Headlines
Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Italië is het zat en wil migrantenboten met marineschepen tot omkeren dwingen

‘Mogelijk keerpunt in migrantencrisis’ - Frankrijk wil migranten al in Libië gaan opvangen en beoordelen op asielaanvraag

 
De Italiaanse marine wil met oorlogsschepen en soldaten de enorme migrantenstroom uit Afrika proberen te beteugelen. (2)

Terwijl in een discotheek in het Zuid Duitse Konstanz afgelopen nacht een dode viel bij wéér een aanslag door een (deze keer Iraakse) moslim –en de autoriteiten op de gebruikelijke manier reageren door over een ‘einzeltäter’ en ‘geen terreur’ te spreken-, lijkt de Italiaanse regering dan eindelijk de buik vol te hebben van de onbeperkte toestroom van Afrikaanse migranten, voor een groot deel veroorzaakt door al die gesubsidieerde Europese hulpmensensmokkelorganisaties, die de islamisering van ons werelddeel zo snel mogelijk onomkeerbaar proberen te maken. Volgens EUObserver wil de regering in Rome marineschepen gaan inzetten om de migrantenboten tot omkeren te dwingen.

 

Italiaanse marineschepen blijven tot nu toe in de internationale wateren, en kunnen daar weinig uitrichten, omdat de Europese mensensmokkelboten op illegale wijze tot vlak voor de kust varen om daar wekelijks vele duizenden migranten op te halen.

‘Mogelijk keerpunt in migrantencrisis’

Nadat de Libische premier Fayez Serraj officieel de hulp van Italië had ingeroepen, sprak zijn Italiaanse collega premier Paolo Gentiloni over een ‘mogelijk keerpunt’ in de migrantencrisis. Voor het actiever tegengaan van de migrantentoestroom met oorlogsschepen krijgt hij de steun van de Franse president Emanuel Macron, die net als Gentilono niet langer op hulp van de EU wil wachten. Brussel heeft daardoor eieren voor zijn geld gekozen, en afgelopen vrijdag plotseling € 46 miljoen ter beschikking gesteld voor dit plan.

Dit jaar waagden al meer dan 110.000 Afrikanen de oversteek naar Europa, daartoe aangemoedigd en geholpen door de genoemde ‘hulp’organisaties. Het leeuwendeel, 93.000, werd naar Italiaanse havens gebracht. Zo’n 2500 migranten overleefden hun poging niet en verdronken.

Macron wil asielzoekers al in Libië gaan beoordelen

De Franse president Macron wil in Libië desnoods zonder steun van de EU zogenaamde ‘hot spots’ voor migranten oprichten, waar zij worden opgevangen, en waar hun asielaanvraag kan worden beoordeeld. Zo hoopt hij te voorkomen dat honderdduizenden economische migranten, die geen kans maken op asiel, alsnog proberen om via de Middellandse Zee in Europa te komen.

Oostenrijk steunt Macron hierin, en zelfs de Duitse regering heeft voorzichtig positief gereageerd.

Alle ellende veroorzaakt door Obama

Na de door president Obama gestarte illegale oorlog tegen Libië, waardoor president Gadaffi werd afgezet en vermoord, en tienduizenden mensen omkwamen, stortte het eens stabiele en welvarende land volledig in, en werd grotendeels overgenomen door radicale islamitische terreurorganisaties zoals IS. De VN Vluchtelingenorganisatie UNHCR wil vanwege het vele geweld niet opereren in het land, en waarschuwt dat talrijke migranten ‘als slaven’ in de door Amerika en Rusland gecontroleerde olie- en aardgasindustrie terecht dreigen te komen. (1)


Xander

(1) Anonymous
(2) Afbeelding: U.S. Navy photo by Mass Communication Specialist 2nd Class Jimmy C. Pan / WikiMedia Commons / Public Domain United States

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum.

Reacties

Pagina12
Wardje op 31-07-2017 00:08

Khad.Buitl.Politiek Op dezelfde top voor arabische leiders bepleit hij vrede met Iran en turkije, en oplossing voor de golfeilanden van de UAE door internationale rechterlijke instanties.op ongeveer 5:00 ---    Correctie: de uitspraak over Andalusië is niet op 9:00 maar na 4:00. Tevoren stelt hij dat de Arabieren nooit een ander land hebben bezet.  Hij vergeet daarbij zowat heel Noord-Afrika. De gehele vid van de rede duurt 9:40.  ---  

https://www.youtube.com/watch?v=81Nd6I2WAao#t=272

Oma op 31-07-2017 00:19

@René van Zalk: zijn geenszins theorieën maar van alternatieve nieuwssites en reportages...Henk Boskamp heeft ze mooi op een rijtje gezet voor je. Waarvoor dank.

@een ander geluid: dat is nu net dualiteit...enerzijds zorgen voor zijn mensen en anderzijds de verwerpelijke, onmenselijke kant van een beest...neemt niet weg dat zijn bevolking het beter had dan wij op dit moment en dat wil wat zeggen in termen van voor je volk zorgen als overheid en onze zogenaamde 'democratie'...

Het feit blijft dat khadaffi vermoord werd om de weg vrij te maken om de hordes afrikaanse economische vluchtelingen naar europa te kunnen jagen want hij was de muur die de vluchtelingen tegenhield. Europa heeft intussen haar buitengrenzen (lees macht) uitgebreid onder het mom om ter plaatse (economische) vluchtelingen tegen te houden oa in Niger.

"Het budget dat Brussel beschikbaar stelt voor de bewaking van de Europese grenzen is de laatste jaren met miljarden gestegen. De reden: terrorisme en het toenemende aantal vluchtelingen. Nieuwe surveillance-technologie is een groeimarkt die letterlijk aan terrein wint door deals die Brussel met zogenoemde derde landen afsluit: In navolging van de Turkije-deal worden nu ook afspraken gemaakt met landen als Niger en Soedan en, als het aan de huidige EU-voorzitter Malta ligt, zo snel mogelijk ook met Libië. Geld, kennis en technologie in ruil voor het verleggen van grenzen van Europa.

Een land als Niger, volgens de Verenigde Naties het allerarmste land ter wereld, kreeg afgelopen jaar plots bezoek van de Duitse bondskanselier Angela Merkel, de hoge vertegenwoordiger voor Buitenlandse Zaken en Veiligheid van de Europese Unie Federica Mogherini en onze eigen minister van Buitenlandse Zaken Bert Koenders. Wat is het strategische belang van deze Sahel-staat voor Europa? Net als hun buurlanden moeten zij migranten voor ons afschrikken, tegenhouden en terugnemen. Voor deze landen op hun beurt is migratie een sterk middel om te onderhandelen over Europees geld. Zo worden de grenzen van Europa steeds verder naar buiten verlegd."  - Superfort europa, tegenlicht.

Maw: machtsuitbreiding door verarming van de europeanen in een versneld tempo: 2 vliegen in een klap, bovendien worden als drogredenen aangehaald: arme vluchtelingen ter plaatse helpen (wie kan daar nou iets op tegen hebben?) en vooral vluchtelingen tegenhouden om naar europa te komen (dat willen europeanen toch allemaal?) alleen, jah: dat zal miljarden kosten en daar moet dan de onwetende Europeaan maar voor opdraaien, in het geniep, net zoals ze de turkse dictator reeds miljarden hebben toegestopt om zijn geloofsgenoten uit syrië op te vangen...

De verantwoordelijkheid voor de hele wereld wordt ons door de strot geramd door de politiek, wijsgemaakt dat wij ons schuldig moeten voelen en moeten boeten voor de welvaart die we zelf opbouwden terwijl ze in die landen elkaar afslachtten (en nog!) en rijke dictators hun bevolking lieten creperen ipv een maatschappij, een beschaving op te bouwen. Want dat zijn rijke landen, met grondstoffen en nog meer middelen: krijgen ze reeds 45 jaar lang in de vorm van europees geld: ontwikkelingshulp geheten...

@Binsbergen: het is inderdaad wijdverbreid en onderling verbonden, al die kuiperijen en kwaadaardige opzet van een klein clubje...het is echter maar 1%....wij zijn 99%...;)

Een ander geluid op 31-07-2017 00:27

Lodewijk op 30-07-2017 22:35

Die z.g. "spontene opstanden" van de "Arabische Lente" zijn allemaal op poten gezet door Otpor -nu Canvas- en ook de twee opstaanden in Oekraïne en de opstand in Syrië zijn door hun georganiseerd:

Beste Lodewijk; grote onzin !!!

Zonder draagvlak onder de bevolking komt géén enkele opstand van de grond.

Pas als de opstand een feit is, gaan anderen er zich tegenaan bemoeien. Grootmachten, regionale machten en interne facties. Iedereen probeert de ontwikkeling in zijn eigen voordeel bij te sturen. Daarnaast is de ene opstand / burgeroorlog de andere niet. Ook de lokale oppositie kan bij Otpor aankloppen, zonder dat de USA of het westen hieraan te pas komen. 

 • Fidel Castro begon zijn revolutie met slechts 800 strijders. Daar stond het hele Cubaanse leger tegenover. Toch kwam hij als overwinnaar uit de strijd. Waarom ??? Draagvlak beste Lodewijk !!!!
 • Ondanks de steun van Otpor aan de oppositie is Egypte nog steeds niet democratisch en is de ene generaal (Mubarak) voor de andere ingeruild (El Sisi). Revolutie mislukt. Waarom? Obama zag moslimbroeder Morsi best wel zitten. Volgens uw theorie hadden Otpor + Obama/USA Morsi in het zadel kunnen houden
 • Venezuela; Maduro is allang uitgekotst door zijn volk. 111 doden en 1900 gewonden. Economie op peil van Zimbabwe. Met Otpor en USA was Maduro allang weggeweest.....
 • Opstand Rifbewoners in Marokko; géén Otpor te bekennen.
 • Waarom hebben Otpor en USA nog niet toegeslagen in Wit-Rusland ??? Een nieuwe leuke uitdaging voor Poetin. Toch ?? Schaken op 2 borden...........
 • Waar blijven Otpor en USA in China ??? Tibet en Sinkian (Oeigoeren) zijn een vruchtbare bodem voor dit onverslaanbare tweetal...............
 • Met Otpor hadden Gülen en Koerden een succesvolle opstand tegen lastpak Erdogan kunnen regelen.................????

Als het allemaal zo makkelijk was als u denkt, hadden Soros en Brussel allang Otpor ingehuurd om in de UK een anti-Brexit opstand uit te lokken. Al was het maar een vreedzame. Occupy in het groot zeg maar. Heel de UK plat tot May opstapt en Brexit ongedaan gemaakt wordt. Moet kunnen met Otpor, Soros, EU en de UK jeugd tegen de deplorables met een lage opleiding. 

In Syrië en daarna Oekraïne (Maidan) werden zelfs ingehuurde sluipschutters ingezet om er vervolgens de staatshoofden de schuld van te geven. 

Syrië; het wil bij u niet landen dat van de 17 miljoen Syriërs er 75% soenniet zijn, die vijandig staan tegenover de minderheden in Syrïe (Sjiieten, Druzen, Christenen enz.)

Oekraïne; de kans is groter dat Janoekovitsj van goede vriend Poetin het telefoonnummer van Ramzan Kadyrov gekregen heeft. Als het met de botte bijl moet, maakt Poetin graag gebruik van Tsjetsjeense specialisten. Die zijn uitermate geschikt voor dit soort acties. Maar ja, soms explodeert zo'n bommetje in je eigen gezicht !!!

Uw goede vriend Poetin wordt in sommige kringen ook verdacht van die flats in Moskou, die in 1999 de lucht in vlogen...........

https://www.trouw.nl/home/-geheime-dienst-pleegde-aanslagen-op-russische-burger-~a0a802e8/

Een ander geluid op 31-07-2017 00:46

Wardje op 30-07-2017 23:41

Laat ik de hoofdvraag ook aan U nogmaals stellen, dan als volgt versmallen: is er in de lijn van zijn buitenlandse politiek een tendens te ontwaren naar meer redelijkheid

Hij heeft zich in ieder geval afgewend van het terrorisme en in 2004 het grootste deel van zijn gifgas vernietigd. Van 2003 tot zijn dood in 2011 zou het antwoord "ja" zijn. Wat je niet weet, is of dit oprechte redelijkheid was of realisme. Hij heeft die draai gemaakt om onder de economische sancties uit te komen. Door zijn dood zullen we nooit te weten komen of hij aan dat beleid had vast gehouden. 

Lodewijk op 31-07-2017 02:31

@Een ander geluid

U volgt de lijn van de MSM propaganda. Valt me tegen, want u bent duidelijk wel intelligent.

Qadaffi werkte een tijd samen met de CIA om samen tegen terorisme te strijden, maar toen hij besloot olie enkel nog voor de in te voeren Gouden Dinar te verkopen i.p.v. de Petro Dollar moest hij weg:

Reuters: "CIA, MI6 helped Gaddafi on dissidents: rights group" http://www.reuters.com/article/us-libya-usa-cia-idUSTRE78213Y20110903

De CIA begon de terroristen toen te helpen hem weg te krijgen, en werd de leugen door de MSM  versprijdt dat Gadaffi z'n eigen mensen bombardeerde, zodat er een z.g. "No-Fly Zone" moest komen om de burgers te beschremen tegen hem. Daarna begonnen de echte bombardementen, die van de VS en de NAVO.

Hoe de massa bedrogen werd in het Westen: de BBC toonde oude video beelden uit India en deed net of het in Tripoli, Libië plaats vond als opstand tegen hem:

"Libya / Incredible media lies - BBC shows "Green Square" in INDIA, 24 August 2011"  https://www.youtube.com/watch?v=R_-lzI8I0_0

 

Terwijl het juist andersom was; er was een massale demonstratie voor hem en tegen de NAVO bombardementen:

"Gadaffi speech Tripoli July 01 2011"  https://www.youtube.com/watch?v=nSnlIlATIKw

"NATO War Crimes in Libya!! Mainstream Media Won't Cover It!"  https://www.youtube.com/watch?v=8_wv6qMqnWU

Daarna werden de terroristen voor hun volgende bloeddige job naar Syrië gestuurd voor weer een regime change:

"Libya rebels go gunning for Syria to topple Assad" https://www.youtube.com/watch?v=hODDRa6YUY8

Ik zei niet dat Otpor achter alle opstanden zit of daar advies voor geeft. Maar volgens eigen trotse zeggen zaten ze wel achter tientalle opstanden. Maar waar die waar ze niet achter zitten doet de CIA het wel.

Het hele plaatje:

"The Libya Gamble: Inside Hillary Clinton’s Push for War & the Making of a Failed State" https://www.youtube.com/watch?v=1aLjvJbnY0c

Tja, als psychopaten... lachen om een moord die je hebt laten uitvoeren. En duizenden mensen door jouw toedoen gedood zijn.

Ik heb enkel Libië als voorbeeld genoemd, maar zo kan ik ook informatie geven over vele andere landen waar de VS genocide heeft gepleegd en op dit moment nog pleegt, vaak via proxies.

Maar blijft u maar de MSM propaganda lijn volgen. Rusland is de grote boosdoener... 

Verder zal ik niet op eventuele post van u reageren. Want u citeerd toch enkel MSM fake news. En ik heb wel wat beters te doen dan iemand te deprogrammeren.

 

Lodewijk op 31-07-2017 02:54

PS:

Die laatste link toont aan hoe de MSM als The New York Times Hillary Clinton met leugens aan het presidentschap probeerden te helpen door het sprookje te herhalen dat Qadaffi z'n eigen mensen aan het aanvallen en uitmoorden was. Niets is minder waar. Maar dat is de propaganda die vooraf gaat aan militaire interventies om de massa in te laten stemmen met weer een oorlog door de psychopathische "elite."

Wardje op 31-07-2017 03:07
)

Een ander geluid op 31-07-2017 00:27   ---  

"Uw goede vriend Poetin wordt in sommige kringen ook verdacht van die flats in Moskou, die in 1999 de lucht in vlogen..........."  Er was daarover indertijd een documentaire op de televisie, waarbij ook er plekke werd aangewezen waar sophisticated explosieven waren aangebracht. Mijn verdenking werd wel erg sterk.

Tom Hendrix op 31-07-2017 08:28

@Oma:00.19. uur. Geen speld tussen te krijgen. U heeft het prima uitgelegd.

Lodewijk op 31-07-2017 10:02

@Een ander geluid: "Syrië; het wil bij u niet landen dat van de 17 miljoen Syriërs er 75% soenniet zijn, die vijandig staan tegenover de minderheden in Syrïe (Sjiieten, Druzen, Christenen enz.)"

"Syrian Christians and Muslims together in the Church"  https://www.youtube.com/watch?v=utemYtY3F_A

Verder over Syrië, hoor het van een onafhankelijke Canadese journaliste die dat land goed kent uit eigen ervaring, en niet maar wat beweerd zoals de CNN journalist die ze van repliek dient:

"Media Lies Exposed  by Canadian journalist Eva Bartlett" https://www.youtube.com/watch?v=Q5VifXKMuzE

En zo liegen de gevestigde media alles bij elkaar, en op die propaganda bouwt u uw z.g. kennis en versprijdt die hier als feiten. Dit is slechts één voorbeeldje uit vele, maar u gelooft maar wat u wilt. Het is verder niet mijn taak u te deprogrammerem...

Oma op 31-07-2017 10:52

@een ander geluid: de arabische lente was geen volksopstand maar georkestreerd. De brieven nog niet gelezen van de Vlaamse pater, die in de regio woont, syrië, al jaren en die beschrijft precies hoe dat in zijn werk gegaan is. Regelmatig beschrijft hij de situatie vanuit syrië.

Als hier enkele stokers moslim jongeren ophitsen, dan hebben we hier ook het spek aan onze broek met hun korte lontjes en haat jegens onze maatschappij - iets om over na te denken....een crimineel of moslim oppakken door de politie waardoor er rellen ontstaan is toch ook al schering en inslag, gebeurde al bij de arrestatie van terrorist abdeslam in brussel, kijk naar de banlieus in Parijs etc.....als dan de bevolking wordt aangevallen en zich moet verdedigen dan is het al zover! En dan heeft het volk dat ook niet gewild maar wordt gedwongen om hun leven te verdedigen anders worden ze gewoon afgeslacht..

AJ op 31-07-2017 13:27

@Qromwel, de vraag is of hij echt achter de Lockerbie aanslag zit of dat ze hem dit in de schoenen wilden schuiven. Volgens mij het laatste, doe wat dieper research hierin.

@Een ander geluid, blijf maar geloven in MSM zoete koek. Waarom zou Gaddafi jonge meisjes verkrachten, hij had een hele leger van vrouwen om zich heen in de vorm van bodyguards en verpleegsters die zelf verklaarden dat hij hen met geen vinger aanraakte want hij had voortdurend zijn vrouw, kinderen, kleinkinderen en hoge ambtenaren om zich heen. Tuurlijk in de westerse meida worden de vrouwen afschilderd als sexslavinnen en Gaddafi zou 1 of andere sexmonster zijn die met 4 of 5 vrouwen per dag sex had.

Luister maar naar dit interview van 1 van zijn verpleegters, zij vertelt toch een heel ander verhaal:

https://www.youtube.com/watch?v=EuArw3N6Kdk

Lodewijk op 31-07-2017 14:44

@AJ

Het oorlogspropaganda verhaal van de MSM ging zelfs zo er dat ze berichtten dat Quadaffi z'n militairen Viagra gaf om hun te helpen meer vrouwen te verkrachten...

En niemand die op het idee kwam dat dat absurd was. Welke vrouwen gingen die dan verkrachten? De vrouwen, moeders, dochters, zusters, nichten en vriendinnen van henzelf of hun mede militairen? Want die vrouwen woonden verspreid over het hele land. Of hadden ze soms teken op de deuren geschilderd met "Hier woont de zuster van mij, sergeant Ahmed. Niet verkrachten s.v.p."?

Hetzelfde met Assad's z.g. bombardementen en gas aanvallen van de Syrische militairen op de Syrische bevolking. Met grote letters of het dak: "Hier woont de moeder van mij, majoor Said. Niet bombarderen graag, en ook niet vergassen. Het huis aan de oveerkant ook niet, daar woont mijn tante Soraya. Bij voorbaat dank."

Maar helaas, veel mensen raken zo emotioneel in shock wanneer ze zoiets lezen of horen of bepaalde foto's zien dat hun logisch denken verlamd wordt. 

"BBC gebruikt Irak foto om Syrische slachting te illustreren"

"BBC News uses 'Iraq photo to illustrate Syrian massacre'" http://www.telegraph.co.uk/culture/tvandradio/bbc/9293620/BBC-News-uses-Iraq-photo-to-illustrate-Syrian-massacre.html

De foto graaf moest er aan te pas komen om de leugen te debunken. En ja, er is gas gebruikt, maar Carla del Ponte, hoofd van de VN commissie die naar Syrië ging met haar team om de sarin aanvall te onderzoeken kwam tot de conclusie dat het de "rebellen" waren geweest nadat Assad er de schuld van had gekregen:

"BBC News Carla Del Ponte 'stupefied by Syrian opposition sarin use'" https://www.youtube.com/watch?v=94xvfjbV5As

Marinus Ferdinand op 31-07-2017 16:48

Volgens de rechter hebben onze nieuwe gasten in Calais, recht op schoon water, douche en toillet. Ik kan u zeggen dat mijn douche kapot is. Gaat onze regering het voor me regelen dat ik ook deze rechten heb en dat mijn douche het weer doet? Zo niet, dan wordt ik gediscrimineerd!!! Dat u het weet.

Een ander geluid op 31-07-2017 20:14

Oma op 31-07-2017 10:52

De brieven nog niet gelezen van de Vlaamse pater, die in de regio woont, syrië, al jaren en die beschrijft precies hoe dat in zijn werk gegaan is. Regelmatig beschrijft hij de situatie vanuit syrië.

Die beste man kwam zijn kerk niet uit en beschreef de situatie van zijn wijk en parochie. Lekker representatief !!

Een ander geluid op 31-07-2017 20:24

Derk op 30-07-2017 18:27

Wist jij trouwens dat Kadaffi de olie niet meer in dollars betaald wilde krijgen, maar in een vastere munt? Zou dat niet de reden zijn geweest om hem om te brengen?

Kadaffi kan niet in zijn eentje het internationale betalingsverkeer resetten. De US dollar / Petrodollar is sinds de 2e wereldoorlog de internationale standaard. Het zal best dat dit systeem zijn langste tijd gehad heeft, maar voorlopig accepteren ook Rusland en China nog steeds deze situatie. De vraag is, waarmee je de petrodollar kan vervangen. Wat is een goed alternatief. De Euro is natuurlijk net zulk waardeloos monopoliegeld (fiatgeld / ponzi-systeem).

Kadaffi had zijn petrodollars natuurlijk ook om kunnen wisselen in een aantal andere munteenheden. Hij had edelmetalen kunnen kopen, diamanten, goudmijnen enz. IK geloof dus niet dat hij om deze reden uit de weg geruimd is. 

AJ op 31-07-2017 20:32

@Lodewijk, de MSM is een ziek medium. Ze schromen niet zoals jezelf ook aangeeft om allerlei leugens te gebruiken om hun doel te bereiken. Het is zoals Goebbels zei: blijf de leugen herhalen dan ga je er vanzelf wel in geloven.

In eerste instantie geloofde ik ook al de leugens die de MSM verspreidde en moest ook lachen om de spot die er met Gaddafi werd gedreven. Ik wist weinig over Gaddafi of over Libië dus ging ik makkelijk mee in de propaganda retoriek van de MSM maar toen ik een paar jaar later research ging doen gingen mijn ogen open, ogen die door de MSM verblind waren. De schrik om mijn hart was groot, wat een groot leider was Gaddafi, een leider die het volk diende. Hoeveel van zulke leiders vind je nog in deze wereld vandaag de dag? Zeer zeer weinig. Als hij werkelijk zo'n tiran was waarom kon hij dan na zogenaamd 40 jaar tirannie??? nog steeds zo vrijuit over straat lopen, mensen kwamen hem juichend en zwaaiend tegemoet. Toen Libië werd aangevallen gingen de mensen massaal uit zichzelf de straat op om hun steun te betuigen aan hun leider Gaddafi. Daarnaast streedt hij tegen radicalisme, Libië kende namelijk ook geen sharia wetgeving zoals in andere islamtische landen dat hij dus het radicalisme of het terrorisme zou steunen lijkt mij ook beetje uit de duim gezogen.

Een ander geluid op 31-07-2017 20:33

@ Oma op 31-07-2017 00:19

Het budget dat Brussel beschikbaar stelt voor de bewaking van de Europese grenzen is de laatste jaren met miljarden gestegen

Dat kan wel zijn. maar onze grenzen zijn (bewust) nog steeds zo lek als een mandje !!! Bewijs hiervoor leveren ieder jaar weer die honderdduizenden migranten.

Zo worden de grenzen van Europa steeds verder naar buiten verlegd."  - Superfort europa, 

Pas als de migrantenstromen voor 99% gekeerd kunnen worden, is er sprake van "Superfort Europa". Géén minuut eerder !!!

Europa wil eigenlijk dat andere landen het vuile werk doen; Turkije, Libië, Niger enz. Ze hebben niet de ballen om voor de Australische aanpak te kiezen ! Even los van het Coudenhove-Kalergiplan.

Een ander geluid op 31-07-2017 20:41

Lodewijk op 31-07-2017 10:02

En zo liegen de gevestigde media alles bij elkaar, en op die propaganda bouwt u uw z.g. kennis en versprijdt die hier als feiten. Dit is slechts één voorbeeldje uit vele, maar u gelooft maar wat u wilt. Het is verder niet mijn taak u te deprogrammerem...

Nou, nou Lodewijk, ik kan me nog veel voorbeelden herinneren van nieuwsbronnen die voor u op een voetstuk staan en die nog grotere desinformatie verspreiden......

Hoe zat het ook alweer met die 150.000 US soldaten die 2 maanden geleden vanuit Libanon op het punt stonden Syrië binnen te vallen.

Voor uw retraite heeft u op deze site een hoop fakenieuws verspreid met de ijver van een Zeloot die de heilige waarheid verkondigd.

Ik krijg de idee, dat die retraite alweer een beetje uitgewerkt is..............

Lodewijk op 31-07-2017 20:46

PS:

Dit in Syrië gemaakte nieuwsclipje van Reuters toont indirect aan waar er wel werd gebombardeerd nadat de burgers een wijk hadden weten te ontvluchten met aanmoediging van het leger. Terwijl ze naar het leger renden werden ze door de z.g. "rebellen" -die zij gewoon "terroristen" noemen- van achteren beschoten. Op het moment dat er enkel nog "rebellen" zitten wordt zo'n wijk gebombardeerd en daarna van de grond aangevallen. 

Omdat dit Reuters clipje dat zo duidelijk maakt, en daarmee het "Assad bombardeert zijn eigen volk" oorlogspropaganda verhaal van de TV en pers onderuithaalt is het niet door laatstgenoemden opgepikt en uitgezonden -of heeft u het wel op de NOS gezien?

"Over 1,000 Syrian civilians evacuated from near Damascus" http://uk.reuters.com/video/2015/01/17/over-1000-syrian-civilians-evacuated-fro?videoId=361807845

Lodewijk op 01-08-2017 10:39

Een ander geluid,

vergissen is menselijk. En ik heb vaak niet de gelegenheid de bronnen te checken en de informtie te verifiëren. Dat kunnen vaak de MSM ook niet -of doen dat niet- en zetten dat er meestal wel bij, zij het ergens onderaan. Maar ze willen in eerste plaats de indruk wekken dat het feiten zijn, en dat begint dan al met een suggestieve kop.

Wat wel waar schijnt te zijn is dat de VS mogelijk op het punt stond Syrië direct grootscheepsd aan te vallen, als er weer een chemische aanval in Syrië zou plaatsvinden. Uiteraard zonder er bij te vermelden dat vorige chemische aanvallen hoogstwaarschijnlijk door de z,g, "rebellen" werden uitgevoerd. Dat idee werd zelfs niet gemeld. En het is mogelijk juist door de alternatieve media die berichtten dat dit een duidelijke uitnodiging was aan de "rebellen" om er een uit te voeren en dat het een valse vlag operatie zou zijn dat het niet gebeurde. Want als je de duizenden commentaren las op al die alternatieve bronnen werd het duidelijk dat men het door had. 

Dit was de aanleiding: "

U.S. ready for more Syria strikes if necessary; U.N. chief has 'grave concerns'"  

https://www.upi.com/Top_News/World-News/2017/04/07/US-ready-for-more-Syria-strikes-if-necessary-UN-chief-has-grave-concerns/5971491560006/

De vorige keer -toen Obama die militaire aanval wilde beginnen, ook gebaseerd op een chemische aanval die Assad zou hebben laten uitvoeren- liet de BBC een steekje vallen door Carla del Ponte aan het woord te laten. Meteen daarna moest Cameron Obama mededelen dat de UK helaas niet mee kon doen; er was niet genoeg instemming meer voor in zijn land.

Overigens besef ik wel dat ook wat waar lijkt te zijn in deze wereld dat uiteindelijk niet is. Omdat dit een virtuele realiteit is. Enkel God onze ware Identiteit is waar, ook al worden deze wereld en de menselijke vermomming en diens ervaringen wel als volkomen echt ervaren. Maar dat worden dromen en nachtmerries ook... totdat je van ze ontwaakt tot wie je echt bent en hoe de werkelijkheid echt is. 

Dus eigenlijk geeft u me een goede hint. Of beter gezegd, God uw ware Identiteit geeft me via u de herinnering van Wie en Hoe we echt zijn, en de werkelijkheid godzijdank echt is. Dank daarvoor.

Aan het eind van deze video zou ik het woord God gebruiken, niet Allah, maar toch is het wel een goede video die aantoont dat dit een virtuele werkelijkheid is:

"The Secret Beyond Matter" https://www.youtube.com/watch?v=0-q8hWd9sfc 

Lodewijk op 01-08-2017 11:06

"De Ware Reden Waarom Quadaffi Gedood Werd"

"The Real Reason Why Gaddafi Was Killed" https://www.youtube.com/watch?v=6O8vM0-6EEE

Oma op 01-08-2017 12:14
Een ander geluid op 31-07-2017 20:33

"@ Oma op 31-07-2017 00:19

Het budget dat Brussel beschikbaar stelt voor de bewaking van de Europese grenzen is de laatste jaren met miljarden gestegen

Dat kan wel zijn. maar onze grenzen zijn (bewust) nog steeds zo lek als een mandje !!! Bewijs hiervoor leveren ieder jaar weer die honderdduizenden migranten.

Zo worden de grenzen van Europa steeds verder naar buiten verlegd."  - Superfort europa, 

Pas als de migrantenstromen voor 99% gekeerd kunnen worden, is er sprake van "Superfort Europa". Géén minuut eerder !!!

Europa wil eigenlijk dat andere landen het vuile werk doen; Turkije, Libië, Niger enz. Ze hebben niet de ballen om voor de Australische aanpak te kiezen ! Even los van het Coudenhove-Kalergiplan."

 
 
Hoe, dat kan wel zijn?! Dat wordt toch bevestigd in de reportage van Tegenlicht! En dat is een regelrechte schánde dat dit wangedrocht het gore lef heeft om miljarden van ons belastinggeld wég te smijten zonder onze toestemming om, niet zoals ze ons wijsmaken 'de grenzen te bewaken', maar nét om zoveel mogelijk moslims europa binnen te loodsen op onze kosten! Je begrijpt het dus verkeerd.....
 
Ook superfort europa begrijp je verkeerd: méér macht door zich te gaan bemoeien in afrikaanse, straatarme  landen zoals Niger, die dan een afpersmiddel in handen wordt gegeven door in ruil voor véél poen aan politieke corrupten in Niger de europese aanwezigheid toe te laten, wéér om zogezegd economische vluchtelingen tegen te houden maar.....in plaats daarvan hiaten in wetten misbruiken om economische vluchtelingen de legale weg voor te kauwen om toch europa binnen te geraken! Intussen hebben ze een poot ad grond: machtsuitbreiding door zo geniepig hun 'buitengrenzen' te verleggen snappie? 
Het vuile werk? Wélk vuil werk? Hun onderdanen in hun eigen land houden?! Dat is ook de verantwoordelijkheid van elk land zelf en als een buurland veilig is voor oorlogsvluchtelingen,dan is het hun plicht die hulp te verlenen en niet de plicht van een ánder continent om dat buurland te betálen voor opvang van die oorlogsvluchtelingen in hun veilig land!!! Laten we wel wezen!!
 
Dus: laten we dit nu eens realistisch en op een andere manier bekijken: stel dat er in europa oorlog uitbreekt, dan moeten in zowel azië als afrika, élk land dus, mee betálen en verplicht voor opvang zorgen voor 500 miljoen europese oorlogsvluchtelingen??? Dan moet élke aziaat en élke afrikaan meer belastingen gaan betalen om ons op te vangen??? Dan moeten afrika en azië spreidingsplannen voorzien, sociale/álle rechten gelijk hun autochtonen, gratis onderhoud, gratis medische verzorging, een inkomen en zakgeld, jobs, uitkeringen, huisvesting, voeding, basisbehoeften...kortom: álles voor een menswaardig bestaan verplicht geven aan de europese oorlogsvluchtelingen ten koste van hun eigen bevolking terwijl er veilige, rijke europese buurlanden zijn?? Pure waanzin! 
Want dát gebeurt er nu bij ons! Welk continent zou aan die krankzinnigheid meewerken? Geen énkel....maar wij, europeanen worden hierin gedwongen door de eu-misdadigers.
 
Wij worden gedwongen onze eigen ondergang te financieren door de eu-dictators die ons continent verpatsen, verraden en europese genocide bekokstoven uit hun hang naar meer macht.
Een ander geluid op 01-08-2017 16:02

Lodewijk op 01-08-2017 10:39

vergissen is menselijk. En ik heb vaak niet de gelegenheid de bronnen te checken en de informtie te verifiëren.

Klopt. Dat heeft u toen ook ruiterlijk toegegeven, waarvoor lof !!

Dat begint dan al met een suggestieve kop.

Helaas maken zo goed als alle media zich hieraan schuldig, óók de alternatieve media. Een manier van aandacht trekken.

Uiteraard zonder er bij te vermelden dat vorige chemische aanvallen hoogstwaarschijnlijk door de z,g, "rebellen" werden uitgevoerd.

Er ligt toch echt een OPCW / VN rapport, waarin Assad als schuldige wordt aangewezen van bepaalde gifgasaanvallen. OPCW rapporteert en Veiligheidsraad oordeelt. Gelukkig voor Assad staat dan grote vriend Poetin met zijn veto klaar. Dat is de enige reden, dat u geen officiële VN veroordeling kunt vinden. Zie rapport OPCW "EC-83/5

Voor uw gemak de betreffende quote:

"Expresses grave concern with the findings of the third and fourth reports of the

OPCW-United Nations Joint Investigative Mechanism that the Syrian Arab Armed

Forces had been involved in the use of toxic chemicals as weapons in three cases in

the Syrian Arab Republic: Talmenes, on 21 April 2014; Qmenas, on 16 March 2015;

and Sarmin, on 16 March 2015;

Einde Quote

Hier kunt u het nog eens rustig nalezen. Wel veel wollig taalgebruik en diplomatiek politiek correct taalgebruik om objectiviteit en onafhankelijkheid te benadrukken. 

https://www.opcw.org/?id=2625

Bij de gifgas aanval begin dit jaar was het wederom Poetin, die een onderzoek met een veto blokkeerde. Toen was de drogreden van Poetin, dat de tekst van de resolutie al voor het onderzoek Assad als dader hintte. Toch opmerkelijk dat Rusland dan niet zelf met een eigen resolutie komt met een meer objectieve toon, waarin het ook een OPCW onderzoek toestaat. Conclusie: Poetin zat niet te wachten op een onafhankelijk OPCW / VN onderzoek. Dat kan maar een ding betekenen; de waarheid kwam hem niet goed uit !!!

Een ander geluid op 01-08-2017 16:32

Lodewijk op 01-08-2017 11:06

"De Ware Reden Waarom Quadaffi Gedood Werd"

Er wordt vaker gespeculeerd, dat Khadaffi en Sadam Hoessein uitgeschakeld zijn omdat zij af wilden van de Petrodollar. Beide heren hadden zelfs samen niet de macht om dit te bewerkstelligen. De petrodollar is de internationale betalingsstandaard in het internationale handelsverkeer. Om dat te veranderen, zal je een groot deel van de wereld mee moeten krijgen. Zelfs Rusland, China, de andere Brics-landen en Iran hebben nog steeds niet de handen ineen geslagen om daar een aanzet toe te geven. Deze landen zijn niet de grootste vrienden van de USA (understatement) en zeker Rusland en China kunnen óók niet even militair uitgeschakeld worden, zoals Irak en Libië.

Dus Khadaffi en Hoessein zijn ook nooit een serieuze bedreiging geweest voor het systeem van de petrodollar. Daarom kunnen we deze theorie dan ook makkelijk weerleggen.

Ik geloof zonder meer, dat de petrodollar zijn langste tijd gehad heeft. Waarom dan nog geen andere betalingsstandaard? Er is simpelweg nog geen goed alternatief. Euro en veel andere munteenheden zijn net zulk (waardeloos) monopoliegeld als de petrodollar. 

Wat dan wel ?? Die gouden Dinar van Khadaffi is op papier wel een leuk idee, maar stelt u zich eens voor om bij elke miljoenenbetaling of miljarden met duizenden kilo's goud te moeten gaan slepen......... Leuk idee voor Brinks en andere waardentransporteurs. Het boevengilde zal hier ook erg blij mee zijn............ Dat worden zogezegd gouden kansen voor de heren/dames criminelen. 

Wat dan wel ??? Daar zullen dan breed gedragen internationale afspraken over gemaakt moeten worden, gedragen door de hele wereld. 

Tot die tijd accepteren óók Rusland en China knarsetandend de petrodollar....... Als je deze landen niet mee hebt, kunnen andere landen en dictators hoog en laag springen, maar veranderd er niets !!!

Ik kan u nu al voorspellen, dat er binnenkort weer blitse youtubefilmpjes zijn waarin Iran en Noord-Korea worden aangekondigd als volgende slachtoffer, omdat zij de petrodollar wilde afschaffen. Laat u zich dan niets wijs maken. Die landen hebben daar simpelweg de macht niet voor !!!!!!!!!!

Alléén Rusland en China samen met véél andere landen kunnen iets op gang brengen !!!

Een ander geluid op 01-08-2017 16:37

Oma op 01-08-2017 12:14

Dank voor uw toelichting. Ik begrijp nu wat u bedoelt en deel uw mening !!!!

Hoog tijd dat we van die landverraderskliek in Brussel afkomen !!! Berechten en weg ermee !!!

Oma op 01-08-2017 23:39

@ander geluid: en situatie is dikwijls duidelijker als je het vanuit een ander oogpunt bekijkt...in dit geval zie je pas de omvang en het enorme rookgordijn van deze horror, aangedaan door eigen politieke verraders, als je de rollen eens omkeert....en dan val je van je stoel hoe we belogen, bedrogen, verarmd en gemanipuleerd worden, maw: kapot gemaakt zoals de kikker die langzaam gekookt wordt zonder het te merken..

Een ander geluid op 02-08-2017 15:21

Oma op 01-08-2017 23:39

Het is helaas zoals u zegt !! Jammer, dat te weinigen dat zien.

dimitri op 03-08-2017 00:24

In plaats van al die miljarden uit te geven aan die zogenaamde oorlogs vluchtelingen,van de 1000 misschien 50,de rest geluk zoekers,die komen hiernaartoe,om werk te zoeken want ze willen geld verdienen om hun families te eten te geven,vind ik logisch,zouden wij nederlanders ook doen,als hier helemaal geen werk is,en wij hebben 2 of vier koters thuis!Waar zij vandaan komen,bijna allemaal uit Afrika,is het land droog en verdord,heeft geen zin om daar te blijven,daarom komen ze met honderduizenden naar europa,en wij maar miljarden erin popen.Maar waarom niet al die miljarden in afrika pompen!Ga bijvoorbeeld met schoongemaakte olietankers,maar dan vol met schoonwater,richting afrika.dan met grote tankwagens het dorre land op en het land bewateren,bewerken,enz.met onze techniek en no how kunnen wij hen helpen,zodat zij ook weer hun eigen eten kunnen verbouwen,werk hebben  en geld kunnen maken.We kunnen bijvoorbeeld energie opwekken en met apparatuur het grondwater daar naar boven halen,en ook gebruiken voor het land.Daar hebben ze veel meer aan.Wij uit Europa met onze kennis,en technieken,moeten grote delen van afrika weer bewoon en vruchtbaar maken.Lijkt me een beter idee,dan ze allemaal hier naar toe te laten komen.Zo kunnen ze in hun eigen onderhoud voorzien,en hebben hun families weer te teen.Water missen ze,dus olietankers schoonmaken en vullen met mijljoenen liters schoonwater!!Richting Afrika!En allemaal terug,om te helpen,die betaal je dan gewoon!Lijkt me veel beter!

Een ander geluid op 03-08-2017 08:10

dimitri op 03-08-2017 00:24

Sympathiek idee, maar het probleem is groter en zit wat dieper. Op TV / in de media komen vaak migranten aan het woord, die gevraagd worden naar hun beweegredenen. In hun reactie komt ook steeds terug, dat ze zelf ook zien dat hun landen de verkeerde leiders hebben. Gevolg wanbeleid, corruptie, cliëntelisme, prestigeprojecten, enz. Die dictators zien de staatskas als hun persoonlijk eigendom en hebben vaak vele, soms tientallen miljarden op hun rekeningen in belastingparadijzen. Iedere nieuwe machthebber zuigt het land weer opnieuw leeg. De herkomstlanden van die migranten willen ook niet aan geboortebeperking doen. Op een aantal sahellanden na is Afrika gewoon heel erg vruchtbaar met veel bodemschatten. Veel landen zouden gewoon welvarend kunnen zijn. Rhodesië was vroeger de graanschuur van Afrika. Sinds Mugabe aan de macht is, is Zimbabwe economisch helemaal de vernieling in geholpen. 

Om een lang verhaal kort te maken; er zal niet alleen in Afrika, maar in veel 3e wereldlanden eerst een mentaliteitsverandering moeten plaatsvinden, wil het ooit wat worden daar. Wij moeten hen een betere prijs voor hun producten geven en zij moeten hun problemen (teveel mensen & geen goed beleid) niet over de schutting gooien. 

Zonder mentaliteitsverandering daar, zijn alle mooie ideeën water naar de zee dragen. Net als die meer dan 1000 miljard dollar aan ontwikkelingshulp tot nu toe

Oma op 03-08-2017 09:09

@dimitri, op welke planeet heb jij de afgelopen 45 jaar geleefd? Besef je wel hoeveel miljárden euro's, euro's hé: BF maal 40!!! al in afrika gepompt werd voor die arme menskes??? Elk huishouden in afrika zou intussen gvd een villa met zwembad gehad moeten hebben, midden in dat droog en verdorde continent! Elke woestijn had nu al een bloeiend, groen oerwoud geweest! In plaats daarvan is de toestand in die landen voor de bevolking geen sikkepit veranderd sinds mijn kindertijd, ze creperen nog steeds van honger! Natuurlijk zwemmen de dictators en de 'onbaatzuchtige' hulporganisaties intussen wél volop in ons belastinggeld! En dan zouden Wij, die zélf hard gewerkt hebben voor onze welvaart, nu alles maar moeten afgeven en zelf creperen van de honger om die hordes vermeende vluchtelingen te 'helpen'?? Dat ze godverdomme in eigen land hun regeringen aanpakken want die zijn met de miljardenhulp gaan lopen, die zijn de schuld dat afrika nog steeds crepeert van de honger, wij niet!!

Niks betalen, niks hulp, dat is de verantwoordelijkheid van élke afrikaanse regering, die behalve rijk zijn door hun grondstoffen, ook nog eens jarenlang miljarden ontvingen om hun bevolking te helpen! Waterputten slaan om mens en dier in de woestijn verder te helpen, om te overleven? Já, door privé initiatieven!!! Niet door ontwikkelingshulp en niet door hun overheden!!! Die steken alles in eigen zak en laten hun volk creperen zodat ze de sukkelaar en schooier kunnen blijven uithangen om nog meer geld af te luizen bij de 'welvaartstaten' in europa. 

Onze politici misbruiken ons belastinggeld door geen garanties te eisen voor de ontwikkelinghulp die ze bieden! En dat doen ze opzettelijk om hier het volk te kunnen blijven beroven met drogredenen zoals armoede en hongersnood met als doel onze verarming en afbreken van onze verworven rechten en vrijheden...armoede als oorlogswapen tegen eigen bevolking, dáárvoor wordt heel die asielleugen gebruikt, dát is het doel: volledige machtscontrole door armoede! Daarbij is de miserie voor de afrikaanse bevolkingen van geen enkele tel en op geen enkel moment hun bekommernis. Bewijs: dan hadden al die europese barmhartige samaritanen reeds 30 jaar geleden moeten eisen dat hun royale giften gebruikt zouden worden voor de hongerige bevolking ipv d verrijking van de corrupte regeringen die daarmee kastelen in het westen kopen! Dan wás er nu geen ėne arme, hongerige mens nog te vinden in heel afrika!!!

Afrika is droog en verdord en er is geen werk dus vind jij het logisch dat ze daar dan niet blijven...tiens, dat is áltijd zo geweest en 30/40/50 jaar geleden kwamen ze dan toch ook niet naar hier, op zoek naar werk en een beter leven?!!! Komaan, niet naïef zijn hé...trek je ogen open en zie de politieke spelletjes en strategie die erachter zit nu eens!! Medelijden met hongerige mensen vult geen magen, zeker niet als het bedoeld is om jou ook in de armoede te duwen. Dat is net de bedoeling: dat jij je laat vangen door dat medelijden zodat je vrijwillig jouw menswaardig bestaan, je verworven rechten opgeeft zodat de politiek iedereen onder de knoet krijgt en van ons allen slaven maakt....waarom zien mensen toch niet in dat ze éérst voor zichzelf moeten zorgen voor je een ander kunt helpen? Waarom is de westerse mens zo masochistisch dat ze zelf liever ten onder gaan dan de echte schuldige aan te wijzen? Waarom blijft de domme europeaan toch telkens in eigen vlees snijden, uit 'medelijden'?! Hulp bieden door zelf in armoede te kruipen....tssss....on-voor-stel-baar.

Marinus Ferdinand op 03-08-2017 10:06

Italie legt die boten van de NGO 's nu aan de ketting. Eindelijk actie.

Die NGO 's zijn natuurlijk boos, maar ze voeren een dubieuze politiek, en spelen nu de vermoorde onschuld...

Een ander geluid op 03-08-2017 15:37

Marinus Ferdinand op 03-08-2017 10:06

Italie legt die boten van de NGO 's nu aan de ketting. Eindelijk actie.

Ik denk dat het meer "een schot voor de boeg is". NGO's krijgen nieuwe spelregels opgelegd, maar eenmaal buiten het zicht van de controle doen zij toch hun eigen ding. Alléén radicaal verbieden helpt, anders wordt het een spel van welles/nietes tussen Italië en de NGO's. Eigenlijk zijn al die NGO's een verlengstuk van de mensensmokkelaars.

Pagina12
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl