HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

G20 Hamburg: Links wil dit geweld en deze anarchie over heel Europa verspreiden

Inside info van Duitse agent: Eén dode collega, andere permanent blind, veel zwaar gewonden: ‘Dit land is compleet naar de Filistijnen’ – Linkse leider in VS roept op tot ‘jihad’ tegen ‘blanke, islamofobe’ regering Trump

 
De ‘hel van Hamburg’: Volgens sommige schattingen lieten zo’n 100.000 linkse activisten terroristen met extreem geweld weten wat ze voor de rest van Duitsland en Europa in petto hebben. De autoriteiten stonden afgelopen nacht zelfs op het punt om de hulp van het leger in te roepen.

Het is geen toeval dat extreemlinkse actiegroepen zoals ‘Antifa’ er als twee druppels water uitzien als jihadisten van ISIS en andere islamitische terreurgroepen zoals Hamas. Het enige wat aan de zwarte, gemaskerde outfits van deze zogenaamde ‘antifascisten’ ontbreekt zijn de Arabische ‘Allahu Akbar’ tekens. Hun doelstellingen zijn echter dezelfde: de totale vernietiging van de vrije Westerse samenleving en vrijheid en diens Joods-christelijke wortels, en het met geweld en onderdrukking wegvagen van iedereen die het waagt zich tegen hen te verzetten.

 

Op papier kunnen er nauwelijks grotere tegenstellingen zijn tussen ‘links/progressief’ (/links-liberaal) en ‘islam’: links beweert zich in te zetten voor de rechten van vrouwen, homo’s en andere minderheden, terwijl die door geen enkele andere ideologie zo erg worden gediscrimineerd en vervolgd dan de islam.

Waarom beide groepen toch steeds nauwer met elkaar samenwerken: hun gezamenlijke haat tegen het christendom, het Westen, Joden/Israël en conservatief / rechts is groter dan hun inherente wederzijdse afkeer. Vermoedelijk hebben zowel progressief links als islam impliciet een –weliswaar tijdelijke- wapenstilstand met elkaar gesloten, en werken ze zelfs samen om eerst hun beider vijand nummer één te vernietigen.

Linkse leider VS roept op tot ‘jihad’ tegen regering Trump

Ook in de Verenigde Staten gebeurt dat steeds openlijker. Moslima Linda Sarsour was één van de organisatoren van de Vrouwenmars in maart, en is een snel rijzende ster in het progressieve establishment. Tijdens een toespraak voor de Islamic Society of North America conventie riep ze letterlijk op tot ‘een jihad’ tegen de regering Trump, die ze voor ‘blanke supremacisten en islamofoben’ uitschold.

Bovendien benadrukte ze dat het haar enkel gaat om ‘het verdedigen van onze (moslim)gemeenschap, en niet om te assimileren om andere mensen en autoriteiten te plezieren.... Het is onze allerhoogste prioriteit om Allah, en enkel Allah, te plezieren.’

Kortom: Sarsour wil beslist geen integratie en tolerantie, maar dat weten we al jaren van een groot deel van de moslimgemeenschap in Europa en ook Nederland. Criminele, gevaarlijke no-go zones en parallelle Sharia-samenlevingen, waar de autochtone bevolking en steeds vaker zelfs de politie niets meer te zeggen heeft, groeien dankzij de massa immigratie uit Noord Afrika en het Midden Oosten als kool. (1)

Links pakt in Duitsland de wapens op

Hun linkse medestanders lijken in ieder geval in Duitsland de wapens te hebben opgepakt. Voor de tweede achtereenvolgende nacht waren er in migrantenstad Hamburg zeer zware rellen. Antifa en andere extreemlinkse, anarchistische actieterreurgroepen protesteerden tegen de G20 top die in deze stad wordt gehouden, stichtten tal van branden en richtten grote vernielingen aan.

Volgens een agent die al 20 jaar bij de politie werkt en anoniem wil blijven was het geweld nog veel erger dan door de media wordt bericht en door de politiek wordt toegegeven (dat was ongetwijfeld precies omgekeerd geweest als het rechtse demonstranten waren geweest). De relschoppers hebben volgens hem geprobeerd agenten met spiritus te besproeien en in brand te steken. ‘Ze wilden ons doden.’

‘Deze staat is compleet naar de Filistijnen’

Er zou inderdaad een agent zijn omgekomen. Een ander raakte door een explosief zijn beide ogen kwijt en is permanent blind gemaakt. Meerdere andere agenten raakten eveneens zwaargewond. De Duitse politie moest zelfs bijstand krijgen van Oostenrijkse speciale eenheden. Een kwart van alle agenten in de deelstaat Schleswig-Holstein werd in Hamburg ingezet.

Over de politieradio werd letterlijk van ‘oorlogsachtige toestanden’ gesproken. Er vielen zóveel gewonden, dat de ziekenhuizen in de stad werden bestormd. De situatie werd dermate penibel, dat de autoriteiten op het punt stonden de noodtoestand uit te roepen en de hulp van het leger in te roepen.

Een email citaat van de genoemde Duitse agent spreekt boekdelen: ‘Ik heb het geloof in ons land, de politiek en onze wetten verloren. Deze staat is compleet naar de Filistijnen.’ (2)

Links wil dit geweld over heel Europa verspreiden

Deze chaos, dit geweld, deze terreur, willen linkse en islamitische groepen over heel Europa verspreiden. Die wens is duidelijk te lezen in tal van berichten op het extreemlinkse internetplatform Indymedia, dat bizar genoeg nog steeds niet getroffen is door de almaar strenger wordende censuur in Duitsland (die dan ook enkel conservatief en rechts treft). Ook dat onderstreept dat ‘deze meute het systeem dient, anders waren ze al lang verboden’ (3).

Langzaam maar zeker lijken we op almaar grotere rellen, opstanden en uiteindelijk zelfs burgeroorlogen af te stevenen. Het gevaar komt daarbij duidelijk niet van rechts, maar juist van de alliantie tussen links en islam, dat van het grootste deel van de gevestigde politieke orde nog steeds alle ruimte krijgt.

De vraag is niet langer OF het inderdaad ooit zover komt, want de Europeanen hebben de afgelopen jaren de kans om dit lot via het stemhokje te veranderen, volledig laten liggen. We zullen daarom moeten oogsten wat we door hen hebben (laten) zaaien. Of misschien is het spreekwoord ‘die distels zaait, zal stekels maaien’ wel nog toepasselijker.

 

Xander

(1) Zero Hedge
(2) Hartgeld
(3) Opposition 24

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum.

Reacties

Pagina12
densi op 08-07-2017 14:57

De Islam, het addergebroed, wil de hegemonie over het Westen hebben en voelen zich superieur. Dit mogen wij nooit, maar dan ook nooit  zover laten komen dat de Islam alles vernietigd wat wij hebben opgebouwd. Dood en vernietigingsdrang zit in de moslim genen ingebakken, misschien niet voor iedereen geldend van deze subcultuur, maar wel voor velen.

Willy op 08-07-2017 15:12

Het leek wel op een oorlog daar in Hamburg de meest linkse stad van Duitsland zelfs de inwoners hebben genoeg van al dat geweld van extreem links die niets of niemand ontzien.Het heeft ook te maken met een nieuwe generatie die totaal moraalloos is opgevoed die geen enkel respect hebben voor andersmans goed  en eigendom. Voor Merkel is het een blamage ze had juist Hamburg gekozen omdat het een open stad is met een zeer grote haven maar dat is dus anders uitgepakt . Links extreem links dan kan men vergelijken met Isis alleen onthoofden ze nog geen mensen maar extreem links is echt een gevaar aan het worden voor het liberale Europa !! Shalom

Singleman op 08-07-2017 15:12

Klopt, de communistische anti-fassisten zijn overal van de partij als er anti-islam betogingen zijn ook, daarom moet deze bende dringend opgerold worden.... dezen zijn echt tegen vrijheid, net zoals moslims ook tegen vrijheid zijn..... dat is zo al jaren aan het aanmodderen maar democraten laten ze hun gang gaan. Ze pakken liever iemand met een varkensmutsje op dan dat links soort op te pakken.... dat zijn ook globalisten.

who gives op 08-07-2017 15:12

Extreem rechts is ook anti G20 en globalisering. Kijk de punten van de NVU maar eens na. Dit is ook de enige overeenkomst tussen Extreem Links en Extreem Rechts. Zover ik weet is xandernieuws ook tegen NWO? Dus je ziet maar hoe klein de verschillen zijn op bepaalde vlakken. Fijn Weekend :-)

Infidel4U op 08-07-2017 15:19

Regressief links IS fascisme. De islam is fascisme. Dat de twee samenwerken zou niemand moeten verbazen. Geweld tegen links en de islam is derhalve niets meer dan pure zelfverdediging. Al denkt de regressief linkse overheid daar natuurlijk totaal anders over...

Anna op 08-07-2017 15:23

 Wat is de mens.; De kroon op de schepping van God.      Hij , God heeft hem, de mens bijna Goddelijk gemaakt zegt psalm 8 ....... Het  was de bedoeling van God dat de mens Hem als de schepper van alle dingen te eren en te leven volgens zijn wil....... Maar de mens dacht beter te weten, beter kunnen worden, en liet zich verleiden tot dingen die God verboden had...... en toen........... Kwam het kwaad! ...De extreme uitwassen hiervan zien we vandaag de dag gebeuren...... 

Als een mens niet meer begrijpt en beseft waar hij vandaan komt, wie hem geschapen heeft en dat de eer van het bestaan van de mens, de lof de roem voor zijn leven , aan zijn schepper en formeerder toekomt; dan maakt het niet uit of je nu op een " Linkse " manier alle wetten en regels veracht en rellen gaat schoppen of op een " religieuze moslim " manier alle wetten en regels vertrapt En niet meedoet in de westerse maatschappij en steeds meer ruimte naar je toetrekt als moslim, niet goedschiks dan maar kwaadschiks.........Dan worden Pilatus en Herodes vrienden..... uiteraard in het kwaad......

De islam spint er garen bij dat Linksen in Europa zo te keer gaan....

Dit proces zal doorgaan..... Er zal immers een tijdperk van grote verdrukking komen.... het is nu de stad Hamburg en de G20 top is nu de aanleiding van deze kwaadaardige " minioorlog" maar straks zal de onverdraagzaamheid onderling zo groot worden dat dit wat we nu zien dagelijkse praktijk in onze straten zal zijn.....waarschijnlijk autochtone Europessche bevolking hand in hand met allochtone islamitische bevolking.... want het grote kwaad maakt het niet uit of de wereld vernietigd wordt door de islam of door het facistische geweld....

De Satan is wezenlijk aanwezig; en als je het niet geloofd; jammer; maar nu heb je daar in Hamburg het misdadige bewijs er van gezien....In Irak en Syrië zien we het al jaren, maar het komt in een andere vorm ( facistisch vermengd met islam) ook naar hier  W. E. Dit proces gaat door omdat de Satan het werk van God wil verhinderen en alles in het werk stelt om het werk van God te  verhinderen..... en het werk van God, dat is ; de komst van de Here Jezus Christus naar deze wereld... ( het zal satan  niet lukken maar de bewegingen hiervan zien we volop) De tijd spits zich toe en alles wijst heen naar dat moment....

Shalom, goede zondag en geniet samen, - nu het nog kan ,-met uw gezin en familie ( zoals Trump zei)  van de vredige dag morgen.

Marinus Ferdinand op 08-07-2017 15:40

"We" durven niet echt op te treden en grenzen te stellen? Waarom niet?

1. De ideale wereld die liefdevol is en humaan is, is een wereld zonder grenzen. Dit is het ultieme ideaal. Maar... wat we vergeten is dat we in een niet-ideale wereld leven en in een wereld Met grenzen leven. We laten ons dus chanteren door een te hoog ideaal.

2. Zeker in Duitsland is er een grote weerstand tegen keihard ingrijpen, omdat hun onverwerkte verleden (WOII, holocaust) hun parten speelt. Begrijpelijk, maar niet goed.

3. Dan is er nog het Christelijke schuldgevoel. Het besef van schuld en van erfzonde kan vruchtbaar zijn. Immers besef van fouten biedt de mogelijheid tot verwerking en herstel. Als er niet goed mee om wordt gegaan, krijg je een vorm van zelfkastijding, en dat zien we m.i. nu volop in West-Europa, en de barbaren profiteren...

Ik pleit voor bewust omgaan met de huidige situatie, en waar nodig keihard ingrijpen. Vandaag nog, in Hamburg!!!

Patatje Oorlog op 08-07-2017 16:05

Iedereen die herkend wordt bij de "actievoerders" voor 20 jaar de uitkering afnemen. Don't bite the hand that feeds.

Singleman op 08-07-2017 16:34

Het lijkt wel een nieuwe communistische revolutie, zou Poetin daar geen handje kunnen in hebben? Hij heeft ook een groot moslimleger tot zijn beschikking zogezegd & er zijn er ook van die moslimstaat in Rusland die in Duitsland aanlagen hebben gepleegd....

Tabris op 08-07-2017 16:45

Communisme, Facisme en islam zijn systemen gecreeerd door de duivel om zoveel mogelijk leed op deze planeet te veroorzaken. Dit leed voedt zijn demomen omdat die van God's Licht uitgesloten zijn en zich nu alleen op het leed van mensen en dieren kunnen bestaan. 

Omdat die systemen van dezelfde bron komen werken ze samen, ondanks dat ze tegengestelde belangen of idiologieen hebben.

Zolang ze maar zoveel mogelijk leed en pijn veroorzaken, dat is het doel.

En ze zijn zeer effectief daarin.

Tabris op 08-07-2017 16:50

Het zal me ook niet verbazen dat een groot gedeelte van het gemaskerde tuig moslims zijn.

Singleman op 08-07-2017 17:02

In Polen was er juist een support to Trump protest.... https://www.youtube.com/watch?v=0zypGJkTyIw

Eelke Piers op 08-07-2017 17:08

Hoewel ik uiterst  rechts ben toch even dit:

De G20-staten praten over „Bestrijding van Vluchtoorzaken“, maar geen enkele van de grootste herkomstlanden zit aan tafel.

Ze spreken over „Partnerschap met Afrika“, maar bijna het hele continent ontbreekt.

Ze discussiëren over klimaatverandering, maar vertegenwoordigen de olie-, kolen-, en auto-industrie.

Ze praten over vrede, maar zijn zelf de grootste oorlogsvoerders en wapenproducerende staten.

Singleman op 08-07-2017 17:13

De taal van het lichaam als "de groten" elkaar ontmoeten... https://www.youtube.com/watch?v=wAts-l8C7UE Ik heb toch liever dat ze zich met hun eigen land bemoeien, sorry....

Rom op 08-07-2017 17:19

Mooi uitgelgd Anna!

Rom op 08-07-2017 17:21

Zijn we misschien aan het begin van Openbaring 13 beland?

Eelke Piers op 08-07-2017 17:59

Is de Franse revolutie soms anders begonnen? Toen werd het rapaille ook helden

Rosalie op 08-07-2017 18:05

Xander,je schrijft dat Europeanen de kans hebben laten liggen om via het stemhokje dingen te veranderen, maar als je nu naar Nederland kijkt waar de PVV de tweede partij werd en politici weigeren ook maar een keer te onderhandelen met die partij, dan weet je dat stemmen zinloos is. We worden geleid door Brussel en politici zijn niets anders dan hun loopjongens. Met andere woorden : we zitten al in een dictatuur waarin je geacht wordt alleen de meningen te ventileren die hun aanstaan dus geen vrijheid meer. Politici zoals Pechtold e.a. zitten daar uit eigenbelang in de hoop op een goed baantje als ze ütgespeeld zijn. Het is een enge tijd waarin we geen invloed hebben. Het enige dat helpt is de kracht van gebed. Als mensen terugkeren naar het gebed wordt de macht van het Kwaad gebroken. Maar ja, wie bidt er nog ,wie gelooft er nog ? De macht van de Tegenstander / Satan kan zich zodoende doen gelden. 

Een ander geluid op 08-07-2017 18:13

Eelke Piers op 08-07-2017 17:08

Hoewel ik uiterst  rechts ben toch even dit:

Nou Eelke, dat ("uiterst rechts") heeft u tot nu toe in al uw posts toch aardig weten te verbergen. Ik zou u in ieder geval nooit in dat deel van het politieke spectrum verwacht hebben. 

Maar; als ik een inschatting had moeten maken op basis van uw uitingen, zou ik denken: oud-PSP of -CPN met sympathie voor het Pax Christi van de jaren 1980. 

Tom Hendrix op 08-07-2017 18:13

@Eelke Piers: 17.08. uur. Uw reactie kan ik onderschrijven. Mijn medeleven gaat uit, naar de Politie in Hamburg; gewone agenten, die de wrange vruchten plukken, van dit nooit toe te laten geweld. Links of rechts, dat maakt niets uit, demonstreer dan vreedzaam! Maar hier is weer het bewijd te meer; dat het voornamelijk socialistische en anarchistische personen zijn, die bereid zijn tot geweld. Als conservatieve demonstranten dit zouden flikken; zouden de kranten er van vol staan.

@Anna: 15.23. uur. Weer een mooie en gefundeerde reactie van U.

Marinus Ferdinand op 08-07-2017 18:49

Mooi optreden in Hamburg van Ivanka Trump. Is niks mis mee...

ohje op 08-07-2017 19:07

Meer meer meer en als het zo leuk is nog meer hahaha

Henk op 08-07-2017 19:38

Deze fanatieke strijd van extreem-links tegen kapitalisme en globalisering lijkt een herleving van de jaren zeventig van de vorige eeuw. De elite moest om zeep geholpen worden, het liefst met buitensporig geweld. Toen had je de Baader-Meinhof groep en de Rote Armee Fraction in Duitsland en de Rode Brigades in Italië. Werkgeversvoorzitter Hanns-Martin Schleyer, ex-minister-president Aldo Moro, en vele anderen, ze moesten het allemaal met de dood bekopen. Gewoon koelbloedig vermoord. Maar gelukkig, zo erg als toen is het nu (nog) niet.

Rebellio op 08-07-2017 19:38

"De situatie werd dermate penibel, dat de autoriteiten op het punt stonden de noodtoestand uit te roepen en de hulp van het leger in te roepen." Wanneer zouden ze dat dan wel doen? Als er doden zouden vallen? Dan waren ze al te laat!

"Een email citaat van de genoemde Duitse agent spreekt boekdelen: ‘Ik heb het geloof in ons land, de politiek en onze wetten verloren. Deze staat is compleet naar de Filistijnen.’" Als een agent dit al zegt...

Oma op 08-07-2017 20:45

Inderdaad, Eelke Piers, daaraan zie je dat ze een ándere agenda hebben. Deze rellen worden georkestreerd, zeker weten, door aanstokers die vermoedelijk niet links of rechts of zelfs islam zijn maar ingehuurd werden door diezelfde hypocrieten van de G20 om oorlog uit te lokken! Net zoals ze dat al jaren doen bij betogingen en stakingen om ze te breken en dan de vakbonden de schuld in de schoenen te kunnen schuiven, verdeeldheid te zaaien en verworven arbeidsrechten af te breken ten voordele van werkgevers/bedrijven: op weg naar controle, slavenarbeid en gratis werken/armoede.

En uiteraard wordt er volop misbruik gemaakt van de groeiende ontevredenheid, de armoede van het volk waarbij linkse geitenwollensokken en haatdragende moslims meteen op de kar springen, kunnen ze eens lekker ongestraft hun frustratie uitwerken met agressie, met vernielingen en kloppen op alles wat ze tegenkomen in die gehate maatschappij. De sluimerende haat tegen ongelovigen kan nu met wapens geuit worden waardoor het leger zal ingezet worden en de bevolking, om te beginnen, beperkt worden in hun bewegingsvrijheid...

Dit is opgezet spel om verdeeldheid te zaaien, europa te ontwrichten en de ketel te doen overkoken met de hoop dat het zich uitbreidt naar heel europa.

Begrijpen we nu waarom de politiek de autochtone bevolking blijft beroven, schofferen, discrimineren in groeiende mate en openlijk uitdagen? Het ongenoegen, de verarming en de volkswoede opdrijven in aanloop naar een uitbarsting, die ze zelf in gang steken door ingehuurde amokmakers! Dát is er nu volgens mij gaande....kijk maar naar het verleden, altijd hetzelfde scenario...

Marinus Ferdinand op 08-07-2017 20:56

@Anna

Ik heb in een Verzetsmuseum gewerkt en de beelden van WOII bestudeerd, en daar waren beelden van Hamburg bij. En als je gisteren zag wat er in Hamburg gebeurde: een vuurzee en meer.... dat is echt schokkend! Wat moet dat doen met inwoners van Duitsland en vooral Hamburg? Dat laat zich raden. Verschrikkelijk. Dat kan Europa niet accepteren. En weer  zal het weg gewuifd worden. Mw. Merkel heeft al vast schadevergoeding beloofd. Daar neem ik, gevoelsmatig, geen genoegen mee.

Een ander geluid op 08-07-2017 21:09

Merkel staat in ieder geval flink te kijk. Kan me niet voorstellen, dat bij de autocraten met de harde hand, zoals: Poetin, Erdogan en Salman (Saoedi-Arabië) de bewondering voor Merkel erg groot is. 

Bij iedere wereldtop gaat deze meute van extreem linkse straat-terroristen op deze manier te keer. Men zegt anti-kapitalisten te zijn en te strijden tegen het grote geld. Echter, iedere keer en nu ook weer in Hamburg zijn het de eigendommen van de kleine winkelier en de hardwerkende arbeider, die geplunderd en in brand gestoken worden. Het zal je winkel of auto maar zijn. Men is er alleen maar op uit om zoveel mogelijk schade aan te richten en zoveel mogelijk slachtoffers te maken bij de politie. Het lijkt me niet meer dan gerechtvaardigd om daar met rubber kogels tegen op te treden. Het is toch te gek voor woorden, dat een groot land als Duitsland (81,4 miljoen inwoners) een beroep moet doen op speciale eenheden uit Oostenrijk (8,6 miljoen inwoners). Maar ja, al het geld is nodig om de moslim migranten een mooi leven te bieden. Ja, wir schaffen das !

Ik vrees dat er nog veel Duitse steden het lot van Hamburg moet treffen, voor de schuldbewuste Duitser begrijpt dat de boetedoening voor het Nazi-regime en de holocaust niet langer nodig is. 

Barbara op 08-07-2017 21:10

Waar begint het geweld...

Ik wilde vanmiddag een plant kopen, een varen, ik had al zolang geen plant in huis gehad.

Vorige week had ik al een groepje van 10 zien staan bij de PLUS.

Vandaag kon ik hem makkelijker meenemen en wilde er eentje uitzoeken.

Tot mijn verbazing was de aarde waarin ze stonden gort en gortdroog, en de pas nieuw uitgekomen jonge bladeren waren helemaal bruin en verdord.

Ik wist niet wat ik zag!

Ik zei tegen de juf achter de kassa waar ik andere boodschappen afrekende, dat ik graag een varen mee wilde nemen, maar niet een half dode die al dagen in de hitte staat dood te gaan.

Waarom geven jullie die planten geen water, vroeg ik.

Ik wil er graag een meenemen maar niet een half dode voor de aangeboden prijs van een frisvrolijke.

Juf keek me aan of ik helemaal besjokke was.

Oh u bent zeker van de groene partij was het antoord en niet op uw mondje gevallen...

Ik zei nee ik ben niet van die partij, maar ik houd wel van planten en wil ook niet bedrogen worden om een half dode plant te moeten kopen die jullie niet verzorgd hebben.

Ik kan daar niets mee hoor, ik heb helemaal geen tijd voor planten giechelde de hoofdbedoekte dame van hooguit 16 jaar er achteraan.

Vertel het dan om mij te plezieren strakjes aan je baas, wil je dat dan doen?

Mijn baas zie ik strakjes niet.

Tja en zo gaat het dan ik het klein, het oorlogje voeren, het elkaar bewust, zo lijkt, niet willen begrijpen, minachten, niet zien en niet kunnen horen, laat staan wat er te horen valt..

Ik vind dit vreselijk!! Echt zo vreselijk.

Je mag geen mening meer hebben, geen goede gedachte uitspreken, geen plezier hebben in het uitzoeken van je boodschappen, het is met alles take it of leave it.

Hopla inladen, afrekenen en wegwezen!

De klant is dan al lang geen koning meer, maar een slaaf van een inhalige 24 uurs economie die voedsel en doorgekweekte groente en planten industrie door elk strotje schijnt te willen drukken.

Elkaar ont-moeten, waar is die tijd gebleven?

Is het strakjes zo dat wij alleen nog maar in tijd van oorlog in een verte de engelen nog kunnen horen spreken?

Tom Hendrix op 08-07-2017 21:32

Ten aanzien van mijn reactie om 18.13. uur; bewijd moet zijn bewijs.

Johan op 08-07-2017 21:46

Barbara, u moet dit gewoon melden bij de filiaalhouder. Dat wicht dat u gesproken heeft is waarschijnlijk maar een scholier die wat bijverdient en die geen flauw benul van zaken of planten heeft, het is ook niet haar waar/geld dat ligt te verpieteren.

Leon op 08-07-2017 21:56

Het 3de blok onder de schuin gedrukte kop: de spijker op z'n kop Xander👌

Met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid is dat de reden waarom de 2 (ogenschijnlijk) tegenstrijdige organisaties "samenwerken". Ook werd het volgende pijnlijk duidelijk: in de woonwijken grenzend aan het centrum werden auto's in brand gestoken. Waar was oom agent? Die beschermde de duivelse elite👆😬

De burger werd aan haar lot over gelaten....

Kruisvaarder op 08-07-2017 22:28

Dit is wat je wil,en wat je krijg Rutte, gr  het volksleger 

Houd uw eerste nickname , Kruisvaarder, aan. Aangepast. Mod.

Qvic op 08-07-2017 23:34

Wat ook telkens opvalt bij de linkse antifa groeperingen en aanverwanten samen met de islam terreurgroepen, dat zij onder het mom van tegen het kapitalisme te vechten en zich zelf sociaal en liberaal noemen. Dat al die gasten een beperkte I.Q. en een zeer beperkte langertermijn inzicht hebben, want als zij hun gastheer elimineren, elimineren zij zich zelf ook. Dan is het klaplopen op die ander voorgoed voorbij. Dan komen de antifa groeperingen en aanverwanten tegen over de islam te staan in de landen die zij zelf in puin hebben geschoten en geplunderd. Dan hebben zij hun eigen geliefde paradijs/utopia gesloopt, want dan zijn alle voorzieningen weggevaagd. En dan ......... Want zij hebben nooit geleerd om zelf iets op te bouwen c.q. te onderhouden. Je krijgt nog even een mad max achtige toestanden, totdat ook die voorraden op zijn. Want de kennis en kunde bij de mensen is dan zo geminimaliseerd, dat de overwinnaars massaal zullen verhongeren. Want Europa zelf heeft nagenoeg geen delfstoffen meer en zonder olie is bijna niets meer mogelijk om al die aantallen mensen te kunnen voeden. Zo wordt het ooit rijke en welvarende Europa weggevaagd en voor wat eigenlijk.

Marinus Ferdinand op 08-07-2017 23:53

@Qvic

Zullen er geen mensen op gaan staan die tegengas gaan geven, denkt u? Europa wordt echt niet zomaar weggevaagd hoor!

De Terugkeer op 09-07-2017 00:43

@who gives op 08-07-2017 15:12

Zie ik het verkeerd, als ik beweer dat velen 'tegen' globalisering zijn, de NWO etc., zoals Xander en het overgrote deel van de lezers en reageerders op deze site? Volgens mij niet...het gaat puur om de mate van geweld, die gepredikt en gepleegd wordt.

Hij of zij die 'bewust' kiest voor het gebruiken van geweld tegen 'vooral' onschuldigen, zowel burgers als vertegenwoordigers van een overheid, omdat er een ideologie achter zit, een ideologie van afdwingen en opdringen, heeft alle grenzen van respect en ethiek overtreden en zal vervolgens door diezelfde staat of het 'in hun ogen/afgedekt door zwarte kappen' global system, waartegen 'men' oorlog voert, tot in den treure moeten worden vervolgd.

Ik zie dit als een enorme 'test' voor het resterend welzijn en weldenken van een rechtvaardig democratisch systeem. Het is nu of nooit en mijn hoop is nog niet gaan varen...de afschuw bij de 'gewone burger', die naar tevredenheid probeert te leven en wellicht ook in dankbaarheid het leven aanvaardt, gemiddeld hard werkt en nooit en te nimmer maar denkt aan welke vorm van geweld dan ook, is nu op het hoogste niveau aanbeland. 

We moeten verder met ons leven en nooit aanvaarden, dat 'welke vorm van geweld dan ook;, ons kapot gaat maken.

Nogmaals: iedereen 'die' en alles 'dat' geweld gebruikt, kei -en keihard de grond in boren, het onkruid verdelgen...en nooit meer op laten komen. Een volwaardig menslievend democratisch systeem, waarbinnen men verplicht wordt, vredig te leven en waarin de burger werkelijk gehoord wordt. Dus, bij een referendum: uitvoeren wat het overgrote deel verlangt/democratie versterken en het 'grote plan' van de NWO doorklieven met gerechtigheid...een sterkere burger, die gehoord en vooral 'gevoeld' wordt. 

Geweld, door 'monodenkers' gepleegd: nooit negeren, maar openbaar veroordelen en het gegoede volk hier achter zien te krijgen. De tegenkrachten 'moeten' gebundeld worden.

Dit vereist veel kracht en durf van de 'autonome' regeringen van verschillende westerse mogendheden...maar, waar angst regeert, daar komt de afbraak.

Heel veel sterkte gewenst voor de familie van de politiemensen in Hamburg. Onnodig.

Singleman op 09-07-2017 00:52

Dat is allemaal ook anders & natuurlijk te verklaren hoor, islam zorgt zelf door hun achterlijkheid voor een overbevolking, ze zijn in elkaars weg gaan lopen & komen dan van een veel groter continent plots hier binnenvallen omdat ze er tegenwoordig de mogelijkheid voor hebben, voordien was er ook niet zo'n overbevoking die ze trouwens zelf gewild hebben & met het doel van hun agenda, het heeft voor hen ook tijd gekost om tot 1 punt 7 miljard te kunnen komen, dus profiteren ze daar dan ook van om dat tegen het Westen te gebruiken, de linksen laten zich gemakkelijker beliegen door hen, daarom vinden ze bij hen bontgenoten voor hun eigen agenda, zo moeilijk te begrijpen is dat nu ook weer niet.

Bundy op 09-07-2017 01:02

De wereldregering is al links-waanzinnig met o.a.  hun klimaat-religie , maar volgens linkse terroristen nog niet links genoeg .    Dan voeren zij samen revolutie met de vrouw-en ongelovigen hatende moslims die hun land bezetten .     Het enige dat ze gemeen hebben is het roken van hasj , dat beide partijen gebruiken en uitsluitend afkomstig is uit Noord Afrika en het Midden-Oosten .    Het wachten is nu tot de nuttige idioten massaal vuurwapens krijgen ( en zullen gebruiken ) van de moslims , die ook hier bergen van hebben .

Grosso Modo op 09-07-2017 01:07

Compliment voor je reactie Eelke Piers op 08-07-2017 17:08

Pieter op 09-07-2017 02:26

Off Topic, maar Breaking News!

http://m.gva.be/cnt/dmf20170626_02942492/video-nasa-gaat-aankondigen-dat-het-buitenlands-leven-heeft-ontdekt

Pieter op 09-07-2017 02:47

https://youtu.be/AlRtMbCFx9s

Petrus van eeden op 09-07-2017 04:00

Joods-Chrsitelijke wortels? Sorry, maar mijn hele familie is Heidens-Atheistisch en wij zijn ver-rechts. Wij hebben niks aan de woestijngodsdiensten uit het midden-oosten, namelijk Christendom en Islam! Deze 2 godsdiensten horen niet thuis in Europa!

Qromwel op 09-07-2017 07:27

Wie organiseert die "linkse organisaties"? Wie zijn die "demonstranten"? Wie betaalt hun reis-en verblijfskosten? Wie controleert hun uitreispapieren? Waar gaan ze naartoe? Of zijn het alleen maar Duitsers?

Marinus Ferdinand op 09-07-2017 08:14

@Singleman

Linksen zijn grenzeloos (dus naief) in hun idealen, en daarom zetten ze de grenzen open: letterlijk en figuurlijk. De multi-nationals vinden het best: lekker, open markten: handel.

P.S. Er zijn toch genoeg oliedollars in het Miden Oosten. Waarom worden die niet gebruikt? Er is daar toch genoeg ruimte voor opvang? Antwoord: laat die naieve Europeanen het maar oplossen!

Marinus Ferdinand op 09-07-2017 08:19

@Singleman

Er is niet iets verkeerd aan het getuigen. Wel aan het opdringen, daar ben ik het mee eens. Als je een goede weg, of zelfs een grootse, hebt gevonden, maag je daar toch van getuigen en iemand anders enthousiastmeren? Het moet niet vervelend worden, natuurlijk.

Marinus Ferdinand op 09-07-2017 10:25

En weer zijn we vannacht gesold in Hamburg. Alweer!!!!

Trump zou zeggen: "Willen jullie overleven en opstaan, of niet?"

365Y op 09-07-2017 10:34

Het is niet ondenkbaar dat laffe machten ( want andere woorden bestaan er simpelweg niet voor) uit internationale hoek , dapper hieraan meegewerkt hebben . Hoofddaders opsporen eventueel met tipgeld lijkt mee hoog nodig en dan , zoals hier eerder al voorgesteld , hen publiekelijk te schande zetten omdat ze moeten beseffen dat zij niet tot de rede bekwame uitleggers behoren, maar deelgenoot van het domme stomme volk, want dat volk alleen vormen ze , donder op dwaze antivisten, want júllie zijn de roemloze materialisten , jaloers tot in het bot , waty een stakkers .

Hot Burmees op 09-07-2017 11:09
heb het zeer zware vermoeden dat er Agent-provocateur aanwezig waren , het is niet de eerste keer en zeker niet de laatste keer, is een geliefde wapen van de elite om zo protesten en bijkomende geweld te laten uit zien als , zie je wel hoe gevaarlijk deze mensen zijn. TPTB schuwt geen enkel middel. Men zou zich beter afvragen , waarom deze groepen dit zouden willen doen , het dient het doel namelijk niet, wel het doel van de Elite. Agent-Provocateur zijn in dienst van regeringen , geheime diensten en of speciale politie. En Natuurlijk heb je altijd idioten die het slopen leuk vinden, die rellen om het rellen.
365Y op 09-07-2017 11:11

Weet dat de mensenhaters zich alleen goed voelen als ze pijn en traumas in andere levens kunnen veroorzaken want pas dan zijn ze met gemak instaat een vriendelijk masker tegenover naasten , aldus die andere ""tegenstander"" omhoog te houden . Ik verdenk iemand , maar zal nog niet wijzen , maar dat er bewijzen gaan komen is nu al een glashelder feit , en dan is er uit de ziel van mijn bestaan, voor hen geen redding meer te geven, er geen vertrouwen meer in dit leven .. dat zo gehaat heeft immers het leven in het lichaam wat ik draag kan ze door het geloof nooit meer van een onvermijdelijke straf redden . Zij zijn onveranderlijk geworden, want hun baas is de dood . Maar voor mij is hun dood geen prikkel meer om te overwinnen , want het zegel is verbroken . En niemand is meer ontvangkelijk voor de werken , gedaan met een/het oude geloof, en dit oordeel is geen fabel maar een bouwen aan de geestelijke wetenschap . Want er zullen daklozen komen , bang voor het Licht en bang voor de dood .

Barbara op 09-07-2017 11:29

Beste Johan, het verhaaltje was alleen bedoeld om aan te geven dat aandacht voor verhoudingen in welke vorm danook (noem ze voor gemak even normen en waarden)bij veel jong grut dat los word gelaten in de werkzame of de zich protesterende samenleving niet bij de opvoeding is meegegeven.Een scholiere van 16 jaar, daar mag je toch wel iets van verwachten? Kinderen zijn op die leeftijd meestal goed gebekt doch de meest simpele omgangsvormen ontbreken te vaak.Overzicht, en inzicht dat is ook hetgeen ontbreekt in het lesprogramma op de scholen.Kinderen hebben als ze van school afkomen eigenlijk nog niks geleerd en daar balen ze denkelijk heus van. Ze komen bij het minst geringe wat tegen zit in opstand. Ze willen graag als volwaardige mensen aangesproken worden zonder dat dit schade geeft aan hun innerlijk kind. Op die manier  maakt de verdeling van macht de mens vrij en creatief i.p.v dat zioj hun frustraties en vernedering klakkeloos neer moeten leggen als projectie op de samenleving. En natuurlijk ligt in eerste instantie de tekortkoming in dit geval bij de baas van de supermarkt die zijn weekeind personeel misbruikt voor zijn eigen goede doel, welke dat ook mag zijn.Haast en hebzucht de boosdoner onder al het ongerief..

who gives op 09-07-2017 12:50

@ Terugkeer, uiteraard wordt geweld afgekeurd door de samenleving als geheel, mijn bijdrage was om duidelijk te maken dat de scheidingslijn tussen verschillende kampen niet zo groot hoeft te zijn of zelfs overeen kan komen. Wat is links en wat is rechts? Waarom heet de NVU extreem rechts als het het Nationaal Socialistische gedachtengoed verdedigd (populair in oost-Groningen)? Is de NVU dan niet ook extreem links ipv extreem rechts? Ik heb al eerder bewezen dat ook de PVV links is in sociale vraagstukken (citaat Zijlstra VVD) en alleen "rechts" op migratiebeleid. Mensen worden misleid tegenwoordig door onduidelijke begrippen. Wil men de verzorgingstaat handhaven? Dan betekent dat de huidige migratiestroom daar een einde aanmaakt? Wil men de verzorgingstaat opheffen? Dan zullen er automatisch minder immigranten komen die alleen uit zijn op de sociale voorzieningen hier! Het is dan alleen oneerlijk tegen de eigen bewoners die hier geboren zijn. Zoals het nu gaat zal de verzorgingstaat afbrokkelen door steeds hogere eigen risico in zorg en voor velen onbetaalbaar worden en de immigranten blijven komen.

Er is nog steeds geen oplossing voor dit vraagstuk!

Pagina12
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl