HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Bizar: Franse president Macron zegt te gaan regeren als Romeinse god Jupiter

Franse president vertoont keizerlijke aspiraties en dreigt parlementariërs buitenspel te zetten

 
De gedachten van deze soms als een robot overkomende Franse president zouden ‘te complex’ zijn voor journalisten, reden waarom de traditionele Bastille Dag persconferentie werd afgelast.

Dat de Fransen een buitengewoon enge en arrogante narcist tot nieuwe president hebben gekozen, was de meeste mensen wel duidelijk. Desondanks overtreft hij nu zelfs de waarschuwingen van zijn grootste criticasters door te verklaren dat hij Frankrijk (en ongetwijfeld ook heel Europa, als het aan hem ligt) zal regeren als de Romeinse oppergod Jupiter. Kort daarvoor hadden officials van het Champs Elysées al gezegd dat Macrons gedachtegang ‘te complex’ is om door journalisten te kunnen worden begrepen.

 

Macron had al voor de nodige opzien gebaard door de meer dan 900 politici van beide Kamers van het parlement naar het paleis van Louis XIV –bijgenaamd de ‘zonnekoning’- te roepen, iets dat maar zelden voorkomt en alleen in een tijd van een grote crisis wordt gedaan.

Daar dreigde Macron de parlementariërs met een referendum buitenspel te zetten indien ze dwars gaan liggen bij het uitvoeren van zijn ‘hervormingen’ (die feitelijk neerkomen op het afwentelen van de enorme Franse overheidsschuld en astronomische kosten van het overeind houden van veel te royale sociale zekerheid op met name de Duitsers en Nederlanders).

‘Goddelijk’ regerende Macron heeft ‘te complexe gedachtegang’

De nieuwe president wil met zijn zichzelf toebedachte ‘goddelijke’ manier van regeren zich totaal anders profileren dan zijn immens impopulaire voorganger Francois Hollande, die zich zonder succes juist als een ‘man van het volk’ opstelde.

Macrons bizarre verklaringen volgden na het schrappen van de traditionele Bastille Dag persconferentie in het Champs Elysées. Volgens officials werd dat gedaan omdat de gedachtegang van de nieuwe president ‘te complex’ zou zijn om door journalisten te kunnen worden gevolgd. Macron –die hier volgens sommige Franse waarnemers ‘keizerlijke’ aspiraties ten dag legt- maakte hiermee opnieuw een statement dat de Franse nationaliteit , historie en cultuur wat hem betreft niet bestaan, of op zijn minst niet belangrijk (meer) zijn.

De eurofiele Franse leider probeerde al eerder tevergeefs zijn image als ‘watje’ met een moedercomplex –hij is immers getrouwd met zijn 25 jaar oudere voormalige lerares- te doorbreken door zich hard op te stellen tegenover de landen in Centraal Europa, omdat die weigeren om zich net als Frankrijk en Duitsland te laten overspoelen en islamiseren door enorme aantallen moslimmigranten.

‘Nieuw jochie moet zijn draai nog vinden’

De Hongaarse president zette Macron smalend weg als ‘een nieuw jochie dat zijn draai nog moet zien te vinden. Zijn entree was niet bepaald bemoedigend. Hij dacht dat hij het beste zijn vriendschap kon tonen door onmiddellijk de Centraal Europese landen een trap te verkopen. Zo gaan we hier niet met elkaar om.’

Bij het begin van de G20 top in Hamburg probeerde Macron de door hem zo verafschuwde Amerikaanse president Donald Trump te ontlopen. Die gaf hem echter een stevige handdruk, waar Macron zichtbaar door van slag was.

Kortom: met deze man, die volgens de prominent Italiaanse psychiater dr. Adriana Segatori een rasechte psychopaat is, gaan de Fransen en Europeanen ongetwijfeld nog veel beleven. Of dat veel goede zaken zullen zijn, wagen wij ten zeerste te betwijfelen.

 

Xander

(1) Breitbart

Zie ook o.a.:

30-05: De instorting van Frankrijk: Wordt Macron door globalisten gebruikt voor oorlog tegen Rusland?
12-05: Top psychiater: Macron is gevaarlijkse psychopaat die Frankrijk zal ruïneren (/ Marcron net als Obama een narcist die gelooft dat hij alleen maar geweldig is)
10-05: Macron wil eurozone regering en Franse schulden afschuiven op Duitsland en Nederland
08-05: Gelekte emails: Macron betrokken bij wapens voor ISIS, drugs en belastingontduiking
05-05: Macron zegt dat Franse cultuur niet bestaat en wil meer moskeeën laten bouwen

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum.
Reacties

caso op 05-07-2017 19:46

Quod licet Iovi non licet bovi

caso op 05-07-2017 19:48

Quod licet Iovi non licet bovi

Qromwel op 05-07-2017 20:01

Rijp voor "het huisje".  Wat is "impeachment" in het Frans? Accusation?

Singleman op 05-07-2017 20:02

Macron was gewoon betaald door de EU bende om hun plannen verder te kunnen zetten & M Le Pen met verkiezingsvervalsingen buiten spel te zetten! Zou me niet verwonderen dat Obama ook centjes heeft toevertrouwd..... Overal in de wereld hangt nog steeds de stinkende hete adem van Obama die ook in Amerika nog veel stokken in de wielen zal blijven steken....

Singleman op 05-07-2017 20:05

Ja het vierde Romeinse rijk in opkomst met heel veel keizers over heel de wereld, hun soldaatjes de moslims zitten overal ook al klaar om hen een handje te helpen....

Singleman op 05-07-2017 20:23

Hij is niet de enige keizer dus, in Antwerpen hebben we er ook nog 1 zitten op zijn troon! "Grote consternatie zaterdagmiddag bij heel wat Kamerleden. Op Twitter liet Bart De Wever immers weten dat hij de State of The Union van premier Michel zondagmorgen niet zou bijwonen. Hij moest en zou immers het oude Rome verdedigen tegen de Grieken in een scherp duel in de Erfgoedbibliotheek Hendrik Conscience. "Hier heb ik maanden naar uitgekeken", aldus De Wever." http://www.hln.be/regio/nieuws-uit-antwerpen/-18-uur-voorbereid-op-duel-over-rome-a2927361/

Jean op 05-07-2017 20:54

Vanaf dag 1 dat dit onbenul op die stoel zit heb ik al verwittigd dat het niet lang zal duren voor de boel ontploft.

Met dergelijke idioten gaat een land volledig naar de ondergang.

Dat de Franse burgers dat maar niet willen inzien????? Afhankelijkheid of Achterlijkheid???

johny op 05-07-2017 21:27

De Fransen hoeven nogenkele maanden geduld te oefenen. Daana komt Marine Le Pen aan de beurt. Maar ze kan hem best verder Louis 17 laten spelen want Frankrijk valt weldra om.

Positivo op 05-07-2017 21:47

Ik denk dat xander nieuws de spijker op de kop slaat.

Johan op 05-07-2017 21:51

Hij gaf niet alleen zo'n handdruk aan Trump,  Rutte werd na zo'n zelfde handdruk ook nog uitgebreid meegetrokken aan zijn bovenarm, alsof hij als een blinde geleid moest worden. 

Derringe op 05-07-2017 21:57

Wie weet Creerd Macron de volgende Bastilledag .

Wij weten hoe dat uiteindelijk afliep voor de heersende Franse klasse ....en het is al zo'n klein ventje .

Jan op 05-07-2017 22:23

Hij is er gek g

JP op 05-07-2017 22:34

" Comme ci, comme ca" = Het kan zus zijn, maar ook zo.

En dan ook nog moeite moeten doen om te begrijpen wat meneer bedoeld? Ik dacht het niet.

Levi op 05-07-2017 22:44

Hoi Xander mijn reacties worden steeds niet geplaatst? Waarom niet?

 

Dan zal het niet conform de siteregels zijn. Mod.

Marinus Ferdinand op 05-07-2017 22:48

Macron? Lachertje!

Infidel4U op 05-07-2017 22:55

Macron is een marionet. Dat hij voor de Rothchilds heeft gewerkt en vervolgens president van Frankrijk wordt zegt eigenlijk al genoeg. Daarmee hebben de globalisten nog eens laten zien dat ze nog steeds oppermachtig zijn. Merkel had een bondgenoot nodig en die hebben ze haar gegeven. Nu kunnen ze de teugels nog strakker aanhalen..

Benesha op 05-07-2017 23:04

Macron werd door de elite net naar voor gekatapulteerd wegens zijn psychpatie. De elite heeft psychopaten nodig om hun plannen door te zetten. Luitjes die niks inzitten met armoede, miserie, mensenlevens... Clinton was ook zo een favorietje...Het ziet er idd niet goed uit voor Frankrijk en Europa.

Marinus Ferdinand op 05-07-2017 23:11

@Infdel4U

Dat kunnen Merkel en haar knechtje Macron willen, maar gaat dat lukken. Of komt er tegengas, en zo ja, van wie, vraag ik me af. Heeft u een idee?

Bundy op 06-07-2017 00:59

@Infidel4U op 05-07-2017 22:55                    "Hij heeft voor de Rothschilds gewerkt " kan niet .  Niemand verlaat hun organisatie levend , wanneer je daar bij hebt gehoord blijf je er bij . Zij tonen hun macht door te laten zien dat hun pion ( ongeacht de verkiezingsuitslag )  de president wordt .

Wat is er eigenlijk nieuw ?  De Italiaans vrijmetselaar  De Napolitani , en eveneens psychopaat heeft onder de naam Napoleon al eens een hele generatie uitgeroeid .  Motief is mij mij nog steeds onbekend , hopelijk vindt ook Macron spoedig zijn Waterloo .

Tom Hendrix op 06-07-2017 07:56

@Benesha: 23.04. uur, op 5/7. Mee eens, Benesha. Maar ik troost me met het gezegde: " hoogmoed komt ten val".

Hubert Luns op 06-07-2017 08:02

Macron is een marionet. Wie trekt aan de touwtjes?

Nieuw Begin op 06-07-2017 08:05

Kan vandaag best wel eens volledig uit de hand lopen ondanks 20K agenten in Hamburg voor de G20:

http://www.telegraaf.nl/reportage/28557127/__Heethoofden_in_Hamburg__.html

Jesaja...De aarde schudt en wankelt heving...( hier in Hamburg vooral geestelijk.....)

Rebellio op 06-07-2017 09:20

"Quod licet Iovi non licet bovi" betekend zoiets als "Wat Jupiter is toegestaan, is het rund nog niet toegestaan". Maar wat men vergeet is "Noblesse oblige". Waar de Fransen zelf ooit mee bedoelde dat "adeldom verplichtingen met zich mee neemt"....

Daniel op 06-07-2017 10:21

Wat een onbenul. Maar dat zijn de meesten. 'Te complexe gedachten'??...Dat zegt ook veel over de media die dit sujet interviewen. Ook dat gremium blinkt niet uit in snuggerheid. Ik sluit me volledig aan bij de argumentatie van Infidel4U en Benesha. De 'hidden hand' lacht zich een bult. En ik eigenlijk ook wel een beetje. Hoe stom kan een volk zijn. Het is echt grotesk aan het worden. Het begint te lijken op een klucht.

Martin de Koning op 06-07-2017 10:34

Emmanuel Jean-Michel Frédéric Macron (French: [ɛmanɥɛl makʁɔ̃]; born 21 December 1977) is a French politician who has been the President of France and ex officioCo-Prince of Andorra since 14 May 2017. Before entering politics, he was a former senior civil servant and investment banker. Macron studied philosophy at Paris Nanterre University, completed a Master's of Public Affairs at Sciences Po, and graduated from the École nationale d'administration (ENA) in 2004. He worked as an Inspector of Finances in the Inspectorate General of Finances (IGF), then became an investment banker at Rothschild & Cie Banque.[1]

Hieruit blijkt maar weer dat de roodschildluis bankiers er achter zitten.

Het mammon regeert en dus is de meerderheid der mensen tevreden , omdat zij denken dat zij ook een graantje mee kunnen pikken uit de ruif.

Helaas zal ze dat duur te komen staan.

Moge onze lieve Heer ze de ogen openen , zodat zij niet meer ziende blind en horende doof zijn.

Nieuw Begin op 06-07-2017 10:56

Marcouche jihadist!

Marcouche wilde ooit jihadist worden:

http://nos.nl/artikel/673909-pvda-kamerlid-wilde-op-jihad-gaan.html

Qromwel op 06-07-2017 11:45

Hij moet toch weten dat die oppergod niet bestaat en ook nooit bestaan heeft. Macrons heerschappij zal eindigen ala die van Saul, in waanzin.

Infidel4U op 06-07-2017 12:24

@ Marinus Ferdinand op 5/7/17 23:11 Persoonlijk denk ik dat er nog veel moet gebeuren vóór de massa enigzins in beweging komt. Iedereen heeft nog teveel te verliezen.. Pas als het écht veel slechter gaat kunnen de ontkenners er niet meer omheen. Hoe langer het duurt, des te kleiner wordt de kans op een geweldloze, democratische omwenteling. Ik zie een goed alternatief in het sociaal-humanisme voor de herinrichting van de samenleving. Maar deze stroming is nog heel klein en de tijd dringt. Een mogelijk alternatief scenario wordt beschreven in 'Coup Europa' van Victor Onrust. Hopelijk wordt de democraten de pas niet afgesneden door gewelddadigheden...

Marinus Ferdinand op 06-07-2017 15:07

@Nieuw Begin

Ik wil nog wel eens zien waar de loyaliteit van Marcouch en Aboutaleb, onderdanen van de koning van Marokko, ligt, als ze echt onder druk komen te staan.... 

Infidel4U op 06-07-2017 15:09

@ Bundy. Dat is dus wat ik zeg. Maar subtieler..

anora op 06-07-2017 15:14

Fragellion is het woord dat gebruikt word in Joh 2, en dat betekent echt (ook) zweep.

anora op 06-07-2017 15:51

Ik zit hier verkeerd, sorry.....!

Positivo op 06-07-2017 16:42

Macron is, gezien zijn gedrag, gewoon een verwend jongetje wat gewend is zijn zin te krijgen van zijn moeder.

Ik voorzie quillotines die uit het vet gehaald gaan worden.

dirk op 06-07-2017 16:50

Dit figuur is neergezet door de vrijmetselaars, Rothschilt bankiers en ander geboefte die koste wat kost Europa naar de afgrond willen brengen.

Mensen wordt wakker.

anora op 06-07-2017 17:25

Niet zomaar een god, maar oppergod dus.

Dat is wel heel apart, ja.

Marinus Ferdinand op 06-07-2017 20:31

@Martin de Koning.

Iedereen met maar een beetje levenservaring ziet toch dat Macron een zwak figuur is....lk

cefas op 06-07-2017 21:04

De zoveelste malloot aan het stuur van Europa. Hoeveel globalistische malloten moeten wij nog gedogen? Zijn allemaal, stuk voor stuk, totaal van het padje af.

Bundy op 06-07-2017 21:07

@Infidel4U op 06-07-2017 15:09

Ja je hebt gelijk , ik ben niet subtiel meer .      Mijn omgeving is verloederd en ik besef dat aanpassen naar beneden "vanzelf " gaat , vroeger was ik niet zo .  Dank .

Marinus Ferdinand op 06-07-2017 23:12

Macron dreigt? Zou hij dat wel aan zijn moeder hebben gevraagd?

Atina op 07-07-2017 00:11

macron


Een macron is een diacriet ¯ die boven of onder een klinker wordt geplaatst, om een ''lange'' klinker aan te duiden. Een macron is afgeleid van het Griekse µa???v (makrón) wat lang betekent.
Gevonden op http://www.gianottenprintedmedia.nl/grafisch-woordenboek/details/macron

 

Lang inderdaad . Hij is er nog lange niet. Want we weten hoe het met de reuzen af liep 

Agenda 21 op 07-07-2017 01:12

Quod licet Iovi non licet bovi = Wat geoorloofd is aan Jupiter is niet geoorloofd aan een rund.

De tijd zal leren of Macron zich terecht Jupiter, de oppergod, waant, of juist de andere blijkt te zijn.

Hij heeft een interessante stellingname.

Frankrijk is geen gemakkelijk land.

365Y op 07-07-2017 07:53

Beetje gelachen om je commentaar Xander, Macron heeft meerdere malen aangegeven dat hij structurele veranderingen wil beginnen , laat hem eerst maar de feiten vaststellen (de Fransen , hun bereidwilligheid en geloof in een nieuwe toekomst) en of hij dit aankan . .. want wat weten we van deze man nou echt , nog niet veel toch . Als de materie te complex is / word om uit te leggen , is het ook wellicht mogelijk dat hij het over inspiratie en geestelijke waarden zou willen hebben , maar waar het woord God al snel tot allerlei misverstanden kan leidden want zoals zo vaak gebruikt de mens gods naam uitsluitend om de ijdele kant van een persoon hoog te houden , maar de zingeving, het morele gewicht toch gewoon een schijngelovige , aldus gaat het om eigenbelang .

Door God alleen in noodsituaties als aanroep naam te gebruiken moet voor anderen al voldoende bewijs geven dat we het zelf eerlijk niet meer weten .. maar helaas hebben velen dat zelf niet eens meer in de gaten omdat deze relatie een mantra is geworden waarmee ze nergens naartoe worden gebracht . 

De Messias is het antwoord , maar Hij zal zich niet opdringen , want de juiste tijd is een geestelijk volgetal .

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl