HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Facebook censureert kritiek op islam, maar laat Jodenhaat gewoon staan

Censuur met terugwerkende kracht: ook blokkades vanwege jarenoude berichten - Antisemitische spook dat leidde tot de Holocaust is weer keihard terug bij onze Oosterburen

 
Mark Zuckerbergs 'People First’ lijkt inmiddels vooral voor politiek-correcte, linkse mensen te gelden. (2)

Bij Facebook Duitsland is sinds deze maand te zien waar op zeker moment ook wij Nederlanders hoogstwaarschijnlijk mee te maken gaan krijgen: steeds strakker wordende censuur van niet gewenste, niet-politieke berichten, meningen, reacties en zelfs losse woorden. Daarbij wordt vooral het massa immigratie en islamisering beleid van de regering Merkel in ‘bescherming’ genomen tegen iedereen die daar kritiek op uit. Volgens Merkels extreemlinkse ‘Stasi censuurcommissaris’ Anetta Kahane worden alleen ‘haatberichten’ (= rechtse, conservatieve en ‘populistische’ meningen) verwijderd, maar vreemd genoeg (?) mogen oproepen van Arabische migranten en moslims om de Joden weer naar de gaskamers te sturen, gewoon blijven staan.

 

De tv-serie ‘Black Mirror’ toont een toekomst waarin telefoongesprekken plotseling door de staat kunnen worden afgebroken indien één van de bellers een verboden woord gebruikt. Facebook past sinds deze maand een vergelijkbare vorm van censuur dagelijks toe op de eigen gebruikers, in ieder geval in Duitsland, en over een poosje vermoedelijk in heel Europa. 30 dagen blokkade is de straf op het overtreden van de ‘gemeenschappelijke standaard’ – met terugwerkende kracht, dat wil zeggen dat het ook om berichten kan gaan die jaren geleden werden geplaatst.

Rücksichtslose blokkades

Verboden woorden zijn bijvoorbeeld ‘neger’ en ‘musel’ (=afkorting van mohammedaan). Wettelijk is het gebruik van deze woorden overigens niet per se verboden, maar voor Facebook maakt de context van het gebruik van deze woorden niets uit, en dat komt mede omdat de censuur deels volautomatisch wordt uitgevoerd, dus zonder tussenkomst van moderatoren. Dat houdt in dat een jarenoud bericht op uw Facebook pagina met de tekst ‘Ik vind het woord ‘neger’ racistisch’ óók automatisch een blokkade oplevert.

In plaats van rücksichtslose blokkades had Facebook zijn gebruikers ook een lijst met verboden woorden kunnen geven. Dat dit niet werd gedaan duidt erop dat men om puur ideologische gronden, en vooral om angst te zaaien, deze tactiek toepast. Bovendien zijn de schimmige regels op deze manier eenvoudig en zonder veel ruchtbaarheid uit te breiden tot andere niet-politieke correcte termen en meningen.

Extreemlinkse ideologen

Kijken we naar degenen die de censuur van Facebook uitvoeren, dan wordt duidelijk met welke ideologie we te maken hebben. Eva-Maria Kirschsieper is hoofd van Publiek Beleid van Facebook Germany, en zegt trots te zijn op haar harde optreden ‘tegen Nazi’s’. Ze is een groot fan van de oprichters van het extreemlinkse propagandaplatform ‘Correctiv’, dat onder andere door de beruchte globalist George Soros wordt gefinancierd. Voor haar huidige functie was ze assistent van een Europarlementariër van de sociaaldemocratische SPD.

Eerder had de regering Merkel de voormalige (?) DDR-Stasi spion Anetta Kahane, hoofd van de linksradicale Amadeu Antonio Stiftung, de leiding gegeven over het censureren en bestraffen van alle niet-politiek correcte uitingen op het internet, oftewel iedereen die het waagt kritiek te uiten op met name het massa immigratie en islamisering beleid. Dat dit rechtstreeks tegen het wettelijke verbod op censuur en het recht op vrijheid van meningsuiting ingaat, interesseert in Duitsland vrijwel niemand meer.

‘Alle Joden naar de gaskamers’ anno 2017 weer politiek-correct

Des te opvallender en vooral wranger is het dat Facebook Jodenhaat klaarblijkelijk wèl binnen de eigen normen en ‘gemeenschappelijke standaard’ vindt vallen. Uitspraken zoals ‘smerige Zionisten’ (waarmee niet alleen Joden, maar meestal ook alle inwoners en steunbetuigers van Israël worden bedoeld) en oproepen van voornamelijk mensen van Arabische en/of islamitische afkomst om de gaskamers weer te openen en alsnog alle Joden uit te roeien, mogen gewoon blijven staan.

Deze zaken druisen rechtstreeks tegen de bestaande wetgeving tegen racisme en antisemitisme in, maar blijven gewoon online staan. De Facebook censuur richt zich vrijwel uitsluitend op rechtse, conservatieve en ‘populistische’ kritiek op de islam en de massa immigratie. Het belasteren en verketteren van Joden, en zelfs oproepen tot geweld tegen hen en een nieuwe Holocaust, blijken anno 2017 politiek-correct genoeg te zijn geworden om ongemoeid te laten. (1)

Op weg naar een nieuwe massaslachting

Het behoeft nauwelijks uitleg dat deze twee zaken rechtstreeks met elkaar in verband staan, want nergens is de Jodenhaat zó diep geworteld als in de islam. Ook hieraan zien we dat de gevestigde orde in Europa opnieuw dezelfde fatale keuzes als in de jaren ’30 van de vorige eeuw heeft gemaakt, met dit verschil, dat volgelingen van het nieuwe Nazisme, het islamisme, nu in enorme aantallen en met alle egards opzettelijk naar onze landen worden gehaald.

We waarschuwden er al jaren geleden voor, en het is nu realiteit: het racistische en antisemitische spook dat ons werelddeel een kleine 80 jaar geleden in de grootste massaslachting uit de geschiedenis stortte, is weer terug – alleen heeft het nu de impliciete –en wat linkse partijen betreft zelfs expliciete- medewerking van het grootste deel van de Europese politiek en media. Wij vrezen dat dit opnieuw op een ongekende slachtpartij zal uitlopen, want kansen om deze nog te voorkomen laten de Europeanen en ook Nederlanders in de stemhokjes keer op keer aan zich voorbijgaan.

 

Xander

(1) Anonymous
(2) Afbeelding: Mark Zuckerberg on stage at Facebook's F8 Conference / Maurizio Pesce from Milan, Italia / WikiMedia Commons Attr.2.0 Generic license

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum.

Reacties

Pagina12
Qromwel op 28-07-2017 10:57

Zit Amalek ook in de Islam? Dan ziet het er niet best uit voor de Islamieten, Want God heeft oorlog met Amalek, van generarie op generatie, tot de jongste dag!

Dewevoga op 28-07-2017 11:13

@Kamil op 27-07-2017 20:16

Beste Andersnieuws,  de Bijbelse verhalenlijn, die de duidelijke bloed- / en karakter verwantschap van de zonen van Abraham duid, wordt weg gecensureerd. De Waarheid kwetst nietwaar ?  Kamil

Best Kamil, bedoelt u dat dit op Xandernieuws wordt weg gecensureerd? Kan het me niet voorstellen, want er komen genoeg Bijbelse onderwerpen aan bod, maar voornamelijk op het geloofsforum. Als u Ismael de zoon van de Egyptische vrouw Hagar bedoelt zou deze echt wel benoemd kunnen worden. Maar deze was niet de uitverkoren zoon voor het te formeren volk van Israël, dat was Izak. Hij kreeg wel een zegen mee dat ook uit hem een groot volk zou komen, maar zonder het doel dat God voor ogen had met Israël. Net als met Esau en dat wordt de Israëlieten nog steeds aangerekend door de afstammelingen van deze aartsvaders.

Rom op 28-07-2017 11:55

Wie kan vluchten:Vlucht!Zou ik tot het joodse volk willen zeggen:Maak alyah.terugkeer?Opgaan.Gedenk aan de vrouw van Lot!

Rom op 28-07-2017 12:09

Noorderlicht:Wat je uitkraamt is nonsens.

Ik persoonlijk denk dat hij een vrijmetselaar is.Bestudeer Op wiklipedia over het onderwerp vrijmetselaar.

steady op 28-07-2017 16:09

cromwil

tussenin  je kunt niet alles hebben he

Anna op 28-07-2017 16:27

Qromwel uw antwoord aan Kamil op 10.26. 

Uw antwoord aan Kamil is onjuist. 

Farizeers zijn Joden.!!!!! En afstammelingen van een van de 12 stammen van Jacob..... uitsluitend die groep. De 12 afstammelingen van Jacob, ging zich later in de ballingschap Joden noemen omdat ze niet meer goed wisten tot welke stam zij behoorden.... ze noemden zich naar Juda, die de belofte van de Messias kreeg van Jacob..... 

Farizeers zijn geen pertinent geen afstammelingen van Ezau. Maar nakomelingen van een van de twaalf stammen ( eigenlijk elf want Levi telde hierin niet mee... die hebben tot vandaag de dag een andere plaats en dat weten ze heel goed... zij zijn ook nu zelfs  nog te traceren hoor !!!!!!) 

Ezau de broer van Jacob viel buiten het verbond wat God met Abraham en Izak en........Jacob heeft gesloten en worden daarom niet tot de joden gerekend..........

Ezau is getrouwd met 2 dochters van Ismael en uit hun zijn de Arabieren voort gekomen.... Zij hebben de zegen gekregen van God......   En dat klopt ook als we naar vandaag kijken...... er zijn meer dan 300 miljoen Arabieren...... en ze zijn zo gezegend door God ( met olie) dat ze de hele wereld economie plat kunnen leggen......... de nakomelingen van Jacob hebben het verbond gekregen van God......... ( en dat zijn er maar 16 miljoen op dit moment......).      Vergeet nooit Joden en Arabieren het  zijn dus wel broeder volken......

Het probleem tussen de nakomelingen van Jacob........ ( het verbond de belofte) en Ezau/ Ismael  ( de zegen ) is pas echt ontstaan toen ongeveer 600 na Christus.... De afstammelingen van Ezau en Ismael zijn in handen gevallen van eeen andere god ze  zijn Allah gaan volgen.......... met alle destrutieve gevolgen van dien......

De Farizeers ten tijde van Jezus zijn Joden die een bepaalde stroming binnen het  Jodendom aanhingen..... Zij geloofden in de opstanding der doden... dit wordt duidelijk in de Bijbel vermeld.

Omdat Jezus zelf dit ook beleed( de opstanding der doden)  heeft hij ook geleefd volgens de stroming van de Farizeers..... echter geheel zonder zonde en zonder alle hypocrisie die in deze stroming was binnengeslopen....Daarom  verzochten de Farizeers hem steeds..... ze wilden hem betrappen op een foute leer. Daarom waren ze ook barstens jaloers op hem, dat Jezus zoveel volgenlingen had ( 5000 bij de broodvermenigvuldiging) 

Verder had je ten tijde van Jezus de Sadduceeën die geloofden niet in de opstanding van de doden.

Je had ook nog de stroming van de Essenen die zeer afgezonderd leefden en haast sereeen...  waren... zij hebben ons de dode zee rollen nagelaten.!!!!!

En dan had je nog de stroming van de Zeloten, dit was een strijdlustige joodse stroming die met geweld het land en het volk wilde bevrijden van de Romeinse overheersing..... Zij zijn ten onder gegaan op de Massada....

Anna op 28-07-2017 16:44

Ado 9.53 uur Uw antwoord aan Ohje,

Is wat ik hier ook al jaren probeer duidelijk te maken  en ook steeds zal blijven doen. Dank dat u dit ook beschrijft.

Als je God verwerpt en hem niet geloofd, of hem niet wilt toe laten in je leven dan heb je geen enkel houvast als het zo ver komt dat de oordelen over de wereld zullen gaan komen... en gezien de dingen die rondom ons gebeuren kan het niet lang meer duren voordat de oordelen losbarsten.... 

God geeft ons nog de tijd dat we van het evangelie kunnen horen ook in west Europa maar velen verwerpen het Jammer.... maar ook hierin hebben mensen een eigen keuze en verantwoordelijkheid......God heeft geen robots als onderdanen.... maar wel denkende mensen.....En Zijn woord De Bijbel staat vol met deze waarschuwingen en deze gebeurtenissen..... maar helaas doen velen geen moeite om het te lezen......heel jammer..... en zelfs desastreus want de tegenstander van God wil niets liever dan mensen aftrekken van Zijn Woord.....Maar  Het kan nog ;;;; Geloof in God en zijn zoon onze Here Jezus Christus en gij zult leven.!!!!! 

Anna op 28-07-2017 17:13

Noorderlicht...... Het conflikt tussen Joden en Arabieren komt omdat het broedervolken zijn.....

Ik beschreef dit in mijn stukje  aan Qromwel. 

Ze stammen beide af van Abraham maar Izak en Jacob werden opgenomen in het verbond wat God met Abraham sloot..... en Ezau viel daarbuiten..... en Ezau trouwde met 2 dochters van Ismael dus de eerste zoon van Abraham, de zoon die hij zonder de wil van God had verwekt bij Hagar.....Uit hen zijn de Arabieren ontstaan...

En de Arabieren zijn op hun beurt in pas 600 na Christus in handen van Mohammed met zijn verzonnen allah gevallen...... En u weet misschien  wat er in de Koran staat;  dat is allemaal Haat haat en nog eens haat......tegen Joden en christenen........Toen pas is dit conflikt  begonnen.....

Terwijl wij hier in Nederland in 600 na Christus gekerstend werden en het Evangelie kregen door Bonefatius en Willebrordus kwam daar in het Arbisch schiereiland Mohammed met zijn leer....Iets om over na te denken...!!!!!! .. Wat zijn wij gezegend...... wij mogen vrij denken en vrij geloven......En God had dit al aan Noach beloofd.....Noach profiteerde... ..... Dat Jafet zal wonen in de tenten van Sem........ Dit is heel opmerkelijk wij stammen af van Jafet, en wij zouden de zegeningen van Sem krijgen;  de zegeningen van de Joden, Jezus Christus, het Evangelie.....Dat ontroert mij nog steeds dat God zo voor ons in West Europa zorgt.....

Het lijkt een wetmatigheid; maar daar waar God zijn evangelie brengt daar gaat de Satan in de tegenaanval... en dat gebeurde duidelijk daar in het midden oosten........met de komst van de islam.......En nu hier in Europa.... wij hebben God uit onze grondwet geschrapt en wat krijgen we..... een andere God, de islam.....

Ik zei het zijn broeder volken.... Joden en Arabieren, maar Abraham heeft nadat hij Izak verwekt heeft bij Sara en nadat God het verbond met hem had gesloten, zijn vruchtbaarheid mogen behouden...... en heeft daarna bij Ketura nog;  Zimran, Joksan, Midjan, Jisbak en  Suach gekregen..... Dit zijn allemaal volkeren geworden........... kun je lezen in Gen 25. En Abraham heeft ze tijdens zijn leven weggestuurd naar het Oosten..... alle volkeren in het verre oosten zijn ook semitische volken...ook nakomelingen van Abraham........ Pakistan, Afhanistan en vele volkeren daar......

Het " leuke " is dat dit niet Gods oorspronkelijke bedoeling was......dit kun je lezen in Gen 12 waar Abraham uit Ur geroepen wordt... daar zegt God ik zal u tot een groot volk maken.....Enkelvoud  en later als Abraham bij Hagar Ismael heeft verwekt spreekt God over een menigte van volkeren......Hier zien we dat wij  Wij een levende God hebben die zelfs anticipeerd op wat mensen doen..... Geweldig toch!!!!! Hij zorgt voor u en voor mij.....!!!!! Ik wens u allen Zijn zegen toe....Anna 

Rode Wouw op 28-07-2017 19:28

Opdat we het niet vergeten, deze docu over de holocaust van het United States Holocaust Memorial Museum

https://www.youtube.com/watch?v=sRcNq4OYTyE

Met zoveel honderdduizenden getuigen dat proberen te ontkennen is ernstig.

Noorderlicht op 28-07-2017 23:49

@Anna op 28-07-2017 17:13

Mooi geschreven, en wat een kennis! Bedankt voor uw reactie.

Esther op 29-07-2017 00:52

Hallo Anna... ja dit is schitterend uitgelegd.

Dank je wel. Ook voor jou Gods liefdevolle zegen, liefs mij, Esther.

Oma op 29-07-2017 18:51

@anna: waar haal je dat toch maar?!!!

"... En u weet misschien  wat er in de Koran staat;  dat is allemaal Haat haat en nog eens haat......tegen Joden en christenen........Toen pas is dit conflikt  begonnen...."

Het conflict tussen de palestijnen/arabieren/moslims en joden draait om macht, om bezit: waar ooit een moslim verbleef, blijft de grond voor eeuwig onvervreemdbaar islamitisch bezit, daarom vechten palestijnen: zij claimen grond terug waar ooit palestijnen woonden (die overigens arabische moslimmigranten zijn, die emigreerden van saoudie arabie!) Die claim wordt verbonden aan de haat jegens de 'joodse apen' zoals ze in de koran worden omschreven en de oproep tot uitroeiing van het joodse volk, niet enkel verdrijven: daarom zijn de palestijnen niet tevreden te stellen met gelijk wélk vredevoorstel en daarom woedt die oorlog ook al meer dan 60 jaar: de onwil van moslims/bezetters om vreedzaam samen te leven, palestijnen zullen pas tevreden zijn en hun oorlog staken als de laatste Jood gedood is. En dát is de waarheid, dát is de reden dat het conflict palestijnen/Joden niet opgelost geraakt en dat heeft een weerslag op de hele wereld.

De stromingen van islam, die elkaar reeds 800 jaar uitmoorden, zijn ontstaan door verdeeldheid onder de volgelingen van de pedo-profeet over wie de opvolger vd profeet moest worden: zijn broer of zijn neef. Denkt iemand dat die horde debielen nog weten waarvoor ze elkaar onderling afslachten? Daarvoor diende de verplichting tot inteelt....

Pieter op 30-07-2017 01:27

Beetje vreemd bericht.

Zuckerberg is zelf een jood...

En Illuminati zit vol met zionisten/joden dus je zou zeggen dat ze liever islam moeten haten en niet zichzelf.

Pieter op 30-07-2017 01:32

De jood Zuckerberg richtte o.a. met een andere jood Dustin Moskowitz Facebook op dus dat zou beetje raar zijn.

Anna op 30-07-2017 09:25

 Oma;

Waar ik dit allemaal vandaan haal, dat moge duidelijk zijn uit de Bijbel Gods eigen woord.....en dit wat ik zeg en schrijf kunt u als u er echt belangstelling voor hebt zelf toetsen. 

U hebt helemaal gelijk met uw woorden wat er in de Koran staat. Ik heb hem in huis en kijk er regelmatig in.

Maar  u vergeet de geschiedenis;  U vergeet dat de islam pas in 600 na Christus is onstaan. Toen pas in 600 na Christus is deze strijd al begonnen......... Daarvoor was er geen islam geen Mohammed en had men nog nooit van Allah gehoord......

Voor die tijd was er de Bijbel het Oude Testament met alle regels en wetten om een goede samenleving te kunnen hebben, en bij de Geboorte van Jezus en daarna is het nieuwe testament ontstaan..... Dit predikte vergeving van zonden voor iedereen die in de Here Jezus geloofd die wordt toegezegd dat hij/zij zal leven ook na de dood....... als Christen heb je vrijheid je hoeft je niet bezorgt te maken ook niet over wat er nu op de wereld gebeurt, want als Christen weet je dat "  mijn Verlosser ( Jezus)  leeft"  en dat ik bij hem mag horen.....      En wat er ook gebeurt ; in deze -zware komende wereld periode - als ik het niet overleef mag ik hem zien,  in de hemel bij zijn en mijn Vader.....en eenmaal zal ik dan opstaan uit de doden...... en mag ik  op de geheel nieuwe wereld samen met Jezus leven.. tot eer van God......ik wens u dat inzicht ook toe.! Lees Joh 3: 16... 

Als christen ben je vrij van denken en leven onder bescherming van de overheid enz enz. Het evangelie heeft ons zo veel gebracht teveel om op te noemen............( wat een zegeningen hebben wij christelijke naties vergelijk dit maar met moslim landen, we mogen hier nog zeggen en schrijven wat we willen...... in Turkije tegenwoordig al zelfs niet meer) 

Het  allerbelangrijkste is dat het hier om een wereld wijde geestelijke strijd gaat. Het is de Almacht van God die de wereld regeert en in zijn hand houd....... En die ons dit ook allemaal heeft laten beschrijven in zijn woord de Bijbel. ............De grote tegenstander van God  is de macht van het kwaad..... ik noem hem Satan en nu  Anno 2017 verschijnt het ultieme kwaad ......in de gedaante van de islam.....wat in feite in pas in 600 na Christus " geboren" is terwijl vanaf de jaar telling tot de tijd van Mohammed het Evangelie zich zeer snel en zeer sterk verbreidde............. Dat wilde de Satan niet....... Toen heeft hij Mohammed gebruikt om zijn valse leer te brengen.............Helaas ziet u dit niet en dit inzicht kan ik u niet geven....en daar zullen wij dan altijd van mening over blijven verschillen.

Ik wens u een goede zondag.... Anna 

Pieter op 31-07-2017 02:30

In de Bijbel staat dat God uiteindelijk de grote oorlog zal winnen.

Als God dit weet dan weet de Duivel dit toch ook die kent de bijbel ook. 

Waarom begint ie aan iets waarvan die weet dat ie gaat verliezen?

Hij stevent recht op zijn einde af en toch wil hij het proberen????

Lijkt me beetje dom hè.

Anna op 31-07-2017 19:52

Pieter; 02.30 uur...... De satan wil zoveel mogelijk mensen bij God vandaan trekken...en dat lijkt hem aardig te gaan lukken....Hij is het kwaad, en trekt veel helaas veel mensen hierin mee. Dat is zijn doel..... 

Dit zal een eeuwige machtsstrijd blijven tussen God en de Satan totdat, en dat zegt u terecht God zal  overwinnen.

Al vanaf de eerste mens zie je dit conflikt..... 

In het OT probeerde de satan het door God geschapen volk Israël ( vanaf Abraham) te vernietigen, omdat uit hen de Messias geboren zou worden.( Amelek)  en vele anderen...... ( ook van binnen uit met afgoden probeerde satan dit ........) Toen Jezus eenmaal op aarde was heeft hij geprobeerd om Jezus te verleiden en te vernietitgen..... Kindermoord in Bethlehem, verzoeking in de woestijn, twist gesprekken met de farizeers, zijn lijden heeft hij geprobeerd te dwarsbomen het is hem niet gelukt. Jezus heeft de dood overwonnen Hij is als Koning naar de hemel gegaan vanwaar hij als Koning terug zal komen om te oordelen en dit weet de satan heel goed.....want dan zit zijn tijd erop...... dan zal hij gebonden worden..... Johannes geeft daar naar goed rabbinaal gebruik, een tijd aan;  1000 jaar.........

Na Jezus zijn lijden en sterven en opstanding is het evangelie over de wereld gegaan, en dat dwarsboomt satan nu hoofdzakelijk op dit moment met de gesel van de islam.... wereld wijd,  maar toegespitst op Jeruzalem...... want daar komt Jezus terug temidden van zijn broeders........ en dat wil hij , de satan koste wat kost verhinderen..... daarom al die idiote aandacht voor israel....... van de VN de UNESCO en de EU......... dit is ronduit satanisch....... want als dat volk er niet meer is dan kan Jezus niet meer terug komen temidden van zijn broeders dan heeft hij gewonnen zo denkt hij...... Tot de laatste dag zal deze geestelijke oorlog blijven doorwoeden......... en wij Christenen moeten niet vergeten wat God beloofd heeft aan Abraham; Wie U zegent zal gezegend  worden.......Dus zegen Israël en het ga u goed......! Dat beloofd God zelf en twijfel niet aan zijn beloften....

Nog even dit;

Vanaf het begin van de jaartelling heeft is de satan met de vernietiging van dit volk bezig geweest..... 70 na Chr. 130 na Chr. ( Romeinen ) En  Verstrooing over de hele wereld......programs in oost Europa, inquisitie in Spanje, Polen en Rusland vervolgingen.......noem maar op...... Uiteindelijk heeft Hitler het bedrijfsmatig geprobeerd om dit volk te vernietingen en  heeft de satan door Hitler en de andere nazi's, onder het volk Israël ook vreselijk tekeer gegaan met de Gaskamers en de crematoria.....  6.000.000 joden vermoord!!!!!!!!!! Onbegrijpelijk en dat in Christelijk Europa...... een grote schuld voor de kerk en de christenen............ De broeders  van onze Messias.... Jezus...... 6 miljoen vermoord! Schandelijk.......

Ook zijn 800.000 joden na 1948 verjaagd en velen vermoord in islamitische landen rond  de middelandse zee...... er komt geen einde aan......  

De satan wil in zijn verlies zoveel mogelijk mensen mee trekken hierin zien we zijn perversiteit.....

Satan zal niet stoppen want vernietigen is zijn Hard core....

Shalom  Anna.  

Pieter op 02-08-2017 02:00

Anna

Waarom zou hij eraan beginnen als hij weet dat hij gaat verliezen dat is nutteloos.

En waarom zou de goede God het allemaal toestaan dat mensen zich laten verleiden? Als hij echt van iedereen houdt moet hij die verleiding al niet toestaan want sommige mensen zijn zwak en dat is niet eerlijk.

Hij is toch zo voor de zwakkeren?

Nou dan zou hij die satan gewoon moeten vernietigen voordat er al dat leed van armageddon etc.nodig is en iedereen voor God kiest.

Dan heeft de duivel niemand. Dat was veel beter geweest...

Hij zou mensen niet zo moeten laten lijden zodat ze voor de duivel kunnen kiezen dat bespaard veel oorlog en leed m.i.

Waarom zo moeilijk doen als het makkelijk kan.

God wint toch staat in de Bijbel dus versla satan dan voor de ellende uitbreekt ipv erna.

Ik berijpt dat niet. Dat alleen al zet je aan het denken of dit allemaal wel echt waar is gewoon...sorry

Al die moeite en afwachten en gedoe terwijl het veel veiliger en gelukzaliger kan voor iedereen.

 

Pieter en Anna, praat verder op het geloofsforum. Mod.

 

Pieter op 02-08-2017 02:02

Geloofszaken naar het geloofsforum. Stel uw vraag daar. Mod.

Eduard op 14-08-2017 20:29

waarom merk ik er niets van dan? ik klaag zoveel over de islam op mijn facebook, maar er is nog never nooit een bericht verwijderd. 

Witte Veder op 14-08-2017 22:13

Farizeën zijn mensen die een bepaald gedrag tonen (bijv. het onderdrukken van mensen met onnodige regels/huichelen). Het komt niet alleen bij de Joden voor, maar in feite alle religies over de gehele wereld. Zodra men in een religie gaat claimen dat zij de enige waarheid zou hebben, dan is het oppassen geblazen. Zelf onderzoeken en de Bijbel goed lezen in de context is een vereiste voor iedere gelovige christen. De Leer toetsen aan de Bijbel en andersom, om niet in dwaling te vervallen.

en wegkijken maar. op 05-12-2017 00:22

als je Echt nuttige info wil lees deze pagina logica van reacties enzo.. serieus realistisch beeld op  en als argumenten. op wereldproblematiek inplaats  van plaatselijke  politiek voorgeschreven hersenspoelerij die voor aantal maar zichtbaar is even complimenten voor deze pagina met inhoud en inhoudelijk volk 

Pagina12
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl