Headlines

Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Hackersgroep Anonymous waarschuwt voor plotselinge Derde Wereldoorlog

‘De strijd zal zeer waarschijnlijk heftig, wreed en snel zijn, en wereldwijd grote verwoestingen aanrichten’

 
Gaat deze geschifte dictator inderdaad WO-3 ontketenen? Volgens Anonymous is dat zeer waarschijnlijk.

De bekende internationale hackersgroep Anonymous heeft twee maanden geleden de wereldbevolking gewaarschuwd dat de Derde Wereldoorlog heel plotseling gaat uitbreken, vermoedelijk nog dit jaar of anders in 2018, en dat de burgers de laatsten zijn die dat verteld zal worden. Anonymous verwacht dat een militair conflict rond Noord Korea de spreekwoordelijke fatale dominosteen zal zijn die WO-3 in gang zal zetten, waarbij ook kernwapens zullen worden gebruikt.

 

Alle signalen staan op rood voor een oorlog op het Koreaanse schiereiland, aldus Anonymous. Dictator Kim Jong-un gaat gewoon door met het testen van ballistische raketten en het dreigen met de nucleaire vernietiging van de Verenigde Staten. De Amerikaanse president Donald Trump verklaarde afgelopen week dat het geduld van Amerika met Noord Korea op is, en impliceerde dat er in overleg met bondgenoten Zuid Korea, Japan en de Filippijnen nadrukkelijk aan militair ingrijpen wordt gedacht.

Japan en Zuid Korea waarschuwen burgers voor oorlog

De Japanse en Zuid Koreaanse overheid zien die bui al langer hangen, en waarschuwden hun onderdanen om zich voor te bereiden op een mogelijke kernoorlog. Burgers hebben instructies om de dichtstbijzijnde grote gebouwen in te vluchten, en als het even kan naar een schuilkelder te gaan. De Japanners hebben daar volgens de regering in Tokyo maar 10 minuten de tijd voor.

Japan heeft zich sowieso ten doel gesteld om al in 2020 weer een grote en sterke strijdmacht te hebben, die ook preventief kan ingrijpen. Dat valt te begrijpen, aangezien Kim Jong-un begin mei verklaarde dat Japan doelwit nummer één is voor zijn kernbommen, omdat het land diverse Amerikaanse bases huisvest.

China roept onderdanen op Noord Korea te verlaten

De VS heeft de afgelopen weken na lange tijd een aantal testen uitgevoerd met intercontinentale Minuteman III kernraketten die ook Noord Korea kunnen raken. Bondgenoot Australië, bepaald geen agressief en imperialistisch land, kijkt serieus naar strategische locaties in de Indische Oceaan.

Dan is er natuurlijk nog China, dat mordicus tegen Amerikaans ingrijpen is, en het volgens Anonymous stiekem wel prettig vindt om een Stalinistische buur te hebben die de VS en zijn Aziatische bondgenoten met kernwapens kan bedreigen. Toch heeft China heeft zijn onderdanen in Noord Korea voor de zekerheid opgeroepen om ‘geen tijd te verspillen en terug naar huis te keren’.

‘Bereidt u voor, WO-3 komt eraan’

‘Bereidt u zich voor op wat gaat komen,’ besluit de hackersgroep. De Derde Wereldoorlog zal voor de meeste mensen totaal onverwacht komen, omdat ze niet kunnen geloven dat het ooit zover zal komen. Dat is helaas de grootste val waar de gewone man kan intrappen, en die het uitbreken van wereldbrand nummer drie alleen maar dichterbij brengt.

‘De strijd zal zeer waarschijnlijk heftig, wreed en snel zijn, en wereldwijd grote verwoestingen aanrichten. Dit is niet zoals Afghanistan, Syrië of Jemen, maar een echte oorlog met wereldwijde gevolgen, met drie supermachten die erin gestort zullen worden. De andere landen zullen worden gedwongen om partij te kiezen.’

 

Xander

(1) Epoch Times / YouTube (Anonymous video)

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum.

Reacties

Pagina12
Hubert Luns op 03-07-2017 11:14

Qvic onderschat de gevaren van een atoomoorlog. Hij zegt dat we daar onnodig bang voor worden gemaakt. Ik ben het totaal oneens met hem. Google "Nuclear Winter". Dan komt hij er wel achter hoe desastreus een atoomoorlog is.

Jean op 03-07-2017 12:18

Wees er maar van overtuigd dat er een 3de wereldoorlog komt want een heel kleine groep verdiend er miljarden aan en die heel kleine groep interesseert zich geen barst met wat de burgers moeten ondergaan.

Leden van die heel kleine groep leven ook in Nederland, België, Spanje, G.B....

Als de eerste bom valt zitten die al ergens heel veilig 

Een ander geluid op 03-07-2017 12:18

Kalingar op 02-07-2017 23:42

Ik ben het zeer oneens met uw redenatie, dat na het uiteenvallen van het Warschaupact de NAVO eveneens ontbonden had kunnen (moeten) worden.

Sinds 2000 is Poetin / Rusland massief aan het herbewapenen en heeft intussen een formidabele krijgsmacht aan zijn westgrens / EU/NAVO oostgrens. Het argument, dat dit een antwoord is op de oostuitbreiding van NAVO is een drogreden. Die uitbreiding ging tegelijkertijd gepaard met een omvangrijke ontwapening van de Westerse NAVO landen. Dienstplicht werd afgeschaft. Het zogenaamde "vredesdividend". Daarnaast werd ruim 95% van de US troepen uit Europa teruggetrokken. Oost-Europa had / heeft sowieso geen sterke legers. De NAVO heeft zichzelf in Europa volledig kapotbezuinigd. Ieder land heeft munitietekorten. NL géén tanks. Als het niet zo triest was, zou het lachwekkend zijn. Dus in de tijd, dat Poetin zich sterk herbewapend heeft, heeft de NAVO zich bijna volledig ontwapent.

Een militair sterk Rusland toont de noodzaak van de NAVO aan.

Mijn voorbeeld met het Duitsland van 1918 en dat van 1939 is bedoeld om aan te tonen, dat er in 10 tot 20 jaar heel veel kan veranderen in de wereldpolitiek. Dat je dan bij de eerste zonnestralen niet gelijk de NAVO opdoekt, lijkt me evident ! 

Met dank aan heer Poetin, die door zijn massieve herbewapening de NAVO weer bestaansrecht gegeven heeft. Als hij op deze voet doorgaat, kloppen Zweden en Finland binnenkort ook aan om NAVO lid te mogen worden...... Dat ze in het neutrale Zweden onlangs alle schuilkelders weer opgeknapt hebben is niet voor niets. 

AJ op 03-07-2017 14:47

@Marinus, niet alleen D66, er zijn er wel meer. Bepaalde zaken zijn al honderden jaren, zoniet duizenden jaren aan de gang, het neemt misschien hier en daar een andere vorm aan maar het blijft in de kern dezelfde club. Hoe is de Islam ontstaan en waarvoor wordt het gebruikt? Voor velen misschien ongeloofwaardig maar de Islam is ontstaan vanuit de Katholieke kerk. De katholieke kerk is een bolwerk van satanisten.

https://www.wat-is-waarheid.info/video/islam.htm

The Islamic Connection / Total onslaught - Walter Veight:

https://www.youtube.com/watch?v=QCmSBfVXEmA

Het is niet zonder reden waarom hooggeplaatste katholieken nauwe banden hebben met hoogeplaatste moslims.

http://www.redicecreations.com/specialreports/2006/04apr/catholicislam.html

De vrouw van Mohammed was een katholiek, lees link hierboven. Het werkelijke doel van de satanisten was om het werk van God te vernietigen want voordat de Islam regeerde in het midden oosten woonden er veel Christenen en Joden en die zijn uiteindelijk allemaal verdreven door de legers van Mohammed. Naar mijn idee is dit ook de werkelijke reden waarom IS gecreëerd is om de Christenen te verdrijven om de opwekking die momenteel gaande is in het Midden Oosten de kop in te drukken. Want wat velen niet weten is dat er vele honderdduizenden moslims vandaag de dag tot het geloof komen in Christus en dat zal natuurlijk niet gaan zonder slag of stoot.

De reden waarom de grenzen worden opengezet voor vele moslims en ook tereuraanslagen is om de vrijheden weg te nemen van het volk. Creëer angst en zo kunnen ze allerlei privacy opheffende wetten erdoor drukken. Alles in de strijd tegen het terrorisme. Wat dacht je van een Wilders hoort die er niet dan bij? Die roept misschien allerlei leuke dingen die de oren kietelen maar wat stelde hij laatst voor? Moslims die verdacht worden preventief opsluiten. Mensen zullen dat allemaal toejuichen want het gaat ten slotte toch om moslims en niet om autochtone Nederlanders maar het zal uiteindelijk ook voor niet moslims gelden. Dus kunnen ze straks in de nabije toekomst iedereen die ervan verdacht wordt tegen de overheid te zijn preventief oppakken. Wie is de mol?

http://www.hln.be/hln/nl/960/Buitenland/article/detail/3138313/2017/04/20/Oostenrijkse-staatsweigeraars-opgepakt.dhtml

Ik weet verder niets over deze zogenaamde staatsweigeraars maar waarom wilden deze zogenaamde staatsweigeraars politici, rechters etc berechten?

Jaantje op 03-07-2017 14:54

Een ander geluid:u doet u naam geen eer aan u verkondigd precies wat de neocon en warmongers verkondigen.

Dat Rusland (pas) in 2000 is gaan bewapenen was imop op het nippertje.

Gezien er in de jaren 90 van de vorige eeuw al aanstalten werd gemaakt om precedent te scheppen om Rusland in te perken en in oorlog te storten denk daarbij aan Joegoslavië/Servië /bosnië en de rol van Albanië datzelfde Albanië is gebruikt in de oorlog in Syrië (Rusland isoleren en omsingelen plan)dat werd notabene de opslag(uitdeelpunt ter vervanging/ondersteuning van Turks uitdeelpunt)) van de ingeleverde chemische wapens van Assad.

Dat wij ons ontwapend hebben is dankzij de NAVO die worden betaald ook in tijden van recessie en niveleren gevolg is blauwhelmen elders en bezuinigen in eigen toko.

Ja de wereldpolitiek is veranderd en de NAVO ook dat is niet meer de NAVO van vroeger .

De oorlog die gaat komen komt niet door Korea maar door het ontwrichten van continenten.

Marinus Ferdinand op 03-07-2017 15:04

@AJ

In Frankrijk is er de verlengde noodtoestand, dus de facto een dictatuur.... Macron als zonnenkoning?

Jaantje op 03-07-2017 15:14

AJ:In de Balkan ging het niet zo goed tussen de gearriveerden moslims en de autochtonen catholics(katholieken) hoeveel catholieken zijn er gekruisigd toen?

En hoe gaat het nu daar met de katholieken?

Tom Hendrix op 03-07-2017 15:40

@AJ 14.47. uur. Zeer interessant om hier van kennis te nemen.

Rom op 03-07-2017 16:25

Als de troepen van de Navo zijn terug geslagen,is de weg vrij voor Armageddon.We staan aan de vooravond van wat in Zacharia 12 geprofeteerd staat en in Ezechiel 38.

Kalingar op 03-07-2017 17:19

@ een ander geluid

Als ik Rus was en de NAVO direct aan de grens troepen zou samentrekken zou ik me ook gaan (her)bewapenen. Vergeet niet dat het de EU/NATO is die de overeenkomst heeft geschonden om de voormalige Warschau pact panden nog bij de EU nog bij de NAVO te laten tie treden. Het zijn dus wij die de agressors zijn en niet zo zeer de Russen (ook al zijn dat geen lieverdjes)

Dus uw hele betoog van een sterke NAVO rammelt aan alle kanten want Rusland heeft toe wiullen treden toe de NAVO en zelfs tot de EU, maar is voor beiden geweigerd omdat ze een (zoals ik al eerder aangaf) een zogenaamd gevaar nodig hebben bij de NAVO en als dat er niet is zorgen ze er wel voor.

Een ander geluid op 03-07-2017 19:39

Jaantje op 03-07-2017 14:54

Het is u blijkbaar ontgaan, dat Europa heel lang de andere kant opkeek bij de Joegoslavische burgeroorlog. Pas toen de slachtpartijen alle perken te buiten gingen, heeft men beperkt ingegrepen.

Milosovic & Servië hadden gewoon moeten meewerken aan de vreedzame opsplitsing van Joegoslavië. Dat zoiets mogelijk is, bewijst de vreedzame opdeling van Tsjecho-Slovakije. Daar is géén schot gelost en geen dode gevallen. Blijkbaar is uw voorkeur een slachtpartij zonder einde tot de sterkste wint. Een beetje het Rwanda model. Nou, daar kan je trots op zijn. 

De burgeroorlog in Joegoslavië staat overigens los van Rusland. Een beetje warrig verhaal van u om dat te verbinden met het inperken van Rusland en dat land in een oorlog te storten. Hoe als ik vragen mag en met wie?

Dat Rusland op wereldschaal tegenwicht wil bieden aan de militaire kracht van de USA, daar kan ik me iets bij voorstellen. Dat zij de helft van hun indrukwekkende militaire apparaat tegenover een ontwapent Europa moeten opstellen, daar snap ik niets van. Kunt u dat wellicht uitleggen? 

Rusland omsingelen? AUB even op de kaart kijken; daar liggen de Centaal Aziatische ex-Sovjet Republieken, Iran en 1,3 miljard Chinezen tussen. In het noorden de Noordpool. 

AUB niet alle propaganda van RT Nieuws voor zoete koek slikken !

Een ander geluid op 03-07-2017 20:12

@ Kalingar op 03-07-2017 17:19

Allereerst, die belofte aan Gorbatsjov stelt niet zoveel (niets) voor. Dat is nooit in een Verdrag vastgelegd. Iedereen snapt, dat de volgende president van de USA daar totaal anders over kan denken. Net als over bijvoorbeeld het sluiten van Guantanamo Bay. Garantie tot de deur, zeg maar ! 

Uitbreiding NAVO is géén daad van agressie, waar haalt u dat vandaan ?

Verder zijn de Oost-Europese landen in kwestie daar nooit over geconsulteerd. Er is "over" die landen gesproken en niet met ! Het zijn soevereine landen, die hun eigen keuzes mogen maken. 

U haalt de tijdlijnen nogal door elkaar en daardoor oorzaak en gevolg. Ik zal u helpen:

1990 DDR bij EU/NAVO

1999 Polen, Tsjechië en Hongarijë bij NAVO

2000 Start massieve herbewapening Rusland !!!!!!!

2004 Baltische Staten, Slovakije, Bulgarije en Roemenië bij de NAVO

2014 Rusland stuurt zijn leger naar de Krim

2014 Burgeroorlog Oekraïne

2016 NAVO versterkt Oostflank op dringend verzoek van Baltische Staten, Polen en Roemenië.

U haalt het moment van de Russische herbewapening (jaar 2000) aantoonbaar en bewust ( ? ) door elkaar met NAVO versterkingen aan de Oostflank (2016).

Dus als er iemands verhaal aantoonbaar rammelt, dan is dat uw versie ! 

Een groot en machtig land als Rusland hoort niet in NAVO en EU. Eenmaal lid willen ze gelijk de eerste viool spelen. Daarnaast kan je het paard van Troje binnenhalen. Op ieder denkbaar terrein, zoals: onafhankelijke rechterlijke macht, economie, milieu enz. maakt Rusland totaal andere keuzes dan bijvoorbeeld de EU. Dan hol je van het ene conflict naar het andere. Uw flower-power ideeën zijn niet zo realistisch en ook nog eens gedateerd.

jottum op 03-07-2017 20:18

Wij verwachten het platleggen van het grootste deel der westerse samenleving als vliegvelden, treinverkeer, bruggen en sluizen of energievoorziening de komende weken en maanden door hackers.

Simpel omdat miljoenen thuismodems door vakantiegangers de komende weken onbeheerd worden achtergelaten, men deze zelfs aan laat staan om online nog wat te kunnen werken, het huis per webcam te inspecteren of emails te lezen, etc. van die moderniteiten die het leven gemakkelijk maken, dat het voor hackers mogelijk en gemakkelijk is om wekenlang ongestoord - en uiteindelijk onvindbaar - via vakantiegangers webadres te hacken door in te pluggen op de thuismodem of het wifi-signaal te hacken. Nog afgezien van de gratis wifi op oncontroleerbare massa-campings of hotels. En deze manier is toepasbaar op elk continent toepasbaar en zijn aanvallen overal mogelijk als men de weg weet. 

Zal u en ons niet lukken, maar kwaadwillende gespecialiseerde fanatici wel.  De westerse vrees zou anders moeten liggen.

 

AJ op 03-07-2017 23:17

@Tom Hendrix, leer de ware geschiedenis kennen, leg de verbanden dan begin je het spel te begrijpen wat vandaag gespeeld wordt. Het spel is niet veranderd alleen de spelers.

Pieter op 04-07-2017 02:05

Milosevic heeft goed werk verricht. De moderne kruisvaarder.

josef op 04-07-2017 16:05

Blijkbaar het is zeer belangerijk om sterke wapens te kunnen  hebben. want dan niemand kan makkelijk je land aan te valen net als Afghanistan,Iraq,Syria,Lybia.ik ben tegen atoombomen of masavernietegen wapens.maar sterk zijn heeft ook zijn voordelen .

josef op 04-07-2017 16:24

Tav.kalinger.

Rusland onder druk zetten dit is wat westers al lang hier mee bezig zijn. eenkeer door zulke druk kwam de val van sevitunie en nu ze  blijven door   gaan tot Ruslang moeten naar westers luisteren en doen, risico is groot oorlog.. we moeten niet vergeten china ,India,pakistan en binnen kort Iran zijn lid van shanghai.ze zijn sterk en groeien sneler dan we kunnen denken .ik denk duurt niet lang tot ze de baas zijn ze hebben ook alles slechts nog betere economie en dan is zo ver.of oorlo of accepteren de nieuwe baas.

 

Josef inmiddels voor de 15e keer, uw naam is al in gebruik en schept dat verwarring. Neem een andere nickname. Dit is de laatste melding die u hierover krijgt. Bij herhaling worden uw postings niet meer gepubliceerd. Mod.

Een ander geluid op 04-07-2017 16:52

Pieter op 04-07-2017 02:05

Milosevic heeft goed werk verricht. De moderne kruisvaarder.

Alleen niet zo succesvol. 4 militaire interventies en 4 x verloren. Daar kunnen we beter géén voorbeeld aan nemen. 

stan op 04-07-2017 22:20

veel geleerd van internet, geloof niet alles.

Een ander geluid op 05-07-2017 11:37

josef op 04-07-2017 16:24

USSR is ten onder gegaan, omdat ze economische wetmatigheden ruim 70 jaar genegeerd hebben. Innovatie op basis van spionage enz. 

Een staat gebaseerd op onderdrukking en moord, die zelfs Hitler in wreedheid overtrof.

Een zegen voor de mensheid, dat deze zwarte bladzijde om is !!!

Een ander geluid op 05-07-2017 11:45

Als Estland, Georgië enz. hetzelfde gedrag zouden vertonen als Noord-Korea, dan had Rusland daar allang korte metten mee gemaakt.

De USA, Japan en Zuid-Korea hebben tot nu toe engelengeduld gehad met alle provocaties van N-Korea.

Yoep op 05-07-2017 22:54

Jongels het maakt niet uit hoe links of rechts door de deur gegaan word. De duivel regeerd.

FinalCountDown op 08-07-2017 18:35

Er wordt op internet heel veel verwezen naar 23 september 2017 als 'speciale datum' dat er iets zou gebeuren. Maar 'wat'... Dat weet uiteraard niemand. (behalve dat het mijn verjaardag is :-)). 

Marinus Ferdinand op 08-07-2017 21:33

@AJ

Ik denk inderdaad ook dat de structuren minder veranderd zijn dan het lijkt. In de diepte zijn de spelletjes en de machthebbers dezelfden!

Yoep op 09-07-2017 00:09

Het heeft zover ik weet te maken met CERN. Op die dag willen ze een vortex creeeren. Immers ze willen dol graag weg hier.  De elitaire zooi dan :). Ze lopen zo ver als ik als andere kan zien de profetieen van de bijbel langs. Alleen wta het doel is .... laat even op zich wachten. Mogelijkerwijs heeft dit te maken met de komst van de (foute engelen) aliens.

Een ander geluid op 09-07-2017 09:58

Yoep op 09-07-2017 00:09

Dat is een interessante redenatie. Ik vrees, dat onder het mom van wetenschap de intenties van "hen" die CERN aansturen wellicht niet zo zuiver zijn. Laten we hopen, dat het CERN niet vergaat zoals de tovenaarsleerling (Goethe), die niet beseft welke krachten hij ontketent............

janna op 09-10-2017 11:04

mensen hebben niks te doen. beetje oorlog voeren. ongevoelige mensen zijn het. meer vrede zou fijn zijn he donald trump. ga werken inplaats ruzie te zoeken.

Pagina12
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl