph Stalin: 40 miljoen doden

3. Adolf Hiltler: 30 miljoen doden

Niet dat ik uw held in dit rijtje wil plaatsen. Absoluut niet !!! Maar, in sommige streken van Rusland en China wordt je nog gelynchd als je kritisch bent over Stalin of Mao. Ik wil er alleen mee aantonen, dat veel mensen een ziekelijke hang hebben naar een idool.

Ja; als je van God los bent, dan zoek je een afgod. Daar doe ik niet aan mee !!!

Groet, mijn beste ome Bob

Een ander geluid op 16-07-2017 15:00

@ ome bob op 16-07-2017 09:38

Ik heb u  2  x uit  gelegd  dat de  crash  side  wel  beschoten  is  6  weken  lang  lees  maar  lekker  terug,  dus  toen  nederland  al  2  maanden  na  de  crash  nog  niet  bij  de  crash  plek  was  geweest    , dus  niet   domme dingen  blijven  vragen ,  of  gewoon  alles  effe  terug  lezen

Beste Ome Bob,

U raakt de draad een beetje kwijt. Niet de mijne, maar die van u zelf. Eerder was u wat genuanceerder:

De  volgende  ochtend,  startte  Kiev  mortier  beschietingen  in  de  richting  van  de  crash  plek,  en  heeft  dat 6  weken  volgehouden,  onze  vienden in KIEV.  om  hopelijk  da  laatste  bewijzen te  vernietigen . Zie uw bericht: ome bob op 15-07-2017 13:14

Er zit een groot verschil in de crash-site beschieten om sporen uit te wissen of om richting de crash-site te schieten.

Wellicht is uw bloedsuiker wat aan de lage kant, want in beide gevallen zit u er naast. Compleet onwaar dus.

Zet aub uw bril even op; de toegangswegen zijn beschoten, zodat men de crash-site niet veilig kon bereiken.

Op heel internet kom ik foto's en beelden van de crash-site tegen, waarop geen enkele inslag van mortieren of granaten te zien. 15 vierkante km geen enkele inslag. Niets, nada, noppes. In een ruime cirkel van 15 à 20 km2 rond het centrum van de crash lagen brokstukken. Daar is heel veel beeldmateriaal van en foto's. Nergens zijn inslagen te zien van mortieren en granaten. Daaruit kan iedereen minus ome Bob uit opmaken dat de crash-site niet, never, nooit beschoten is. 

Een beschieting zonder inslagen.......... whahahahahaha hoe krijg je het bedacht ? Stealth inslagen ? Zo stealth, dat ze niet te zien zijn............ Hi-la-risch

Als u voor mij een linkje heeft van wrakstukken MH-17 te midden van duidelijke granaat- en mortier-inslagen, dan hou ik me aanbevolen.

Gewoon ouderwets bewijs zeg maar, dat u geen lariekoek verkoopt. Dan krijgt u meteen:  uw gelijk !!! Bent u er nog????  

Zoniet dan kunt u zich beter focussen op die 3 simpele vragen van mij, waarop ik nog steeds geen reactie heb: 

1. Waarom stond Poetin geen toegang via Rostov a/d Don toe ?? AUB niet met het smoesje komen, dat Rutte dit nooit gevraagd zou hebben.........................

2. Waarom niet vanaf dag 1 internationaal onafhankelijk toezicht, berging en onderzoek ??? Vanuit Rostov makkelijk te regelen.

3. Waarom een Russisch veto tegen berechting daders via een VN Tribunaal ???

M.vr.gr.

ome bob op 16-07-2017 18:19

beste  singelman  ,

dat  is  uw  probleem,

U  bent   een  liefhebber  van  brussel en  de EU?

de open  grenzen ?

miljoenen  islam  strijders die  nu  op  200  meter  vande  kust  opgehaald  worden ?

en  U  staat  met   vlaggen , welkom  welkom  te zingen   whahahaha

ik  wens  u  veel  succes   ,   is zou  zeggen  ,  houdt   uw  aardappeldun   schillertje  gereed

mochten  de  vechtpartijen  beginnen

mocht  u een  dochter  heeb die   door   een  mannetje  of  16  uit elkaar  getrokken  wordt  , 

gewoon  je kop  houden  en  doorlopen,  wordt   het  dan

ik  mag   U zeker  wel   feliciteren  met  uw  ongelofeljke  domheid 

met   400  zakkenvullers  ,  de nederlanders  voorop

ook  houdt  u  dus   van  125  landverraders  in  uw  geweldige  nederlandse  regering

ik  zou  zeggen  bravo  ,

u  stemde  er  slim  genoeg  nog  voor  4  jaar  op ,

tenslotte  is  een  staatsschuld  van  475.000  miljoen  oplopend  met   335   euro  niet  genoeg   ,whahahahaha

uw  gas  ik  ook  op  hoor, 

dus  ik  blijf  netjes  , en  roep  welteerusten 

goed  gedaan,

met   domme  inzendingen   .  kan  ik  me  niet  bezig   houden, tegen  zoveel  onzin  kan  ik  niet   op  !

gegroet  ome bob

ome bob op 16-07-2017 18:25

singelman  deel  2

die  moslims  in  Rusland  geven  zelden  tot  nooit    1 probleem ,  ik zeg  zelden  of  nooit  ,

omdat  ze  dus   verteld  is,  zich te  gedragen

dus  je gijzelt  een  school  , 1  daglater  ben  je  dood  , en  goede  afspraken  maken   meer  is  niet  nodig

U  bent   waarschijn;lijk  er   1  van  de   ""kopje  thee  "'  drinken  en  een  goed  gesprek , is  niet   mogelijk

als   ze  niet  goed  bij  hun   hoofd  zijn  , hebben  ze  overal  maling  aan !

Uw  nederlandse  feest  gaat eerdaags  beginnen  ,   u  kunt   wachten  op  de  aanslagen  ieder  moment

en  dan  ??

danzijn  we   geschokt,  dat  mag  u  de  nederlandse vlag  op  facebook  zetten

en  oooh  , wat  erg,   niemand   die dit  kon  voorspellen ,  whahahahahaha

kijk even  in Polen  etc   ,waar  nog  geen  aanslagen  zijn  en  de islam  helemaal  niet  binnen  komt

aaach   , wat  praat  ik  eigen  ,  tegen  lobotomie   patienten heeft  het  geen   zin, 

bliven zwaaien   ,  welkom welkom  roepen , en   een  lekker  baakie   thee   drinken  

whahahaha  ,  het  gaat  u  goed  ,  ( de  hulptroepen zijn  gearriveerd  zie  ik  ,whahahaha    ) vabis  en  joris   hebben  we  gewaarschuwd  whahaha

Singleman op 16-07-2017 20:58

Ome bob, hoe komt U erbij dat ik een liefhebber van de EU & open grenzen ben, dan heb je vast nooit mijn andere reacties gelezen, je snapt me gewoon niet, Poetin is niet beter bezig dan de EU, dat bedoel ik eigenlijk... Groetjes,

ome bob op 16-07-2017 21:41

17 juli,  De  moord  op  300  onschuldige  ,  met  voorbedachte  rade  !  Deel   1 

 

Als  er  een vliegtuig  wordt  neergeschoten?

wat roept  de  menigte  dan  ?

Mijn  hemel  , wat  erg  ,   wat  is  er  gebeurd  ?  wie  zou  het  gedaan   hebben   ? , we  moeten de  daders  vinden  en  berechten ! enz enz enz !!!!

Dat  klinkt  logisch  he   ?????

 

Wat  denkt  u  als  er  een  vliegtuig  wordt  neergeschoten   ??

en  er binnen  30  minuten alle  wereldleiders  op  Tv  kanalen  verschijnen,  alsof  ze  klaar stonden  voor  de  uitzending  ?  en  roepen   !!!

merkel                                            Putin  did  it,  het   was  een  bukraket  !

Hollande                                         Putin  did  it  , het was  een  bukraket   !

Cameron                                        Putin  did  it  .  het   was  een  bukraket!

en zelfs op 22.000  km ????

de  australische   leider                    Putin  did  it  ,  het  was  een  bukraket !

 

stinkt  er  dan  iets, ?

dit  kan dus alleen  als  iedereen  er van  af  weet  ,  dan wel  dat je  dat afgesproken  hebt  !

tot  uw  en  mijn  verbazing  in  ieder   geval  wel  ,

1  uur   later  !!!!

de  grote  islambombama,  de  leider  van  onze  bevrijders  ,  de USA

 

we  hebben    """"   onweerlegbare   bewijzen """"

Putin  did  it,  het  was   een bukraket !

 

enkele   uren  later  en   de  volgende  dag  18  juli  2014   !

 

de  kranten  met  alle  voorpagina's  ,  Putin  moordenaar  , putin  did   it, het  was  een bukraket 

 

alsof de   kranten helemaal klaar  lagen  voor   het   goede  nieuws  !   perfect  georganiseerd    moet  ik zeggen

alleen  allemaal iets  te toevallig,  en  te  perfect !

 

was  er  iemand  die  riep  , hoe  weten jullie  dat  dat  ,  dat  maakte  niet  uit  ,  de bewijzen  waren   ""onweerlegbaar  ""  USA  dank

dus  alle  correspondenten  , niemand  die  dacht  laat   ik  eens  gaan zoeken ,  en  overal  kijken

ja  de  wereldwijde  pers  mag  u  dus  alleen  nog  vertellen,   wat   hun   aangeleverd  wordt ,  zelf  denken  tuurlijk  niet  , dan mag  je  naar huis  !

 

U  bent  nu  36  maanden  verder !!

wat  hebben ze  u  laten  zien   , ?

Niets  !!   helemaal  niets  !!!  

geen  foto  van  de  afgeschote  Bukrocket  !  of  een   i-pod  opname  ?

geen  geluidsopname  van  het  afschieten  van de  bukrocket   wat  door  merg  en  been  gaat !

en   ook  geen  beelden , opnames  van  het  rook  spoor/  afschietspoor van de  bukrocket,  dat  20  a  30  minuten  zichtbaar   blijft  hangen

 

30  maanden  is  er  bij  de  staatarme  mensen  in  de Donbass,  gewapperd met   vele  euro's  , of er  iemand  was al  was  het  maar  1   beeldje

 

niets,   noppes,  niemendal  ,  er  is  helemaal  niets  !!

 

wel  getuigen  die  straaljagers  hadden  gezien  2,  dan 1,  en toen  weer  2    maar  die  mag  u  niet  zien  , want  het  was  een bukrocket !

er  wonen  dar gewoon  tienduizenden  mensen , 

 

en  u  krijgt  geen  argwaan  ??   ,  u  trekt   nog  een  zak  paprika  chips  open,  en  een  bakkie  bier  ernaast   ?

 

tot  zo  

 

groeten  Ome bob 

deel  1   

ome bob op 16-07-2017 22:03

Deel  2,   de  moord  met  voorbedachte  rade  op  300  onschuldigen .,  incl  De  onderste  steen  moet  boven  komen  ?????

 

heeft  u  ooit een  waarnemer  op   uw  nederlandse  TV  kanalen  gezien   ?

een   deskundige  ?

die alles  heeft  gezien  ?

5  dagen  lang   ?

die per ongeluk  in  de buurt   was   als  OSCE   vertegenwoordiger

Michael Bociurkiw    ????????????????????

A  canadian  pilot  ( ook  dat  nog  ) OSCE  international monitor  on  the crash  plek  / site   ???

die  als  de 1e  van de  mensen  in  de hele  wereld  daar  rondloopt  !!

als  U de  film  start  loopt   hij  op  seconde  .  26  het   beeld  in   !!  

,met  zijn  hele  OSCE  team de   OSCE  transport  wagens

U  ziet  een  groot  aantal    fotografen,  een groot  aantal   camera   mensen,  bewoners  , 

dus  hier   worden   dus  ook  gelijk   alle  sprookjes  verhalen  onderuit  gehaald  ,  

dus blijken alle  Timmermans,  Rutte,  en  EU  verhalen  dus  gelogen   ,  allemaal 

het   was   voor  de   nederlanders  dus  volgens  onze Frans  ,  en  tranentrekkende  huilebalk

dus  levensgevaarlijk  op  de  crash  site,  vanwege   de  rebellen,  seperatisten  en  de  dreiging  van  oom vladimir

u  ziet  dus  al  die   mensen  in  alle   ruste  over  de  crasplek  lopen   !

met alle  vliegtuig onderdelen , smeulende  motoren,  lijken, speelgoed  , boekjes,  paspoorten  etc

 

Dus  gooi  deze  gegeven  met   film  naar   alle  regeringspartijen ,  oom frans  heeft  zelfs een  facebook ,  donder   hem  er  maar  op

en  vraag  om  uitleg,  van  deze  liegende  kanjer 

de  nederlanders  konden  er   dus  niet  naar  toe  ,  veel   te gevaarlijk  ( ) de  woorden van  frans  Timmermans 

 

ik hoop  dus  dat  u dit   doorstuurt  naar  uw  kennissen,  uw  familie,  uw vrienden en  vriendinnen  en  zelfs  uw  grootste  vijanden .

 

vergeet   deze  opnames    niet  , met  de  enige ,echte   waarnemer  ter wereld,    aan de  nabestaanden te  laten  zien  !

die  mensen   die  al  36  maanden  aan  het  lijntje  gehouden  worden  !

 

laat ze  kijken  , en  zelf beslissen, als  ze  de  beelden  hebben  gezien , dus  trek  125  liegende  landverraders   met  de  leider  uw  mosselruggengraat

van  hun  stoelen

en  dwing  ze  om  te  kijken  !!!

 

nu  , 36  maanden  lang  ,   ben  u  belogen  en  bedrogen   ,  tijd  voor  de   onderste  steen   !

 

morgenochtend , stuur  ik  alles door,  veel  plezier,  ik hoop  dat   u een  beetje  engels  spreekt en  verstaat  !

 

de  onderste   steen  ,   het   was  een  bukrocket  !!!     Natuurlijk  !!!   kiuken  allemaal  !

 

gr.  Ome  Bob

 

Deel  2

ome bob op 17-07-2017 09:52

deel   3  ,  de  onderste steen  moet  boven  komen,  en  de  daders  moeten veroordeeld  worden,  spraken ,  de  daders   Rutte  !

 

Gaat  u  a.u.b.  even  zitten en   volg  het gesprek  , 36 maanden  ,  hebben   ze  u  leugens  verteld  !

 

Putin  did  it,  Putin  did  it   ,  het  was  een  bukrocket  !

 

Wereldwijd  is  u  dat  wijsgemaakt  !!!  

 

vandaag  kunt  U een  oordeel  vellen    ,helemaal  zelf  , uw  eigen   oordeel ,   niet  het oordeel wat  de  wereld  uitkwam  !

 

Michael Bociurkiw    , De   Canadese   OSCE   getuige  ,  onderzoeker  loopt  na  26  seconden  het  beeld  binnen !

 

  De beelden zijn misschien schokkend

 

het  bewijs  ,  de  onderste  steen , begint  op   6  minuut  07 seconden

wordt  niet  boos  , maar  waarschuw en  bel  iedereen  die  U   kent ,

al  uw  vrienden  , kennissen  en  vetrel  wat  u  gezien  heeft   !

 

de  waarheid  !!!     eindelijk   !!!!  en  met  uw  eigen  ogen !   en  oren   !

 

De onderste steen   ! 

als  u  meehelpt  worden  er   met  heeeel  veel deuren  gegooid  in  Den  - Haag   dat  beloof  ik  u   !

 

Kijk Luister.

Kijk Nog eens 

Luister goed  !!   

1 x  ,  3  x  5x    10  x  

laat  goed doordringen  wat  deze  enige  getuige  ter wereld  zegt  !

 

Komt tie

 

Kij en huiver ,   

https://www.youtube.com/watch?v=fNMj-M-GDl0

 

groeten  ome  Bob

 

deel  3

ome bob op 17-07-2017 10:11

Deel  4        de  onderste  steen   is boven  !!       deel  4 

 

We  saw  machinegun  -  fire   !!!!!!!!!!

Very  ,  very  strong  machine  - gun  fire   !!!!!!!!!!!

That  left  some  unique  marks    !!!!!!!!!!!!

We  has  not  seen  anywere   else  !!!!!!!

 

en  dan  ????    dan  zegt  hij  :

 

We  were  also  asked  .  have  you  seen  any  , exemples  of  A  Missile  ??????

 

No we have not  !!!

 

I  Rest my case   ,   nu  bent  u  in  nederland aan de  beurt  ,  dit  is  35  maanden  en  355  dagen  geleden  al  gezegd  !!

 

door  de  enige  getuige  ter  wereld  ,  die  10 dagen ,  10 hele  dagen op  de  Crash  plek alles  gezien  heeft 

 

ik  hoop dat  u  wakker  bent  nu  !

 

groeten  Ome  Bob

 

Deel  4

rexmundi op 17-07-2017 13:30
Beste Ome Bob,
Heel goed weergegeven, u heeft het helemaal door welk een vuil spel dat er wordt gespeeld.
Een ander geluid op 17-07-2017 13:33

ome bob op 16-07-2017 22:03

Deel  2,   de  moord  met  voorbedachte  rade  op  300  onschuldigen .,  incl  De  onderste  steen  moet  boven  komen  ?????

heeft  u  ooit een  waarnemer  op   uw  nederlandse  TV  kanalen  gezien   ? een   deskundige  ? die alles  heeft  gezien  ? 5  dagen  lang   ? die per ongeluk  in  de buurt   was   als  OSCE   vertegenwoordiger Michael Bociurkiw 

Beste Ome Bob,

Schnee von Gestern, Yesterday's news; Oud nieuws ! 3 jaar oud om precies te zijn. Hebben we allemaal al gezien op Nederlandse TV. De hele wereld heeft dit al gezien; Afrika, Patagonië, de outback in Australië, de binnenlanden van Borneo, de Amazone-indianen, tot de eskimo's aan toe......

Prominent in beeld geweest heer Michael Bociurkiw. De man vergeleek de inslagen op het vliegtuig met inslagen van een boordkanon.

Onderstaand het door u gevraagde bewijs. Onderzoeksraad voor Veiligheid heeft resten van de betreffende BUK-raket in haar bezit. Die resten bevatten verf-resten van de MH-17. Zoals u weet ontploft de BUK-raket bij het doel en veroorzaakt een barrage (spervuur) aan fragmenten, die het doel doorboren met hun inslag. Dat geeft een beeld dat lijkt op de inslag van een boordkanon.

Lees het onderstaande rapport maar op uw gemak na. Wodka'tje erbij en wat lekkere Oekraïnse hapjes. AUB wel met een objectieve blik, dan kunt u die 400 verschillende versies van de FSB in de prullenbak gooien. Editie 401 morgen zie ik met belangstelling tegemoet. Hopelijk wat actueler dan uw nieuwsflits...................

https://www.onderzoeksraad.nl/nl/onderzoek/2048/onderzoek-mh17-crash-17-juli-2014/publicatie/1685/gevonden-delen-buk-raket-in-rapport-onderzoeksraad

Vriendelijke groet 

Singleman op 17-07-2017 14:27

Ome bob, ik zal geen discussie aangaan over dat vliegtuig boven Oekraine, wie op een vliegtuig stapt doet dat op eigen risico, daarbij het was boven oorlogsgebied, dus de vliegmaatsvhappij had rond moeten vliegen, vanwege besparingen hebben ze toch de kortste weg naar bestemming gekozen, ik was er niet bij, kan een ongeval geweest zijn, er kan niet echt een schuldige aangewezen worden omdat ze elkaar zo tegenspreken allemaal & alles niet bewezen kan worden.

Mijn punt is dan Poetin net als vele politiekers niet te vertrouwen is, dat is alles, meer wil ik er niet meer over zeggen....

ome bob op 17-07-2017 14:47

deel 5    de  moord  &  de   onderste   steen      17  juli  2014   deel  5 

 

sinds  deel  3  en  4   , wordt er  dus  niet  meer  geluisterd   naar  de  36  maanden lange  leugens  

kijk  dat  onze  vrienden  in  Kiev  incl.  de  SS-elite   , al  36  maanden  gelogen  gegevens doorspelen

mc, cain ,  mevr  Nuland,   Jo  Bidden     bidden  jr   . 3  USA  figuren  genationaliseerd  en  ,hoppa  ook  in de  regering

lopen daar  natuurlijk  niet  voor  niets  in  het  rond !

en  onze  brusselse  vrienden  in  opdracht  van de   USA  u  gewoon  op  het  verkeerde  been  hebben   gezet   en  gehouden !

is  nu even  over !

 

de  9/11  fabels  vallen  nu  ook  met  grote  stappen  om ,  dus u wordt  gewoon  al  jaren  voorgelogen

dus  ?

dan  doen  ze  in Brussel  graag  mee, als  USA  voetveeg   

kijk  en  huiver  nogmaals  

https://www.youtube.com/watch?v=X3SaF-bfhes  

 

I  rest  my  case   ,  again  

 

groeten  ome  bob 

 

deel  5                                   deel  5

ome bob op 17-07-2017 15:03

beste  singelman   14.27

bekijk de  2  films  ,    en  trek  uw  eigen  conclusies  , ik heb  de  mijn  al  36  maanden  vanaf  seconde  1    !!   na  de  crash

en ik  heb  gelijk  gekregen  , blijf  de  filmpjes  volgen   huggie

Putin  heeft  mij  nog  niet  bedrogen  , Obama,  clinton  etc  , al 50  jaar  ,

dus ik    riep   op  18.19 

dat  is  uw  probleem  ,  ik  heb  dagenlange  discussies  gehad , u doet  het  ook , maar  dan een  beetje

schrijf  nou  gewoon  sinds  het  jaar  2000   even  alle   misdaden  op  van Putin,  tegen zijn  volk  en de  mensheid

42  x    in   42  dagen  heb   ik  het  gevraagd,  en  niemand  geeft  antwoord

ik  begrijp  het  wel,  de  USA  staat  op  instorten  ,  check  mate  !!!

dus  die  moesten een  vijand  hebben   en  dat  is  nu  Putin geworden !

 

dus  ik  riep  tegen  u   ,  dat  is  uw  probleem,   meer  niet   .

 

dus even  goede  vrienden   ,  ik  vertrouw  die  kanjer  voor  100  %  ,

en  valt  hij dan  ook  door  de  mand  ,   dan  ben  ik  weer  teleurgesteld   ook in  hem   snapt  U  ?

hij  werd  te  hulp  geroepen  in  Syrie,  door  een  oude  vrienden familie   heeft  u  het resultaat  gezien ?

geweldig  of  niet  /  goed  he  ?    en  daar   kijk  ik  naar

als  er  straks  iemand  is  die  u  kan  redden  tegen  de  ISlam  invasie   ,  is  hij  de enige !

kijk  eens  naar wat  toespraken  , kijk  eens  op  RT  , voor  de  pers  van de  hele  wereld

vertelt  hij  ,  wat  een  boeven  en  onbetrouwbare  idioten er  aan de  andere  kant  staan

en ?

Rusland  en  china  , incl  de  brics  ???    gaaf  hoor,  goud  currenty   , over  met  USA   ,  en   de  petrodollar 

 

dus  ik  ben  niet  boos,  ik  ben  alleen  Putin  fan  ,  dus  even  goede  vrienden

 

huggie  ome bob

ome bob op 17-07-2017 15:05

rexmundi  13.30 

mijn  dank  is  groot,  blijf  kijken,  ben  nog  lang  niet  klaar,  whahahaa

bekijk ook de   andere  films, en  trek  uw  eigen  conclusies

ik weet de  mijn  al 36  maanden

dank en  hug

ome  bob

ome bob op 17-07-2017 21:24

deel  6     deel  6  ,  the  first  thing  that  dies  in  war   is  the  Truth  !!!!  

 

dus  na  36  maanden  leugens,  en  leugens,  en  we  vermoeden  een  russische  buktaket   ? werd  het  een  bukraket  !  een  russische

ben  ik daar  maar  niet  boos  meer  om  geworden  ,  36  maanden 

aan  het  knokken   geweest 

de  hersenloos heid  van de  leugens  werkelijk   , ongelofelijk ,

ik laat  u  morgen  ofzo ,  nog  wel  3  a  4  filmpjes zien, van de  Ukraine  veiligheidsdienst

om  de  wegrijdende  Bukrocket   te  laten  zien   die   terug rijdt   naar  Rusland,   whahahahaha 

te  stom voor  woorden , maar  die  film  verscheen  wel  op  de  nederlandse  TV

ik zal  u  om laten vallen  van  verbazing,  wie  er  allemaal  meedoet,  in  het  Putin  did  it  verhaal  !

 

face book  staat nu   stampvol  ,  iedereen  is  dat  Rutte  gedonder   nu  zat  ,  36  maanden  helemaal  niks

maar wel  de  daders   berechten,  nou de  meeste  zitten  in  Den  haag  dus   makkie

Ome  frans  in  Brusseel ,

 

Dat  ondertussen  ,  de  russen  met   veel  hulp   niet stilzitten , laat  ik  u  hier  onder zien

de NOS  and  friends  , staan  onder eu  curatele,  dus  die  zwijgen  als  het  graf  ,  sorry  !!

die  kunnen en  mogen  niet  verder  zoeken,  de  bewijzen  zijn daar   ,  het  is  een  bukrocket, een  russische , en  Putin  did  it  punt, alleen  u  mag  het  niet  zien   ,  al  36  maanden   niet  , denkt  U nou  echt  dat als  de  USA  de  bewijzen  had,  dat ze die dan  de  hele  wereld  niet  hadden  laten  zien  , en wel  dagelijks  365  dagen  per  jaar   3  jaar  lang  , kom  nou  toch  maak  dat  je  moeder  wijs  , whahaha 

onweerlegbare  bewijzen   1065  dagen  nooit  iets  van  gezien,  wie  liegt  er  dan  ?

dus  de russen   gaan  gewoon  door,  met  alles  te  laten  zien  , en  te weerleggen  ,

 

1e  zetten  de  BBC  even  voor  joker  met  hun  gelogen  su  25  story,  dan  hoor  je ook  in  the  Uk  ineens  niks  meer  1

2e laten ze  zien  als  het  dus  geen  SU  25 was  ??? ,   wat  dan  wel  , ??

3e geven  ze  even   les,  in  de   Ukraine  vliegtuigen  met  de  aantallen en  de  types  !

4e  vertellen  ze  even  met  een  grote  glimlach  dat de   nederlandse  onderzoekers  dus  niet  wisten  dat Ukraine  MIG27  &  mig  29  hadden!

 

5e uiteraard  waren  er  getuigen  maar   die  mocht  en  mag  u  nietzien    ,  nou  van de  Russen  wel ,

6e dan  vertellen  ze  ook  even  dat  nederland  de  getuigen  niet  wil  zien,  want  het  was  een  bukraket,  whahaha , je  gelooft  het  niet  he  ?

7e dan  laten ze  even  zien  en  horen  wat er  gebeurd  als  je  een bukraket  afvuurt ,  geuid i aan  en  zie  het rookspoor wat 20  min blijft  hangen !en  niemand  ,werkelijk  niemand  die  wat  gezieen  heeft  van  die  bulraket  gek  he  ??  ook niet  als  je  30  maanden  lang  met  geld  wappert  !

ik  zou  zeggen  vermaak  u  maar, 

ik hoop dat  er  iemand  dit  door  wil  sturen  aan  de  nabestaanden  ??  a.u.b.

8e ik hoorde  vanmiddag  1  van  de  nabestaanden zeggen , verschrikkelijk dat de  Russen  steeds  niet  meewerken ?????????

9e zelfs al  die  mensen   hebben ze  gehersenspoeld 

 

i  rest  my  case   ,  de  onderste  steen   komt  boven,  nederlands  face book  loopt  helemaal  vol  met  reacties !!

 

zijn  we  wakeer  of  gaat  u  wakker   worden 

wordt  vervolgd  

 

hier  komt  tie  , bakkie  koffie   en  kijk  , wat er  echt  gebeurd  is   !!!

https://www.youtube.com/watch?v=2nI_6dvw17U

 

groeten  ome  bob

 

dee;  6    deel  6

ga  weer even  lekker  ontspannen  zitten  ,   dus  we  hebben  de  30 mm.  machinegun  fire  gaten  very  very  strong machine  gun  fire 

 

zrast op 17-07-2017 22:10

Kom je nog wel eens bij EJ bron Bob?

ome bob op 18-07-2017 09:33

beste  Zrast    22.10

hallo  leuk  , nee  ik  kijk  nog  weleens.

het  is  lekker  rustig  whahahaha  , ik wist  niet  dat  dat  de  bedoeling  was van  een  blog 

jij nog  wel  ?

groeten ,  toen was geluk  nog  heel  gewoon  whahaa

ome  bob

ome bob op 18-07-2017 18:34

Deel  7        Ja het was een Bukraket,  ??

Dus  na  alle bewijzen  ???

het  was  een  bukraket  ????????????????????

de  onweerlegbare  USA  bewijzen   ???

dat  toevallig  alle  sateliten  uitstonden  ,  mag  geen  naam  hebben  , het  is  daar  ten slotte  oorlog  ????

dat  alle  Ukraine  radars  allemaal  op  het  moment  van de crash  ""in  onderhoud "'   waren    en  uitstonden  ?????

dat  3  Awacs  USA  toestellen    die  in  oefening  waren ,  niets  gezien  hebben  ????  die  dekselse  USA  toch  ????

Dus Duidelijk     !!!!    mensen   je  kop  houden en  doorlopen   !!!

Het  is  dus  een bukraket  !!   whahahahahahahaha   al  36  maanden ,  begrepen  , ????   mooi  !!!

 

 

Dan  bewijzen  onze  elite  vrienden , Rutte   ,  Timmermans  en de  EU  tevens  onze  bevrijders  zichtzelf  een  geweldige  dienst  !!!

Ze  hebben  films  van  de  wegvluchte  Russische  Bukraket  ,  1  op de  dag  van de  crash  17  juli 

en  2   op  de  18  e   juli  

net  voor   de  truck  op  film  ,  De Donbass    uitrijdt   en  in  Russia zal verdwijnen  !!!

de  Russische  schurken   toch ,  we  hebben  ze   ???

 

Heerlijk     ,  geweldig,   ze  zijn  er  bij  die  russische  schoften  !!  tuurlijk  !!

 

al  deze  bagger   is  dus  aangeleverd  als  bewijs    dat  mijn  Oom Vladimir     dus  de  moord  op  zijn  geweten  heeft  ???????

wilt  u  alle  even  gaan  zitten  ,  een  kop  koffie  erbij  ,  en ik  zeg dan  , hier  is  het  bewijs  dat Ukraine  het  gedaan  heeft  !!

 

Waarom ???? Nou Waarom   ????   ,   ??    ga  je  met  leugens  iets  bewijzen  ?

1e   combinatie  rijdt   dus   het   dorp  uit  , volgens Ukraine  op  17  /  18  juli   richting   Rusland  ,luister  zelf  , en trek   uw  conclusies

2e de  bukrocket  combinatie  wordt  gefilmd , aan de  linker  kant  ,  en  dan  vertellen   de  Russen   even  , dat de film  minimaal 4  weken oud  is

     de   natuur  liegt  n.l.  niet .

3e u  ziet  heel  kort  , de bukrocket  installatie  linksaf  slaan,  1  klein  foutje,  hij  gaat  dus  terug  ongezien  ???  naar  Rusland

    de  auto dealer  op  het  bord  zit  500 meter  verder  op  ,  die  dealer  zit  45  km  van  de  Donbass  op  Ukraine grondgebied 

dus  het  bewijs  ?  de  eerste pakweg  10 seconden

 

dus de russen  zijn  de  makers  zeer   dankbaar,  dit  stuk  vuil  is  dus ook als  bewijs  op  de nederlandse  Tv  vertoond !

 

Dus, I rest my Case   ,  de canadese  piloot  OSCE   vertegenwoordiger ,  vertetl  tot  de dag  van  vandaag  ,  dat   hij  niet  1  woord  intrekt

van zijn  bewoordingen  en  10  daags  bezoek  en  onderzoek  op de  crashplaats 

 

What  did you  see  Michael  ?

machine  gun  fire  ,

very  very  strong   machine gun  fire ,

that left  an  unique mark  that  we  did  not  see  anywhere  else

also  we have been   asked,  if  we  saw  any  marks  or   exemples  of  a  missile  ???????????????????????????????????????????  heeft  u  hem  ????????

 

No We Have Not  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

Waar  is  dan  in de   naam  van  mijn  grote  Manitou ,  die Bukraket   ??

 

I  rest   my  case  ,  stuur  deze  bende  deze  georganiseerde   moord  met   voorbedachte   rade    naar  uw  kennissen  ,  uw   familie,  uw vijanden  

vergeet  a.u.b.  de  nabestaanden   niet  !

gooi  het  bij  frans  Timmermans  op  zijn  Facebook

er  is  een  lijst  , email  lijst  van de  regeringspartijen 

hier  moet  een  eind  aan  komen  , aan 36  maanden  leugens 

omdat  Uw  EU  viezerikken  en  USA  malloten  een  vijand  nodig  hebben

 

dat  is  in  ieder  geval  gelukt,  Oom  Vladimir  heetf  zijn  middelvinger  opgestoken  naar   het  westen

Naar  Russische  goedkoop  gas,  kunt  u  fluiten,  dat  kunt  u  eerdaags  heel  duur  aanschaffen   via  Turkije

De   Brics   , en  Syrie   zijn  zijn  echte   vrienden , 

ruzie  zoeken ,???? 

Rusland  naast  China , Irak   ,en de  rest  van de  Brics

Ik zou  een beurt  overslaan 

alle  USA  sprookjes  zijn  nu  dus  over,  ik  hoop  dat u  even  meehelpt

 

love  you  all.  Ome  Bob  voelt  mee  met  de  nabestaanden  ,  Frans  Timmermans  heeft  er  24.000  euro  p.m.  aan  over  gehouden  !

en

vergeet  niet   !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

u  heeft  dus  125  landverraders   die  het  Ukraine  verdrag  er  door  gedrukt  hebben

 

kijk  en  huiver  :

https://www.youtube.com/watch?v=VvgaJYKRM8Y&app=desktop  

https://www.youtube.com/watch?v=m140AXJxfyY 

https://www.youtube.com/watch?v=iIdODh-3-p8#t=11.091914   de auto  garage ?  het  reclame   bord  ,  de  1e  10  seconden 

 

ome bob op 18-07-2017 19:26

Deel 8        het was een Bukraket       

 

als  klein  extraathe  zal Ome  Bob   ,   u even  laten   kijken  naar  een  werkende  bukraket installatie    !!!!

Dus  ???

er  wonen  in  dat  z.g.n.  afschietgebied  volgens  onze  deskundigen  < welke deskundigen  "   en  volgens " bellingcat  whahahahahahah

duizenden  mensen    ,tienduizenden  mensen   !

 

en  niemand  ???,  helemaal  niemand  , die  dit rookspoor  heeft  gezien  , ??? of  het  snerpende  afschietgeluid  heeft  gehoord  ?   raar he  ??

10 km  hoog  ??  dat  rookspoor  , ik herhaal  10  km  hoog   !!!!!!!!!!

en  dat 20  a  30  minuten   duidelijk zichtbaar  hangen  !!!

komt  tie   :

https://www.youtube.com/watch?v=LSXMhaFntrU

 

U  de  nederlander   en  de  rest  van  de  wereld  is nu  aan  de  buurt,   ik  ben  nu  36  maanden  en  1  dag  bezig  met  deze smeerboel 

 

het  gaat u  goed   ,schakel  de nabestaanden  in   a.u.b. 

groeten

Ome  Bob

Pagina123
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl