HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Europese pro-migranten magazines en video’s beloven gratis wonen, auto’s, geld en seks

Steeds meer migranten naar Europa die in hun thuislanden een zeker bestaan met een baan, een huis, een auto en genoeg geld opgeven omdat hier alles gratis zou zijn

 
Op weg naar gratis woningen, banen, auto’s, geld en seks – zaken die na aankomst een fata morgana blijken te zijn. (3)

Eén van de voornaamste redenen waarom er almaar meer migranten naar Europa komen is de propaganda die mensensmokkelaars, maar ook reguliere media, linkse magazines en video’s verspreiden, waarin welkomstpremies van duizenden euro’s, hoge uitkeringen, snelle auto’s en gratis woningen met meubels en een zwembad worden beloofd, en als klap op de vuurpijl naar seks hunkerende rijke Europese vrouwen die in één magazine zelfs ‘sugar mama’s’ worden genoemd. Voor veel vluchtelingen die eenmaal in een Europees AZC terechtkomen is de realiteit dan ook een bittere pil.

 

‘De meesten denken dat ze 6000 euro welkomsgeld en snel een groot huis krijgen, compleet met sporthal en zwembad, en het heel makkelijk is hier een vriendin te krijgen. Ook zouden er goed betaalde banen op hen liggen te wachten,’ aldus Lamá, een Libanese vrouw die in Leipzig studeert en dit mede financiert door als tolk te werken voor migranten.

Heel vaak zijn dat dan ook de eerste dingen waar migranten naar vragen zodra ze in Duitsland aankomen. De irreële beloften die mensensmokkelaars en Europese hulp- en vluchtelingenorganisaties, maar ook mede-migranten op sociale media maken, zijn dermate aanlokkend, dat ook steeds meer mensen die in hun eigen thuislanden of in veilige ‘derde landen’ een huis, een goede baan en voldoende geld bezitten, dit allemaal opgeven en naar Europa reizen.

‘Syrische vluchtelingen’ blijken goed bestaan te hebben opgegeven

Een van de vele voorbeelden is een Syrische arts die al jaren in Rusland woonde en werkte. Op het internet las en hoorde hij over de ‘paradijselijke toestanden’ in Duitsland, waarna hij besloot zijn leven in Rusland op te geven en zich voor te doen als asielzoeker. Niemand mocht te weten komen dat hij in werkelijkheid helemaal niet voor oorlog op de vlucht was. Hetzelfde verhaal vertelt een andere Syrische arts uit Oekraïne, waar ook hij een goede baan had.

Een 26 jarige ‘Syrische vluchtelinge’ erkent dat ze in het oliestaatje Koeweit is geboren en opgegroeid, en in haar hele leven slechts twee keer kort in Syrië is geweest. In Koeweit had ze alles: haar hele familie, een baan, een huis, kortom: geen enkele reden om te vertrekken. Toch koos ze voor de riskante tocht via de Middellandse Zee naar Duitsland, omdat ze op internet had gehoord –deels ook van reguliere media zoals Al-Jazeera, Al-Arabia en Russia Today- dat ze daar meteen een uitkering, een gratis woning en een gratis studie zou krijgen.

Ze is bepaald niet de enige uit Koeweit. De 26 jarige vertelt over een getrouwde vriendin met twee kinderen, die een goed leven had in het land. Zij en haar man hadden allebei een auto en een goede baan. Omdat de vrouw opnieuw zwanger was geworden ‘en drie kinderen nu eenmaal duur zijn’, gaven ze alles op en reisden naar Duitsland, zich voordoende als asielzoekers, eveneens in de verwachting alles gratis te krijgen.

De VN Vluchtelingenorganisatie UNHCR erkent het probleem, en heeft inmiddels een complete afdeling ingezet die probeert het zwaar overdreven positieve beeld van Europa op het internet tegen te gaan. Ook de Deutsche Welle is een doelgerichte campagne begonnen waarmee aan migranten een veel realistischer plaatje wordt geschetst van wat hen in Europa werkelijk te wachten staat.

Schaamte houdt leugens in stand

Dat asielzoekers in Europa vervolgens zelf filmpjes op het internet zetten waarin ze de valse paradijselijke situatie bevestigen, komt omdat velen van hen zich vreselijk schamen, en niet durven zeggen dat ze feitelijk voor niets alles wat ze hadden hebben opgegeven.

Daarnaast is er vaak sprake van een culturele gewoonte om –ook via de telefoon- te doen alsof alles ‘oké’ is en ‘goed gaat’, terwijl het tegendeel het geval is. Er zijn echter ook migranten die video’s uploaden waarin ze toegeven erg teleurgesteld te zijn, omdat het hier lang zo goed niet is als hen was beloofd. Helaas worden ze vaak niet geloofd, omdat de mythe dat hier alles gratis is zó vaak herhaald en doorverteld is, dat velen weigeren te overwegen dat ze al die tijd in een leugen zijn getrapt. (1)

Naar seks hunkerende rijke vrouwen?

In Oostenrijk maakt het pro-migranten magazine Biber het in de laatste editie wel heel erg bont door te beweren dat rijke vrouwen hier staan te springen om seks met zoveel mogelijk migranten te hebben. ‘Het is moeilijk om hier een vriendin te vinden,’ haalt het magazine ene Hasan aan. ‘Veel jonge vrouwen zijn bang voor vluchtelingen.’ Daarom zouden velen een relatie beginnen met oudere en vermogende Oostenrijkse vrouwen, ‘sugar mama’s’, die hen in ruil voor seks geld en cadeaus zouden geven.

Voor de duidelijkheid: ‘Biber’ is dermate politiek-correct-links, dat uitsluitend de Oostenrijkse vrouwen de schuld van deze ‘uitbuiting’ wordt gegeven. Diverse migranten zouden al psychologische hulp nodig hebben om dit te ‘verwerken’. (2)


Xander

(1) Deutschlandfunk
(2) Unzensuriert
(3) Afbeelding: Msytslav Chernov/Unframe / WikiMedia Commons / CC ASA 4.0 Int. licentie

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum.

Reacties

Pagina12
mientjei op 24-07-2017 16:10

Eelke Piers 16 43 @    voor de verkiezingen bleek er een verrader in het team dat o.a. Geert Wilderts moest beveiligen

daarom was hij doodsbang, verrader was een man van marokkaanse afkomst. Het is voor G Widers zowiezo moeilijk

ergens naar toe te gaan met al die beveiliging

Yerik op 24-07-2017 16:11

@ steady op 24-07-2017 09:17 Slechts antwoord op één opmerking (Yeric als je jonger was - wat zou je doen? niets hoegenaamd niets) in jouw warrig verhaal: in mijn leven heb ik ongeveer 7 maal (in ieder geval 6 maal) een politieke partij of - beweging of protestbeweging willen opzetten. Al die keren is het mislukt omdat mensen mij te ver vonden gaan ("verregaande uitspraken gebasseerd op overdreven gevoelens"), of omdat mensen onderling onoverkomenlijke meningsverschillen kregen, of omdat mensen plotseling niet meer 'vooraan' wilden staan of omdat ze "ook niet professor (doelend op P.F.) waren".Dus deze jouw opmerking, wordt door mij als van een onwetende beschouwd. Op de overigen ga ik niet in omdat ik niet een uur wil tikken terwijl iemand toch mijn antwoord mogelijk \ waarschijnlijk niet leest.

Edoch, het allerbelangrijkste hierin is, dat ik geloof dat door Gods leiding ik verhinderd ben om hierin verder te groeien. Hij heeft daarvoor zelfs huichelaars en zich christelijk voordoende leugenaars binnen een op te zetten politieke partij hun gang laten gaan om op het juiste ogenblik de zaak af te laten breken. Daardoor ben ik - eindelijk -  gaan zien dat hierin geen toeval was. "Indien gij dan met Christus opgewekt zijt, zo zoekt de dingen die boven zijn, waar Christus is, zittende aan de rechterhand Gods. Bedenkt de dingen, die boven zijn, niet die op de aarde zijn."

En dit is één van de Bijbelteksten die voor mij gelden; óók voor mij.

Singleman op 24-07-2017 18:08

Een ander geluid, inderdaad, dat heb je goed gezien! Vriendelijke groet.

Qromwel op 24-07-2017 19:59

Infidel4U op 24-07-2017 15:19: Laat ze maar rustig zichzelf kietelen, --- verwijderd, geen hoofdletters, zie siteregels. Mod.

Marinus Ferdinand op 24-07-2017 20:48
Singleman op 25-07-2017 00:27

Marinus, wie weet hoe moslims & hun islam echt in elkaar steekt, die wist dat allemaal van tevoren, dat was allemaal heel voorspelbaar, dat wordt dus allemaal bewust tegen ons ingezet door diegenen die de touwtjes sterk in handen hebben....

Bundy op 25-07-2017 01:54

@Qromwel op 24-07-2017 09:15

Bedankt .

Rienus op 25-07-2017 09:24

Leugens gaan erin als koek. Migranten geloven leugens liever dan dat ze zelf nadenken.

Zo ook in de EU waar politici leugens rondstrooien over doktoren, apothekers en academisch geschoolden die in bootjes stappen om hier hard te komen werken.

De leugens van politici, de leugens van mensen met gezag in religieuze sferen, de leugens van bankiers, ja mensen, leugens gaan erin als koek.

Lodewijk op 25-07-2017 11:11

Ik vermoed dat de aangekomenden niet berichtjes gaan sturen over de werkelijke situatie in Europ naar hun familie en vrienden in het thuisland. Want wat een afgang... en dat die familie en vrienden je daarvoor voor hun begrippen zoveel geld hebben gegeven, als investering voor een toekomstig rijk bestaan in alle luxe. Voor niets dus. Dat hou je liever onder de pet.

"Alles is goed met me. Ben veilig aangekomen. Het is mooi weer hier. Jullie horen nog wel van me. Groetjes van Mohammed." 

Lodewijk op 25-07-2017 11:43
Een ander geluid op 23-07-2017 14:36

Quote van dit XN artikel:

Omdat ze op internet had gehoord –deels ook van reguliere media zoals Al-Jazeera, Al-Arabia en Russia Today- dat ze daar meteen een uitkering, een gratis woning en een gratis studie zou krijgen.

Om te zien wat er werkelijk in de wereld gebeurt kijk ik dagelijks RT online, en ik heb daar nog nooit een bericht gezien over dat die mensen meteen een uitkering, gratis woning en gratis studie zouden krijgen in Europa. In tegendeel, wel veel reportages over de onplezierige situatie waarin die mensen verkeren en vrouwen zich nu in Italië zelfs prostitueren om aan geld te komen, en hoe die mensen door de plaatselijke autochtone bevolking als zeer ongewenst worden beschouwd. 

Dit is een voorbeeld van de lijn die RT volgt:

"Soros's ‘European values’ mean losing your national identity – Paul Craig Roberts" https://www.rt.com/op-edge/320747-soros-european-values-orban/

Marinus Ferdinand op 25-07-2017 15:41

@Singleman

En daarom... verwacht ik ... denk ik... dat Orban kapot gemaakt wordt!!!!!! Letterlijk.

Marinus Ferdinand op 25-07-2017 16:14

Culturele zelfmoord?

Bron:

www.elsevierweekblad.nl/cultuur/achtergrond/2017/07/richard-dawkins-eist-excuses-na-schrappen-speech-vanwege-islam-525918/

Citaat uit bovenstaande artikel (reacties):

 

Deel verwijderd vanwege auteursrechten, zie siteregels. Mod.

Singleman op 25-07-2017 16:44

Marinus, ik waag me niet aan voorspellingen, ik denk dat moslims eerder ongewapende gewone mensen vermoorden, hun lafheid kennende, politiekers zijn veel beter beschermd dan wij hè? Heb je ze al politiekers zien vermoorden? Nee, want daar krijgen ze geld & wapens van, niet van Orban, maar die is goed beschermd denk ik.... We zullen zien hè?

Singleman op 25-07-2017 16:48

Marinus, denk je nu dat ze Dawkins ook gaan een kopje kleiner maken?

Een ander geluid op 25-07-2017 16:59

@ Lodewijk op 25-07-2017 11:43

Dank voor je reactie.

Ik kan niet beoordelen in hoeverre RT op internet en de TV kanalen van RT in Rusland al dan niet op elkaar aansluiten. Onderzoek bronnen in dit artikel is aan XN !

Marinus Ferdinand op 25-07-2017 18:45

@Singleman 25/7 16.48 uur

Dat weet ik niet. Wat ik wel vermoed, is dat er (wereldwijd) een enorme ideologische strijd gaande is. Op websites wordt veel geschreven over allerlei apocalyptische scenario's. Ik schreef eerder dat ik er niet zo van houd om concrete, poltieke gebeurtenissen te vertalen in Bijbelse termen, omdat ik dat te dramatisch vind.

Maar toch kan ik er niet helemaal omheen. 9/11 was een enorm keerpunt, eigenlijk precies op de wisseling van een periode van 2000 jaar (astrologisch gezien). Het zgn. Vissen tijdperk zou overgaan in het Aquarius tijdperk. Het Visen tijdperk van het Christendom (Ichtus) is dus voorbij. Dat is een enorme verandering. Een zeer grote ideologische, of zelfs apocalyptische strijd, zou er bij kunnen passen. Maar welke strijd is dat dan ? Joods-Christelijk vs Islam? Goed vs Kwaad?

Op bepaalde websites las ik dat Trump (met een schoonzoon die orthodox-Joods is!) een grote ideologische strijd voert tegen de zgn. Deep-State. Er komt veel bij kijken, en ik sluit niet uit dat de strijd ook op spiritueel niveau gaande is. Het blijft vaag en moeilijk. Uiteindelijk zegt mijn intuitie dat er veel gaan de is op allerlei niveaus, meer dan ik mijn hele leven (ik ben van 1959) heb meegemaakt.

Interessant vind ik de ontwikkelingen in het Interbellum (periode tussen WOI en WOII) , toen er ook zo veel gebeurde. Zie Johan Huizinga, Ondergang van het Avondland, Ortega met Opstand der Horden, et cetera. 

Vriendelijke groet.

Singleman op 25-07-2017 20:43

Marinus, dat zou best kunnen, alleen de toekomst kan het bevestigen, er zijn er die beweren dat heel het zonnestelsel aan het opwarmen is door een planeet & de dubbelster van onze zon die wel veel kleiner is dan onze zon, misschien zijn er dimensioneel ook veranderingen aan de gang?

Rolf op 26-07-2017 11:39

En hier een Duitstalige film over hoe Afrikanen hier naar toe gehaald worden en stieken voor ons verborgen worden. 

Die Flüchtlingslüge 2017 – Und es wiederholt sich doch (JF-TV Dokumentation) 

https://www.youtube.com/watch?v=Fwx3To-KcD0

En ook zo'n verhaal op ejbron.

Afrikanen worden stiekem in bussen naar Duitsland gebracht | E.J. Bron 

https://ejbron.wordpress.com/2017/07/25/afrikanen-worden-stiekem-in-bussen-naar-duitsland-gebracht/

Marinus Ferdinand op 26-07-2017 22:57

@Rolf

Het busje komt zo...

Lodewijk op 27-07-2017 20:29

De duivel bestaat, en hij is zo slim dat hij de meeste mensen heeft kunnen doen geloven dat hij niet bestaat. Want juist mensen die geld en macht over anderen belangrijker vinden dat eerlijk zijn komen het meest aan de top van de politiek en ook de bedrijven, waaronder de massa media bedrijven. En die liegen als het ze uitkomt letterlijk zoals het gedrukt staat. 

Wat de duivel met alle macht wil voorkomen is dat de Christus terugkomt, nu als Christusbewustzijn in de mensen. Dus hoe meer islam hoe beter, want moslims geloven niet dat Christus God is. Dus is de duivel zeer actief met het influisteren van zijn instructies in de oren van de politici en eigenaren van de massa media. 

Vandaar dat links dat altijd zo tegen het Christendom was nu wel voor de islam is... en dat is de anti-chist in actie via iedereen die de islam aanhangt en tegen het Christendom is. Dus past massale import van moslims naar landen die overwegend Christelijk zijn precies in het plan van de duivel. 

Maar die is godzijdank al overwonnen, al heeft die dat nog niet door. Al voelt hij wel nattigheid, en maakt er daarom haast mee. Want hij voelt wel z'n einde naderen.

Singleman op 28-07-2017 09:43

Lodewijk, hoe lang beweren christenen dat al, & op basis van wat, op basis van een paar verhalen uit heel oude boekjes, heb je hem al gezien met zijn bokkepoten, hahaha.... De duivel is een creatie van gelovigen om een verklaring te kunnen geven dat er toch zoveel misloopt op deze wereld ondanks hun goede almachtige die alles onder controle zou moeten hebben. "De almachtige heeft alles goed in handen hoor, maar de duivel werkt hem altijd weer tegen, de stouterik!" Dat vindt ik toch niet echt een geloofwaardige bewezen verklaring, persoonlijk hè, wat anderen ervan vinden is hun persoonlijke conclusie.

Mensen die tegen de katholieke kerk waren hebben er dan nog eens een loopje mee genomen & de "duivel" tegen hen gaan gebruiken omdat ze wisten dat ze er bang voor waren, daarna zijn ze de heksen verschrikkelijk gaan vervolgen omdat ze een natuurgeloof aanhingen dat tegen de kerk inging, al die mensen zijn ze gaan vermoorden zoals nu moslims christenen ook vermoorden in moslimstaten. De katholieke kerk heeft in de geschiedenis ook sporen van geweld & moorden nagelaten op anders-gelovigen. Wie ze ook uitgemoord hebben waren de mensen die in reincarnatie geloofden binnen de kerk, want op een zeker moment mocht men daar plots ook niet meer in geloven, maar voordien was dat de gewoonste zaak van de wereld. Vrijheid van geloof bestond dus duidelijk niet, de katholieke kerk met hun krijgsheren spiesten anders-gelovigen ook aan hun zwaard.

Nu zijn er nog altijd katholieke priesters die de duivel zogezegd komen uitdrijven uit mensen, moslims hebben dat overgenomen deze verderfelijke gebruiken & jaarlijks maken ze er nog steeds dodelijke slachtoffers mee! Iedereen kan beweren dat iemand bezeten is door de duivel, maar bewijzen is wel wat anders.

Weet je hoe moslims de duivel uitdrijven zogezegd, door iemand zoveel water te laten drinken met allerlij bezwerelde woorden van hen tot die ervan dood gaat, dan is de duivel zogezegd uitgedreven, die persoon hebben ze dan gewoon vermoord! Walgelijk soort bijgeloof ja!

Dreigen met de hel is ook iets dat gelovigen veel toepassen tegen anders-denkenden, maar het helpt geen moer, je kan de mensen nu zoveel onzin niet meer wijsmaken omdat mensen nu beter hebben leren zelf denken over die dingen & de wetenschap tot andere inzichten is gekomen.

Pagina12
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl