HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Facebook censureert kritiek op islam, maar laat Jodenhaat gewoon staan

Censuur met terugwerkende kracht: ook blokkades vanwege jarenoude berichten - Antisemitische spook dat leidde tot de Holocaust is weer keihard terug bij onze Oosterburen

 
Mark Zuckerbergs 'People First’ lijkt inmiddels vooral voor politiek-correcte, linkse mensen te gelden. (2)

Bij Facebook Duitsland is sinds deze maand te zien waar op zeker moment ook wij Nederlanders hoogstwaarschijnlijk mee te maken gaan krijgen: steeds strakker wordende censuur van niet gewenste, niet-politieke berichten, meningen, reacties en zelfs losse woorden. Daarbij wordt vooral het massa immigratie en islamisering beleid van de regering Merkel in ‘bescherming’ genomen tegen iedereen die daar kritiek op uit. Volgens Merkels extreemlinkse ‘Stasi censuurcommissaris’ Anetta Kahane worden alleen ‘haatberichten’ (= rechtse, conservatieve en ‘populistische’ meningen) verwijderd, maar vreemd genoeg (?) mogen oproepen van Arabische migranten en moslims om de Joden weer naar de gaskamers te sturen, gewoon blijven staan.

 

De tv-serie ‘Black Mirror’ toont een toekomst waarin telefoongesprekken plotseling door de staat kunnen worden afgebroken indien één van de bellers een verboden woord gebruikt. Facebook past sinds deze maand een vergelijkbare vorm van censuur dagelijks toe op de eigen gebruikers, in ieder geval in Duitsland, en over een poosje vermoedelijk in heel Europa. 30 dagen blokkade is de straf op het overtreden van de ‘gemeenschappelijke standaard’ – met terugwerkende kracht, dat wil zeggen dat het ook om berichten kan gaan die jaren geleden werden geplaatst.

Rücksichtslose blokkades

Verboden woorden zijn bijvoorbeeld ‘neger’ en ‘musel’ (=afkorting van mohammedaan). Wettelijk is het gebruik van deze woorden overigens niet per se verboden, maar voor Facebook maakt de context van het gebruik van deze woorden niets uit, en dat komt mede omdat de censuur deels volautomatisch wordt uitgevoerd, dus zonder tussenkomst van moderatoren. Dat houdt in dat een jarenoud bericht op uw Facebook pagina met de tekst ‘Ik vind het woord ‘neger’ racistisch’ óók automatisch een blokkade oplevert.

In plaats van rücksichtslose blokkades had Facebook zijn gebruikers ook een lijst met verboden woorden kunnen geven. Dat dit niet werd gedaan duidt erop dat men om puur ideologische gronden, en vooral om angst te zaaien, deze tactiek toepast. Bovendien zijn de schimmige regels op deze manier eenvoudig en zonder veel ruchtbaarheid uit te breiden tot andere niet-politieke correcte termen en meningen.

Extreemlinkse ideologen

Kijken we naar degenen die de censuur van Facebook uitvoeren, dan wordt duidelijk met welke ideologie we te maken hebben. Eva-Maria Kirschsieper is hoofd van Publiek Beleid van Facebook Germany, en zegt trots te zijn op haar harde optreden ‘tegen Nazi’s’. Ze is een groot fan van de oprichters van het extreemlinkse propagandaplatform ‘Correctiv’, dat onder andere door de beruchte globalist George Soros wordt gefinancierd. Voor haar huidige functie was ze assistent van een Europarlementariër van de sociaaldemocratische SPD.

Eerder had de regering Merkel de voormalige (?) DDR-Stasi spion Anetta Kahane, hoofd van de linksradicale Amadeu Antonio Stiftung, de leiding gegeven over het censureren en bestraffen van alle niet-politiek correcte uitingen op het internet, oftewel iedereen die het waagt kritiek te uiten op met name het massa immigratie en islamisering beleid. Dat dit rechtstreeks tegen het wettelijke verbod op censuur en het recht op vrijheid van meningsuiting ingaat, interesseert in Duitsland vrijwel niemand meer.

‘Alle Joden naar de gaskamers’ anno 2017 weer politiek-correct

Des te opvallender en vooral wranger is het dat Facebook Jodenhaat klaarblijkelijk wèl binnen de eigen normen en ‘gemeenschappelijke standaard’ vindt vallen. Uitspraken zoals ‘smerige Zionisten’ (waarmee niet alleen Joden, maar meestal ook alle inwoners en steunbetuigers van Israël worden bedoeld) en oproepen van voornamelijk mensen van Arabische en/of islamitische afkomst om de gaskamers weer te openen en alsnog alle Joden uit te roeien, mogen gewoon blijven staan.

Deze zaken druisen rechtstreeks tegen de bestaande wetgeving tegen racisme en antisemitisme in, maar blijven gewoon online staan. De Facebook censuur richt zich vrijwel uitsluitend op rechtse, conservatieve en ‘populistische’ kritiek op de islam en de massa immigratie. Het belasteren en verketteren van Joden, en zelfs oproepen tot geweld tegen hen en een nieuwe Holocaust, blijken anno 2017 politiek-correct genoeg te zijn geworden om ongemoeid te laten. (1)

Op weg naar een nieuwe massaslachting

Het behoeft nauwelijks uitleg dat deze twee zaken rechtstreeks met elkaar in verband staan, want nergens is de Jodenhaat zó diep geworteld als in de islam. Ook hieraan zien we dat de gevestigde orde in Europa opnieuw dezelfde fatale keuzes als in de jaren ’30 van de vorige eeuw heeft gemaakt, met dit verschil, dat volgelingen van het nieuwe Nazisme, het islamisme, nu in enorme aantallen en met alle egards opzettelijk naar onze landen worden gehaald.

We waarschuwden er al jaren geleden voor, en het is nu realiteit: het racistische en antisemitische spook dat ons werelddeel een kleine 80 jaar geleden in de grootste massaslachting uit de geschiedenis stortte, is weer terug – alleen heeft het nu de impliciete –en wat linkse partijen betreft zelfs expliciete- medewerking van het grootste deel van de Europese politiek en media. Wij vrezen dat dit opnieuw op een ongekende slachtpartij zal uitlopen, want kansen om deze nog te voorkomen laten de Europeanen en ook Nederlanders in de stemhokjes keer op keer aan zich voorbijgaan.

 

Xander

(1) Anonymous
(2) Afbeelding: Mark Zuckerberg on stage at Facebook's F8 Conference / Maurizio Pesce from Milan, Italia / WikiMedia Commons Attr.2.0 Generic license

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum.

Reacties

Pagina12
Singleman op 27-07-2017 14:59

Ik geloof het wel, al kom ik zelf nooit op facebook, dat is een beursgenoteerd business bedrijf op het internet, de redenen zullen wel commercieel van aard zijn denk ik, de business wereld doet ook zaken met Saudi Arabia, de vijand van het "vrije" Westen. Moslims hebben het ook altijd over Zionisten, want ze haten natuurlijk ook de Joden. Maar die haat wordt door het Westen goedgepraat vanwege de conflicten van de Palestijnen met de Joden.

Westerse politiekers hebben partij gekozen voor de Palestijnen, dat is dom & bemoeialzuchtig, de tendens van moslimgepamper wordt gewoon aangehouden.

Qromwel op 27-07-2017 15:04

Hoe valt facebook te saboteren?

René van Zalk op 27-07-2017 15:07

De Joden in Israël kunnen zich nu (anno 2017) verdedigen.

Shalom.

Singleman op 27-07-2017 15:53

Qromwel, dat zou een jobje voor Anonymous kunnen zijn, maar hun zullen het niet willen doen want die zijn uitgesproken links!

ohje op 27-07-2017 15:58

Wat ik me afvraag is waarom mensen ano 2017 nog steeds geloven aan een godheit.

Kan iemand me vertellen welk chromosoom hiervoor verantwoordelijk is.

Ook mensen die denken een god te zijn, zijn mijns inziens enigzins van het zelfde afwijkende chromosoom betroffen.

Te weten hitler,merkel,stalin,komplete islam,juncker enzofort.

ikke op 27-07-2017 15:59

Hoe valt facebook te saboteren?

--> Simpel: door het massaal te laten Links liggen....

Facebook Neger is de effectiefste sabotage want geen gebruikers  = geen facebook

Virgo op 27-07-2017 16:04

Mark Zuckerberg is de zoon van Karen Kempner en Edward Zuckerberg, beiden joden. Dus Mark is ook jood en deed zijn Bar Mitzwa uiteraard toen hij 13 jaar werd. Zo gaat dat.

Merkwaardig toch dat hij het opneemt voor moslims maar niet voor leden van zijn eigen stam, de joden...

Quizvraag: Wie kan uitleggen wat hier niet klopt?

vlokje op 27-07-2017 16:05
Qromwel op 27-07-2017 15:04

Hoe valt facebook te saboteren?

suggestie: humor en een taal googelaar?
ik oefen al jaren hier bij xander ;-)
steady op 27-07-2017 16:07

singleman

mark suikerberg is toch een illuminatie lid

hijzelf heeft dit wereldkundig gemaakt op tv.

cromwel

simpel  door dag en nacht berichten te versturen die gecensureerd zullen worden(zij worden daar hoornedol van)

en nooit opgeven he  (vb suikerbrg persoonlijk te kijk zetten)

Shalom

econoom op 27-07-2017 16:43

De zogenaamd linksradicale Amadeu Antonio Stiftung schrijft op website:

Antisemitismus, auch in Form von Israelfeindlichkeit, und Rassismus sind ein in Deutschland weit verbreitetes Problem, das noch zu wenig wahrgenommen wird. Dieser gesellschaftlichen Fehlwahrnehmung setzt die Stiftung Aufklärung, Sensibilisierung sowie Beratung und Förderung von lokalen Initiativen entgegen.

ben op 27-07-2017 16:51

Want ToKnow.nl censureert ook als je kritiek op de moslim spuit! En er zullen wel meer site's zijn die weg jorissen als je je negatief uitlaat.

Nieuw Begin op 27-07-2017 17:00

Merkwaardiger wordt dit alles nog voor wie nedenkt dat de CEO van FB, Mark Suikerberg, van Joodse huize is. Nooit is  de pathologische zelfhaat bij onbekeerde Joden radicaal verdwenen! 

Toch zal Mark uiteindelijk inzien dat zij beleid op FB zich tegen het wereldwjde Jodendom zal keren maar dan is het wel te laat en zijn de moezelmannen fysiek in staat het Wiedervereinigde Deutschland over de rand in de afgrond te duwen! Wee Duitsland!

SEO op 27-07-2017 17:02

Nederland is allang geen democratie meer, want we worden feitelijk geregeerd door de ongekozen (!) Europese Commissie. En in Nederland is de in WOII zwaar bevochten vrijheid van meningsuiting opgeheven. Alle partijen, muv PVV, steunen de absurde en vage censuurwetten WvS 139 c en d. En op 5 mei vieren we met zijn allen dat we vrij zijn. Een gotspe. Iedereen kan nu iedereen voor het gerecht slepen over alles, gaat in tegen de verklaring van de rechten van de mens, waar natuurijk vooral moslims vol gebruik van maken. En iedereen vindt 'natuurlijk' dat er niets aan de hand is. Zo ging het ook in het Oude Testament. Voordat telkens weer de pleuris uitbrak. En dan de wetten die moord op Nederlanders legaliseren (euthanasie, aobrtus etc). Inderdaad we zijn in de situatie van de dertiger jaren in duitsland, maar dan met volle kennis en medewerking van het volk.  

Marinus Ferdinand op 27-07-2017 17:12

@Singleman

Ik denk dat ook het kiezen voor de underdog (door "links" uiteraard)

een grote rol speelt: het is een kwestie van identificatie! 

Rolf op 27-07-2017 17:16

@Qromwel op 27-07-2017 15:04

Met een paar handigheden kun je een hoop doen, maar de makkelijkste methode is overstappen naar de concurrent en kennissen en vrienden overhalen hetzelfde te doen. 

Verder heb ik van IT nerds al eens vernomen dat als een woord waarop de bewakingsprogramma's van facebook afgaan een beetje verbouwt met bewuste spellingsfouten en dit iedere keer weer anders doet, dat facebook iedere keer zijn programmatuur moet aanpassen om ook weer die variant te vinden. 

Die nerds vertelden mij ook dat die automatische bewakingsprogramma's over het algemeen gebaseerd zijn op een woordenboek dat steeds verder uitgebreid moet worden. Als het woordenboek te groot wordt hebben de facebook computers niet genoeg capaciteit meer om verzoeken tijdig af te handelen dus krijgen ze een DDOS situatie. 

Strategie is om collectief ervoor te zorgen dat de woordenboeken die gebruikt worden zo snel mogelijk vollopen. 

Abel op 27-07-2017 17:44

@Qromwel : door gewoon je fb account te verwijderen?

vijgeboom op 27-07-2017 18:15

Haat is nooit goed natuurlijk.

Maar Israel zijn de 12 stammen. Iedere Israeliet ( dus afkomstig uit de 12 stammen) is geen Jood. Maar een Jood is wel een Israeliet, gewoon een aftakking uit Juda. 

Maar of je nu jood bent, moslim, of agnost of atheist, men zal Jezus moeten aannemen as de Messias en als de konign van Israel.

watikzeggenwil op 27-07-2017 18:20

De bevolking wordt steeds meer monddood gemaakt wbt media. Zie ook de site MSN waar op ieder artikel

gereageerd kon worden (dit werd dus ook veelvuldig gedaan): MSN heeft de reactiemogelijkheid van de website verwijderd en gaat op zoek naar een andere manier voor gebruikers om met elkaar te discussiëren. (wanneer zullen we dit gaan meemaken)

Tom Hendrix op 27-07-2017 18:39

Het verbaast mij al heel lang niet meer. De nationaal socialisten, zijn in mijn optiek, nooit weg geweest. Na de ondergang van het " Derde Rijk", hebben de volgelingen zich als een kameleon van kleur verandert, en werden ineens; liberalen en christendemocraten, en sociaal democraten. Er is niets verandert in wezen. prima artikel xander.

Oma op 27-07-2017 18:49

Komaan, mensen zullen zich steeds sneller en massaal gaan afkeren van dat smoelenboek waar hun posts worden gecensureerd en alles wat ze posten tegen henzelf gebruikt wordt...dummies zullen het op termijn wel gaan leren, door schade en schande leert men pas? Zie maar eens ontslag door een post op fb, aanklachten irl over een mening, nu gaan ze zich bemoeien met zogenaamde haatposts, enkel in één richting natuurlijk etc...smoelenboek is op retour, suckerberg heeft het zelf verkloot..

Ook ik heb jaren geleden een account gehad, anoniem, tot...ik geblokkeerd werd en enkel nog toegang kreeg door een copie van mijn paspoort te mailen....goed zot, zeker? Bovendien had ik er de buik al van vol, het gezever en oeverloos gal-spuwen lezen in een poging tot dialoog te komen (wat steevast uitdraaide op beledigingen, bedreigingen en scheldpartijen bij verschil van mening, vooral met geitenwollensokken of uiteraard allochtone racisten) is puur tijdverlies want voor een inhoudelijk gesprek of een discussie met argumenten moet je in die virtuele riool met ratten niet zijn.

Echter, het is een zorgwekkend verschijnsel dat de jodenhaat niet met wortel en tak uitgeroeid wordt maar zelfs gedoogd! Ik kan je vertellen dat ik niet aan de zijlijn zal blijven staan als er vanuit moslimhoek aanvallen zullen voorkomen in onze maatschappij tegen het Joodse volk! Ook op allerlei fora zal ik hevig verzet plegen tegen dat smerige antisemitisme, ongeacht wie zich daaraan schuldig maakt. Nooit zal ik accepteren dat het de richting uitgaat van een herhaling van de gruwelijke holocaust. Enkel als de goede mens zwijgt kan het kwaad gedijen.

De pen is machtiger dan het zwaard - nogmaals bewezen deze week dat de publieke opinie zwaar kan doorwegen en politiek ertoe kan bewegen terug te komen op beslissingen - moordenaar Merel moet terug naar de gevangenis na behandeling......of zelfs bedrijven dwingt politieke graaiers uit te sluiten door de politieke adviesraad te ontbinden na de commotie vh publiek over de schandelijk hoge vergoedingen aan graaiende politici:

http://www.hln.be/hln/nl/942/Economie/article/detail/3218294/2017/07/27/Telenet-ontbindt-politieke-adviesraad-na-commotie-rond-hoge-vergoedingen.dhtml

Maikel 4a op 27-07-2017 18:54

Handleiding Facebook saborteren.

Hoofdstuk 1.

-Niet meer gebruiken. Indien je reeds verslaafd bent kun je de huisarts om een verwijzing vragen voor een ontwenningskliniek.

Dion op 27-07-2017 18:56

ze zullen de prijs betalen,  het maakt deel uit van de geestelijke strijd, die onverholen haat tegen het volk van God

Koddebeier op 27-07-2017 19:09

Wees verstandig !! Dump Facebook !!

Rolf op 27-07-2017 19:14

kunnen

Hier op Xandernieuws is blijkbaar ook al een filter aanwezig dat censureert, net als bij facebook. Als ik uitleg hoe facebook dwarsgezeten kan worden wordt dit aangemerkt als spam.


Blijkbaar is er iets mis gegaan want uw post is uit het spamfilter gehaald, wilt u uw post opnieuw plaatsen. Mvg. Mod.

Marinus Ferdinand op 27-07-2017 19:36

@Mammon

Iets genuanceerder mag best hoor. Veel succes ermee.

Singleman op 27-07-2017 19:50

Marinus, wij zijn ook underdog, maar niet links of rechts..... Anonymous kunnen niet eens logisch denken, dan zouden ze weten dat IS ook islam is....

Econoom op 27-07-2017 19:53

Deze site zet zich terecht af tegen antisemitisme maar tegelijkertijd wordt een rabiaat antisemitische reactie van sussman toegestaan.

Dank voor uw melding, post is verwijderd. Mvg. Mod.

Lars030 op 27-07-2017 19:55

Hoog tijd om Facebook -letterlijk en figuurlijk- links te laten liggen! Orwell's "1984" revisited. Daarom: minder-minder-minder.

Eens kijken wat sociali.nl en seen.is (uit IJsland) te bieden hebben, zonder censuur.

Ben alleen bang dat als zij goed gaan groeien, ten koste van FB, deze opgekocht kunnen/zullen worden door de Illuminatie/NWO/whatever achter FB. Maar vooralsnog: Weg bij FB, want dat wordt steeds meer-meer-meer een Joop.nl 2.0.

Singleman op 27-07-2017 20:09

Steady, is die dan lid van een loge? Ikke, maar dat gaan ze niet doen, ze zijn eraan verslaafd....

vlokje op 27-07-2017 20:12

Virgo op 27-07-2017 16:04

chzaren ? en zionisten zijn ook niet wat je denkt..........

misschien kan xander dit onder het licht brengen met een artikel

U kunt in het artikel lezen, wat Zionisten zijn. Mod.

Kamil op 27-07-2017 20:16

Beste Andersnieuws,  de Bijbelse verhalenlijn, die de duidelijke bloed- / en karakter verwantschap van de zonen van Abraham duid, wordt weg gecensureerd. De Waarheid kwetst nietwaar ?  Kamil

ronald op 27-07-2017 21:38

https://youtu.be/97FhauH1J58 voor de gelovigen wie speelt er met onze ... .(voeten) en waar is de uitgang?

Rolf op 27-07-2017 23:11

Blijkbaar is er iets mis gegaan want uw post is uit het spamfilter gehaald, wilt u uw post opnieuw plaatsen. Mvg. Mod.

@Mod,

De post staat er wel. Ik kreeg eerder bericht dat hij in de spambox was beland terwijl er geen naar mijn idee kwalijke woorden in voorkwamen. 

Toch fijn dat de post niet uit de spambox verdwenen is maar toch geplaatst is. 

Bedankt daarvoor.

Het beheer heeft geen invloed op het spamfilter, dat doet de site zelf. Mogelijk heeft u eens 2 dezelfde postings geplaatst en merkt het spamfilter dat als spam aan. Mod.

cefas op 27-07-2017 23:26

Karl Marx was ook een links-seculiere Jood. Ook hij was verblind en wat een puinhoop heeft dat gegeven in het verleden en nu nog. Wie God (JHWH) verlaat heeft alles te vrezen, dat geldt ook voor Mark Zuckerberg en zijn volgers.

Ernie van de Wal op 27-07-2017 23:27

ohje op 27-07-2017 15:58

Afgaande op uw commentaar, is het niet de godheid, maar de ingebakken moraal van de mens, die de ellende veroorzaakt.

Noorderlicht op 28-07-2017 00:02
@Virgo op 27-07-2017 16:04

"Mark Zuckerberg is de zoon van Karen Kempner en Edward Zuckerberg, beiden joden. Dus Mark is ook jood en deed zijn Bar Mitzwa uiteraard toen hij 13 jaar werd. Zo gaat dat.

Merkwaardig toch dat hij het opneemt voor moslims maar niet voor leden van zijn eigen stam, de joden...

Quizvraag: Wie kan uitleggen wat hier niet klopt?"

Dat komt omdat Mark en zijn familie gewoon geen echte Joden zijn. Je moet weten dat de derde wereldoorlog al lang geleden is voorspeld (of misschien moet ik beter zeggen; is gepland) waarbij de zionisten en de moslims tegen elkaar worden opgezet. Welnu, daar werkt Mark dus aan mee.

Anna op 28-07-2017 08:16

Jodenhaat zal tot het einde der tijden blijven.....

Het is momenteel een groot religieus conflikt  in de hele wereld alleen de politiek ziet dit niet. Men denkt nog met pappen en nathouden het grote conflikt wat op uitbarsten staat te kunnen ontwijken. Maar dit zal niet kunnen..... de wereld is al een groot Dorp en met de huidige technologie en kwaad willende mensen zijn grote gebieden zomaar te isoleren.........

.. Gisteren in de pers had Harals Doornbos een duidelijke uitspraak over de strijd tussen de islam en de rest van de wereld en dan gaf hij antwoord op de vraag of de Zogenaamde Syrië gangers  terug naar Nederland moeten kunnenkomen....hij zei en ik citeer hier;

Doornbos is kritisch over de nederlandse houding t.a.v. Terugkerende Syriërs.....en zegt deze jongens hebben in Syrië jarenlang als beesten lopen zuiveren, moorden en verkrachten en omdat er nooit getuigen zijn van hun misdaden zullen ze voor een Nederlandse rechtbank worden vrijgesproken. Of ze krijgen een straf van maximaal twwe jaar........... . Dit zijn onze heden daagse SS ers, vergelijkbaar met Nederlanders die zich in WO 2 bij de SS aansloten.............Van  mij mogen ze terug komen, want ik woon Niet in Nederland. Maar kijk dan ook niet vreemd op als er binnen kort iemand honderd mensen doodrijd in de Kalverstraat. Veel moslims in het Midden Oosten snappen totaal niet waarom Europa zo laconiek doet over die Extremisten. In grote delen van de moslim wereld worden IS strijders gedood of krijgen ze 25 jaar gevangenis straf. In West Europa denken veel mensen dat IS ers weer op op het goede pad kunnen krijgen met een cursus, wat huursubsidie en eeen buurthuis. Van die Nederlanders die niet eens de basis van de islam kennen. Van die politici die alleen maar moslims tegenkomen als ze een afspraak met hen hebben, maar geen moslims in hun vriendenkring hebben. Dit soort politici denkt dus dat ze beter weet om te gaan met IS en al -Qaeda dan Arabieren of Pakistanen die al hun hele leven lang moslim zijn en alle kneepjes kennen....De toekomst zal ons leren wie gelijk heeft, maar ik zet m'n geld noet op de Pechtold en de Klavers...... einde citaat.

Doornbos heeft gelijk...... dit artikel geeft duidelijk aan  waar het om draait..... verovering van de wereld door de islam te beginnen bij de Joden....Velen van u geloven dit niet maar ik blijf er aan vast houden ;;;;;;;. Dit is een Bijbels feit en geprofiteerd door vele profeten.... Het zal de islam en met haar de wereld in haar kielzog niet lukken........... Maar de dingen die komen gaan zullen wereld wijd zeer ernstig zijn..... De wereld is bang van de islam en geeft dan maar toe.....   ( van de week nog de school in Amsterdam!!!!!  Hier hele discussies over en wat doet de overheid;   Toegeven)   Dit zie je op vele fronten gebeuren.......men is bang..... en terecht...........

.Ik kom veel in het Midden Oosten en spreek vaak met mensen uit Jordanie en dan snappen ze inderdaad niet dat wij zo tolerant zijn....  Zij vernederen mij ook want ik ben een vrouw............ en als ik daar ben heb ik " leiding" over Moslim mannen!!!! Dan voeren we hele gesprekken over de situatie in hun land...... en dan merk ik hoe dom ze in feite zijn en hoe naïef dom..... ik zal ze niet veroordelen dat mag ik niet doen maar  ik wijs hen wel op het inconsekwente van hun daden en dan voelen ze  zich heel ongemakkelijk.......... zo inconsekwent........ in b.v. Hun wetgeving....... en eer wraak.... ( afschuwelijk maar dat komt daar nog zoveel voor).    En dan  zien we ook dat onze wetgeving die gebaseerd is op schuld en vergeving niet match met deze vreemde islam religie..... want een moslim kent geen schuld..... zijn religie is gebaseerd eer en wraak.... zijn zijn supereur  aan alle voorgaande religies, en zelfs aan alle mensen...... en die moeten nu onderworpen worden aan de leer van Allah..... en doordat wij in het westen ( te verdeeld zijn ) en dit niet herkennen zullen wij ons overleveren aan de islam...... Wanneer dit komt weet ik niet maar het gaat wel snel op dit moment..... 

 

Wat Virgo schrijft op 16.04 uur over Mark Zuckerberg is zeer herkenbaar. ..........

Ten tijde  van het derde rijk deden de Joden precies hetzelfde in Duitsland. Ze waren helemaal geintegreerd en leefden als Duitsers tussen de Duitsers....... maar Hitler wist ze wel te vinden hoor..... en ze zijn allemaal vermoord..... let op dit zal weer gaan gebeuren, maar nu op zeer grote schaal en niet alleen Joden zij zullen wel het speerpunt worden van deze " wereld wijde zuivering" maar ook Christenen zullen vervolgd gaan worden..... dit zien we immers al in Syrië en Iran en Irak en Saudie Arabië en alle moslim landen..... ..  voor anders denkenden is daar geen plaats.......Het zal zover komen dat we  op den duur niet meer beschermt zullen worden door onze regeringen...... dan zal de wet omgekeerd worden..... kwaad zal goed genoemd worden en het goede zal als kwaad bestempeld worden..... het begin zien we hier soms al van in onze rechtspraak.... ( Wilders met zijn uitspraak!  dit was rechtspraak met een dubbele tong !!!) Dat we zelfs niet meer kunnen kopen en verkopen zonder dit grote kwaad aan te hangen....! 

Lieve mensen laat u geen zand in de ogen strooien dit zijn Bijbelse gegevens!!!!! Dit is een grote religieuze strijd....... en helaas zien  de " niet gelovigen " dit niet...... wel de strijd die woed en de oneerlijkheid en de haat maar het gaat veel dieper....... God houd de wereld in Zijn Hand en om de wereld weer een goede wereld te laten worden ( en die komt ) , een wereld waarop Vrede en Gerechtigheid wonen zal,  zullen we door een heel diep dal moeten gaan ....Ik wens u eengezegende dag.... Anna 

Marinus Ferdinand op 28-07-2017 09:03

@Noorderlicht

Door wie worden moslims en joden dan tegen elkaar opgezet?

Ik ken wel de theorie dat de moslims op een totale confrontatie uit zijn, en daarom het westen provoceren, om mensen ant-moslim te maken, en zo de strijd op gang te brengen, waarin ze los kunnen gaan. Het is uiteraard een theorie, die ik niet bevestig. In dit verband is een reactie van een reactie van een moslimgeleerde op het boek "The Clah of Civilizations" van Samuel Huntington interessant. De ze geleede zei: Huntington denkt dat niet, maar wil dat zo, om de macht van de joden te bevestigen, en in stand te houden. Alweer een theorie, die ik niet kan bevestigen.

steady op 28-07-2017 09:06

singleman

natuurlijk is die lid van een loge.

of denk je echt dat zo'n snotneus even de wereld zal veranderen

zonder gestuurd te worden van de schaduwregeringen die alle macht in handen hebben

vb: de illuminatie sturen de cia aan de fba de mossad  kgb. enz rkk islam (kortom alles)

maar natuurlijk "wat een mooi sprookje voor de bevolking" de leugen klinkt zo mooi

en zijn rijkdom en of zijn aandelen zijn wel niet van hem hoor

hij mag en moet het grotere spelletje meespelen of ....

is het mogelijk dat zuckerberg een monarch slaaf is-was?

Shalom

Lee op 28-07-2017 09:49

Hier al een aantal jaren geen facebook meer, bevalt prima! Zouden meer mensen moeten doen!

Ado op 28-07-2017 09:53

@ohje,

Ik zie niet in waarom ik zou moeten twijfelen aan het bestaan van God. Om te beginnen is er maar één God, en het is de God die zich geopenbaard heeft via de Bijbel. Alle andere goden zijn verzonnen goden, oftewel afgoden. Velen geloven niet meer in God, omdat ze misleid zijn door valse leringen, iets waarvoor al in de Bijbel werd gewaarschuwd. De Evolutietheorie is zo'n valse lering. De Evolutietheorie veronderstelt dat al het leven vanzelf is ontstaan. Maar uit dode materie kan niet zomaar vanzelf leven ontstaan. Als dat waar zou zijn, waarom kunnen onze moderne wetenschappers dan niet zelf een nieuw diertje maken? Iets wat zomaar vanzelf zou ontstaan? Dan moet het voor onze geleerden toch een fluitje van een cent zijn om een simpel torretje te maken? Maar dat kunnen ze dus niet. Verder zien we hoever we ook de ruimte inturen, nergens leven voorkomen, maar hier op aarde zijn miljoenen verschillende levensvormen. In het scheppingsverhaal in Genesis staat duidelijk geschreven, dat God alle dieren naar hun aard geschapen heeft. Een kat heeft immers een geheel ander karakter als een hond, om maar een voorbeeld te noemen. Tegenwoordig wordt de Bijbel afgedaan als een sprookjesboek, niet meer relevant voor deze tijd. Maar hoe komt het dan, dat al die in de Bijbel opgetekende profetieën dan zo nauwkeurig uitkomen? Vele Bijbelse gebeurtenissen zijn overigens ook nog eens bevestigd door wat men tijdens archeologische opgravingen aantrof. Maar de moderne mens WIL geen God meer erkennen, omdat men de wetten van God niet meer wil eerbiedigen. Hoererij en overspel zijn door God verboden, maar men wil zijn eigen geng gaan. Daardoor ontstaan ongewenste zwangerschappen, en ach,....dan laten we het toch gewoon weghalen? Maar dit is wel moord! Alleen zo al zijn er ontelbare moorden gepleegd, omdat men dan zichzelf wijsmaakt dat een ongeboren kind nog geen volwaardig persoon is.

Door de ongehoorzaamheid aan God is er een vloek over de wereld gekomen, die zal pas opgeheven worden bij de wederkomst van Christus. Omdat de mens zondigt tegen God, en dat doen dus álle mensen, is het nu zo'n rotzooi in de wereld. Maar het herstel van Israël als natie is het grootste teken van de Eindtijd. In de Bijbel werden de profetieën over het herstel van Israël al duizenden jaren geleden op schrift gesteld. Wij leven nu in de tijd, waarin al deze profetieën vervuld worden. En dát is de reden om in God te geloven, en om zijn woorden serieus te nemen en niet als verzonnen sprookjes terzijde te leggen. In Zacharia 12 staat duidelijk dat Jeruzalem een schaal der bedwelming zal zijn voor alle volkeren rondom! Lees dat maar eens naast de huidige aktualiteit! Alles gaat zich juist toespitsen op Jeruzalem, de eeuwige hoofdstad van Israël. Sommigen zeggen dat de Joden zelf ernaar toewerken om de profetieën te laten uitkomen, maar de moslims weten niet eens wat er in de Bijbel staat geschreven. Toch is hun gedrag tegenover Israël nu juist precies waar het in de Bijbel om gaat. Ze zijn tegen Israël en ze willen met alle geweld Jeruzalem van Israël afpakken. Het zal ze zeer slecht vergaan. Er staat in de Bijbel ook geschreven, dat God Israël de rijkdommen van de zee zal geven. Rijke visvangst misschien? Nee dus, maar nog niet zolang geleden zijn er voor de kust van Israël enorme gasbellen gevonden, en weldra zal Israël een belangrijke exporteur van aardgas worden, hetgeen veel welvaart zal brengen. Niemand wist vroeger iets over dit soort zaken, geen mens wist zelfs wat aardgas was, maar deze rijkdommen uit de zee staan in de Bijbel beschreven. Ik geloof dus in God en in zijn woord, en God zal eenmaal de aarde herstellen, dan zal het hier een paradijs zijn, geen honger meer, geen oorlogen, geen ziektes. En de wetgeving voor de gehele wereld zal vanuit Jeruzalem uitgaan.

Singleman op 28-07-2017 09:55

Cefas, Karl Marx is misbruikt geworden door de communisten, godsdienst opium van het volk of voor het volk, is nog altijd waar..... Wat communisten hebben aangericht heeft niets met Marx te maken. Wij hebben helemaal niets te vrezen dan de moordenaars van dwazen die dat allemaal geloven! Een zogenaamde almachtige heeft nog niemand komen vermoorden, maar de gelovigen hebben er wel al veel moorden voor gepleegd. Dat is wat moslims nu ook overal doen, andersdenkenden vermoorden om zelf de boel te kunnen overnemen, allemaal in naam van de zogenaamde almachtige, maar die bestaat niet.

Qromwel op 28-07-2017 10:12

Singleman op 27-07-2017 15:53: Inderdaad, daar ben ik begonnen te zoeken.

ikke op 27-07-2017 15:59: Ja, maar men doet dat niet. "Men" denkt zonder niet te kunnen leven.

Het enige wat je vooralsnog kunt doen is er niet aan meedoen. En vertel aan anderen die je er om vragen waarom je niet meedoet. Wordt wel een zaak van lange adem.

Qromwel op 28-07-2017 10:16

Noorderlicht op 28-07-2017 00:02: Bedoelt u met zijn eigen stam de stam Juda? Zo ja, dan bezigt u de term "Jood" in volkenkundig opzicht. Er zijn ook Joden (in religieus opzicht) , die wel in de snoge komen, maar niet tot enige stam van Israël behoren.

Qromwel op 28-07-2017 10:26

Kamil op 27-07-2017 20:16: Ook sommige Farizeeën beriepen zich er op Abraham hun vader te kunnen noemen. Helemaal waar, maar niet via de lijn Jacob/Israël, maar via Ezau/Edom (en misschien zelfs /Amalek!!!). Verder gingen zij er prat op nooit slaaf geweest te zijn. Ook helemaal waar,.Maar Israël is wel slaaf geweest, in Egypte.  Dus door hun eigen uitspraken bevestigden zij niet van Israël te zijn, maar zij waren wel Jood.

Qromwel op 28-07-2017 10:27

René van Zalk op 27-07-2017 15:07: In tijd van de Seleuciden en de Romeinen wisten ze er anders ook weg mee!

Qromwel op 28-07-2017 10:28

Abel op 27-07-2017 17:44: Ik gebruik FB niet.

Qromwel op 28-07-2017 10:30

ohje op 27-07-2017 15:58: Ik geloof niet in "een godheid",  Ik geloof in God de Vader en Zijn Zoon. En Zijn Woord.

Qromwel op 28-07-2017 10:31

steady op 27-07-2017 16:07: Wanneer moet iemand dan slapen?

Qromwel op 28-07-2017 10:39

vlokje op 27-07-2017 20:12: Volgens rabbijn Yaïr Davidy behoren de Chazaren tot de stam Simeon, en misschien ook Levi. Dat laatste lijkt me onwaarschijnlijk, omdat Levi goeddeels verdween met het Huis van Juda (voor zover buiten Jeruzalem) ten tijde van Sanherib, De laatste Assyrische mannetjesputter. Het gebied van Simeon lag grotendeels ten zuiden van dat van het Huis van Juda. Misschien zijn zij pas vrij laat gedeporteerd. En misschien pas met de Chaldeeuwse deportaties i.p.v. de Assyrische.

Pagina12
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl