Headlines


Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

‘Italiaanse overheid houdt ebola uitbraak door migranten achter voor publiek’

Spaanse minister van Veiligheid waarschuwde in 2014 dat ISIS ebola als wapen tegen Europa wilde gaan gebruiken

 

(2)

Volgens berichten op onafhankelijke blogs en social media is in Italië ebola uitgebroken, veroorzaakt door de enorme aantallen Afrikaanse migranten die dagelijks door Europese hulpmensensmokkelorganisaties aan wal worden gebracht. De uitbraak onder minstens 40 mensen heeft korte tijd op enkele officiële nieuwssites gestaan, totdat deze even snel weer was verdwenen. Het ministerie van Volksgezondheid weigert vragen over een eventuele uitbraak te beantwoorden, waardoor de indruk bestaat dat het zorgwekkende nieuws opzettelijk wordt achtergehouden voor het grote publiek.

 

De in 2014 in Senegal uitgebroken ziekte, waar 90% van de geïnfecteerden aan overlijdt, heeft grote aantallen slachtoffers gemaakt, en verspreidde zich ook naar omringende landen. Enige tijd nadat de uitbraak onder controle leek, laaide deze op sommige plaatsen toch weer op.

Artsen op Lampedusa waarschuwden al in april voor ebola

De eerste bericht dat ebola ook in Italië is gearriveerd, kwamen ruim 3 maanden geleden van artsen op het eiland Lampedusa. Zij plaatsten op een internet site een waarschuwing dat migranten het ebola virus mee naar Europa hebben genomen, en wat een uitbraak voor dramatische gevolgen voor ons werelddeel kan hebben.

In Rome, Brussel en Berlijn wilde niemand ernaar luisteren. Sterker nog, de waarschuwing, waarin stond te lezen dat op het eiland steeds meer mensen worden besmet, werd op 16 april ‘om nationale veiligheidsredenen’ verwijderd. Het ministerie van Volksgezondheid weigerde wekenlang om op de berichten te reageren.

Ebola in AZC Pisa, 40 migranten in quarantaine

Vervolgens werd er ook in de Toscana alarm geslagen. Het nieuws over een uitbraak was te lezen op Vnews24, waarna het door blogs, sociale media en alternatieve nieuwssites werd overgenomen. In ook dit weer snel verwijderde artikel stond te lezen dat het AZC in Pisa is gesloten om een ebola uitbraak buiten de poorten te voorkomen. In het opvangcentrum zouden een behoorlijk aantal Afrikanen symptomen van het dodelijke virus vertonen.

De wethouder Sociale Zaken van Pisa, Sandra Capuzzi, probeerde de ontstane onrust te sussen door te verklaren dat het AZC weliswaar in quarantaine was gezet, maar enkel omdat sommige migranten koorts hadden gekregen, en nog niet precies duidelijk was waar deze door werd veroorzaakt. Volgens Capuzzi kon dat ook een gewoon griepje zijn.

Antonio Cerrai, president van het Rode Kruis in de beroemde stad, sloot zich bij haar aan en zei dat ‘wij alle symptomen zullen onderzoeken, en de mensen weer zullen genezen.’

Toch konden zij de angst niet wegnemen. Zo’n 40 potentiële dragers van het ebola virus werden naar een afgesloten en zwaar bewaakte afdeling van het AZC verplaatst. Omdat er verder geen mededelingen meer werden gedaan, kreeg de Italiaanse bevolking de indruk dat de autoriteiten geen open kaart speelden, en het feit dat het wel degelijk om een ebola uitbraak ging probeerden achter te houden.

Ministerie ‘klaar’ voor eventuele uitbraak

Het ministerie van Volksgezondheid kwam uiteindelijk dan toch met het bericht dat de autoriteiten in Rome en Milaan ‘in het geval van een epidemie’ klaar staan om te handelen, en alle noodzakelijke maatregelen te nemen om het publiek te beschermen, mocht het inderdaad om ebola gaan.

Even besmettelijk als gewone griep

Het ebola virus, dat voor het eerst in 1976 in de Democratische Republiek Congo werd gesignaleerd, kan door zowel dieren als direct menselijk contact (speeksel, bloed, andere lichaamsvloeistoffen) worden overgedragen. Ten tijde van de grote uitbraak in West Afrika enkele jaren geleden waarschuwden diverse onafhankelijke wetenschappers dat het virus inmiddels ‘airborne’ is, en zich even eenvoudig als influenza kan verspreiden.

Daarnaast erkenden zowel de Wereld Gezondheid Organisatie (WHO) en het gezaghebbende Amerikaanse CDC dat het virus ook door niezen en hoesten kan worden opgelopen. De eerste symptomen van ebola, zoals koorts, braken en diarree, lijken dan ook op een gewone griep.

Ebola kan in Europa tot 2 maanden op harde oppervlakken overleven

Het Britse Defense Science & Technology Laboratory ontdekte in 2010 dat het ebolavirus juist bij de vaak lagere temperaturen in Europa (rond 4 graden Celsius) wel 2 maanden lang op harde oppervlakken (glas, plastic, deurknoppen e.d.) kan overleven. Het WHO bevestigde ten tijde van de uitbraak in 2014 dat mensen inderdaad besmet kunnen worden door het aanraken van voorwerpen.

Spaanse minister in 2014: ISIS wil ebola als wapen tegen Europa gebruiken

In november van datzelfde jaar waarschuwde de Spaanse minister van Veiligheid, Francisco Martinez, dat ISIS ebola als wapen tegen de Europa wil gebruiken. Op diverse islamitische internetforums zou worden gediscussieerd over hoe de Europese bevolking het beste kan worden besmet.

De meest eenvoudige methode: het sturen van zowel mogelijk reeds besmette mensen als zogenaamde ‘vluchtelingen’. Een andere optie is het mensen injecteren met besmet bloed of andere vloeistof.

Resistente TBC in Duitsland

Afgelopen vrijdag schreven we over een mogelijke uitbraak van TBC onder kinderen in Noord Duitsland, veroorzaakt door een illegale asielzoeker uit Jemen. Duitse artsen en chirurgen waarschuwen al enige jaren dat het binnenhalen van enorme aantallen migranten tevens de import van tal van ernstige besmettelijke ziektes betekent, wat een almaar groter risico oplevert voor de volksgezondheid.

 

Xander

(1) Indexexpurgatorius’s Blog
(2) Bron afbeelding: Wikimedia Commons - Auteur: Daniel Bausch / 
https://faculty.humanities.uci.edu/bjbecker/PlaguesandPeople/lecture19.html

Zie ook o.a.:

14-07: Kerk neemt illegale asielzoeker op: Mogelijk meer dan 50 kinderen besmet met TBC (/Chirurg: Duizenden migranten dragen resistente TBC met zich mee en vormen groot gevaar voor volksgezondheid)

2015:
30-12: Ziekenhuis waarschuwt: 10% migranten heeft TBC, besmettingsgevaar is groot (/ Alleen al medicijnkosten voor 10.000 patiënten bedragen € 2 miljard)
06-11: ‘Veel TBC-gevallen onder migranten, artsen worden gedwongen hen te behandelen’
19-10: Poolse president: Migranten brengen epidemieën naar Europa
09-10: Arts Duits ziekenhuis waarschuwt dat migranten tal van ernstige ziekten verspreiden
02-05: (/ Grote zorgen om uitbraak multiresistente TBC: In de komende 35 jaar 75 miljoen doden verwacht)

2014:
06-11: ‘Afspraak Westerse media om niet te berichten over ebola verdenkingen’
31-10: Spaanse regering bevestigt dat ISIS ebola als wapen tegen Westen wil gebruiken
30-10: Nobelprijswinnaar Geneeskunde: Besmetting ebola mogelijk ook zonder koorts en symptomen
28-10: Brits defensielab: Ebola kan 2 maanden op harde oppervlakken overleven
21-10:Studie leger VS: Ebola verspreidt zich vooral in koudere gebieden door de lucht
11-10: Ook WHO erkent: Besmetting ebola door niesen, hoesten en aanraken voorwerpen
10-10: Wetenschappers:Ook gezonde mensen kunnen ebola overbrengen
09-10: ‘Ebolatest volkomen onbetrouwbaar’
03-10: Werking tegen ebola bevestigd, maar WHO blokkeert colloïdaal zilver (/ Amerikaanse ministerie Defensie concludeerde in 2008: Zilver nanodeeltjes neutraliseren virussen)
12-09: Duitse topviroloog: Ebola zal minstens 5 miljoen slachtoffers eisen
02-09: IS wil miljoenen Europeanen vermoorden door verspreiden van de pest

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum.

Reacties

Pagina12
Een ander geluid op 18-07-2017 16:54

Dina op 17-07-2017 23:54

Onze pubers zijn momenteel in italië rome. En ik moet maar rustig blijven, als ze met ebola terugkomen wil ik niet besmet worden en dan dan ga ik strijden!!!!!

wat een vieze wereld hier in Europa, vluchten kan niet meer werd er eens gezongen nou maar ik wel al is het op één been.

Verwarrend; wat gaat het nu worden: strijden of vluchten ????? Het eerste mag ik hopen ! 

Een ander geluid op 18-07-2017 16:58

Qromwel op 17-07-2017 15:50

Lars030 op 17-07-2017 14:19: Wat let u dit in uw vakblad(en) te publiceren? 

Dat zal hem door zijn politiek-correcte collegea en werkomgeving niet in dank worden afgenomen. U weet toch, dat het slecht is voor de carrière om kritiek te hebben op de heilige huisjes, zoals EU, immigratie, asielzoekers enz. 

Robert op 19-07-2017 00:57

De ebola crisis brak niet uit in Senegal maar in Guinea (Conakry). In Senegal is slechts 1 geval geweest van een student uit Guinea die werd genezen. 

Rienus op 19-07-2017 12:57

Hier in Nederland schijnt de consensus onder de slapende burger te zijn dat vaccin weigerende ouders verantwoordelijk zijn voor alle ziektes die op het punt staan uit te breken. Geheel in stijl zijn er al maatregelen aangekondigd om dan maar vaccinatie te gaan verplichten. 

Echt dit volk verdient niet beter.

Oma op 20-07-2017 12:46

@nadine: er wordt reeds 45 jaar miljarden euro's belastinggeld uitgedeeld via ontwikkelingssamenwerking die....nooit naar de mensen gaan in nood maar overal onderweg blijven plakken, zelfs bij zogezegde vrijwilligersorganisaties....om de hulp te verkrijgen waar ze, in kader van ontwikkelingshulp recht op hebben, moet onze politiek bewijzen eisen, verantwoording eisen voor de besteding van onze financiële hulp zodat de corrupte regeringen dit niet meer kán onthouden aan de mensen waarvoor gedoneerd worden en in eigen zakken steken. Wij worden langs alle kanten beroofd, bestolen en zelf verarmd met drogredenen zoals al die broodnodige 'hulp' waar uiteindelijk enkel de politieke meute en dictators beter van worden. De plaatselijke bevolking die verhongert moet aankloppen bij hun regering, daar moeten ze zijn, daar zitten hun centen want wij kunnen blijven geven zonder dat de situatie verandert en het is normaal dat de westerse bevolking nog weigert giften te doen die nu zelfs ten koste gaan van eigen levensomstandigheden om nog een menswaardig leven te kunnen hebben in eigen land.

@Singleman: moslims die gedood worden door een vrouw: dat is de enige manier waarop zij het paradijs niet bereiken...dus een taak, weggelegd voor ons, vrouwen!! ;)

@Rienus: inderdaad maar......steeds méér ouders stellen vaccinatie en de werking ervan in vraag....hehe, na 25 jáár, 't zou eens tijd worden....en dan moet de criminele farmaceutica en meevretende politici toch nieuwe manieren zoeken om vaccins door onze strot te rammen, zeker? Enerzijds om zoveel mogelijk kinderen te vergiftigen en schade te berokkenen op latere leeftijd en anderzijds om hun miljardenwinsten veilig te stellen door hun ziek-makerij, medicijnen voor bijwerkingen die weer andere bijwerkingen veroorzaken etc.....een never ending story, een lijdensweg van ziekte voor de slachtoffers en zeer lucratief voor de monsters.......Het bedrog dat ongevaccineerde kinderen een gevaar zouden betekenen voor gevaccineerde kinderen is heel gemakkelijk onderuit te halen: big farma én roverheid blijven toch nog steeds beweren dat vaccins veilig zijn en werken? Dan kán de ziekte of ongevaccineerden toch geen gevaar vormen waardoor gevaccineerden worden besmet? Logica, toch?

Dat echter, in vele gevallen, net het vaccin de oorzaak is en meer schade aanricht dan de ziekte zelf, is blijkbaar nog steeds niet doorgedrongen bij de doorsnee burger...angst aanjagen werkt blijkbaar nog steeds om mensen tegen elkaar op te zetten en zelfs de gezondheid van hun kinderen op het spel te zetten om hun gelijk te halen, nu ook weer snijdt de burger in zn eigen vingers door het verdeel en heers spel van gewetenloze schurken niet te herkennen... Elke verplichting is ook uit den boze want ze schendt het mensenrecht van zelfbeschikking: in alle vrijheid het récht hebben om zélf keuzes te maken!

Wat ebola betreft: ongetwijfeld zullen ziektes die reeds lang uitgeroeid zijn in europa worden meegebracht door zogenaamde vluchtelingen. Natuurlijk hebben monsters van daesh (uit haat,om terreur te zaaien en zoveel mogelijk slachtoffers te maken) net zowel als het politieke en eu-crapuul deze manier van genocide van europeanen reeds in gedachten gehad, de moslim-invasie, de vluchtelingenstroom dient meer dan 1 punt van de agenda maar het doel is steeds dezelfde: Europa moet kapot, de europese autochtoon moet verdwijnen, met zijn verworven rechten, met zijn welvaart, met zijn beschaving..ongeacht met welke middelen en op welke manier.....liefst op vraag van en gefinancierd door henzelf...(zoals het bedrog van veiligheid tegen terreur door vrijwillig vrijheid op te geven en ervoor te betalen ook nog)

Ik vermoed dat ergens, along the line, ook het pokkenvirus opnieuw zal opduiken. Pokken zijn reeds volledig uitgeroeid maar het gevaarlijke virus wordt bewaard op een geheime locatie, speciaal voor gelegenheden zoals nu....waarom werd het anders niet vernietigd? Eerst proberen ze met andere, veel voorkomende, dodelijke ziektes van andere continenten (aannemelijk, oorlogsvluchtelingen brengen dat mee) en als dat niet het gewenste effect heeft, dan zullen ze uitpakken met de pokken of zelf ineengeknutselde 'gemuteerde', antibiotica-resistente, genetisch aangepaste smeerlapperij.

Pagina12
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl