HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

G20 Hamburg: Links wil dit geweld en deze anarchie over heel Europa verspreiden

Inside info van Duitse agent: Eén dode collega, andere permanent blind, veel zwaar gewonden: ‘Dit land is compleet naar de Filistijnen’ – Linkse leider in VS roept op tot ‘jihad’ tegen ‘blanke, islamofobe’ regering Trump

 
De ‘hel van Hamburg’: Volgens sommige schattingen lieten zo’n 100.000 linkse activisten terroristen met extreem geweld weten wat ze voor de rest van Duitsland en Europa in petto hebben. De autoriteiten stonden afgelopen nacht zelfs op het punt om de hulp van het leger in te roepen.

Het is geen toeval dat extreemlinkse actiegroepen zoals ‘Antifa’ er als twee druppels water uitzien als jihadisten van ISIS en andere islamitische terreurgroepen zoals Hamas. Het enige wat aan de zwarte, gemaskerde outfits van deze zogenaamde ‘antifascisten’ ontbreekt zijn de Arabische ‘Allahu Akbar’ tekens. Hun doelstellingen zijn echter dezelfde: de totale vernietiging van de vrije Westerse samenleving en vrijheid en diens Joods-christelijke wortels, en het met geweld en onderdrukking wegvagen van iedereen die het waagt zich tegen hen te verzetten.

 

Op papier kunnen er nauwelijks grotere tegenstellingen zijn tussen ‘links/progressief’ (/links-liberaal) en ‘islam’: links beweert zich in te zetten voor de rechten van vrouwen, homo’s en andere minderheden, terwijl die door geen enkele andere ideologie zo erg worden gediscrimineerd en vervolgd dan de islam.

Waarom beide groepen toch steeds nauwer met elkaar samenwerken: hun gezamenlijke haat tegen het christendom, het Westen, Joden/Israël en conservatief / rechts is groter dan hun inherente wederzijdse afkeer. Vermoedelijk hebben zowel progressief links als islam impliciet een –weliswaar tijdelijke- wapenstilstand met elkaar gesloten, en werken ze zelfs samen om eerst hun beider vijand nummer één te vernietigen.

Linkse leider VS roept op tot ‘jihad’ tegen regering Trump

Ook in de Verenigde Staten gebeurt dat steeds openlijker. Moslima Linda Sarsour was één van de organisatoren van de Vrouwenmars in maart, en is een snel rijzende ster in het progressieve establishment. Tijdens een toespraak voor de Islamic Society of North America conventie riep ze letterlijk op tot ‘een jihad’ tegen de regering Trump, die ze voor ‘blanke supremacisten en islamofoben’ uitschold.

Bovendien benadrukte ze dat het haar enkel gaat om ‘het verdedigen van onze (moslim)gemeenschap, en niet om te assimileren om andere mensen en autoriteiten te plezieren.... Het is onze allerhoogste prioriteit om Allah, en enkel Allah, te plezieren.’

Kortom: Sarsour wil beslist geen integratie en tolerantie, maar dat weten we al jaren van een groot deel van de moslimgemeenschap in Europa en ook Nederland. Criminele, gevaarlijke no-go zones en parallelle Sharia-samenlevingen, waar de autochtone bevolking en steeds vaker zelfs de politie niets meer te zeggen heeft, groeien dankzij de massa immigratie uit Noord Afrika en het Midden Oosten als kool. (1)

Links pakt in Duitsland de wapens op

Hun linkse medestanders lijken in ieder geval in Duitsland de wapens te hebben opgepakt. Voor de tweede achtereenvolgende nacht waren er in migrantenstad Hamburg zeer zware rellen. Antifa en andere extreemlinkse, anarchistische actieterreurgroepen protesteerden tegen de G20 top die in deze stad wordt gehouden, stichtten tal van branden en richtten grote vernielingen aan.

Volgens een agent die al 20 jaar bij de politie werkt en anoniem wil blijven was het geweld nog veel erger dan door de media wordt bericht en door de politiek wordt toegegeven (dat was ongetwijfeld precies omgekeerd geweest als het rechtse demonstranten waren geweest). De relschoppers hebben volgens hem geprobeerd agenten met spiritus te besproeien en in brand te steken. ‘Ze wilden ons doden.’

‘Deze staat is compleet naar de Filistijnen’

Er zou inderdaad een agent zijn omgekomen. Een ander raakte door een explosief zijn beide ogen kwijt en is permanent blind gemaakt. Meerdere andere agenten raakten eveneens zwaargewond. De Duitse politie moest zelfs bijstand krijgen van Oostenrijkse speciale eenheden. Een kwart van alle agenten in de deelstaat Schleswig-Holstein werd in Hamburg ingezet.

Over de politieradio werd letterlijk van ‘oorlogsachtige toestanden’ gesproken. Er vielen zóveel gewonden, dat de ziekenhuizen in de stad werden bestormd. De situatie werd dermate penibel, dat de autoriteiten op het punt stonden de noodtoestand uit te roepen en de hulp van het leger in te roepen.

Een email citaat van de genoemde Duitse agent spreekt boekdelen: ‘Ik heb het geloof in ons land, de politiek en onze wetten verloren. Deze staat is compleet naar de Filistijnen.’ (2)

Links wil dit geweld over heel Europa verspreiden

Deze chaos, dit geweld, deze terreur, willen linkse en islamitische groepen over heel Europa verspreiden. Die wens is duidelijk te lezen in tal van berichten op het extreemlinkse internetplatform Indymedia, dat bizar genoeg nog steeds niet getroffen is door de almaar strenger wordende censuur in Duitsland (die dan ook enkel conservatief en rechts treft). Ook dat onderstreept dat ‘deze meute het systeem dient, anders waren ze al lang verboden’ (3).

Langzaam maar zeker lijken we op almaar grotere rellen, opstanden en uiteindelijk zelfs burgeroorlogen af te stevenen. Het gevaar komt daarbij duidelijk niet van rechts, maar juist van de alliantie tussen links en islam, dat van het grootste deel van de gevestigde politieke orde nog steeds alle ruimte krijgt.

De vraag is niet langer OF het inderdaad ooit zover komt, want de Europeanen hebben de afgelopen jaren de kans om dit lot via het stemhokje te veranderen, volledig laten liggen. We zullen daarom moeten oogsten wat we door hen hebben (laten) zaaien. Of misschien is het spreekwoord ‘die distels zaait, zal stekels maaien’ wel nog toepasselijker.

 

Xander

(1) Zero Hedge
(2) Hartgeld
(3) Opposition 24

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum.

Reacties

Pagina12
Yerik op 09-07-2017 12:57

@ Eelke Piers op 08-07-2017 17:08. Er is geschreven: "... de grote lieden zijn leugen ... " Let op het woordje 'zijn'. Daar staat dus niet: 'doen'. Ps. 62:10b.

Yerik op 09-07-2017 12:59

Anna op 08-07-2017 15:23. Ik .................................  ben het ............................................ helemaal ................................. met .................. je ..... eens....................... Lieve........................ groet van ...................................

koloth op 09-07-2017 13:15

Barbara op 08-07-2017 21:10    Dat is de vooruitgang, het gaat steeds beter met de maatschappij.

Lodewijk op 09-07-2017 13:43

Dit werd beschouwd als een demonstratie tegen de politike apathie door onwetendheid van de burgers wat betreft the G20 bijeenkomst, maar voor diegenen onder ons die op het geestelijke pad zijn is die een manifestatie komend van Christus in ons via deeze echt vreedzame demonstranten om tot het geestelijke Christus bewustzijn te komen en zo het materiële denken over onze menselijke identiteit and mensellijke handelingen uit te trekken, zodat de Christus in ons op kan staan en we eindelijk echt bevrijd worden en gelukkig zoals God dat wil in ons voor ons:

"1000 undead hamburg" https://www.youtube.com/results?search_query=1000+undead+hamburg

Van Zombie tot Undead -Ondood- ofwel niet langer geeselijk "dood" door de opstanding van God in ons Die ons Leven is en in Wie we ons Zijn hebben.

goodmorning op 09-07-2017 14:04

Als het politie apparaat al het vertrouwen verloren heeft, om de veiligheid te waarborgen voor burgers en er opstandelingen vrij mogen rond wandelen met al hun wapentuig. Is dit dan niet het startsein om u zelf te bewapenen om elke vorm van geweld af te kunnen slaan.

Dit is toch een vrijbrief, om u zelf te kunnen verdedigen. Of keert u liever de andere wang toe voor dit soort apen.

bij mij geld de regel ...oog om oog, tand om tand.

Goodmorning 

Lodewijk op 09-07-2017 14:06

Een van de positieve uitkomsten van deze G20 bijeenkomst is dat Putin het voor elkaar lijkt te hebben gekregen door ruim 2 uren met Trump te spreken dat er vandaag al een staakt het vuren is ingegaan voor het West Zuidelijke deel van Syrië. 

"Staakt het vuren deal gemaakt door Rusland en de VS komt van kracht in Zuid-West Syrië"

"Ceasefire deal brokered by Russia & US enters into force in southwest Syria" https://www.rt.com/news/395785-syria-ceasefire-us-russia/

De shaduw regering in de VS -Deep State- en de globalisten zullen wel knarsentanden. Helemaal Soros. Hopelijk laat Trump zich niet weer ompraten, en gelooft hij het niet als er weer een valse vlag chemische wapens aanval wordt uitgevoerd in Syrië door de terroristen zoals de vorigen, en die -via de Witte Helmen- er dan de schuld van geven aan Assad om milititaire steun van het Westen te krijgen tegen die president die enorm populair is in zijn land. Juist omdat hij tegen de door het Westen tot nu toe gesteunde terroristen vecht, al noemen de Westerse politici and massa media die "gematigde moslim opstandelingen." 

Wanneer beginnen mensen die nog steeds geloven wat de massa media zeggen eindelijk eens te beseffen dat dezelfde oorlogs propaganda technieken zoals "Saddam Hussein heeft Massa Vernietings Wapens waaronder de atoombom en staat op het punt Amerika aan te vallen" worden gebruikt. Dat was zo met Gaddafi en daarna ook met Assad. Met door de terrorisen gemaakt foto's en video's van hun daden gepresenteerd als "bewijs" dat de president of het leger het gedaan heeft. 

Lodewijk op 09-07-2017 14:40

@Barbara

Kwestie van actie-reactie. Als je tegen die kassiere gezegd zou hebben "Ik wilde graag een van die varens kopen, maar ze beginnen al bruin te worden want de aarde is inmiddels droog geworden", dan had ze heel anders gereageerd. Helemaal als je er aan zou hebben toegevoegd "Als kassiere u kunt ook niet weten wat er precies met alle spullen gebeurt in de zaak, daarom zeg ik het maar tegen u zodat de zaak het ook weet voor de volgende keer als u het doorgeeft."

"Wie kaatst moet de bal verwachten." Het gaat er dus om wat voor bal je als eerste gooit. Een vriendelijk begrijpende of een kwade niet begrijpende. Jezelf even in andermans plaats zetten, of niet.

McPhart op 09-07-2017 16:08

Het is het Duitse leger (de Budeswehr) grondwettelijk verboden om in eigen land in te grijpen.

Dat is een erfenisje van dat andere linkse tuig dat het in de jaren 1938 t/m 1945 voor het zeggen had.

Een oproep aan het leger zou dus zinloos zijn geweest.

Een ander geluid op 09-07-2017 17:26

Rosalie op 08-07-2017 18:05

Xander,je schrijft dat Europeanen de kans hebben laten liggen om via het stemhokje dingen te veranderen, maar als je nu naar Nederland kijkt waar de PVV de tweede partij werd en politici weigeren ook maar een keer te onderhandelen met die partij, dan weet je dat stemmen zinloos is. 

Stemmen is nooit zinloos !!!!! 

Niet stemmen is capituleren voor het kwaad !

Kijk aub naar Frankrijk waar 53% v/d stemmers thuis blijft. Daarom kan dwaallicht Macron zich nu president noemen.......... 

Uw advies om te bidden, om de kracht van het kwaad te breken is heel waardevol. Ik hoop oprecht, dat veel mensen dat (gaan) doen. Maar ga bij verkiezingen aub stemmen !!!

Marinus Ferdinand op 09-07-2017 18:32

Bezit is stom als het van een ander is, zelf mag je wel graaien:

nieuws.tpo.nl/2017/07/07/antikapitalistische-relschoppers-plunderen-nu-ook-hamburgse-winkels/

Marinus Ferdinand op 09-07-2017 19:57

@Goodmorning

Als de Staat de veiligheid van de burgers niet meer waarborgt, en dus haar gezag kwijt is, dan ben je nergens meer, en krijg je zgn. eigenrichiting: mensen nemen dan het lot in eigen hand. Dat is een foute zaak, want het geweldsmonopolie moet bij de Staat zijn.

Dat Duitsland grondwettelijk verboden is het leger in te zetten, is denk ik een gevolg van WOII. Begrijpelijk, maar het mag geen excuus zijn. De Staat moet de baas kunnen zijn als het nodig is: linksom of rechtsom, op welke manier dan ook, ondanks grondwettelijke verboden. En... dat is in Hamburg niet gelukt, en dus is Duitsland internationaal volledig afgegaan. Ik zeg dat niet graag, want mijn respect voor Duitsland en Duitsers is groot. Er zal snel een correctie moeten komen, want dit kan niet: never nooit niet... Is Merkel nog wel te handhaven? Ik denk het niet.

MarcusII op 09-07-2017 21:51

In een Belgische krant heb ik net gelezen dat de vluchtelingen in Duitsland het héél dom vinden wat de betogers in Hamburg hebben uitgezet

Een ander geluid op 09-07-2017 22:49

Marinus Ferdinand op 09-07-2017 19:57

De rellen in Hamburg staan niet op zich. Ook bij andere ontmoetingen van wereldleiders, zoals G7 / G8 enz. maakt dit ultra-linkse schorem er sport van zoveel mogelijk te vernielen, plunderen en letsel toe te brengen aan agenten. De 27e G8 top d.d. 20 t/m 22-07-2001 in Genua Italië was ook geen verheffend schouwspel (1 dode demonstrant). Bij praktisch iedere top trekt het "zwarte blok" een spoor van zwaar geweld door de stad waar de top plaats vindt. In 2007 (6 t/m 8 juni) was het in het Duitse Heiligendamm precies hetzelfde bij de 33e G8.

Dus helaas niets nieuws onder de zon. De extreem geweldadige rellen van 2007 zijn Merkel nooit aangerekend door de Duitse kiezers en ik verzeker u dat zij er ook ditmaal mee weg gaat komen. 

In de meest recente opiniepeilingen voor de Duitse bondsdagverkiezingen later dit jaar, staat Merkels CDU nog steeds vrolijk en ruim voor op nr 2 de SPD. Onze politiek-über-correcte oosterburen gaan weer braaf en massaal op Merkel stemmen. Mochten er hele gekke dingen gebeuren, dan stemmen ze braaf SPD en zijn we in Europa nog verder van huis. 

Ik kan het niet mooier voor u maken; de keuze in Duitsland wordt tussen erg of nog erger of zo u wilt tussen een ramp (Merkel) of een catastrofe (Schulz). De redding zou van de AfD moeten komen, maar die blijven in de peilingen rond de 10 % hangen.

Overigens waren in NL de kroningsrellen bij de inauguratie van Beatrix 1980 ("Geen woning / geen kroning") net zo ernstig als de rellen in Hamburg. Vanaf hogere verdiepingen werden staven betonijzer als speren dwars door de daken van ME busjes gegooid. Wat mij betreft kunnen ze op dit soort tuig schieten, maar dan gaan alle tere kinderzieltjes van de publieke opinie weer gelijk de gordijnen in. U weet het wel; de media over de rooie, onderzoeken, commissies en (parlementaire) enquetes, politici die moeten aftreden en regeringen die dan vallen. De zachte heelmeesters zijn aan de macht, gekozen door de bloemenkinderen. 

Goed beschouwt kan de overheid al heel lang de veiligheid van haar burgers niet meer garanderen. En (te) veel die burgers vinden het allemaal best.

ass op 10-07-2017 00:09

Artikel niet gelezen - alleen de kop

Op internet is nog altijd genoeg te vinden over wat er zoal (live) op de wereld afspeelt.G20, laat dat een high profile demo zijn, er zijn legio voorbeelden van totale wanorde waar de politie (van bovenaf?) gebonden en gebrand is op deescalerend optreden wat zich vrij vertaald ..mocht u ook aanwezig zijn, uw lijf en goed kan niet gegarandeerd worden (uit tweede hand; letterlijk vaak gebezigd tegen slachtoffers of bezorgde burgers 'wij kunnen niks voor u doen').

De grap is natuurlijk dat we meer bevoegdheid mochten willen voor het staatsapparaat. De top en dat soort gebeuren loopt nu al nauwelijks risico.Keuzes. Mocht u noodweer, eigen recht etc/oid (willen) toepassen, u leert de ongenadige regels kennen, vast en zeker.Hele vlootladingen mensen kunnen een procesmolen in (slecht voorbeeld maar toch), en dan zo'n rel met op voorhand voldoende middelen en mankracht ..laat maar waaien.

De bestuurslaag veranderd niet vanzelf, daar kan ik de AFA gelijk in geven.Ik blijf de backspace maar indrukken, ik heb zoveel absurde zaken die ik zou willen noemen, te veel moeite om daarbij een duidelijke context te scheppen. Bottom line; er zijn teveel goed-mensen die blijven meedraaien in de gekte. Zweden skippen we dit jaar ivm met de zomerstop van de politie, te veel ziekteverzuim of gebrek aan geld? Zeventig bureaus dicht tijdens de hoogzomer, een politiemanager die quasi nonchalant meldt dat de politie het niet red en 'help ons' lacht op de nationale televisie - ik had 'm als Zweeds agent waarschijnlijk graag geslachtofferd als perfect crime, uit rancune en met de hoop op een nieuwe manager. Maar niet dus, net zoals andere bestuurders die kunnen blijven besturen. Met ons aller welnemen.

Dus bidt tot God of waar je je op verheugd, en na ons de zondvloed.Avond.

rexmundi op 10-07-2017 09:14

Er is niets goed te praten aangaande het geweld, maar zouden de zogenaamde wereldleiders zich niet eens moeten afvragen, wat de oorzaken zijn van het activeren daarvan.

De EU met zijn zakkenvullers in de goudenkooi in Brussel.

De VS die steeds op oorlogspad is.

Rusland overal de schuld van geven.

De sacties tegen Rusland die het westen miljarden kost en waarvan ze de cijfers niet bekand van maken.

Marinus Ferdinand op 10-07-2017 09:15

@Een ander geluid

Dank voor uw terechte reactie. Democratie is een "dogma"geworden, en hard optreden durven de Europse leiders inderdaad niet. Maar dit wat er in Hamburg gebeurde moeten ze niet bij Trump of Poetin flikken... Wat zullen deze twee mannen zich hebben heergerd. Uiteindelijk zal Europa gedwongen worden hard in te gaan grijpen of we gaan ten onder. Dat is waar het m.i. om gaat.

Gr. MF.

rexmundi op 10-07-2017 09:15

Er is niets goed te praten aangaande het geweld, maar zouden de zogenaamde wereldleiders zich niet eens moeten afvragen, wat de oorzaken zijn van het activeren daarvan.

De EU met zijn zakkenvullers in de goudenkooi in Brussel.

De VS die steeds op oorlogspad is.

Rusland overal de schuld van geven.

De sacties tegen Rusland die het westen miljarden kost en waarvan ze de cijfers niet bekand van maken.

Marinus Ferdinand op 10-07-2017 10:06

@Ass

Alles is bij het bestuur gericht op beheersbaarheid: dus het volk rustig zien te houden. Het bestuur wil de confrontatie met het tuig vermijden, en dat gaat NIET lukken.f

Marinus Ferdinand op 10-07-2017 10:25

Londen staat opnieuw in brand: het is allemaal zo tekenend!!!!!

AngelB op 10-07-2017 10:44

@Anna, prachtig beschreven. Inderdaad, als wij geen verantwoording aan onze Schepper willen afleggen (door Hem te ontkennen) zal de mensheid verder afglijden in geweld en bloedvergieten.

bob2 op 10-07-2017 11:04

Soms kan ik mij niet van de indruk ontdoen dat dit hier meer en meer een politiek forum word dan een christelijkwat toch niet de bedoeling is .

Hubo op 10-07-2017 11:49

Het komt op mij over dat hier van een mug een olifant gemaakt wordt.We zien dit al tientallen jaren zo en de dreiging die ervan uitgaat is beperkt.Het is ronduit een geval van uitlokking om zo'n conferentie in een stad als Hamburg te houden.Het is opmerkelijk dat zo weinigen hier nu op het idee komen dat hier wel eens opzet van de zo vermaledijde globalistische elite achter kan zitten.

Persoonlijk heb ik nooit romantische opvattingen gekoesterd over deze linkse beweging en mensen die aan willen sturen op een revolutionaire situatie en oorlog.De ironie wil echter dat de heersende toonaangevende neo darwinistische ideologie een permanente staat van economische oorlog inhoudt en gebaseerd is op wantrouwen.Deze keuze die in de jaren 70 en 80 is gemaakt zal waarschijnlijk wel weer tot nieuwe oorlogen leiden en wat dit soort demonstranten doet is eigenlijk maar kinderspel en komt de heersende macht wel zo goed uit.

Marinus Ferdinand op 10-07-2017 12:30

- Er komt waarschijnlijk een databank voor extreemlinkse terroristen. Waarom was die er nog niet? Voor rechtse terroristen bestond die al.

- Hoe maak je de autochtone Nederlanders (financieel) kapot?

www.elsevierweekblad.nl/nederland/achtergrond/2017/07/kinderen-die-klassenfoto-misten-vanwege-offerfeest-krijgen-500-euro-521534/

Marinus Ferdinand op 10-07-2017 14:12

P.S. Ik sta op een klassenfoto van de kleuterschool met mijn ogen dicht. En daar lijdt ik al vijftig jaar onder... Tijd voor een schadeclaim? Motief: rechtsongelijkheid, want ik sta met mijn ogen dicht en de andere kindertjes niet.... Dat zal een D66-rechter wel aanspreken. Hoeveel zal ik claimen? Heeft iemand een ideee? 50.000 euro? Voor elk moeilijk jaar 1000 euro.

Singleman op 10-07-2017 14:30

"Soms kan ik mij niet van de indruk ontdoen dat dit hier meer en meer een politiek forum word dan een christelijk wat toch niet de bedoeling is." Dat moet je maar ééns aan Xandernieuws vragen? Er is toch een forum voor gelovigen op dit blog ook, is dat niet voldoende dan? @bob2?

Singleman op 10-07-2017 14:33

Marinus heeft zakelijk talent?

Singleman op 10-07-2017 14:36

Marinus, waar staat Londen weer in brand? Een nieuwe aanslag?

Singleman op 10-07-2017 15:01

"40 Imams die door Europa trekken om te protesteren tegen terrorisme, zijn deze ochtend geland aan de Beurs in Brussel. Met hun mars willen ze hun stem laten horen tegen de verschillende terreurdaden die de voorbije maanden heel Europa teisteren." "Deze daders zijn geen oprechte moslims. De Islam is een godsdienst van liefde en vrede." Ha ja? Wie heeft deze 40 betaald voor deze taqiyya? http://www.hln.be/hln/nl/32616/Terreurdreiging-in-Belgie/article/detail/3205029/2017/07/10/Moslims-trekken-door-straten-van-Brussel-tegen-terreur.dhtml

Een ander geluid op 10-07-2017 15:22

@  Marinus Ferdinand op 10-07-2017 09:15

Het adagium in de EU / West-Europa is "pappen en nathouden". Mocht Rutte III nog op zoek zijn naar een motto voor het regeerakkoord................. Het vorige was "Bruggen slaan". 

Ik vrees, dat we het nog even mee moeten doen met pappen en nathouden. Ik zie in ieder geval nog geen aanzet voor een andere aanpak.

Groet.

Een ander geluid op 10-07-2017 15:27

Hubo op 10-07-2017 11:49

Het komt op mij over dat hier van een mug een olifant gemaakt wordt.We zien dit al tientallen jaren zo en de dreiging die ervan uitgaat is beperkt.

We praten nog eens verder, als het uw winkel, auto of overige bezittingen betreft. Eens kijken of u dan zo goed weet te relativeren. 

Singleman op 10-07-2017 15:32

Raar dat politiekers altijd de andere kant verbieden om te betogen, maar deze 40 mogen dan wel hun leugens openbaar lopen verkondigen, mensen met een varkensmutsje pakken ze op, maar deze bedriegers & leugenaars mogen rustig hun gang gaan, maar als anti-islam een betoging wil houden ergens, ook vreedzaam met de feiten over moslims & hun islam wordt dat altijd verboden, dan moeten ze die leugenaars ook maar oppakken & verbieden, dit is verraad!

Dat ze maar tegen hun zogenaamde profeet gaan betogen & de waarheid zeggen over hun zogenaamde heilige boekjes vol haat tegen de kafir!

De Terugkeer op 10-07-2017 15:40

En wat heerlijk om te zien, hoe de 'burgers', oftewel, de gewone en vredelievende Hamburgers, in dit geval, de straten schoonvegen, alles weer terugzetten naar de tijden van voor de ellende, wat fantastisch!

Moeders, kinderen, vaders en ooms en tantes...iedereen die een warm hart bezit. Letterlijk de donkere en duivelse ellende de stad uitjagen...complimenten, lieve Duitse medeburgers...wir lieben Euch!

Als ik nu beweer: G*d is daar, waar Hij 'moet' zijn en op de juiste momenten, dan zal dat weer 'te hoog van de toren blazen' zijn, dus schrijf ik het maar niet ;-}

Zo zie je toch, dat, hetgeen ik in mijn vorige betoog naar voren bracht, zo gek nog niet is.

Nu nog al het onderwereldtuig, 'persoon voor persoon' oppakken en heel lang wegstoppen...geef het vredelievende volk haar rechten terug.

Ja...is deze stelling van mij nou links of rechts..............ik weet het ook niet meer, hahaha! Ik ben absoluut rechts-geöriënteerd...het zal dan wel een rechtse gedachte zijn ;-}

Hubo op 10-07-2017 17:49

@Een ander geluid

Mijn auto is een jaar of 5 geleden al een keer uitgebrand.Het koste nog een hoop moeite om te achterhalen wat er gebeurd was en om aangifte te doen.Daarna nooit meer iets gehoord.Bij de politie weten er echt wel een paar wat er gebeurt en welke kant het uitgaat,maar alternatieven worden liever niet aangedragen.Dat is politiek.En daar zit geen werk in.Maar in Hamburg waren ze maar al te goed vertegenwoordigd.Dreigend en intimiderend zeggen sommige media.Maar ook als ze minder dreigend aanwezig zouden zijn geweest,zou het wel zo'n beetje zo gegaan zijn.

Die linkse groepjes zijn geen serieus gevaar.Over het algemeen slagen ze er niet in zich te verbinden met de echte onderwereld,netzo min als ze brede aanhang in de maatschappij verwerven.En ook in landen waar ze wel min of meer succesvol criminele activiteiten ontwikkelen zoals in Colombia bijvoorbeeld,vallen die toch in het niet bij de grote drugskartels en de paramilitaire eenheden aan de rechterkant die op de hand van de overheid zijn.Vaak worden leden van moordcommando's ook vanuit de politieorganisaties daar gerecruteerd.

Amerika,het grote voorbeeld van individualistische neodarwinistische daadkracht kent inderdaad ook een sterke bendecultuur en mag zich erop beroemen het land met het grootste aantal burgergevangenen te zijn.Over het algemeen hebben die bendes het drukker elkaar te bestrijden,dan op te komen voor een gemeenschappelijk groter doel.Dat spreekt nou eenmaal maar weinig mensen aan.Ze beleven liever de geborgenheid binnen de eigen groep en de spanning van een primitieve stammenoorlog.Als toerist moet je dan maar niet in bepaalde buurten komen en dan merk je er verder niets van.Dan werkt het systeem dus verder goed.

Een ander geluid op 10-07-2017 20:40

Hubo op 10-07-2017 17:49

Het spijt me te horen, dat u zelf ook al een keer aan de beurt geweest bent ! Mensen moeten gewoon van andermans spulletjes afblijven. Dat u van de politie nooit meer iets gehoord heb, verbaast mij niets. Het bekende verhaal. In het verleden heeft men geprobeerd mijn auto te stelen. Bij die poging was het stuur finaal afgebroken. Dat lag op de bestuurdersstoel. Geloof maar niet dat ze langskomen voor sporen c.q. vingerafdrukken. 

Dat er van deze radicalen geen serieus gevaar uitgaat, realiseer ik me ook. In het verleden groeiden de meest extreme door naar terroristische groepen, zoals Baader-Meinhof, RAF, Rode Brigades enz. Ook niet echt een gevaar voor de democratie. Vanuit een principe vind ik, dat gewelddadige groepen aangepakt moeten worden. Het criterium daarbij is, dat dit gedrag niet acceptabel is. Dat ze geen serieus gevaar vormen, vind ik daarbij niet relevant. 

Marinus Ferdinand op 10-07-2017 21:03

@Singleman

Nog even over Londen. Er zullen wel weer allerlei figuren roepen dat het om een zionistisch complot gaat. Kunnen die lieden niet voor de rechter voor "smaad en laster"....

Singleman op 11-07-2017 01:16

Marinus, maar wat is daar eigenlijk gebeurd, dat is me toch niet erg duidelijk, die site moet je inloggen om alles te kunnen lezen, ik ga nooit kijken waar ik moet gaan inloggen, kan je wat meer uitleg geven waarover het juist gaat? Ik heb zelf niets gevonden op het internet over een nieuwe brand in Londen & ook niets over nieuwe aanslagen.... de branden hadden eigenlijk niets met aanslagen te maken, dat was allemaal door bouwfraudes.

Singleman op 11-07-2017 12:07

Strijdige politieke wetgevingen draaien altijd in het voordeel van moslims uit! Volgens de mensenrechten is boerkaverbod aanvaardbaar, maar volgens de rechten op vrijheid van godsdienst niet, politiekers creeren dus zelf de problemen met hun domme wetten! Eigenlijk is er ook nog eens een onrechtvaardigheid tegenover ongelovigen want die worden niet beschermd met een speciale wet, men spreekt alléén over vrijheid van godsdienst, dus geven ze zelf de godsdiensten de boventoon in alles, niet moeilijk dat islam daar lekker in kan groeien, snappy, dus de fout ligt vooral bij de politiekers zelf & hun systeem van controle.

Ook de eedaflegging van presidenten & andere dikke nekken wordt altijd in verband gebracht met een almachtige, "zo helpe mij God", dat is een discriminatie van ongelovige burgers, de wetten zijn er voor het volk & niet andersom. Ongelovigen hebben toch ook geen apart ongelovig land waar ze zich thuis kunnen voelen! Maar de wereld stikt wel van overbevolkte moslimstaten! Daarom is voor ongelovigen al dat moslim gedoe ook een druppel die de emmer doet overlopen! http://www.hln.be/hln/nl/957/Binnenland/article/detail/3206021/2017/07/11/Boerkaverbod-niet-in-strijd-met-Europees-Verdrag-voor-de-Rechten-van-de-Mens.dhtml

Singleman op 11-07-2017 12:26

Filipijnse president: "Ik eet terroristen levend op, met een beetje zout erbij", dat is dubbel besparend? "Gaan we toelaten dat we slaven worden van deze mensen?" Ja, gaan wij toelaten dat we slaven worden van moslims? Zo moeten terroristen aangepakt worden, dat is de enige taal die ze begrijpen! Ze doen het zelf ook die moslims! Oog om oog, tand om tand hè? Het verschil tussen geloof & ongeloof is dat je als gelovige in naam van welke God ook U zogezegd alles kan veroorloven, de anderen mogen het alléén maar ondergaan, vooral in de islam is dat zo! Nood breekt wetten! http://www.hln.be/hln/nl/960/Buitenland/article/detail/3203481/2017/07/07/Filipijnse-president-Ik-eet-terroristen-levend-op-met-een-beetje-zout-erbij.dhtml In vroegere tijden hadden Joden ook andersdenkenden op barbaarse manier uitgemoord, dat waren ook warlords! Maar nu is dat niet meer zo, & bij christenen ook niet, alléén moslims hebben er nu nog een monopolie op blijkbaar & politiekers hebben daar geen problemen mee!

Singleman op 11-07-2017 12:50
Singleman op 11-07-2017 15:49

Ex-moslim zegt dat Mohammed geen profeet van de vrede is, ze worden van alles verplicht met doodsbedreigingen, ze zijn totaal onvrij & leven altijd in angst voor die bedreigingen! Islam is iets dat altijd met geweld wordt opgelegd, dus is het zeker niet vredelievend van aard, dus al die imams die door Europa marseren hebben alléén maar een taqiyya agenda! https://www.youtube.com/watch?v=JtR9YorxMlM

Hubo op 11-07-2017 22:39

@ een ander geluid

De kern van mijn reactie was de vraag of het niet gewoon een weloverwogen geval van uitlokking was zo'n provocerende G20 bijeenkomst in Hamburg te houden.Het is algemeen bekend dat dit soort bijeenkomsten in open stedelijke agglomeraties in de westerse wereld dit soort reacties uitlokt.

Het gaat om een relatief kleine kern die wel een zekere mate van anonimiteit aanhoudt,maar dit is meteen aangegrepen om op te roepen tot nadere identificatie van betrokkenen als leden van een terroristische organisatie.Er zal wel verder ingezet worden op informatie verzamelen,verklikkers en infiltraties.

De geleidelijke verloedering van de traditioneel welvarende westerse landen blijft tegelijkertijd een voedingsbodem vormen voor tal van vormen van 'onacceptabel'gedrag.Zo kan je het natuurlijk wel noemen,anderzijds is het symptomatisch voor de staat van oorlog die de neodarwinistische liberale politieke en economische ideologie latent cultiveert.Het is geen openlijke oorlog,maar onderhuids is iedereen met iedereen in zekere zin op ieder niveau in de wereld in oorlog.Van onderaf bezien zijn de zwartblokkers van Hamburg of de strijders van IS in zekere zin bewuste soldaten,van bovenaf terroristen.En vooralsnog is het een kat en muis spelletje waarin de heersende machten de situatie nog lijken te controleren met uitzondering van beperkte territoria.

En het is natuurlijk 'niet acceptabel' dat een drietal kernleden van de oude RAF zich als bende nog altijd staande houdt met overvallen en regelmatig in de uitzendingen van opsporing verzocht figureert,maar het is wel tekenend dat in een systeem dat alternatieven en verzet al gauw criminaliseert,deze mensen echte criminelen zijn geworden.Ik spreek daar verder geen oordeel over uit,maar men doet er goed aan dat als realiteit onder ogen te zien.

Een ander geluid op 12-07-2017 15:38

Hubo op 11-07-2017 22:39

De kern van mijn reactie was de vraag of het niet gewoon een weloverwogen geval van uitlokking was zo'n provocerende G20 bijeenkomst in Hamburg te houden.Het is algemeen bekend dat dit soort bijeenkomsten in open stedelijke agglomeraties in de westerse wereld dit soort reacties uitlokt.

Dank voor uw reactie.

U heeft gelijk, dat dit soort wereldtoppen bij ultra-links (anarchisten, anti-globalisten enz.) altijd grof geweld oproept. De bekende "rode lap". Of hier sprake is van bewuste uitlokking vraag ik mij af. Dan zouden figuren als Merkel, Berlusconi en andere westerse leiders van G7 - G20 landen bewust (als onbekwaam) voor aap willen staan tegenover collega's en publieke opinie. Ik vraag me af, hoe zich dat verhoudt met de doorgaans grote ego's van die lieden. Er is voor beide opvattingen (voor en tegen uw these) wat te zeggen. We weten het pas zeker als een dergelijke top op een voor demonstranten moeilijk te bereiken locatie zou plaatsvinden. Een moeilijk te bereiken eiland of afgelegen gebied. Zouden ultra-linkse demonstranten dan afzien van hun betogingen ??? Of gewoon zelf een alternatieve locatie voor hun protest bedenken.................? Ik vrees het laatste. 

Marinus Ferdinand op 12-07-2017 19:35

@Hubo en @Een ander geluid

Waarom treed die burgemeester van Hamburg niet af? Hij is (politiek) verantwoordelijk. Merkel trouwens ook...

Een ander geluid op 13-07-2017 09:16

Marinus Ferdinand op 12-07-2017 19:35

Waarom treed die burgemeester van Hamburg niet af? Hij is (politiek) verantwoordelijk. Merkel trouwens ook...

Burgemeester Hamburg, is Olaf Scholz van de SPD. Zegt al genoeg, denk ik. Hij en de SPD houden al heel lang de Hamburgse krakersbeweging de hand boven het hoofd. In Hamburg is dat nog steeds vergelijkbaar, of zelfs erger dan, / met het Amsterdam van jaren 1970 tot begin 80'er jaren. Na de kroningsrellen bij Beatrix (1980) werd de boel stevig aangepakt. 

Scholz denkt in ieder geval niet aan aftreden. In 2015 de burgemeester van Keulen ook niet.............. Het zijn ordinaire baantjesjagers, die aan het pluche vastgelijmd zitten en ook nog eens ontzettend machtsgeil zijn. 

Marinus Ferdinand op 13-07-2017 19:31

@Een ander geluid

Bij nader inzien denk ik dat de Minister van Binnenlandse Zaken de aangewezen persoon is om politieke verantwoordelijkheid te nemen en af te treden. Om redenen die u noemt, zal het inderdaad wel weer niet gebeuren. Maar dat is wel zeer schadelijk voor de reputatie van Duitsland, en dat vind ik jammer. Er zijn zoveel Duistsers met klasse, en dat zeg ik uit eigen ervaring, dat ik niet begrijp dat de Duitse bevolking dit nog altijd accepteert. Ik heb maar een verklaring: ze zitten nog altijd zwaar in de maag met WOII. (Helaas, het is wel begrijpelijk). 

Een ander geluid op 14-07-2017 10:16

Marinus Ferdinand op 13-07-2017 19:31

Bij nader inzien denk ik dat de Minister van Binnenlandse Zaken de aangewezen persoon is om politieke verantwoordelijkheid te nemen en af te treden. 

Duitsland heeft een federale structuur. Dus de "Bundesländer", waaronder Hamburg, hebben veel meer interne zeggenschap dan onze provincies en de Commissaris van de Koning.

De bestuurder van Hamburg, Olaf Stolz, hoeft zich van die minister dus niet zo veel aan te trekken. Als die minister zou zeggen: pak nou eindelijk eens die krakersbolwerken aan, kan Scholz zijn schouders ophalen. Dat heeft hij dan ook al heel lang gedaan. Daarom heeft Hamburg krakerswijken, waar autonomen en andere extreem-linkse groepen lekker hun ding doen. Daarom is Stolz de man die zijn biezen moet pakken

Marinus Ferdinand op 14-07-2017 23:23

@Een ander geluid

Alsi ik u hoor/zie vertellen over Hamburg, denk ik:  Het lijkt Nederland wel. Nou ja, dan rotzooien we maar verder totdat de bom valt, want als we zo doorgaan, gaat ie vallen hoor... Het leven zoals het echt hoort te zijn, laat zich niet eeuwig in de mailing nemen.... 

DGNeree op 16-07-2017 20:37

"... en werken ze zelfs samen om eerst hun beider vijand nummer één te vernietigen."

Ze beseffen niet dat, mochten ze hu n strijd winnen, zij als eersten door de moslims over de kling gejaagd zullen worden, zoals bijvoorbeeld in Iran gebeurde.

Pagina12
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl