HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Kerk neemt illegale asielzoeker op: Mogelijk meer dan 50 kinderen besmet met TBC

Chirurg: Duizenden migranten dragen resistente TBC met zich mee en vormen groot gevaar voor volksgezondheid – Europese politiek wil zorgelijke ontwikkelingen aangrijpen om vaccinaties voor iedereen verplicht te stellen: Duitsland voerde in juni hoge boetes voor ouders van ongevaccineerde kinderen in; Frankrijk stelt vanaf volgend jaar alle 11 vaccinaties verplicht, anders geen toegang tot onderwijs


Tuberculose als een mensenverslindende spin. (3)

Volgens het gerenommeerde Robert Koch Institute( RKI), dat voor de Duitse overheid de ontwikkeling van ziektes in de gaten houdt en moet zien te voorkomen, neemt het aantal infectieziektes sinds de migranteninvasie van 2015 in snel tempo toe. Artsen beschuldigen het RKI er echter van de echte cijfers (op last van Berlijn) te bagatelliseren, om te voorkomen dat de bevolking zich tegen de massa immigratie/islamisering gaat verzetten. Een afgewezen illegale asielzoeker die door een kerk in het noorden van Duitsland werd opgevangen, heeft potentieel meer dan 50 kinderen –en daarnaast hun ouders en leraren- met een zeer besmettelijke variant van TBC besmet.

 

We schreven er al vaker over, de hand in hand met moslimimmigranten gestarte import van besmettelijke en gevaarlijke infectieziektes die we in Europa al zo lang onder controle hebben, en die een steeds groter gevaar voor de volksgezondheid beginnen te vormen.

De afgewezen asielzoeker uit Jemen kreeg tussen januari en mei 2017 onderdak in een kerk in Bünsdorf, vlakbij Rendsburg, dat ongeveer halverwege Hamburg en de grens met Denemarken ligt. Hij had vaak contact met kinderen, sommigen niet ouder dan 3. In juni werd hij in Rendsburg in een ziekenhuis opgenomen en werd er TBC bij hem vastgesteld. Het is niet bekend of hij één van de minimaal 300.000 (!) asielzoekers is die in de illegaliteit is verdwenen, of dat hij bij de 800.000 hoort wier verblijfplaats wel bekend is.

Tal van kinderen, ouders en leraren, alsmede kerkgangers, worden nu getest of ze zijn besmet met tuberculose, dat zich maanden tot soms zelfs jaren later kan openbaren. Het geval staat niet op zichzelf, en is er een in een lange rij van tot nu toe beperkt gebleven uitbraken van ernstige ziektes sinds bondskanselier Angela Merkel besloot om de grenzen wagenwijd open te zetten voor tot nu toe zo’n 2 miljoen moslimmigranten.

Import van waslijst besmettelijke ziektes

In het laatste rapport van twee dagen geleden waarschuwt het RKI dat migranten ook veelvuldig zaken zoals botulisme, waterpokken, dengue koorts, e-coli bacterie infecties, allerlei virusinfecties, HIV/AIDS, lepra, malaria, de mazelen, de bof, rodehond, syfilis, tyfus, kinkhoest, het hantavirus, toxoplasmose, recurrente koorts en een scala aan andere besmettelijke aandoeningen met zich meebrengen.

Gelukkig wist men tot nu toe massale uitbraken te voorkomen, maar meer ‘gewonere’ ziektes zijn overduidelijk fors in opkomst. Zo nam het aantal hepatitis-B infecties de afgelopen 3 jaar met 300% toe. De meeste gevallen werden meegebracht door ongevaccineerde migranten uit Afghanistan, Irak en Syrië. Tussen 2014 en 2015 steeg het aantal mazelen patiënten zelfs met 450%. Ook waterpokken, hersenvliesontsteking, de bof, rodehond en kinkhoest zijn in opmars. Migranten zijn tevens verantwoordelijk voor minimaal 40% van het aantal nieuwe HIV/AIDS infecties.

Groot risico op uitbraak resistente TBC

Volgens sommige artsen en chirurgen is het werkelijke aantal TBC-gevallen veel hoger dan de toch al forse stijging van 30% tussen 2014 en 2015 naar bijna 6000 gevallen. Het RKI zou volgens deze artsen -op bevel van de regering Merkel- de cijfers kunstmatig naar beneden bijstellen, om te voorkomen dat de bevolking massaal in opstand komt tegen het opzettelijk in gevaar brengen van hun gezondheid.

Orthodepisch chirurg Carsten Boos waarschuwde in een interview met Focus dat de autoriteiten geen idee hebben waar vele honderdduizenden illegale immigranten zich nu bevinden. Omdat 40% van alle TBC-besmettingen resistent tegen medicatie zijn geworden, vormen deze illegalen een groot gevaar voor de volksgezondheid. Andere leidinggevende medici waarschuwen al sinds 2015 voor de terugkeer van allerlei gevaarlijke infectieziektes die al tientallen jaren zijn uitgebannen.

Duitse media erkennen dat massa immigratie oorzaak is

Duitse kranten hebben inmiddels veelvuldig geschreven over dit gevaar, en erkennen zowaar dat de massa immigratie er verantwoordelijk voor is. Enkele koppen van hun artikelen spreken boekdelen: ‘Vluchtelingen brengen zeldzame ziektes naar Berlijn’ – ‘Vluchtelingen in Hessen: De terugkeer van zeldzame ziektes’ – Drie keer meer hepatitis-B gevallen in Beieren’ – ‘Vluchtelingen brengen Tuberculose’ – ‘Vluchtelingenbeleid verantwoordelijk voor mazelenuitbraak’ – ‘Steeds meer schurft in Nordrhein-Westfalen’ – ‘Staat u in contact met vluchtelingen? Dan zou u moeten oppassen’.

Het centrum van de mazelenuitbraak is de aan Nederland grenzende deelstaat Nordrhein-Westfalen, waar de meeste migranten zijn geplaatst. De ziekte heeft zich inmiddels over heel Duitsland verspreid. In mei heeft dat aan een 37 jarige moeder van 3 kinderen uit Essen het leven gekost. In Frankfurt is een 9 maanden oude baby besmet.

Verplichte vaccinaties in Duitsland en Frankrijk, anders geen onderwijs

Niet alleen in Duitsland, maar ook in Italië en Frankrijk, wil de politiek deze zorgelijke ontwikkelingen aangrijpen om vaccinaties voor iedereen verplicht te stellen. Op 1 juni nam het Duitse parlement een controversiële wet aan waarmee ouders een boete van € 2500,- kunnen krijgen als ze de kleuterschool van hun kind geen vaccinatiebewijs kunnen overleggen. In Frankrijk krijgen kinderen vanaf volgend jaar geen toegang tot het onderwijs als ze niet alle 11 vaccinaties hebben gekregen (2).

Critici vinden dat de overheid met deze maatregelen een te grote inbreuk maakt op de privacy van de burgers, en vinden dat ouders, en niet de overheid, zouden moeten mogen blijven beslissen wat het beste is voor hun kinderen.


Xander

(1) Gatestone Institute
(2) Le Quotidien du Pharmacien

(3) BRON afbeelding (gedraaid, Italiaanse tekst verwijderd): Wikimedia Commons - Welcome Images / Welcome Trust

Zie ook o.a.:

2015:
30-12: Ziekenhuis waarschuwt: 10% migranten heeft TBC, besmettingsgevaar is groot (/ Alleen al medicijnkosten voor 10.000 patiënten bedragen € 2 miljard)
06-11: ‘Veel TBC-gevallen onder migranten, artsen worden gedwongen hen te behandelen’
19-10: Poolse president: Migranten brengen epidemieën naar Europa
09-10: Arts Duits ziekenhuis waarschuwt dat migranten tal van ernstige ziekten verspreiden

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum.

Reacties

Pagina12
Henk Boskamp op 14-07-2017 13:58

Ik snap niet wat het probleem is al er een paar ongevaccineerde kinderen in de klas zitten. Als je gevaccineerd bent dan ben je toch beschermd??? 

Of die vaccinaties werken niet, niet op de manier hoe ze zouden moeten werken.

Ik vaccineer mijn kinderen niet. Als dat zou betekenen dat mijn kinderen niet meer naar school zouden mogen dan is dat maar zo. Ik vertrouw de satanisten die vaccinaties opdringen niet. 

Tom Hendrix op 14-07-2017 14:11

En dit is dus een van de "zegeningen", van " het Coudenhoven-Kalergiplan", dat voortvarend word uitgevoerd door de EU, met voorop Merkel, de Duitse Bondskanselier. Daar zijn we dus mooi klaar mee.

Doordenker op 14-07-2017 14:33

Diegenen die het meest in contact komen met migranten uit de derde wereld, zijn (gelukkig) meestal diegenen die ze hier verwelkomen. Deze do-gooders moeten dan ook niet komen klagen als hun geliefde gasten hun allerlei ziektes cadeau geven. 'Wie zijn gat verbrandt, moet op de blaren zitten' zeggen ze in Vlaanderen.

Singleman op 14-07-2017 14:51

Zo goed zorgen moslimstaten voor hun burgers dat ze daar nog altijd met TBC rondlopen, in wetenschap zijn moslims nooit helden geweest ondanks de beweringen van Obama.... Wetenschap vs koran... https://www.youtube.com/watch?v=7GfdOjyLwGw Obama prijst moslims voor hun wetenschappelijke uitvindingen in het verleden... https://www.youtube.com/watch?v=tCAffMSWSzY Maar in werkelijkheid waren het anderen die het uitgevonden hadden. https://www.youtube.com/results?search_query=Top+10+Unscientific+Quran+Verses

Rosalie op 14-07-2017 15:42

Die moeder van 37 die overleed aan de mazelen is waarschijnlijk ingeënt tegen mazelen. De ziekte op jonge leeftijd doormaken,zoals wij vroeger, is het beste voor je immuunsysteem. Ik weet dat het RIVM ouders bang maakt door zelfs te verzinnen (!!) dat er op de plaats waar jij met vakantie wil gaan een mazelenuitbraak plaatsvond. Nu bangmakerij niet meer helpt gaan ze het maar verplicht stellen. In Italië een grote demonstratie van bezorgde ouders die hun kind niet willen laten inspuiten met rotzooi . Daar hoor je niets over in de media. Voor mensen die meer willen weten : kijk op filmpje " vaxxed" of youtube filmpje van dr Moolenburgh of kijk op " vaccinvrij " . Het is schandalig wat ze erin stoppen O.a kwik en aluminium en men ent het op O.a. weefsel van geaborteerde kinderen dus krijgt je kind dat DNA ook mee. Ook ent men op eiwit van apen. Er zijn veel belangen gemoeid met vaccinatie : voor ADHD, add, ( gevolg van vaccinaties !! Kijk naar info van Robert Kennedy jr en Robert de Niro ) kunnen ze weer medicijnen voorschrijven. Zoals Concerta of Ritalin waarvan ze de werking op langere termijn niet kennen maar dat kan ze miet schelen zolang de kassa maar rinkelt. Het is diep treurig gesteld met de kunde die eigenlijk moet genezen en niet gericht moet zijn op geld. 

Wardje op 14-07-2017 16:13

Monsterverbond sluiten tegen verplichte vaccinatie met de immer beleefde en beschaafde anthroposofen . 

Marinus Ferdinand op 14-07-2017 16:14

Wanneer gaan we onszelf eens beschermen?

yerik op 14-07-2017 16:21

@ Singleman. Moslims hebben één wetenschappelijke uitvinding: de Bomgordel.

Rom op 14-07-2017 16:43

Welke politiek zit hier achter?Wat mij wel opvalt,is dat linkse stromingen soms erg sympathiek tegenover de islam staan.Of zijn beide partijen uit op anarchie en burgeroorlog?

Ga niet aan het rekenen maar let op de tekenen.Blijf alert en waakzaam.

        troost:De satan ken nieer doen dan God het toe laat.

Zo moeten de verworpenen meejelpen de profetie te vervullen.Vreselijk als je door Zijn linker hand gebrukt wordt!

Anna345 op 14-07-2017 16:53

Jammer dat xandernieuws hier de angstcampagne door de overheid niet doorziet. Mazelen is een milde ziekte die voor de invoering van het vaccin maar zeer zelden dodelijk afliep. En ook nog vaak door onderliggend lijden.

De Duitse moeder was al 2 weken voor haar dood ernstig ziek, de huisarts zag haar klachten, hoge koorts en hoesten, aan voor een griep en schreef antibiotica voor. Haar toestand verslechterde verder en er verscheen een witte uitslag in haar mond. Dit zijn de voor de mazelen typische Koplikse vlekken. Ook nu miste de huisarts de goede diagnose en schreef een antischimmel middel voor, en dat terwijl er in het gebied al veel meer mazelen gevallen waren gemeld.

De vrouw probeerde in die periode 2x in een ziekenhuis te worden opgenomen omdat het haar zo slecht ging, hetgeen niet lukte er was geen bed vrij.Kort voor haar dood verscheen de mazelen huiduitslag en werd eindelijk wel de juiste diagnose gesteld, en werd eindelijk wel in een ziekenhuis opgenomen, veel te laat inmiddels, waar ze de volgende dag stierf.

volkje op 14-07-2017 17:06

ketting reaktie: geen vaccinatie - niet naar school -strafbaar leerplicht verzuim - tokkie kamp en de kinderen krijgen een staats opvoeding.

keuze dus tussen twee slechten, we staan in de hoek gedreven waar ze ons hadden willen hebben

ik hoop dat de "bus" zo komt, heb het wel gezien hier ;-)

Koddebeier op 14-07-2017 17:15

Regeringen en politici zouden voor een volktribunaal gebracht moeten worden en veroordeeld voor het opzettelijk in gevaar brengen van de bevolking met daarbij gevallen met dodelijke afloop !!!

Singleman op 14-07-2017 17:43

Yerik, ja, in geweld zijn de altijd de besten geweest, maar of die met zijn bomgordel echt na zijn leven naar een paradijs zal gaan voor het meenemen van de kafir in de dood, daar geloof ik ook al geen barst van, maar die domoor wel hè.... Bij ons ben je een martelaar als je te lijden hebt van beulen & moordenaars, daar ben je een martelaar als je zogezegd voor Allah jezelf met een bomgordel laat exploderen om zoveel mogelijk kafirs te doden, volgens hen gaan de kafirs altijd naar de hel, alle niet-moslims mogen gedood worden, ze hebben zelf dan geen zonde begaan, integendeel ze gaan naar het paradijs als ze ons vermoorden, dat geloven ze... Als er dan overal door hen aanslagen zijn geweest zijn er dan een bende imams die door Europa reizen om ons te komen vertellen dat deze moslims geen moslims zijn, want hun geloof is er een van vrede & liefde, welke liefde? Die imams, hebben die zelf hun geschriften gelezen, het staat er nochtans allemaal in dat ze de kafir moeten doden, dat ze moeten jihad voeren tot er geen kafir meer op deze planeet in leven is, dat is de "wil" van Allah of van hun barbaarse lieveling Mohammed waarvan ze domweg alles geloven & zijn bevelen uitvoeren alsof die nu nog in leven zou zijn, ze moeten zich dus gedragen als zijn klonen! & dat is wat politiekers hier massaal pamperen & hun zin geven, dat kan toch nooit goed aflopen dan? https://www.youtube.com/results?search_query=Muslim+Leaders+Begin+European+Tour+To+Protest+Against+Terror 

anora op 14-07-2017 17:58

@ anna Al minstens 14 eeuwen staan de mazelen bekend als een vd dodelijkste ziekten onder jonge kinderen. Niet inenten lijkt me dan ook onverantwoord. 

JP op 14-07-2017 17:59

@volkje 17:06

"Het dikke lippen-busje" komt regelmatig voorbij (waarin kinderen met hun snoet tegen de ramen gedrukt naar buiten kijken). Maar die zul je vast niet bedoelen ;-)

JP op 14-07-2017 18:04

Bill Gates is voorstander van depopulatie (het terugbrengen van de wereldbevolking tot pakweg 500 miljoen mensen). Tevens heeft hij een grootschalig vaccinatie-programma opgezet.... om mensen beter te maken???

Tom Hendrix op 14-07-2017 18:12

@Singleman: 17.43. uur. Dat ben ik helemaal met U eens.

Lucie op 14-07-2017 18:46

Rosalie

Precies zo is het,wat je schrijft.De smerige vaccins zitten vol met gifstoffen om onze kinderen vanaf het begin al te vergiftigen.

Denk maar niet dat de elite die troep zelf neemt,het is meer dan schandalig dat zo'n kleine groep criminelen zoveel leed aanrichten.

Wanneer komen we in opstand?

henk Boskamp op 14-07-2017 19:17

@anora op 14-07-2017 17:58

Virussen en bacteriën evolueren constant. Als jij je in laat enten tegen variant A heeft het virus zich al geëvolueerd tot variant B, C of X.

Een gezond lichaam werkt beter dan preventief antilichamen aanmaken.

Eelke Piers op 14-07-2017 19:24

@ anora op 14-07-2017 17:58  

Ja, In Afrika en Amerika maar voor de Nederlandse kinderen stelt het niets voor. Toen ik kind was stopte onze ouders alle kinderen bij elkaar bij welke ziekte dan ook. nooit gehoord dat er ook maar één kind naar het ziekenhuis voor moest.

Zo besmetten is ook een manier om straffeloos aan grote aanslag te plegen. Heeft hij nog niet geroepen: Allahu akbar geroepen?

vlokje op 14-07-2017 19:31

JP op 14-07-2017 17:59

:-)

in het koninkrijk den blinden, is éénoog koning

(volkje = vlokje mijn fout)

ohje op 14-07-2017 20:10

Ook beetje dom te denken dat zoveel migranten enkel schokola mee brengen.

steady op 14-07-2017 20:15

anora hoezo dodelijkste ziekte?

Die dodelijke kinderziektes zijn verdwenen ong. de jaren vijftig zestig vb: polio zeer gevaarlijk

maar met de betere hygiene -voeding- huisvesting was de polio zo goed als verdwenen in europa en dat zonder inenting

maar dan is men massaal beginnen inenten met polio (gevolg de naaste familie werdt bijna allemaal besmet met polio)

Dus de farmaind. had een reden om in te enten((big-big-bisnes)

Inafrika:meisjes ingeent tegen baarmoederkanker(verplicht) resultaat 300.000 onvruchtbaar

Bij navraag : de verantwoordelijke zegt nou er zal iets misgelopen zijn bij de productie, en dat was het

wist je-wij- dat de famaind. niet ter verantwoording kan geroepen worden voor hun daden en miskleunen

Dus spuiten maar-hoemeer hoe rijkker.

Shalom

Qromwel op 14-07-2017 20:46

Singleman op 14-07-2017 14:51: Misschien komen al die vluchtelingen alleen hierheen om gevaccineerd te worden.

Maitreya op 14-07-2017 20:54

Ik meende bij een eerste blik te lezen: Duitse media erkennen dat massa immigratie noodzaak is.

SEO op 14-07-2017 21:17

Huidige verplichte vaccinaties betekenen dat een pas geboren kind circa 70 stoffen in een keer moet verwerken. Dat kan nooit goed zijn. En in pharma industrie, die het allemaal verzint, heb ik ook helemaal geen vertrouwen. En artsen ook niet, want ik heb persoonlijk verschrikkelijke fouten meegemaakt van deze gasten. In diagnose zijn ze redelijk goed, maar voor de rest doen ze precies wat pharma voorschrijft. Brrrrrrrrrrrrrrrrrrr.     

Singleman op 14-07-2017 21:25

Tom Hendrix, ja, U wel, nu de rest nog zeker? Vriendelijke groetjes,

Singleman op 14-07-2017 21:36

Qromwel, er had controle moeten zijn ginder voor ze vertrokken, misschien zijn ze wel speciaal gestuurd om te besmetten? Als wij op reis ergens naartoe willen worden er van alle eisen gesteld, we moeten éérst ingeent worden enzoverders, maar het is eigenlijk al jaren bekend dat er TBC bij die binnendringers is. Politiekers zetten maar de grenzen open, maar de nodige controle ervan ontbreekt volledig. Ze zitten het ook nog eens van hieruit te organiseren om ze naar hier te halen, maar denk je dat ze hen laten onderzoeken op gevaarlijke ziekten die besmettelijk zijn?

Anna345 op 14-07-2017 21:42

@anora we leven niet in de vorige eeuw, bekijk deze grafiek en bedenk dat in 1976 het vaccin werd ingevoerd.

https://www.volksgezondheidenzorg.info/onderwerp/ziekten-het-rijksvaccinatieprogramma/cijfers-context/mazelen#!node-aantal-sterfgevallen-door-mazelen

Anna345 op 14-07-2017 21:57

"We schreven er al vaker over, de hand in hand met moslimimmigranten gestarte import van besmettelijke en gevaarlijke infectieziektes die we in Europa al zo lang onder controle hebben, en die een steeds groter gevaar voor de volksgezondheid beginnen te vormen."

Xander, dit draagt bij aan de angst die toch al door overheden en media worden verspreid. Dit speelt ze in de kaart. Mensen gaan zo alleen nog maar harder roepen om verplicht vaccineren. En waar is dit eigenlijk op gebaseerd? Immigranten worden allemaal gevaccineerd als ze hier binnenkomen. Je kunt resistente TBC niet zomaar op 1 hoop gooien met allerlei infectieziekten(hepatitis B is trouwens een soa!!!). 

Anna345 op 14-07-2017 22:08

Ik bedoel twee eeuwen geleden ;)

voor iedereen die nog twijfelt of vaccinaties schade kunnen toebrengen: kijk Vaxxed of YouTube Vaxxed TV, #hearthiswell #wedid

Sirius op 14-07-2017 23:16

Vraag me altijd af waarom ze de gezicht bedekken? Als 'asielzoeker' is het toch een 'eerlijke' zaak.

mientje op 15-07-2017 01:35

Europeanen reizen zelf ook de hele wereld over, en kunnen derhalve ook ziektes verspreiden.

hiermee wil ik de massaimmigratie niet bagatelliceren  hoor, het is gewoon een gedachte die bij me opkomt,

ik ben zelf vroeger ook eens ziek thuis gekomen na een reis, waterpokken, heel erg, maar die tbc lijkt me wel eng.

wij werden vroeger nog geent tegen pokken, was ook niet zonder risico, de sterken overleven het allemaal wel.

gezond eten en extra vitamines nemen allemaal

mientje op 15-07-2017 01:48

Die artsen vaccineren hun eigen kinderen toch ook ????

we laten onze honden ook vaccineren, hondsdolheid, een vreselijke ziekte, ook voor mensen, is hier weg, God zei dank

mientje op 15-07-2017 02:19

Mensen die heel slecht of weinig eten zijn vatbaarder voor tbc. Keizerin Sissi van Oostenrijk kreeg tbc,

zij at geen reet omdat ze dun wou zijn. Weerstand opbouwen is noodzakelijk.

Qromwel op 15-07-2017 05:40

Het is (ook) in ons eigen belang dat niemand zonder medische zorg is. 

Qromwel op 15-07-2017 08:06

Singleman op 14-07-2017 21:36: Ironie! En wie moet waar die controle uitoefenen? In Libië?

yerik op 15-07-2017 10:19

@ sirius. Misdadigers willen nooit herkend worden. Die lui komen hier om van ons te teren en verder om de beest uit te hangen.

steady op 15-07-2017 10:35

sirius :  eens proberen - je doet een apenmuts op en zonnebril

en wedden dat je zichzelf god voelt(omdat men onherkenbaar is en denkt dat men alles ongestraft kan doen)

als wij onherkenbaar op straat lopen dan worden wij ogenblikkelijk opgepakt

waarom de moslims niet

Shalom

van buiten op 15-07-2017 10:37

Xander blijf niet door dramen van dit groot probleem, het los zich vanzelf op, op dit moment is het veel te stil op onze planeet er broeid iets.

SEO op 15-07-2017 10:49

Ieder mens is een kind van God, maar Serge Borte Bokwango, een Congolese VN diplomaat zei: "Het uitschot van Afrika vlucht massaal naar Europa, waar ze zich als ratten gaan gedragen" en "Er vindt en massa-exodus van tuig naar Europa plaats". En 'dus' mag iedereen komen van Merkel en Rutte en van de EU een derde wereld land maken. 'Gewoon' een afgrijselijke misdaad.  

Lars030 op 15-07-2017 11:28

@ Anna345 op 14-07-2017 21:57 + 22:08 + anderen:

1) Ik heb als medicus nog nooit gehoord dat alle moslimmigranten worden gevaccineerd, hooguit (een deel van) de migrantenkinderen. Wat is uw bron?

2) Als ze al worden gevaccineerd, waartegen dan? Bij -jonge- kinderen hooguit het Nederlandse Rijksvaccinatieprogramma (RIVM)... Zie nu punt 3.

3) Voor het overgrote deel van de door hen mee geimporteerde infectieziekten (die daar wijdverspreid [= endemisch] voorkomen) bestaan uberhaupt geen vaccins en vaak ook geen/onvoldoende medicatie. Bij migranten kan zo'n infectie subklinisch (d.w.z. zonder zichtbare verschijnselen) verlopen, terwijl die voor ons funest kunnen zijn.

4) Zelfs ik met gedegen medische achtergrond, en gewerkt hebbende bij het RIVM, krijg de laatste jaren meer twijfels over het vaccinatiebeleid door de overheid, laat staan de inhoud van de vloeistof bereid door de big global pharma... wat lift er nog meer mee in vaccins? Mij verbaast inmiddels niets meer m.b.t. NWO-Kalergi-EU-overheden.

5) Xander + team hadden een tijd geleden hier een artikel geplaatst dat uit Duits onderzoek -wat snel weggestopt werd door de Duitse overheid- was gebleken dat maar liefst 10% van de 'vluchtelingen' open (d.w.z. de zeer besmettelijke vorm van) TBC had. En desondanks test men in NL niet of nauwelijks op de grote waaier van co-import infectieziekten en plaatst de overheid/COA de migranten liefst z.s.m. tussen de gewone eigen bevolking. Brrrrrrr.

Wardje op 15-07-2017 11:44

Klaagmuur-tv, Klagemauer.tv vierde gisteren zijn eerstelustrum .  Zie eerste link onder . 7.700 uitzendingen  oa naar 213 landen . 12 rubrieken . Ik kan geen oordeel uitspreken  , want ik zie voor het eerst hun regelmatige korte nieuwsbericht .   Als ik goed heb begrepen is het een organisatie , helemaal of grotendeels gedragen door vrijwilligers .  Ik hoor net dat zij de top 10 van de uitzendingen van de afgelopen vijf jaar , daaronder 60 grotere documentaires, de komende tijd  nogmaals de presenteeren .   Deze zijn/waren dus niet permanent beschikbaar , lijkt het .   Wel geven ze praktische aanwijzingen hun werk te verbreiden op het net .  Ze hebben een nieuwsbrief met het actuele programma . De onderwerpen van de eerste van deze tien uitzendingen: 1. Nasa(!?, ik had  dit onderwerp niet verwacht als nr 1, cryptische omschrijving 'wanneer dode astronauten weer opstaan') 2. artsen waarschuwen voor de slimme stroomopmeters 3. redenen waarom Qatar in een isolement wordt gebracht 3. Nonnen keren terug uit Aleppo:  Westerse media     l i e g e n     over de werkelijkheid in Syrië .  $. Macron , the making of a president .   5.  Onwettige (Nato-)oorlogen 6. Hoe de invloed van het beeld gemakkeleijk kan worden misbruikt. Aangetooond aande hand van het voorbeeld Aleppo  .           opmerkelijk!: 7.  Israel -  Palestina .    Mensen doorbreken de spiraal  van de haat Belangwekkende lijst , om niet te zeggen veelbelovend .   3 en 7 aanwijzing voor een ook positieve , althans niet altijd negatieve visie  .een gemakkelijk te onthouden link : https://www.kla.tv/ Over libertés.tv  heb ik eerder geschreven :  uitstekend .  Dagelijks professioneel journaal van een half uur .  Dat is wel altijd voor een groot deel gericht op Frankrijk , maar die gedeeltes kun je in de herhaling gemakkelijk overslaan . Als je een kleine donatie doet , tonen ze zich zo dankbaar , dat je je gelijk deel voelt van het initiatief .  Ook zíj hebben  een gemakkelijk te onthouden link , maar : let op het tv aaneengeschreven met libertes, en op het .com :https://www.tvlibertes.com/

Noorderlicht op 15-07-2017 12:10

@Singleman op 14-07-2017 21:36

"misschien zijn ze wel speciaal gestuurd om te besmetten?"

Misschien wel om zodoende verplichtte vaccinaties te kunnen bewerkstelligen voor de depopulatieagenda en kassa farmaceutische industrie.

groenhart op 15-07-2017 12:25

Dat hele Coudenhove-Kalergi plan strookt niet met de natuur. De natuur is sterker dan de leer. Wetenschappers hebben sowieso niet veel goeds aan de wereld bijgedragen. Na enkele generaties veelkleurige allochtonen zorgt de zon, of liever gezegt de afwezigheid daarvan dat allen weer bleekscheten zijn inplaats van de de door de new world order gewenste halfnegers die volgens de hersenspinsels van Kalergi makkelijker onder de duim te houden zijn. Het vaccineren is een grote bron van inkomsten voor de farmaceutische industrie. Farmacie is een Grieks woord met twee betekenissen; namelijk: geneesmiddel en vergif.

Singleman op 15-07-2017 14:16

Qromwel, Libia? Dat ze daar maar blijven in het vervolg....

Singleman op 15-07-2017 14:38

Steady, weet je hoe ze op hun paspoort staan? ... http://photobucket.com/gallery/user/tescosuicide/media/bWVkaWFJZDo1NjE3NjE2Mg==/?ref= Als wij een nieuw pasport moeten laten maken bij de gemeente worden er altijd eisen gesteld aan de foto op herkenbaarheid! Wij zouden het eens moeten proberen onze vrouwen zo aan te geven met de foto, helemaal onherkenbaar, dat komt omdat hun eigenlijk geen foto mogen hebben van hun geloof, dat houdt de engelen weg & ze zouden anders niet het paradijs binnen kunnen volgens lieve Mohammed wijlen anno, piss be on him! Je mag geen foto's bijhouden van wezens met een ziel. Bomen hebben volgens hen geen ziel, & bergen ook niet, dat mag je wel fotograferen, als je een bezield iets fotografeert moet Allah telkens een ziel in de hel creeren ervoor..... Mannen zullen ook geen ziel hebben zeker, want die staan wel op het paspoort met hun gezicht.

Singleman op 15-07-2017 14:47

Noorderlicht, ja, als martelaar voor de "goede zaak" hè? Daar kan je van tevoren martelaar worden, die hebben zich opzettelijk met een resistente TBC laten besmetten om martelaar te worden voor de besmettings jihad. Men heeft dat vroeger ook al eens als biowapen proberen te gebruiken... Je weet toch dat moslims graag ouderwetse wapens weer naar boven halen. Ook wapens die Hitler vroeger ook al eens had toegepast.

mientje op 15-07-2017 15:30

Er is daar de DKTP vaccinatie , lijkt me niet overbodig.

Toen kwam daar BMR bij,  hier heb ik mijn vraagtekens over, zijn milde ziektes meestal

mientje op 15-07-2017 16:29

Pakweg 200 jaar geleden was de kindersterfte ook hier gigantisch hoog. Veel kinderen haalden de 4 jaar nog niet.

Dat we nu veel ouder kunnen worden hebben we toch ook aan de medische ontwikkelingen te danken?

Anatomische les met Ria Bremer, een prachtige serie op  tv woensdagavond npo2, over de geschiedenis van de geneeskunst.

Pagina12
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl