HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Italië is het zat en wil migrantenboten met marineschepen tot omkeren dwingen

‘Mogelijk keerpunt in migrantencrisis’ - Frankrijk wil migranten al in Libië gaan opvangen en beoordelen op asielaanvraag

 
De Italiaanse marine wil met oorlogsschepen en soldaten de enorme migrantenstroom uit Afrika proberen te beteugelen. (2)

Terwijl in een discotheek in het Zuid Duitse Konstanz afgelopen nacht een dode viel bij wéér een aanslag door een (deze keer Iraakse) moslim –en de autoriteiten op de gebruikelijke manier reageren door over een ‘einzeltäter’ en ‘geen terreur’ te spreken-, lijkt de Italiaanse regering dan eindelijk de buik vol te hebben van de onbeperkte toestroom van Afrikaanse migranten, voor een groot deel veroorzaakt door al die gesubsidieerde Europese hulpmensensmokkelorganisaties, die de islamisering van ons werelddeel zo snel mogelijk onomkeerbaar proberen te maken. Volgens EUObserver wil de regering in Rome marineschepen gaan inzetten om de migrantenboten tot omkeren te dwingen.

 

Italiaanse marineschepen blijven tot nu toe in de internationale wateren, en kunnen daar weinig uitrichten, omdat de Europese mensensmokkelboten op illegale wijze tot vlak voor de kust varen om daar wekelijks vele duizenden migranten op te halen.

‘Mogelijk keerpunt in migrantencrisis’

Nadat de Libische premier Fayez Serraj officieel de hulp van Italië had ingeroepen, sprak zijn Italiaanse collega premier Paolo Gentiloni over een ‘mogelijk keerpunt’ in de migrantencrisis. Voor het actiever tegengaan van de migrantentoestroom met oorlogsschepen krijgt hij de steun van de Franse president Emanuel Macron, die net als Gentilono niet langer op hulp van de EU wil wachten. Brussel heeft daardoor eieren voor zijn geld gekozen, en afgelopen vrijdag plotseling € 46 miljoen ter beschikking gesteld voor dit plan.

Dit jaar waagden al meer dan 110.000 Afrikanen de oversteek naar Europa, daartoe aangemoedigd en geholpen door de genoemde ‘hulp’organisaties. Het leeuwendeel, 93.000, werd naar Italiaanse havens gebracht. Zo’n 2500 migranten overleefden hun poging niet en verdronken.

Macron wil asielzoekers al in Libië gaan beoordelen

De Franse president Macron wil in Libië desnoods zonder steun van de EU zogenaamde ‘hot spots’ voor migranten oprichten, waar zij worden opgevangen, en waar hun asielaanvraag kan worden beoordeeld. Zo hoopt hij te voorkomen dat honderdduizenden economische migranten, die geen kans maken op asiel, alsnog proberen om via de Middellandse Zee in Europa te komen.

Oostenrijk steunt Macron hierin, en zelfs de Duitse regering heeft voorzichtig positief gereageerd.

Alle ellende veroorzaakt door Obama

Na de door president Obama gestarte illegale oorlog tegen Libië, waardoor president Gadaffi werd afgezet en vermoord, en tienduizenden mensen omkwamen, stortte het eens stabiele en welvarende land volledig in, en werd grotendeels overgenomen door radicale islamitische terreurorganisaties zoals IS. De VN Vluchtelingenorganisatie UNHCR wil vanwege het vele geweld niet opereren in het land, en waarschuwt dat talrijke migranten ‘als slaven’ in de door Amerika en Rusland gecontroleerde olie- en aardgasindustrie terecht dreigen te komen. (1)


Xander

(1) Anonymous
(2) Afbeelding: U.S. Navy photo by Mass Communication Specialist 2nd Class Jimmy C. Pan / WikiMedia Commons / Public Domain United States

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum.

Reacties

Pagina12
Marinus Ferdinand op 30-07-2017 14:09

En nou doorpakken!!!!!!!!

Dewevoga op 30-07-2017 14:13

Ook Het Forum van Democratie wil wat aan de ongelimiteerde asielstroom doen, maa de  MSM spreekbuis Beau van Erven Dorens is een humááááne man en ... lees, kijk, luister en beoordeel zelf

https://martienpennings.wordpress.com/2017/07/30/beau-van-erven-dorens-is-een-humaaaane-man-en-tevens-een-groooote-rat/

René van Zalk op 30-07-2017 14:13

Moammar al-Qadhafi is terecht afgezet, hij was een zeer slecht mens, zelfs mensen die in Libië geboren zijn zijn blij dat Moammar al-Qadhafi van het toneel verdwenen is.

Shalom.

Elisabeth-Anna op 30-07-2017 14:14

Geloof er niet meer in!!

Wardje op 30-07-2017 14:54
René van Zalk op 30-07-2017 14:13

Moammar al-Qadhafi is terecht afgezet, hij was een zeer slecht mens..  Is het nu beter met Linbië? En met de wereld? En met Algerije, Irak, Afganistan, Irak2, Egypte, Syrië? En straks met Iran en wie volgt?

Singleman op 30-07-2017 15:10

Hier zitten al meer dan te veel moslims om ons te komen vermoorden, laat ze maar verzuipen! Ze kunnen hier niets komen doen dan ons ellende bezorgen, weg ermee... geen moslim er meer in & die er zijn moeten zich "bekeren" tot ons systeem of ophoepelen, oog om oog, tand om tand is de enige wet die ze begrijpen!

Wij hier de baas, & moslims in hun zandbak moslimstaten ginderachter, ver weg van ons, zo ver mogelijk, desnoods naar de maan?

Qromwel op 30-07-2017 15:11

De export van boten was toch ook al stopgezet?

Marinus Ferdinand op 30-07-2017 15:15

@Wardje

De tweede Irakoorlog heeft Saddam Hoessien verdreven, maar er ontstond een machtsvacuum. Er was niet over de gevolgen nagedacht: ongelooflijk dom. 

mijn mening op 30-07-2017 15:22

Salvini is een politike vriend van Wilders e le Pen maar nog niet aan de macht in Italie. Binnenkoort verkiezing daar...

Tom Hendrix op 30-07-2017 15:34

Zou het dan toch gaan lukken, het stoppen van de massa immigratie o.g.v. het verdoemde " Coudenhoven-Kalergi Plan"?

Ik hoop het van harte, maar zeker ben ik er niet van.

AJ op 30-07-2017 15:35

@van Zalk, hoe was Muammar Gaddafi een zeer slecht mens? Op basis van wat? Teveel MSM zoet koek! Bracht hij niet rijkdom en welvaart naar Libië, gratis onderwijs, gratis zorg, hij liet waterbronnen bouwen en pompte het water uit de woestijn en bracht het naar het volk, bouwde huizen voor het volk en was onder Gaddafi 1 van de weinige landen in het Midden Oosten waar de vrouwen vrij waren. Mochten zich kleden zoals ze wilden en konden ook beroepen uitoefenen net als mannen. Daarnaast was hij ook niet anti Israel maar wilde een vreedzame oplossing voor het Joods-Palestijns conflict.

Op basis van leugens en bedrog is hij door het westen uit de weg geruimd. Zelfs al nadat hij zich had overgegeven, hebben ze hem op gruwelijk wijze vermoord en we stonden erbij en we keken ernaar, zie documentaire hieronder.

The rise and fall of Muammar Gaddafi:

https://www.youtube.com/watch?v=qVHzAinRH4g

Muammar Gaddafi, If the western world only knew the truth:

https://www.youtube.com/watch?v=v-40UIKFDZ8

Benesha op 30-07-2017 15:35

Als je alle verwezenlijkingen van Khadaffi op sociaal gebied beschouwt dan was hij alles behalve een slecht mens. Een dictator moet je sowieso zijn in een arabisch land. Anders is er geen maatschappij mogelijk.

Een ander geluid op 30-07-2017 15:37

Veel 3e wereldlanden en ook de meeste Arabische landen worden bestuurd door een dictatoriaal regime. Van tijd tot tijd zijn de bewoners de onderdrukking, armoede en corruptie zat en komen dan in opstand. De Arabische Lente is daar een voorbeeld van. Dat kan je de USA niet verwijten en ook Obama niet. Ik ben verder absoluut geen fan van de man, maar je kan hem niet alles in de schoenen schuiven. Toen de opstand naar Libië oversloeg, was het adhd president bling-bling Sarkozy die vond dat men de Libische opstandelingen niet in de steek mocht laten. Het was dit Franse heerschap, dat de Navo en de westerse wereld op sleeptouw nam in Libië. Het is dus apert onjuist om te stellen dat dit een Amerikaans initiatief was of een idee van Obama !!!

Aan de dictator en misdadiger Quadhafi is niet zoveel verloren. Een kleine greep uit zijn misdaden; 1984 vanuit de Libische ambassade in Londen wordt een Britse politieagente doodgeschoten, aanslag 1986 op discotheek La Belle in Berlijn (3 doden 230 gewonden), Lockerbie (1988) 270 doden. Daarnaast sponsorde Qadhafi 20 jaar lang het internationale terrorisme. In de USA zouden ze zeggen: "He had it coming". Hij vroeg erom, zouden wij zeggen. Na zijn dood werden zijn seks- en martelkamers gevonden. Hier schijnt hij honderden en wellicht duizenden vrouwen en jonge meisjes verkracht te hebben.

Aan dit heerschap is dus niets verloren. Helemaal niets !!!

Was Libië stabiel en redelijk welvarend onder zijn bewind: Ja. Is de huidige situatie beter: Nee. Hadden we hem dan maar beter zijn gang kunnen laten gaan ? Dat is zeer de vraag. Hij hield weliswaar de migranten tegen, maar Qadhafi was een wispelturig heerschap waar je niet echt op kon rekenen. Grote kans dat hij een voorbeeld zou hebben genomen aan Erdogan en hetzelfde spel was gaan spelen met de migranten. Daarnaast hadden Qadhafi en Erdogan zich kunnen vinden als moslim-bondgenoten tegen Israël en het westen. 

Het enige dat je het westen kunt verwijten, is dat er geen duidelijke strategie was voor de tijd na het bewind Qadhafi. Daar plukken we nu de wrange vruchten van.

http://nos.nl/artikel/221943-kadhafi-sponsor-van-terrorisme.html

http://newsmonkey.be/article/2619

Een ander geluid op 30-07-2017 15:49

@ Wardje op 30-07-2017 14:54

Is het nu beter met Linbië? En met de wereld? En met Algerije, Irak, Afganistan, Irak2, Egypte, Syrië? En straks met Iran en wie volgt?

Niet iedere verandering is een verbetering. Dat is ook in de politiek zo !! Op dat punt heeft u gelijk. Persoonlijk denk ik dat het een illusie is, dat de "democratie" naar ieder land geëxporteerd kan worden. Even los van het feit, dat wij steeds meer in een schijn- en nep-democratie leven..... Veel landen zijn beter af met een "verlichte" dictator. Daarnaast moet je je afvragen of bijvoorbeeld Egypte beter af is met de democratisch gekozen moslimbroeders. Het westen in ieder geval niet en Israël ook niet. Dus dan maar liever een generaalsregime. 

Rode Wouw op 30-07-2017 15:59
Qromwel op 30-07-2017 16:03

Dewevoga op 30-07-2017 14:13: Wiens brood men eet, diens woord men spreekt.

Een ander geluid op 30-07-2017 16:13

Italië heeft natuurlijk deze eindeloze migrantenstroom over zichzelf afgeroepen. Ze hebben zelf al die NGO's carte blanche gegeven. Er is zelfs wetgeving, die de NGO's beschermt tegen juridische vervolging wegens mensensmokkel. Daarnaast doet Brussel natuurlijk vrolijk mee. Frontex is geen grensbewaking, maar een veerdienst van Libië naar Italië. Bonnetjes-man Fred Teeven mompelde nog dat Frontex géén veerdienst mocht worden, maar de VVD en Rutte doen vrolijk mee aan deze veerdienst door de NL marine hiervoor in te zetten. 

Italië en de EU hadden ook landen in Noord-Afrika, zoals bijvoorbeeld Tunesië, kunnen inschakelen om de migranten daar aan land te zetten. Grote zak geld en de status van bevoordeelde handelspartner, daarmee gaan véél deuren open. Opvangkampen in Tunesië met Tunesiërs aan het werk betaald door de EU. Van daaruit alle migranten weer terug naar hun land van herkomst. Landen in Noord-Afrika kampen met een gigantische werkloosheid. Nou dit is een mooi werkgelegenheidsproject.

Daarnaast is het een gotspe dat zoveel migranten het etiket van vluchteling krijgen en daarmee asiel in Europa. Vaak zijn er genoeg veilige gebieden in eigen land. De meeste herkomstlanden zijn even groot of groter dan Frankrijk. In plaats om dan 300 km verder veilig in eigen land te kunnen verblijven, gaat men duizenden km's reizen, om dan in Europa een zielig verhaal op te hangen bij de goedmensen. Ik hoop, dat overal de rechtspopulisten snel aan de macht komen. Dan moeten de grenzen dicht en alle reeds gegeven verblijfsvergunningen en paspoorten nog eens goed tegen het licht gehouden worden. Als men Wao'ers kan herkeuren, kan men ook nog eens met een stofkam door alle asielverhalen !!!! Veel aanvragen zijn gewoon op oneigenlijke gronden toegekend !!! 

Lars030 op 30-07-2017 16:42

@Marinus Ferdinand op 30-07-2017 15:15

Er was bewust niet over de gevolgen nagedacht.

Dion op 30-07-2017 17:04

ik kan het me voorstellen dat de Italianen dat willen doen,, de rest van de EU laat ze stikken,, ik denk dat ze gewoon om te beginnen om iedereen die uit een veilig land komt  onmiddelijk uit de asiel procedure zetten en landen aan te pakken die hun eigen onderdanen niet terug willen nenem wat ze wel verplicht zijn.

Rosalie op 30-07-2017 17:31

René op 14.13 Kadaffi kan je dan wel een slecht mens noemen, maar hij had de boel goed in handen. Mensen die er woonden voelden zich veilig. Ik denk ook dat moslimlanden gewoon een dictator nodig hebben omdat anders de mensen zelf het recht in handen nemen. Zij kennen het begrip democratie niet. Dankzij Obama / Hillary Clinton die toen minister van bz was is er chaos ontstaan ,precies zoals ze in gedachten hadden :" verdeel en heers". Overal waar Amerika z'n neus in steekt breekt de ellende uit. 

Agenda 21 op 30-07-2017 17:34

De plannen voor destabilisering van het Midden-Oosten (en van de Oekranië) staan grotendeels beschreven in het boek uit begin jaren '90 'The Grand Chessboard' van Pools-Amerikaan, Amerikaans hoogleraar en adviseur van Amerikaanse presidenten Zbigniew Brzezinski, die dat boekje aan zijn studenten opdroeg als strategisch plan voor Amerikaanse wereldoverheersing.

Er zit een plan achter.

Agenda 21 op 30-07-2017 17:38

Het is beleid van de EU om 90 miljoen lieden uit zwart Afrika in de EU binnen te halen "wegens gebrek aan werkkrachten".

Het lijkt er meer op dat men het Coudenhove-Kalergi plan uit 1923 uitvoert, het vervangen van de Europese volkeren, een soort ethnic cleansing. 

Oma op 30-07-2017 17:58
René van Zalk op 30-07-2017 14:13

"Moammar al-Qadhafi is terecht afgezet, hij was een zeer slecht mens, zelfs mensen die in Libië geboren zijn zijn blij dat Moammar al-Qadhafi van het toneel verdwenen is."

Pardon? Nochtans is er nu chaos in Libië en vonden de gewone mensen het beter tijdens het bewind van khadaffi. Bovendien was Libië toen de muur die afrikaanse vluchtelingen tegenhield om naar europa te komen. Dát is de werkelijke reden dat khadaffi moest verdwijnen: extremistische islamieten aan de macht  helpen en de poort wijd open zetten naar europa voor economische, uiteraard moslimvluchtelingen. Opgezet spel! Macron, de schijnheilige, wekt nu de indruk de stroom afrikaanse moslimvluchtelingen te  willen indijken, enkel maar om te slijmen bij de autochtone europeanen want de financiering van al die opvangkampen ed zal die smeerlap wel uit onze zakken komen halen met 'europese steun' ..nu reeds 46 miljoen euro en er zullen vast nog miljárden gaan volgen, let maar eens op! Oké dat ze asielaanvragen ter plaatse mogelijk maken in Libië máár ze ervoor laten betálen, per aanvraag!!(perfect mogelijk: ipv de mensensmokkelaars nu hun asielaanvraag betalen, ze hebben het geld!) De opvang van hun afrikaanse onderdanen echter dient vollédig gefinancierd te worden door de afrikaanse regeringen, die overvét zijn van onze miljarden euro's ontwikkelingshulp gedurende 45 jaar, in plaats van door de europese volkeren, die hiervoor verarmd en bestolen worden door europa!!!!!

Rolf op 30-07-2017 18:08

Ik ben hier erg pessimistisch over.

Deze maatregel is maar tijdelijk, totdat de Italiaanse en Duitse verkiezingen geweest zijn. Het is een kwestie van even een wit voetje halen bij de kiezer die dan denkt dat de gewone partijen toch ook wel wat tegen immigratie doen. 

Na de verkiezingen gaan alle remmen weer los. 

Derk op 30-07-2017 18:27

Rene van Zalk op 30-7-2017 14.13. Je hebt wel wat losgemaakt met je 1e reactie. Was dat ook je bedoeling? Wist jij trouwens dat Kadaffi de olie niet meer in dollars betaald wilde krijgen, maar in een vastere munt? Zou dat niet de reden zijn geweest om hem om te brengen? En waren de Fransen en de Engelsen voorheen niet hele goede vrienden met Gadaffi? Of had men toen reeds het mes in de hand?

En hoe verklaar jij dat Mugabe nog steeds aan het bewind is?

ALL Wei op 30-07-2017 18:33

Hoe gaat de italiaanse marine dat doen dan??

Er komt zo'n chinees geimporteerde rubber boot aan, met pak hem weg zo'n 80, maar misschien eerder 150 personen (m/v, het zullen toch meer jonge mannen zijn) aan dobberen een paar mijl voor de noord afrikaanse kust, want die mensensmokkelaars weten precies wat ze aan het doen zijn, zodat ze zoveel mogelijk geld kunnen verdienen, met het verschepen van zoveel mogelijk mensen en meer in die sloep proppen dan toegestaan is volgens de EU Iso regelgeving).

Dan duikt er een italiaans marine schip op uit den nevelen. Misschien schrikken veel van die opvarenden uit de sloep, ze denken"Owe, Jee"en jumpen over boord.

Veel van hen kunnen er niet zwemmen en er is dan een kans dat ze verdrinken. De bijgeleverde zwemvesten die ze moeten dragen zijn van mindere kwaliteit, waardoor 'dood door verdrinking' nog aannemelijker lijkt.

Ondertussen zitten degene die in de sloep zijn blijven zitten, angstig naar het foldertje over de EU te staren, die in 6 verschillende talen door de  'Open borders'stichting van oa George Soros en onze prinses von Amsberg, Mabel Wisse Smit verstrekt zijn. En met hun nieuwste smartphones te whatsappen met de NGO's aan de vaste wal.

Moet dan zo'n marine boot gaan schieten op die hulpelozen schapen in die sloep? Gaan ze met een megaphone staan te roepen in 6 talen dat ze om moeten keren? Spannen ze een lijn door het water?? Vuren ze een torpedo af? ( owe nee ook zo slordig, teveel "collateral damage") Nuh, dan maar over zetten naar de italiaanse eilanden, en vanaf daar 'God zegende de Greep".

Niet wetende waar al die types uiteindelijk belanden??

Er staan complete krottenwijken voor hen klaar oa bij en in Parijs. En ook leuke en gezellige campings bij Calais en Duinkerken. Met altijd in het vooruitzicht: een status, een woning, een uitkering, gratis onderwijs en gezondsheidszorg ed.......

Dit geeft toch allemaal geen pas??

René van Zalk op 30-07-2017 18:41

@Rosalie op 30-07-2017 17:31

Hij had de boel idd erg goed in handen, zelfs zo goed dat hij de kinderen van de basisschool pakte. Na zo'n "meeting" kon je ze in het ziekenhuis gaan opzoeken.

Shalom uut Nunspeet.

Een ander geluid op 30-07-2017 18:42

Dion op 30-07-2017 17:04

ik kan het me voorstellen dat de Italianen dat willen doen,, de rest van de EU laat ze stikken

Zonder inspraak of consultatie van de overige EU-landen is Italië begonnen om alle migranten op te (laten) pikken en ze in Italië aan land te zetten. Dat beleid wilden ze eenzijdig ook nog eens opleggen aan de andere Europese landen. Sinds wanneer gaat alléén Italië daarover ?? Hun besluit, hun keuze, hun beleid, dan óók zelf de consequenties dragen !!!

Ik denk dat ze gewoon om te beginnen om iedereen die uit een veilig land komt  onmiddelijk uit de asiel procedure zetten en landen aan te pakken die hun eigen onderdanen niet terug willen nenem wat ze wel verplicht zijn.

Het probleem is, dat alle landen het grootste deel van de afgewezen asielzoekers willens en wetens in de illegaliteit laat verdwijnen. Om de 10 jaar een generaal pardon en het probleem is weer opgelost.

Waarom denkt u heeft de EU wel een "gezamelijk" beleid om de migranten te spreiden over Europa, maar géén gemeenschappelijk uitzettingsbeleid.............................. ? Of de migrant werkt niet mee aan terugkeer of zijn thuisland niet en de EU vindt het allemaal best.........

René van Zalk op 30-07-2017 18:45

@Oma op 30-07-2017 17:58

De Theoriën die je beschrijft komen rechtstreeks bij de aluhoedjes vandaan.

Greetzzzzzzz.

Qromwel op 30-07-2017 18:50

AJ op 30-07-2017 15:35: Lockerbie!!

Een ander geluid op 30-07-2017 18:55

ALL Wei op 30-07-2017 18:33

Hoe gaat de italiaanse marine dat doen dan??

Dan duikt er een italiaans marine schip op uit den nevelen. Misschien schrikken veel van die opvarenden uit de sloep, ze denken"Owe, Jee"en jumpen over boord.

Die migranten worden nu ook opgepikt door o.a. dezelfde marineschepen (Italië / Frontex) en jumpen dan ook niet overboord. Het schip blijft hetzelfde, de situatie ook. Het enige verschil is dat dat schip ze niet meer in Italië aan land zet, maar in een haven in Noord-Afrika. Daar regel je opvangkampen en van daaruit een reis terug naar het geboorteland. Uw idee voor een flyer in 6 talen, die uitlegt dat Europa geen werk, uitkering en toekomst biedt, kan gehonoreerd worden. AUB deponeren in de ideeënbus van Frans Timmermans. 

ALL Wei op 30-07-2017 19:13

@ Een ander geluid: Dank voor uw inbreng.

Echter veel van die noord en midden afrikaanse staten wensen hun gevluchte inwoners niet meer terug te nemen.

In het kleurrijke foldertje van Soros en Mabel staat waarschijnelijk ook dat je je Id bewijs of paspoort moet opeten of in de fik steken nadat je het afrikaanse continent verlaten hebt. Dus deze lieden komen nergens meer vandaan zogezegd!!

Frontex staat bekend als de migranten-veerdienst.

Ik zou zeggen elk van deze types direct naar de achteruin van TimmerFrans doorsturen. Kunnen ze hem helpen de MH17 puzzel verder te leggen!

Btw; Khadaffi en zowel Saddam Hussein wensten allebei hun olie te verhandelen in een andere munteenheid dan de U$a dollar!! Goh, opmerkelijk dat ze beiden dezelfde knip en scheer behandeling door het westen kregen!!!??

henk Boskamp op 30-07-2017 19:19

René van Zalk op 30-07-2017 14:13

 

Je liegt....Opmerkelijke reactie zonder onderbouwing. Triest.

 

Welke andere dictator heeft zoveel gedaan voor zijn volk..? We zetten de Khadaffi-zegeningen voor het Libische volk even op een rij:

----verwijderd, zie auteursrechten en siteregels. Mod.

https://m.youtube.com/watch?ebc=ANyPxKrSs1RlZq7CMMtl8h2PEiN7TxkrVq2pl23_N6rmUSZzazB_49MaDbEFGaKyVsYkzEGMeowgGvCjwBKAttyXii9pIXRKLQ&v=A-cDezY3cTY

bron; 

http://www.wanttoknow.nl/overige/mind-control/gadaffi-moest-weg-waarom-eigenlijk/

ALL Wei op 30-07-2017 19:23

Weer een schiet-'incident'in Duitsland door een Irakees, 1 dode + de dader, ( owe, was een familie ruzie lees ik net op Nos.nl) en een moordpartij in Bodrum (Turkey) bij een strandtent, 1 dode en 4 gewonden.

Waarom wordt het eerste 'geen 'terreur' daad genoemd? Omdat het een familie aangelegenheid was?

Dat is toch bizar? Omdat de lading van het woord Terreur, nu inmiddels zo in onze hoofden is rondgepompt!!

Voor mij is elke aanval op leven, hafe of goed van een ander, waarbij anderen gewond of gedood worden een vorm van terreur.

Het houdt niet meer op, het gaat maar door. Bah, ik Rust Mijn Zaak

Marinus Ferdinand op 30-07-2017 19:31

@Een ander geluid

Waarom hebben die immigranten zoveel rechten in Nederland? Onze voorouders hebben het land opgebouwd en een voorzieningstelsel opgebouwd voor hun landgenoten die het moeilijk hebben. Daar is generaties lang aan gewerkt. En ... nu ... spring je in Afrika op de boot, je klautert er in Italie uit en loopt zo naar Nederland het voorzieningstelsel binnen. Het is toch van de gekke, als je maar even nadenkt.

 En ... dan krijg je ook nog wel een mooi gesprek met onze heer Timmermans, natuurlijk. Bert Koenders leeft ook mee en toont zich weer eens "buitengewoon bezorgd". De kinderen kunnen dan naar een fonkelnieuwe moslimschool, net nadat de PvdA de Kerken en het Christelijke geloof hebben gesloopt en de verzorgingshuizen hebben dicht getimmerd wegens gebrek aan geld. Nederland hoezee!!! 

Binsbergen op 30-07-2017 19:59

@René van Zalk op 30-07-2017 14:13: Domme uitspraak.Geheel eens met AJ op 30-07-2017 15:35. Gelukkig zijn er ook mensen met inzicht.

@Marinus Ferdinand op 30-07-2017 15:15: Er is wel degelijk zeer goed over nagedacht. Zoek nog even verder.

Binsbergen op 30-07-2017 20:04

@Oma op 30-07-2017 17:58:

Voor een deel is dit zeker waar. Maar het is een agenda met vele punten. De gouden Dinar als bedreiging voor de petrodollar. Het Oded Yinon plan voor de destabilisatie en balkanisering van het Midden-Oosten zodat Israel zijn gang kan gaan en Iran in gevaar komt. De oorlog tegen christenen. De Brzezinski-doctrine zodat de VS hun gang kunnen gaan en Centraal Azie kunnen beheersen. Et cetera. Allemaal facetten van een duivelse agenda.

 

Houd uw eerste nickname aan. Mod.

Wardje op 30-07-2017 21:41

Kadhaffi. @Henk Boskamp op 30-07-2017 19:19.  Een aantal punten uit de lijst kende iken ik was daar al van onder de indruk.  U bent goed op de hoogte.  Ik heb indertijdin deperiodiek door de Franse dominee Tartar uitgegeven brochuurtjes, brieven gezien die kadhaffi stuurde aan Westerse staatshoofden, waarin hij die uitnodigde overte gaan tot de Islam. We kennen dit als een voorgeschreven procedure.    Op de terzake doende reacties van ds. tartar op deze brieven is hij nimmer ingegaan. Mij interesseerrt het volgende, ook inv erband met de gedane schadevergoeding om Lockerbie (ik weet niet meer of hij ook daadwerkelijk schuld heeft bekend).  Is er in het leven van Khadaffi een tendens te ontwaren naar meer redelijkheid?  De revolutie van de Kolonel in de 60er jaren was - anders dan die van Nasser en Sadat - duidelijk door de godsdienst geïnspireerd.

Marinus Ferdinand op 30-07-2017 21:58

@Binsbergen

Misschien heb ik te snel geoordeeld. Ik heb eens gelezen dat Balkenende voor een vacuum had gewaarschuwd. Dank u.

Gr. M.F.

Een ander geluid op 30-07-2017 22:00

ALL Wei op 30-07-2017 19:13

Dank voor uw reactie.

Echter veel van die noord en midden afrikaanse staten wensen hun gevluchte inwoners niet meer terug te nemen.

Dat is mij bekend. Daar hoeven we echter geen boodschap aan te hebben ! Europa heeft drukmiddelen genoeg om hen op andere gedachten te brengen. Negatief reisadvies, dan ligt gelijk het toerisme in zo'n land plat, geen ontwikkelingshulp, sancties, banktegoeden dictator bevriezen enz. Daarnaast kan het ook quick and dirty. Vlieg de migranten naar het buurland en laat die tegen betaling de migranten de grens over zetten. We spreken over vaak vele honderden kilometers aan onbewaakte grenzen. Lunchpakketje, flesje water en hoppa. Mocht men voor dat karwei nog een logistiek manager zoeken, die out-of-the-box denkt, ik weet er wel een :-)

Een ander geluid op 30-07-2017 22:32

@ henk Boskamp op 30-07-2017 19:19  @ AJ op 30-07-2017 15:35

Binsbergen op 30-07-2017 19:59

Welke andere dictator heeft zoveel gedaan voor zijn volk..? We zetten de Khadaffi-zegeningen voor het Libische volk even op een rij:

Een indrukwekkend lijstje. Aan zijn interne prestaties valt weinig op af te dingen.

Neemt niet weg dat de man ook een andere kant had:

 • 20 jaar grote sponsor van het internationale terrorisme; PLO, IRA, Afrikaanse rebellenbewegingen iedereen kreeg een gulle bijdrage van Khadaffi. Onder andere In 1987 een schip met 120 ton aan wapens en explosieven voor de IRA onderschept.
 • 1986 aanslag op discotheek La Belle in Berlijn (3 doden 230 gewonden)
 • 1988 Lockerbie, Schotland. Pan Am vlucht 103 wordt in de lucht opgeblazen 270 doden
 • Na zijn dood werden zijn seks- en martelkamers ontdekt en spraken de slachtoffers over de verschrikkingen.

Schandalig om deze bekende en bewezen feiten te ontkennen. De punten 2 en 3 heeft Khadaffi toegegeven en er een schadevergoeding voor betaald. 

Dus voordat je René van Zalk (14.13 uur) voor leugenaar uitmaakt, moet je ook even de andere kant van de medaille bekijken. 

Ondanks alle zegeningen van Khadaffi was een deel van zijn volk blijkbaar toch niet onverdeeld gelukkig met hem. Een tevreden en gelukkig volk komt nooit in opstand tegen een geliefde leider. Voorbeelden genoeg !!!

 

Net als Mao Zte Tung in China, in de jaren 1960, liet Khadaffi de wereld en zijn Libische volk zijn gedachtengoed na.

Ik heb het Rode Boekje van Mao nooit gelezen. Zijn beleid zegt me genoeg; 70 miljoen doden en veel van het Chinese culturele erfgoed vernietigd. Bravo; hij komt in de buurt van de Hunnen en Vandalen en was waarschijnlijk inspirator voor de Taliban en IS. Die moesten ook niet veel van het cultureel erfgoed hebben.

By the way; Hitler heeft ook een boek geschreven voor het nageslacht................

 

Lodewijk op 30-07-2017 22:35

@Een ander geluid

Die z.g. "spontene opstanden" van de "Arabische Lente" zijn allemaal op poten gezet door Otpor -nu Canvas- en ook de twee opstaanden in Oekraïne en de opstand in Syrië zijn door hun georganiseerd:

"Does the USA Sponsor Revolutions?" https://www.youtube.com/watch?v=lpXbA6yZY-8

In Syrië en daarna Oekraïne (Maidan) werden zelfs ingehuurde sluipschutters ingezet om er vervolgens de staatshoofden de schuld van te geven. 

"10 Things About Libya Under Qaddafi's Dictatorship" https://www.youtube.com/watch?v=aiStDp_NcjQ

Ernie van de Wal op 30-07-2017 22:56

René van Zalk op 30-07-2017 14:13

In grote lijnen heb je daar (en in het overgrote deel van de wereld) 2 smaken. Een zeer slecht mens als leider, die de bevolking nog enigszins in het gareel houdt, of totale wetteloosheid. Van die 2 kwaden blijkt het zeer slechte mens als leider toch nog de minste te zijn. 

Een ander geluid op 30-07-2017 22:58

Wardje op 30-07-2017 21:41

Mij interesseerrt het volgende, ook inv erband met de gedane schadevergoeding om Lockerbie (ik weet niet meer of hij ook daadwerkelijk schuld heeft bekend). 

Volgens Mustafa Abdel-jalil voormalig Minister van Justitie onder Khadaffi, heeft Khadaffi persoonlijk opdracht gegeven. Hijzelf zei wat zuinigjes; "dat Libië de verantwoordelijkheid erkent".

http://www.bbc.com/news/uk-scotland-south-scotland-12552587

Is er in het leven van Khadaffi een tendens te ontwaren naar meer redelijkheid? 

Wat is uw definitie van "redelijk"? 

Als je stopt als hoofd-sponsor van het internationaal terrorisme en geen aanslagen meer pleegt, maar wel vele honderden nog vaak jonge meisjes verkracht............

Ja, u mag het zeggen; ben je dan op weg om een beter / redelijker mens te worden? Nou het beginnetje is er, zou een optimist van het Pieter Baan Centrum zeggen. 

Overigens, wat denkt u dat Khadaffi met die opstandelingen gedaan zou hebben als het westen niet ingegrepen had............? Taakstrafje ???

Kijkt u met de zoekmachine eens naar seks- en martelkamers van Khadaffi, mocht u mijn bron niet geloven.

http://nos.nl/artikel/602860-de-seks-en-martelkelders-van-kolonel-kadhafi.html

cefas op 30-07-2017 22:59

Ook Frankrijk en de EU waren er als de kippen bij om destijds Libie te bombarderen.

mientjei op 30-07-2017 23:34

In dit geval: eerst zien, dan geloven

Wardje op 30-07-2017 23:41

Khadaffi @EAG.  U bent Henk Boskamp voor, maar toch dank voor vast deze antwoorden, waarvan ik er trouwens ook één al las in uw eerdere reactie. Laat ik de hoofdvraag ook aan U nogmaals stellen, dan als volgt versmallen: is er in de lijn van zijn buitenlandse politiek een tendens te ontwaren naar meer redelijkheid, en ik voeg er aan toe, een zekere bereidheid tot compromissen en wil om zich aan afspraken te houden ?

Rebellio op 30-07-2017 23:43

Haha, die hotspots, waar je je kunt melden als vluchteling voor onrecht, die hebben we al he. We noemen ze ambasades.... 

Wardje op 30-07-2017 23:56

Khadaffi:"Andalusië hebben we ten onrechte bezet. We zijn er [dan ook] weer uitgegooid". Opmerkelijke uitspraak van de dictator ten overstaan van leiders uit Afrika en het Midden Oosten.   ---  op ongeveer 9:00 in  https://www.youtube.com/watch?v=81Nd6I2WAao#t=272.186439

Pagina12
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl