Headlines


Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Kerk neemt illegale asielzoeker op: Mogelijk meer dan 50 kinderen besmet met TBC

Chirurg: Duizenden migranten dragen resistente TBC met zich mee en vormen groot gevaar voor volksgezondheid – Europese politiek wil zorgelijke ontwikkelingen aangrijpen om vaccinaties voor iedereen verplicht te stellen: Duitsland voerde in juni hoge boetes voor ouders van ongevaccineerde kinderen in; Frankrijk stelt vanaf volgend jaar alle 11 vaccinaties verplicht, anders geen toegang tot onderwijs


Tuberculose als een mensenverslindende spin. (3)

Volgens het gerenommeerde Robert Koch Institute( RKI), dat voor de Duitse overheid de ontwikkeling van ziektes in de gaten houdt en moet zien te voorkomen, neemt het aantal infectieziektes sinds de migranteninvasie van 2015 in snel tempo toe. Artsen beschuldigen het RKI er echter van de echte cijfers (op last van Berlijn) te bagatelliseren, om te voorkomen dat de bevolking zich tegen de massa immigratie/islamisering gaat verzetten. Een afgewezen illegale asielzoeker die door een kerk in het noorden van Duitsland werd opgevangen, heeft potentieel meer dan 50 kinderen –en daarnaast hun ouders en leraren- met een zeer besmettelijke variant van TBC besmet.

 

We schreven er al vaker over, de hand in hand met moslimimmigranten gestarte import van besmettelijke en gevaarlijke infectieziektes die we in Europa al zo lang onder controle hebben, en die een steeds groter gevaar voor de volksgezondheid beginnen te vormen.

De afgewezen asielzoeker uit Jemen kreeg tussen januari en mei 2017 onderdak in een kerk in Bünsdorf, vlakbij Rendsburg, dat ongeveer halverwege Hamburg en de grens met Denemarken ligt. Hij had vaak contact met kinderen, sommigen niet ouder dan 3. In juni werd hij in Rendsburg in een ziekenhuis opgenomen en werd er TBC bij hem vastgesteld. Het is niet bekend of hij één van de minimaal 300.000 (!) asielzoekers is die in de illegaliteit is verdwenen, of dat hij bij de 800.000 hoort wier verblijfplaats wel bekend is.

Tal van kinderen, ouders en leraren, alsmede kerkgangers, worden nu getest of ze zijn besmet met tuberculose, dat zich maanden tot soms zelfs jaren later kan openbaren. Het geval staat niet op zichzelf, en is er een in een lange rij van tot nu toe beperkt gebleven uitbraken van ernstige ziektes sinds bondskanselier Angela Merkel besloot om de grenzen wagenwijd open te zetten voor tot nu toe zo’n 2 miljoen moslimmigranten.

Import van waslijst besmettelijke ziektes

In het laatste rapport van twee dagen geleden waarschuwt het RKI dat migranten ook veelvuldig zaken zoals botulisme, waterpokken, dengue koorts, e-coli bacterie infecties, allerlei virusinfecties, HIV/AIDS, lepra, malaria, de mazelen, de bof, rodehond, syfilis, tyfus, kinkhoest, het hantavirus, toxoplasmose, recurrente koorts en een scala aan andere besmettelijke aandoeningen met zich meebrengen.

Gelukkig wist men tot nu toe massale uitbraken te voorkomen, maar meer ‘gewonere’ ziektes zijn overduidelijk fors in opkomst. Zo nam het aantal hepatitis-B infecties de afgelopen 3 jaar met 300% toe. De meeste gevallen werden meegebracht door ongevaccineerde migranten uit Afghanistan, Irak en Syrië. Tussen 2014 en 2015 steeg het aantal mazelen patiënten zelfs met 450%. Ook waterpokken, hersenvliesontsteking, de bof, rodehond en kinkhoest zijn in opmars. Migranten zijn tevens verantwoordelijk voor minimaal 40% van het aantal nieuwe HIV/AIDS infecties.

Groot risico op uitbraak resistente TBC

Volgens sommige artsen en chirurgen is het werkelijke aantal TBC-gevallen veel hoger dan de toch al forse stijging van 30% tussen 2014 en 2015 naar bijna 6000 gevallen. Het RKI zou volgens deze artsen -op bevel van de regering Merkel- de cijfers kunstmatig naar beneden bijstellen, om te voorkomen dat de bevolking massaal in opstand komt tegen het opzettelijk in gevaar brengen van hun gezondheid.

Orthodepisch chirurg Carsten Boos waarschuwde in een interview met Focus dat de autoriteiten geen idee hebben waar vele honderdduizenden illegale immigranten zich nu bevinden. Omdat 40% van alle TBC-besmettingen resistent tegen medicatie zijn geworden, vormen deze illegalen een groot gevaar voor de volksgezondheid. Andere leidinggevende medici waarschuwen al sinds 2015 voor de terugkeer van allerlei gevaarlijke infectieziektes die al tientallen jaren zijn uitgebannen.

Duitse media erkennen dat massa immigratie oorzaak is

Duitse kranten hebben inmiddels veelvuldig geschreven over dit gevaar, en erkennen zowaar dat de massa immigratie er verantwoordelijk voor is. Enkele koppen van hun artikelen spreken boekdelen: ‘Vluchtelingen brengen zeldzame ziektes naar Berlijn’ – ‘Vluchtelingen in Hessen: De terugkeer van zeldzame ziektes’ – Drie keer meer hepatitis-B gevallen in Beieren’ – ‘Vluchtelingen brengen Tuberculose’ – ‘Vluchtelingenbeleid verantwoordelijk voor mazelenuitbraak’ – ‘Steeds meer schurft in Nordrhein-Westfalen’ – ‘Staat u in contact met vluchtelingen? Dan zou u moeten oppassen’.

Het centrum van de mazelenuitbraak is de aan Nederland grenzende deelstaat Nordrhein-Westfalen, waar de meeste migranten zijn geplaatst. De ziekte heeft zich inmiddels over heel Duitsland verspreid. In mei heeft dat aan een 37 jarige moeder van 3 kinderen uit Essen het leven gekost. In Frankfurt is een 9 maanden oude baby besmet.

Verplichte vaccinaties in Duitsland en Frankrijk, anders geen onderwijs

Niet alleen in Duitsland, maar ook in Italië en Frankrijk, wil de politiek deze zorgelijke ontwikkelingen aangrijpen om vaccinaties voor iedereen verplicht te stellen. Op 1 juni nam het Duitse parlement een controversiële wet aan waarmee ouders een boete van € 2500,- kunnen krijgen als ze de kleuterschool van hun kind geen vaccinatiebewijs kunnen overleggen. In Frankrijk krijgen kinderen vanaf volgend jaar geen toegang tot het onderwijs als ze niet alle 11 vaccinaties hebben gekregen (2).

Critici vinden dat de overheid met deze maatregelen een te grote inbreuk maakt op de privacy van de burgers, en vinden dat ouders, en niet de overheid, zouden moeten mogen blijven beslissen wat het beste is voor hun kinderen.


Xander

(1) Gatestone Institute
(2) Le Quotidien du Pharmacien

(3) BRON afbeelding (gedraaid, Italiaanse tekst verwijderd): Wikimedia Commons - Welcome Images / Welcome Trust

Zie ook o.a.:

2015:
30-12: Ziekenhuis waarschuwt: 10% migranten heeft TBC, besmettingsgevaar is groot (/ Alleen al medicijnkosten voor 10.000 patiënten bedragen € 2 miljard)
06-11: ‘Veel TBC-gevallen onder migranten, artsen worden gedwongen hen te behandelen’
19-10: Poolse president: Migranten brengen epidemieën naar Europa
09-10: Arts Duits ziekenhuis waarschuwt dat migranten tal van ernstige ziekten verspreiden

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum.

Reacties

Pagina12
anora op 15-07-2017 17:03

Het kan zijn dat sommigen hier inderdaad gelijk hebben wb de mazelen. Toch zijn niet alle ziekten onschuldig, en denk ik dat het wel degelijk een gevaar is dat 'oude' ziekten weer hun intrede doen. Dit onderwerp, én vaccinaties, over beide is (dus) veel te zeggen. Ik ben ook op de hoogte van de corruptie achter vaccinaties en er zijn ook bepaalde dingen niet ingekomen hier, om die reden, maar voor de andere ben ik dan toch wel weer dankbaar. Daarom, het is allemaal niet zo eenduidig.

steady op 15-07-2017 18:16

Singleman

De immigrant is een natuurlijk bio wapen.

Wijlen M. Kadafi zei eens ::wij zullen europa zonder slag of stoot veroveren, wijj zullen ons volk als vluchtelingen sturen en mass

en op die manier vreten wij julli letterlijk en figuurlijk op van binnen uit.

Shalom

Singleman op 15-07-2017 20:30

Steady, ik ben het helemaal met je ééns, groetjes!

Anna345 op 15-07-2017 20:40

@Lars030. Een groot deel van de ziektes die hier genoemd worden zijn die waarvoor gevaccineerd wordt in het RVP. Mazelen, bof, rode hond, kinkhoest, hersenvliesontsteking, zelfs waterpokken(!!) wordt genoemd in het artikel. Allemaal ziektes waarvoor ik nu niet meer bereidt ben te vaccineren. U hebt gelijk met uw twijfels onder punt 4. Al van retrovirussen gehoord? Humaan DNA partikels? Er gaat een beerput open als je je daar in gaat verdiepen. Daarom ben ik het er niet mee eens dat deze ziektes genoemd worden, want het gaat de angst aanjagen en mensen gaan roepen om verplichte vaccinatie. 

Daarnaast worden ziektes genoemd die hier niet snel voet aan de grond krijgen: dengue overgedragen door een tropische mug, hep B en HIV zijn soa's. Botulisme is niet overdraagbaar van mens op mens. Wat ik dus bedoel: dit is angstzaaierij zonder kennis van zaken!

asielzoekers 0-19 jr worden gevaccineerd.

Ik kan niet over allerlei ziektes oordelen waarvoor geen vaccin bestaat, maar denk dat we veel te bang worden gemaak. Een sterk immuunsysteem kan heel veel aan. Al van Liposomale vitamine C gehoord? Mogelijk is TBC echt zorgelijk, maar haal er dan niet vanalles bij wat er niks mee te maken heeft.

Anna345 op 15-07-2017 20:49

@anora Bent u er van op de hoogte dat (de virussen in) vaccins worden gekweekt op cellen van een geaborteerde foetus? YouTube Marcella Piper Terry en aborted fetal tissue.

anora op 16-07-2017 01:05

@Anna,

Ja, nu wel. Er worden menselijke cellijnen, afkomstig van geaborteerde foetussen, gebruikt in het MMR-vaccin (mazelen, bof, rode hond). Bij hepatitis A (Vaqta en Havrix) en het DTP, DKTP-vaccin, idem. Meer info: http://www.drwalt.com/blog/2008/07/09/vaccine-myth-13-vaccinations-are-made-from-aborted-babies/  Deze arts behandelt ook de ethiek-vraag, en er staat verder ook interessante informatie.

Marinus Ferdinand op 16-07-2017 09:40

Weer een verkeerde interpretatie van barmhartigheid....

Dewevoga op 16-07-2017 11:30

@Singleman op 15-07-2017 20:30

Het gevaarlijkse virus/bacterie is de fundamentalistische islam. islam is de milde variant en zoals Erdogan zegt islam is islam. Zelfs op RTL maar op Z

Singleman op 16-07-2017 13:06

Off topic of toch niet? Google gaat muggen met muggen bestrijden... ze gaan daarvoor onschadelijke mannetjes voor de mens inzetten... Zouden wij geen vrouwen kunnen inzetten om de moslimmannen te vergiftigen? Men weet het misschien niet, maar Mohammed werd vergiftigd door een Joodse vrouw, wel veel te laat, anders hadden we nu geen last meer gehad van de moslimplaag! Zachte dokters maken stinkende wonden! Men geloofde dat een echte profeet niet kon vergiftigd worden omdat die speciale bescherming zou genieten van Allah, maar dat bleek toch niet zo, hij is een zeer pijnlijke & langzame dood gestorven! Vele christenen in Amerika geloven dat ze slangen kunnen opnemen & de beten hen niet kunnen deren omdat ze door God beschermd worden, er zijn er ook al een heleboel dood van, dood van hun absoluut geloof in God. Ze beroepen zich op teksten uit het zogenaamde evangelie van Marcus. "Google laat 20 miljoen muggen los in VS"... http://www.hln.be/hln/nl/960/Buitenland/article/detail/3210303/2017/07/16/Google-laat-20-miljoen-muggen-los-in-VS-maar-heeft-daar-heel-goede-reden-voor.dhtml Laat ons hopen dat het echt allemaal mannetjes muggen zijn hé?

Singleman op 16-07-2017 14:41

Dewevoga, gematigde moslims bestaan niet, dat is alléén maar in de fantasie van politiekers, business wereld & de domme massa... ik stel even een vraagje aan de YouTube zoeker.... https://www.youtube.com/results?q=Moderate+muslims%3F &, wat zijn de antwoorden? Jij beslist!

Dewevoga op 16-07-2017 16:40
@Singleman op 16-07-2017 14:41
Ik schreef toch islam = islam? En dat het zelfs bij RTL begint door te dringen maar dan bij Z, want daar kijken weinigen naar. Of lezen opinies. 
ruud steunassen op 16-07-2017 18:51

Over vaccinaties bestaan horrorverhalen, wat betreft de stoffen, die erin zitten afkomstig van geaborteerde delen van baby's tot zware metalen en wat betreft de werking ervan, zoals allerlei vage ziektebeelden (ME, vermoeidheidsyndroom bij meisjes gevaccineerd tegen baarmoederhalskanker, autisme et cetera) en die niet zo makkelijk te herleiden zijn tot die vaccinaties, maar waar zou je ze anders aan moeten wijten?

Het lukt overheden de mensheid te decimeren, linksom of rechtsom, migranten met hun ziekten of vaccinaties tegen de ziekten van de migranten, maar dan wel met weer andere ziekten, verbonden aan de gifstoffen (uit bijv. apenlevers) uit die vaccinaties. De wereldbevolking zal en moet teruggebracht worden tot 500 miljoen slaven voor de achterblijvers, de superrijken, onder wie de paus en zijn kliek satanistische pedofielen, de goeden niet tena gesproken.

De overheden kennen de kritiek op de alternatieve websites. Bij het laatste oordeel kunnen ze nooit beweren, dat ze het niet hebben geweten, ook al hebben ze geen geweten, ze hebben het toch geweten, want wij hebben ze het verteld, ze ervoor gewaarschuwd.

Singleman op 16-07-2017 20:46

Dewevoga, ik reageerde zo vanwege uw "de fundamentalistische islam. islam is de milde variant",  ik begreep hieruit dat je in twee soorten geloofde, de extremisten & de milde variant, maar als puntje bij paaltje komt doet de zogenaamde milde variant mee met de extremisten, maar dat bedoelde je dus eigenlijk niet, dus sorry voor mijn verkeerde interpretatie van je tekst. Wij worden altijd in de media al gehersenspoeld over extremisten & andere moslims, maar in werkelijkheid is daar niet zoveel verschil in. Ja, islam is islam, maar men maakt ook nog een onderscheid tussen moslims & islam, dat onderscheid is eigenlijk ook een dooddoener want zonder moslims is er ook geen islam hè? Vriendelijke groetjes nog!

Marinus Ferdinand op 16-07-2017 22:04

@Singleman

Maar die Kadafi is door Reagan wel even flink aangepakt, dacht ik zo, en het heeft goed geholpen! Zo doe je dat.

Oma op 17-07-2017 03:49

@noorderlicht: "misschien zijn ze wel speciaal gestuurd om te besmetten?" Misschien wel om zodoende verplichtte vaccinaties te kunnen bewerkstelligen voor de depopulatieagenda en kassa farmaceutische industrie.

inderdaad, dat is ook mijn gedacht maaaaar....sinds jaren verzetten steeds meer ouders zich tegen het vergiftigen van hun kinderen door vaccinaties, steeds meer, eindelijk, terwijl reeds 20 jaar geleden geweten was van schadelijke gevolgen van vaccins. Onvoorstelbaar dat er in 2017 nog steeds mensen bereid zijn het risico te nemen op levenslange schade vd gezondheid van hun kinderen uit....angst die hen wordt aangepraat, enkel om de miljardenwinsten van big farma veilig te stellen. De import van ziekteverwekkers is de uitgelezen manier om de 'nood' van vaccineren weer uit te vergroten en de verplichting (Dit is ontzeggen van zelfbeschikking, is by the way een ménsenrecht, URVM!) van vaccineren door de strot te rammen.

Kinderziektes zijn bovendien noodzakelijk om het ontluikende immuunsysteem te laten ontwikkelen, om te kunnen groeien en ze zijn zélden dodelijk of met enige, blijvende schade voor de gezondheid...de leugens die verspreidt worden door de medische en wetenschappelijke wereld zijn pure horror en worden meestal door dubieuze wetenschappers en zogenaamde, zelfverklaarde 'experten' opgevoerd, die dan op de loonlijst van farmaceutische bedrijven te staan...onpartijdigheid? Geloofwaardigheid? Waarde van hun onderzoeken en statistieken? Nul komma nul - geldt trouwens ook voor de cholesterol leugen, zika virus, baarmoederhalskanker etc....etc....

Vaccinaties hebben helemaal niets meer te maken met gezondheid, enkel met winst!

Mijn kleinkinderen zijn niet gevaccineerd en kerngezond en ze zullen ook nooit gevaccineerd worden, over mijn lijk! Daar vécht ik voor! Ik volg deze wraakroepende misdaden tegen de mensheid al 40 jaar.

Oma op 17-07-2017 04:04

@Marinus: khadaffi vormde een muur om afrikaanse migranten/vluchtelingen tegen te houden om naar europa te komen. Het westen,eu en vs wisten dit en daarom werd de oorlog uitgelokt. Bovendien hield khadaffi, als dictator, de verschillende strekkingen van moslims onder de duim zodat ze elkaar niet helemaal zouden uitmoorden.

Door de oorlog en het verdwijnen van khadaffi, verdween ook de muur zodat afrikaanse moslims massaal naar europa willen/kunnen. Dus heeft eu nu hun buitengrens verlegt naar Niger, net onder Libië==>machtsuitbreiding onder het mom om de massale migratie te 'stoppen'....snap je het plaatje? Google eucap...

Singleman op 17-07-2017 11:46

Marinus, dat ging over wat Kadafi had gesuggereerd, namelijk dat ze zonder slag of stoot de wereld kunnen gaan overheersen met hun overpopulatie & binnendringerij ergens anders dan hun zandbak.... Daar wil geen enkele politieker maatregelen tegen nemen.

Marinus Ferdinand op 17-07-2017 14:59

Reagan heeft Kadhaffi prive gebombardeerd, en daar zijn doden bij gevallen: ik dacht twee (stief-) kinderen. 

anna345 op 17-07-2017 18:03

In Duitsland is, in tegenstelling tot wat in het artikel staat, alleen het adviesgesprek betreffende vaccinatie verpicht. Het artikel hieronder is vermoedelijk later aangepast, want de link doet anders vermoeden:

http://www.nporadio1.nl/buitenland/4444-vaccineren-wordt-verplicht-voor-duitse-ouders

Singleman op 18-07-2017 09:45

Marinus, ik vindt dat ook niet goed dat politiekers met hun neus in het buitenland zitten & daar gaan bomdarderen als dat land hen niet had aangevallen militair....

Tycho op 23-01-2018 16:35
Ruud Steunassen: Het credo van doktoren: Geen patiënten, geen centen.
Pagina12
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl