HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

‘Islamitische terreuroorlog tegen Europese bevolking barst in september los`

‘Diefstal van grote aantallen wapens en explosieven door migranten geheim gehouden’ - Geruchten over witte vrachtwagens met militairen, en bevrijding door de Russen

 
(Vanwege de onrustbarende inhoud van dit artikel stellen wij met nadruk dat het hier om vooralsnog onbevestigde berichten van Duitse en Oostenrijkse alternatieve nieuwssites en – bronnen gaat.)

Een hooggeplaatste Duitse officier van Justitie zou zich na het genot van enkele glazen alcohol hebben laten ontvallen dat de overheid erop rekent dat in september een islamitische opstand/terreuroorlog tegen de autochtone bevolking uitbreekt, en dat de complete samenleving hierdoor zal instorten. Berlijn zou er bewust voor gekozen hebben om hier niets tegen te ondernemen. Andere bronnen, die dit scenario al jaren voorspellen, zeggen echter dat de bevolking, politie en het leger als reactie op de bloedige terreuroorlog massaal in opstand zullen komen, en behalve de moslims ook de huidige elite in politiek, justitie en media definitief ‘verwijderd’ zullen worden.

 

Walter Eichelburg, beheerder van Hartgeld –dat inmiddels op 400 miljoen hits per jaar zit- voorspelt sinds 2015 een ‘systeemwisseling’ die begint met een terreuroorlog door minimaal tienduizenden, zowel licht als zwaar bewapende moslimstrijders. Vijf dagen geleden schreef hij dat die systeemwisseling een aantal keer is uitgesteld, maar nu toch echt heel erg dichtbij is gekomen.

Officier van Justitie: ‘In september barst het los’

Aanleiding waren onder meer de onthullingen van de officier van Justitie, die tijdens een typisch Duits volksfeest de nodige glazen alcohol achterover had geslagen, en zich had laten ontvallen dat hem tijdens een bijeenkomst op het ministerie van Binnenlandse Zaken te horen had gekregen dat de regering verwacht dat de openbare orde in september volledig instort, omdat enorme aantallen moslimterroristen, die als ‘vluchtelingen’ het land werden binnengelaten, dan hun terreuroorlog tegen de nietsvermoedende bevolking beginnen.

De officier had het advies gekregen om zijn kinderen nu al weg te houden bij publieke manifestaties zoals feesten en concerten, mede omdat er de afgelopen tijd talrijke inbraken zijn geweest, waarbij grote hoeveelheden wapens en materialen zoals meststoffen werden gestolen, die met elkaar vermengd als krachtige explosieven worden gebruikt. Hij gaf zijn toehoorders de tip om in de eigen buurt of wijk een burgerwacht op te zetten, omdat de overheid het zeker de eerste dagen van de terreuroorlog volledig zal laten afweten.

Radicale moslims willen onze landen wegvagen en vervangen door Kalifaat

‘Of dit klopt weet ik niet, maar het klinkt plausibel,’ was het commentaar van Eichelburg. ‘Het werd weliswaar niet direct uitgesproken, maar het is de islam die ons in september 2017 zal aanvallen, en die de Duitse staat wil wegvagen. Dat de moslims geheime wapen- en explosieven depots inrichten, is ook geen geheim. Soms wordt zo’n depot opgerold, waar in de massamedia niets over wordt bericht.’

‘Dat de radicale moslims de huidige staten van Europa willen wegvagen en in plaats daarvan een Islamitisch Kalifaat willen oprichten, is eveneens geen geheim. Ze bazuinen dat overal rond.’

De regering Merkel zou niet alleen juist voor dit doel inmiddels zo’n 2 miljoen moslimmigranten tot het land hebben toegelaten, maar hen tevens door extreem kromme rechtspraak –zoals het niet of nauwelijks bestraffen van de honderdduizenden misdaden die de migranten in korte tijd al hebben begaan, maar het juist heel streng bestraffen van iedere autochtone Duitser die zelfs maar kritiek op dit beleid heeft- het idee willen geven dat ze onaantastbaar en onoverwinnelijk zijn, en dat het op de knieën dwingen van de bevolking straks een koud kunstje is.

‘Laat vrouwen en kinderen nu al niet meer alleen over straat gaan’

Voordat de grote opstand –vermoedelijk in september- begint, zullen er nog veel kleinere aanvallen en aanslagen worden gepleegd, die de nodige burgerslachtoffers zullen eisen. Die zijn er nu al, maar worden -net als hoogstwaarschijnlijk ook in Nederland- zoveel mogelijk weggemoffeld als ‘incidenten’ zoals bijvoorbeeld een dodelijke steekpartij op een station of ergens op straat, waarbij het vermelden van de kenmerken van de dader(s) altijd wordt weggelaten indien migranten uit Afrika of het Midden Oosten de daders zijn.

Sommige wakker geworden Duitsers hebben reeds besloten om hun vrouwen en kinderen niet meer alleen over straat te laten gaan, en adviseren alle Europeanen om vergelijkbare voorzorgsmaatregelene en voorbereidingen te treffen, ‘wat jullie tieners en vrouwen zullen de massaverkrachtingen niet overleven,’ aldus een van de commentaren bij Eichelburgs artikel. ‘Nog maar een paar dagen of weken tot de finale, maar het zal overal al zo onveilig zijn, dat alles wat je in Merkeleuropa buiten de deur doet levensgevaarlijk kan zijn.’

Geruchten over witte vrachtwagens en bevrijding door de Russen

Veel lezers uit Duitsland en Oostenrijk zeggen op de autobahnen bij elkaar opgeteld vele honderden, meest witte, door militairen bestuurde vrachtwagens te hebben gezien, die veelal met Poolse of andere Oost Europese kentekens op weg zijn naar locaties in Duitsland. Op iedere locatie worden enkele tientallen vrachtwagens geparkeerd en bewaakt.  

Deze militairen –volgens sommigen afkomstig uit Rusland- zouden zich gereed maken voor de grote systeemwisseling, want nadat men de terreuroorlog enkele dagen zonder ingrijpen zal hebben laten voortduren –met een maximaal aantal burgerslachtoffers-, zal het leger –al dan niet met hulp van de Russen- alsnog ingrijpen, en niet alleen de moslims, maar ook de huidige elite en politiek en media arresteren en hardhandig verwijderen.

Op het moment dat Centraal Europa volledig is ingestort, zouden de Russen binnenmarcheren en ons bevrijden van zowel de moslimterroristen als de huidige ‘hoogverraders in de politiek, media, justitie en ander autoriteiten’. Voordat het zover is zal er echter ‘heel veel bloed vergoten worden’.

Waarschuwing

Opnieuw waarschuwen wij u dat het hier vooralsnog om louter onbevestigde berichten en geruchten gaat, complottheorieën zo u wilt, die als zodanig dienen te worden gelezen. Dat de islam en het binnenlaten van miljoenen moslims de maatschappij in veel Europese landen aan het ontwrichten is, behoeft echter geen uitleg, omdat dit voor vrijwel iedereen zichtbaar en voelbaar is. Het is dus zeker niet uitgesloten dat Eichelburg deze keer gelijk krijgt, en er inderdaad een islamitische terreuroorlog tegen ons zal losbarsten, of dat nu al in september gebeurt, of pas een paar jaar later.

 

Xander

(1) Hartgeld via Michael Mannheimer
(2) Afbeelding: Deels zelf samengesteld / gemodificeerd, mede gebaseerd op: Oren neu dag+ / WikiMedia Commons vrije licentie / achtergrondafbeelding deels afkomstig uit 2004, auteur onbekend, gebaseerd op: Bat Ye’or, “How Europe Became Eurabia,” FrontPageMagazine.com, July 27, 200

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum.

Reacties

Pagina12
Elisabeth-Anna op 29-07-2017 10:25

Zie dat mijn reactie wat typefouten heeft,sorry hiervoor maar rmijn telefoon-toetsenbord lijkt soms een eigen leven te leiden ;-)

Muisje op 29-07-2017 11:20

We kunnen maar op een vertrouwen, hij die alles weet en alles in zijn hand heeft. De Heilige Geest verteld ons met zijn zachte stem, dat we waakzaam moeten zijn en in gebed. Heel dichtbij bij God blijven door je stille tijd, gebed, zijn liefde laten schijnen in deze donkere wereld. Misschien denk je heb je weer zo'n zacht eitje. Maar God weet hoe laat het is en alleen bij hem mogen we schuilen, wat er ook komen zal.

Vroeger was ik moslim en had de hele koran gelezen, nergens kwam Jeruzalem in voor, heb het nooit gelezen in  satans boek. En nu hoor ik dat het ook een heilige plaats voor moslims is. Wat een onzin. Satan gebruikt alles om ons op de verkeerde been te zetten. Mohammed is nooit in Jeruzalem geweest. Ze apen alles na wat in de bijbel staat. Let op Israel en luister naar de Heilige Geest. De trooster die kwam om ons voor te bereiden op de dingen die komen zullen.

Wij zijn meer dan overwinnaars in Jezus Christus onze Heer, wie zal ons scheiden van de liefde van onze God. Vertel het de kinderen en iedereen die het horen wil. de velden zijn wit om geoogst te worden, maar er zijn weinig arbeiders.

Shalom allemaal en Gods zegen.

Een ander geluid op 29-07-2017 11:21

mientjei op 28-07-2017 23:35

Dank voor uw reactie.

Maglight is echter geen verblindende lantaarn, maar een doodgewone zaklantaarn. Wat u bedoelt, is de nieuwste generatie zaklantaarns. Vaak Ledlampen. Dat die lampen extreem verblindend zouden zijn, moet u niet geloven. Ze zijn wat feller en ze schijnen verder. U weet toch ook, dat reclamemakers altijd overdrijven. Nou, dat is hier ook het geval. Het zijn absoluut geen "lichtkannonen" !

Laserpennen zijn totaal andere dingen. Niet met zaklantaarns te vergelijken. Ja, je kunt je afvragen of je laserpennen wel moet verkopen. Als het antwoord "ja" is, dan zou je een maximum aan de sterkte moeten stellen, zodat ze niet misbruikt kunnen worden. 

Rienus op 29-07-2017 12:57

Stel dat het zo zal gaan, dan zal Amerika ongetwijfeld heel Europa ' bevrijden ' van de Russen en dan zal de ultieme wereld oorlog losbarsten. Op de aarde zal geen plaats meer zijn voor mensen en die rimpeling zal overgaan alsof er niets gebeurd is.

René van Zalk op 29-07-2017 13:38

@Elisabeth-Anna op 28-07-2017 23:49

Ieder jaar gebeurt er wel iets. Ieder jaar gebeurt er ergens op deze aardkloot een ramp.

Shalom.

JooJootje op 29-07-2017 13:44

https://www.youtube.com/watch?v=W2vhGqII1r4

steady op 29-07-2017 14:20

tabris en anderen

goed laten tot je door dringen hé hetgeen nu volgt

er was eens een kikker en een giftige schorpioen

en beiden wilden zij naar de overkant van de rivier

de kikker kan zwemmen ,maar de schorpioen niet

zegt de schorpioen (heel vals en listig) met zijn breedste glimlach tegenn de kikker

"zou ik op je rug mogen zitten naar de overkant, ik zal je niet tot last zijn hoor"

ja ja zegt de kikker- en jij mij een steek geven zeker. nee hoor

zegt de schorpioen"als ik jou een steek geef dan ben ik toch ook verzopen ja"

ja zegt de kikker dat is ook waar

zet je maar op mijn rug en we zijn weg naar de overkant

als zij nu bijna aan de overkant zijn geeft de schorpioen de kikker toch een doodssteek zeker

zegt de kikker wat doe je nu- ik verzuip en jij ook-

niet zagen zegt de schorpioen ""je wist heel zeker dat ik een schorpioen ben,

en toch laat je me op je rug zitten, ik kan niet anders hahaaaaaaa

grote stomme lichtgelovige idioten

-er was eens een moslim en een .................

hij kan niet anders, zij zijn zo ingzsteld

als je ook maar iets van een vermoeden hebt, maak jezeld dan ook niet wijs dat je je vergist

uw vermoeden is juist tot het tegendeel bewezen is

sterkte

shalom

Lone Fighter op 29-07-2017 14:28

@Elisabeth-Anna op 28-07-2017,23.49 uur:

Dat is inderdaad wat ik probeer over te brengen.

Het zijn geen overmatige 'angst'-gevoelens -zoals iemand hiervoor mij wilde

toedichten- maar het is meer een ondefinieerbaar gevoel van dat er iets op grote schaal te gebeuren staat dat een zéér negatieve en gewelddadige uitwerking heeft op onze samenleving.

Dáár wil ik de mede-Nederlanders, d.w.z diegenen die het hart op de juiste plaats dragen, want linkse volksverraders en naïeve, meelopen 'schapen' hun toekomstig lot interesseert me echt niks- voor waarschuwen.

Bereidt jullie zo goed als mogelijk is voor op een  eventuele burgeroorlog.

Mvg,

Lone Fighter 

Elly op 29-07-2017 14:31

Dit scenario komt erg overeen met het verhaal van Alois Irlmaier https://www.google.nl/url?q=http://dutch.faithfreedom.org/forum/viewtopic.php%3Ft%3D23569&sa=U&ved=0ahUKEwiBl4eZv67VAhWQbVAKHe2nCjAQFggOMAE&usg=AFQjCNG5I1DTgTOHlKbMh4QqI90hUWPEjg

O, Heer kom gauw!

Jean op 29-07-2017 14:44

Ik hoop dat dit bewaarheid zal worden nl:

"Andere bronnen, die dit scenario al jaren voorspellen, zeggen echter dat de bevolking, politie en het leger als reactie op de bloedige terreuroorlog massaal in opstand zullen komen, en behalve de moslims ook de huidige elite in politiek, justitie en media definitief ‘verwijderd’ zullen worden".

Ik smeek er al jaren om...

Lone Fighter op 29-07-2017 14:44

@steady, 29-07-2017,14.20 uur:

Die parabel ken ik , maar hij illustreert  duidelijk dat moslims op geen enkele manier te vetrouwen zijn, omdat hun haat-ideologie inherent is aan geweld en onderdrukking, met minachting voor andersdenkenden en andere levenswijzen.

De minachting en haat naar andere culturen en wereldbeschouwingen buiten die van de islam wordt islamitische kinderen met de paplepel ingegoten.

Het 'haat-boek' van de moslims, de Koran of Quran staat vol met geweld, oproepen tot moord en doodslag,liegen en bedriegen en minachting voor m.n.

Joden en Christenen.

Maar feitelijk zijn álle niet-moslims 'vogelvrij' verklaard in dat haat-boek. 

Mvg,

Lone Fighter 

Redhorse51 op 29-07-2017 18:58

@Lone Fighter.   Er zijn waarschijnlijk honderden gelijkgestemden  met die akelige voorgevoel. Het lijkt alsof dat deze voorgevoel een bovennatuurlijke gave is speciaal  bestemd voor de uitverkorenen op deze verdorven wereld. Ik zit er ook ermee. De materialisten willen er liever niets van weten. Laten we maar hopen dat hogere machten binnenkort   zullen ingrijpen, om een eind aan deze puinhoop te maken.

Oma op 29-07-2017 19:24

Ook van toepassing op dit artikel.......

gerechtigheid op 25-03-2017 07:28

Als de politiek ons in de steek laat en ons willens en wetens laten terroriseren en vermoorden door doorgedraaide middeleeuwse idioten en die door de politiek nog steeds onbelemmerd toegang wordt verleend tot Ons land; laten wij dan er zelf voor zorgen dat er een einde komt aan die vervolging! Uw en mijn kinderen en kleinkinderen lopen straks groot gevaar als wij er niet massaal tegen in opstand komen! Willen jullie dat op jullie geweten hebben? Laten jullie ongestraft toe dat je vrouw en kinderen op straat geschoffeerd, bedreigd , verkracht en vermoord worden.  Waar zijn ze; die geuzen van weleer? Jullie zitten te zijken over de aarde of die plat of rond is; zijn jullie wel lekker?

Vroeg of laat worden we er zeker mee geconfronteerd en dan is het te laat! We moeten ons Nu verenigen en de kwaadwillenden het land uit zetten goedschiks of kwaadschiks. We moeten onze gezinnen, normen en waarden beschermen en de politiek verantwoordelijken (Rutte, Pechthold etc.) uit de politiek zetten en het heft in eigen handen  nemen! Een nationale regering installeren die de problemen te lijf gaat in plaats van ze te verzwijgen of te baggetaliseren.

 @gerechtigheid, dus, je denkt dat de oplossing ligt in het verenigen van de bevolking, een volksopstand? Een staatsgreep?

Sta mij toe daaraan te twijfelen vermits er nog veel te veel mensen de pathologische zelfhaat, de weg-met-ons mentaliteit nog niet afzweren en niet willen opkomen voor hun eigen identiteit, zolang geitenwollensokken denken dat pamperen het gewenste resultaat zal geven en, overblijfsel van de kerk: de andere wang blijven toekeren aan onmensen waarvoor een mensenleven niet telt, enkel een moslim-leven, kan er van eensgezindheid geen sprake zijn, het creëert verdeeldheid waarmee moslims en politiek hun voordeel doen.

Om de politiek te dwingen hun cultuur, hun autochtone bevolking te beschermen tegen islamisering is gebleken dat een poging dit via de beschaafde, democratische manier te doen, jammerlijk gefaald heeft: elke nationalistische partij die opkomt voor eigen bevolking wordt met alle mogelijke middelen bestreden en ondemocratisch in een cordon uitgesloten van machtsdeelname, dat werkt dus niet. Elke nationalistische partij zal van de macht gehouden worden: wilders, le pen, winters, frauke let maar eens op bij de verkiezingen, bij wilders hebben jullie het bewijs al gehad - de schaamte voorbij van ne rutten die openlijk waagt democratie aan zijn laars te lappen door de 2de grootste partij uit te sluiten van machtsdeelname, alsof die beslissing aan hém is en niet aan de kiezers! Tot zover nog 'democratie'!

Wat kan de burger in de straat dan wel doen? Sociale controle, elkaar steunen als moslims op hun wangedrag worden aangesproken, bijeen spannen en erop vliegen als mensen aangevallen, geïntimideerd, beledigd worden in het openbaar ipv wegkruipen als een bange muis!  Dát en dat alleen kan bij dat soort doordringen dat de autochtoon, de europeaan zich niet zonder verzet zal laten onderwerpen aan hun dominantie en afgrijselijke bezetting.

Of misschien moeten wij ook het gedrag van mohammedanen overnemen wat betreft de politiek? Overspoelen met boze mails, intimideren, dreigen om hen zo aan te zetten tot verandering van richting?  En hen om de oren slaan met het overtreden hun eigen wetten...of écht persoonlijk aanvallen? Met rotte eieren, tomaten en brikken hun ramen gaan ingooien......Nog een voorbeeld: Eisen dat de discriminatie van de dubbele nationaliteit tov de autochtoon wordt afgeschaft. Eisen dat voorkeuren en uitzonderingen voor moslims worden vernietigd wegens discriminatie van de eigen burgers.

Het komt telkens neer op hetzelfde: mohammedanen worden gepamperd met voorkeuren die állemaal discriminatie betekenen voor niet-moslims. Hun eisen van godsdienstvrijheid dienen enkel om invloed te krijgen op de maatschappij: een regelrechte aanval op de grondwet: scheiding tussen kerk en staat. Vrije meningsuiting: opportunistisch wordt dit ook omgedraaid: moslims noemen hun beledigingen aan het adres van autochtonen vrije meningsuiting en geen haan die daarnaar kraait! Onvoorstélbaar aangezien hun beledigingen snel ontaarden in doodsbedreigingen (en intussen ook uitvoering door aanslagen) die zeker wel wettelijk stráfbaar zijn. 

Echter, de vrije meningsuiting van een autochtoon wordt steevast de kop ingedrukt door de belediging en de leugen van racisme. Onze vrijheden worden opzettelijk tegen ons gebruikt, om ons de mond te snoeren, om ons te beledigen, om ons te discrimineren. Mogelijk dat aanslagen op parlementen de enige manier zijn waarop de politiek stopt met ons te verraden en over te dragen aan dat zootje religieus ongedierte en zoals ali treffend uitlegt: pamperen hélpt niet, het versterkt moslims in hun veroveringsdrang en gewaande superioriteit, ze minachten die zwakke dhimmi's en beschouwen de weg naar verovering voor hun sharia een stapje dichterbij wegens medeplichtigheid van de politiek!

Wat de politiek echter vergeet, en dat zal een fatale vergetelheid blijken, is dat moslims in de eerste plaats achter de politieke macht aanzitten en ook niet zullen schuwen de politici af te slachten om hun doel te bereiken - het is enkel nog wachten tot moslims massaal in actie komen (elke keer is 20% het aantal waarna islam poogt over te nemen) om die staatsgreep te plegen en dan is het te Laat en zal de bevolking weer de dupe zijn!

Wat de autochtone politiek nu doet is pogen hun vege lijf te redden door moslims te pamperen, slijmen met allerlei voorkeuren, intussen hun eigen bevolking te schofferen, discrimineren, uitleveren aan religieuze waanzin en voorál Verarmen waarbij de politiek élke steun van hun eigen bevolking zelf vernietigt en dat zal hen nog heel zuur gaan opbreken. 

Als de hel losbreekt zullen ze ook niet moeten rekenen op steun van 'hun' bevolking, als ze het al overleven tenminste. Eigen schuld, dikke bult.

In belziek is trouwens een wet goedgekeurd voor privé beveiliging - de politiek voelt de hete adem van de volkswoede in de nek en poogt het vege lijf te beschermen; het zal niet baten, niet tegen terreur aanslagen en niet tegen de volkswoede, het is enkel wachten welke van de twee het eerst ontploft...

....en volgens dit artikel dus in september...daar twijfel ik ten zeerste aan...waarom? Wij, autochtonen zijn nog steeds meerderheid, er zitten nog niet genoeg barbaren tussen ons om de massa te kunnen overmeesteren. Telkens moet de 20% gehaald zijn voor moslims in actie durven komen, niet vergeten, het zijn ook lafbekken......daarvoor rekenden de eu criminelen op afrikaanse moslimmigranten maar de tegenstand in heel europa groeit met de dag, bovendien weigeren oostbloklanden ronduit nog meer van dat crapuul op te nemen......streep door de rekening van de eu 'generaals' die een oorlog bedisselen....

Wel zullen we ook een fors stuk brutaler moeten worden en ons niet laten overbluffen door hun grote bek en intimidatie om angst aan te jagen...ik kan vertellen dat deze taaie tante zich niet zonder slag of stoot zal laten op de kop sch**ten door dat hersenloos crapuul, als ik ga neem ik er zoveel mogelijk mee...oplettendheid en ingrijpen zoals (schoorvoetend!) in Hamburg maar dan veel en veel heftiger: afmaken, er worden geen gevangenen gemaakt in deze oorlog.

izzy op 29-07-2017 21:20

laten we elkaar lief hebben 

jottum op 29-07-2017 21:34

In europa is nog nooit een evenement van de hogere echelons aangevallen door terroristen (zoals een kunstveiling waar miljoenen doorheen gaan, een paardenwedstrijd waar miljoenen doorheen gaan, een concertgebouw waar anderen dan rockers heengaan, een beursgebouw waar men aandelen verhandelt of elitaire winkels waar men dure kwaliteit verkoopt anders dan in supermakten..); de westerse elite en het oude en nieuwe (grote) geld weten wel raad en beter, maar de gewone man is weer de klos bij hun vooropgezette plannetjes.

Rom op 30-07-2017 09:43

5777=40

2017=40

Houdt de Joodse hoogtijdagen in de gaten!!!!!Rosj hashana-Yom Kipur........................................................................

Infidel4U op 30-07-2017 10:21

@Izzy: ja, en leeuwen eten geen antilopen meer...

rose op 30-07-2017 21:59

Ik woon in een buurt waar echt heel veel asielzoekers een mooi huis hebben gekregen. Zo woont er 10 deuren bij ons vandaan een vreemde man uit Syrie, met zij 2 zonen en 1 dochtertje. Via 1 van zijn zonen (die bevriend was met een buurtgenoot) konden wij het facebookaccount van hem bekijken! Het stond helemaal vol met religieuze leuzen! Je kunt namelijk de teksten laten vertalen en de strekking van deze leuzen was overduidelijk: dat ze wachten op een bepaalde dag en dat ze samen de overwinning behalen want Allah was met hen etc. etc. Dit was een klein jaar geleden. Nu heeft deze beste man sinds kort een enge lange baard en er komen steeds meer mannen in zijn huis die er religieus uitzien. Gisteren was er een hoop commotie rondom zijn huis, er stopte 3 polietiewagens en ze gingen zijn huis binnen. Er klonk een hoop geschreew op straat, deze man was erg grof tegen de politie. De syrier werd vertaald door zijn dochtertje van ongveer 10 jaar oud. De politie nam een heleboel spullen in beslag waarna ze weggingen. Dit alles gebeurt in een eens zo"n klein rustig dorpje in het Zuiden van het land...... Ik hoop met heel mijn hart dat er dadelijk niet in de krant staat: syrische man pleegt aanslag op station...... Hij werd echter al enige tijd in de gaten gehouden door de politie......

Het rare is ook nog dat ik sprak met een andere buurtgenoot over dit voorval. Hij zei daar o.a op: "ach joh, de bewoners op nummer 51 zijn ook gelovig".........Dit zijn lieve christenen en gaan naar een evangelische kerk, net als wij. Zucht. We leven in rare tijden!! Maar wat kan ik doen??? ik zou het echt niet weten.

Pagina12
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl