Headlines
Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Europees Gerechtshof: Lidstaten niet verplicht asielzoekers op te nemen

Asielzoekers die uit ander EU-land komen zijn en blijven illegaal

 
Slovenië: Prikkeldraad langs de grens moet asielzoekers uit Kroatië tegenhouden. (2)

Het Europese Gerechtshof heeft het zo’n 20 jaar geleden in werking getreden Verdrag van Dublin bevestigd: de lidstaten van de EU zijn niet verplicht om asielzoekers die reeds door een ander veilig land zijn gereisd op te nemen. Bovendien staan deze lidstaten volkomen in hun recht als ze deze illegale asielzoekers terugsturen. De uitspraak gaat daarmee rechtstreeks in tegen wat ook de meeste Nederlandse politieke partijen, hun leiders en de media nog altijd blijven beweren, namelijk dat het sluiten van de grenzen ‘geen optie’, en het opnemen van asielzoekers ‘alternativlos’ is.

 

Asielzoekers terecht Oostenrijk en Slovenië uitgezet

De rechters in Luxemburg kwamen tot hun uitspraak naar aanleiding van de situatie in Kroatië in 2015 en 2016. Omdat het land overspoelt dreigde te worden door een enorme migrantenstroom, werden velen van hen met bussen naar de grenzen met Slovenië en Oostenrijk gebracht, zodat ze daar asiel konden aanvragen.

Deze landen bleven er echter bij dat deze asielzoekers volgens het Verdrag van Dublin illegaal waren, omdat ze reeds in een andere EU-staat, Kroatië, waren geweest. Een Syriër in Slovenië en een Afghaans gezin in Oostenrijk dienden echter een klacht in tegen hun uitzetting naar Kroatië.

Het Europese Gerechtshof heeft nu geconstateerd dat Kroatië hun doorreis weliswaar mogelijk heeft gemaakt, maar dat dit niet kan worden opgevat als een recht op een visum voor de hele EU, ‘ook als dit op de buitengewone, door een massale toestroom van vluchtelingen gekenmerkte omstandigheden is terug te voeren.’ Dus ook in die omstandigheden gelden de bestaande regels dat het besluit van één lidstaat om asielzoekers op humanitaire gronden op te nemen, enkel voor dat land geldt, en niet voor de hele EU.

Afspraken zijn vrijwillig, landen niet verplicht asielzoekers op te nemen

Oostenrijk en Slovenië stonden dan ook in hun recht toen ze besloten asielzoekers naar Kroatië terug te sturen. Deze waren en blijven automatisch illegaal omdat ze uit een andere lidstaat afkomstig waren. Wel mogen lidstaten ‘eenzijdig of onderling afgestemd’ besluiten om ‘in de geest van solidariteit’ asielzoekers uit een ander EU-land toch toe te laten, ook al zijn zij daar door het Verdrag van Dublin niet toe verplicht.

Uitzondering is als deze illegale asielzoekers een ‘onmenselijke’ of ‘vernederende’ behandeling te wachten staat, wat volgens het Gerechtshof op dit moment in Italië het geval is (1).

Daarmee kiest het Gerechtshof er duidelijk voor om de Europese Commissie, die blijft eisen dat alle lidstaten meewerken aan de quota om migranten over de EU te verdelen, niet in de wielen te rijden. Probleem hierbij is: wie bepaalt wat een ‘onmenselijke’ behandeling is? Want ook in Italië hoeven asielzoekers –ondanks de vaak overvolle AZC’s- niet op straat te slapen, en krijgen zij dagelijks voldoende voedsel en geld.

Kortom: deze uitspraak biedt ieder EU-land meer dan genoeg rechtsgrond om te zeggen ‘genoeg is genoeg, we sluiten de grenzen’. Geen enkele politieke partij(leider) kan nog beweren dat het land geen andere keus heeft zoveel economische migranten –immers, het aandeel echte vluchtelingen onder hen bedraagt ook volgens officiële VN cijfers slechts 2,5%- op te nemen. Indien dat toch gebeurt, zoals in Nederland en Duitsland, is dat enkel en alleen een puur politieke en ideologische keuze.

 

Xander

(1) Epoch Times
(2)Afbeelding:BorutPodgorsek,MORS/ http://www.mo.gov.si/si/medijsko_sredisce/novica/article/1328/7573 / WikiMedia Commons CCA 3.0 Unported

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum.

Reacties

Singleman op 26-07-2017 13:52

Niet verplicht, raar, ik heb niet de indruk dat de EU dat zo uitvoert... gezien de processen ze tegen Belgie al hebben gevoerd voor het verplicht opnemen van vluchtelingen... met zware boetes als het niet gebeurt!

Virgo op 26-07-2017 14:19

Ziedaar de volksverraderlijke instelling van de verschillende overheden. Het zou al heel lang overduidelijk moeten zijn dat zij samenspannen tegen de belangen van de bevolkingen in, de agenda van een andere entiteit dienen. Dit artikel benadrukt dat weer eens.

René van Zalk op 26-07-2017 14:22

De smokkelaars als 1e aanpakken, daar ligt de kern van het probleem.

Shalom.

Tom Hendrix op 26-07-2017 15:50

@Virgo: 14.19. uur. Geheel met U eens. De meeste Europese Overheden, zullen deze uitspraak naast zich neerleggen; omdat zij ingestemd hebben met de verhuizing van heel Afrika en de hele moslimwereld naar Europa. Neemt U maar kennis van deze 2 verraderlijke overeenkomsten: 1. De Resolutie van Straatsburg. 2. Het Coudenhoven-Kalergiplan.

Lodewijk op 26-07-2017 16:01

Lees ik op de linkse "Alle moslims van harte welkom om ons witte racisten tot dhimmies te maken" website Joop.nl dit artikel:

"Bezwaren van Hongarije en Slowakije tegen verdeling migranten ongegrond"  https://joop.vara.nl/nieuws/bezwaren-van-hongarije-en-slowakije-tegen-verdeling-migranten-ongegrond

Gezien de reacties onder die artikels beginnen de meeste mensen daar toch reacties te plaatsen die de linkse "Hoe meer Islam hoe beter" Joop redactie wel heel erg moeten teleurstellen. Want ook hier is de meerderheid tegen deze Joop stelling

"Staatssecretaris moet tweede islamitische middelbare school mogelijk maken"  https://joop.vara.nl/nieuws/dekker-moet-islamitsiche-school-mogelijk-maken

JP op 26-07-2017 16:34

@Rene van Zalk 14:22

De kern van het probleem is Brussel zelf

Wardje op 26-07-2017 16:34

MSM..gewone berichtgevingen [druipen] van  huichelarij.  Ze  stellen  de  zaken  zo  voor  alsof  de  Amerikaanse  president  en Washington  toch  zo  bezorgd  zijn  om  de  moeilijkheden  in  Venezuela  en  ongeduldig wachten  om  te helpen.In  feite  zijn  zij  het  die de  moorden  beramen,  de  aanslagenplegen, de oppositie steunen en het land ontwrichten om het ten val te brengen en de  olierijkdom  in  handen  te  krijgen  (Stella  Calloni, La  guerre  des  Etats-Unis  contre Venezuela,  mondialisation.ca  ,    17  juli  2017).In  Colombia  zijn  weer  Amerikaansedoodseskaders actief. De VS plannen militaire acties tegen Noord Korea. Iran wordt uitgeroepen  tot  het  grote  gevaar  voor  een  atoomaanval  en  de  destabilisatie  van de  regio  terwijl  Amerika  het  enige land  is  dat  effectief atoomwapens  heeft  gebruikt en Iran een  van  de  belangrijke  stabiliserende  landen is voor  Syrië. ---  

meer in: "Waarom wil Washington oorlog?"  ---  http://vcd-vl.be/source_brieven/source_brieven.html

Dewevoga op 26-07-2017 16:49

@René van Zalk op 26-07-2017 14:22

En dan blijken de smokkelaars NGO's te zijn. En die worden weer gesubsidieerd door de overheid of andere politieke instanties. Over subsidies gesproken NL subsidieert ook de PA/HAMAS jihad met USD 21.718.631 per 31-12/16. NL staat hiermee op de 10e plaats op de wereldranglijst. En ellende in Jeruzalem begon met de moord op 2 politieagenten. Ons NONjournaal spraak overdoodschieten van terrosisten alsof ook de arabieren last van jihdisme heeft. De NONjournaal toon komt bij de Haagse despoten vandaan. Ik ben benieuwd hoe Timmerfranske zich hier weer uitredt, hij houdt toch zo van vrije rechtspraak?

SEO op 26-07-2017 17:48

Uitspraak of niet, van  EU-keizerin Merkel 'iedereeen blijven komen'. 'Dus' steunen meeste lidstaten dit. Völlig verruckt! 

Wiljo op 26-07-2017 18:12

@Rene van Zalk, probleem ligt bij smokkelaars ! @ J.P. Probleem ligt in Brussel !

Zou er nog een andere mogelijkheid zijn waar het probleem of liever gezegd de oorzaak ligt ?

Shalom

Derk op 26-07-2017 18:26

Dewevoga, Timmermans laat in deze niets van zich horen. Als hij daar belang bij had, dan had hij al wel gereageerd.

Rene van Zalk, wie als 1e aangepakt zou moeten worden? Dat zijn de mensen die de financiën regelen voor deze volksverhuizing.

Dewevoga op 26-07-2017 18:32

Vanwege privacy redenen niet gepubliceerd. Mod.

Dewevoga op 26-07-2017 18:55
Virgo op 26-07-2017 19:05

@Tom Hendrix op 26-07-2017 15:50

Ik ben ermee bekend, maar prima dat u dit nog eens benadrukt. Dat kan nooit genoeg worden aangehaald. Nu de grote massa nog. Ik heb er weinig hoop op, althans voor dit moment. Misschien moet dat dan maar, zodat het kaf zich van het koren scheidt. Er zal weinig koren overblijven vrees ik. Maar een nieuwe maatschappij is alleen succesvol op te bouwen uit rechtvaardige mensen die het verschil kennen tussen goed en kwaad. ;) 

Marinus Ferdinand op 26-07-2017 19:20

Een positieve verassing!!!

henk Boskamp op 26-07-2017 19:55

Opmerkelijk... je moet ze dus eerst opvangen en daarna doorsturen. Direct doorsturen kan dus niet....

https://fd.nl/economie-politiek/1211784/oost-europa-stoot-neus-bij-hof-over-migratiequota

"Met jullie eigen wetten maken we jullie kapot" was getekend; 'een moslim'

henk Boskamp op 26-07-2017 20:01

@Tom Hendrix op 26-07-2017 15:50

U ziet het verkeerd... het komt door de smokkelaars ;)

tom op 26-07-2017 20:38

@Virgo op 26-07-2017 19:05 &

@Tom Hendrix op 26-07-2017 15:50

Het is inderdaad een feit dat het kalergi-plan in het geheim ten uitvoer wordt gebracht. De kwade onzichtbare elite die de NWO willen uitvoeren is gelegen in o.a. de BIS te Basel Zwitserland. Onderstaande ontluisterende bekentenis van een "klokkenluider" welke zich met gevaar van eigen leven ontdaan heeft uit deze kwaadaardige elite maakt alles nog duidelijker:

Ronald Bernard illuminatie

Deel 1

https://youtu.be/XMNL_xJV7e8

Deel 2

http://youtu.be/9MX99tN7-uE

Rienus op 26-07-2017 21:43

@Lodewijk

oh ja, daarom kom ik niet op die website, omdat het betweterige energie zuigers zijn die omdat ze zelf niets van hun leven hebben gemaakt op Joop,andere de maat denken te kunnen nemen.

Dus eigenlijk wordt het raadsel groter, lidstaten zijn niet verplicht agressieve gelukszoekers op te nemen. Wonderlijk genoeg heerst er een algemene denkfout dat precies dat een menselijk daad is om die verkrachtende en rovende profiteurs liefdevol op te nemen. Tot mijn totale verbazing worden politici nog steeds niet beschoten of krijgen ze geen poep naar hun hoofd geslingerd. Nee erger nog, men draagt in eikeltjes pyjama gehulde snotneuzen die zeuren om pappa dagen op handen.

echt dit volk verdient het uitgewoond te worden.

Singleman op 26-07-2017 21:58

Tom niet Hendrix, de videos gaan toch meer om de geloofsproblemen van die man zelf hè? Het geloof in een geheinzinnige duistere kracht dat alles & iedereen zou kunnen manipuleren? Het zijn toch maar de mensen zelf die al die dingen doen hoor.... Ik ga hier niet verder over in discussie.

Agenda 21 op 26-07-2017 22:05

ROFL .... 

Wat een politiek-correcte leugenaars en oplichters zijn onze al dan niet gekozen politici en onze media. :(

mientjei op 27-07-2017 01:02

Mooi wit is niet lelijk

Oma op 27-07-2017 02:23

@Rienus: 'Tot mijn totale verbazing worden politici nog steeds niet beschoten of krijgen ze geen poep naar hun hoofd geslingerd' inderdaad, wanneer gaat de bevolking dat politieke heerschap eens zelf aanpakken zodat ze hun snuit niet meer in het openbaar meer durven laten zien want dat schijnt nog de enige manier te zijn om de politieke misdadigers te dwingen hun verantwoordelijkheid te nemen!

In Be loopt de spanning alvast torenhoog op, nadat een franstalige rechter een van turkse origine, moordenaar vrijliet omdat hij 'oogproblemen' had en in de gevangenis 'blind zou kunnen worden....' De smeerlap heeft Merel, een 12-jarig meisje doodgereden op het fietspad en daarna vluchtmisdrijf gepleegd.

In het begin van dit jaar werd hij nog veroordeeld tot Vijf jaar cel, nu blijkt dat ie al Vier maanden vrij is!

"muhammed aytekin nam eerst de vlucht naar het buitenland maar gaf zich op 2 november dan toch aan bij de politie. Intussen was gebleken dat de jongeman nooit een rijbewijs had gehaald maar wel al zeven maal werd veroordeeld, waarbij hij telkens een rijverbod kreeg opgelegd. Ook op het moment van het ongeval was hij ontzet uit het recht tot sturen. Bovendien reed hij volgens de verkeersdeskundige 85 km/u, binnen de bebouwde kom, maakte hij een fout ontwijkingsmanoeuvre en was de BMW niet verzekerd."

En die man laten ze nu los...de debiele rechter, de gewetenloze advocaat-medeplichtige en de misdadige minister van justitie koen geens zouden voor deze schande publiekelijk aan de schandpaal genageld moeten worden! 

De woede dat dit oproept is onbeschrijfelijk, bij elke ouder/grootouder zou het bloed moeten koken, bij mij alvast wel want dit tart elke verbeelding over het gore lef dat politiek en rechterlijk crapuul zich menen te kunnen permitteren om moordenaars vrij te laten en de hele bevolking te schofferen.

Als Merel gekleurd was geweest en de dader blank was, dan zat die levenslang in de bak, nu de moordenaar wéér vreemd gespuis is en Merel 'maar' een Vlaams meisje, waagt de discriminerende rechtbank en politiek nog de wet te misbruiken om met leugens en bedrog de turkse moordenaar, die overigens Geen Spijt betoond, vrij te laten - het lijkt wel net alsof de Vlaamse bevolking wordt uitgedaagd, gejend en gepest om te zien hoever ze kunnen gaan...als het aan mij lag, zouden ze meteen merken dat ze deze keer té vér over de schreef gegaan zijn! De minister van justitie dient Ontslag te nemen, de rechter dient uit zijn ambt Ontzet te worden en de beroepsleugenaar verwijderd van de balie wegens misbruik van de wet met de bedoeling een veroordeelde moordenaar, veelpleger en recidivist opnieuw vrij te laten in de maatschappij waarvoor hij duidelijk een gevaar betekent! Sorry, dit moest ik even ventileren...

On topic: dat het europees gerechtshof nu afkomt dat lidstaten niet verplicht zijn asielzoekers op te nemen is enkel om te sussen uit angst omdat ze goed genoeg merken dat de tegenstand tegen de eu-dictators met de dag groeit, zeker wat betreft hun wanbeleid en bedrog inzake vluchtelingen.

europa overtreedt nu zélf hun eigen regels: énkel 'hulp' en opvang voor oorlogsvluchtelingen, uit oorlogsgebied en het weren van economische vluchtelingen uit veilige landen. Dát is toch hun asielbeleid?Daardoor kunnen ze geen afrikaanse vluchtelingen toelaten, immers: dat zijn allemaal economische vluchtelingen die dan ook geen kans maken op asiel! Dat hebben zijzelf bepaald. Dus kan er ook geen sprake zijn van een verplicht spreidingsplan voor afrikaanse moslimvluchtelingen, dus kan eu ook geen énkele lidstaat dwingen om 'vluchtelingen' op te nemen of asiel te verlenen want het zijn géén oorlogsvluchtelingen. Maw: het oppikken van afrikaanse vluchtelingen op zee en ze aan land brengen in Italië/europa strookt niet met eu-regels betreffende vluchtelingen/asielbeleid, nét als opvang en financiële steun aan Libië voor economische vluchtelingen onverdedigbaar en zelfs onwettig is, volgens de bepalingen van eu zélf!

Door toch financiële hulp en opvang ter plaatse in Libië te willen geven voor economische vluchtelingen die niet in aanmerking komen voor asiel, door weer miljarden van de europese burgers te stelen, bekent het eu-gedrocht hun ware doelstelling: verarming van de europeanen onder het mom van hulp aan vermeende vluchtelingen.

Rebellio op 27-07-2017 14:14

Allemaal blablabla natuurlijk, die wetten waar deze rechtelijke ambtenaren op toetsten worden uiteindelijk door ons, het volk, gemaakt. Die kunnen gewoon veranderd worden. Zoals wel eens gezegd is: als wij beslissen in meerderheid dat hier de Sharia moet worden ingevoerd, dan gaat dat gewoon gebeuren. Maar ook als wij in meerderheid beslissen dat Straatsburg moet worden opgeheven, de islam moet worden verboden of als blonden mensen moeten worden voorgetrokken dan behoord dat gewoon te gebeuren. We hebben echter niet leiders die voor de mensen spreken, die duidelijke ideeen hebben waar naar toe te gaan en dat uitspreken. Politiek staat voor gekonkel en burocratie. En dat blokkeerd elk helder denken. En zelfs die burocratie is overigens maar een manier om iets vast te leggen. Allemaal interessant doenerij van juristen als men zegt dat dit of dat niet kan. Voet bij stuk houden Oals men in oost europa doet zou ons in nederland veel meer kunnen opleveren dan men denkt.

Maar onder tussen in wel 56% van de amsterdammers van niet nederlandse afkomst. Dan is uiteraard niet allemaal islam, maar ik plijt er nog steeda voor dat die ideologie gewoon verboden moet worden. Dat zou al heel veel problemen schelen.

Singleman op 27-07-2017 15:18

Rebellio, mee ééns, maar ze gaan het nooit doen vrees ik.....

Marinus Ferdinand op 27-07-2017 15:37

@Rebellio

Nergens is de zgn. leer van de Trias Politica zuiver doorgevoerd. Niet in Duitsland, niet in Nederland en ook niet in Polen. Dat Timmermans verontwaardigd is over Polen slaat dus nergens op. Maar ja, Polen moet in het gareel, want ze willen rechters die eens een keer een migrantje tegenhouden en dat wil Fransje van de EU tje niet.

Dan naar het volk. Het volk wil de islamisering gewoon Niet, maar de bestuurlijke elite wil het wel, en haalt alles uit de kast om het autochtone volk "eronder te houden". Gevolg: burgeroorlog?

P.S. InNederland geeft de Minister van Justitie aanwijzingen over vervolgingsbeleid aan het OM (is niet zuiver volgens de leer van de scheiding der machten, nl. bestuurlijke, rechterlijke en wetgevende macht; Trias Politica)j. 

Marinus Ferdinand op 27-07-2017 15:41

@Rebellio

Ik kan u dit artikel van de geweldige Syp Wynia zeer aanbevelen. Dan zie je weer wat beter hoe het Recht in elkaar zit. Zegt het voort!

www.elsevierweekblad.nl/opinie/opinie/2017/07/waarom-brusselse-ophef-over-polen-hypocriet-is-526915/

Singleman op 27-07-2017 15:42

Mij maak je niet wijs dat de politiekers van de afzonderlijke landen hun eigen beslissingen nog kunnen doorzetten in deze EU, alles wordt daar uitgestippelt, laat U niet misleiden, hun drukken de aan de lopende band bemaakte wetten door naar alle lidstaten toe, 90 procent is verplicht & ondemocratisch uitgevonden door die overbetaalde zakkenvullers van de EU!

Marinus Ferdinand op 27-07-2017 16:11

@Singleman

Juncker c.s. beroepen zich natuurlijk wel op Verdragen, die getekend zijn door de lidstaten.

Marinus Ferdinand op 27-07-2017 16:18

@Rebellio

Bij de ontwerpen van de overheid zijn zgn. checks & balances ingevoerd: de machten controleren elkaar en houden het sytseem in evenwicht. Een volledige scheding der machten is dus een illusie!

Oma op 27-07-2017 16:22

http://www.hln.be/hln/nl/34662/Vluchtelingencrisis/article/detail/3218190/2017/07/27/Europa-huurt-huizen-voor-vluchtelingen-in-Griekenland.dhtml?show=reactDe schánde!De griekse en europese bevolking pluimen om vluchtelingen in de hangmat te leggen en aan te trekken met ---geen hoofdletters geld. De Griekse bevolking overleeft amper nog door hun inleveringen en opzettelijke verarming maar criminele eu gaat de vluchtelingen nog es extra pamperen!!! Dit zien we in élk europees land: autochtonen wordt een menswaardig bestaan áfgepakt om vermeende vluchtelingen een 'menswaardig' bestaan te bieden ten koste van de autochtone bevolking. Gewoonweg misdadig!

In Libanon krijgen de anderhalf --- geen hoofdletters  syrische vluchtelingen nog geen --- geen hoofdletters Mod, laat staan een huis en zakgeld! Het mag nu wel duidelijk zijn met wat dat eu gedrocht bezig is in europa, zeker? Of zou het nu nog niet doordringen?!

Lodewijk op 27-07-2017 20:08

Verwijderd, zie siteregels en auteursrechten. U kunt geen postings van andere sites hier plaatsen. Mod.

Oma op 28-07-2017 11:05

Mijn excuses, moderator, ik laat mij nogal eens meeslepen door mijn verontwaardiging en dan gebruik ik hoofdletters. De ontbrekende woorden waren: anderhalf 'miljoen' syrische vluchtelingen, die nog geen 'brood' krijgen in Libanon. 

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl