HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Hamburg: Opnieuw een dodelijke ‘Allahu Akbar’ steekpartij

Media verwarren zoals gebruikelijk Allah met God

 

Eigenlijk hoeft het er helemaal niet meer bij gezegd te worden: de ‘onbekende man’ die vanmiddag in een supermarkt in Hamburg plotseling om zich heen begon te steken, en daarbij één winkelende Duitser vermoordde en vier anderen verwondde, schreeuwde ‘Allahu Akbar’. Dat wordt er deze keer door de meeste media zowaar bijgezet, ware het niet dat met de vertaling tussen haakjes (‘God is groot’) opnieuw valselijk de indruk wordt gewekt dat dit dezelfde ‘god’ zou zijn als van de Joden en christenen. Niets kan echter verder van de waarheid afstaan.

 

De steekpartij vond plaats in een Edeka-supermarkt in de Fuhlsbütteler Strasse, vlakbij het centrum van de stad. Na zijn terreurdaad vluchtte de man weg, maar voorbijgangers wisten hem te overmeesteren.

Aanvankelijk dacht de politie nog aan een tweede dader, maar dat werd al snel ‘definitief’ bijgesteld naar één. De hulpdiensten rukten massaal uit, inclusief een reddingshelikopter. (1)

Ooggetuigen, waaronder een Turkse man die de dader in zijn kladden greep (3), zeggen dat de dader plotseling ‘Allahu Akbar’ riep, de strijd/oorlogskreet van moslims, en met een kapmes lukraak op mensen in de supermarkt begon in te steken. (4)

Bijbel: Allah = Satan

De vertaling die de media tussen haakjes (‘God is groot’) erbij zetten, klopt echter van geen kant, want de Allah van de moslims is een totaal andere ‘god’ dan de God in de Bijbel. Sterker nog, in het Oude Testament van de Bijbel (Jesaja 14:12-13) staat een profetie waar (in het oud Hebreeuws) letterlijk voorzegd werd dat Satan, de duivel, zich in de toekomst ooit als Allah zou laten aanbidden, en daarbij zijn eigen ‘tempel’ op Tempelberg in Jeruzalem zou (laten) oprichten:

‘Hoe zijt gij uit de hemel gevallen, O Lucifer* (* King James Version, American Edition (KJVA), zoon des dageraads; hoe zijt gij ter aarde geveld, overweldiger der volken! En gij overlegdet nog wel, Ik zal ten hemel opstijgen (Hebreeuws: alah, door moslims als Allah uitgesproken), boven de sterren Gods (engelen) mijn troon oprichten en zetelen op de berg der samenkomst (Tempelberg in Jeruzalem) aan de noordflank (= letterlijke betekenis van de Hebreeuwse grondtekst, foutief in het Nederlands vertaald met ‘ver in het noorden’  – Het islamitische Rotskoepelgebouw staat op de ‘flank’ van het noorden van de berg, ca. 100 meter ten noorden van de Klaagmuur).

Samengevat: in deze profetie staat dat Lucifer / Satan zich ooit als de ‘god Allah’ zou laten aanbidden, en –als een opperste trotsering van God- zijn eigen ‘troon’ of 'tempel' op de plek waar ooit twee Joodse Tempels stonden zou oprichten. En dat is exact wat er is gebeurd.

De nietsvermoedende Duitser die vanmiddag even naar de winkel ging voor wat boodschappen, maar nooit meer naar huis terugkeerde, verloor dan ook feitelijk zijn leven in naam van Satan. Gezien deze zoveelste zinloze ‘Allahu Akbar’ terreurdaad zullen vermoedelijk weinig mensen daar iets tegenin willen brengen.

 

Xander

(1) Focus
(2) T-Online
(3) Larry Hagler / Twitter
(4) Focus
(5) Afbeelding: Zelf samengesteld uit (en bewerkt):
* Bleeding wound on finger, Crystal (Crystl) from Bloomington, USA / WikiMedia Commons, CCA 2.0 Generic
* Knife with wooden handle, onbekende auteur / Bron: Tropenmuseum, Collectie Stichting Nationaal Museum van Wereldculturen / WikiMedia Commons, CCA 3.0
*TheTakbir"Allahuakbar"/https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Allahoakbar.png/ https://commons.wikimedia.org/wiki/User:Saudahmed97/CC 1.0 universal public domain

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum.

Reacties

Pagina12
Marinus Ferdinand op 30-07-2017 11:44

@HE

U heeft gelijk: de kerken zijn leeggelopen, en we zijn niet meer geestelijk weerbaar, en het gevolg is dat we geen weerstand hebben tegen een andere "godsdienst", die in zekere zin wel een eenheid is, maar wel m.i. van een lagere orde is...

Niet voor niets wil Thierry Baudet het Christelijk onderwijs terug op het curriculum, ondanks dat hij zelf niet gelovig is. Erg goed gezien.

We hebben onze (geestelijke) tradities verwaarloosd en ons gelaafd aan welvaart en pseudo-dominees c.q. walgelijke figuren als Youp Van 't Hek en Paul de Leeuw, en gaan daar zwaar voor betalen: dat gbeurt al.

Zie ook Thierry Baudet: Oikofobie.

Elisabeth-Anna op 30-07-2017 12:25

https://ejbron.wordpress.com/2017/07/30/breaking-konstanz-irakees-schiet-in-disco-om-zich-heen-een-dode-meerdere-gewonden/

En het gaat maar door!!

Marinus Ferdinand op 30-07-2017 12:25

Weer een schietpartij in Duitsland , nu in een discotheek. Wir schaffen dass?

Elisabeth-Anna op 30-07-2017 13:56

http://regio.tpo.nl/2017/07/30/dodelijke-steekpartij-metro-amsterdam-geen-terreurdaad/

Marinus Ferdinand op 30-07-2017 14:07

Volgens de politie gaat het niet om terreur: hahahahahahaha....

www.ad.nl/binnenland/dodelijke-steekpartij-in-metro-geen-terreurdaad~a999608a/

Elisabeth-Anna op 30-07-2017 14:12

In Duitsland ontbreekt het motief maar het was iig geen daad van terreur,

Gôh die conclusie kunnen ze zonder nader onderzoek  toch snel trekken zeg!!

Marinus Ferdinand op 30-07-2017 15:19

@Moderator

Deel is verwijderd. OK. Ik dacht dat ik mocht citeren als ik de bron noem.  Ik begrijp het nu.

Mark S. op 30-07-2017 23:53

Vreemd hoor dat de politie van Adam laat weten dat er geen sprake is van een terreurdaad bij die doodgestoken man in de metro. Ze willen met deze verklaring een einde maken aan alle speculatie.

Wat een vaag prutverhaal is dat van de politie. Ze weten nog niets, onderzoek moet nog plaats vinden, maar ze weten wel dat het geen terreurdaad is. 

Dat kan dus niet. Of je weet niets, en dan moet je je mond houden en gaan onderzoeken. Of je weet voldoende en dan kan je een verklaring geven maar ook de onderzoeksresultaten presenteren.

Dit is gewoon weer zo'n strontvervelende actie van de overheid om een moslimterreurdaad te verzwijgen. Noem je het doodsteken van iemand tegenwoordig geen terreur meer???? Huhh???

Ik heb totaal geen vertrouwen in die Amsterdamse politie. Gelukkig woon ik niet in die stad. Maar de hele overheid is hetzelfde, moslimterreur verzwijgen totdat het helaas echt niet anders meer kan. 

En dan noem je het alsnog een eenling en een verwarde man. De Nederlandse overheid is knettergek!! Landverraders van het allerergste soort. NSB was er in WO2 niks bij. Dit is NSB 2.0 !!!!

Anna op 31-07-2017 09:56

Mark S 23.53 uur 

U vraagt zich terecht af waarom de politie in Amsterdam geen openheid van zaken geeft m.b.t. De moord in de tram op 27 juli.

Ik denk dat het er mee te maken heeft dat het politie korps van Amsterdam totaal " geiinfiltreeerd" is met agenten die in hun vrije tijd ook 5 keer per dag Allah Akbar roepen maar dan in de moskee....

Het was pas geleden toch ook een " Amsterdamse " discussie om vrouwelijke agenten een hoofddoek te laten dragen.

Wat je hier nu duidelijk ziet is dat de " moslim agenten " in een spagaat zitten........Enerzijds moeten ze omwille van hun baan / beroep / opleiding ......deze man arresteren en dit zoals gewoonlijk op een normale manier aan de pers doorgeven ( hiermee bedoel ik;  als Allah bij deze moordpartij wordt vereerd, dan is het een terreur daad)............ aan de andere kant roept hun heilige boek hun op....... ( let wel ook agenten worden daartoe opgeroepen....... ) ...... tot het doden van ongelovigen....

Wat we hier zien is in feite het dimmhi  gedrag van de overheid.....( in dit geval in de bericht geving) . Je onderwerpt je aan de islam en geeft toe aan de eisen van de islam...... Op alle fronten in ons land zie je dergelijk gedrag en dat heeft er mee te maken dat wij bang zijn en veel te tolerant.   En dat weten de moslims maar al te goed en daar maken ze op alle fronten gretig gebruik van...... Onze eigen wetten die gebaseerd zijn op schuld en vergeving zijn onvoldoende voor een cultuur van eer en wraak wat de moslims aanhangen.....

Wij kennen de agressie van z' on onderontwikkelde woestijn religie niet... en dat is heel gevaarlijk...

We zien dzee onrust en moordpartijen in heel West Europa en het zal ertoe leiden dat er een situatie komt van totale wetteloosheid .... met deze " kleine  " incidenten begint dit........De overheid die de taak heeft om de burgers een rustig en goed leven te kunnen laten leiden is bang, ...... en zal op den duur tegen deze religieuze invloeden niets meer te vertellen hebben en  de wetten zo wij die hebben niet meer kunnen handhaven........... In diverse bovenstaande reacties merk ik dat er al meer mensen dit zien.......... Persoonlijk denk ik dat dit ook zal doorzetten.... en het gaat snel in onze digitale wereld....

Een voorbeeld wat met net te binnen schiet; Hoe is het te rijmen dat wij in Nederland vrijheid van Godsdienst hebben, en tegelijkertijd onze grond wet bescherming van het leven  waarborgt......

De islam zegt ; doden dat mag, Dat is zelfs een opdracht van mijn  religie, als anderen zich niet tot de islam bekeren dan moet je zelfs doden...... dat is hun vrijheid van religie.....  Sterker nog dat is de  opdracht van deze religie..........En wij zeggen in dezelfde grondwet..... dat het leven beschermd moet worden.... dat zijn de immers rechten van de mens..... 

Dit moet toch Botsen!!!  

En de politiek..... pappen en nathouden !!!!!! Totdat het te laat is.....

Frank op 31-07-2017 10:02

Hoort thuis op het geloofsforum. Mod.

Mark S. op 31-07-2017 23:20

@Anna op 31-07-2017  9:56 Bedankt voor uw mooie reactie. Zo waar wat u schrijft!

Singleman op 31-07-2017 23:42

Marinus, had je niet eens gezegd dat je de politie hoog op had? Zie je nu hoe dom dat ze bezig zijn?

Marinus Ferdinand op 01-08-2017 09:19

@Singleman

De politie is gewoon goed, en verdient steun. Maar als de politiek de zaak frustreert dan zijn ze nergens, en dat is wat er m.i. gebeurt.

Bird op 07-09-2017 17:40

Dat het moet Botsen is duidelijk,en is ook de bedoeling van de nwo.

Pagina12
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl